View Full Version : Τι θα συμβεί τότε? 13/11/2008!
iasonas
25-05-2008, 02:58 PM
Εκείνη την ημέρα έχουμε Πανσέληνο(Ήλιος στον Σκορπιό και Σελήνη στον Ταύρο) σε ακριβέιας τετράγωνο(οταν λέμε ακριβείας, πιο ακριβείας δε γίνεται) με τον Ποσειδώνα, αντίθεση Κρόνου -Ουρανού, τρίγωνο Κρόνου-Δία και εξάγωνο Δία-Ουρανού και σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα(ανοχη μίας μοίρας)!!! 4 Νοεμβρίου είναι οι εκλογές στην Αμερική! Μου φαίνεται απίστευτο τόσες όψεις ακριβειας μαζί! Ειδικά το τετράγωνο Πανσελήνου-Ποσειδώνα!!!
Εκείνη την ημέρα έχουμε Πανσέληνο(Ήλιος στον Σκορπιό και Σελήνη στον Ταύρο) σε ακριβέιας τετράγωνο(οταν λέμε ακριβείας, πιο ακριβείας δε γίνεται) με τον Ποσειδώνα, αντίθεση Κρόνου -Ουρανού, τρίγωνο Κρόνου-Δία και εξάγωνο Δία-Ουρανού και σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα(ανοχη μίας μοίρας)!!! 4 Νοεμβρίου είναι οι εκλογές στην Αμερική! Μου φαίνεται απίστευτο τόσες όψεις ακριβειας μαζί! Ειδικά το τετράγωνο Πανσελήνου-Ποσειδώνα!!!
Εμένα πάλι μου φαίνεται απίστευτο που έφτασες μέχρι εκεί κιόλας! :blink:
Kάτσε να έρθει το καλοκαιράκι, να μαυρίσουμε, να περάσει το καλοκαιράκι, να ασπρίσουμε κ εδώ θα είμαστε κ θα τα λέμε!!!! :embarrest
:wacko:
Oσο για το τετράγωνο... έχουμε φάει τετράγωνα οι σταθεροί από τον Ποσειδώνα με τη σέσουλα!!! :wacko: Aυτό με την Πανσέληνο θα μας πτοήσει;;;; :cheesy:
pecora nera
26-05-2008, 03:54 PM
Καταρχήν η may μια χαρά στα λέει, χαλάρωσε προς το παρόν (και μαύρισε οπωσδήποτε:cheesy:).
Εντωμεταξύ μη σκέφτεσε μόνο τα αρνητικά. Σε άρθρο στην αρχική σελίδα του site της κας Σχοινοπλοκάκη, αναφέρεται επίσης μια εξαιρετική κατά τη γνώμη μου όψη εκείνης της ημέρας μεταξύ Δία και Ουρανού που μάλιστα έχει ενέργεια που διαρκεί και πριν και μετά
skorpion
26-05-2008, 05:32 PM
Περα απο το οτι ειναι καλοκαιρι και θα μαυρισουμε...εγω θα ηθελα να ακουσω και πιθανες απαντησεις που αφορουν στην ερωτηση του φιλου μας....