View Full Version : Πλανήτης ουρανός και προσωπικά
dalia
07-03-2005, 02:26 PM
Εχω γεννηθει στις 12/6/1961 και ωρα 05:45 το πρωί. Ολα τα site αστρολογίας λένε οτι φέτος λόγω του Δία στο Ζυγό θα πάνε πολύ καλά τα πράγματα στά ζώδια του αέρα, σας παρακαλώ εγω εως τώρα πάντως δεν εχω δει κατι καλό στη ζωή μου. Ποιο τομέα του ωροσκοπίου μου επηρεάζει ο Δίας , θ ακαλυτερέψουν τα πράγματα η όχι ?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Βασιλική Κόντη
07-03-2005, 07:33 PM
Αγαπητή φίλη dalia,
Το κάθε ένα ωροσκόπιο είναι τόσο μοναδικό όσο και ένα δακτυλικό αποτύπωμα! Γι' αυτό δεν μπορείς να λαμβάνεις σοβαρά υπ'όψιν σου ότι γράφεται γενικά για τα ζώδια. Μελέτησα το ωροσκόπιό σου και είδα ότι τα δύο τελευταία χρόνια δεχόσουν σε προσωπικό αστρολογικό επίπεδο μία από τις πιο δύσκολες όψεις που μπορεί να δεχθεί κάποιος! Τι να προλάβει΄να περισώσει μια διεύλευση του Δία από το Ζυγό όταν δέχεσαι αντίθεση Ηλίου - Πλούτωνα;
Πάλι καλά που κράτησες την ψυχική και σωματική σου ισορροπία. Ευτυχώς που κράτησες και αυτά που κράτησες. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να ξέρω σε πιο τομέα σου λειτούργησαν οι όψεις γιατί αυτό γίνεται μόνο με προσωπική επαφή αλλά πιστεύω πως από δω και πέρα θα στρώσουν τα πράγματα για σένα.
Φιλικά
Βασιλική Κόντη
dalia
08-03-2005, 11:32 AM
Κα Κόντη σας ευχαριστώ πολύ γιατι μου δίνετε λίγο κουράγιο, ειλικρινά εχω περάσει πολύ ασχημες καταστάσεις και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.