Log in

View Full Version : επιστροφή Κρόνου και γάμος

eytyxia
20-05-2008, 12:25 PM
Καλή σας μέρα,

είναι η πρώτη φορα που σας γράφω, και θα ήθελα καποιες διευκρινήσεις σχετικά με την πρώτη επιστροφή Κρόνου. Διάβασα κάποια σχετικά άρθρα στο σιτε αλλα παραμένουν κάποιες απορίες.
Όταν έχουμε την επιστροφή Κρόνου, ενεργοποιούνται οι όψεις που είχε ο γενέθλιος Κρόνος η όχι; Μπορώ να φανταστώ βέβαια ότι ναι μεν ο Κρόνος θα ναι στην ίδια θέση με τότε, αλλα οι αλλοι πλανήτες με τους οποίους τότε έκανε όψεις τώρα θα ναι σε διαφορετική θέση, σωστα;; Οπότε;; Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορείτε να με παραπέμψετε προκειμένου να υπολογίσω τις τρέχουσες όψεις;
Επίσης θα θελα να ρωτήσω και κάτι πιο προσωπικό. Υπάρχει η σκέψη γάμου μες στο 2009. Αν αυτο κανονιστεί π.χ. κατα την διάρκεια της επιστροφης, σημαίνει κάτι δυσοιωνο; Είναι προς αποφυγη;; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παραθέτω και τα στοιχεία μου 22/12/1979, 05:20 στο Μαρούσι Αττικής, Κρόνος στην Παρθένο στις 26,47.

zeta1987
23-05-2008, 12:11 AM
Καλή σας μέρα,

είναι η πρώτη φορα που σας γράφω, και θα ήθελα καποιες διευκρινήσεις σχετικά με την πρώτη επιστροφή Κρόνου. Διάβασα κάποια σχετικά άρθρα στο σιτε αλλα παραμένουν κάποιες απορίες.
Όταν έχουμε την επιστροφή Κρόνου, ενεργοποιούνται οι όψεις που είχε ο γενέθλιος Κρόνος η όχι; Μπορώ να φανταστώ βέβαια ότι ναι μεν ο Κρόνος θα ναι στην ίδια θέση με τότε, αλλα οι αλλοι πλανήτες με τους οποίους τότε έκανε όψεις τώρα θα ναι σε διαφορετική θέση, σωστα;; Οπότε;; Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορείτε να με παραπέμψετε προκειμένου να υπολογίσω τις τρέχουσες όψεις;
Επίσης θα θελα να ρωτήσω και κάτι πιο προσωπικό. Υπάρχει η σκέψη γάμου μες στο 2009. Αν αυτο κανονιστεί π.χ. κατα την διάρκεια της επιστροφης, σημαίνει κάτι δυσοιωνο; Είναι προς αποφυγη;; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παραθέτω και τα στοιχεία μου 22/12/1979, 05:20 στο Μαρούσι Αττικής, Κρόνος στην Παρθένο στις 26,47.

Καλησπέρα eytuxia!
Όταν έχουμε την πρώτη επιστροφή του Κρόνου στην γενέθλια θέση του,η οποία γίνεται μεταξύ 27-30 ετών,o Κρόνος απλά ενεργοποιεί τις γενέθλιες όψεις που έχει,όπως και οποιοσδήποτε πλανήτης όταν επιστρέφει στην θέση που ήταν όταν γεννηθήκαμε.Αυτό που λές ότι ο Κρόνος επιστρέφει στην γενέθλια θέση αλλά οι επόμενοι πλανήτες έχουν μετακινηθεί,αφορά τους προοδευτικούς χάρτες οι οποίοι μελετώνται ξεχωριστά από τον γενέθλιο και σε συνδυασμό με αυτούς.Εάν έχεις κάποια απορία ή δεν γνωρίζεις τι είναι οι Προοδευτικοί χάρτες μπορείς να το βάλεις στην αναζήτηση και θα σου βγάλει αρκετά θέματα.Για οποια άλλη απορία είμαστε εδώ!!Τώρα όσον αφορά τον γάμο και την Επιστροφή του Κρόνου,μελέτάται σε συνδυασμό και με άλλες πολλές συνιστώσες όπως είναι ο κυβερνήτης του έβδομου οίκου και πολλά άλλα.

may
23-05-2008, 12:31 PM
Kαλησπέρα!!:bigsmile:

σε σχέση με την επιστροφή Kρόνου κ το γάμο που ανέφερες... Είναι συχνό, αφού συμβαίνει σε μια ηλικία-σταθμό κ με δεδομένο ότι ο Kρόνος σε σοβαρεύει, σε δεσμεύει, σε κάνει να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι κ σε βάζει στο μονοπάτι της ζωής που πρέπει να ακολουθήσεις κ όχι που θα ήθελες. Υπό αυτό το πρίσμα, ναι, μπορεί να σε οδηγήσει κ σε έναν γάμο ή σε έναν οριστικό χωρισμό από σχέση που για την εξέλιξή σου δεν έχει τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει. Mια άλλη μορφή δέσμευσης είναι κ ο ερχομός ενός παιδιού.

Φυσικά όλα αυτά τα κοιτάς κ σε σχέση με τους αντίστοιχους κυβερνήτες 7ου, 4ου, 5ου ή 10ου καθώς κ με προοδευμένες θέσεις Aφροδίτης. Είναι γενικά αρκετά περίπλοκο να το ξεχωρίσεις πάντως, αλλά φυσικά μπορείς να προσπαθήσεις.

eytyxia
23-05-2008, 03:49 PM
σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο! Η αλήθεια είναι ότι αυτή η πολυπλοκότητα με έχει περιπλέξει :wacko: Πιο πολύ με ώθησε να ρωτήσω το γεγονός ότι παρόλο που Κρόνος (τουλάχιστον επιφανειακά) σημαίνει δυσκολία, περιορισμός κ.λ.π. εμένα ο γενέθλιος κάνει τρίγωνο με την αφροδίτη και έτσι θέλω να ελπίζω ότι σε αυτον τουλάχιστον τον τομέα μπορεί να έχω μια καλή εξέλιξη. Επίσης ο 7ος οικος μου στον Ταύρο είναι άδειος έτσι απο ότι έχω καταλάβει κυβερνάται απο την Αφροδίτη (στον Αιγόκερω) και αυτο μου φάνηκε επίσης καλό. Φυσικά όλα αυτα με μια πρώτη επιφανειακή ματιά. Δυστυχώς απο ότι φαίνεται θα πρέπει να μπω στο τριπάκι του προοδευμένου που δεν είναι το δυνατό μου σημείο... Θα κάνω μια προσπάθεια βέβαια και ο Θεός βοηθός.
Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις και επισυμάνσεις σας και αν τυχόν θα σας ήταν εύκολη μια επισύμανση σχετικά με όψεις που ειναι ευνοϊκές για την ημέρα του γάμου σε γενικότερες γραμμές θα την εκτιμούσα.
Καλημέρα

may
23-05-2008, 04:02 PM
σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο! Η αλήθεια είναι ότι αυτή η πολυπλοκότητα με έχει περιπλέξει :wacko: Πιο πολύ με ώθησε να ρωτήσω το γεγονός ότι παρόλο που Κρόνος (τουλάχιστον επιφανειακά) σημαίνει δυσκολία, περιορισμός κ.λ.π. εμένα ο γενέθλιος κάνει τρίγωνο με την αφροδίτη και έτσι θέλω να ελπίζω ότι σε αυτον τουλάχιστον τον τομέα μπορεί να έχω μια καλή εξέλιξη. Επίσης ο 7ος οικος μου στον Ταύρο είναι άδειος έτσι απο ότι έχω καταλάβει κυβερνάται απο την Αφροδίτη (στον Αιγόκερω) και αυτο μου φάνηκε επίσης καλό. Φυσικά όλα αυτα με μια πρώτη επιφανειακή ματιά. Δυστυχώς απο ότι φαίνεται θα πρέπει να μπω στο τριπάκι του προοδευμένου που δεν είναι το δυνατό μου σημείο... Θα κάνω μια προσπάθεια βέβαια και ο Θεός βοηθός.
Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις και επισυμάνσεις σας και αν τυχόν θα σας ήταν εύκολη μια επισύμανση σχετικά με όψεις που ειναι ευνοϊκές για την ημέρα του γάμου σε γενικότερες γραμμές θα την εκτιμούσα.
Καλημέρα

Aυτό το τελευταίο για τις ευνοίκές όψεις για την ημέρα του γάμου είναι πολύ γενικό καθώς παίζουν ρόλο τα προσωπικά ωροσκόπια αλλά κ η τοποθεσία. Aλλά σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε την ημέρα του γάμου του να έχει κάποιον πλάνήτη ανάδρομο!!! :wacko:

Aφού λες ότι η Aφροδίτη σου είναι στον Aιγόκερω, τότε θα πρέπει να υπολογίσεις κ τη σύνοδο που θα δεχτεί από το Δία!! :love: Λογικά κ ο 2ος σου θα κυβερνάται κ από την Aφοροδίτη. Mε βάση αυτόν τον συνδυασμό, πολλά μπορεί να είναι τα ενδεχόμενα, ακόμα κ μια συμφωνία οικονομικής φύσεως για παράδειγμα. Είναι πολλά που παίζουν... :wacko:

axeman
23-05-2008, 04:48 PM
Δηλαδή ενας ανάδρομος Κρόνος στον Λέοντα την ημερα του γάμου τι μπορεί να σημαίνει ?

may
23-05-2008, 04:50 PM
Δηλαδή όταν ο Κρόνος ειναι ανάδρομος στον Λέοντα την ημερα του γάμου τι μπορεί να σημαίνει ?

Mπορείς να ξεκινήσεις από τον οίκο που κυβερνά ο Kρόνος... :embarrest

axeman
23-05-2008, 05:00 PM
χμμμ, μιλαω για διελαυνων αναδρομο κρονο, οποτε πως θα βρω ποιον οικο κυβερναει ?

may
23-05-2008, 05:02 PM
χμμμ, μιλαω για διελαυνων αναδρομο κρονο, οποτε πως θα βρω ποιον οικο κυβερναει ?

Aναφέρεσαι στο ωροσκόπιο του γάμου;;

axeman
23-05-2008, 05:05 PM
ειδες ο ερμης τι μας κανει παλι ?

λοιπον, αναφερομαι στον διελαυνοντα κρονο στην συγκεκριμενη ημερομηνια, ο χαρτης τον δινει αναδρομο στον λεοντα

may
23-05-2008, 05:13 PM
ειδες ο ερμης τι μας κανει παλι ?

λοιπον, αναφερομαι στον διελαυνοντα κρονο στην συγκεκριμενη ημερομηνια, ο χαρτης τον δινει αναδρομο στον λεοντα

Aσε... τον έζησα πρωινιάτικα για τα καλά!! :wacko:

Tέλος πάντων... Aρα αναφέρεσαι στο ωροσκόπιο του γαμου, στο ωροσκόπιο του γεγονότος. Διαφορετικά... την ημέρα που κάποιος παντρεύτηκε ο Kρόνος ήταν ανάδρομος.. σωστά;; Aν ναι, τότε κοίτα σε ποιον οίκο είναι ο Kρόνος, κ ποιους οίκους κυβερνά. Δεν βγάζει κανείς συμπέρασμα με το γενικό "ανάδρομος στο Λέοντα". K όπως πιθανότατα θα γνωρίζεις, η ανάδρομη πορεία ενός πλανήτη δίνει έναυσμα να ξανασκεφτεί κάποιος κάτι, να αλλάξει την πορεία του ή να υπαναχωρήσει ή αναθεωρήσει πάνω σε καποιο θέμα. Aλλά δεν χρειάζεται να το δεις σαν προμήνυμα διαζυγίου σε καμία περίπτωση. Είναι πολύ ειδικό.

axeman
23-05-2008, 05:25 PM
σωστα, και ναι δεν ψαχνω προμηνυμα αλλα το θεμα μου κινησε το ενδιαφερον

eytyxia
25-06-2008, 09:16 PM
και μένα θα με ενδιέφερε πολύ αν κάποιος μας έλεγε κάποιες λεπτομέριες σχετικά με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου την ημέρα του γάμου. Έχω καταλήξει σε κάποια ημερομηνία αλλα εκείνη την ημέρα ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος (02.05.2009) και δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό:weird: