PDA

View Full Version : Σύνοδος Πανσέληνος - Αρης

axeman
19-05-2008, 09:29 PM
Εχω μια απορια που με αφορα προσωπικα,

σημερα εχουμε την πανσεληνο στον σκορπιο στις 29ο27' κι εγω εχω τον Αρη στις 29ο39'. Τα σχολια ειναι περιττα...η πιθανη επιρροη ομως ?

Ευχαριστω

may
19-05-2008, 09:35 PM
Εχω μια απορια που με αφορα προσωπικα,

σημερα εχουμε την πανσεληνο στον σκορπιο στις 29ο27' κι εγω εχω τον Αρη στις 29ο39'. Τα σχολια ειναι περιττα...η πιθανη επιρροη ομως ?

Ευχαριστω

Για αρχή δες σε ποιον οίκο συμβαίνει το φαινόμενο.

Στη συνέχεια, ποιον οίκο κυβερνά ο Aρης στο ωροσκόπιό σου.

K τέλος αν υπάρχουν όψεις του Aρη τις αναλύεις αναλόγως.

Δεν χρειάζεται όμως να αναμένεις κοσμογονικά πράγματα.

axeman
19-05-2008, 09:43 PM
Στον 9ο, το ποιον κυβερνα δεν ξερω να το βρω κι εχει συνοδο με ποσειδωνα και β.δεσμο

η αληθεια ειναι οτι δεν εχει συμβει κατι απλως αναρωτηθηκα αν εχει καποια ιδιαιτερη επιρροη

may
19-05-2008, 09:47 PM
Στον 9ο, το ποιον κυβερνα δεν ξερω να το βρω κι εχει συνοδο με ποσειδωνα και β.δεσμο

η αληθεια ειναι οτι δεν εχει συμβει κατι απλως αναρωτηθηκα αν εχει καποια ιδιαιτερη επιρροη

Aς πούμε τότε οτι ο Ποσειδώνας ίσως να σε φέρνει σε πιο έντονη ψυχολογική κατάσταση. Aν κ είναι λίγο χαζή αυτή η πανσέληνος... Παίζει κ η Aφροδίτη με Oυρανό κ Ποσειδώνα ταυτοχρόνως κ κάποιοι σταθεροί κυρίως έχουν χάσει την μπάλα..
:wacko:

και εγώ μαζί... :toung:

ZorZeta
20-05-2008, 12:03 AM

δες. στο χάρτη σου, ποιος είναι ό οίκος που έχει ακμή στο ζώδιο του Κριού. Αυτός είναι ο οίκος που έχει κυβερνήτη τον Αρη. Πιθανόν είναι να βρίσκεται στο δευτερό σου οίκο.

axeman
20-05-2008, 12:13 AM
Πολυ σωστη, ο 2ος ειναι