View Full Version : ερώτηση για αισθηματικά
loulou
06-03-2005, 06:29 PM
έχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 15/10/76 ώρα 22:30 και θα ήθελα να μάθω τι δείχνει ο γεννέθλιος χάρτης μου για τα αισθηματικά. Νομίζω πως έχω τον 7ο οίκο στον αιγόκερω και έχω ακούσει οτι είναι μια προβληματική θέση. Ευχαριστώ!
Λίλιαν Σίμου
07-03-2005, 01:15 AM
Αγαπητή loulou
Ο χάρτης σας δείχνει πως είστε ένα ευσυγκίνητο άτομο, με πολλές ευαισθησίες, οι οποίες σας επηρεάζουν και σας κάνουν να έχετε την τάση να αλλάζετε διαθέσεις, ανάλογα με τις επιδράσεις του περιβάλλοντος. Αυτό είναι ιδιαίτερα κοπιαστικό για σας. Καλό είναι να περιορίζετε λίγο το συναίσθημα και τις συγκινήσεις σας.
Σας ενδιαφέρει ο τομέα της αγάπης και μάλιστα έχετε την τάση να δίνεστε με πάθος, να προσκολλάστε σε μία αγάπη, ή αργότερα στο παιδί σας, κι αυτό σας προσδίδει μία αδυναμία. Ωστόσο, μπορείτε να γίνετε δημιουργική μέσα από τον ερωτισμό και την ανάγκη σας να εκφράζεστε ερωτικά. Βρήτε, αν δεν έχετε, ένα όμορφο χόμπι.
Σχετικά με τον γάμο, μετά τα 28-30, η ακμή στον Αιγόκερο δείχνει ώριμη επιλογή και πολλές πιθανότητες διάρκειας στη σχέση. Είστε ήδη κοντά σε αυτή τη περίοδο. Για να κρατήσει μία σχέση, παίζει μεγάλο ρόλο η συναστρία, καθώς και η διάθεση από τις δύο πλευρές για να προσπαθήσουν, να εξελιχθούν μέσα από αυτή.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
loulou
20-03-2005, 09:29 PM
Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Δεν κατάλαβα όμως εάν όντως φαίνεται να υπάρχουν δυσκολίες στα αισθηματικά μου.Τελευταία διακρίνω αρκετά εμπόδια και μόλις βγήκα απο μία σχέση καθόλου ικανοποιητική!
Θα με ενδιέφερε να μου πείτε αν βλέπετε στον χάρτη μου κάποια νέα γνωριμία για αυτόν τον καιρό.
loulou
20-03-2005, 09:52 PM
Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Δεν κατάλαβα όμως εάν όντως φαίνεται να υπάρχουν δυσκολίες στα αισθηματικά μου.Τελευταία διακρίνω αρκετά εμπόδια και μόλις βγήκα απο μία σχέση καθόλου ικανοποιητική!
Θα με ενδιέφερε να μου πείτε αν βλέπετε στον χάρτη μου κάποια νέα γνωριμία για αυτόν τον καιρό.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για τα επαγγελματικά μου: τελειώνω το καλοκαίρι την σχολή μου και θα ήθελα να ξέρω αν βλέπετε προοπτική εργασίας. Θα μπορούσα κάποια στιγμή να δουλέψω σαν ελεύθερος επαγγελματίας? έχω Δία στους Διδύμους και από ό,τι ξέρω δεν ευνοεί αυτά τα θέματα
Και πάλι ευχαριστώ
Λίλιαν Σίμου
21-03-2005, 02:34 AM
Αγαπητή loulou
Η απάντησή μου αφορούσε τον τομέα του γάμου και των σχέσεων και τον Αιγόκερο. Στα φλερτ, θα έχετε ευκαιρία για καλές γνωριμίες κι ίσως μία που θα φέρει και καρμική εξέλιξη για σας, από το φθινόπωρο και μετά, καθώς πράγματι αυτή η χρονιά δεν κύλησε τόσο ήρεμα για σας. Γενικά, όμως, προσέχετε να μη προσκολλάστε συναισθηματικά και να μη ζηλεύετε (αν αυτό σας συμβαίνει), γιατί θα ταλαιπωρείστε και να ταλαιπωρείτε ενδεχόμενα και το ταίρι σας. Για το θέμα του επαγγέλματος, ο Δίας μπορεί να είναι αδύναμος στους Διδύμους, αλλά ευνοεί θέματα επικοινωνίας, γραπτών, εμπορίου. Εσείς τι επάγγελμα θα κάνετε ανάλογα με τις σπουδές σας?
φιλικά
Λίλιαν Σϊμου
loulou
03-04-2005, 03:59 PM
το επάγγελμά μου έχει να κάνει με αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Θα ήθελα να μου πείτε τι βλέπετε εσείς σχετικά με το επάγγελμα αλλα και την πιθανότητα να συνεχίσω στο μέλλον τις σπουδές μου (όχι κατ΄ανάγκην στον συγκεκριμένο τομέα).
loulou
03-04-2005, 04:02 PM
ΥΓ:θα ήθελα να σας ρωτήσω: εξετάζετε για τις απαντήσεις σας τον χάρτη ενός ατόμου ή λόγω έλλεψης χώρου και χρόνου επικεντρώνεστε στα βασικά του ήλιου και του ωροσκόπου? ευχαριστώ
loulou
03-04-2005, 04:13 PM
Ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω: όταν π.χ. κάποιος όπως εγώ έχει στον δεύτερο οίκο τον λέωντα που, αν δεν κάνω λάθος, είναι 'καλό' αλλά έχει και τον Κρόνο στον δεύτερο οίκο που φέρνει δυσκολίες, τι συμπέρασμα μπορεί να βγεί?
Επίσης θα ήθελα να μου εξηγήσετε, εάν είναι δυνατόν για τους ενδέκατο και δωδέκατο οίκους μου και κατά πόσο και πώς αυτοί έιναι σημαντικοί!
Λίλιαν Σίμου
07-04-2005, 02:23 AM
Αγαπητή loulou
Η αλήθεια είναι πως ρωτάτε πολλά και δεν είναι δυνατόν να σας καλύψουμε μέσα από τη σύντομη επικοινωνία του φόρουμ. Ίσως θα έπρεπε να συναντήσετε κάποιο αστρολόγο της επιλογής σας ή να πάρετε κάποια από τις αναλύσεις του φόρουμ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46).
Επίσης υπάρχει η δέσμευση με την ανακοίνωση που λάβατε, αλλά επειδή έχετε κάνει την ερώτηση πριν από αυτήν, κατ΄εξαίρεση μπορώ να σας απαντήσω.
Ως προς ό,τι με αφορά (γιατί κάθε αστρολόγος έχει τη μεθοδολογία του) κοιτάζω κυρίως το γενέθλιο, το ετήσιο σύντομα μόνο και τις διελεύσεις. Έτσι δίνω τις σύντομες απαντήσεις. Βέβαια, αυτό δεν επαρκεί, καθώς το ετήσιο είναι πολύωρη διαδικασία και δεν προλαβαίνω να εξετάσω διάφορα προοδευτικά συστήματα, εκλείψεις, σταθερούς κλπ. Μόνο σε μία συνάντηση αυτά μελετώνται. Για τον Κρόνο σας στον 2ο οίκο, είναι αδύναμος βέβαια, αλλά λόγω του ότι κάνει καλή όψη με πλανήτη του οίκου της εργασίας, αλλά και το ότι σχετίζεται με σπουδές σας που έχουν να κάνουν με τον Κρόνο, μπορεί να σας αποφέρει χρήματα. Επίσης, ενδεχόμενα θα χρειαστείτε να προσπαθήσετε με την αξία σας γι' αυτό και να περιμένετε σημαντικές απολαβές σε μεγαλύτερη ηλικία.
Δεν μπορώ να δώσω στο χώρο αυτό απάντηση σαφή, καθώς δεν έχω μελετήσει όλα τα στοιχεία, για το μέλλον σας. Το τωρινό όμως ετήσιο δείχνει πως θέλετε να κάνετε μία νέα αρχή σε προσωπικό επίπεδο, οι σπουδές σας κουράζουν και αισθάνεστε μία πίεση, ενώ μπορεί ένα άτομο που συναντάτε εκεί που συχνάζετε να σας βοηθήσει. Η επόμενη χρονιά (από τα γενέθλιά σας και μετά) θα είναι σημαντική, καθώς εκεί θα βιώσετε και την ωριμότητα, το ξεκαθάρισμα και θα θελήσετε ίσως να κάνετε μία ανατροπή στις σπουδές, καθώς σας ενδιαφέρει μία νέα αρχή για τη καριέρα σας. Ενδέχεται, όμως να αφήσετε και τις σπουδές σας. Πρέπει να βρείτε κάτι νέο που θα σας ταιριάζει γαι να συνεχίσετε. Διαφορετικά, δείχνει η γενική εικόνα περισσότερο την απομάκρυνση από τον χώρο των σπουδών. Ίσως η νέα τεχνολογία να σας πηγαίνει. Βρείτε κάτι που για σας είναι δημιουργικό.
Ο ενδέκατος οίκος σας είναι πιο τονισμένος, αν αυτό εννοείτε με την απορία σας. Σημαίνει πως πρέπει να προσέχετε να μην κάνετε τα ίδια λάθη ή να μην παρασύρεστε από φίλους ή ομάδες όπου συμμετέχετε και προσκολλάστε. Επίσης μα θέτετε στόχους κυρίως πνευματικούς, διδασκαλία, ανάπτυξη εσωτερική και να αναπτύσσετε σχέδια με επιμονή, καθώς ο Δίας είναι αδύναμος και ανάδρομος κι ίσως θέλει περισσότερη προσπάθεια.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
loulou
07-04-2005, 03:02 AM
Αγαπητή loulou
Η αλήθεια είναι πως ρωτάτε πολλά και δεν είναι δυνατόν να σας καλύψουμε μέσα από τη σύντομη επικοινωνία του φόρουμ. Ίσως θα έπρεπε να συναντήσετε κάποιο αστρολόγο της επιλογής σας ή να πάρετε κάποια από τις αναλύσεις του φόρουμ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46).
Επίσης υπάρχει η δέσμευση με την ανακοίνωση που λάβατε, αλλά επειδή έχετε κάνει την ερώτηση πριν από αυτήν, κατ΄εξαίρεση μπορώ να σας απαντήσω.
Ως προς ό,τι με αφορά (γιατί κάθε αστρολόγος έχει τη μεθοδολογία του) κοιτάζω κυρίως το γενέθλιο, το ετήσιο σύντομα μόνο και τις διελεύσεις. Έτσι δίνω τις σύντομες απαντήσεις. Βέβαια, αυτό δεν επαρκεί, καθώς το ετήσιο είναι πολύωρη διαδικασία και δεν προλαβαίνω να εξετάσω διάφορα προοδευτικά συστήματα, εκλείψεις, σταθερούς κλπ. Μόνο σε μία συνάντηση αυτά μελετώνται. Για τον Κρόνο σας στον 2ο οίκο, είναι αδύναμος βέβαια, αλλά λόγω του ότι κάνει καλή όψη με πλανήτη του οίκου της εργασίας, αλλά και το ότι σχετίζεται με σπουδές σας που έχουν να κάνουν με τον Κρόνο, μπορεί να σας αποφέρει χρήματα. Επίσης, ενδεχόμενα θα χρειαστείτε να προσπαθήσετε με την αξία σας γι' αυτό και να περιμένετε σημαντικές απολαβές σε μεγαλύτερη ηλικία.
Δεν μπορώ να δώσω στο χώρο αυτό απάντηση σαφή, καθώς δεν έχω μελετήσει όλα τα στοιχεία, για το μέλλον σας. Το τωρινό όμως ετήσιο δείχνει πως θέλετε να κάνετε μία νέα αρχή σε προσωπικό επίπεδο, οι σπουδές σας κουράζουν και αισθάνεστε μία πίεση, ενώ μπορεί ένα άτομο που συναντάτε εκεί που συχνάζετε να σας βοηθήσει. Η επόμενη χρονιά (από τα γενέθλιά σας και μετά) θα είναι σημαντική, καθώς εκεί θα βιώσετε και την ωριμότητα, το ξεκαθάρισμα και θα θελήσετε ίσως να κάνετε μία ανατροπή στις σπουδές, καθώς σας ενδιαφέρει μία νέα αρχή για τη καριέρα σας. Ενδέχεται, όμως να αφήσετε και τις σπουδές σας. Πρέπει να βρείτε κάτι νέο που θα σας ταιριάζει γαι να συνεχίσετε. Διαφορετικά, δείχνει η γενική εικόνα περισσότερο την απομάκρυνση από τον χώρο των σπουδών. Ίσως η νέα τεχνολογία να σας πηγαίνει. Βρείτε κάτι που για σας είναι δημιουργικό.
Ο ενδέκατος οίκος σας είναι πιο τονισμένος, αν αυτό εννοείτε με την απορία σας. Σημαίνει πως πρέπει να προσέχετε να μην κάνετε τα ίδια λάθη ή να μην παρασύρεστε από φίλους ή ομάδες όπου συμμετέχετε και προσκολλάστε. Επίσης μα θέτετε στόχους κυρίως πνευματικούς, διδασκαλία, ανάπτυξη εσωτερική και να αναπτύσσετε σχέδια με επιμονή, καθώς ο Δίας είναι αδύναμος και ανάδρομος κι ίσως θέλει περισσότερη προσπάθεια.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για τις απάντησεις σας, στις όντως πολλές, ερωτήσεις μου, έχοντας υπόψιν τις δεσμεύσεις
που ισχύουν πλέον. [μήπως είχα προαίσθηση για τις δεσμεύσεις αυτές και σας...έλουσα με καταιγισμό ερωτήσεων? :)]
Εύχομαι καλή συνέχεια σε αυτήν την ενότητα.
Φιλικά