MIRKA
17-05-2008, 01:55 AM
Διαβάζοντας αρκετά άρθρα και αναλύσεις αστρολογίας, χωρίς να έχω και ιδιαίτερες γνώσεις , έχω δεί στον αστρολογικό μου χάρτη οτι και τα δύο " φωτα " ,και ο Ηλιος και η Σελήνη, δέχονται άσχημες όψεις από "κακούς " πλανήτες.
Ο Ηλιος ( και κυβερνήτης του ορωσκόπου) απο τον 3ο οίκο είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 6ο και τον Αρη από τον 12ο οίκο.
Η Σελήνη από στον 8ο είναι σε αντίθεση με Πλούτωνα και Ουρανό από τον 2ο οίκο.
Επειδή δεν γνωρίζω ερμηνείες, αλλά κατανοώ τις άσχημες όψεις , για να μην δουλέυει το μυαλό μου 'παράξενα' ,θα ήθελα άν μπορείτε και βρήτε λίγο χρόνο ,να μου απαντήσετε ποιός τομέας της ζωής μου επηρεάζεται περισσότερο , γιατί προσωπικά δεν έχει τύχει να διαβάσω γιά άλλο χάρτη με χτυπημένα και τα δύο φώτα και δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω .
Ημερ/νια γέννησης 02/10/1960 00:50 Ναύπλιο.
Σας ευχαριστώ.
Ο Ηλιος ( και κυβερνήτης του ορωσκόπου) απο τον 3ο οίκο είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 6ο και τον Αρη από τον 12ο οίκο.
Η Σελήνη από στον 8ο είναι σε αντίθεση με Πλούτωνα και Ουρανό από τον 2ο οίκο.
Επειδή δεν γνωρίζω ερμηνείες, αλλά κατανοώ τις άσχημες όψεις , για να μην δουλέυει το μυαλό μου 'παράξενα' ,θα ήθελα άν μπορείτε και βρήτε λίγο χρόνο ,να μου απαντήσετε ποιός τομέας της ζωής μου επηρεάζεται περισσότερο , γιατί προσωπικά δεν έχει τύχει να διαβάσω γιά άλλο χάρτη με χτυπημένα και τα δύο φώτα και δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω .
Ημερ/νια γέννησης 02/10/1960 00:50 Ναύπλιο.
Σας ευχαριστώ.