View Full Version : ΟΨΗ ΚΡΟΝΟΥ - ΧΕΙΡΩΝΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ
white diamond
15-05-2008, 11:46 PM
ΟΨΗ ΧΙΑΣΤΗ ΚΡΟΝΟΥ - ΧΕΙΡΩΝΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ
περιμενω καποια σχολια σας...
πιστευετε οτι ειναι μια μοιραια οψη?
VAFIKOS
16-05-2008, 12:01 AM
α καλα και καινουρια και κρονο και χειρωνα και χιαστι;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!:scared::w00t::diz zy: :crazy:
πλακα με κανεις;;;;;:love:
white diamond
16-05-2008, 12:07 AM
α καλα και καινουρια και κρονο και χειρωνα και χιαστι;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!:scared::w00t::diz zy: :crazy:
πλακα με κανεις;;;;;:love:
εχω καποιους μηνες που ασχολουμαι με αστρολογια ...μεχρι να μαθω να αξιολογω διελευσεις θεωρω οτι ειμαι καινουρια
αλλα τα βασικα τα εχω κατανοησει και με ενδιαφερει να γινει ενας διαλογος
Μητσάκος
16-05-2008, 12:22 AM
Μοιραία για ποιον; Για αυτόν που την έχει; Και αν ναι, τι είναι το μοιραίο για αυτόν; Κάτι που θα του συμβεί και δεν θα μπορέσει να αποφύγει; Θα πεθάνει; Αν δεν είναι για αυτόν μοιραίο και αφορά τους άλλους, αυτόν τι τον νοιάζει; :nuts:
white diamond
16-05-2008, 12:30 AM
Μοιραία για ποιον; Για αυτόν που την έχει; Και αν ναι, τι είναι το μοιραίο για αυτόν; Κάτι που θα του συμβεί και δεν θα μπορέσει να αποφύγει; Θα πεθάνει; Αν δεν είναι για αυτόν μοιραίο και αφορά τους άλλους, αυτόν τι τον νοιάζει; :nuts:
για τον ιδιο να ειναι μοιραια
ναι, κατι που δεν μπορει να αποφυγει...
georgia238
16-05-2008, 11:42 AM
Βρήκα οτι η όψη σε γενέθλιο ωροσκόπιο- όχι διέλευση- προσδίδει ένα δυναμικό αγωνιστικό πνεύμα για ανθρωπιστικούς και γενικότερα καλούς σκοπούς
white diamond
16-05-2008, 11:50 AM
Βρήκα οτι η όψη σε γενέθλιο ωροσκόπιο- όχι διέλευση- προσδίδει ένα δυναμικό αγωνιστικό πνεύμα για ανθρωπιστικούς και γενικότερα καλούς σκοπούς
σ ευχαριστω πολυ!
melodia
16-05-2008, 11:58 AM
Καλημερα σε ολους.
Εγω πάλι εχω συνοδο Κρονου - Χείρωνα στους Ιχθυεις και στον 9ο.
αυτο μπορει να σημαινει οτι το προβλημα καθως και η θεραπεια αφορα 1) εχει σχέση με τον πατερα και γενικα με ανδρικα ατομα και 2) οτι ισως υπήρχαν εμπόδια σε σπουδες
μάλλον θάλασσα τα εχω κάνει....
artemis06
16-05-2008, 09:47 PM
ααα που τη βρηκες τοσο εξειδικευμενη οψη?? να δω και γω!!! εχει κι αλλες???
ας πουμε τι λεει σε γενεθ. ωροσκοπιο για χειρωνα συνοδο με σεληνη, αντιθεση αρη και εξαγωνο αφροδιτη???
white diamond
17-05-2008, 09:29 AM
Καλημερα σε ολους.
Εγω πάλι εχω συνοδο Κρονου - Χείρωνα στους Ιχθυεις και στον 9ο.
αυτο μπορει να σημαινει οτι το προβλημα καθως και η θεραπεια αφορα 1) εχει σχέση με τον πατερα και γενικα με ανδρικα ατομα και 2) οτι ισως υπήρχαν εμπόδια σε σπουδες
μάλλον θάλασσα τα εχω κάνει....
καλα τα λες... (1 και 2)...
white diamond
17-05-2008, 09:32 AM
ας πουμε τι λεει σε γενεθ. ωροσκοπιο για χειρωνα συνοδο με σεληνη, αντιθεση αρη και εξαγωνο αφροδιτη???
εδω τη βρηκα...στις προβλεψεις οπου εφτιαξα το γενεθλιο χαρτη μου
επισης εχω και χιαστη πλουτωνα , χιαστη ποσειδωνα ,συνοδο με ερμη,τετραγωνο με βερτεξ και τριγωνο με ωροσκοπο...ολα αυτα για το χειρωνα παντα...
VAFIKOS
17-05-2008, 08:47 PM
βρε καλως την τη συναδελφο...:love:
artemis06
18-05-2008, 12:10 AM
βρε καλως την τη συναδελφο...:love:
τι?? και συ τις ιδιες οψεις κοιτας??? ή απλα με συμπαθησες...???:bigsmile:
τι μπορει να σημαινουν αραγε...?
white diamond
18-05-2008, 01:16 AM
τις κοιταω επειδη τις εχω στο γενεθλιο...ημουν σαφης σαυτα που απαντησα...
τι σημαινουν ...δεν ξερω...γιαυτο ειμαι εδω
VAFIKOS
18-05-2008, 10:56 AM
εχω συνοδο χειρωνα-σεληνης στον 10ο(κριος). εσυ που?:amuse:
white diamond
18-05-2008, 07:32 PM
η συνοδος ερμη χειρωνα που εχω ειναι στον 4 οικο και τον ταυρο ;;
ξερει κανεις να ερμηνευσει ;;
οσο για τις αλλες οψεις , ειναι χειρωνας με κρονο(σκορπιο) χιαστι στον 9 οικο
χειρωνας με πλουτωνα (ζυγο) χιαστι στον 9 οικο
χειρωνας με ποσειδωνα (στον τοξοτη) χιαστη στον 11 οικο
και τετραγωνο με βερτεξ στην παρθενο και 7 οικο
ελπιζω να μην σας ζαλισα!!
Toksotaki
19-05-2008, 12:57 AM
εχω αντιθεση Χειρωνα με βορειο δεσμο και Κρονο στον Αιγοκαιρω και 6 οικο...!τωρα μοιραιο ξεμοιραιο....
white diamond
19-05-2008, 01:02 AM
σας ευχαριστω οσους απαντατε...
ομως ουσιαστικη απαντηση δεν εχω λαβει
καποιος που να ξερει please!!!
VAFIKOS
19-05-2008, 01:18 AM
:dizzy:επειδη μαλλον δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργει το συστημα:
οριζουμε ενα θεμα και οποιος θελει απαντα ο,τιδηποτε σχετικο και ΟΛΟΙ ΜΑΣ ειμαστε ελευθεροι να γραφουμε στο θεμα ακομη κι αν το ορισες εσυ!!!!:love:
μην απαντας σε ολα τα ποστ γιατι μας μπερδευεις, παρα μονο σε αυτα που σε αφορουν αμεσα ή εμμεσα. γι' αυτο αλλωστε κανουμε "παραθεση"!
πολυ φιλικα, μαγια.:)
white diamond
19-05-2008, 01:27 AM
:dizzy:επειδη μαλλον δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργει το συστημα:
οριζουμε ενα θεμα και οποιος θελει απαντα ο,τιδηποτε σχετικο και ΟΛΟΙ ΜΑΣ ειμαστε ελευθεροι να γραφουμε στο θεμα ακομη κι αν το ορισες εσυ!!!!:love:
μην απαντας σε ολα τα ποστ γιατι μας μπερδευεις, παρα μονο σε αυτα που σε αφορουν αμεσα ή εμμεσα. γι' αυτο αλλωστε κανουμε "παραθεση"!
πολυ φιλικα, μαγια.:)
εννοειται οτι ολοι ΕΙΜΑΣΤΕ ελευθεροι
αλλα θα ηθελα και μια πιο αστρολογικη προσεγγιση...
Toksotaki
19-05-2008, 01:31 AM
τις κοιταω επειδη τις εχω στο γενεθλιο...ημουν σαφης σαυτα που απαντησα...
τι σημαινουν ...δεν ξερω...γιαυτο ειμαι εδω
Saturn quincunx Chiron
There is an element of paradox or a riddle involved in the relation between the conservative, traditional, practical element in your life and the maverick who seeks and sometimes finds keys to healing through a higher, holistic understanding. You may experience this as two factors of yourself that you find difficult to reconcile, or you could experience the dynamic within a relationship where you adopt a role of the conventional, medical skeptic encountering someone whose success you are inclined to dismiss because they seem disturbingly unconventional; or you might be the maverick being disregarded or discredited by conventional medical authorities. It will require much adapting, and frequent adjustments, but the effort to integrate the two is a creative growth process and will be a ‘growing edge’ experience all the way.αυτα βρηκα σε σχετικο φορουμ...
white diamond
19-05-2008, 01:33 AM
Saturn quincunx Chiron
There is an element of paradox or a riddle involved in the relation between the conservative, traditional, practical element in your life and the maverick who seeks and sometimes finds keys to healing through a higher, holistic understanding. You may experience this as two factors of yourself that you find difficult to reconcile, or you could experience the dynamic within a relationship where you adopt a role of the conventional, medical skeptic encountering someone whose success you are inclined to dismiss because they seem disturbingly unconventional; or you might be the maverick being disregarded or discredited by conventional medical authorities. It will require much adapting, and frequent adjustments, but the effort to integrate the two is a creative growth process and will be a ‘growing edge’ experience all the way.αυτα βρηκα σε σχετικο φορουμ...
σε ευχαριστω παρα πολυ τοξοτακι!!!!!!
Toksotaki
19-05-2008, 01:36 AM
Παρακαλω.Αν δυσκολευεσαι να βρεις εξηγηση οψεων πατα στα αγγλικα στο google...
artemis06
19-05-2008, 05:53 PM
εγω συνοδο χειρωνα (ταυρο) με σεληνη (διδυμους) στον 5ο... τι να σημαινει αραγε...??
χειρωνα-σεληνη στον κριο και 10ο... απο ψυχολογια πως τα πας εν ωρα δουλειας?? τρελα νευρα??:bigsmile: σιγουρα παντως παιζει πολυ φιλοδοξια...ε??
VAFIKOS
20-05-2008, 09:15 AM
εγω συνοδο χειρωνα (ταυρο) με σεληνη (διδυμους) στον 5ο... τι να σημαινει αραγε...??
χειρωνα-σεληνη στον κριο και 10ο... απο ψυχολογια πως τα πας εν ωρα δουλειας?? τρελα νευρα??:bigsmile: σιγουρα παντως παιζει πολυ φιλοδοξια...ε??
εξαρταται σε ποια δουλεια ειμαι :bigsmile: (ειμαι και πολυπραγμων!)
αλλα ναι δεν ανεχομαι και πολυ τους βλακες απο πανω μου...:bigsmile: