PDA

View Full Version : ερωτηση για την κ Σίμου



cocaine
15-05-2008, 01:50 PM
Αγαπητή Κυρία Σίμου,

Θέτω την ερώτηση σε εσάς, καθώς διαβάζοντας το site, ο τρόπος που απαντάτε μου ταιριάζει πιο πολύ απο τους άλλους συναδέλφους σας. Χωρίς να θέλω να γίνω αγενής για κανέναν τους.

Η ερώτηση μου τώρα. Εχω χάσει τον πατέρα μου εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα που έχω αρχίσει και ασχολούμαι πιο σοβαρά με την αστρολογία θα ηθελα να κοιτάξω τις όψεις που είχαν δημιουργηθεί τότε. Πρέπει να δω το δικό μου ηλιακό τόξο απο τη γέννησή μου μέχρι την ημερομηνία του θανάτου του ? το δικό του ή τη μεταξύ μας συναστρία ? Και κάτι ακόμα ποιες όψεις θα μπορούσαν να το δείχνουν τετράγωνα και αντιθέσεις ?

σας ευχαριστώ θερμα

Λίλιαν Σίμου
19-05-2008, 02:06 AM
Γεια σας

Θα πρέπει να γνωρίζετε από προγνωστικά συστήματα. Το Ηλιακό Τόξο είναι από τα γνωστά και αξιόπιστα για να αναδείξει ένα τόσο σοβαρό γεγονός τη χρονιά που συνέβη. Θα κάνετε αυτό και κάθε άλλο προοδευτικό που γνωρίζετε και θα δείτε τις όψεις. Πρέπει ειδικά για το Ηλιακό Τόξο να είναι δύσκολες (σύνοδος, διάμετρος, τετράγωνο αλλά και μικρότερες δύσκολες όψεις). Όμως παράλληλα αυτό θα φανεί ως γεγονός στην Ηλίακή και στην Σεληνιακή επιστροφή. Αν γνωρίζετε τα συστήματα αυτά, πρέπει να μελετηθούν. Ειδικά η Ηλιακή επιστροφή θα το δείχνει.

Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας σχόλια.
Να είστε καλά
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

cocaine
19-05-2008, 02:39 PM
Σας ευχαριστώ και γω ειλικρινά για την απάντηση και την καθοδήγηση.