PDA

View Full Version : Πλανήτης ουρανός

anastazia
05-03-2005, 10:23 PM
Καλησπέρα.Θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την είσοδο του πλανήτη ουρανού στους Ιχθύες.Έχω διαβάσει ότι μέσα στην επόμενη εφταετία θα βρίσκεται εγκατεστημένος στο ζώδιο μου.Από όσα γνωρίζω σχετικά με αστρολογία,ξέρω ότι είναι ο πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών.Ποιος τομέα της ζωής μου θα επηρεαστεί περισσότερο και τι θα πρέπει να προσέχω φέτος;Να περιμένω όντως ξαφνικές αλλαγές;
Γεννήθηκα 28/2/1974, ώρα 8.30 στη Θεσ/νίκη.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Βασιλική Κόντη
06-03-2005, 01:34 PM
Αγαπητή φίλη anastazia
Οι αλλαγές που φέρνει ο πλανήτης Ουρανός δεν είναι πάντα απρόσμενες και φυσικά όχι απαραίτητα κακές. Πιστεύω πως επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου που το ίδιο το άτομο νιώθει πολλές φορές την ανάγκη να το κάνει αλλά για διάφορους λόγους δεν το επιχειρεί!
Την φετινή χρονιά 2005 το ωροσκόπιό σου δέχεται έντονες διελεύσεις του Ουρανού από το γενέθλιο Ήλιο σου, που αυτό για μία γυναίκα σημαίνει ότι εκτός από τις αλλαγές του ίδιου του εαυτύ της, του <<εγώ>> της θα φέρει και αλλαγές στην σχέση της με το άλλο φύλο, με τον σύντροφό της -αν έχει- ή θα της φέρει έναν ξαφνικά!
Στο ετήσιο (SOLAR) ωροσκόπιό σου οι αλλαγές εντοπίζονται στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου ο οποίος εκτός από αισθηματικά φέρνει και δημιουργηκότητα αλλά και παιδιά!
Μια ξαφνική εγκυμοσύνη φέτος ας πούμε είναι ΄πολύ πιθανή αν είσαι με κάποιο. Αν όχι τότε ένας κεραυνοβόλος έρωτας καραδοκεί...

Φιλικά
Βασιλική Κόντη

Η απάντηση μέσω του φόρουμ είναι σύντομη, αν επιθυμείτε παραπέρα ανάλυση μπορείτε να απευθυνθείτε σε σύμβουλο αστρολογίας που θα σας κάνει πλήρη ανάλυση, με περισσότερες πληροφορίες μια και θα έχετε και σεις την δυνατότητα να εκθέσετε την κατάσταση επί προσωπικού.

anastazia
06-03-2005, 09:32 PM
Αγαπητή κα. Κόντη,
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας, η οποία και με χαροποίησε αλλά και ταυτόχρονα με φόβισε...Χωρίς πρόθεση να σπαταλήσω τον πολύτιμο χρόνο σας,μπορείτε να μου πείτε ποιά χρονική περίοδο υπάρχει πιθανότητα να συμβούν αυτά που προείπατε;
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Αnastazia

Βασιλική Κόντη
07-03-2005, 09:06 PM
Αγαπητή φίλη Αnastazia
αφενός μεν δεν ξέρω την προσωπική σας κατάσταση, αλλά μια διέλευση του Ουρανού μπορεί να φέρει και πολλαπλά γεγονότα σε διάφορους τομείς της ζωής που μόνο με προσωπική επαφή μπορούν να διαγνωστούν και δεν είναι δυνατόν να δημοσιευθούν μέσω του φόρουμ.

Φιλικά
Βασιλική Κόντη