PDA

View Full Version : Ψυχικά χαρίσματα

Toksotaki
11-05-2008, 12:23 AM
Υπάρχουν συγκεκριμενες οψεις σε εναν χαρτη που να δειχνουν ατομο με ψυχικα χαρισματα?όπως η ενόραση ή η τηλεπάθεια??

cancerian
11-05-2008, 12:28 AM
Υπάρχουν συγκεκριμενες οψεις σε εναν χαρτη που να δειχνουν ατομο με ψυχικα χαρισματα?όπως η ενόραση ή η τηλεπάθεια??

νομιζω πως στις οψεις αυτες πρεπει να συμβαλει ο Ποσειδωνας (διαισθηση) με οψεις στους προσωπικους πλανητες ... και ο Πλουτωνας (ενστικτο) ...

black moon
11-05-2008, 12:46 AM
Με την ενόραση, την ικανότητα μεντιουμισμού ή έστω την διορατικότητα, σχετίζεται ο Ουρανός.Νομίζω οτι οι πιο δυνατες ενδείξεις είναι η σύνοδος και οι θετικές όψεις με Ήλιο. Ο Ποσειδώνας όπως είπε και ο Cancerian σχετίζεται με τις διαισθητικές ικανότητες του ατόμου.

Λίλιαν Σίμου
11-05-2008, 09:59 PM
Αγαπητά μέλη

Σωστές και οι δύο απαντήσεις. Οι εξωκρόνιοι πλανήτες κυρίως δηλώνουν τέτοια τάση, όπως και τα προσωπικά στοιχεία ή η συσσώρευση πλανητών στα ζώδια ή τους οίκους του νερού.
Ο Ουρανός έχει να κάνει με την διορατική αντίληψη, ο Ποσειδώνας με την διαίσθηση και ο Πλούτωνας και με τα δύο, καθώς είναι πιο βαθύς και πιο ισχυρός όλων.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

may
12-05-2008, 05:39 PM
Nομίζω επίσης κ οι όψεις της Σελήνης με τους παραπάνω πλανήτες;; :weird:

cancerian
12-05-2008, 06:06 PM
ειδικοτερα αυτης !!! :love:

may
12-05-2008, 06:52 PM

Εκεί είναι όλη η ιστορία!! :bigsmile:

Aλλά νομίζω κ ενίοτε κ ο Ερμής παίζει ρόλο. :weird:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-05-2008, 07:13 PM

και στον 8 οικο ακομα πιο πολυ

may
12-05-2008, 07:59 PM
και στον 8 οικο ακομα πιο πολυ

Εχεις δίκιο, εκεί είναι πολύ δυνατή στα ψυχικά αλλά εύκολα μπορεί κ η όλη αυτή κατάσταση να τη "ρουφήξει" αφού θα λειτουργεί σαν σελήνη στο σκορπίο κατά κάποιον τρόπο. :blink:

Λίλιαν Σίμου
13-05-2008, 12:49 AM
Μία διευκρίνηση (σε όσα έχω γράψει πιο πάνω) που ίσως βοηθήσει εμπλουτίζοντας τη γνώση σας:

Ζώδια νερού: Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς
Οίκοι νερού: 4ος, 8ος και 12ος.
Επομένως και οι φυσικοί κυβερνήτες των συγκεκριμένων σημείων.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

MIRKA
17-05-2008, 12:59 AM
Εχεις δίκιο, εκεί είναι πολύ δυνατή στα ψυχικά αλλά εύκολα μπορεί κ η όλη αυτή κατάσταση να τη "ρουφήξει" αφού θα λειτουργεί σαν σελήνη στο σκορπίο κατά κάποιον τρόπο. :blink:

Τι εννοείς να τη "ρουφήξει"΄; ψαχνομαι λίγο γιατί εχω όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σελίνη στον 8ο στα ψάρια & πολλούς πλανήτες σε ζώδια του νερού και στον 4ο με τρίγωνα με την σελήνη.

athinoula85
27-05-2008, 10:44 PM
Μία διευκρίνηση (σε όσα έχω γράψει πιο πάνω) που ίσως βοηθήσει εμπλουτίζοντας τη γνώση σας:

Ζώδια νερού: Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς
Οίκοι νερού: 4ος, 8ος και 12ος.
Επομένως και οι φυσικοί κυβερνήτες των συγκεκριμένων σημείων.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Καλησπερα κ. Λιλιαν Σιμου ! Ηθελα να ρωτησω ... το διο θα μπορουσε να μας πει και ενας Ποσειδωνας στον 1ο οικο ? Και αν υπαρχει οψη Ουρανου συνοδος με ωροσκοπο ? (εστω και αν ο ουρανος βρισκεται στον 12 οικο .. )

white diamond
29-05-2008, 10:25 AM
θα μπορουσαν να δωθουν πιο συγκεκριμενες πληροφοριες ;

ποιες οψεις θεωρουνται "χαρισματικες" ;

επισης μπορουμε να πουμε οτι το ιδιο ισχυει και για καποια ζωδια σε συγκεκριμενους οικους ;

may
29-05-2008, 03:34 PM
θα μπορουσαν να δωθουν πιο συγκεκριμενες πληροφοριες ;

ποιες οψεις θεωρουνται "χαρισματικες" ;

επισης μπορουμε να πουμε οτι το ιδιο ισχυει και για καποια ζωδια σε συγκεκριμενους οικους ;

Nομίζω έχουμε ξανααναφρθεί... :embarrest

όψεις ποσειδώνα, ουρανού κ πλούτωνα με προσωπικούς πλανήτες κυρίως με σελήνη κ ερμή.

parisk87
03-06-2008, 02:47 PM
απο μικρός πίστευα οτι μπορώ να διαβάζω την σκέψη των άλλων οσο αστείο και αν ακούγετε. τις περισσότερες φορές 'παίρνω' απο το στόμα του άλλου λέξεις η ακομα και ολόκληρες φράσεις προτού καν τις πει. νιώθω οτι μπορω να ξέρω απο πριν τις προθέσεις του άλλου. και σύμφωνα με αυτα που λέτε εδω στο thread, νομίζω να ενισχύει. είμαι σκορπιός με δίδυμο. ο πλούτωνας μου είναι στον σκορπιό στον 6ο οίκο, ο ποσειδώνας στον 8ο οίκο στον αιγόκερω, και ουρανός στον τοξότη στον 7ο.

aries engineer
03-06-2008, 03:31 PM
απο μικρός πίστευα οτι μπορώ να διαβάζω την σκέψη των άλλων οσο αστείο και αν ακούγετε. τις περισσότερες φορές 'παίρνω' απο το στόμα του άλλου λέξεις η ακομα και ολόκληρες φράσεις προτού καν τις πει. νιώθω οτι μπορω να ξέρω απο πριν τις προθέσεις του άλλου. και σύμφωνα με αυτα που λέτε εδω στο thread, νομίζω να ενισχύει. είμαι σκορπιός με δίδυμο. ο πλούτωνας μου είναι στον σκορπιό στον 6ο οίκο, ο ποσειδώνας στον 8ο οίκο στον αιγόκερω, και ουρανός στον τοξότη στον 7ο.

Και εγω εχω τους παραπανω πλανητες στους ιδιους οικους με εσενα...Παντως ειναι αληθεια αυτο που λες για την σκεψη των αλλων...και τις προθεσεις..αλλα αυτα τα μαγικα:toung: μπορω να τα κανω μονο οταν υπαρχει οπτικη επαφη...

parisk87
03-06-2008, 03:42 PM
ναι και εγω, μονο οταν ειμαι σε επαφη η βλεπω τον αλλο. :S δεν μπορω να το εξηγησω

black moon
03-06-2008, 03:46 PM
Aυτό αν δεν κάνω λαθος λέγεται συναισθηματική ευφυία...:bigsmile:

parisk87
03-06-2008, 03:47 PM
black moon σταμάτα, ποσα να αντέξω σε μια μερα? lol και τι δεν εχει πια ο χαρτης μου...

black moon
03-06-2008, 04:08 PM
Σταματάω...............

Λίλιαν Σίμου
05-06-2008, 12:11 AM
Καλησπερα κ. Λιλιαν Σιμου ! Ηθελα να ρωτησω ... το διο θα μπορουσε να μας πει και ενας Ποσειδωνας στον 1ο οικο ? Και αν υπαρχει οψη Ουρανου συνοδος με ωροσκοπο ? (εστω και αν ο ουρανος βρισκεται στον 12 οικο .. )

Αγαπητή φίλη

Σίγουρα η θέση του Ποσειδώνα και του Ουρανού στον πρώτο οίκο και ειδικά αν κάνουν σύνοδο με την ακμή, δίνουν το χάρισμα της διαίσθησης και της διόρασης. Κάνουν τον ενδιαφερόμενο πολύ δεκτικό.
Στον 12ο οίκο έως 5 μοίρες από τον ωροσκόπο, ισχύει η σύνοδος. Διαφορετικά, είναι πιο εσωτερικά τα στοιχεία, που δεν αναιρούν την ικανότητα, αλλά ίσως δεν τα δείχνει ο ενδιαφερόμενος.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

xrin2309
05-06-2008, 04:34 AM
Καλημέρα σας!

Θα ήθελα να ρωτήσω και γω αν βλέπεται κάποιες ενδείξεις για ψυχικά χαρίσματα στο γενέθλιο χάρτη μου..., είμαι γεννημένη..στις 23/09/1985..στις επτά και τέταρτο το πρωί στην Θεσσαλονίκη....θεώρώ ότι το θέμα με αφορά ...και κάτι παραπάνω!! ενδεικτικά αναφέρω ότι έχω σελήνη και ποσειδώνα στον τέταρτο οίκοενώ ο ουρανός είναι στον τρίτο οίκο μου στον τοξότη....

Υ.Γ.ειδικά σήμερα (σελήνη αντίθεση με πλούτωνα..νομίζω ότι είναι και κάπως ιδιαίτερη μέρα ...)

Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις που να υποδεικνύουν αστρικές προβολές ή επαφή με τα διάφορα πνευματικά πεδία!

Θεώρώ ιδιαίτερα σημαντικό το θέμα!Περιμένω απάντησή σας!:)

Toksotaki
08-06-2008, 06:06 PM
Η συνοδος ωροσκοπου με χειρων μπορει να θεωρηθει?

sag_femme
12-06-2008, 02:25 PM
Καλημέρα κι από μένα!

Εχω σελήνη στο 12ο οίκο τρίγωνο με ουρανό.

Επίσης έχω ήλιο στον 5ο οίκο σύνοδο με ποσειδώνα και εξάγωνο με πλούτωνα.

Αυτό σημαίνει ότι έχω πολλά ψυχικά χαρίσματα ή ότι είμαι διαταραγμένη προσωπικότητα;;;

:cheesy:

starfish
12-06-2008, 02:30 PM
Καλημέρα κι από μένα!

Εχω σελήνη στο 12ο οίκο τρίγωνο με ουρανό.

Επίσης έχω ήλιο στον 5ο οίκο σύνοδο με ποσειδώνα και εξάγωνο με πλούτωνα.

Αυτό σημαίνει ότι έχω πολλά ψυχικά χαρίσματα ή ότι είμαι διαταραγμένη προσωπικότητα;;;

:cheesy:

Το ενα δεν αποκλειει το αλλο!! :toung:

sag_femme
12-06-2008, 02:34 PM
Αστα να πάνε καλή μου!!!

Απλά μάλλον λόγω της θέσης της Σελήνης, δεν είμαι σίγουρη αν αυτό που νιώθω είναι διαίσθηση πχ. και όχι επιθυμία ή ανάγκη που προέρχεται από το υποσυνείδητο...

Ενθάρρυνση θέλω και όχι άλλο εμπλουτισμό της διαταραγμένης προσωπικότητας μου!!!

:cheesy::cheesy:

starfish
12-06-2008, 04:17 PM
Αστα να πάνε καλή μου!!!

Απλά μάλλον λόγω της θέσης της Σελήνης, δεν είμαι σίγουρη αν αυτό που νιώθω είναι διαίσθηση πχ. και όχι επιθυμία ή ανάγκη που προέρχεται από το υποσυνείδητο...

Ενθάρρυνση θέλω και όχι άλλο εμπλουτισμό της διαταραγμένης προσωπικότητας μου!!!

Η διαισθηση εχει ενα πρακτικο αντικρυσμα. Γρηγορα διαπιστωνεις αν αυτο που διαισθανθηκες εγινε η οχι. Ομως σιγουρα σε ορισμενες περιπτωσεις μπορεις να χαθεις μεσα σ ενα κοσμο εντονων επιθυμιων και να μην εχεις επαφη με την πεζη πραγματικοτητα. Ειδικα στα θεματα του 5ου σου...
Μηπως η προσωπικοτητα σου ειναι πολυπλευρη και οχι διαταραγμενη; :bigsmile::love:

sag_femme
13-06-2008, 10:15 AM
Μπράβο κούκλα μου!

Πολύ καλύτερη απάντηση! Δεν τρομάζει τόσο!!!

Πάντως έχεις δίκιο... Ετσι είναι. Αν και η διαίσθηση δεν αναφέρεται μόνο σε γεγονότα που πρόκειται να συμβούν αλλά και σε αντίληψη των σκέψεων και συναισθημάτων των άλλων...

Πάντως αν σκεφτείς ότι στον 5ο οίκο μου έχω Ηλιο, Ερμή, Αρη, Αφροδίτη, Ποσειδώνα, Β. Δεσμό ΚΑΙ Βέρτεξ... Μάλλον έχω κάποιο (τεράστιο!) πρόβλημα με την πεζή πραγματικότητα!!!!

Θα κρατήσω όμως το "πολύπλευρη"... Μου άρεσε!!!!

;););)

Γεράκι
13-06-2008, 11:46 PM
Σελήνη σε σύνοδο, τρίγωνο ή εξαγωνο με τον Ποσειδώνα: Αστρολόγοι με ισχυρή διαίσθηση,συγραφείς επιστημονικής φαντασίας, Θεραπευτές.
¶ρης σε σύνοδο, ή τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Δία: Έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας που μπορείτε να τα αξιοποιήσετε τόσο σωματικά άλλά και πνευματικά.
Δίας σε σύνοδο ή τρίγωνο ή εξάγωνο με Ποσειδώνα: Ενδιαφέρον για αποκρυφισμό,πνευματικές πρακτικές, όπως γιόγκα-διαλογισμός.
Ουρανός σε σύνοδο ή τρίγωνο ή εξάγωνο με Ποσειδώνα: Διαίσθηση ως ασφαλής οδηγός και σύμβουλος ζωής, ενδιαφέροντα πνευματικά και μυστικιστικά ζητήματα, ανάδειξη ενός λαμπρού αστρολόγου.
Πλούτωνας σε σύνοδο ή τρίγωνο ή εξάγωνο με Ποσειδώνα: Ισχυρή διαίσθηση και σημαντικές πνευματικές δυνάμεις.
Αφιερώνω το παρακάτω στους εραστές της πνευματικής αναζήτης:
Ύμνος στη Θεά
Αν θες να γίνεις αγνή δημιουργία
Του ύψιστου καμάρι
Αν θες να γίνεις χωνευτήρι, που μέσα του
θα καίγονται όλα τα σκύβαλα.
Αν θες να γίνεις φως χρυσό
και αλάθητη γραφή
Αν θες να γίνεις φως αγνό
και πύρινη ρομφαία
Πρέπει πρώτα να ξεδιπλώσεις
την ψυχή σου. Και να την γδύσεις!!
Ετσι αγνή να την τοποθετήσεις
μπροστά στα πόδια τρης θεάς σου.
Έτσι λοιπόν αν θες να γίνεις σαν εμέ
πρώτα να μ αγαπήσεις.
Να δεις μπροστά σου εσένανε
Χωρίς την μάσκα του θνητού.
Να δεις καλά να ξαναδείς.
Όσες φορές κι αν χρειαστεί
Κάθε φορά ένα κομμάτι
από το παζλ θα συμπληρώνεις.
Δεν είναι αστείο δεν είναι παραμύθι
Είναι η βαθυστόχαστη και άφθαρτη γαλήνη.
Εκείνη πρώτα έκανε τα μάτια των ματιών σου.
Δες την θεά που αόρατα τα νήματα κουνά.
Σε σέρνει στο σκοπό της
Με γνώση λες πως προχωράς
μα ανίδεος μπροστά της στέκεις
Έχει έναν τρόπο μαγικό
να ξεδιπλώνει την καρδιά σου.
Αφήνεσαι γιατί εκείνο είναι που ποθείς.
Εκείνο που γυρεύεις.
Για μια στιγμή την έπιασες.
Νομίζεις!!
Την ίδια αυτή στιγμή είναι που ξεφεύγει.
Σου δείχνει όλο το μεγαλείο της.
Όλους τους υποκόμους της
και μ ένα βλέμμα γελαστό
σ αφήνει να το πάρεις.
Τι πήρες; και τι είδες;
Θα σου το φέρει πάλι εμπρός σου
για να το καταλάβεις.
Έτσι αυτή ποθεί να σου τα δείξει
όλα εκείνα που φυλάς σαν κόρη οφθαλμού.
Έχει ένα ν τρόπο μαγικό όμοιο με τον δικό σου
Έχει βελούδινο το φως, μ αυτό θα σ αγκαλιασει.
Θέλεις και θέλει πως μπορείς να την αναγνωρίσεις.
Μα είναι αβυθομέτρητο το βάθος και το πλάτος
Δεν θα στο δώσει όλο μονομιάς.
Ξέρει αυτή να μεγαλώνει τα παιδιά της.

Θεά: είναι η εκδήλωση της ψυχής του ανθρώπου, που το οδηγεί μέσα από οδύνες και ηδονές να πραγματώσει τον σκοπό της ενσάρκωσής του. Να εξαγνηστεί μέσα από το πυρ και να αποκαταστήσει την επικοινωνία του με το θείο

bianca1993
28-09-2008, 09:30 AM
Σελήνη σε σύνοδο, τρίγωνο ή εξαγωνο με τον Ποσειδώνα: Αστρολόγοι με ισχυρή διαίσθηση,συγραφείς επιστημονικής φαντασίας, Θεραπευτές.
¶ρης σε σύνοδο, ή τρίγωνο ή εξάγωνο με τον Δία: Έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας που μπορείτε να τα αξιοποιήσετε τόσο σωματικά άλλά και πνευματικά.
Δίας σε σύνοδο ή τρίγωνο ή εξάγωνο με Ποσειδώνα: Ενδιαφέρον για αποκρυφισμό,πνευματικές πρακτικές, όπως γιόγκα-διαλογισμός.
Ουρανός σε σύνοδο ή τρίγωνο ή εξάγωνο με Ποσειδώνα: Διαίσθηση ως ασφαλής οδηγός και σύμβουλος ζωής, ενδιαφέροντα πνευματικά και μυστικιστικά ζητήματα, ανάδειξη ενός λαμπρού αστρολόγου.
Πλούτωνας σε σύνοδο ή τρίγωνο ή εξάγωνο με Ποσειδώνα: Ισχυρή διαίσθηση και σημαντικές πνευματικές δυνάμεις.

Δηλαδη αν υπάρχει Σεληνη τετραγωνο Ποσειδώνας και Αρης τετραγωνο Διας ισχύουν τα παρανω που λες αλλα σε μικροτερο βαθμο ή ακυρωνονται τελειως ?

Λίλιαν Σίμου
28-09-2008, 06:38 PM
Αγαπητή bianca1993

Δεν ακυρώνονται, απ' εναντίας μπορεί να εκδηλωθούν πιο έντονα τα χαρακτηριστικά με δύσκολες όψεις. Απλά κάποια φορά είναι ανεξέλεγκτες οι συλλήψεις και με τον Ποσειδώνα πολύ πιο ασαφείς (αν και είναι ασαφής ακόμη και στην θετική του όψη ο συγκεκριμένος πλανήτης).

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Toksotaki
29-09-2008, 02:28 AM
Χμ...αν η σεληνη ειναι στους ιχθεις,στον 8 οικο και κανει αντιθεση με Πλουτωνα,Ουρανο συνοδο με Χειρων και τριγωνο με Ποσειδωνα??δημιουργειται συγχηση λογω των αντιθεσεων να φανταστω????

Λίλιαν Σίμου
29-09-2008, 02:56 AM
Αγαπητή μου Toksotaki

Κυρίως η Σελήνη στους Ιχθείς δείχνει ασαφείς ιδέες και συλλήψεις του ψυχισμού, στον οίκο που είναι μία προδιάθεση για μεταφυσική διερεύνηση και ικανότητα εμβάθυνσης, στις όψεις βέβαια έχουμε ξαφνικές αλλαγές στις έννοιες και απρόοπτα, μέσα από τα οποία θα προκύψει γνώση και φιλοσοφική σκέψη. Ο Ποσειδώνας δίνει ώθηση στην φαντασία.

Γενικά η σύνθεση αυτή δίνει μεγάλη δυνατότητα για μυητική διεργασία, μέσα από κάποιο σωστό δάσκαλο και έντονη κλίση προς τον εσωτερισμό.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Αργοναύτης
29-09-2008, 02:52 PM
Αφιερώνω το παρακάτω στους εραστές της πνευματικής αναζήτης:
Ύμνος στη Θεά
Αν θες να γίνεις αγνή δημιουργία
Του ύψιστου καμάρι
Αν θες να γίνεις χωνευτήρι, που μέσα του
θα καίγονται όλα τα σκύβαλα.
Αν θες να γίνεις φως χρυσό
και αλάθητη γραφή
Αν θες να γίνεις φως αγνό
και πύρινη ρομφαία
Πρέπει πρώτα να ξεδιπλώσεις
την ψυχή σου. Και να την γδύσεις!!
Ετσι αγνή να την τοποθετήσεις
μπροστά στα πόδια τρης θεάς σου.
Έτσι λοιπόν αν θες να γίνεις σαν εμέ
πρώτα να μ αγαπήσεις.
Να δεις μπροστά σου εσένανε
Χωρίς την μάσκα του θνητού.
Να δεις καλά να ξαναδείς.
Όσες φορές κι αν χρειαστεί
Κάθε φορά ένα κομμάτι
από το παζλ θα συμπληρώνεις.
Δεν είναι αστείο δεν είναι παραμύθι
Είναι η βαθυστόχαστη και άφθαρτη γαλήνη.
Εκείνη πρώτα έκανε τα μάτια των ματιών σου.
Δες την θεά που αόρατα τα νήματα κουνά.
Σε σέρνει στο σκοπό της
Με γνώση λες πως προχωράς
μα ανίδεος μπροστά της στέκεις
Έχει έναν τρόπο μαγικό
να ξεδιπλώνει την καρδιά σου.
Αφήνεσαι γιατί εκείνο είναι που ποθείς.
Εκείνο που γυρεύεις.
Για μια στιγμή την έπιασες.
Νομίζεις!!
Την ίδια αυτή στιγμή είναι που ξεφεύγει.
Σου δείχνει όλο το μεγαλείο της.
Όλους τους υποκόμους της
και μ ένα βλέμμα γελαστό
σ αφήνει να το πάρεις.
Τι πήρες; και τι είδες;
Θα σου το φέρει πάλι εμπρός σου
για να το καταλάβεις.
Έτσι αυτή ποθεί να σου τα δείξει
όλα εκείνα που φυλάς σαν κόρη οφθαλμού.
Έχει ένα ν τρόπο μαγικό όμοιο με τον δικό σου
Έχει βελούδινο το φως, μ αυτό θα σ αγκαλιασει.
Θέλεις και θέλει πως μπορείς να την αναγνωρίσεις.
Μα είναι αβυθομέτρητο το βάθος και το πλάτος
Δεν θα στο δώσει όλο μονομιάς.
Ξέρει αυτή να μεγαλώνει τα παιδιά της.

Θεά: είναι η εκδήλωση της ψυχής του ανθρώπου, που το οδηγεί μέσα από οδύνες και ηδονές να πραγματώσει τον σκοπό της ενσάρκωσής του. Να εξαγνηστεί μέσα από το πυρ και να αποκαταστήσει την επικοινωνία του με το θείο

'Εχω όλες αυτές τις όψεις που ανάφερες στο χάρτη μου, εκτός από την όψη 'Αρη/Δία και του Ουρανού με τον Ποσειδώνα. Την πρώτη βέβαια δεν ξέρω γιατί την θεωρείς πνευματική με την έννοια που το θέτεις. Μια ένσταση μου επίσης είναι ότι οι όψεις που αναφέρεις χαρακτηρίζουν όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν την ίδια εποχή, χωρίς να είναι τόσο προσωπικές, οπότε κρατάω μια επιφύλαξη αν όλοι εκδηλώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Το ποίημα θαυμάσιο ομολογώ ήταν και η αφορμή που με παρακίνησε να γράψω κάτι για πρώτη φορά εδώ. Συγχαρητήρια.

Γεράκι
01-10-2008, 12:06 PM
'Εχω όλες αυτές τις όψεις που ανάφερες στο χάρτη μου, εκτός από την όψη 'Αρη/Δία και του Ουρανού με τον Ποσειδώνα. Την πρώτη βέβαια δεν ξέρω γιατί την θεωρείς πνευματική με την έννοια που το θέτεις. Μια ένσταση μου επίσης είναι ότι οι όψεις που αναφέρεις χαρακτηρίζουν όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν την ίδια εποχή, χωρίς να είναι τόσο προσωπικές, οπότε κρατάω μια επιφύλαξη αν όλοι εκδηλώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Το ποίημα θαυμάσιο ομολογώ ήταν και η αφορμή που με παρακίνησε να γράψω κάτι για πρώτη φορά εδώ. Συγχαρητήρια.

Σ ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Οφείλω να πω όμως ότι είναι δημιούργημα μιας περιόδου της ζωής μου που ανακάλυπτα τον εαυτό μου και ίσως λίγο από τον ανώτερο εαυτό μου, (που όλοι έχουμε). Αυτό θα το λέω συνέχεια γιατί έχω πειστεί για την αξία του ανθρώπου, την μεγαλοσύνη του και το τι μπορεί να κάνει αρκεί να κάνει τον κόπο να δει λιγο μέσα του. Βέβαι αυτό μπορεί να τον τρομάξει από πολύ ως πάρα πολύ αλλά αξίζει τον κόπο.
(Παρατηρώ στο φόρουμ ότι οι περισσότεροι δηλώνουν ένα όνομα και το πολύ το φύλλο τους. Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Εγώ το μεταφράζω κρύβομαι. Αλλά από ποιόν? Εντάξει δεν είπαμε να γράφεται και πλήρες βιογραφικό αλλά μερικά στοιχειώδη.)
Εγώ αγαπητέ αργοναύτη έχω όλες τις παραπάνω όψεις σε σύνοδο ή εξάγωνα.
Τώρα για την όψη ¶ρη Δία έχω να σου παραθέσω τα εξής:
¶ρης - Δίας
"Διαθέτετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας και δύναμης, τα οποία θα πρέπει να αξιοποιήσετε τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Συνήθως, άνθρωποι με ευνοϊκή όψη ¶ρη-Δία στο ωροσκόπιό τους ασχολούνται έντονα με τον αθλητισμό. ¶λλωστε, τέτοιες ευνοϊκές όψεις χαρίζουν στα άτομα σωματική δύναμη αντοχή κι ευλυγισία. Η υγεία κατά κανόνα είναι καλή, ενώ στην περίπτωση κάποιας αρρώστιας καταφέρνετε να συνέρχεστε γρήγορα. Το κέφι η ζωντάνια και ο ενθουσιασμός είναι έντονα στοιχεία και συνήθως σας βοηθούν σε συνδιασμό με την ισχυρή σας θέληση να φτάσετε με επιτυχία στους στόχους σας. Οι όψεις αυτές υπόσχονται επαγγελματική άνοδο και συνήθως ο άνθρωπος επιδιώκει την πρωτιά "
Η ιδέα του αθλητισμού και μόνο νομίζω ότι είναι αρκετά θετικό στοιχείο και προσδίδει έναν υγιή νου. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι για το νου και το σώμα. Επίσης ο αθλητισμός είναι από μόνος κίνητρο που ωθεί τον άνθρωπο να υπερβεί τον εαυτό του.
Τέλος κατά την προσωπική μου άποψη η πιο σημαντική όψη είναι αυτή του ¶ρη Πλούτωνα. Η ουσία είναι ότι ο Πλούτωνας συνδέεται με την Κουνταλίνη η οποία είναι μια Πλουτώνια δύναμη. Η αφύπνισή της μεταμορφώνει το άτομο και το αναγεννά σε ένα άλλο υπερβατικό επίπεδο συνείδησης.

Γεράκι
01-10-2008, 12:39 PM
Δηλαδη αν υπάρχει Σεληνη τετραγωνο Ποσειδώνας και Αρης τετραγωνο Διας ισχύουν τα παρανω που λες αλλα σε μικροτερο βαθμο ή ακυρωνονται τελειως ?

Έχω να παραθέσω τα εξής:
¶τομα με τετράγωνο Σελήνη- Ποσειδώνα είναι ιδίαίτερα ανασφαλή και συναισθηματικά ασταθή. Έχουν ισχυρή διαίσθηση, διορατικότητα και έντονα φιλανθρωπικά αισθήματα τα οποία σας κάνουν δημοφιλείς. Έχετε μια τάση προς την οκνηρία και δεν πονηρεύεστε εύκολα ή στον αντίποδα εξαπατάτε γιατί έχετε την τάση να δημιουργείτε μια πλαστή πραγματικότητα. Το κάνετε χωρίς να το καταλαβαίνετε. Πρέπει να γίνει εξισορρόπιση αυτών των αντιφατικών καταστάσεων για να βαδίζεται εν ειρήνη.Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε το ισχυρό χάρισμα της φαντασίας σε παραγωγικά κανάλια.
¶ρης-Δίας
Επιθετική προσωπικότητα, που πολλές φορέ ςοδηγεί στα άκρα. Έχετε φιλοδοξίες και στόχους υψηλούς. Η υπερβολή (Δίας) είναι διαχυτη και στην σεξουαλική σας ζωή. Να αποφευγετε κάθε τζόγο και οικονομικό ρίσκο. Λατρεύετε τα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά κάποια μπορεί να σας εκθέσουν σε κίνδυνο. Η δύσκολη αυτή όψη είναι μια πρόκληση για σας και σας καλεί να προσπαθήσετε να μεθωδεύτε τα βήματά σας αποφεύγοντας τον επιπόλαιο αυθορμητισμό. Η ενέργεια σας είναι αστείρευτη και για αυτό πρέπει να την εκτονώνετε σε δημιουργικά και παραγωγικά κανάλια.
Συμβουλή που ακολουθώ
Όταν διαβάζω ένα κείμενο και κάποιες λέξεις δεν τις γνωρίζω ή δεν είμαι σίγουρη για την ερμηνεία τους ανατρέχω σε ένα λεξικό και διαλογίζομαι μαζίτης. Έτσι μπορεί να βρω πτυχές της που δεν φανταζόμουν ή δεν ήξερα ότι υπήρχαν.
see you in the foroum..!!!!! Πιστεύω να σε κάλυψα. Πήγε 11:38 ουου!!!!! και πρέπει να πάω και λαϊκή.....!!!

cancerian
01-10-2008, 01:27 PM
Kαλημερα σας ,

συζητουσα με εναν φιλο σχετικα για καποια ζητηματα και υποσχεσεις του γενεθλιου χαρτη και εκτος απο τις οψεις που αναφερετε θα ηθελα να παραθεσω αλλη μια οψη που εξετασα τον τελευταιο καιρο και θεωρω οτι λειτουργει ως οψη "διαισθησης . διορασης , διακοης και γενικοτερα επαφης με αλλες οντοτητες"
Η οψη αυτη ειναι η σχεση του Ερμη με τον Δια (ειδικοτερα ομως σε υδατινα ζωδια και τοποθετημενη σε γωνιακους οικους) ( η οποια ομως χρειαζεται και αλλα στοιχεια να ενεργοποιηθει και γενικοτερα απο την υποσχεση του ΟΛΟΥ χαρτη ) .

Αναλυοντας αυτη την οψη βλεπουμε οτι η επικοινωνια και τα θεματα που εχουν να κανουν με αυτη , αρχιζουν και επεκτεινονται . Η επικοινωνια ξεπερνα τα ορια και ερχεται σε επαφη με υψηλοτερα ειδανικα , με οραματα και γενικα οτι πρεσβευει ο Διας .Τοποθετημενοι σε γωνιακους οικους , ισχυροποιουνται και σε υδατινα ζωδια , η διαισθηση και το ενστικτο λειτουργουν .
Θεωρω την οψη αυτη , προσωπικα , ως η οψη των medium .
Θα ηθελα τις παρατηρησεις σας !

με εκτιμηση
Cancerian

pecora nera
01-10-2008, 02:53 PM
Εμένα η γνώμη μου cancerian είναι πως δεν μπορείς με τίποτα αυτή την όψη να την πεις "Η όψη των μέντιουμ".

Γενικά, όποιος πλανήτης κάνει όψη με το Δία (ακόμα και αν είναι σε υδάτινα) δε σημαίνει ότι δίνει τέτοια χαρίσματα. Ιδιότητες παρόμοιες με του Δία σε τέτοια ειδικά θέματα έχει και ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός εν μέρει και πολύ πιο δυνατές ανάλογα και τις θέσεις τους και τις όψεις τους, αλλά ακόμα και η Λίλιθ (από ότι διάβασα σε άρθρο του site για τη Λίλιθ στην Παρθένο π.χ.).

Για το δε Ερμή, η ιδιότητα της ενόρασης/διαίσθησης/κ.λ.π. είναι μια από τις πολλές ιδιότητες του και -για μένα- όχι από τις πιο δυνατές.

Σε όψη με τον Δία έτσι όπως την περιγράφεις ίσως δίνει κάτι αλλά όχι στο βαθμό που αναφέρεις και σίγουρα πρέπει να βοηθάει ολόκληρος ο χάρτης.

Πιστεύω πάντως ότι όλοι μα όλοι έχουμε και διαίσθηση ισχυρή και ένστικτο. Απλώς κάποιοι δεν το έχουν προσέξει καν στον εαυτό τους, κάποιοι το έχουν προσέξει αλλά δεν του δίνουν σημασία και κάποιοι το έχουν πολύ παραπάνω από τους πολλούς.

Υ.Γ. Επειδή τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και επειδή δεν έχω πολλές γνώσεις στην αστρολογία, παρακαλώ διορθώστε με τουλάχιστον να μην τα έχω λάθος στο μυαλό μου

cancerian
01-10-2008, 05:46 PM
Εμένα η γνώμη μου cancerian είναι πως δεν μπορείς με τίποτα αυτή την όψη να την πεις "Η όψη των μέντιουμ".

Γενικά, όποιος πλανήτης κάνει όψη με το Δία (ακόμα και αν είναι σε υδάτινα) δε σημαίνει ότι δίνει τέτοια χαρίσματα. Ιδιότητες παρόμοιες με του Δία σε τέτοια ειδικά θέματα έχει και ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός εν μέρει και πολύ πιο δυνατές ανάλογα και τις θέσεις τους και τις όψεις τους, αλλά ακόμα και η Λίλιθ (από ότι διάβασα σε άρθρο του site για τη Λίλιθ στην Παρθένο π.χ.).

Για το δε Ερμή, η ιδιότητα της ενόρασης/διαίσθησης/κ.λ.π. είναι μια από τις πολλές ιδιότητες του και -για μένα- όχι από τις πιο δυνατές.

Σε όψη με τον Δία έτσι όπως την περιγράφεις ίσως δίνει κάτι αλλά όχι στο βαθμό που αναφέρεις και σίγουρα πρέπει να βοηθάει ολόκληρος ο χάρτης.

Πιστεύω πάντως ότι όλοι μα όλοι έχουμε και διαίσθηση ισχυρή και ένστικτο. Απλώς κάποιοι δεν το έχουν προσέξει καν στον εαυτό τους, κάποιοι το έχουν προσέξει αλλά δεν του δίνουν σημασία και κάποιοι το έχουν πολύ παραπάνω από τους πολλούς.

Υ.Γ. Επειδή τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και επειδή δεν έχω πολλές γνώσεις στην αστρολογία, παρακαλώ διορθώστε με τουλάχιστον να μην τα έχω λάθος στο μυαλό μου

Aγαπημενη pecora

πως μπορεις να αποκλειεις μια οψη ως αφου μιλας για περιορισμενες αστρολογικες γνωσεις ? Φυσικα και σεβομαι ωστε να αναιρεις αυτη την οψη , αλλα μπορεις να δεις τι πρεσβευει ο Διας και να βγαλεις ολοκληρωμενα συμπερασματα . Γ ια να σε βοηθησω ο Διας πρεσβευει την ανωτερη γνωση , τα οραματα , τις προφητειες .

Φυσικα δεν τιθεται αμφισβητιση για το αν εχουμε ενστικτο , διαισθηση και τα λοιπα αλλα η παρατηρηση αυτη ειναι εκτος θεματος σε αυτο που παραθετω προς σχολιαση .

με εκτιμηση
Cancerian

bianca1993
01-10-2008, 08:26 PM
Έχω να παραθέσω τα εξής:
¶τομα με τετράγωνο Σελήνη- Ποσειδώνα είναι ιδίαίτερα ανασφαλή και συναισθηματικά ασταθή. Έχουν ισχυρή διαίσθηση, διορατικότητα και έντονα φιλανθρωπικά αισθήματα τα οποία σας κάνουν δημοφιλείς. Έχετε μια τάση προς την οκνηρία και δεν πονηρεύεστε εύκολα ή στον αντίποδα εξαπατάτε γιατί έχετε την τάση να δημιουργείτε μια πλαστή πραγματικότητα. Το κάνετε χωρίς να το καταλαβαίνετε. Πρέπει να γίνει εξισορρόπιση αυτών των αντιφατικών καταστάσεων για να βαδίζεται εν ειρήνη.Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε το ισχυρό χάρισμα της φαντασίας σε παραγωγικά κανάλια.
¶ρης-Δίας
Επιθετική προσωπικότητα, που πολλές φορέ ςοδηγεί στα άκρα. Έχετε φιλοδοξίες και στόχους υψηλούς. Η υπερβολή (Δίας) είναι διαχυτη και στην σεξουαλική σας ζωή. Να αποφευγετε κάθε τζόγο και οικονομικό ρίσκο. Λατρεύετε τα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά κάποια μπορεί να σας εκθέσουν σε κίνδυνο. Η δύσκολη αυτή όψη είναι μια πρόκληση για σας και σας καλεί να προσπαθήσετε να μεθωδεύτε τα βήματά σας αποφεύγοντας τον επιπόλαιο αυθορμητισμό. Η ενέργεια σας είναι αστείρευτη και για αυτό πρέπει να την εκτονώνετε σε δημιουργικά και παραγωγικά κανάλια.
Συμβουλή που ακολουθώ
Όταν διαβάζω ένα κείμενο και κάποιες λέξεις δεν τις γνωρίζω ή δεν είμαι σίγουρη για την ερμηνεία τους ανατρέχω σε ένα λεξικό και διαλογίζομαι μαζίτης. Έτσι μπορεί να βρω πτυχές της που δεν φανταζόμουν ή δεν ήξερα ότι υπήρχαν.
see you in the foroum..!!!!! Πιστεύω να σε κάλυψα. Πήγε 11:38 ουου!!!!! και πρέπει να πάω και λαϊκή.....!!!

:bigsmile:Μα και οι δυο οψεις να με παροτρύνουν να βρω παραγωγικά καναλια?:blink::blink:

Παντως από αυτα που αναφέρεις η οψη Αρη- Δια δεν δειχνει κάτι σε ψυχικά χαρίσματα,ε? Η πιανω κατι λαθος?:unsure:

black moon
01-10-2008, 08:48 PM
:bigsmile:Μα και οι δυο οψεις να με παροτρύνουν να βρω παραγωγικά καναλια?:blink::blink:

Παντως από αυτα που αναφέρεις η οψη Αρη- Δια δεν δειχνει κάτι σε ψυχικά χαρίσματα,ε? Η πιανω κατι λαθος?:unsure:

Εγω νομίζω πως δείχνει συσσωρευμένη ενέργεια που μπορεί να εκμεταλλευτεί και προς αυτά τα μονοπάτια -φιλοσοφικές, πνευματικές αναζητήσεις με θέρμη. Αλλα θεωρω οτι αφορα περισσοτερο εκτόνωση μέσω σωματικής δραστηριότητας. Αυτό το «νους υγιής εν σώματι υγιεί» (οι Λάκωνες δεν το ειχαν εφεύρει παρεμπιπτόντως; )... με προβληματίζει κάποιες φορές. Κατανοώ με ποια εννοια χρησιμοποιείται, αλλα ο Σωκράτης ειχε μπάκα, ασχημο φατσάκι & καραφλίτσα :embarrest

Toksotaki
02-10-2008, 12:01 AM
Σας ευχαριστω πολυ για την εξηγηση,βλεπεται αυτος ειναι ο χαρτης της μητερας μου και ειναι ακριβως ετσι...

Γεράκι
02-10-2008, 11:40 AM

Αγαπητή φίλη, φαντάζομαι ότι μπορώ να σε αποκαλώ έτσι, εγώ πιστεύω προσωπικά ότι οι πλανήτες που εμπλέκονται περισσότερο είναι ο Πλούτωνας, ο Ποσειδώνας και ο ¶ρης. Το θέμα δεν είναι να σου πω εγώ ότι έχεις το ένα ή το άλλο ψυχικό χάρισμα. Το θέμα είναι να ανακαλύψεις εσύ τον εαυτό σου και να τον αποδεχτείς. --> Αυτογνωσία είναι η απάντηση. Βέβαια δεν παίζουν ρόλο μόνο δυο ή τρείς πλανήτες στο χάρτη μας, είναι συνδιασμός πολλών πραγμάτων.
Φιλιά

leoma
02-10-2008, 12:02 PM
Αγαπητά μέλη

Σωστές και οι δύο απαντήσεις. Οι εξωκρόνιοι πλανήτες κυρίως δηλώνουν τέτοια τάση, όπως και τα προσωπικά στοιχεία ή η συσσώρευση πλανητών στα ζώδια ή τους οίκους του νερού.
Ο Ουρανός έχει να κάνει με την διορατική αντίληψη, ο Ποσειδώνας με την διαίσθηση και ο Πλούτωνας και με τα δύο, καθώς είναι πιο βαθύς και πιο ισχυρός όλων.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Πιστεύω ότι αυτή η απάντηση τα λέει όλα. Να προσθέσω και την παρουσία πλανητών τον 11ο οίκο, σαν φυσικό βασίλειο του Ουρανού που μαζί με το βασίλειο του Πλούτωνα (8ος) και του Ποσειδώνα (12ος) συντονίζουν το άτομο με κάτι πέρα από το φράγμα του εαυτού του.

Από προσωπική μου πείρα, με (ανάδρομο) Ποσειδώνα σε σύνοδο με τον ωροσκόπο και σε τρίγωνο με τον Ερμή στον 8ο, αντιλαμβάνομαι διάφορα υπόγεια ρεύματα γύρω μου τα οποία τις περισσότερες φορές (λόγω -- πιστεύω -- του ανάδρομου) δεν μπορώ να προσδιορίσω. Συν τη σύνοδο Ουρανού-Πλούτωνα σε εξάγωνο με τον Ερμή...

Χρειάζεται όμως οι εξωκρόνιοι να σχηματίζουν όψεις με τους προσωπικούς πλανήτες. Από μόνοι τους δεν δηλώνουν προσωπικά χαρακτηριστικά.

pecora nera
02-10-2008, 12:57 PM
Aγαπημενη pecora

πως μπορεις να αποκλειεις μια οψη ως αφου μιλας για περιορισμενες αστρολογικες γνωσεις ? Φυσικα και σεβομαι ωστε να αναιρεις αυτη την οψη , αλλα μπορεις να δεις τι πρεσβευει ο Διας και να βγαλεις ολοκληρωμενα συμπερασματα . Γ ια να σε βοηθησω ο Διας πρεσβευει την ανωτερη γνωση , τα οραματα , τις προφητειες .

Φυσικα δεν τιθεται αμφισβητιση για το αν εχουμε ενστικτο , διαισθηση και τα λοιπα αλλα η παρατηρηση αυτη ειναι εκτος θεματος σε αυτο που παραθετω προς σχολιαση .

με εκτιμηση
Cancerian

Αγαπητέ cancerian,

δεν έγραψα ότι δεν ισχύει αυτό που γράφεις για αυτήν την όψη. Δεν αναίρεσα τίποτα.

Έγραψα ότι αυτή η όψη δεν μπορεί να οριστεί ως "Η όψη των μέντιουμ" κατά τη γνώμη μου.

Μπορεί να βοηθάει μαζί με άλλες όψεις αφού ναι, ο Δίας έχει αυτές τις ιδιότητες που γράφεις αλλά και ο Ερμής έχει επίσης κάποιες οπότε αν βρίσκονται σε όψεις μεταξύ τους σαν αυτές που γράφεις ίσως δίνει κάποιου είδους χάρισμα το οποίο χωρίς άλλες θέσεις και όψεις δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το παρουσιάζεις.

Και ξαναγράφω (γιατί είναι ανάδρομος ο Ερμής και από ότι φαίνεται με επηρεάζει) ότι -κατά τη γνώμη μου- άλλοι πλανήτες σε άλλες θέσεις (οίκους, ζώδια) και σε κατάλληλες όψεις δίνουν έντονα αυτά τα χαρίσματα.

Υ.Γ. Οι γνώσεις μου είναι τόσες όσες να μπορώ να έχω άποψη έστω κι αν κάποιες φορές είναι λάθος όπως συμβαίνει με όλους εδώ άλλωστε.
Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα πιο σαφής (παρόλο τον ανάδρομο)

cancerian
02-10-2008, 01:55 PM
Αγαπητέ cancerian,

δεν έγραψα ότι δεν ισχύει αυτό που γράφεις για αυτήν την όψη. Δεν αναίρεσα τίποτα.

Έγραψα ότι αυτή η όψη δεν μπορεί να οριστεί ως "Η όψη των μέντιουμ" κατά τη γνώμη μου.

Μπορεί να βοηθάει μαζί με άλλες όψεις αφού ναι, ο Δίας έχει αυτές τις ιδιότητες που γράφεις αλλά και ο Ερμής έχει επίσης κάποιες οπότε αν βρίσκονται σε όψεις μεταξύ τους σαν αυτές που γράφεις ίσως δίνει κάποιου είδους χάρισμα το οποίο χωρίς άλλες θέσεις και όψεις δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το παρουσιάζεις.

Και ξαναγράφω (γιατί είναι ανάδρομος ο Ερμής και από ότι φαίνεται με επηρεάζει) ότι -κατά τη γνώμη μου- άλλοι πλανήτες σε άλλες θέσεις (οίκους, ζώδια) και σε κατάλληλες όψεις δίνουν έντονα αυτά τα χαρίσματα.

Υ.Γ. Οι γνώσεις μου είναι τόσες όσες να μπορώ να έχω άποψη έστω κι αν κάποιες φορές είναι λάθος όπως συμβαίνει με όλους εδώ άλλωστε.
Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα πιο σαφής (παρόλο τον ανάδρομο)

Σαφεστατη ! :bigsmile: (παρ'ολο τον αναδρομο )

pecora nera
02-10-2008, 04:20 PM
Perfect ! !!! :bigsmile:

WHITE.HORSE
20-11-2008, 02:35 PM
Θα ήθελα να ρωτήσω πάνω σε αυτό το θέμα το εξής

έγω τον ήλιο μου σε σύνοδο με το Ποσειδώνα και σε οίκο 4ο

εγώ εως τώρα πίστευα πως αυτό δίχνει την σχέση μου με την οικογενειά μου οι οποία είχε στοιχεία του ποσειδώνα κάπως παράξενη κ ιδιορυθμή δηλαδή
και ως ένα σημείο είναι κάπως έτσι , και μάλιστα όλο αυτό ήταν ένα θέμα κυρίως μέσα μου όχι από πραγματικά δεδομένα , πάντα είχα το λάβαρο του επαναστάτη στην οικογένεια :toung:
είχα άδικο ?? σημαίνει κάτι άλλο ??

cancerian
20-11-2008, 03:01 PM
Σε σχεση με τα ψυχικα χαρισματα ....

Η παρακατω αστρολογικη θεση θα την χαρακτηριζατε διαισθητικη ?

Σεληνη συνοδος Ποσειδωνα σε Αιγοκερω στον 2ο σε αντιθεση με τον Ηλιο στον Καρκινο στον 8ο , Ο Ηλιος τριγωνιζει τον Πλουτωνα στον Σκορπιο στον 12ο . Πλουτωνας εξαγωνιζει την παραπανω Σεληνη και Ποσειδωνα...

Τίνα Ζαχαριάδου
20-11-2008, 03:22 PM

Σεληνη συνοδος Ποσειδωνα σε Αιγοκερω στον 2ο σε αντιθεση με τον Ηλιο στον Καρκινο στον 8ο , Ο Ηλιος τριγωνιζει τον Πλουτωνα στον Σκορπιο στον 12ο . Πλουτωνας εξαγωνιζει την παραπανω Σεληνη και Ποσειδωνα...

Η Σεληνη με Ποσειδωνα σιγουρα δειχνει αρκετη ευαισθησια και διαισθηση, επειδη ειναι στον Αιγοκερω καποιοι πιθανον να ελεγαν οτι δεν ειναι,εγω πιστευω οτι ακριβως επειδη ειναι εκει την ελεγχει με τετοιο τροπο ωστε να μην ξεφευγει τοσο πολυ και να χαονεται και να χανεται. Στον 2 μεσα μας δειχνει οτι η διαισθηση της λειτουργει σε θεματα οικονομικα, ο Ηλιος παλι σε ζωδιο Καρκινου και στον 8 ειναι αρκετα διαισθητικος απο μονος του. ποσο μαλλον που χρωματιζεται και απο Πλουτωνα του δωδεκατου.Απο τα στοιχεια , εγω θα ελεγα πως ειναι διαισθητικη θεση ολο αυτο που περιγραφεις

Τίνα Ζαχαριάδου
20-11-2008, 03:34 PM
Θα ήθελα να ρωτήσω πάνω σε αυτό το θέμα το εξής

έγω τον ήλιο μου σε σύνοδο με το Ποσειδώνα και σε οίκο 4ο

εγώ εως τώρα πίστευα πως αυτό δίχνει την σχέση μου με την οικογενειά μου οι οποία είχε στοιχεία του ποσειδώνα κάπως παράξενη κ ιδιορυθμή δηλαδή
και ως ένα σημείο είναι κάπως έτσι , και μάλιστα όλο αυτό ήταν ένα θέμα κυρίως μέσα μου όχι από πραγματικά δεδομένα , πάντα είχα το λάβαρο του επαναστάτη στην οικογένεια :toung:
είχα άδικο ?? σημαίνει κάτι άλλο ??

Ο 4 δειχνει το πως ειναι η οικογενεια και το πως την αντιλαμβανεσαι, αλλα αυτα που λες παραξενη ιδιορυθμη,λαβαρο επαναστατη βγαινουν απο Ουρανο και οχι τοσο απο Ηλιο Ποσειδωνα,μηπως η ακμη του 4 ειναι στον Υδροχοο?

skorpio
20-11-2008, 03:59 PM

Τα πρώτα στοιχεία που μου δείχνουν ότι πρόκειται για μια θέση που δείχνει διαίσθηση, είναι ο Ήλιος στον Καρκίνο και ο Πλούτωνας στο Σκορπιό, νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικές τοποθετήσεις, και μάλιστα σε οίκους όπως ο όγδοος και ο δωδέκατος!:bigsmile: Από την άλλη, όπως είπε και η Έρση, η σύνοδος Σελήνης - Ποσειδώνα στο δεύτερο οίκο φανερώνει πως αυτή η διαίσθηση θα αξιοποιείται περισσότερο σε οικονομικά θέματα. Σε αυτό βοηθάει ακόμα πιο πολύ και το ότι αυτοί οι πλανήτες βρίσκονται στον Αιγόκερω πράγμα που κάνει το άτομο να έχει σε πρώτη προτεραιότητα την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση, κοντολογίς το κάνει αρκετα φιλόδοξο, οπότε δεν είναι διόλου απίθανο να έχει οικονομικά ωφέλη από την εργασία του.

Αυτό που ίσως να μπερδεύει ένα τέτοιο πρόσωπο είναι πιθανόν τα συναισθήματά του. Είναι έντονα και βαθιά κατά τη γνώμη μου (μου φαίνεται πολύ αρμονικό το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα σε ζώδια του νερού) , αλλά δεν εκφράζονται εύκολα (Σελήνη και Ποσειδώνας στον Αιγόκερω) ίσως γιατί ο άνθρωπος φοβάται πως θα θεωρηθεί αδύναμος αν το κάνει ή θα χάσει την εύνοια των γύρω του...Το γεγονός ακόμη πως ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση με τη σύνοδο Σελήνης - Ποσειδώνα, υποδεικνύει πως παλεύει σκληρά για να κρύψει όσα νιώθει. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι αν εκμεταλλευτεί την ικανότητά του να διαφυλλάττει τα συναισθήματά του στον εργασιακό τομέα σε συνδιασμό με τη διαίσθησή του, αυτό θα αποφέρει φυσικά κέρδη.

Αυτή είναι η δική μου άποψη, δεν ξέρω ωστόσο αν είναι και αποδεκτή, απλώς προσπάθησα να πώ πώς αντιλαμβάνομαι εγώ αυτά τα στοιχεία που παρέθεσε ο cancerian...:unsure::unsure::love::love:

ΗΛΕΚΤΡΑ117
21-11-2008, 12:14 AM
Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας κι εγω για τις παρακατω θεσεις:
ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝ 1ος οικος
ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΥΔΡΟΧΟΟ,(ΥΔΡΟΧΟΟΣ στον 8ος οικο)
ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ 12ο οικο
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΣΤΟΝ 4ο οικο
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΣΤΟΝ 2ο οικο
ΛΙΛΙΘ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ 12ο οικο
ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝ ΣΤΟΝ 1ο οικο
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΟΝ 5ο οικο
ΒΕΡΤΕΞ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΟΝ 5ο οικο
ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΣΤΟΝ 11ο οικο
ΧΕΙΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΣΤΟΝ 8ο οικο
ΟΨΕΙΣ:
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ,ΤΡΙΓΩΝΟ ΧΕΙΡΩΝ
ΔΙΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΣΥΝΟΔΟ ΒΕΡΤΕΞ,ΧΙΑΣΤΙ ΕΡΜΗΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΤΕΞ
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΗΛΙΟΣ
ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ,ΧΙΑΣΤΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ,ΕΞΑΓΩΝΟ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΧΕΙΡΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

WHITE.HORSE
21-11-2008, 02:11 PM
Ο 4 δειχνει το πως ειναι η οικογενεια και το πως την αντιλαμβανεσαι, αλλα αυτα που λες παραξενη ιδιορυθμη,λαβαρο επαναστατη βγαινουν απο Ουρανο και οχι τοσο απο Ηλιο Ποσειδωνα,μηπως η ακμη του 4 ειναι στον Υδροχοο?

ευχαριστώ :love:

επίσης πίστευα πως αυτή η σύνοδος προσδίδει χαρακτηριστικά των ιχθύων σε εμένα !! στο χαρακτήρα μου εννοώ .. σωστό ??
Πάντως όσον αφορά τον ουρανό μου βρίσκετε στον Σκορπίο και οίκο 3ο
και κάνει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο κρόνο μου και 6γωνο με ωροσκόπο , κλήρο της τύχης χιαστί με Λίλιθ ..
ο 4ος μου οίκος στην Παρθένο

:love:

Τίνα Ζαχαριάδου
21-11-2008, 03:11 PM
ευχαριστώ :love:

επίσης πίστευα πως αυτή η σύνοδος προσδίδει χαρακτηριστικά των ιχθύων σε εμένα !! στο χαρακτήρα μου εννοώ .. σωστό ??
Πάντως όσον αφορά τον ουρανό μου βρίσκετε στον Σκορπίο και οίκο 3ο
και κάνει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο κρόνο μου και 6γωνο με ωροσκόπο , κλήρο της τύχης χιαστί με Λίλιθ ..
ο 4ος μου οίκος στην Παρθένο

:love:

Ολος ο χαρτης σαφως προσδιδει στοιχεια του χαρακτηρα μας, απλα τα στοιχεια που εδωσες για την οικογενεια δεν βγαινουν απο αυτην την συγκεκριμενη Συνοδο.Αφου λες οτι η ακμη του 4 ειναι ο Ερμης κοιτα που βρισκεται και αν κανει κατι με Ουρανο. Απο την αλλη πλευρα αν εισαι ιδιαιτερα επαναστατικος χαρακτηρας,παλι θα φανει απο Υδροχοο και οψεις με ουρανο, ηδη η οψη Ωροσκοπου ουρανου σου δινει μια πρωτοτυπια μια επαναστατικοτητα που ομως απο μονη της δε δινει το πλεον επαναστατικο ατομο κατα την γνωμη μου.:bigsmile:

Fuga
21-11-2008, 07:20 PM
Λίγα λόγια σχετικά με τις ψυχικές δυνάμεις και την αστρολογία.
Οι πλάνητες οι όποιοι θεωρούνται ότι παίζουν κάποιο σημαντικό ρολό στο φάσμα των ψυχικών δυνάμεων είναι η Σελήνη ( ευαισθησία , δεκτικότητα , διαίσθηση ) , ο Ποσειδώνας ( άρρηκτα συνδεδεμένος με τον κόσμο των πνευματιστών , την διαίσθηση) , ο Ουρανός και ο Πλούτωνας , οι οποίοι συνδέονται με το ασυνείδητο.
Τα ζώδια που ανήκουν στην κατηγορία του νερού. Ο 8ος και ο 12ος οίκος και σύμφωνα με τον Gouchon ο Ωροσκόπος σε ζώδιο Ιχθύων και Σκόρπιων.

Παραδείγματα
Ο διάσημος μεντιουμιστης Gerard Croizet o οποίος είναι γνωστός για το «πείραμα με την άδεια καρέκλα» (όπου μπορούσε να περιγράψει το άτομο που είχε καθίσει πριν από αυτόν με καταπληκτική ακρίβεια) – και για την βοήθεια του στην εύρεση χαμένων ατόμων σε συνεργασία με την αστυνομία - ο γενέθλιος Ήλιος του ήταν στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο οίκο και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Η Σελήνη του στον ζυγό στον 4ο (ισχυρή θέση) σε σύνοδο με το ΙC- συμμετέχοντας στο μεγάλο τρίγωνο με Πλούτωνα στον 11ο και Ερμή στον 7ο .

O γνωστός στους περισσότερους Εdgar Cayce , για τα προφητικά του οράματα και την ικανότητα του να ταξιδεύει νοητικά στον χρόνο , είχε Ήλιο , Αφροδίτη Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο , η Σελήνη του ήταν σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και ταυτόχρονα τρίγωνο με Δια και ¶ρη.

Τίνα Ζαχαριάδου
21-11-2008, 07:31 PM
Λίγα λόγια σχετικά με τις ψυχικές δυνάμεις και την αστρολογία.
Οι πλάνητες οι όποιοι θεωρούνται ότι παίζουν κάποιο σημαντικό ρολό στο φάσμα των ψυχικών δυνάμεων είναι η Σελήνη ( ευαισθησία , δεκτικότητα , διαίσθηση ) , ο Ποσειδώνας ( άρρηκτα συνδεδεμένος με τον κόσμο των πνευματιστών , την διαίσθηση) , ο Ουρανός και ο Πλούτωνας , οι οποίοι συνδέονται με το ασυνείδητο.
Τα ζώδια που ανήκουν στην κατηγορία του νερού. Ο 8ος και ο 12ος οίκος και σύμφωνα με τον Gouchon ο Ωροσκόπος σε ζώδιο Ιχθύων και Σκόρπιων.

Παραδείγματα
Ο διάσημος μεντιουμιστης Gerard Croizet o οποίος είναι γνωστός για το «πείραμα με την άδεια καρέκλα» (όπου μπορούσε να περιγράψει το άτομο που είχε καθίσει πριν από αυτόν με καταπληκτική ακρίβεια) – και για την βοήθεια του στην εύρεση χαμένων ατόμων σε συνεργασία με την αστυνομία - ο γενέθλιος Ήλιος του ήταν στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο οίκο και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Η Σελήνη του στον ζυγό στον 4ο (ισχυρή θέση) σε σύνοδο με το ΙC- συμμετέχοντας στο μεγάλο τρίγωνο με Πλούτωνα στον 11ο και Ερμή στον 7ο .

O γνωστός στους περισσότερους Εdgar Cayce , για τα προφητικά του οράματα και την ικανότητα του να ταξιδεύει νοητικά στον χρόνο , είχε Ήλιο , Αφροδίτη Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο , η Σελήνη του ήταν σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και ταυτόχρονα τρίγωνο με Δια και ¶ρη.

Καλησπερα, να ρωτησω ενω στους Πλανητες εχεις βαλει την Σεληνη, γιατι απο οικο απεχει,οπως βεβαια και ο Ωροσκοπος στον Καρκινο.Επισης για ψυχικα χαρισματα και γω πιστευω οτι ο Ουρανος εμπλεκεται λογω διορατικοτητας,αλλα οτι συνδεεται με το ασυνεινητο ομολογω πως δεν το εχω ξανακουσει

Fuga
21-11-2008, 07:41 PM
Ήταν λάθος η τόποθετηση , μπερδεύτηκα καθώς έγραφα.. Έχεις δίκιο.

Fuga
21-11-2008, 09:30 PM
Eδώ παρουσιάζω τον γενέθλιο χάρτη της Alison Dubois γνωστό medium της οποίας η ζωή έχει γίνει και σήριαλ με τον τίτλο "Medium" (προβάλεται στην Αμερική ) . Έχει ενδιαφέρων να δούμε τις όψεις των πλανητών από ενα άτομο το οποίο ισχυρίζεται οτι έρχεται σε επαφή με πνεύματα.

http://i36.tinypic.com/29lcxzl.png

Τίνα Ζαχαριάδου
21-11-2008, 10:09 PM
Eδώ παρουσιάζω τον γενέθλιο χάρτη της Alison Dubois γνωστό medium της οποίας η ζωή έχει γίνει και σήριαλ με τον τίτλο "Medium" (προβάλεται στην Αμερική ) . Έχει ενδιαφέρων να δούμε τις όψεις των πλανητών από ενα άτομο το οποίο ισχυρίζεται οτι έρχεται σε επαφή με πνεύματα.

http://i36.tinypic.com/29lcxzl.png

Πριν 2 δυο μηνες το εδειχνε και στην χωρα μας για συντομο χρονικο διαστημα, δεν το ηξερα οτι ειναι υπαρκτο προσωπο,ξερεις αν η οικογενειακη της κατασταση ισχυει με αυτην της σειρας;

Fuga
21-11-2008, 10:24 PM
Nαι , είναι υπαρκτό πρόσωπο. Η οικογενειακή της κατάσταση είναι όπως εμφανίζεται και στην σειρά με την διάφορα ότι ο άντρας της έχει αποσυρθεί από μηχανικός αεροσκαφών. Έχει τρεις κόρες και είναι κάτοχος διπλώματος πολιτικών επιστήμων και όπως βλέπουμε και στην σειρά δούλευε σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο στο Φοίνιξ της Αριζόνα ως ειδικευόμενη.

cancerian
21-11-2008, 11:23 PM
Nαι , είναι υπαρκτό πρόσωπο. Η οικογενειακή της κατάσταση είναι όπως εμφανίζεται και στην σειρά με την διάφορα ότι ο άντρας της έχει αποσυρθεί από μηχανικός αεροσκαφών. Έχει τρεις κόρες και είναι κάτοχος διπλώματος πολιτικών επιστήμων και όπως βλέπουμε και στην σειρά δούλευε σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο στο Φοίνιξ της Αριζόνα ως ειδικευόμενη.

:scared: Kαι μετα απο αυτο που ειδα μπορω να πεθανω ευτυχισμενος :crazy:

Μαγκυ ..... να λες ποιος σε εβαλε να δεις την σειρα αυτη ........
Verneigung Cancerian !!!!!!!!!!!!

( H ερασιτεχνης αστρολογος αδερφη του Cancerian :nana1:)

Eκανες και σε αυτο το forum παταγο ......

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Cancerian ( οχι που θα γλυτωνες απο τους υπολοιπους :pain:)

Plutwnian
25-11-2008, 04:47 PM
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω....έχω τρεις απο τους εξωκρόνιους πλανήτες πολυ κοντα και κανουν πολλες όψεις:Ποσειδώνα στην 7 του Αιγόκερο τετράγωνο με τον άρη στον Κριό 7ο και11ο οίκο αντίστοιχα .Ουρανό και κρόνο στις 26 και 27 του τοξότη σε συζυγία και αντίθεση με αφροδίτη στους διδύμους που ειναι ωροσκόπος άρα και αντίθεση με τον ωροσκόπο και επισης Ποσειδώνα εξάγωνο πλούτωνα που ειναι όψη γενιάς (Πλούτωνας στο σκορπίό).Τέλος πλούτωνας τετράγωνο ήλιο( στο Λέοντα.).. Μπορεί κανεί να με βοηθησει να το ξεδιαλύνω περισσοτερο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Plutwnian

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-11-2008, 04:52 PM
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω....έχω τρεις απο τους εξωκρόνιους πλανήτες πολυ κοντα και κανουν πολλες όψεις:Ποσειδώνα στην 7 του Αιγόκερο τετράγωνο με τον άρη στον Κριό 7ο και11ο οίκο αντίστοιχα .Ουρανό και κρόνο στις 26 και 27 του τοξότη σε συζυγία και αντίθεση με αφροδίτη στους διδύμους που ειναι ωροσκόπος άρα και αντίθεση με τον ωροσκόπο και επισης Ποσειδώνα εξάγωνο πλούτωνα που ειναι όψη γενιάς (Πλούτωνας στο σκορπίό).Τέλος πλούτωνας τετράγωνο ήλιο( στο Λέοντα.).. Μπορεί κανεί να με βοηθησει να το ξεδιαλύνω περισσοτερο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Plutwnian

Τι εννοεις να ξεδιαλυνεις;;Αν εχεις ψυχικα χαρισματα;:toung:

Plutwnian
18-12-2008, 02:48 AM
Εννοω να ξεδιαλυνω περισσοτερο το συσχετισμό....γιατι ουτως η αλλως τα ψυχικα χαρισματα εκδηλωνονται μεσα απο τις σχεσεις μας με τους αλλους(7ος οίκος)
...εγινα κατανοητος τωρα δεσποινα??? ελπιζω πως ναι!!:)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-12-2008, 02:33 PM
Εννοω να ξεδιαλυνω περισσοτερο το συσχετισμό....γιατι ουτως η αλλως τα ψυχικα χαρισματα εκδηλωνονται μεσα απο τις σχεσεις μας με τους αλλους(7ος οίκος)
...εγινα κατανοητος τωρα δεσποινα??? ελπιζω πως ναι!!:)

τι να σου πω βρε πλουτωνιε:bigsmile:εχω και ερμη σε πτωση στον τοξοτη:laugh:
προσπαθω ομως...προσπαθω.......:laugh:
φιλικα

black moon
18-12-2008, 07:13 PM
Όχι σε πτώση. Σε αδυναμία.

isida13
19-12-2008, 06:32 PM
Καλησπερα..να ρωτησω κ εγω....
Σε ενα χαρτη οταν η σεληνη ειναι στον παρθενο στο 2ο οικο,υποθετω δεν μας λεει κατι οσον αφορα την διαισθηση κ τα ψυχικα χαρισματα,αλλα κανει κ εξαγωνο με ουρανο(αναδρομος 4ο οικο στο σκορπιο) κ τετραγωνο ποσειδωνα(αναδρομος 5ο οικο τοξοτη...επισης κανει εξαγωνο με ηλιο(12ος οικος στον καρκινο)....

ο ποσειδωνας κανει εξαγωνο με πλουτωνα(3ος οικος ζυγο)
ο ηλιος τριγωνο με ουρανο κ τετραγωνο με πλουτωνα...
...ποια απο αυτα τα στοιχεια δεν θεωρουνται θετικα για διαισθηση κ ψυχικα χαρισματα?

ελπιζω να μην σας μπερδεψα...πολυ!?!?

Plutwnian
20-12-2008, 03:47 AM
Αγαπητη Ισιδα(φοβερο nick by the way)

Eισαι λιγο μπερδεμενη και εσυ μαλλον....αλλα για αυτο ειμαστε εδω να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και να μαθαινουμε περισσοτερα....Ας τα πιασουμε ενα-ενα για να καταληξουμε:Σεληνη στην Παρθενο στον δευτερο οικο.Μια σεληνη πρακτικη πολυ μεθοδικη και γενικοτερα ας πουμε η σεληνη του επιστημονα που δηλωνει το ατομο που αρχιζει εναν συλλογισμο και θα τον τελειωσει , που κτιζει και θα ολοκληρωσει το οικοδομημα κτλ. κτλ.γενικοτερα μια πολυ παραγωγικη σεληνη!!σε οικο που ταιριζει με τη φυση της σε αυτον του ταυρου που αποζητα ενα περιβαλλον που θα καλλιεργειται και θα συντηρειται η ασφαλεια στην περιπτωση σου μεσα απο το παραγωγικο εργο της παρθενου και ισως μεσα από την παροχη υπηρεσιων..αυτη η σεληνη απο μονη της δεν θα ηταν δεικτης ιδιαιτερης διαισθησης αλλα αυτο παλι δεν θα σημαινε πως το να παραγει κανεις και ν παρεχει υπηρεσια δεν ειναι ψυχικο χαρισμα...

Παρολα αυτα η δικη σου σεληνη κανει εξαγωνο με τον ουρανο στον σκορπιο στο 4 ο ουρανος βρισκεται στην εξαρση του διοτι η αναγκη του για ερευνα στρεφεται στο απυθμενο βαθος του σκορπιου και παντα εχει κατι να βρισκει για να ικανοποιει την βαθια αναγκη του για ερευνα το 4 δηλωνει πως τα παιδικα σου χρονια ηταν μαλλον δυσκολα και ισως η σχεση σου με τη μητερα σου χρωματιζοταν απο μια ασυνεπεια το κλιμα ωστοσο ηταν ζωηρο μα ασυνεπες παντα, και γενικοτερα η κατασταση χαρακτηριζοταν απο ανατρεψιμοτητα...αυτο μαλλον μεταβιβαστηκε και στις σχεσεις σου με σενα να προσπαθεις να ορισεις τα ορια της ελευθεριας σου για να μπορεις να νιωθεις ανετα σε μια σχεση χωρις να χανεις την ανεξαρτησια σου!γενικοτερα προφανως και δουλευεις με τον εαυτο σου και τον γνωριζεις σιγα-σιγα.Ολο αυτο αν το κανεις καριερα και αφιερωθεις στην ερευνα θα σε βοηθησει να υπεραναπληρωσεις οτι πονα μεσα σου και ο ουρανος επιμονα σκαλιζει και δεν σε αφηνει να ξεχνας με τιποτα.Τοτε και η σεληνη σου θα νιωσει περισσοτερη ασφαλεια και θα βρει την ισορροπια που ουτε στην μεταβλητη παρθενο βρισκει πολυ ευκολα...

Ο Ποσειδωνας επειτα βρισκεται στον τοξοτη σου δινει τασεις αλτρουιστικες και σε κανει προοδευτικη ενω μεσα απο τον 5 οικο εκφραζεται ολη η φαντασια και ο ιδεαλισμος του,σε ενα κλιμα ενθουσιασμου(τοξότης) τετραγωνιζει την σεληνη και με τον ενθουσιασμο του θολωνει την κριση σου καμια φορα και σε οδηγει σε συναισθηματικη ασταθεια σε δυσκολευει να ανεχτεις την σκληροτητα τ κοσμου σε οδηγει στο να ζεις πιο πολυ με την ψυχη παρα με το σωμα...η Τεχνη ειναι ο καλυτερος τροπος να ισοροπησεις και να εκφραστει ο Ποσειδωνας σου..δεδομενου πως ο ουρανος διμιουργει τασεις ασταθειας...δεδομενου λοιπον οτι ειναι και αναδρομος σε καλει να βρεις το σημειο ισοροπιας αναμεσα στο τι θα σε βοηθησει να πραγματοποιησεις τα ονειρα σου
και να εκφραστεις διμιουργικα και τι ειναι απλα μια πλανη που θα σε κανει απλα να αναλωθεις και να σπταλησεις ενεργεια...η τεχνη λοιπον ειναι η διεξοδος σε αυτο

Ο ηλιος τωρα βρισκωμενος σε εναν οικο που δεν νιωθει ανετα και σε ενα ζωδιο που προσπαθωντας να νιωθει παντοτε ασφαλεια δεν του μενει χρονος να λαμπει και να φαινεται οπως επιθυμει στρεφεται ενελως προς τα εσω... τριγωνιζει τον σκορπισιο ουρανο δινοντας του ωθηση για περισσοτερο βαθος , δεχομενος παραλληλα τις πανισχυρες δονησεις του πλουτωνα ο οποιος απο τ ζυγο αμφισβητει τον γαμο τις συνεργασιες τον ερωτα αν σε αυτα δεν υπαρχουν ποιοτητα και ουσιαστικοτητα.απο την αλλη δινει στον ηλιο διαισθηση και στην περιπτωση σου την μεγενθυνει γιατι βρισκεται ηδη στον καρκινο και στο 12 και τον στρεφει στην μεταφυσικη και την ερευνα επομενως συμφωνει με τις οψεις τις σεληνης ως προς τα αιτηματα..οσο περισσοτερο δουλευεις με εσενα τοσο το καλυτερο ειδαλλως ο πλουτωνας ως παντα δυνατοτερος και μεσα απο τ τετραγωνο θα σε συνετιζει βιαια η τυρρανικα σιγουρα οψη απαιτητικη παρα πολυ...αλλα να θυμασαι το τριγωνο μπορει να φερνει ευμερια το τετραγωνο ομως εξασφαλιζει την επιτυχια και σε μια περιπτωση πλουτωνα αν την επιτυχει κανεις θα ειναι παντοτινη(για αυτο θεωρω και τον πλουτωνα ευεργετη αλλωστε ).

Τελος το εξαγωνο Πλουτωνα-Ποσειδωνα δινει στον ιδεαλισμο του Ποσειδωνα μια στοφα παγκοσμια...οψη με ακραιες εκδηλωσεις παντα σχετιζομενες με την προσωπικη διαχειρηση της ενεργειας απο το ατομο...και επισης εντεινει ακομη περισσοτερο την μεταφυσικη σου πλευρα

Υ.Γ Ολα αυτα με μια μικρη επιφυλαξη γιατι ειναι μεμονωμενα στοιχεια του γενεθλιου σου.

Plutwnian
20-12-2008, 03:55 AM
Οπως καταλαβες τιποτα δεν θεωρειται κακος δεικτης στο χερι σου ειναι να χειριστεις τις προδιαθεσεις .Δεν πιστευω σε καλες και κακες οψεις σκεψου θετικα και ερευνησε βαθια γιατι μπορεις!!!και τοτε θα ανακαλυψεις ολα σου τα δωρα που προσωπικα πιστευω ειναι πολλα.

isida13
20-12-2008, 07:37 AM
Ειλικρινα δεν περιμενα τοσο μεγαλη απαντηση!!!:nuts:...σε ευχαριστω πολυ plutwnian για το κοπο κ το χρονο σου...ελπιζω να μην σε κουρασα πολυ:embarrest

Plutwnian
20-12-2008, 08:17 PM
Δεν με κουρασες καθολου... ελπιζω να σε βοηθησαν αυτα που σου εγραψα!!!:):):)

kinky_skorpina
01-01-2009, 09:25 PM
Προφανώς η επιρροή απο Ιχθύ ή ένας προσωπικός πλανήτης στο 12ο οίκο είναι μια ένδειξη ψυχολογικής εμβάθυνσης που όμως πρέπει να συνοδε'υεται και απο άλλες όψεις για να τεκμηριωθεί.

envogue
13-01-2009, 08:27 PM
καλη χρονια και επειδη ειμαι καινουργια να ρωτησω κατι οσο αφορα τις οψεις ο Ποσειδωνας με
τον Πλουτωνα ειναι σε εξαγωνο με τον Ποσειδωνα στον τοξοτη και τον πλουτωνα στο ζυγο πως μπορω να διακρινω αν εχω καποιο χαρισμα

cancerian
16-01-2009, 07:58 PM
καλη χρονια και επειδη ειμαι καινουργια να ρωτησω κατι οσο αφορα τις οψεις ο Ποσειδωνας με
τον Πλουτωνα ειναι σε εξαγωνο με τον Ποσειδωνα στον τοξοτη και τον πλουτωνα στο ζυγο πως μπορω να διακρινω αν εχω καποιο χαρισμα

Aγαπητη
η προαναφερομενη απο εσενα οψη αφορα γενιες ατομων , η οποια βρισκεται στο γενεθλιο χαρτη. Θα ηταν καλυτερο αν εψαχνες δυνατες οψεις στο ωροσκοπιο σου με προσωπικους πλανητες. Δες καλυτερα τα προηγουμενα ποστ για να καταλαβεις!!!!

με εκτιμηση
cancerian

astrotrella
17-12-2009, 08:02 PM
Πειτε μου την γνωμη σας..Ηλιος και Ερμης στον 12ο οικο Ουρανος και Πωσειδωνας στον 8ο..Ηλιος σε τριγωνο με Ουρανο και Ποσειδωνα και αντιθεση με Πλουτωνα και ο Ερμης επισης τις ιδιες οψεις κανει..Η Σεληνη σε τετραγωνο με τον Ποσειδωνα..Ουρανος και Ποσειδωνας σε εξαγωνο με Αρη στους Ιχθυεις..

zw_epimenontas
18-12-2009, 05:27 PM
φιλοι μοθ να ρωτησω και εγω κατι? εγω εχω ποσειδωνα στον αιγοκερω πλουτωνα στον σκορπιο και ουρανο στον τοξοτη και ο ωροσκοποσ μου ειναι υδροχοος !! επισης δεν ξερω αν μετραει αλλα το λεω για καλο και για κακο, ο ηλιος μου κανει συνοδο με ερμη και τριγωνο με ποσειδωνα ενω η σεληνη τετραγωνο με πλουτωνα ηλιο ερμη . νομιζς αυτα εινια τα πιο σημαντικα! βοηθηστε με please ! ειναι αναγκη ! στον χαρτη και τισ αναλυσεισ λεει κατι τετοιο αλλα θελω να σιγουρευτω! θα ειμουν υποχρεη... ευχαριστω

Μητσάκος
18-12-2009, 05:34 PM
φιλοι μοθ να ρωτησω και εγω κατι? εγω εχω ποσειδωνα στον αιγοκερω πλουτωνα στον σκορπιο και ουρανο στον τοξοτη και ο ωροσκοποσ μου ειναι υδροχοος !! επισης δεν ξερω αν μετραει αλλα το λεω για καλο και για κακο, ο ηλιος μου κανει συνοδο με ερμη και τριγωνο με ποσειδωνα ενω η σεληνη τετραγωνο με πλουτωνα ηλιο ερμη . νομιζς αυτα εινια τα πιο σημαντικα! βοηθηστε με please ! ειναι αναγκη ! στον χαρτη και τισ αναλυσεισ λεει κατι τετοιο αλλα θελω να σιγουρευτω! θα ειμουν υποχρεη... ευχαριστω
Σε ποιους Οίκους όλα αυτά;

zw_epimenontas
18-12-2009, 05:39 PM
Σε ποιους Οίκους όλα αυτά;

ποσειδωνασ στον αιγοκερω στον 12 οικο
πλοθτωνας στον σκορπιο στον 9 οικο
ουρανος στον τοξοτη στον 11ο
παιζει ρολο αν ειναι αναδρομοι πλανητεσ? η οχι? αν ναι πωσ? τι συνδιασμος ολων?

ROSEILLA
19-12-2009, 01:09 AM
einai sosti i erotisi sou margarita. eimai neo melos alla asxoloumai arketa me tin astrologia kai akoma den exo katalavei ta simadia tou xarti mou. ego exo ourano ston toxoti , ploutona sto skorpio kai poseidona ston aigokero. xerei kaneis na mou pei kata poso diaisthitika einai auta ta zodia? ( to zodio mou einai leon kai exo kai selini sto liodari)

Δείμων
19-12-2009, 03:15 AM
Roseilla σε παρακαλώ γράφουμε μόνο με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες στο φόρουμ. Για την αναγνωστική ευκολία και την οπτική άνεση όλων μας προσπάθησέ το.

popininja
31-03-2010, 01:25 PM
Αν έχουμε ένα Ποσειδώνα στον 1ο οίκο
που κάνει όψη π.χ. 6γωνο με τον Πλούτωνα
δίνει κάποια ιδιαίτερη διαίσθηση;
Αφού ο 1ος οίκος σχείζεται με το ''εγώ'' και την προσωπικότητα
o Ποσειδώνας εκεί
κάνει τον κάτοχό του πιο διαίσθητικό; :blink:

κρασακι
31-03-2010, 02:34 PM
Αγαπητή popininja :bigsmile: η όψη εξαγώνου που αναφέρεις υπάρχει σε εκατομμυρία ανθρώπους μιας και είναι απο τις λεγόμενες όψεις γενιάς. Οπότε συνήθως δεν ''πατάμε'' σε τέτοιου είδους όψεις για να δώσουμε μεμονωμένα κάποια ερμηνεία, μόνο αν είναι μέρος κάποιου σχηματισμού θα λεγα την λαμβάνουμε υπόψιν.
Τώρα ένας ποσειδώνας στον 1ο ναι υποτίθεται ότι δίνει αρκετή διαίσθηση σε έναν άνθρωπο. Αλλά αν, ας πούμε, ο ποσειδώνας σου σχηματίζει και όψεις με προσωπικούς πλανήτες, συνήθως και αυτό προσθέτει επιπλέον διαίσθηση. Επίσης, μπορείς νομίζω να δεις και τον 12ο ,ποιον κυβερνήτη έχει, τι όψεις κάνει ή αν έχεις κάποιον πλανήτη στον 12ο.

Καλή σου μέρα!

popininja
31-03-2010, 07:44 PM
Αγαπητή popininja :bigsmile: η όψη εξαγώνου που αναφέρεις υπάρχει σε εκατομμυρία ανθρώπους μιας και είναι απο τις λεγόμενες όψεις γενιάς. Οπότε συνήθως δεν ''πατάμε'' σε τέτοιου είδους όψεις για να δώσουμε μεμονωμένα κάποια ερμηνεία, μόνο αν είναι μέρος κάποιου σχηματισμού θα λεγα την λαμβάνουμε υπόψιν.
Τώρα ένας ποσειδώνας στον 1ο ναι υποτίθεται ότι δίνει αρκετή διαίσθηση σε έναν άνθρωπο. Αλλά αν, ας πούμε, ο ποσειδώνας σου σχηματίζει και όψεις με προσωπικούς πλανήτες, συνήθως και αυτό προσθέτει επιπλέον διαίσθηση. Επίσης, μπορείς νομίζω να δεις και τον 12ο ,ποιον κυβερνήτη έχει, τι όψεις κάνει ή αν έχεις κάποιον πλανήτη στον 12ο.

Καλή σου μέρα!

Ευχαριστώ Κρασάκι!

O Ποσειδώνας κάνει τρίγωνο με τον Ερμή.
Αυτή μάλλον θα μπορούσε να είναι μία όψη
που ίσως να σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να επικοινωνεί
βασιζόμενος στη διαίσθηση; Ή και τηλεπαθητικά; :blink:
Αντίθεση με την Αφροδίτη
και τετράγωνο με τον Κρόνο

Στον 12ο υπάρχει ένας Oυρανός στο Σκορπιό.
:bigsmile: