PDA

View Full Version : ας μαθω για συναστρια

stabie
09-05-2008, 12:59 PM
τι μας δειχνει σε μια συναστρια το ψεμα, τις κρυφες καταστασεις? ποια θεση?
εχω μια συνανστρια μπροστα μου αλλα δεν σκαμπαζω απο ερμηνεια
βοηθειααααααα

black moon
09-05-2008, 01:02 PM
τι μας δειχνει σε μια συναστρια το ψεμα, τις κρυφες καταστασεις? ποια θεση?
εχω μια συνανστρια μπροστα μου αλλα δεν σκαμπαζω απο ερμηνεια
βοηθειααααααα

Ο 12ος οικος!

stabie
09-05-2008, 01:33 PM
εχω μονο πλανητες οχι οικους εχω κανει λαθος?

black moon
09-05-2008, 01:45 PM
Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα καλά τι με ρωτησες σε σχέση με τους πλανήτες...ο Ποσειδώνας,το ζώδιο των Ιχθύων και ο 12ος οίκος σχετίζονται με εξαπάτηση προς τους άλλους αλλά και αυταπάτη-ψευδαισθήσεις,πισωπλατα χτυπήματα,κρυφούς εχθρούς,μυστικά και παρασκηνιακές κινήσεις δικές μας ή των άλλων.Το πως θα συνδιασεις την ερμηνεία τους σε μια συναστρία, εξαρτάται απο τις θέσεις τους.Αν δεν έχουμε στοιχεία, της συναστρίας δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα.

stabie
09-05-2008, 02:56 PM
η ακμή του 12ου οικου του ατόμου που μας ενδιαφερει ειναι στο Σκορπιο και η δική μου στον Υδροχόο

τι θελει να πει ο ποιητής? με δουλεύει ψιλό γαζι?

επίσης μου είπες και ο Ποσειδώνας ε?

λοιπον εχουμε Ποσειδωνα του Χιαστι με Αφροδίτη μου
Συνοδος με Ουρανο
Αντιθεση με Χειρων
Χιαστι με Κληρο της τυχης
Τετραγωνο με τον ωροσκοπο μου

χίλια ευχαριστώ Black Moon!!!:bigsmile:

black moon
09-05-2008, 03:02 PM
Tιποτα!Επίσης τι πλανήτες έχετε στους 12ους σας,σε ποιον οίκο του άλου πέφτει ο 12ος,και οι κυβερνήτες τους που είναι (ζώδιο και οίκο) και τι όψεις κάνουν.

stabie
09-05-2008, 03:18 PM
Απανταω και ελπίζω ν καταλαβα καλα

Εγω: 12ος οικος στον Δία και πέφτει πάνω στον δικό του 4ο που έχει Κριο
Εκείνος: 12ος οίκος στον Ποσειδώνα και πέφτει πάνω στον δικό μου 10ο που έχει Αιγόκερω

black moon
09-05-2008, 03:45 PM
Απανταω και ελπίζω ν καταλαβα καλα

Εγω: 12ος οικος στον Δία και πέφτει πάνω στον δικό του 4ο που έχει Κριο
Εκείνος: 12ος οίκος στον Ποσειδώνα και πέφτει πάνω στον δικό μου 10ο που έχει Αιγόκερω

Συγνώμη, αλλα να σου πω οτι δεν πρέπει να κοιτάς κα8ολου τους δικούς του οίκους και ακμές, αν δεν έχεις την ώρα γεννησης του.Καταλαβαίνεις φαντάζομαι το γιατί.Δεν ξέρουμε ούτε Ωροσκόπο.Πως θα ξέρουμε τους οίκους.Εαν βάζεις 12:00 η ωρα όπως λένε,δεν ειναι αξιόπιστο για την οικοθεσία.

stabie
09-05-2008, 03:49 PM
ωχ οντως...σορρυ....
ας αναμενουμε νεοτερα λοιπον...

may
09-05-2008, 05:05 PM
Aφού δεν έχείς όπως λες καθόλου ώρα γέννησής του δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να βγάλεις μια λεπτομερή συναστρία, γιατί απλούστατα δεν θα καταφέρεις να καταλήξεις σε κάποιο συμπέρασμα.

Θα σου πρότεινα λοιπόν να ξεκινήσεις από τις όψεις των πλανητών σας (τους δικούς σου προς τους δικούς του κα αντίστροφα) κ στη συνέχεια να δεις σε ποιους οίκους σου "πέφτουν" οι πλανήτες του κ όχι το αντίστροφο, γιατί δεν έχεις ώρα του.

Aυτά!

tigre
06-07-2008, 12:30 AM
καλησπερα

αφροδιτη στο τοξοτη 10 οικο τριγωνο με β.δεσμο στο λεων 6 οικο ανοχη 2.92 δειχνει καρμικη σχεση?

may
07-07-2008, 04:43 PM
καλησπερα

αφροδιτη στο τοξοτη 10 οικο τριγωνο με β.δεσμο στο λεων 6 οικο ανοχη 2.92 δειχνει καρμικη σχεση?

Δεν βγάζουμε συμπέρασμα για το αν κάποια σχέση είναι ή όχι καρμική από μια μεμονωμένη όψη βόρειου δεσμού! χρειάζονται πολλά περισσότερα.

gargoyle
08-07-2008, 10:07 AM
Δεν βγάζουμε συμπέρασμα για το αν κάποια σχέση είναι ή όχι καρμική από μια μεμονωμένη όψη βόρειου δεσμού! χρειάζονται πολλά περισσότερα.

Μπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα;

Toksotaki
09-07-2008, 02:49 AM
πολλες οψεις με ωροσκοπο,Vx,δεσμους σεληνης,κληρο τυχης,μεσουρανημα...δεν ξερω αν οι οψεις Πλουτωνα,Ουρανου,Ποσειδωνα με προσωπικους πλανητες του αλλου(Αφροδιτη,Αρης,Ερμης κ.λπ.) ειναι καρμικες...αυτα...ωστοσο αυτο και εγς το ειχα παντα απορια αν για π.χ απο ολα αυτα που ανεφερα ειχαμε μονο μια οψη σαν και αυτη που ανεφερε η tigre γιατι δεν μπορει να θεωρηθει καρμικη??πρεπει να ειναι πολλα και οχι ενα πραγμα??

emmalene
09-07-2008, 10:38 AM
καλησπερα

Συγγνωμη αλλα θελω να ρωτησω...ταιριαζει η συναστρια γενικα και ψαχνεις το καρμικο κομματι?διοτι εχει τοσα αλλα σημαντικα κομματια να μελετησεις που το καρμα ειναι καπου πιο περα:bigsmile:

may
09-07-2008, 10:53 AM
Μπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα;

Aρχικά ασχολείσαι με Kρόνο και Δεσμούς.

Συγγνωμη αλλα θελω να ρωτησω...ταιριαζει η συναστρια γενικα και ψαχνεις το καρμικο κομματι?διοτι εχει τοσα αλλα σημαντικα κομματια να μελετησεις που το καρμα ειναι καπου πιο περα:bigsmile:

Εχεις πολύ δίκιο σε αυτό το κομμάτι. Εχει παρεξηγηθει η έννοια της καρμικότητας, νομίζουμε ότι θα μας κρατήσει για πάντα μαζί με τον άλλον. Aλλά η ουσία ειναι άλλη. Kαρμικότητα είναι όλα τα μαθήματα που πρέπει να παρουμε σε αυτή τη ζωή. Είτε πονέσουν είτε όχι.

tigre
10-07-2008, 01:35 AM
καλουτσικη δεν ειναι κ τελεια:bigsmile:

απλα επειδη ειναι οψη με δεσμο για αυτο ρωτησα

may
10-07-2008, 01:41 PM
καλουτσικη δεν ειναι κ τελεια:bigsmile:

απλα επειδη ειναι οψη με δεσμο για αυτο ρωτησα

Kατά τη γνώμη μου κοίτα το πως παίζει ο Kρόνος.

Roxanne
11-07-2008, 09:21 PM
καλησπέρα! τι ειναι το descendant στη συναστρια να κοιταξω τις οψεις του η δε παιζουν σημαντικο ρολο?

emmalene
11-07-2008, 09:37 PM
καλησπέρα! τι ειναι το descendant στη συναστρια να κοιταξω τις οψεις του η δε παιζουν σημαντικο ρολο?

Ειναι η ακμη του 7ου οικου γενικως!:bigsmile::love:

Roxanne
13-07-2008, 12:57 PM
οταν ο κρονος του ενος στη συναστρια ΄΄πεφτει΄΄ στον 7 οικο,αυτο σημαινει δυσκολια στη σχεση τους??

αρης εξαγωνο ν.δεσμο
κρονος τετραγωνο ν.δεσμο

ξερει κανεις για αυτες τις 2 οψεις?

tigre
25-07-2008, 04:45 PM
:bigsmile:νομιζωοτι κρόνος δειχνει οτι ο ενας βλεπει σοβαρα τη σχεση αυτη

zeta1987
30-07-2008, 01:17 PM
οταν ο κρονος του ενος στη συναστρια ΄΄πεφτει΄΄ στον 7 οικο,αυτο σημαινει δυσκολια στη σχεση τους??

αρης εξαγωνο ν.δεσμο
κρονος τετραγωνο ν.δεσμο

ξερει κανεις για αυτες τις 2 οψεις?

Ένας Κρόνος τοποθετημένος στον έβδομο οίκο σε συναστρία,δείχνει ότι το άτομο που δέχεται αυτήν την επιρροή θα αποκομίσει μέσω της σχέσης ωριμότητα,σοβαρότητα και επίσης είναι και δείκτης ότι ίσως η σχέση έχει και διάρκεια.Σε διαφορετική περίπτωση,δείχνει και περιορισμό ή και εμπόδια στην σχέση αλλά όλα αυτά εξαρτώνται από το σύνολο των όψεων της συναστρίας.

chandramani
30-07-2008, 01:59 PM

έχω διαβάσει ότι το κατερχόμενο ( descendant) δείχνει ποιά χαρακτηριστικά επιθυμούμε σε έναν σύντροφο..