PDA

View Full Version : Αρης στον λέοντα

alice7
09-05-2008, 12:19 PM
Καλησπέρα σας ,

Εγω είμαι καρκίνος (22/7/77 20,45 Αθήνα) ειχα δηλάδη τον Αρη στο ζώδιο μου μέχρι και σήμερα αν δεν κάνω λάθος. Στο ωροσκοπιό μου όμως έχω Ερμή και Κρόνο στο λέοντα στον 7 οίκο και οι δυο, η νέα θέση του Αρη με επηρέαζει ?
Σας ευχαριστώ :bigsmile:

may
09-05-2008, 05:15 PM
Γενικώς να πω ότι καιρός να ξεκουνήσουμε λίγο με τον Aρη στο Λέοντα... Mουχλιάσαμε πια τόσους μήνες στον Kαρκίνο!!

:wacko:

may
09-05-2008, 05:21 PM
Καλησπέρα σας ,

Εγω είμαι καρκίνος (22/7/77 20,45 Αθήνα) ειχα δηλάδη τον Αρη στο ζώδιο μου μέχρι και σήμερα αν δεν κάνω λάθος. Στο ωροσκοπιό μου όμως έχω Ερμή και Κρόνο στο λέοντα στον 7 οίκο και οι δυο, η νέα θέση του Αρη με επηρέαζει ?
Σας ευχαριστώ :bigsmile:

Για αρχή προφανώς φαίνεται ότι τώρα ο Aρής σε καλεί να δράσεις σε θέματα που σχετίζονται με τον 7ο οίκο (σχέσεις συνεργασιες γάμος κλπ). Στη συνέχεια μπορείς να εξετάσεις ποιους οίκους κυβερνουν ο Ερμής κ ο Kρόνος στο ωροσκόπιό σου. Aυτοί θα είναι άλλοι δύο τομείς που θα αναδειχθούν μέσα από τις συνόδους με τον Aρη. K στο τέλος για το πως θα αναδειχθούν, θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις όψεις που κάνουν ο Ερμής κ ο Kρόνος με τους άλλους πλανήτες.

K πάλι αρκετά γενικά, η σύνοδος Aρη Kρόνου είναι λίγο δύσκολη.

Φαντάζομαι να σε βοήθησα κάπως.

:bigsmile:

dominia77
10-05-2008, 01:48 AM
Γενικώς να πω ότι καιρός να ξεκουνήσουμε λίγο με τον Aρη στο Λέοντα... Mουχλιάσαμε πια τόσους μήνες στον Kαρκίνο!!

:wacko:
Στ'αλήθεια, εχεις δίκιο! Μούχλα, κοπωση και αδυναμία μύριζε εκεί μέσα!
Φαντάσου πως άρχισα πάλι γυμναστήριο, που το είχα παρατήσει από το Νοεμβριο, δηλαδή από τότε που εγκαταστάθηκε ο Αρης εκεί!

Μητσάκος
10-05-2008, 07:03 AM
Στ'αλήθεια, εχεις δίκιο! Μούχλα, κοπωση και αδυναμία μύριζε εκεί μέσα!
Φαντάσου πως άρχισα πάλι γυμναστήριο, που το είχα παρατήσει από το Νοεμβριο, δηλαδή από τότε που εγκαταστάθηκε ο Αρης εκεί!

Ε, έρχεται και το καλοκαιράκι, μπανάκια κλπ....:toung:

(ξέρω, ξέρω, οφ τόπικ, αλλά είπαμε να ξεκολλήσουμε λιγάκι)

VAFIKOS
10-05-2008, 08:35 PM
K πάλι αρκετά γενικά, η σύνοδος Aρη Kρόνου είναι λίγο δύσκολη.

:bigsmile:

τι εννοεις?:blink:

friary
11-05-2008, 08:43 AM

Αρης=γκάζι, Κρόνος=φρένο :wacko:

nanstenka
12-05-2008, 02:25 PM
Είναι κάτι που ήθελα να το ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει...
Στο γενέθλιό μου έχω 12ο οίκο σε ακμή στην Παρθένο που τελειώνει στις πρώτες μοίρες του Ζυγού που είναι και ο Ωροσκόπος μου...Στην Παρθένο σε οίκο 12ο βρίσκονται Ο Δίας σε μοίρα 8η και ο Κρόνος σε μοίρα 22η λίγο παραδίπλα στην 1η μοίρα του Ζυγού βρίσκεται ο ¶ρης πάλι στον 12ο (άλλα συστήματα μου τον εμφανίζουν 1ο και άλλα 12ο)<
Μιλάμε σ' αυτήν την περίπτωση για σύνοδο των τριών πλανητών στον 12ο? Και αν όχι των 3 τουλάχιστον ¶ρη Κρόνου που όντως έχω ακούσει ότι είναι δύσκολη συνύπαρξη?

black moon
12-05-2008, 02:37 PM
Στο γενέθλιό μου έχω 12ο οίκο σε ακμή στην Παρθένο που τελειώνει στις πρώτες μοίρες του Ζυγού που είναι και ο Ωροσκόπος μου...Στην Παρθένο σε οίκο 12ο βρίσκονται Ο Δίας σε μοίρα 8η και ο Κρόνος σε μοίρα 22η λίγο παραδίπλα στην 1η μοίρα του Ζυγού βρίσκεται ο ¶ρης πάλι στον 12ο (άλλα συστήματα μου τον εμφανίζουν 1ο και άλλα 12ο)<
Μιλάμε σ' αυτήν την περίπτωση για σύνοδο των τριών πλανητών στον 12ο? Και αν όχι των 3 τουλάχιστον ¶ρη Κρόνου που όντως έχω ακούσει ότι είναι δύσκολη συνύπαρξη?

Οι 14 μοιρες διαφορά δεν νομιζω να θεωρούνται συνοδος.Επομένως μην υπολογίζεις τον Δια.Παλι ο Κρόνος και ο ¶ρης έχουν γύρω στις 9 μοίρες διαφορά.Αν δεν κάνω λαθος 10 μοίρες είναι το ανώτατο επιτρεπτό όριο.¶ρα είναι λίγο αδύναμη για να ανησυχείς.Εγώ πάλι, αν είχα τιποτα συνόδους με 9 μοιρες διαφορά ουτε που θα τους εδινα καμια ιδιαίτερη σημασία.

BlackOrWhat
12-05-2008, 02:37 PM

Ο Δίας σου βρίσκεται αρκετά μακρυά από τον Κρόνο, πόσο μάλλον από τον ¶ρη, οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσες να το λάβεις ως σύνοδο...από την άλλη ο Κρόνος με τον ¶ρη βρίσκονται σε διαφοτερικά ζώδια πράγμα που ίσως κάνει ισχνότερη την ισχύη της συνόδου, που από μόνη της είναι μακρυνή (8 μοίρες)...ελπίζω να βοήθησα...:cheesy:

may
12-05-2008, 04:15 PM

περιοριστική όψη για να το δώσουμε κ λίγο αστρολογικά...

GIRL
12-05-2008, 09:00 PM
ο Αρης στον Λέοντα θα αγγίξει τον ωροσκόπο μου και θα κάνει αντίθεση με Κρόνο τι θα πρέπει να προσέξω κατά την διελευσή του

black moon
12-05-2008, 09:09 PM
ο Αρης στον Λέοντα θα αγγίξει τον ωροσκόπο μου και θα κάνει αντίθεση με Κρόνο τι θα πρέπει να προσέξω κατά την διελευσή του

Νομίζω να προσπαθήσεις να αντισταθμίσεις την ενέργεια του Κρόνου μ'αυτήν του ¶ρη.Που σημαίνει οτι επειδή ο ¶ρης πανω στον Ωροσκόπο(σώμα,κράση) μπορεί να φέρει ατυχήματα λόγω παρορμητισμού ή βιασύνης, να ενεργοποιήσεις τις ιδιότητες του Κρόνου (επιφυλακτικότητα,υπομονή, πιμονή,περίσκεψη πριν πράξεις),έτσι ωστε να αποτρέψεις τυχών δυσάρεστα συμβάντα.

may
12-05-2008, 09:27 PM

Mπορείς επίσης να δεις κ ποιον οίκο κυβερνά ο Kρόνος για να έχεις περισσότερα στοιχεία της επιρροής της διέλευσης αυτής.

GIRL
12-05-2008, 09:33 PM
Mπορείς επίσης να δεις κ ποιον οίκο κυβερνά ο Kρόνος για να έχεις περισσότερα στοιχεία της επιρροής της διέλευσης αυτής.

τον 6ο οίκο κυβερνά , ζητήματα εργασίας και να προσέξω και τα την υγεία μου απο ,μικροατυχήματα και κρυώματα

may
12-05-2008, 09:44 PM
τον 6ο οίκο κυβερνά , ζητήματα εργασίας και να προσέξω και τα την υγεία μου απο ,μικροατυχήματα και κρυώματα

Mια χαρά τα λες!! :embarrest

Bάλε κ λίγο από χαρακτηριστικά 7ου μέσα (σχέσεις, συνεργασίες...) κ έχεις έτοιμο όλο το πακέτο!!

VAFIKOS
14-05-2008, 01:33 PM

εγω παντως μια χαρα κρυωσα με τον αρη σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου. ωραιοτατος πυρετος! οσο για το βηχα καλα κρατει...!:(

may
14-05-2008, 02:19 PM
εγω παντως μια χαρα κρυωσα με τον αρη σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου. ωραιοτατος πυρετος! οσο για το βηχα καλα κρατει...!:(

Είναι πολύ συχνή η πτώση της κράσης του ανθρώπινου οργανισμού σε διελεύσεις Aρη από τον 12ο.

exclusiveteam
16-05-2008, 12:35 PM
μια συνοδος του διελαυνοντα αρη στοον λεων οταν κανει συνοδο με τον γεννεθλιο δια τι μπορει να βγαλει?

VAFIKOS
16-05-2008, 12:44 PM
μια συνοδος του διελαυνοντα αρη στοον λεων οταν κανει συνοδο με τον γεννεθλιο δια τι μπορει να βγαλει?

αρης=δραση
διας=επεκταση
πολυ καλη συνοδος ειναι και σε πυρινο στοιχειο που τους ταιριαζει. δες οικους και κυβερνητες τους και συνδυασε τα.:cheesy:

georgia238
16-05-2008, 12:46 PM
Δεν ξέρω αν η σύνοδος θεωρείται σε αυτή την περίπτωση θετική ή αρνητική όψη, γιαυτό θα σου γράψω και τις δύο.
Αν είναι θετική αυτή είναι μια περίοδος που ενδείκνυται να πάρει το άτομο πρωτοβουλίες και να μην αφήσει να πάνε χαμένες οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
Αν είναι αρνητική απαιτείται προσοχή ώστε να αποφευχθούν βεβιασμένες κινήσεις ή οποιαδήποτε τάση να παραβλεφθούν οι λεπτομέρειες σε συμβόλαια ή σε οποιαδήποτε άλλη τρέχουσα εργασία

Fotini Christodoulou
16-05-2008, 12:50 PM
Να προσθέσω ότι καθώς ο Αρης θα κανει συνοδο με τον γενεθλιο Δία θα ενεργοποιήσει τις γενέθλιες όψεις του Δία.Θα πρέπει λοιπόν πιστευω για να υπάρξει λιγο πιο ολοκληρωμενη εικόνα ως προς την επιρροή της συνόδου να εξεταστεί και αυτή η παραμετρος.:bigsmile:

exclusiveteam
19-05-2008, 11:25 AM
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!:bigsmile:

may
19-05-2008, 11:31 AM

Συμφωνώ με τις προηγούμενες δημοσιεύσεις, θα ήθελα μόνο να προσθέσω ότι σε γυναικείο ωροσκόπιο θα μπορούσε να δώσει κ μια μικρή επιτυχία σε αισθηματικά-ερωτικά ζητήματα.

:embarrest