View Full Version : ερωτηση για τα αισθηματικά μου..
jennoula
03-03-2005, 04:07 PM
καλησπερα!
θα ηθελα να μάθω ποια θα είναι η πορεία της σχέσης μου και αν τελικα θα καταλήξει καπου ή αν θα τελειώσει.
η δική μου ημ/νια γέννησης είναι : 16/07/1977, η ώρα : 12,50μμ και τόπος γέννησης : Αθήνα
η ημ/νία γέννησης του συντρόφου μου είναι 07/09/1967. ;)
Βασιλική Κόντη
04-03-2005, 01:51 PM
Αγαπητή φίλη,
Μελέτησα την συναστρία σας και τα προσωπικά σας ωροσκόπια και παρατήρησα πως το δικό σου ωροσκόπιο τον τελευταίο καιρό είναι εξαιρετικά ζορισμένο και σε πολλά επίπεδα. Υποθέτω πως ασκείται μία πίεση από την μεριά σου για την πορεία αυτής της σχέσης. Επειδή όμως ο Κρόνος θα βρίσκεται μέχρι το καλοκαίρι πάνω σε πολύ σημαντικά σημεία του προσωπικού σου χάρτη νομίζω πως δεν πρέπει να εξασκήσεις καμία πίεση πάνω στο σύντροφό σου και να τον αφήσεις λίγο έτσι πιο χαλαρό. Εξάλλου η συναστρία σας είναι καλή και μπορεί να προχωρήσει αυτή η σχέση όταν όμως είναι έτομοι και οι δύο.
Φιλικά
Βασιλική Κόντη
Η απάντηση είναι σύντομη μέσω του φόρουμ. Αν επιθυμείτε παραπέρα ανάλυση μπορείτε να απευθυνθείτε για προσωπικό ραντεβού σε κάποιον ειδικό σύμβουλο αστρολογίας που θα σας δώσει περίσσοτερες πληροφορίες μιας και θα έχετε και σεις την δυνατότητα να του εκθέσετε την κατάσταση επί προσωπικού.
Ευχαριστώ πολύ