PDA

View Full Version : Ερώτηση για αισθηματικό ζήτημα

ToNia
03-03-2005, 01:58 PM
Καλημέρα!Είμαι γυναίκα γεννημένη στις 27.02.1980 και στις 04.23 π.μ.
Τόπος γέννησης Αθήνα.Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αντιμέτωπίζω ένα πραγματικό σκαμπανεύασμα στα αισθηματικά μου ζητήματα που όπως είναι λογικό με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.Οποιαδήποτε πρόβλεψη και συμβουλή θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη .Ευχαριστώ

Λίλιαν Σίμου
05-03-2005, 01:44 AM
Αγαπητή ToNia

Είναι γεγονός πως τα δύο τελευταία χρόνια υπήρξαν δυσκολίες που σας δημιούργησαν και ένα εσωτερικό άγχος. Τώρα είναι καιρός να αλλάξετε λίγο την ιδέα που έχετε για το ταίρι σας. Ίσως τα όνειρά σας (σαν πρότυπα) να είναι ανέφικτα και τώρα ήρθε η στιγμή να κάνετε ουστιαστική αλλαγή. Για φέτος, θα μπορούσα να πω, πως σας ενδιαφέρει πολύ το θέμα των σχέσεων, αλλά είστε αρκετά ρομαντική και πρέπει να γίνετε πιο ρεαλίστρια. Επίσης, έχετε την τάση να ερωτευθείτε άτομα που έχετε μαζί τους μία καρμική σχέση. Αυτό μπορεί να είναι θετικό, αλλά να έχει και αρνητική πλευρά. Δηλαδή να ξεπληρώνετε και οι δύο κάποια παλιά χρέη καρμικά. Θα μπορέσετε να αποφορτιστείτε, μόνο αν λειτουργήσετε με τον πιο θετικό τρόπο τη σχέση σας. Γενικά όμως, δεν είναι μία χρονιά με τάση για σταθερότητα των σχέσεων, γιατί απ' ό,τι μπορώ να καταλάβω με μία σύντομη ματιά, όπως μου επιτρέπει το φόρουμ, έχετε πολλά όνειρά για το ταίρι σας και από την άλλη θα θέλατε να διατηρήσετε και μία ανεξαρτησία. Επειδή οι έννοιες όπως ελευθερία, επανάσταση, αλλαγή, είναι έννοιες που τις βιώνετε ουσιαστικά κι επηρεάζουν την θέλησή σας και την ίδια σας την φύση, θα έλεγα να κάνετε υπομονή, να δείτε αυτές τις εσωτερικές διαμορφώσεις να ολοκληρώνονται, και μετά να αποφασίσετε. Μη βιαστείτε, γιατί κι εσείς ακόμη αλλάζετε μέσα σας.

Για μεγαλύτερη ενημέρωση σχετικά με τις προοπτικές της χρονιάς σας, θα μπορούσατε να επισκεφθείτε ένα αστρολόγο της επιλογής σας, ή να επιλέξετε μία από τις αναλύσεις του φόρουμ. Για το τελευταίο, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)

φιλικά
Λίλιαν Σίμου