PDA

View Full Version : Η 24η Απριλίου είναι μια δύσκολη ημέρα

Βασιλης Παπαδολιας
18-04-2008, 10:46 AM
Ανοίγω ένα θέμα για να σχολιάσω απλά θετικά το γεγονός της δημοσίευσης της Κας Σχοινοπλακάκη. Προσωπικά δεν τη γνωρίζω κι ούτε έχω ενδιαφέρον για την αξιολόγηση του άρθρου επί της ουσίας, απλά μου έκανε θετική εντύπωση ότι ξαναγυρνάμε στην ουσία της αστρολογίας, που είναι η πρόβλεψη και έχουμε μετά από καιρό μία εκτίμηση για συγκεκριμένη ημέρα και συγκεκριμένα πιθανά αποτελέσματα. Μπράβο στην παρουσίαση και στο ότι μετά από καιρό - και ασχέτως του αποτελέσματος - ξαναβλέπουμε τόλμη για εκτίμηση γεγονότων σε συγκεκριμένη και ακριβή ημ/νία...

Καλή συνέχεια...

Αφροδίτη
18-04-2008, 11:23 AM
Καλημέρα και απο μένα και μπράβο στην κ. Σχοινοπλοκάκη για την παρουσίαση και θα συμφωνήσω με τον Βασίλη ότι μας λείπει η πρόβλεψη συγκεκριμένης ημέρας με πιθανά αποτελέσματα. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως κάτι και αν ξέρεις κάποιος ας μου απαντήσει, διάβασα κάπου στο άρθρο για κάποιον εστιακό (focus) πλανήτη, ποιός είναι αυτός και πως ορίζεται???

black moon
18-04-2008, 11:47 AM
Καλημέρα και απο μένα και μπράβο στην κ. Σχοινοπλοκάκη για την παρουσίαση και θα συμφωνήσω με τον Βασίλη ότι μας λείπει η πρόβλεψη συγκεκριμένης ημέρας με πιθανά αποτελέσματα. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως κάτι και αν ξέρεις κάποιος ας μου απαντήσει, διάβασα κάπου στο άρθρο για κάποιον εστιακό (focus) πλανήτη, ποιός είναι αυτός και πως ορίζεται???

Είναι ο πλανήτης που βρίσκεται στην κορυφή του ταυ-τετραγώνου.

pecora nera
18-04-2008, 12:45 PM
Συμφωνώ με το Βασίλη αν και για μένα η ουσία της Αστρολογίας δεν είναι η πρόβλεψη αλλά όντως το άρθρο είναι πολύ καλό γιατί:
1. Είναι καλογραμμένο και κατανοητό για όσους δεν γνωρίζουν πολλά για την Αστρολογία
2. Είναι γραμμένο με σαφήνεια
3. Έχει την έκταση που χρειάζεται κι όχι λιγότερη ούτε περισσότερη να κουράζει

και βέβαια η τόλμη/ρίσκο να αναφέρεται ο σύμβουλος Αστρολογίας σε συγκεκριμένα γεγονότα, συγκεκριμένης ημερομηνίας θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη για όλους όσους διεκδικούν τον τίτλο του Αστρολόγου αλλιώς ήξερα και εγώ να σας τα πω μια χαρά κι ούτε θα το καταλαβαίνατε ότι δεν είμαι αστρολόγος:toung:

GIRL
18-04-2008, 05:34 PM
εντυπωσιάστικα απο το άρθρο μπράβο

θα ήθελα να μάθω για πόσο θα υπάρχει η επιρροή του Ταυ και

αν κάποιος έχει πλανήτες στον Αιγόκερο σε μοίρες ακριβείας στον 9ο ποιον τομέα της ζωής
θα πρέπει να προσέξει

kphssa
20-04-2008, 07:46 PM
Ανοίγω ένα θέμα για να σχολιάσω απλά θετικά το γεγονός της δημοσίευσης της Κας Σχοινοπλακάκη. Προσωπικά δεν τη γνωρίζω κι ούτε έχω ενδιαφέρον για την αξιολόγηση του άρθρου επί της ουσίας, απλά μου έκανε θετική εντύπωση ότι ξαναγυρνάμε στην ουσία της αστρολογίας, που είναι η πρόβλεψη και έχουμε μετά από καιρό μία εκτίμηση για συγκεκριμένη ημέρα και συγκεκριμένα πιθανά αποτελέσματα. Μπράβο στην παρουσίαση και στο ότι μετά από καιρό - και ασχέτως του αποτελέσματος - ξαναβλέπουμε τόλμη για εκτίμηση γεγονότων σε συγκεκριμένη και ακριβή ημ/νία...

Καλή συνέχεια...

Εγω παλι ειμαι πολυ σκεπτικη οσον αφορα τετοιες προβλεψεις..δεν δεχομαι με τιποτα οτι ολοι θα χωριστουν σε 12 ομαδες και θα "παθουνε" αυτα που προβλεπονται..οτι θα υπαρξουνε σοβαρες τασεις ναι, αλλα τα υπολοιπα δεν τα δεχομαι...
Αυτα ειπαμε ειναι προσωπικες αποψεις..

Βασιλης Παπαδολιας
21-04-2008, 09:28 AM
Αυτό ισχύει, krhssa, εγώ επαίνεσα κυρίως την τόλμη κι όχι το επί της ουσίας αποτέλεσμα...

kphssa
21-04-2008, 11:35 AM
Οκ, το αρθρο ειναι πολυ καλα παρουσιασμενο, στις προβλεψεις "κολλησα"..

zeta1987
22-04-2008, 02:37 AM
Σίγουρα δεν ισχύει για όλους μας αλλά αυτό που δείχνει το άρθρο είναι η τάση της ημέρας...Εξάλλου η αστρολογία σε καμία περίπτωση δεν εκφοβίζει.. ;)

may
24-04-2008, 04:41 PM
Εμένα με ταλαιπώρησε αρκετά πάντως αυτός ο σχηματισμός... ευτυχώς τουλάχιστον αποδυναμώνεται σιγά-σιγά!! :love:

GIRL
24-04-2008, 07:40 PM
εχω 2 φίλους Αιγόκερους ο ενας με Ηλιο στις 24 και η άλλη με Ηλιο στις 18 και σήμερα ή μάλλον χθές τους συναίβει κατι που τους ανέτρεψε προσωπικές σχέσεις ετών ο πρώτος εχει και πάνω στον Αιγοκερίσιο Αρη του Πλούτωνα και τα χει
και τα χει δει όλα

skorpion
30-04-2008, 09:18 PM
Η 25 ηταν πολυ περιεργη μερα!!!!