PDA

View Full Version : Απορία για όψη διελ.Ουρανού με γενέθλιους πλανήτες.

georgiaK
17-04-2008, 11:00 PM
Γεια σας. Έχω γενέθλια αντίθεση Ουρανού - Σελήνης (Παρθένος - Ιχθύες, 10ος - 4ος) και σύντομα ο Ουρανός θα έρθει πάνω στη γενέθλια Σελήνη μου. Τι έχω να περιμένω; Γενικότερα, η Σελήνη είναι ο μόνος πλανήτης που κάνει αρνητικές όψεις στο χάρτη μου (αντίθεση με Ουρανό, Πλούτωνα και Αφροδίτη, αλλά τρίγωνο με Ήλιο και Ποσειδώνα). Τι μπορεί να σημαίνει αυτό στο ωροσκόπιό μου, αφού είμαι γυναίκα; Ο Ήλιος μου έχει μόνο καλές όψεις (τρίγωνα και εξάγωνα). Α, και η Σελήνη μου έχει πλήρη σύνοδο με τον Χείρωνα στους Ιχθύς.
Φιλικά
georgiaK

Λίλιαν Σίμου
24-04-2008, 12:42 PM
Αγαπητή φίλη

Από όσα παρθέτετε, θα σταθώ μόνο στην αντίθεση Ουρανού προς Ουρανό. Αυτό δείχνει πως είστε στην περίοδο της κρίσης των 40 ετών, όπου όχι μόνο ο Ουρανός, αλλά μία σειρά από άλλους μεγάλους πλανήτες (Ποσειδώνας, Κρόνος, Δίας) κάνουν επί μία διετία περίπου δύσκολες όψεις προς την γενέθλια θέση τους. Είναι μία περίοδος προσωπικής κρίσης και αλλαγής σε φιλοσοφία ζωής, ανατροπών ή τουλάχιστον επιθυμίας για κάτι τέτοιο.

Μετά από αυτή τη περίοδο που όλοι περνάμε, έχουμε μία νέα προσέγγιση στη ζωή και συχνά νοιώθουμε ανανεωμένοι, αν την εκμεταλλευτούμε σωστά.

Τα υπόλοιπα αφορούν τον ατομικό μας χάρτη, σε συνάρτηση με τα προγνωστικά συστήματα της διετίας ή τριετίας της κρίσης.

Καλές γιορτές
Λίλιαν Σίμου