View Full Version : ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ-ΧΕΙΡΩΝΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΟΙΡΑ
VAFIKOS
17-04-2008, 11:36 AM
αν τα υπολογισα σωστα η 25'.02' μοιρα του κριου θεωρειται κρισιμη.αν σε γενεθλιο χαρτη υπαρχει συνοδος δια-χειρωνα στην 25'.09' τι μπορει να σημαινει;επισης ποια ειναι η ανοχη στις κρισιμες μοιρες;:unsure:
VAFIKOS
20-04-2008, 10:54 AM
:cry:κανεις?:sorry:
VAFIKOS
20-04-2008, 10:43 PM
ο οικος που λαμβανουν χωρα ολα αυτα ειναι ο 10ος.:sad:
black moon
20-04-2008, 11:22 PM
Η ανοχή είναι 3 μοίρες, αλλα ως προς την ερμηνεία δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω.
VAFIKOS
20-04-2008, 11:31 PM
Η ανοχή είναι 3 μοίρες, αλλα ως προς την ερμηνεία δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω.
σε ευχαριστω πολυ black moon!
χαλια δηλαδη τα πραγματα.... και εγω η αφελης ηλπιζα οτι στις κρισιμες μοιρες δεν θα υπηρχε ανοχη...:cry:
τον χειρωνα βρε παιδια γιατι δεν τον εχω παρει απο καλο ματι?:pain: εχω αδικο?:blush:
black moon
21-04-2008, 12:07 AM
σε ευχαριστω πολυ black moon!
χαλια δηλαδη τα πραγματα.... και εγω η αφελης ηλπιζα οτι στις κρισιμες μοιρες δεν θα υπηρχε ανοχη...:cry:
τον χειρωνα βρε παιδια γιατι δεν τον εχω παρει απο καλο ματι?:pain: εχω αδικο?:blush:
Στον Χειρωνα μπορεί να βρεί κανεις, κρυμμένη δύναμη που αγνοούσε.Είναι ενα σημείο του χάρτη που "δουλεύεται".
Για τις κρίσιμες μοίρες αυτό που ξέρω είναι οτι, όταν ενας πλανήτης που βρίσκεται σ'αυτές είναι ταυτόχρονα σε κυριαρχία ή έξαρση ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο ενώ όταν είναι σε αδυναμία ή πτώση το πρόβλημα αντισταθμίζεται.Στην περίπτωση του Δία στον Κριό όμως δεν ισχύει κατι απο τα παραπάνω.
Το θέμα ειναι στην ερμηνεία της όψης, οπου πιθανόν καποιο ρόλο θα παίζει και η κρίσιμη μοίρα.
VAFIKOS
28-04-2008, 04:32 PM
Στον Χειρωνα μπορεί να βρεί κανεις, κρυμμένη δύναμη που αγνοούσε.Είναι ενα σημείο του χάρτη που "δουλεύεται".
Για τις κρίσιμες μοίρες αυτό που ξέρω είναι οτι, όταν ενας πλανήτης που βρίσκεται σ'αυτές είναι ταυτόχρονα σε κυριαρχία ή έξαρση ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο ενώ όταν είναι σε αδυναμία ή πτώση το πρόβλημα αντισταθμίζεται.Στην περίπτωση του Δία στον Κριό όμως δεν ισχύει κατι απο τα παραπάνω.
Το θέμα ειναι στην ερμηνεία της όψης, οπου πιθανόν καποιο ρόλο θα παίζει και η κρίσιμη μοίρα.
καμια αντιρρηση, αλλα δεν εχω καταληξει ακομα στο τι συμβολιζει ο Χειρωνας μου...:worried:
οσο για το Δια επισης δεν εχω καταλαβει αν επηρεαζεται και τινι τροπω στην κρισιμη μοιρα του κριου (10ος)...:sorry:
σε ευχαριστω πολυ παντως, οι πληροφοριες σου με βοηθουν!:love: