View Full Version : Αντιθεση ηλιου-μεσουρανημα
atan_pik
16-04-2008, 10:13 AM
Καλημερα!Θα ηθελα να μου εξηγησετε το εξης.
Στον προσωπικο μου χαρτη εχω μια οψη αντιθεσης ηλιου με μεσουρανημα.
Ο ηλιος μου ειναι στον υδροχοο στο 4ο και το μεσουρανημα στον Λεοντα.
Αυτο τι σημαινει?Να το θεωρησω αρνητικο?
Thank u in advance!
VAFIKOS
16-04-2008, 12:27 PM
:bigsmile:
Καλημερα!Θα ηθελα να μου εξηγησετε το εξης.
Στον προσωπικο μου χαρτη εχω μια οψη αντιθεσης ηλιου με μεσουρανημα.
Ο ηλιος μου ειναι στον υδροχοο στο 4ο και το μεσουρανημα στον Λεοντα.
Αυτο τι σημαινει?Να το θεωρησω αρνητικο?
Thank u in advance!
ως ευκαιρια διαμορφωσης της προσωπικοτητας σου να το εκλαβεις.:wink2: ισως νοιαζεσαι περισσοτερο για το σπιτι σου , την οικογενεια σου δαπανωντας ενεργεια εκει και δεν δινεις προσοχη στον κοινωνικο σου περιγυρο.ή το σπιτι σου φερνει εμποδια στην κοινωνικη σου θεση. γενικα η προσωπικοτητα σου αισθανεται πιο οικεια στο σπιτι παρα στην κοινωνια(παραξενο για υδροχοο παντως:huh:)(ολα αυτα χωρις συγκεκριμενες οψεις βεβαια...):love:
atan_pik
16-04-2008, 01:26 PM
Thank u vafikos!Θελω να σου πω οτι πρακτικα ο ηλιος μου ειναι στο 3ο αλλα μου εχουν πει οτι διαβαζεται στον 4ο.Αυτο μηπως σε βοηθαει?
VAFIKOS
16-04-2008, 01:41 PM
Thank u vafikos!Θελω να σου πω οτι πρακτικα ο ηλιος μου ειναι στο 3ο αλλα μου εχουν πει οτι διαβαζεται στον 4ο.Αυτο μηπως σε βοηθαει?
μαλλον ειναι στις τελευταιες μοιρες του 3ου σου, για αυτο στον υπολογιζουν στον 4ο. αν ειναι οντως ετσι τοτε τον μετρας στον 4ο.ετσι στον υπολογισα κι εγω.:laugh:
atan_pik
16-04-2008, 02:22 PM
vafikos και εμενα μου φαινεται παραξενο γιατι ειμαι αρκετα κοινωνικη.Τι εχεις να πεις?
colibri
16-04-2008, 02:45 PM
vafikos και εμενα μου φαινεται παραξενο γιατι ειμαι αρκετα κοινωνικη.Τι εχεις να πεις?
Ότι τους φίλους σου τους θεωρείς οικογένεια σου?
atan_pik
16-04-2008, 02:56 PM
Ναι αυτο ισχυει!
thanks!:bigsmile:
black moon
16-04-2008, 03:02 PM
Και ο Ηλιος ειναι στον Υδροχόο... πως να μην εισαι κοινωνικό ατομο;;;Oι φίλοι πρεπει να ειναι σημαντικοί για σένα.
VAFIKOS
16-04-2008, 03:06 PM
αλλο πραγμα η κοινωνικοτητα σου και οι φιλιες σου(11ος οικος+πλανητες+οψεις τους).το κοινωνικο σου προσωπο(ο τροπος που φαινεσαι και δραστηριοποιεισαι κοινωνικα, η εργασια κ.α.) ειναι αυτο που ερχεται σε αντιδιαστολη με σπιτι , οικογενεια,παραδοση, πατριδα, αρχες. μηπως παραεισαι φιλικη-κοινωνικη και μπερδευεις τα ορια οικειοτητας-κοινωνικοτητας; σε καθε περιπτωση ψαξε και τον υπολοιπο χαρτη σου:love:
atan_pik
16-04-2008, 03:15 PM
Κοιταξα τον 11 οπου ειναι στο ζυγο και βρισκεται και ο κληρος τυχης εκει ο οποιος κανει χιαστι με χειρωνα και αφροδιτη!Να ανησυχήσω τωρα?