PDA

View Full Version : απορια...

mania
01-03-2005, 11:04 AM
:helpsmili Καλο μηνα!...Εχω ηλιο στον λεοντα, σεληνη στους διδυμους,ερμη,αφροδιτη και αρη στην παρθενο(ημερ/νια γεννησης:30/7/1978..ωρα:02.20 π.μ.)
Απο την στιγμη που γεννηθηκα ...δεν θυμαμαι να υπηρξε καλη εποχη για τα αισθηματικα μου..Δηλαδη πραγματικα απορω!!!Διαβαζω προβλεψεις για τον λεοντα..πεφτουν εξω..Διαβαζω προβλεψεις για την παρθενο στην οποια εχω αρκετους πλανητες,...για τους διδυμους που ειναι ο ωροσκοπος μου....τιποτα τιποτα..ολα ειναι ακυρα!
Παρακαλω πολυ υπαρχει καποιος μηνας μεσα στο 2005 που θα εχω λιγη ευνοια κι εγω... σαν παιδι?Τελικα ποιο ζωδιο ειναι αυτο που με αντιπροσωπευει στα αισθηματικα??Δεν αισθανομαι ουτε λεων,ουτε διδυμος,αλλα ουτε παρθενος σε καμια περιπτωση...
Ευχαριστω πολυ... :innocent:

Βασιλική Κόντη
01-03-2005, 02:29 PM
Αγαπητή φίλη
το ωροσκόπιο είναι μια πιο σύνθετη κατάσταση, από το που έχουμε τους πλανήτες μας ή τον ωροσκόπο μας γιατί παίζουν ρόλο και οι όψεις των πλανητών και η οικοθεσία και ένα σωρό άλλες παράμετροι! Η αστρολογία είναι κυριολεκτικά η "επιστήμη των επιστημών".
Π.χ ο Ήλιος σου στον Λέοντα δέχεται ένα τετράγωνο από τον Ουρανό άρα δεν είναι απλά ένας Ήλιος στο Λέοντα αλλά ένας κάπως υδροχοικός Ήλιος.
Η Σελήνη σου στους Διδύμους δέχεται αντίθεση από τον Ποσειδώνα άρα γίνεται υπερβολικά ευαίσθητη και διαισθητική κάτι σαν Σελήνη στους Ιχθείς δηλαδή που όμως επειδή βρίσκεται στον ωροσκόπο χρωματίζει τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις με άρειο τρόπο λόγω πρώτου οίκου και ζώδιο Κριού με φυσικού κυβερνήτη Άρη κ.λπ. κ.λπ.

Όπως καταλαβαίνεις μια προσωπικότητα είναι τόσο περίπλοκη όσο βέβαια και το ωροσκόπιο που την απκρυπτογραφεί! Με γενικές προβλέψεις λοιπόν που αφορούν τον Λέοντα ή τους Διδύμους σίγουρα δεν καλύπτεσαι.
Έκανα πάντως μια μικρή μελέτη στο ωροσκόπιό σου και διαπίστωσα πως είναι εξαιρετικά καλό για συναισθηματικά θέματα κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο όπου εκεί πιστεύω θα συμβεί και κάτι που θα σε καλύψει.

Φιλικά
Βασιλική Κόντη

Οι ανησυχίες σου σε σχέση με το ωροσκόπιό σου είναι λογικές αλλά δεν μπορούν να σου λυθούν μέσω του φόρουμ παρά μόνο μέσω μιας προσωπικής επαφής με έναν σύμβουλο αστρολογίας.