PDA

View Full Version : ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ;

black moon
14-04-2008, 04:56 PM
Mετά απο πολλές συζητήσεις που εχουμε κάνει, στην θεματική ενότητα "Εραστες της Αστρολογίας", νιώθω την ανάγκη να ρωτήσω εάν ισχύει, αυτό που λένε πολλοί για τα διπλά ζώδια.Εάν δηλαδή σημαίνει δεύτερο γάμο, το να έχεις ακμή 7ου σε διπλό ζώδιο ή γέννηση δυδίμων αν έχεις ακμή 5ου σε διπλό ζωδιο.Συγνώμη αν ακούγομαι κάθετη, αλλά εγω προσωπικά δεν νομίζω να ισχύει. Παρ' ολα αυτα ειπα να ρωτήσω μήπως και εγω είμαι λάθος, αλλά και γιατί μπορεί να συνεχίζονται οι συζητήσεις πανω σ' αυτό το θέμα άδικα.

Λίλιαν Σίμου
16-04-2008, 12:23 AM
Αγαπητή φίλη

Ξεχνάμε συχνά το ουσιώδες της αστρολογίας: την προδιάθεση.
Η προδιάθεση -σύμφωνα με τα εγχειρίδια- ισχύει ως προς τα διπλά ζώδια, δηλαδή φέρνει διπλές καταστάσεις. Αλλά μπορεί το ζώδιο των Διδύμων στον 7ο οίκο να δείξει πολλές σχέσεις γενικά, αφελείς ή επικοινωνιακές, νεανικές σχέσεις, ένα συνεργάτη ή σύντροφο Δίδυμο και πολλά άλλα. Επομένως, δεν είναι σίγουρο πως θα εκδηλώσει και γεγονός διπλού γάμου. Εξ άλλου, μας ενδιαφέρει κι ο κυβερνήτης με τις όψεις του και οι πιθανοί πλανήτες μέσα στον οίκο. Γι' αυτό και προσωπικά, ποτέ δεν στέκομαι στο σημείο αυτό για να υποθέσω πως το άτομο θα έχει δύο ή περισσότερους γάμους.

Δυστυχώς πολλές φορές με την ανταλλαγή ιδεών πλατιάζει πολύ το θέμα και είναι φυσικό να μην βγαίνει σαφής εικόνα. Πολλές συζητήσεις αναπτύσσονται και εξελίσσονται λανθασμένα και κάποιες φορές έχω επέμβει, αλλά υπάρχουν άτομα με κάποια επιμονή και δεν μπορώ να έχω αντιπαραθέσεις. Εξ άλλου γι' αυτό και οι γενικές συζητήσεις, είναι όλων των μελών και δεν προϋποθέτουν πάντα ευστάθεια στις απόψεις.

Φυσικά και ένα διπλό ζώδιο στον 7ο δεν μας πληροφορεί πως θα έχουμε δύο γάμους. Γνωρίζω ένα άτομο με τρεις γάμους και είχε ένα τέλειο 7ο οίκο στον Ταύρο με πολύ καλές προϋποθέσεις.
Όλα εξαρτώνται από την ανάπτυξη του χαρακτήρα μας, αλλά και τον εκάστοτε σύντροφο που άλλοτε πιέζει ευαίσθητα σημεία μας και μας ενοχλεί, ενώ άλλοτε δεν πιέζει και γίνεται μία αξιόλογη σχέση μεταξύ μας.
Έχω δει δύσκολα ωροσκόπια με υπέροχες σχέσεις γιατί οι σύντροφοι δεν ασκούν πίεση στα σημεία που θα ήταν κατάλληλα για αντίδραση και πιθανό χωρισμό.

Εξ άλλου ούτε εμείς είμαστε τέλειοι ούτε τον τέλειο θα βρούμε. Αν το σκεφθούμε ώριμα και θελήσουμε να αναπτύξουμε τα καλά μίας συνύπαρξης, όλα μπορούν να έχουν ευτυχή κατάληξη.

Αυτή είναι η γνώμη μου και η εμπειρία μου. Ελπίζω να σας κάλυψα στην απορία...

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

black moon
16-04-2008, 10:26 AM
Εμένα προσωπικά με καλύψατε.Ελπίζω και αρκετούς άλλους!Καταλαβαίνω οτι τα ίδια ισχύουν και για την ακμή 5ου σε διπλό ζώδιο, και διπλή κυοφορία.

Eυχαριστώ πολύ!