View Full Version : ΚΡΟΝΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ
INTERFLAG
13-04-2008, 12:20 AM
εχω βορειο δεσμο στον τοξοτη στις 2 μοιρες και ο διελαυνων κρονος βρισκετε στις 2μοιρες τις παρθενου στον πρωτο μου οικο τι μπορει να σημαινει αυτο?
Μητσάκος
13-04-2008, 07:49 AM
εχω βορειο δεσμο στον τοξοτη στις 2 μοιρες και ο διελαυνων κρονος βρισκετε στις 2μοιρες τις παρθενου στον πρωτο μου οικο τι μπορει να σημαινει αυτο?
Σημαίνει ότι σχηματίζουν τετράγωνο ακριβείας. Αυτό από μόνο του όμως δεν σημαίνει απολύτως τίποτα :nuts: "Παίζουν" και οι οίκοι, "παίζουν" και οι όψεις που γίνονται παράλληλα, αλλά και πάλι αναφερόμαστε μόνον σε διελεύσεις. Θεωρητικά θα μπορούσα να σου πω ότι για ένα διάστημα θα έχεις δυσκολίες στην πορεία σου για ...αυτοεξέλιξη και στην προσπάθειά σου να εκπληρώσεις την ...καρμική σου επιταγή :cheesy: και ότι αν διδαχθείς από αυτές τις δυσκολίες, θεωρητικά, σε λίγους μήνες θα αποκτήσεις τα οφέλη της ευνοϊκής όψης που θα κάνουν αυτά τα δύο.
INTERFLAG
15-04-2008, 02:15 PM
ΝΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΔΙΕΛΑΥΝΩΝ ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ