PDA

View Full Version : εναρξη οικοδομης



INTERFLAG
10-04-2008, 08:49 AM
μπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι οι καλυτερες οψεις για να ξεκινησουμε να χτιζουμε ενα σπιτι ποιοι πλανητες επηρεαζουν ?
καθως επισης ελεγχουμε μονο την συγκεκριμενει μερα της εναρξης οι και σε σχεση με το γενεθλιο χαρτη?

pecora nera
10-04-2008, 12:08 PM
Μάλλον σε σύμβουλο feng shui πρέπει να απευθυνθείς προκειμένου να έχεις ολοκληρωμένη και έγκυρη μελέτη για την οικοδομή σου. Ελέγχοντας επι μέρους το χάρτη σου ή/και τους χάρτες των ατόμων που θα κατοικήσουν ή θα δουλέψουν εκεί καθώς και τις ημερομηνίες δε νομίζω να έχεις σίγουρα αποτελέσματα.
Η μέθοδος των Ιπτάμενων ¶στρων είναι ολοκληρωμένη.

Βρες μόνο κάποιον πιστοποιημένο σύμβουλο από έγκυρη σχολή με καλά αποτελέσματα.

dominia77
10-04-2008, 09:05 PM
μπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι οι καλυτερες οψεις για να ξεκινησουμε να χτιζουμε ενα σπιτι ποιοι πλανητες επηρεαζουν ?
καθως επισης ελεγχουμε μονο την συγκεκριμενει μερα της εναρξης οι και σε σχεση με το γενεθλιο χαρτη?
Υπάρχει πλήθος επιρροών, που σε συνδυασμούς με το γενέθλιο ωροσκόπιό σου, θα σε βοηθήσουν να δεις την πορεία της προσπάθειάς σου,αλλά και το αποτέλεσμα. Όπως σου είπαν και πριν, ένας επαγγελματίας θα σε κατεθύνει πολύ καλύτερα.
Φυσικά, θα πρέπει να είσαι οπλισμένος με τεράστια υπομονή και σιδερένιο στομάχι, για να αντιμετωπίσεις την ασυνέπεια, τη γραφειοκρατία,και την κωλυσιεργία των Δημοσίων Υπηρεσιών.
Πρόσφατα, είχα την εμπειρία της οικοδομής. Δεν μπορώ να πω πως το έψαξα ιδιαίτερα, αλλά την ημέρα και την ώρα που έπεσαν τα μπετά, (πρωί) πρόσεξα πως η Σελήνη βρισκόταν στον Ταύρο και στον 1ο οίκο, ο Ηλιος και η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον 2ο οίκο και ο Ερμής στους Διδύμους ανάδρομος στο 2ο οίκο.
Το μόνο που θα σου πω είναι πως τα προβλήματα που αντιμετωπισα ηταν κυρίως συννενόησης με τα συνεργεία, οικονομική δυστοκία όσον αφορά τη ρευστότητα, αλλά ευτυχως για λίγο.
Επίσης το γεγονος ότι είμαι γυναίκα, έκανε σχεδόν όλους να πιστεψουν πως μπορούν να με "ρίξουν", να με κοροιδέψουν και να με εξαπατήσουν οικονομικά και πρακτικά. Φυσικά, ένας Ταυρος πεφτει "θυμα" σε οικονομικό επίπεδο μόνο αν το θελήσει.:toung:

Βεβαια όλα αυτά που σου λέω είναι πολυ γενικά και πολυ λίγα για να συνθέσουν το πλήρες ωροσκόπιο του σπιτιού.
Μπορείς επίσης να δεις τον δικό σου 4ο οίκο, καθώς επισης και τον αξονα 2ου/8ου.
Το πιο βασικό όμως είναι-πέρα από όλα τα παραπάνω- να είσαι πολύ κοντα στα συνεργεία και να τους γίνεις όσο πιο "τσιμπούρι" γίνεται. ΄Μην προπληρωσεις ΚΑΝΕΝΑΝ και ζήτα αποδείξεις μεχρι και για το τελευταίο σιφωνι που θα αγορασεις.
Ο Κρόνος στη Παρθενο, δυσκολα θα συγχωρεσει επιπολαιότητες και χαλαρότητα.
Σε καθε περίπτωση, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και υπομονη.