Log in

View Full Version : Αστρολογία & αυτοκίνητο

Αφροδίτη
09-04-2008, 11:40 AM
Καλημέρα σε όλους!!:bigsmile:
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί για το εάν η σημερινή ημέρα είναι καλή μιάς και παραλαμβάνω το καινούργιο μου αυτοκίνητο (το απόγευμα κατά της 7.30). Εχω ακούσει ότι σημασία έχει την ημέρα που το παραλβάνεις και όχι την ημέρα που κάνεις παραγγελία. Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ!

colibri
09-04-2008, 12:03 PM
Μέσα από μία αστρολογική συζήτηση για το ίδιο θέμα είχαμε καταλήξει ότι μάλλον μετράει η ημερομηνία που το κάνεις παραγγελία. Και αυτή είχαμε μελετήσει και στη συνέχεια την ημερομηνία παραλαβής. Το κοιτάζαμε περισσότερο για να δούμε αν θα βγάλει κάποιο μηχανικό πρόβλημα. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα!

Αφροδίτη
09-04-2008, 12:12 PM
Μέσα από μία αστρολογική συζήτηση για το ίδιο θέμα είχαμε καταλήξει ότι μάλλον μετράει η ημερομηνία που το κάνεις παραγγελία. Και αυτή είχαμε μελετήσει και στη συνέχεια την ημερομηνία παραλαβής. Το κοιτάζαμε περισσότερο για να δούμε αν θα βγάλει κάποιο μηχανικό πρόβλημα. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα!

Αν είναι έτσι τότε η ημερομηνία παραγγελίας είναι 26/3/22008 7.00 το απόγευμα. Κάποιο σχόλιο???

moutro28
09-04-2008, 08:10 PM
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί για το εάν η σημερινή ημέρα είναι καλή μιάς και παραλαμβάνω το καινούργιο μου αυτοκίνητο (το απόγευμα κατά της 7.30). Εχω ακούσει ότι σημασία έχει την ημέρα που το παραλβάνεις και όχι την ημέρα που κάνεις παραγγελία. Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ!

Ας υποθέσουμε ότι θα παραγγείλεις, θα αγοράσεις, θα παραλάβει κλπ, τοτ αυτοκινητάκι σου τη σωστή ημερομηνία και την σωστή ώρα. Αν το έχει παραλάβει κάποιος άλλος το δικό του σε λάθος ημερομηνία και ώρα τι γίνεται; Δεν ξέρω αν με αντιλαμβάνεσαι

black moon
09-04-2008, 08:24 PM
Bρε τι moutro εισαι συ;

Και η ημερομηνία που μπαίνει και η τελευταία πινελιά, για να βγει απ'το εργοστάσιο δεν "παίζει";Γιατί εκείνη τη μέρα, δεν ειναι ο γεννέθλιος χάρτης του;:wacko:

cancerian
09-04-2008, 08:30 PM
Bρε τι moutro εισαι συ;

Και η ημερομηνία που μπαίνει και η τελευταία πινελιά, για να βγει απ'το εργοστάσιο δεν "παίζει";Γιατί εκείνη τη μέρα, δεν ειναι ο γεννέθλιος χάρτης του;:wacko:

νομιζω πως οχι , η ημερα και η ωρα παραγγελιας θα δειξει, αν δεν κανω λαθος ... η απλα μπορει να συμβουλευτει την ωριαια .... :bigsmile:

Αφροδίτη
10-04-2008, 03:20 PM
Μάλλον μπερδέυτηκα λιγουλάκι...:wacko: Εκείνο που μετράει είναι η θετική σκέψη & ενέργεια!:bigsmile: Πάντως σας ευχαριστώ!

moutro28
10-04-2008, 04:43 PM
Μάλλον μπερδέυτηκα λιγουλάκι...:wacko: Εκείνο που μετράει είναι η θετική σκέψη & ενέργεια!:bigsmile: Πάντως σας ευχαριστώ!

Και να έχεις τα μάτια σου 14!

dominia77
10-04-2008, 08:38 PM
Νομίζω πως μια καλή ωρα για να πραλάβεις ένα νεο μεταφορικό μεσο, ειναι η ώρα Αφροδίτης ή Δία.
Δεν έχεις λοιπόν παρά να "τσεκάρεις" την ώρα παραλαβής του οχήματός σου.

Αφροδίτη
10-04-2008, 08:58 PM
Νομίζω πως μια καλή ωρα για να πραλάβεις ένα νεο μεταφορικό μεσο, ειναι η ώρα Αφροδίτης ή Δία.
Δεν έχεις λοιπόν παρά να "τσεκάρεις" την ώρα παραλαβής του οχήματός σου.

Το τσέκαρα και είναι ώρα Αφροδίτης, χθές κατά της 20.00. :bigsmile:

dominia77
10-04-2008, 09:08 PM
Το τσέκαρα και είναι ώρα Αφροδίτης, χθές κατά της 20.00. :bigsmile:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!

Αφροδίτη
10-04-2008, 09:11 PM
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!

Σ΄ευχαριστώ πολύ!!!:bigsmile::bigsmile: