PDA

View Full Version : Eρωτηση για τα αισθηματικα μου

Christian
25-02-2005, 06:42 PM
Καλησπερα σας!Εχω γεννηθει στη Θεσ/νικη στις 27 Σεπτεμβρη 1978.Ημερα Τεταρτη 12.15 μεσημερι.Ειμαι παντρεμενη,χωρισμενη με ενα παιδι.Χωρισμενη 3 χρονια με καταστασεις απαραδεκτες απο τη πλευρα του αντρα μου,με δικαστηρια,μηνυσεις,αντιπα λοτητες,Παρολο που το κοριτσακι μου το ζω αψογα,χωρις προβλημα,εγω εχω απομονωθει και κατα καιρους οι ευκαιριες που μου παρουσιαστηκαν με δυσκολευουν πολυ!Ειμαι και σε συνεχη φορτιση με τη δουλεια μου!Θα γινει μια σωστη επομενη σχεση,πως θα κυλισει η ζωη μου?Τι προβλεψη μπορει να γινει?Ευχαριστω!

Λίλιαν Σίμου
26-02-2005, 03:35 AM
Αγαπητέ christian

Θα θέλαμε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση σε ένα θέμα κι όχι αόριστα (επαγγελματικά- αισθηματικά), που βέβαια θα σας προσφέρουμε μία σύντομη απάντηση, καθώς δεν είναι δυνατόν να κάνουμε πλήρη μελέτη μέσα από το φόρουμ. Όμως, λείπει και η ώρα γέννησης, αν θέλετε μας τη δίνετε.

ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Christian
27-02-2005, 05:05 PM
Καλησπερα,εχω γεννηθει στην Ελλαδα,Θεσ/νικη στις 05/09/1976,ωρα 13.15.Εχω ηδη κανει μια δικια επιχειρηση,cafe-patisserie με πολυ κουραση,αντιξοες συνθηκες και προσπαθω να τη μεγαλωσω και κατα πολλη,και με παρα πολλους στοχους στη υπολοιπη ζωη μου.Τι προβλεψη ,ποσοστο επιτυχιας κατα τα αστρα μπορει να γινει.Οπως επισης εχω κανει ηδη αρκετες σχεσεις στη ζωη μου μικρες σε διαρκεια μη μπορωντας να βρω αυτο που θελω.Υπαρχει τρομερη αφωσιωση στη δουλεια!Θα μπορεσει να ρθει αυτο που θελω!τι προβλεψη μπορει να γινει?Μπορειτε τωρα να μου πειτε?

Λίλιαν Σίμου
28-02-2005, 01:39 AM
Αγαπητέ christian

Πάλι δεν με βοηθάτε για να σας βοηθήσω κι εγώ. Ο Ωροσκόπος σας μπορεί να είναι Τοξότης, αλλά αυτό αφορά δύο ώρες μέσα στην ημέρα που γεννηθήκατε. Γνωρίζετε ακριβώς την ώρα γέννησης? Επιπλέον, θα ήθελα να μάθω το είδος της εργασίας σας, για να μελετήσω τους δείκτες.

ευχαριστώ πολύ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Christian
03-03-2005, 07:34 PM
[QUOTE=Christian]Καλησπερα,εχω γεννηθει στην Ελλαδα,Θεσ/νικη στις 05/09/1976,ωρα 13.15.Εχω ηδη κανει μια δικια επιχειρηση,cafe-patisserie με πολυ κουραση,αντιξοες συνθηκες και προσπαθω να τη μεγαλωσω και κατα πολλη,και με παρα πολλους στοχους στη υπολοιπη ζωη μου.Οπως επισης θα ηθελα να μαθω αν θα καταφερω να βρω το πραγματικο προσωπο που θελω διπλα μου?Τι προβλεψεις μπορουν να γινουν?

Λίλιαν Σίμου
05-03-2005, 03:07 AM
Αγαπητέ christian

Η χρονιά που διανύετε ως τα επόμενα γενέθλιά σας, είναι μία χρονιά εστιασμένη στα θέματα της καριέρας σας. Μπορείτε να προοδεύσετε, αν και όντως δεν φαίνεται πως αυτό θα γίνει χωρίς κόπο και πίεση. Αλλά είναι μία περίοδος ικανή να προωθήσετε τα συμφέροντά σας και με κάποιο τρόπο, καλό θα ήταν να διαφημίσετε τον χώρο σας (κάποιες πρωτότυπες ιδέες, ένα νέο μέσον διαφήμισης - προσέλκυσης κοινού, μία ανανέωση του χώρου με ένα νέο ή μοντέρνο στυλ). Εσείς ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε, ώστε ο χώρος να φαίνεται ανοιχτός και φιλικός, σαν στέκι για παρέα, ανταλλαγή ιδεών κι ευχαρίστηση. Αν και τα σχέδια για επέκταση φαίνονται να μπορούν να λειτουργήσουν φέτος, εσείς θεωρείτε όλη αυτή την υπόθεση σαν ταλαιπωρία και σας στενοχωρεί. Αισθάνεστε λίγο περιορισμένος ή εγκλωβισμένος σε κάποιες καταστάσεις, σαν να πνίγεστε λίγο και να μη μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Κάνετε υπομονή και προωθείστε καινοτομίες στη δουλειά σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, θα έλεγα πως είστε αρκετά ελκυστικός στον κοινωνικό σας περίγυρο. Δεν νομίζω πως περνάτε απαρατήρητος. Ενδεχόμενα η κόπωση κι οι υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν την δημιουργία μίας σωστής σχέσης.
Για τη σχέση, θα πρέπει να είναι φέτος κάτι αξιόλογο για σας, κάπως πολύτιμη θα έλεγα και ονειρεύεστε ένα συγκεκριμένο πρότυπο. θα ήταν καλύτερα να μη περιορίζετε τις δυνατότητες στο ονειρικό σας πρότυπο, αλλά να κοιτάξετε γύρω σας. Γενικά θα σας συνιστούσα να αποφύγετε να προσκολλάστε με πάθος και χωρίς λογική σε μία γνωριμία, γιατί είτε γίνεστε φορτικός, είτε χάνεστε μέσα από αυτή και δεν χαίρεστε. Επίσης, έχετε μία τάση να επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη. Ας σας γίνουν οι αποτυχίες ή απογοητεύσεις μαθήματα προς αποφυγήν. Λογικά, με μία σύντομη ματιά, θα έχετε κατακτήσεις αυτή τη περίοδο, μέχρι το φθινόπωρο. Βέβαια, η επιτυχία μίας σχέσης εξαρτάται κι από τη συναστρία των δύο ατόμων. Άρα δεν είναι μόνο στο δικό σας χέρι.
Δυστυχώς δεν επιτρέπει ο χώρος κι ο χρόνος του΄φόρουμ περισσότερη έρευνα. Αν σας ενδιαφέρει, επισκεφθείτε ένα αστρολόγο της επιλογής σας ή επιλέξτε μία από τις αναλύσεις του φόρουμ. Για το τελευταίο, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)

φιλικά
Λίλιαν Σίμου