View Full Version : Ποιό θεωρείτα απο την εμπειρία σας το "χειρότερο" ζώδιο?
ΦΙΛΙΟΣ
01-04-2008, 12:03 AM
Ποιό είναι το ζώδιο που σας έχει κάνει να κλάψετε.να πονέσετε να πείτε με τέτοιο δεν
ξαναμπλέκω ποτέ!!Ξέρω δεν φτάνει το ζώδιο αλλά συνολικά ο προσωπικός χάρτης του καθενός μας.Από την αρκετη θα έλεγα εμπειρία μου με τους ανθρώπους αφού για αρκετά χρόνια προσπαθώ να εμβαθύνω στις σχέσεις με ενα τρόπο "παρατηρητή" θα έλεγα πιστεύω ότι αν κάποιος είναι λίγο παρατηρητικός μπορεί να βγάλει κα΄ποια συμπεράσματα.Δηλ.υπάρχουν κάποιες συνιστώσες στην συμπεριφορά των ανθρώπων που οδηγούν σε κοινά συμπεράσματα.
Οσο και αν ο οροσκόπος "λάμπει" δεν κρύβει αλλά προβάλει τα δεδομένα με γλαφυρό τρόπο!!Θα 'ελεγα ότι παίζει επίσης μεγάλο ρόλο και η κοινωνική συγκυρία που βρισκόμαστε που ισως διαμορφώνει και μεγαλώνει κάποια απο τα αρνητικά χαρακτηριστικά των ζωδίων!Γι΄αυτά μιλάω για τι τα θετικά θεωρουντα αυτονόητα.
Για μένα που οι αξίες του ελληνικού πνεύματος υπάρχουν στη ζωή μας,
οπως φιλία,ιδανικά,αυταπαρνηση. ιμιότητα,φιλαλήθεια κλπ. υπάρχουν κάποια ζώδια η συνδυασμοί-απο τη εμπειρία μου- μιλάω και αφου εχω τσεκαρει αρκετά όσα λέω πού θεωρώ για μένα ότι είναι αυτά που μου προξενούν στεναχώρια.
Και βέβαια πρέπει να ξεχωρίσουμε ότι με κάποιους είναι αβάσταχτο να έχεις σχέση
αλλά τόσο γοητευτικό να είσαι φίλος!!
Για μένα "καλύτερο" ζώδιο για φίλος και συνοδοιπόρος είναι ο Τοξότης,Υδροχόος,Σκορπιός και "χειρότερα" όλων Δίδυμοι(απατεώνες),Καρκίνο ,Ιχθείς .
Αυτά τελείως φιλικά και φιλοσοφικά και πολυ μα πολύ εμπειρικά σύμφωνα με την
ως τώρα 40χρονη+ παρουσία μου στην ματαιότητα του κόσμου
P.S. Ας μην θεωρηθούν δογματικές οι απόψεις μου και ισως θα μπορούσε να καταθέσει καποιος εδώ τις δικές του εμπειρικές προσεγγισεις στο θέμα.
VAFIKOS
01-04-2008, 12:18 AM
μπορεις λοιπον να με θεωρεις "εχθρο" σου, αφου ειμαι ιχθυς με ωροσκοπο καρκινο. :lol::lol::lol::wink2::wink2::wink2:
δεν χωριζω τους ανθρωπους σε καλυτερους και χειροτερους. ο τροπος που βλεπουμε τα πραγματα διαφερει. τις περισσοτερες φορες απλως δεν καταλαβαινουμε πως τα βλεπει ο αλλος(ειτε απο αγνοια, ειτε απο αδιαφορια, ειτε απο αλαζονεια).
ελπιζω να μη φαω ξυλο που τολμησα να σου μιλησω... :pain: :crazy::tease1:
*Astropeleki*
01-04-2008, 12:22 AM
Πιστεύω ότι είναι λίγο δύσκολο να πούμε ποιο ζώδιο είναι το "χειρότερο" από την άποψη ότι κάποιος\α που μας πλήγωσε δεν το έκανε λόγω ζωδίου και ούτε και άλλα άτομα που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο θα κάνουν το ίδιο. Συνεπώς πρέπει να αποφευχθεί αυτό. Το θέμα σου μοιάζει λίγο πολύ με ένα υπάρχον, που μιλάμε για τα Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων! (http://www.myhoroscope.gr/124-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EC%E5-%F7%E9%EF%FD%EC%EF%F1/3049-%F0%F1%EF%F4%E5%F1%DE%EC%E1%F4%E1-%EA%E1%E9-%E5%EB%E1%F4%F4%FE%EC%E1%F4%E1-%E6%F9%E4%DF%F9%ED.html)
eugeniaro
01-04-2008, 12:24 AM
:bigsmile:
geia sas kai apo mena....kai egw den pisteuw oti einai zwdiako to thema...h estw oxi mono zwdiako....einai kai oi planhtes....oti kouvalaei o kathenas mas....san sumperifora exw parapona apo tous filous leontes....alla den mporw na pw oti oloi einai idioi....tha imoun adikh!!
*Astropeleki*
01-04-2008, 12:26 AM
Με ελληνικούς χαρακτήρες αγαπητή eugeniaro :)
skorpio
01-04-2008, 12:30 AM
Κι εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν καλά και κακά ζώδια.Δεν ταιριάζουμε άλλωστε και με όλους...Εγώ είμαι σκορπιός και δε μου αρέσει όταν μου λένε : "Σκορπιός,ε;Πωπω,το χειρότερο ζώδιο!".Ο καθένας από μας είναι διαφορετικός.
*Astropeleki*
01-04-2008, 12:38 AM
Αν κάτσει καθένας να καλοσκεφτεί κάθε ζώδιο και τα αρνητικά του, θε έλεγε κάτι τέτοιο:
οι Κριοι είναι εγωίσταροι και μεγαλοποιούν τα πάντα
οι Ταύροι ότι είναι στενόμυαλοι και θέλουν να έχουν το πάνω χέρι
οι Δίδυμοι ότι είναι πολυλογάδες και διπρόσωποι
οι Καρκίνοι ότι είναι πολυ κλαψοτέτοιοι :toung:
οι Λέοντες ότι θέλουν να επιδεικνύονται
οι Παρθένοι ότι είναι υπερβολικά κριτικοί και αναλυτικοί
οι Ζυγοί ότι είναι ψωνάρες
οι Σκορπιοί ότι είναι εκδηκητικοί
οι Τοξότες ότι είναι υπερβολικοί
οι Αιγόκεροι ότι είναι αυστηροί
οι Υδροχόοι ότι είναι παράξενοι
οι Ιχθείς ότι είναι ψεύτες
Αλλά αυτά είναι απλά μεμονωμένα χαρακτηριστικά :bigsmile:
Φανταστείτε ένα άτομο που να συγκεντρώνει όλα αυτά τα αρνητικά :laugh:
ΧΑΡΤΙΝΑ
01-04-2008, 08:22 AM
Για μενα προσωπικα,δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο τους υδροχοους.Εχω πολλους φιλους και συγγενεις,ακομα ψαχνω να βρω το ενδιαφερον τους για κατι αλλο πλην του εαυτου τους.Λυπαμαι αν πικραινω καποιους,αυτοι σιγουρα ειναι η εξαιρεση.
aries engineer
01-04-2008, 11:49 AM
Μην το βλεπετε ετσι παιδια..Δειτε το οπως το βλεπω εγω!!!!!!:nuts:
Εναν Κριο θα τον παρω τηλεφωνο να μαθω κατα ποσο εχει αυξηθει η λιστα γυναικων/αντρων που..νταραβεριστηκε
Εναν Ταυρο για να μαθω κανενα καινουργιο εστιατοριο της Αθηνας
Εναν Διδυμο για να γελασω και να κουτσομπολεψω..
Εναν Καρκινο..για να μου πει πως ειναι να μεγαλωνεις ..ανδρα..παιδια..σκυλια..
Ενα Λιονταρι...για να με ενημερωσει αν εχει ανανεωθει η λιστα FORBES και αν ναι ,ποιες περσονες μπηκαν στη λιστα
Ενα Παρθενο...για να μαθω πως θα χασω τα περιττα κιλα ..:toung:
Εναν Ζυγο..για θεματα μοδας..νεων τασεων..ενημερωση για κανεναν εκκολαπτομενο σχεδιαστη που θα κανει το μπαμ..
Εναν Σκορπιο...για νεες "στασεις"..οχι του Μετρο..βεβαιως βεβαιως..:love:
Εναν Τοξοτη..για να βγω εξω και να γινω ντιρλα...
Εναν Αιγοκερω..αν θελω να βυθιστω λιγο στη καταθλιψη..(το εχω αναγκη κατα καιρους)
Εναν Υδροχοο...να του πω αν βρηκα τελικα κοπελα που ψαχνει, για να μεινουν ολοι μαζι(αυτος, η συντροφος του και αυτη)..-πραγματικο γεγονος-...:bigsmile:
Εναν Ιχθυ...λυση αναγκης..εαν οι υπολοιποι δεν το σηκωνουν...:toung::toung:
Επομενως δεν υπαρχει καλο η κακο..ολοι κατι μπορουν να σου προσφερουν..:laugh:
δεν υπάρχουν καλά ή κακά ζωδια καλοί ή κακοί ανθρωποι υπάρχουν και αυτοί ανήκουν σε όλα τα ζώδια
naziara20
01-04-2008, 12:01 PM
Τον Κριό...
έλα που πέφτω συνέχεια σε Κριούς!!
ελεοςςςς
starfish
01-04-2008, 12:07 PM
Πολυ χαριτωμενα ολα αυτα! :laugh::laugh:
Ομως το ερωτημα ηταν πολυ ειδικο... και φυσικα αν ψαξετε στις off topic συζητησεις και στο chut and fun [το οποιο εχει κλειδωθει;] εχουν ξανατεθει τετοια θεματα, στοχευοντας σε συγκεκριμενα ζωδια, ή πιο γενικα οπως αυτο!
Βεβαια, ο αριθμος των μελων αυξανεται συνεχως, οποτε θα θελουν και οι "νεωτεροι" να εκθεσουν [:toung::nuts:] τα "αγαπημενα" τους ζωδια!!
aries engineer
01-04-2008, 01:22 PM
Τον Κριό...
έλα που πέφτω συνέχεια σε Κριούς!!
ελεοςςςς
Nαι ναι σας χαλανε.......απο τον βυθο στα ουρανια σας πανε!!!!!!!!!!!!!και εχετε και παραπονο!!:toung::toung::toung::toung:
KALIANA
01-04-2008, 02:48 PM
Μην το βλεπετε ετσι παιδια..Δειτε το οπως το βλεπω εγω!!!!!!:nuts:
Εναν Κριο θα τον παρω τηλεφωνο να μαθω κατα ποσο εχει αυξηθει η λιστα γυναικων/αντρων που..νταραβεριστηκε
Εναν Ταυρο για να μαθω κανενα καινουργιο εστιατοριο της Αθηνας
Εναν Διδυμο για να γελασω και να κουτσομπολεψω..
Εναν Καρκινο..για να μου πει πως ειναι να μεγαλωνεις ..ανδρα..παιδια..σκυλια..
Ενα Λιονταρι...για να με ενημερωσει αν εχει ανανεωθει η λιστα FORBES και αν ναι ,ποιες περσονες μπηκαν στη λιστα
Ενα Παρθενο...για να μαθω πως θα χασω τα περιττα κιλα ..:toung:
Εναν Ζυγο..για θεματα μοδας..νεων τασεων..ενημερωση για κανεναν εκκολαπτομενο σχεδιαστη που θα κανει το μπαμ..
Εναν Σκορπιο...για νεες "στασεις"..οχι του Μετρο..βεβαιως βεβαιως..:love:
Εναν Τοξοτη..για να βγω εξω και να γινω ντιρλα...
Εναν Αιγοκερω..αν θελω να βυθιστω λιγο στη καταθλιψη..(το εχω αναγκη κατα καιρους)
Εναν Υδροχοο...να του πω αν βρηκα τελικα κοπελα που ψαχνει, για να μεινουν ολοι μαζι(αυτος, η συντροφος του και αυτη)..-πραγματικο γεγονος-...:bigsmile:
Εναν Ιχθυ...λυση αναγκης..εαν οι υπολοιποι δεν το σηκωνουν...:toung::toung:
Επομενως δεν υπαρχει καλο η κακο..ολοι κατι μπορουν να σου προσφερουν..:laugh:
πολύ έξυπνο και με χιούμορ! απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει.
libra71
01-04-2008, 05:30 PM
Σίγουρα δεν είναι θέμα ζωδίου μόνο αλλά και ωροσκόπου, θέσης πλανητών, βιωμάτων κλπ. Αλλά μπορώ να πω από προσωπική εμπειρία ότι αν όχι το χειρότερο ζώδιο, πάντως σίγουρα δύσκολο είναι η Παρθένος.Εκτός από την υπερβολική ανάλυση και κριτική, βίωσα την απουσία συναισθημάτων και προκαλούν στον άλλο πόνο και το χαίρονται!Ίσως να έπεσα στην περίπτωση, δεν ξέρω!
aries engineer
01-04-2008, 05:48 PM
:
Σίγουρα δεν είναι θέμα ζωδίου μόνο αλλά και ωροσκόπου, θέσης πλανητών, βιωμάτων κλπ. Αλλά μπορώ να πω από προσωπική εμπειρία ότι αν όχι το χειρότερο ζώδιο, πάντως σίγουρα δύσκολο είναι η Παρθένος.Εκτός από την υπερβολική ανάλυση και κριτική, βίωσα την απουσία συναισθημάτων και προκαλούν στον άλλο πόνο και το χαίρονται!Ίσως να έπεσα στην περίπτωση, δεν ξέρω!
Μωρε δεν ειναι οτι ειναι αναισθητοι..απλα αναγουν τα συναισθηματα σε νοητικο επιπεδο... και εχουν ωρες ωρες μια ψυχρη λογιστικη διαθεση...Αγαπανε, απλα εχουν εναν δικο τους τροπο:love::love:
zeta1987
01-04-2008, 08:14 PM
Δεν ξέρω...Εγώ από όλα τα ζώδια θυμάμαι κάτι καλό και κάτι κακό είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο κλπ...Βέβαια ένα ζώδιο που δεν θα μπορούσα να αντέξω με τίποτα είναι η Παρθένος...Δεν αντέχω όλη αυτήν την ανάλυση και την λεπτομέρεια...Με κάνει δυστυχισμένη...Μίλαγα στο τηλ.με έναν άντρα Παρθένο,μα δεν ζαλίστηκα;;;¶λλο ρωτούσα και τελικά από την πολύ ανάλυση πηγαίναμε σε άλλο θέμα συνέχεια! Και εκνευριζόμουν!Δεν λέω μας αρέσουν εμάς τους σκορπιούς οι άνθρωποι με βάθος,που δεν είναι επιφανειακοί αλλά αυτό δηλαδή δεν αντέχεται!!
ΥΓ: Με όλο το σεβασμό μου στα Παρθενάκια ε;;;Δεν είναι όλοι το ίδιο...:love::embarrest
starfish
01-04-2008, 09:36 PM
Θα τα θυμομαστε τα καλα σας λογια!!!:nuts::nuts::nuts:
[Για αυτο να προσεχετε ΚΑΙ στην επομενη ζωη σας!!!! .....]:laugh::laugh::toung::toung::toung:
Λευκή
01-04-2008, 10:12 PM
Γενικά οι άνθρωποι έχουμε μια τάση να κρίνουμε υποκειμενικά πολλές φορές.Κάτι που σε μας φαίνεται ανυπόφορο,για κάποιον άλλον είναι εξαιρετικά βοηθητικό ή εξαίσιο.Οπότε ίσως είναι καλύτερα να χωριστούνε σε "συμπαθητικά ζώδια"(Καρκίνος,Σκορπιός,Τοξότης) και σε "ζώδια που δεν αντέχονται" (Ταύρος,Λέων)
:toung:
VAFIKOS
01-04-2008, 11:13 PM
Γενικά οι άνθρωποι έχουμε μια τάση να κρίνουμε υποκειμενικά πολλές φορές.Κάτι που σε μας φαίνεται ανυπόφορο,για κάποιον άλλον είναι εξαιρετικά βοηθητικό ή εξαίσιο.Οπότε ίσως είναι καλύτερα να χωριστούνε σε "συμπαθητικά ζώδια"(Καρκίνος,Σκορπιός,Τοξότης) και σε "ζώδια που δεν αντέχονται" (Ταύρος,Λέων)
:toung:
λευκη, συμφωνουμε απολυτα για τα ζωδια που δεν "αντεχονται". μαλλον η συνοδος ερμη- αφροδιτης στον υδροχοο μου φταιει...:σφύριγμα
να προσθεσω και τον αιγοκερω...:nea::nea::eek::eek:
Fotini Christodoulou
02-04-2008, 09:35 AM
Θα τα θυμομαστε τα καλα σας λογια!!!:nuts::nuts::nuts:
[Για αυτο να προσεχετε ΚΑΙ στην επομενη ζωη σας!!!! .....]:laugh::laugh::toung::toung::toung:
Στην επόμενη θα μαι ασπόνδυλο οποτε .....:toung:
Προσωπικά με τους Υδροχόους κυρίως δεν τα πάω καλά, τουλάχιστον σε επίπεδο σχέσεων.Σε γενικές τώρα γραμμές,αποφευγω άτομα με πολύ έντονο Ποσειδώνιο στοιχείο με όποιο ζώδιο κι αν συνδυάζεται καθώς συνηθως αυτες οι σχέσεις ,απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου ,καταλήγουν σε απόλυτο θρίλερ ή και φιάσκο ανά περίπτωση.:wacko:
Χειρότερες καταστάσεις μέχρι τώρα αντιμετώπισα απο συνδυασμό Υδροχόου με ποσειδώνιο στοιχείο.
friary
02-04-2008, 10:20 AM
Δεν ξέρω αν υπάρχουν χειρότερα ζώδια ή χειρότεροι άνθρωποι. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως υπάρχουν άνθρωποι πληγωμένοι, τραυματισμένοι, κομπλεξικοί, οι οποίοι αναλόγως περιπτώσεων και συνθηκών εκδηλώνουν την βαθύτερη, και συνήθως μη αντιληπτή απο τους ίδιους πίκρα τους, πάνω σε κάποιον άλλο. Το ζώδιο κλπ, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δείξει τον τρόπο.
spiman
02-04-2008, 10:21 AM
Αμάν, δεν ξανακάνω log in τέτοια ώρα στο myhoroscope. Με τάκισες. Πάντως οι γυναίκες Παρθένοι με ωροσκόπο Ζυγό με τσάκισαν με την αστάθεια, εγωισμό, εκδικητικότητα, ανευθυνότητα και μυστικισμό τους. Εγώ τι είμαι; Ζυγός με ωροσκόπο Ζυγό!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
02-04-2008, 10:24 AM
ιχθεις και παρθενοι..απα !απα!μακρια.....και αλαργα!!!!!!!
Fotini Christodoulou
02-04-2008, 10:29 AM
Δεν ξέρω αν υπάρχουν χειρότερα ζώδια ή χειρότεροι άνθρωποι. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως υπάρχουν άνθρωποι πληγωμένοι, τραυματισμένοι, κομπλεξικοί, οι οποίοι αναλόγως περιπτώσεων και συνθηκών εκδηλώνουν την βαθύτερη, και συνήθως μη αντιληπτή απο τους ίδιους πίκρα τους, πάνω σε κάποιον άλλο. Το ζώδιο κλπ, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δείξει τον τρόπο.
Συμφωνώ Μαίρη έχεις απόλυτο δίκιο.:bigsmile:
BlackOrWhat
02-04-2008, 10:45 AM
Βασικά καλημέρα σας!!!:cheesy:
Να πώ κι εγώ το κομμάτι μου...:toung:
Αυτό που λένε οι περισσότεροι ότι δεν υπάρχουν καλά και άσχημα ζώδια δεν το καταλαβαίνω, σαφώς και αν εκφράσουμε άποψη επ' αυτού θα είναι υποκειμενική βασισμένη καθαρά σε προσωπικές εμπειρίες...αυτό νομίζω πως ζητήθηκε κιόλας...
Από την άλλη δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο για άτομα, αν δεν πιστεύαμε ότι εκπρόσωποι του κάθε ζωδίου συγκεντρώνουν κάποια γενικά χαρακτηριστικά, τα οποία στον κάθε ένα διαφέρουν σε ποσότητα, ένταση ή και χρωματίζονται από άλλες ποιότητες τονίζοντας ανάλογα τα θετικά ή αρνητικά στοιχεία...δεν θα κάναμε τον κόπο να βρισκόμαστε σε φόρουμ αστρολογίας...
...ας εκφραστούμε ελεύθερα...;)
starfish
02-04-2008, 11:47 AM
Οκ!! Ας εκφραστω ελευθερα!!
Με οσες γυναικες Λεοντες γνωριζομαι [εξαιρουμενης της κορης μου], δεν εχω καλες σχεσεις, η δεν εχω καθολου σχεσεις. Με αντρες Τοξοτες καλες σχεσεις μονο σε φιλικο επιπεδο. Το ιδιο και με γυναικες του αυτου ζωδιου. Με τους ανδρες Καρκινους δεν εχω υπομονη, με τις γυναικες κατα περιπτωση. [:love: ξερεις εσυ!!]
Γενικα δεν εχω σοβαρες αντιπαθειες σε καποιο ζωδιο. Καθενας εχει κατι που ελκυει τον αλλο, αν και τωρα που το σκεφτομαι,... απο ζωδια της φωτιας μονο με τους Τοξοτες ή οσους εχουν ωροσκοπο Τοξοτη τα παω καλα....:embarrest:toung:
emmalene
02-04-2008, 11:49 AM
Εγω παλι σαν απεχθης Ταυρος:toung:
εχω να πω οτι ΣΑΦΩΣ και υπαρχουν κακοι ανθρωποι και κομπλεξικοι και απο ΟΛΑ τα κακα της μοιρας τους..και δεν ειναι ασχετο ζωδιου αυτο.Ενας χαρτης περιγραφει μια προσωπικοτητα η οποια εχει θετικα και αρνητικα στοιχεια.Οι εμπειρειες ειναι αυτες που διαμορφωνουν την τελικη εικονα του χαρακτηρα αλλα δεν φανταζομαι καποιος ο οποιος εχει γνωσεις αστρολογιας μελετωντας τον γενεθλιο χαρτη του Σταλιν να θεωρει οτι μεγαλωνοντας σε αλλο περιβαλλον θα γινοταν καλος ανθρωπος... ολοι καποτε πληγωμενοι μπορει να βγαζουμε ενα "εαυτο" αισθανομενοι εξαπατηση η δολο.Ομως ο καλος χαρακτηρας ο δοτικος παραμενει ετσι εστω και μετα απο ολα αυτα.Ο κακος ομως αυτος που χρησιμοποει τα ποσειδωνια η σεληνιακα πχ στοιχεια του αλλου προς εκμεταλευσιν παραμενει ετσι ΚΑΙ αυτος.Υπαρχουν χαρτες που "τραβουν"ενεργεια και χαρτες που "προσφερουν".
Βαση προσωπικου χαρτη επιλεξτε...ολα τα ζωδια εχουν ΚΑΤΙ να δωσουν.
Δεν ειναι τα ζωδια καλα η κακα..ο συνδυασμος φταει!:bigsmile:
black moon
02-04-2008, 11:54 AM
Εγω θα βασιστώ σε αληθινά γεγονότα,για να πώ ποια χαρακτηριστικά των ζώδίων στην αρνητική τους εκφραση, τα βρίσκω προσωπικά παρατραβηγμένα.
Αντρες Αιγόκεροι:αυταρχικοί και κάθετοι.Δεν ανέχονται με τιποτα η γυναικα τους,να είναι πιο "φτιαγμένη" επαγγελματικά,είτε σε τιτλους ειτε ως προς την μισθοδοσια.Γνωρίζω τετοια περιπτωση Αιγόκερου,που χωρισε γι'αυτον τον λογο.Δεν καθότανε λεει σπιτι της ,να κανει παιδιά(ευτυχως γι'αυτην),ηθελε να κανει τον αντρα του σπιτιου.Και τα λεγε αυτά ενώ υπήρχε και οικον.προβλημα!:nea:
Παρθένοι:Αν και ομολογώ, πως δεν το χω δει σε εντονο βαθμό σε αρκετους(γιατι ξέρω και πολλους),ξερω δύο που μου την σπαει αφάνταστα η εμμονή τους με την τάξη.Σε υπερβολικό βαθμό ομως!Ο ενας,ιδιοκτήτης γνωστής αλλυσίδας καταστημάτων και συγγενης μου,κυνηγάει ολη μερα τις καθαρίστριες,και τους κανει την ζωη κόλαση."Τραβα την γλάστρα,δεν καθαρισες απο κατω.Ε;Που πας;Δεν την έβαλες ακριβώς όπως ήτανε."Και αλλα τετοια εκνευριστικά και κουραστικά.:mad:
Γονείς Λεοντες:Κακομαθαίνουν σε σημείο αηδείας τα παιδιά τους, απο το φόβο τους μην πάθουν τιποτα ή μην τους λύψει τιποτα.Είχα μια φίλη,Σκορπιός αυτή,και οι δυο της γονείς Λεοντες.Η χαρα του παιδιού.Ειμαστε 3 τα ξημερωματα εξω,και μου λέει: "μην ανησυχείς,θα'ρθει το ραδιο-ταξι Ρένα να πας πάρει.Αυτή καθεται με τις πυτζαμες μεχρι ότι ώρα θελω, και περιμένει κλήση!":weird:
Θα συμφωνήσω και με την Roadrunner ως προς αυτούς με το έντονο Ποσειδώνιο στοιχείο.Οχι για τους Ιχθυες,το διευκρινίζω-αυτοί ειναι απλά λιγο ονειροπόλοι.
ΥΓ.Το χειροτερό μου είναι να βγαίνω για φαγητό με Ταύρο.Τα πιατα αδειάζουν σε χρόνο dt και μετά σε ρωτάει αθώα:"Ουφ!Σκασαμε,ε;Θες να παραγγείλουμε ένα καφεδάκι για την χώνεψη;".:lol:
emmalene
02-04-2008, 12:05 PM
Εγω θα βασιστώ σε αληθινά γεγονότα,για να πώ ποια χαρακτηριστικά των ζώδίων στην αρνητική τους εκφραση, τα βρίσκω προσωπικά παρατραβηγμένα.
Αντρες Αιγόκεροι:αυταρχικοί και κάθετοι.Δεν ανέχονται με τιποτα η γυναικα τους,να είναι πιο "φτιαγμένη" επαγγελματικά,είτε σε τιτλους ειτε ως προς την μισθοδοσια.Γνωρίζω τετοια περιπτωση Αιγόκερου,που χωρισε γι'αυτον τον λογο.Δεν καθότανε λεει σπιτι της ,να κανει παιδιά(ευτυχως γι'αυτην),ηθελε να κανει τον αντρα του σπιτιου.Και τα λεγε αυτά ενώ υπήρχε και οικον.προβλημα!:nea:
Παρθένοι:Αν και ομολογώ, πως δεν το χω δει σε εντονο βαθμό σε αρκετους(γιατι ξέρω και πολλους),ξερω δύο που μου την σπαει αφάνταστα η εμμονή τους με την τάξη.Σε υπερβολικό βαθμό ομως!Ο ενας,ιδιοκτήτης γνωστής αλλυσίδας καταστημάτων και συγγενης μου,κυνηγάει ολη μερα τις καθαρίστριες,και τους κανει την ζωη κόλαση."Τραβα την γλάστρα,δεν καθαρισες απο κατω.Ε;Που πας;Δεν την έβαλες ακριβώς όπως ήτανε."Και αλλα τετοια εκνευριστικά και κουραστικά.:mad:
Γονείς Λεοντες:Κακομαθαίνουν σε σημείο αηδείας τα παιδιά τους, απο το φόβο τους μην πάθουν τιποτα ή μην τους λύψει τιποτα.Είχα μια φίλη,Σκορπιός αυτή,και οι δυο της γονείς Λεοντες.Η χαρα του παιδιού.Ειμαστε 3 τα ξημερωματα εξω,και μου λέει: "μην ανησυχείς,θα'ρθει το ραδιο-ταξι Ρένα να πας πάρει.Αυτή καθεται με τις πυτζαμες μεχρι ότι ώρα θελω, και περιμένει κλήση!":weird:
Θα συμφωνήσω και με την Roadrunner ως προς αυτούς με το έντονο Ποσειδώνιο στοιχείο.Οχι για τους Ιχθυες,το διευκρινίζω-αυτοί ειναι απλά λιγο ονειροπόλοι.
ΥΓ.Το χειροτερό μου είναι να βγαίνω για φαγητό με Ταύρο.Τα πιατα αδειάζουν σε χρόνο dt και μετά σε ρωτάει αθώα:"Ουφ!Σκασαμε,ε;Θες να παραγγείλουμε ένα καφεδάκι για την χώνεψη;".:lol:
Ε...μπροστα στα προαναφερθεντα..........το φαι ειναι το λιγοτεροΝ :love:Εγω παλι αγαπω Ζυγους!και ας μην συμφωνουμε ΠΟΤΕ στο τι θα παραγγειλουμε:bigsmile:
pecora nera
02-04-2008, 12:09 PM
Σαφώς και δεν υπάρχουν καλά και κακά ζώδια. Η Αστρολογία δε λειτουργεί έτσι. Όλα τα ζώδια είναι χρήσιμα με τα καλά και τα κακά τους γιατί με αυτήν την ποικιλία υπάρχει και λειτουργεί ο κόσμος.
Τώρα, το καλό και το κακό ζώδιο εξαρτάται από το τι είμαστε εμείς. Δηλαδή π.χ. για έναν Κριό ένας Καρκίνος μπορεί να είναι ότι ακριβώς δεν αντέχει σε μια σχέση αλλά στις συνεργασίες τους τα πάνε πολύ καλά. Και εγώ εμπειρικά μιλάω φυσικά γιατί παρατηρώ και εγώ όλα μου τα χρόνια τους ανθρώπους σε σχέση με την ζώδια τους, τα τελευταία 6-7 χρόνια δε και με ολόκληρο το χάρτη τους.
Προσωπικά έχω θέμα μεγάλο και άλυτο με τους Σκορπιούς. Εσχάτως ανακάλυψα (κατόπιν πολύ δυσάρεστων εμπειριών και πολλών παρατηρήσεων) ότι το χειρότερο μου αλλά το χειρότερο όμως είναι η Σελήνη στο Σκορπιό πολύ μα πολύ περίσσοτερο από τον Ήλιο.
black moon
02-04-2008, 12:15 PM
Σαφώς και δεν υπάρχουν καλά και κακά ζώδια. Η Αστρολογία δε λειτουργεί έτσι. Όλα τα ζώδια είναι χρήσιμα με τα καλά και τα κακά τους γιατί με αυτήν την ποικιλία υπάρχει και λειτουργεί ο κόσμος.
Τώρα, το καλό και το κακό ζώδιο εξαρτάται από το τι είμαστε εμείς. Δηλαδή π.χ. για έναν Κριό ένας Καρκίνος μπορεί να είναι ότι ακριβώς δεν αντέχει σε μια σχέση αλλά στις συνεργασίες τους τα πάνε πολύ καλά. Και εγώ εμπειρικά μιλάω φυσικά γιατί παρατηρώ και εγώ όλα μου τα χρόνια τους ανθρώπους σε σχέση με την ζώδια τους, τα τελευταία 6-7 χρόνια δε και με ολόκληρο το χάρτη τους.
Προσωπικά έχω θέμα μεγάλο και άλυτο με τους Σκορπιούς. Εσχάτως ανακάλυψα (κατόπιν πολύ δυσάρεστων εμπειριών και πολλών παρατηρήσεων) ότι το χειρότερο μου αλλά το χειρότερο όμως είναι η Σελήνη στο Σκορπιό πολύ μα πολύ περίσσοτερο από τον Ήλιο.
Που να δεις αμα είναι και σε σύνοδο με μαύρη Σελήνη!:w00t:
pecora nera
02-04-2008, 12:16 PM
Να συμπληρώσω ότι θα σας έλεγα τη Σελήνη να την κοιτάτε πάντα γιατί χρόνια διαβάσω για τη σημασία της αλλά δεν είχα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα μέχρι που -όπως είπα εμπειρικά- διαπίστωσα ότι πολύ άνθρωποι λειτουργούν και δρουν με οδηγό τη φύση και θέση της Σελήνης τους. Οι πιο "προχωρημένοι" και "υποψιασμένοι" σε θέματα αστρολογίας και γενικότερα μεταφυσικής μπορεί να είναι σε θέση να ελέγξουν ή να κοντρολάρουν κατά κάποιον τρόπο άλλες θέσεις στο χάρτη (Ήλιο, ¶ρη, κ.λ.π.) αλλά με τη Σελήνη δε συμβαίνει το ίδιο γιατί αφορά στον ψυχισμό και οι άνθρωποι δρουν ενστικτωδώς πριν προλάβουν να αντιδράσουν σ' αυτό. Έχει σχέση με την ψυχή και την άβυσσο της.....
aries engineer
02-04-2008, 12:55 PM
Οκ!! Ας εκφραστω ελευθερα!!
Με οσες γυναικες Λεοντες γνωριζομαι [εξαιρουμενης της κορης μου], δεν εχω καλες σχεσεις, η δεν εχω καθολου σχεσεις. Με αντρες Τοξοτες καλες σχεσεις μονο σε φιλικο επιπεδο. Το ιδιο και με γυναικες του αυτου ζωδιου. Με τους ανδρες Καρκινους δεν εχω υπομονη, με τις γυναικες κατα περιπτωση. [:love: ξερεις εσυ!!]
Γενικα δεν εχω σοβαρες αντιπαθειες σε καποιο ζωδιο. Καθενας εχει κατι που ελκυει τον αλλο, αν και τωρα που το σκεφτομαι,... απο ζωδια της φωτιας μονο με τους Τοξοτες ή οσους εχουν ωροσκοπο Τοξοτη τα παω καλα....:embarrest:toung:
Ναι ναι, αλλη παραπονιαρα..:toung::toung:.τα κριαρακια δεν τα θες????:cry::cry::cry:
gia25
02-04-2008, 01:06 PM
πιστεύω ότι εξαρτάται από τον προσωπικό χάρτη του καθενός η οπτική γωνία που βλέπει τα άλλα ζώδια....εγώ που είμαι ταυρίνα με κουράζουν πολύ τα ζώδια της φωτιάς, όπως και τα ερμιακά (διδυμοπαρθένοι...) - πάντα μιλώντας για σχέση πολύ στενή... πιστεύω όμως ότι και για εκείνους είμαι επίσης πολύ κουραστική και πιεστική... επίσης αν και έχω ωροσκόπο σκορπιό, τους σκορπιούς δεν τους αντέχω καθόλου! (μόνο για φίλους γιατί είναι παρόντες όταν τους χρειάζεσαι...χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορούν να σε βοηθήσουν κιόλας) Συμφωνώ πάντως απόλυτα με την arieS engineer ότι όλα τα ζώδια μπορούν κάτι να σου δώσουν αρκεί να ξέρεις να το πάρεις και να βοηθήσεις έτσι την προσωπική σου εξέλιξη σε κάποια κομμάτια που άλλοι τα κατέχουν κάπως καλύτερα!
pigasos
02-04-2008, 01:30 PM
Συμφωνώ με τα παραπάνω που αναφέρατε. Και θα ήθελα να προσθέσω πως παρόλο που δεν συμπαθώ κάποια άτομα προσπαθώ να μην τα σχετίζω με τα ζώδια τους. Ο κάθε άνθρωπος έχει προτερήματα και ελλείψεις, τώρα αυτό πιστεύω δεν αφορά μόνο τα ζώδια(και αν ειναι καλά ή 'οχι) αλλά και τους πλανήτες και τις όψεις που κάνουν σε ένα γενέθλιο χάρτη. Τέλος για μένα δεν υπάρχει χειρότερο ζώδιο και μου αρέσουν όλα. Είναι σαν το ουράνιο τόξο!:bigsmile:
ryssa
02-04-2008, 01:53 PM
""Προσωπικά έχω θέμα μεγάλο και άλυτο με τους Σκορπιούς. Εσχάτως ανακάλυψα (κατόπιν πολύ δυσάρεστων εμπειριών και πολλών παρατηρήσεων) ότι το χειρότερο μου αλλά το χειρότερο όμως είναι η Σελήνη στο Σκορπιό πολύ μα πολύ περίσσοτερο από τον Ήλιο.""
Λοιπόν......θα μιλήσω δεν αντέχω..... να σκάσω μου ρχεται με αυτόν τον ρατσισμό που αντιμετωπ'ιζουμε οι ταλαίπωροι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου.:mad:
'Οποτε τολμίσω να αναφέρω τι ζώδιο είμαι , όλοι , μα όλοι φτύνονται στον κόρφο τουσ, βγάζουν σκόρδα απ τα τσεπάκια, ή πολύ απλά αλλάζουν πεζοδρόμιο.....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!
Maroulita
02-04-2008, 02:00 PM
""Προσωπικά έχω θέμα μεγάλο και άλυτο με τους Σκορπιούς. Εσχάτως ανακάλυψα (κατόπιν πολύ δυσάρεστων εμπειριών και πολλών παρατηρήσεων) ότι το χειρότερο μου αλλά το χειρότερο όμως είναι η Σελήνη στο Σκορπιό πολύ μα πολύ περίσσοτερο από τον Ήλιο.""
Λοιπόν......θα μιλήσω δεν αντέχω..... να σκάσω μου ρχεται με αυτόν τον ρατσισμό που αντιμετωπ'ιζουμε οι ταλαίπωροι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου.:mad:
'Οποτε τολμίσω να αναφέρω τι ζώδιο είμαι , όλοι , μα όλοι φτύνονται στον κόρφο τουσ, βγάζουν σκόρδα απ τα τσεπάκια, ή πολύ απλά αλλάζουν πεζοδρόμιο.....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!
Κουλ.... κουλ λέμε! :bigsmile:
starfish
02-04-2008, 02:01 PM
Να συμπληρώσω ότι θα σας έλεγα τη Σελήνη να την κοιτάτε πάντα γιατί χρόνια διαβάσω για τη σημασία της αλλά δεν είχα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα μέχρι που -όπως είπα εμπειρικά- διαπίστωσα ότι πολύ άνθρωποι λειτουργούν και δρουν με οδηγό τη φύση και θέση της Σελήνης τους. Οι πιο "προχωρημένοι" και "υποψιασμένοι" σε θέματα αστρολογίας και γενικότερα μεταφυσικής μπορεί να είναι σε θέση να ελέγξουν ή να κοντρολάρουν κατά κάποιον τρόπο άλλες θέσεις στο χάρτη (Ήλιο, ¶ρη, κ.λ.π.) αλλά με τη Σελήνη δε συμβαίνει το ίδιο γιατί αφορά στον ψυχισμό και οι άνθρωποι δρουν ενστικτωδώς πριν προλάβουν να αντιδράσουν σ' αυτό. Έχει σχέση με την ψυχή και την άβυσσο της.....
Ακομα και η θεση της ομως μπορει να τροποποιηθει απο τις οψεις που σχηματιζει!:bigsmile:
aries engineer
02-04-2008, 02:02 PM
E, ναι ..υπερβολες υπερβολες....ειστε μια χαρα παιδια..ιδιως οταν φορατε μαυρα γυαλια και κρατατε εναν βουρδουλα με 7 ουρες!!!!!....:bigsmile::bigsmile:
VAFIKOS
02-04-2008, 02:03 PM
βρε παιδια, τι εννοειτε εντονο το ποσειδωνιο στοιχειο; ( επειδη ειμαι και ασχετη...:blush:) :crazy:
(σορυ για την ολοκληρη παραθεση αλλα δεν μπορω να πετυχω την πιο συγκεκριμενη... ειπαμε ασχετη...:love:)
starfish
02-04-2008, 02:07 PM
βρε παιδια, τι εννοειτε εντονο το ποσειδωνιο στοιχειο; ( επειδη ειμαι και ασχετη...:blush:) :crazy:
(σορυ για την ολοκληρη παραθεση αλλα δεν μπορω να πετυχω την πιο συγκεκριμενη... ειπαμε ασχετη...:love:)
Πολυ εντονο τον Ποσειδωνα σε θεση και οψεις καθως και πολυ Ιχθυ. :bigsmile:
VAFIKOS
02-04-2008, 02:11 PM
Πολυ εντονο τον Ποσειδωνα σε θεση και οψεις καθως και πολυ Ιχθυ. :bigsmile:
μαλλον τη γλιτωσα:amuse:
starfish
02-04-2008, 02:12 PM
Κατοπιν απαιτησεως [:toung::toung:] θα βγω off topic και θα δηλωσω δημοσιως ποσο πολυ παω τα Ψαρακια!!:love::love: