PDA

View Full Version : Διελαύνων πλανήτης

Αφροδίτη
31-03-2008, 06:50 PM
Καλησπέρα και απο μένα
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί τι σημαίνει όταν ο διελαύνων ουρανός περνάει ακριβώς επάνω απο γενέθλια Αφροδίτη κ Ερμή στους Ιχθείς???? 5ος οίκος. Κάτι ουρανοκατέβατο ας πούμε???:cry::cry: Ευχαριστώ πολύ!

black moon
31-03-2008, 10:51 PM
Καλησπέρα και απο μένα
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί τι σημαίνει όταν ο διελαύνων ουρανός περνάει ακριβώς επάνω απο γενέθλια Αφροδίτη κ Ερμή στους Ιχθείς???? 5ος οίκος. Κάτι ουρανοκατέβατο ας πούμε???:cry::cry: Ευχαριστώ πολύ!

Θα έλεγα οτι ο Ουρανός πανω στην Αφροδίτη, μπορεί να φέρει κατι απρόοπτο, σε σχέση με την κοινωνική ζωη.Και αφού ειναι σύνοδος θα μπορούσε να είναι απο μια νεα συναρπαστική σχεση ή το ξεκίνημα ενος ενδιαφέροντος, που θα διευρύνει τον κοινωνικό σου κυκλο, εως και μια ρήξη με αγαπημένα προσωπα.
Τωρα ο Ουρανός πανω στον Ερμή, μπορεί να σε κάνει πιο εφευρετική αλλα και πιο εκκεντρική.
Νομίζω, ο συνδιασμός στο συνολο του, πρέπει να δημιουργεί μια απότομη αναγκη για αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπιζεις τις σχέσεις σου, αλλά και γενικότερα ανάγκη αλλαγής τρόπου σκεψης και νοοτροπίας.

Αφροδίτη
01-04-2008, 10:01 AM
Σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Ισως κάπως έτσι να είναι τα πράγματα :bigsmile: