lilian_m
25-02-2005, 03:22 PM
Γεια σας! Ειμαι γεννημενη στις 18/08/1983 στις 14:00 στην Αθηνα! Αυτο το καιρο ειμαι μονη μου και θα ηθελα να μαθω ποτε θα γνωρισω καποιον που να με ενδιαφερει ? ? ?
Λίλιαν Σίμου
26-02-2005, 03:31 AM
Αγαπητή lilian m
Αυτό που ζητάτε θέλει μελέτη διαφόρων προγνωστικών συστημάτων, κάτι που δεν είναι εφικτό στα πλαίσια της ανοιχτής επικοινωνίας ενός φόρουμ. Όμως, θα σας ενημερώσω, πως στο τρέχον ετήσιό σας, φαίνεται πως πρέπει να σκεφθείτε και να αποφασίσετε πώς θέλετε να είναι οι σχέσεις σας. Να γίνετε πιο πρακτική και να να είστε συνειδητοποιημένη. Τρυφερή, ζεστή, αλλά και προσγειωμένη. Αυτή η περίοδος φαίνεται προς το παρόν, να είναι στην πράξη κατώτερη των προσδοκιών σας.
Η αναμονή είναι γόνιμη, γιατί αρέσετε στους άλλους, ίσως σας βρίσκουν περισσότερο ευαίσθητη ή ευάλωτη και δεν αποτολμούν. Ο χρόνος που περνά είναι προς όφελός σας, για να κάνετε την ενδοσκόπησή σας. Κάτι σοβαρό κατά πάσα πιθανότητα θα φανεί μετά τα γενέθλιά σας, οπότε και θα έχετε την επιλεκτική ικανότητα να δείτε τι θεωρείτε αξιόλογο για σας. Στη γενέθλια προδιάθεσή σας όμως, θα ήθελα να σας επισημάνω, είστε αρκετά εγκρατής στην εκδήλωση των αισθημάτων σας, πολλές φορές λεπτολογείτε και φιλτράρετε υπερβολικά από τη λογική τα αισθήματα. Αυτό σας κάνει να φαίνεστε κουραστική λίγο ή παραπονιάρα. Χάνετε το δάσος για το δέντρο, που λένε. Η εγκράτεια αυτή, δεν αφήνει να δείξετε στους άλλους πόσο έχετε ανάγκη την αγάπη, αν και την επιζητάτε στον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα αρχίσετε να χαλαρώνετε κυρίως μετά τα 28 σας χρόνια. Θα γίνετε πιο εκφραστική και πιο απελευθερωμένη.
Ωστόσο, μπορείτε σιγά-σιγά να δουλέψετε αυτό το σοβαρό σημείο του χάρτη σας, ώστε να προσεγγίζετε τους άλλους και να τους κάνετε να καταλαβαίνουν πως τους αγαπάτε.
Για περισσότερα, θα ήταν καλό να συμβουλευτείτε ένα αστρολόγο της επιλογής σας ή να διαλέξετε μία από τις αναλύσεις που προσφέρονται στο φόρουμ μας. Για το τελευταίο, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)
φιλικά
Λίλιαν Σίμου