PDA

View Full Version : Lilith

mania
25-02-2005, 11:29 AM
Καταρχας θα ηθελα να ευχαριστησω θερμα τοσο την κα.Κοντη οσο και την κα. Lilian Simou για την αμεση απαντηση στα θεματα που εξεθεσα.Δεν σας κρυβω οτι κι εγω η ιδια δεν περιμενα και τις πλεον ευοιωνες προβλεψεις για τα αισθηματικα μου...ωστοσο πιστευω οτι ολα γινονται για καποιο σκοπο στη ζωη μας ακομα και αυτα που μας αφηνουν πληγες και πικρια....
Οποτε βρειτε χρονο και γνωριζετε θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε λιγα λογια για την μαυρη σεληνη...τι σημαινει..πως αποκρυπτογραφειται στη ζωη του ατομου...ποιον τομεα αφορα...πού βρισκεται η δικια μου...(30/7/78...ωρα 02.20πμ..αθηνα) και τελος.. πού βρισκεται σ αυτον που εχει γεννηθει 13/2/1967..τοπος τρικαλα...(ωρα δε γνωριζω πιθανως..01.30π.μ)
Την καλημερα μου....

Λίλιαν Σίμου
26-02-2005, 02:46 AM
Αγαπητή mania

Η Μαύρη Σελήνη σε σας είναι στον Καρκίνο και στον 2ο οίκο. Στο άλλο άτομο είναι στον Κριό και στον 5ο οίκο. Η Μαύρη Σελήνη είναι ένα σώμα στον χάρτη που δείχνει τι μας δημιουργεί πάθη (ερωτικά, αλλά και άλλου είδους, πχ τη χαρτοπαιξία), τα οποία πάθη μας μαγνητίζουν, μας απορροφούν και μας οδηγούν στην καταστροφή. Είναι κοινωνικό σώμα, δηλαδή έχει ανάγκη από άλλον για να λειτουργήσει, δημιουργεί την πλάνη, την περιθωριοποίηση και την πτώση μας. Επειδή όλοι έχουμε κάπου τη Μαύρη Σελήνη, δεν πρέπει να την παίρνουμε από φόβο. Δεν έχουμε όλοι έξεις ή καταστροφικές τάσεις. Είναι όμως ένα σημείο που μοιάζει με καμπανάκι κινδύνου. Αυτό να γνωρίζουμε και να προσέχουμε. Στη συναστρία την ερωτική, είναι δείκτης πάθους, αλλά η συμβουλή της αστρολογίας συνιστά να μην προχωρήσουμε σε σχέσεις με άλλον, αν η Μαύρη Σελήνη του ενός είναι πάνω στους Δεσμούς του άλλου. Αν το δεύτερο ωροσκόπιο που μου αναφέρετε είναι για το ταίρι σας, σας ενημερώνω πως δεν έχετε σχέση Μαύρης Σελήνης και Δεσμών μεταξύ σας.
Η ουσία της έννοιας είναι αυτή που σας περιγράφω. Υπάρχουν βιβλία με λεπτομέρειες και μπορείτε να δείτε ανάπτυξη του θέματος, αλλά κατανοείστε την ουσία και θα έχετε σαφή εικόνα της Μαύρης Σελήνης. Μπορούμε να ξορκίσουμε τα πάθη της, αν συνειδητοποιήσουμε την ροπή μας και καλλιεργήσουμε την εγκράτεια, κάτι που κάνουν αρκετοί συνάνθρωποί μας, όταν δουλεύουν με το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού τους.
Υπάρχει κι ένα άρθρο στο φόρουμ για το θέμα αυτό, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=7)

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον
φιλικά
Λίλιαν Σίμου