PDA

View Full Version : Επίδραση Ωροσκόπου στον χάρτη.

Frinteza
25-03-2008, 04:13 AM
Καλησπέρα σας. Έχω γεννηθεί στις 9/1/1988 στις 10:30 το πρωί στην Αθήνα και είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο στους Ιχθείς. Γενικώς ο χάρτης μου κατακλύζεται απο ζώδια της γης και της φωτιάς. (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής και Ποσειδώνας σε ζώδια της γης και ¶ρης, Κρόνος, Ουρανός και Λίλιθ βρίσκονται σε ζώδια της φωτιάς). Θα ήθελα όσο είναι δυνατόν να μάθω τι ακριβώς διαφοροποιεί το "συναισθηματικό" ζώδιο του νερού που έχω ωροσκόπο στις επιδράσεις των ζωδίων της ΄γης και της φωτιάς που επικρατούν στον χάρτη μου. Ευχαριστώ

black moon
25-03-2008, 11:24 AM
Για το τι επικρατεί σ'έναν χαρτη,προβληματίζομαι παντως.Οι οικοι δεν παίζουν καποιον ρόλό;Αν κάποιος δηλαδή έχει φορτωμένο 4ο και 5ο δεν συνυπολογίζονται σαν επιπλέον νερο και φωτιά;

Βασιλης Παπαδολιας
25-03-2008, 11:56 AM
Δεν ξέρω αν το ερώτημα έτσι όπως εκφράστηκε είναι τελείως αντικειμενικό. Μου δημιουργήθηκε - με όλο το θάρρος - η εντύπωση ότι κατά κάποιο τρόπο δε σας αρέσει και πολύ που έχετε ένα τέτοιο ωροσκόπο. Έχω καταλάβει σωστά; Αν όχι, συγχωρήστε μου την προσέγγιση.

Επί της ουσίας νομίζω ότι πρέπει να δείτε ποια προσέγγιση θα διαλέξετε για το χάρτη σας. Η κλασσική αναλυτική προσέγγιση (κοιτάω ωροσκόπο, ήλιο, κυβερνήτη ωροσκόπου, θέσεις πλανητών) υπό κάποιες συνθήκες δίνει ελλιπές αποτέλεσμα, όταν φτάνουμε σε ερμηνείες που δείχνουν αντιφατικές (όπως στην περίπτωση σας που έχουμε νερό με φωτιά και γη).

Αν δείτε πιο ολιστικά το ζήτημα - όπως έμμεσα σας προτείνει η Black Moon - ίσως βρείτε καλύτερα την άκρη. Βάλτε και τους οίκους στο παιχνίδι, δείτε τις όψεις των πλανητών σας και - αν έχετε π.χ. πολλές όψεις με Σελήνη, Δία ή Ποσειδώνα - μπορεί να εκπλαγείτε βλέποντας περισσότερο νερό κρυμμένο στο χάρτη σας από όσο νομίζατε.

dream_on
25-03-2008, 02:56 PM
Καλησπερα. Ο 8ος θεωρειται οικος "νερου"; Ακομα κι αν βρισκεται σε ζωδιο αερα;

zeta1987
25-03-2008, 03:17 PM
Καλησπερα. Ο 8ος θεωρειται οικος "νερου"; Ακομα κι αν βρισκεται σε ζωδιο αερα;

Με εντελώς λογική σκέψη θεωρώ ότι από τη στιγμή που ο οποιοσδήποτε πλανήτης που πέφτει εκεί και ανεξάρτητα από το ζώδιο που βρίσκεται,χρωματίζεται από τις ιδιότητες του σκορπιού τότε ίσως να είναι τελικά οίκος νερού (ανεξάρτητα από το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του).Τώρα,αν γνωρίζει κάποιο άλλο μέλος και μπορεί να διορθώσει....:embarrest

*Astropeleki*
25-03-2008, 03:21 PM
Με εντελώς λογική σκέψη θεωρώ ότι από τη στιγμή που ο οποιοσδήποτε πλανήτης που πέφτει εκεί και ανεξάρτητα από το ζώδιο που βρίσκεται,χρωματίζεται από τις ιδιότητες του σκορπιού τότε ίσως να είναι τελικά οίκος νερού (ανεξάρτητα από το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του).Τώρα,αν γνωρίζει κάποιο άλλο μέλος και μπορεί να διορθώσει....:embarrest
Και γω το ίδιο νομίζω. Ο 8ος άλλωστε είναι το φυσικό σπίτι του Σκορπιού.

zeta1987
25-03-2008, 03:29 PM
Και γω το ίδιο νομίζω. Ο 8ος άλλωστε είναι το φυσικό σπίτι του Σκορπιού.

Επομένως,το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του 8ου οίκου απλά να μας δίνει πληροφορίες για τον τρόπο εκδήλωσης και αντιμετώπισης ζητημάτων του οίκου,όπως γίνεται και με τους υπόλοιπους οίκους!

dream_on
25-03-2008, 03:38 PM
Εχω στον 8ο (ζυγο) Ουρανο, Αρη , Αφροδιτη κ Πλουτωνα. Ο Ουρανος ειναι και κυβερνητης του ωροσκοπου μου (υδροχοος). Τι υπερισχυει σ αυτη την περιπτωση;

black moon
25-03-2008, 03:43 PM
Ας χρησιμοποιήσω για παραδειγμα,8ος -ακμή Ζυγος.Ως οίκος(τομέας ζωης),ειναι υδάτινος έτσι κι αλλιως.Γιατί ν'αλλάξει η φύση του οικου;Αν ομως προσπαθήσουμε να δώσουμε μια ερμηνεία του Ζυγού στον 8ο,τι κάνουμε;Δεν συνδιάζουμε προς χάρην της ερμηνείας, και τα δύο στοιχεία(νερο-αερας);Γι' αυτο πιστευω,οτι επιρροή υπάρχει και απ'το στοιχεια των οικων, οι οποιοι εχουν πλανήτες,σ'έναν χάρτη.Και λέω οτι έτσι νομίζω,βαση κοινης λογικής...Κι επειδή το τι θεωρεί ο καθενας κοινή λογική, ειναι κατι το υποκειμενικό,μπορεί και να κάνω λάθος!

black moon
25-03-2008, 03:50 PM
Εχω στον 8ο (ζυγο) Ουρανο, Αρη , Αφροδιτη κ Πλουτωνα. Ο Ουρανος ειναι και κυβερνητης του ωροσκοπου μου (υδροχοος). Τι υπερισχυει σ αυτη την περιπτωση;

Για να σου πει κανεις τι υπερισχυει θα πρέπει να εχει μπροστά το όλο το γενέθλιο χάρτη σου.Γιατί όλα μετράνε.Αυτο λεμε τοση ώρα...

dream_on
25-03-2008, 03:50 PM
Δηλαδη τα ζητουμενα του 8ου, εκφραζονται με τον τροπο του ζυγου; κατι τετοιο περιπου;

black moon
25-03-2008, 04:05 PM
Δηλαδη τα ζητουμενα του 8ου, εκφραζονται με τον τροπο του ζυγου; κατι τετοιο περιπου;

Κατσε!Επειδή το θέμα νομιζω οτι ήταν, για το τι στοιχεία επικρατουν σ'εναν χάρτη στο συνολο του,μηπως ρωτας κατι πιο συγκεκριμένο;Κατι δεν έχω καταλάβει,μάλλον σωστα,σ'αυτό που ρωτάς...:wacko:

dream_on
25-03-2008, 05:10 PM
Γενικα προσπαθω να βρω καποιους κανονες...και δεν ξερω αν εχω ακομα καταλαβει, ποτε ενα στοιχειο επισκιαζει καποιο αλλο σ ενα χαρτη...Ισως ειναι ουτοπικο αυτο που ψαχνω...μαλλον μια υπερισχυει το ενα, και μια το αλλο.

zeta1987
25-03-2008, 07:57 PM
Γενικα προσπαθω να βρω καποιους κανονες...και δεν ξερω αν εχω ακομα καταλαβει, ποτε ενα στοιχειο επισκιαζει καποιο αλλο σ ενα χαρτη...Ισως ειναι ουτοπικο αυτο που ψαχνω...μαλλον μια υπερισχυει το ενα, και μια το αλλο.

Τι εννοείς "πότε ένα στοιχείο επισκιάζει ένα άλλο σε ένα χάρτη";Αν και δεν έχω καταλάβει την ερώτηση σου εντελώς,μπορώ να σου πώ ότι σε ένα χάρτη όλα είναι μικρά "κομμάτια" που απαρτίζουν το όλον.

dream_on
25-03-2008, 09:09 PM
Καταλαβαινω οτι ειναι ολα θεμα συνθεσης, αλλα το ολον αποτελειται απο επιμερους στοιχεια, και προβληματιζομαι στα σημεια που ειναι αντιφατικα. Εχω διαβασει οτι σ ένα τετραγωνο ή σε μια συνοδο ή γενικοτερα στις "δυσκολες" οψεις , αναμεσα πχ σε ηλιο και πλανητη, αλλες φορες υπερισχυει η ενεργεια του ηλιου και αλλες του πλανητη. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πώς το οριζουμε αυτο. Δηλαδή..οταν εχεις μια οψη που δεν συμβαδιζουν οι ενεργειες των πλανητων, δηλαδη δε συνεργαζονται αρμονικα οπως πχ σ ενα τριγωνο, το αποτελεσμα της συνθεσης αρα και η ερμηνεια εχει να κανει με παραγοντες οπως : μια διελευση που ενεργοποιει καποιον απ τους δυο; στο γενεθλιο, αν ενας απο τους δυο πλανητες ειναι σε καλυτερη θεση - οικο απο τον αλλο; περισσοτερες οψεις; με μικροτερη ανοχη; πώς λειτουργει; Και για να γινω πιο συγκεκριμενη. Σκορπιος με ωροσκοπο υδροχοο, ηλιος τετραγωνο ωροσκοπος, κυβερνητης ωροσκοπου με πολλες οψεις στον 8ο στο ζυγο, μαζι με αλλους πλανητες..και για να επανελθω στην αρχη...σ αυτη την περιπτωση, ο ενισχυμενος 8ος ειναι περισσοτερο νερο ή περισσοτερος αερας; (ελπιζω να μη σας ζαλισα !)

zeta1987
25-03-2008, 10:29 PM
Καταλαβαινω οτι ειναι ολα θεμα συνθεσης, αλλα το ολον αποτελειται απο επιμερους στοιχεια, και προβληματιζομαι στα σημεια που ειναι αντιφατικα. Εχω διαβασει οτι σ ένα τετραγωνο ή σε μια συνοδο ή γενικοτερα στις "δυσκολες" οψεις , αναμεσα πχ σε ηλιο και πλανητη, αλλες φορες υπερισχυει η ενεργεια του ηλιου και αλλες του πλανητη. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πώς το οριζουμε αυτο. Δηλαδή..οταν εχεις μια οψη που δεν συμβαδιζουν οι ενεργειες των πλανητων, δηλαδη δε συνεργαζονται αρμονικα οπως πχ σ ενα τριγωνο, το αποτελεσμα της συνθεσης αρα και η ερμηνεια εχει να κανει με παραγοντες οπως : μια διελευση που ενεργοποιει καποιον απ τους δυο; στο γενεθλιο, αν ενας απο τους δυο πλανητες ειναι σε καλυτερη θεση - οικο απο τον αλλο; περισσοτερες οψεις; με μικροτερη ανοχη; πώς λειτουργει; Και για να γινω πιο συγκεκριμενη. Σκορπιος με ωροσκοπο υδροχοο, ηλιος τετραγωνο ωροσκοπος, κυβερνητης ωροσκοπου με πολλες οψεις στον 8ο στο ζυγο, μαζι με αλλους πλανητες..και για να επανελθω στην αρχη...σ αυτη την περιπτωση, ο ενισχυμενος 8ος ειναι περισσοτερο νερο ή περισσοτερος αερας; (ελπιζω να μη σας ζαλισα !)

Η αλήθεια είναι ότι χάθηκα λιγάκι.:wacko: :embarrestΌμως έχω να σου πω τα εξής:
Σε μία οποιαδήποτε όψη (και καταρχάς στο τρίγωνο οι πλανήτες συνεργάζονται αρμονικά εκτός αν υπάρχει και άλλη όψη),οι ενέργειες των πλανητών έρχονται σε επαφή.Αυτό που λές εσύ ισχύει στις συνόδους για το ποιός πλανήτης είναι πιο δυνατός κλπ.Στην σύνοδο η ενέργεια των πλανητών δεν συνεργάζεται απλά όπως στο τρίγωνο,αλλά γίνεται ένα.Ενώνονται οι δύο πλανήτες είτε για καλό είτε για κακό σκοπό.Τότε κοιτάς ποιός βρίσκεται σε φιλική ή κυριαρχική θέση καλύτερη για αυτόν,αν ο οίκος είναι κοντά στις ιδιότητες του κλπ.Επίσης αυτό για τις ανοχές ισχύει όταν έχουμε τριπλές συνόδους.Δλδ άν έχουμε Αφροδίτη σε σύνοδο με Ερμή και Ήλιο και θέλουμε να δούμε ποιος πλανήτης την επηρεάζει περισσότερο κοιτάμε να δούμε ποιός είναι πιο κοντά της!Όσο για τον΄τονισμένο όγδοο οίκο μπορώ να πώ ότι είναι περισσότερο νερό γιατί εκεί οι πλανήτες χρωματίζονται από τις ιδιότητες του σκορπιού.Έχω την εντύπωση ότι ίσως αυτό το άρθρο (http://www.myhoroscope.gr/21-%FC%F8%E5%E9%F2-%F3%F4%EF%E9%F7%E5%DF%E1-%F0%EF%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2/58-%EA%FD%F1%E9%E5%F2-%FC%F8%E5%E9%F2.html) θα σε βοηθούσε λίγο.:bigsmile:

maria-zoi
25-03-2008, 11:35 PM
Νομίζω ότι αυτό που απασχολεί την dream_on είναι η έλλειψη του στοιχείου του νερού από το χάρτη της και κατά πόσο αυτή έλλειψη μπορεί να αντισταθμισθεί με έναν τονισμένο 8<SUP>ο</SUP> οίκο!
Δεν ξέρω dream_on αν κατάλαβα καλά. :weird:

Frinteza
25-03-2008, 11:42 PM
Δεν ξέρω αν το ερώτημα έτσι όπως εκφράστηκε είναι τελείως αντικειμενικό. Μου δημιουργήθηκε - με όλο το θάρρος - η εντύπωση ότι κατά κάποιο τρόπο δε σας αρέσει και πολύ που έχετε ένα τέτοιο ωροσκόπο. Έχω καταλάβει σωστά; Αν όχι, συγχωρήστε μου την προσέγγιση.

Επί της ουσίας νομίζω ότι πρέπει να δείτε ποια προσέγγιση θα διαλέξετε για το χάρτη σας. Η κλασσική αναλυτική προσέγγιση (κοιτάω ωροσκόπο, ήλιο, κυβερνήτη ωροσκόπου, θέσεις πλανητών) υπό κάποιες συνθήκες δίνει ελλιπές αποτέλεσμα, όταν φτάνουμε σε ερμηνείες που δείχνουν αντιφατικές (όπως στην περίπτωση σας που έχουμε νερό με φωτιά και γη).

Αν δείτε πιο ολιστικά το ζήτημα - όπως έμμεσα σας προτείνει η Black Moon - ίσως βρείτε καλύτερα την άκρη. Βάλτε και τους οίκους στο παιχνίδι, δείτε τις όψεις των πλανητών σας και - αν έχετε π.χ. πολλές όψεις με Σελήνη, Δία ή Ποσειδώνα - μπορεί να εκπλαγείτε βλέποντας περισσότερο νερό κρυμμένο στο χάρτη σας από όσο νομίζατε.

Ευτυχώς έχω καταλάβει ότι είναι εντελώς λάθος να χαρακτηρίζεται καλός ή κακός ένας ωροσκόπος απλά και μόνο από το ζώδιο στο οποίο είναι. Κάθε άλλο παρά δυσαρέσκια εκφράζω ή οτιδήποτε άλλο... Απλώς έχω χάσει κάπως την μπάλα είναι η αλήθεια με το ρόλο των οίκων, καθώς μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι απλά είναι τα πεδία δράσης, στα οποία συμπεριφερόμαστε ανάλογα με τα ζώδια που βρίσκονται στον κάθε πλανήτη μας. Για παράδειγμα τι συμβαίνει εαν ένας οίκος είναι άδειος;;:wacko:

black moon
26-03-2008, 12:05 AM
Ευτυχώς έχω καταλάβει ότι είναι εντελώς λάθος να χαρακτηρίζεται καλός ή κακός ένας ωροσκόπος απλά και μόνο από το ζώδιο στο οποίο είναι. Κάθε άλλο παρά δυσαρέσκια εκφράζω ή οτιδήποτε άλλο... Απλώς έχω χάσει κάπως την μπάλα είναι η αλήθεια με το ρόλο των οίκων, καθώς μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι απλά είναι τα πεδία δράσης, στα οποία συμπεριφερόμαστε ανάλογα με τα ζώδια που βρίσκονται στον κάθε πλανήτη μας. Για παράδειγμα τι συμβαίνει εαν ένας οίκος είναι άδειος;;:wacko:

Κοιτας που βρισκεται ο κυβερνήτης του, και τι όψεις κάνει.

zeta1987
26-03-2008, 01:03 AM
Για παράδειγμα τι συμβαίνει εαν ένας οίκος είναι άδειος;;:wacko:

Δεν σημαίνει ότι παραμένει ανενεργός πάντως σε καμία περίπτωση.Είναι αυτό που ανάφερε η black moon!

skorpion
26-03-2008, 01:12 AM
Εγω δεν εχω καθολου γη...Επειδη εχω πλανητες στον 6ο ειναι σαν να εχω?

Ο 6ος οικος ειναι γηινος οικος αλλα οταν στο γενεθλιο χαρτη σου εκει βρισκεται αλλο ζωδιο κανονικα δεν ειναι σαν τα γηινα θεματα να τα διαχειριζεσαι με το τροπο π.χ νερου αν εχεις εκει τον σκορπιο?

Αυτην την ερωτηση την εχω κανει σε αρκετους και ο καθενας μαλλον εχει αλλη γνωμη...

Λιγη γη θα την ηθελα παντως οι προσωπικοι μου ειναι σε αερα και φωτια η Σεληνη το ιδιο ο Ηλιος, ο Κρονος κι ο Πλουτωνας σε νερο κι απο γη τιποτα! Οτι εχετε ευχαριστηση δωστε!!!:bigsmile:

black moon
26-03-2008, 01:33 AM
Εγω δεν εχω καθολου γη...Επειδη εχω πλανητες στον 6ο ειναι σαν να εχω?

Ο 6ος οικος ειναι γηινος οικος αλλα οταν στο γενεθλιο χαρτη σου εκει βρισκεται αλλο ζωδιο κανονικα δεν ειναι σαν τα γηινα θεματα να τα διαχειριζεσαι με το τροπο π.χ νερου αν εχεις εκει τον σκορπιο?

Αυτην την ερωτηση την εχω κανει σε αρκετους και ο καθενας μαλλον εχει αλλη γνωμη...

Λιγη γη θα την ηθελα παντως οι προσωπικοι μου ειναι σε αερα και φωτια η Σεληνη το ιδιο ο Ηλιος, ο Κρονος κι ο Πλουτωνας σε νερο κι απο γη τιποτα! Οτι εχετε ευχαριστηση δωστε!!!:bigsmile:

Προσωπικά πιστεύω, οτι ενας φορτωμένος οίκος δείχνει οτι δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα σ'αυτον τον τομεα της ζωής μας.Επομένως δινεις βαρύτητα σε γήινα θεματα αλλα με ποιό συναισθηματικό τροπο.Επομένως το γηινο στοιχείο υπάρχει.

skorpion
26-03-2008, 01:39 AM
Υπαρχει μεν αλλα δεν το εχω εγω... Ετσι μου κανει αυτο που λες........Σαν να με απασχολουν τα γηινα δηλαδη τα του 6ου οικου αλλα δεν τα διαχειριζομαι με τροπο γηινο...Αυτο εννοεις?

black moon
26-03-2008, 01:54 AM
Aύτο εννοώ.Αλλα κάποιους άλλους μπορει να μην τους απασχολούν καν ή όχι και τόσο.

BlackOrWhat
26-03-2008, 11:05 AM

Ένα πολύ ωραίο άρθρο σχετικό μπορεί να σου φανεί τούτο (http://www.myhoroscope.gr/21-%FC%F8%E5%E9%F2-%F3%F4%EF%E9%F7%E5%DF%E1-%F0%EF%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2/454-%E8%DD%F3%E5%E9%F2-%E5%ED%FC%F2-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E7-%F3%F4%E9%F2-%F4%E5%F4%F1%E1%F0%EB%FC%F4%E7%F4%E5%F2.html) όπως επίσης και τούτο (http://www.myhoroscope.gr/21-%FC%F8%E5%E9%F2-%F3%F4%EF%E9%F7%E5%DF%E1-%F0%EF%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2/1902-%F3%E5-%F0%EF%E9%EF-%F3%F4%EF%E9%F7%E5%DF%EF-%E1%ED%DE%EA%E5%F4%E5%3B.html)...:cheesy: (νομίζω όμως πως γενικώς θα πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι στην ενότητα Όψεις, Στοιχεία, Ποιότητες (http://www.myhoroscope.gr/21-%FC%F8%E5%E9%F2-%F3%F4%EF%E9%F7%E5%DF%E1-%F0%EF%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2))

Πιστεύω πως το σύνολο των στοιχείων που υπερισχύουν ή βρίσκονται σε έλλειψη σε ένα χάρτη είναι απο τα πρώτα πράγματα που μας κάνει εντύπωση σε μια πρώτη ματιά του...:amuse:

dream_on
26-03-2008, 01:41 PM
Παιδια thanx, zeta, αυτο που ειπες οτι στη συνοδο ενωνονται οι ενεργειες των πλανητων σε ενα για καλο ή κακο σκοπο νομιζω μου ελυσε πολλες αποριες μαζεμενες!! Οποτε να υποθεσω οτι το καλο ή κακο εχει να κανει με καποια διελευση, σωστα;
Και ενα ακομα. Λες για πλανητες σε κυριαρχικη θεση ή σε φιλικο οικο. Καταλαβαινω οτι ενας αρης στο 8ο ειναι σε καλη θεση, αλλα ο αρης στο ζυγο ειναι σε αδυναμια, σωστα;. Τι γινεται τοτε;.
Επισης, δεν εχω ιδεα αν ο ουρανος στον 8ο ειναι καλη κακη ή αδιαφορη θεση, οπως και την ιδια απορια εχω για οποιοδηποτε πλανητη-οικο ειναι περαν..του βιβλιου. Οποτε οταν αυτος ο Ουρανος κανει συνοδο με αυτον τον Αρη , πώς ερμηνευεται η συνοδος;
(Και ολα αυτα για να μην αρχισω τα τετραγωνα....)
Maria zoi, ναι , ηταν κι αυτο μια απο τις αποριες μου, και αν καταλαβα καλα αυτα που διαβασα, μαλλον υπαρχει μια ισορροπια νερου -αερα μ αυτο τον τροπο.
Frinteza, και γω ζοριστηκα με τους αδειους οικους. Εχω καταλαβει το εξης : οταν ενας οικος ειναι αδειος, κοιτας που βρισκεται ο κυβερνητης του, πχ αν εχεις αδειο τον 12ο που ανηκει στους ιχθυς, κοιτας πού ειναι ο Ποσειδωνας, σε ποιον οικο βρισκεται και τι οψεις κανει.
BlackOrWhat, ευχαριστω πολυ για τα αρθρα, τα ειχα ηδη διαβασει. Το προβλημα μου ειναι οτι προσπαθω να μεταφερω την θεωρια στην πραξη, για να ειμαι σιγουρη οτι καταλαβα καλα αυτα που διαβασα. Και σχετικα με τον ωροσκοπο -που ειναι και το topic-, εχω απειρες αποριες :)

starfish
26-03-2008, 04:14 PM
Παιδια thanx, zeta, αυτο που ειπες οτι στη συνοδο ενωνονται οι ενεργειες των πλανητων σε ενα για καλο ή κακο σκοπο νομιζω μου ελυσε πολλες αποριες μαζεμενες!! Οποτε να υποθεσω οτι το καλο ή κακο εχει να κανει με καποια διελευση, σωστα;
Και ενα ακομα. Λες για πλανητες σε κυριαρχικη θεση ή σε φιλικο οικο. Καταλαβαινω οτι ενας αρης στο 8ο ειναι σε καλη θεση, αλλα ο αρης στο ζυγο ειναι σε αδυναμια, σωστα;. Τι γινεται τοτε;.
Επισης, δεν εχω ιδεα αν ο ουρανος στον 8ο ειναι καλη κακη ή αδιαφορη θεση, οπως και την ιδια απορια εχω για οποιοδηποτε πλανητη-οικο ειναι περαν..του βιβλιου. Οποτε οταν αυτος ο Ουρανος κανει συνοδο με αυτον τον Αρη , πώς ερμηνευεται η συνοδος;
(Και ολα αυτα για να μην αρχισω τα τετραγωνα....)
Maria zoi, ναι , ηταν κι αυτο μια απο τις αποριες μου, και αν καταλαβα καλα αυτα που διαβασα, μαλλον υπαρχει μια ισορροπια νερου -αερα μ αυτο τον τροπο.
Frinteza, και γω ζοριστηκα με τους αδειους οικους. Εχω καταλαβει το εξης : οταν ενας οικος ειναι αδειος, κοιτας που βρισκεται ο κυβερνητης του, πχ αν εχεις αδειο τον 12ο που ανηκει στους ιχθυς, κοιτας πού ειναι ο Ποσειδωνας, σε ποιον οικο βρισκεται και τι οψεις κανει.
BlackOrWhat, ευχαριστω πολυ για τα αρθρα, τα ειχα ηδη διαβασει. Το προβλημα μου ειναι οτι προσπαθω να μεταφερω την θεωρια στην πραξη, για να ειμαι σιγουρη οτι καταλαβα καλα αυτα που διαβασα. Και σχετικα με τον ωροσκοπο -που ειναι και το topic-, εχω απειρες αποριες :)

1. Εχει να κανει με το πως οι ενεργειες δυο ή τριων πλανητων αλληλεπιδρουν μεταξυ τους στον γενεθλιο χαρτη, κυριως οταν αυτες ειναι αντιθετες, αλλα οχι μονο. [π.χ. συνοδος Ουρανου-Κρονου ή Δια-Πλουτωνα].
2. Ενας πλανητης που βρισκεται σε αδυναμια ή πτωση, μπορει να "πεσει" στα μαλακα αν βρισκεται στο σπιτι του [ο Αρης σιγουρα στον 1ο/ του Κριου, αλλα και στον 8ο /του Σκορπιου. Ο Πλουτωνας σου ειναι στον οικο του [8ος] ετσι κι αλλιως.
Οπωσδηποτε ειναι πολυπλοκα τα πραγματα, αλλα μπορεις σιγα σιγα να βαζεις μια ... ταξη στο χαος!!
3. Στο παραδειγμα που αναφερεις για τον 12ο, δεν κοιτας που ειναι ο Ποσειδωνας, ως κυβερνητης των Ιχθυων/12ου οικου, αλλα που ειναι ο κυβερνητης του ζωδιου που βρισκεται στην ακμη του 12ου οικου. [Μπορει να εχεις ακμη 12ου στον Υδροχοο, αρα κοιτας που βρισκεται ο Ουρανος και τι οψεις κανει]
Επισης οταν καποιοι οικοι ειναι αδειοι, μπορειτε εκτος απο τους κυβερνητες τους, να κοιτατε και τι παιζει στον αντιθετο τους [δλδ. 6ος-12ος, 1ος-7ος κλπ.] Αν δλδ. υπαρχουν εκει πλανητες, και πως ενδεχομενως να επηρρεαζουν τον αδειο οικο! Μην ξεχνας οτι υπαρχει παντα μια αλληλεπιδραση αναμεσα στα αντιθετα!:bigsmile::bigsmile:

dream_on
26-03-2008, 06:00 PM
starfish ευχαριστω πολυ!
Ειδικα αυτη η διευκρινιση με την ακμη του οικου που την ειχα καταλαβει τοσο λαθος!!!!
Να ρωτησω και κατι ακομα, οποιοςνμπορει και εχει χρονο κ διαθεση. Εγω εχω ωροσκοπο υδροχοο, και ο πρωτος οικος περιλαμβανει ολο τον ιχθυ και τελειωνει στον κριο χωρις να υπαρχουν μεσα πλανητες. Ετσι ειναι και ο 7ος, αδειος και ξεκιναει απο το λεοντα και καταληγει στο ζυγο. Σ αυτη την περιπτωση, για να καταλαβω καποια πραγματα για τον 7ο οικο πχ, πρεπει να δω πού ειναι ο ηλιος (αφου η ακμη ειναι στο λεοντα)και τι οψεις κανει; και για τον 1ο πού ειναι ο ουρανος και τι οψεις κανει;

black moon
26-03-2008, 06:19 PM
starfish ευχαριστω πολυ!
Ειδικα αυτη η διευκρινιση με την ακμη του οικου που την ειχα καταλαβει τοσο λαθος!!!!
Να ρωτησω και κατι ακομα, οποιοςνμπορει και εχει χρονο κ διαθεση. Εγω εχω ωροσκοπο υδροχοο, και ο πρωτος οικος περιλαμβανει ολο τον ιχθυ και τελειωνει στον κριο χωρις να υπαρχουν μεσα πλανητες. Ετσι ειναι και ο 7ος, αδειος και ξεκιναει απο το λεοντα και καταληγει στο ζυγο. Σ αυτη την περιπτωση, για να καταλαβω καποια πραγματα για τον 7ο οικο πχ, πρεπει να δω πού ειναι ο ηλιος (αφου η ακμη ειναι στο λεοντα)και τι οψεις κανει; και για τον 1ο πού ειναι ο ουρανος και τι οψεις κανει;

Κυβερνήτης του1ου σου ειναι ο Ουρανός.Κοιτάς που βρίσκεται και τι όψεις κάνει.Παρόλα αυτά κοιτάς και τον Ποσειδώνα(Θεωρείται 2ος κυβερνήτης μιας και τον πιάνει όλο).Με το ίδιο σκεπτικό κοιτάς και τον 7ο.

zeta1987
27-03-2008, 08:52 PM
starfish ευχαριστω πολυ!

Στον έβδομο λογικά θα κοιτάξεις τον ήλιο καθώς και τον ερμή αφού λογικά θα περιλαμβάνει ολόκληρο το ζώδιο της Παρθένου. :)

dream_on
28-03-2008, 06:37 PM
Στον έβδομο λογικά θα κοιτάξεις τον ήλιο καθώς και τον ερμή αφού λογικά θα περιλαμβάνει ολόκληρο το ζώδιο της Παρθένου. :)

..χαμος γινεται!

zeta1987
29-03-2008, 03:10 AM
..χαμος γινεται!

Με προσπάθεια και λιγάκι ψάξιμο στα άρθρα τoυ site μας,είμαι σίγουρη πως θα ξεκαθαρίσεις όλο αυτόν τον χαμό!;)

dream_on
29-03-2008, 09:42 PM
Με προσπάθεια και λιγάκι ψάξιμο στα άρθρα τoυ site μας,είμαι σίγουρη πως θα ξεκαθαρίσεις όλο αυτόν τον χαμό!;)

Ζετα ευχαριστω πολυ :bigsmile:
Τα αρθρα ειναι ολα χρησιμα και διαφωτιστικα. Η συνθεση ομως ειναι δυσκολη υποθεση !
Δυστυχως, οταν γεννηθηκα, κανεις δε κρατησε την ωρα ( :cry: ) και δε βρηκα τα αρχεια στο μαιευτηριο... (παλιας κοπης!)
Ετσι, παιζω αναμεσα σε αιγοκερω- υδροχοο- ιχθυ...Ενας καλος αστρολογος, μου ειπε οτι μοιαζω με ιχθυ..(αλλα δε θελω καθολου!) και ετσι κανω συνδυασμους προσπαθωντας να καταληξω σε ενα αποτελεσμα που να μου μοιαζει (και...χμ χμ να μ αρεσει) ..οποτε καταλαβαινεις...:nuts:

aries engineer
29-03-2008, 09:47 PM
Τα αρθρα ειναι ολα χρησιμα και διαφωτιστικα. Η συνθεση ομως ειναι δυσκολη υποθεση !
Δυστυχως, οταν γεννηθηκα, κανεις δε κρατησε την ωρα ( :cry: ) και δε βρηκα τα αρχεια στο μαιευτηριο... (παλιας κοπης!)
Ετσι, παιζω αναμεσα σε αιγοκερω- υδροχοο- ιχθυ...Ενας καλος αστρολογος, μου ειπε οτι μοιαζω με ιχθυ..(αλλα δε θελω καθολου!) και ετσι κανω συνδυασμους προσπαθωντας να καταληξω σε ενα αποτελεσμα που να μου μοιαζει (και...χμ χμ να μ αρεσει) ..οποτε καταλαβαινεις...:nuts:

χαχαχααχαχαχχ..καλα ξηγιεσαι..;)

friary
29-03-2008, 09:52 PM

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ λέμε. Εγώ έτσι βρήκα την ώρα μου.

avrilllll
29-03-2008, 09:52 PM
απο ότι εχω διαβάσει, συνήθως έχουμε ιδιαιτερη έλξη προς τα άτομα που έχουν τον ήλιο τους στο ζώδιο του ωροσκόπου μας. μήπως ο ωροσκόπος δεν εκδηλώνεται ποτέ σε κάποια άτομα...και μήπως τελικά δεν υπάρχουν και πολλά κοινά ανάμεσα σε κάποιον που έχει τον ωροσκόπο του σε ένα ζώδιο με έναν που έχει τον ήλιο του στο ίδιο ζώδιο...

zeta1987
30-03-2008, 05:22 PM

Και ληξιαρχείο όπως λέει η friary αλλά και ένας καλός αστρολόγος...Γιατί όπως μου λές ότι σου είπε πως μοιάζεις με ιχθύ...Δεν μαρέσει!Ένας έμπειρος αστρολόγος θα σου βρεί τον ωροσκόπο σύμφωνα με γεγονότα της ζωής σου...Και όχι απλά με χαρακτηριστικά που έχεις εσύ.:weird:

zeta1987
30-03-2008, 05:26 PM
απο ότι εχω διαβάσει, συνήθως έχουμε ιδιαιτερη έλξη προς τα άτομα που έχουν τον ήλιο τους στο ζώδιο του ωροσκόπου μας. μήπως ο ωροσκόπος δεν εκδηλώνεται ποτέ σε κάποια άτομα...και μήπως τελικά δεν υπάρχουν και πολλά κοινά ανάμεσα σε κάποιον που έχει τον ωροσκόπο του σε ένα ζώδιο με έναν που έχει τον ήλιο του στο ίδιο ζώδιο...

Μπορείς να δείς το θέμα (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/3804-%E4%E9%E1%F6%EF%F1%DC-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5-%EA%E1%E9-%E8%DD%F3%E7-%E7%EB%DF%EF%F5.html)που είχα ανοίξει εγώ,έχοντας την ίδια απορία!Ελπίζω να σε βοηθήσει!:bigsmile:

avrilllll
30-03-2008, 09:27 PM
Μπορείς να δείς το θέμα (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/3804-%E4%E9%E1%F6%EF%F1%DC-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5-%EA%E1%E9-%E8%DD%F3%E7-%E7%EB%DF%EF%F5.html)που είχα ανοίξει εγώ,έχοντας την ίδια απορία!Ελπίζω να σε βοηθήσει!:bigsmile:
σε ευχαριστώ παρα πολύ!!!

dream_on
31-03-2008, 08:39 PM
Και ληξιαρχείο όπως λέει η friary αλλά και ένας καλός αστρολόγος...Γιατί όπως μου λές ότι σου είπε πως μοιάζεις με ιχθύ...Δεν μαρέσει!Ένας έμπειρος αστρολόγος θα σου βρεί τον ωροσκόπο σύμφωνα με γεγονότα της ζωής σου...Και όχι απλά με χαρακτηριστικά που έχεις εσύ.:weird:

Κοριτσια, στο ληξιαρχειο ΔΕΝ εχουν ωρα γεννησης αν δεν την εχουν κρατησει στο μαιευτηριο. Εχουν ΜΟΝΟ ωρα δηλωσης.
Και οσο για τον αστρολογο,zeta, πραγματικα ειναι καλος...η αρνηση μου να εχω ωροσκοπο ψαρι, με κανει να το ψαχνω περισσοτερο... μη τυχον και :cheesy:

zeta1987
01-04-2008, 07:57 PM
Κοριτσια, στο ληξιαρχειο ΔΕΝ εχουν ωρα γεννησης αν δεν την εχουν κρατησει στο μαιευτηριο. Εχουν ΜΟΝΟ ωρα δηλωσης.
Και οσο για τον αστρολογο,zeta, πραγματικα ειναι καλος...η αρνηση μου να εχω ωροσκοπο ψαρι, με κανει να το ψαχνω περισσοτερο... μη τυχον και :cheesy:

Πρώτη φορά το ακούω...Γιατί καλέ τι έχει ο ιχθύς;;;Τεσπά,εσύ ξέρεις!Μην βγούμε και off topic!:embarrest

georgia238
19-05-2008, 11:44 PM
Σε ένα site βρήκα τρόπο εύρεσης ωροσκόπου χωρίς την ακριβή ώρα γέννησης. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρουμε είναι η ημερομηνία, ο τόπος, και αν έχουμε γεννηθεί πρωί ή βράδυ. Προσθέτουμε δύο μοίρες στις μοίρες που βρίσκεται ο Ήλιος την στιγμή της γέννησής μας αν έχουμε γεννηθεί απο Ιούνιο έως Νοέμβριο ενώ αφαιρούμε δύο απο Δεκέμβριο έως Μάιο. Το αποτέλεσμα το πολλαπλασιάζουμε επί 12 και στον αριθμό που προκύπτει προσθέτουμε την θέση του Ήλιου (πχ. Ήλιος στις 13 του Λέοντα= 133). Το αποτέλεσμα είναι ο ωροσκόπος ή ένα απο τα τρίγωνά του.

may
21-05-2008, 04:06 PM
Σε ένα site βρήκα τρόπο εύρεσης ωροσκόπου χωρίς την ακριβή ώρα γέννησης. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρουμε είναι η ημερομηνία, ο τόπος, και αν έχουμε γεννηθεί πρωί ή βράδυ. Προσθέτουμε δύο μοίρες στις μοίρες που βρίσκεται ο Ήλιος την στιγμή της γέννησής μας αν έχουμε γεννηθεί απο Ιούνιο έως Νοέμβριο ενώ αφαιρούμε δύο απο Δεκέμβριο έως Μάιο. Το αποτέλεσμα το πολλαπλασιάζουμε επί 12 και στον αριθμό που προκύπτει προσθέτουμε την θέση του Ήλιου (πχ. Ήλιος στις 13 του Λέοντα= 133). Το αποτέλεσμα είναι ο ωροσκόπος ή ένα απο τα τρίγωνά του.

Ωραίο κ νομίζω ότι πιάνει αλλά δεν προκύπτει ποιο σημειο του τριγώνου είναι. :embarrest

Μητσάκος
21-05-2008, 05:33 PM

Επειδή εγώ δεν τα πιάνω με τη μία :toung:
για να δούμε ένα παράδειγμα
Έστω ότι έχω Ήλιο στη 10η μοίρα του Τοξότη
Πολλαπλασιάζουμε 10Χ12=120
ποια θέση προσθέτω; τι εννοείς;
Και έστω ότι (αν καταλαβαίνω καλά) προσθέτω ή το 10 (από το 10η μοίρα) στο 120 ή κάποιον άλλο αριθμό. Όπως και να έχει θα έχω ένα άθροισμα, ας πούμε, 130. Τι σημαίνει αυτό;

Pirate Jenny
21-05-2008, 05:44 PM
Και έστω ότι (αν καταλαβαίνω καλά) προσθέτω ή το 10 (από το 10η μοίρα) στο 120 ή κάποιον άλλο αριθμό. Όπως και να έχει θα έχω ένα άθροισμα, ας πούμε, 130. Τι σημαίνει αυτό;

απ οτι λεει,θα πρεπει να αφαιρεσεις αρχικα 2 μοιρες και μετα να πολλαπλασιασεις.
Ο αριθμος 133 ομως πως προκυπτει στο παραδειγμα,δεν καταλαβαινω?

Μητσάκος
21-05-2008, 06:29 PM
απ οτι λεει,θα πρεπει να αφαιρεσεις αρχικα 2 μοιρες και μετα να πολλαπλασιασεις.
Ο αριθμος 133 ομως πως προκυπτει στο παραδειγμα,δεν καταλαβαινω?

ωραία, έχω 10-2Χ12=96 και προσθέτω τι;
και έστω ότι βγαίνει ένα άθροισμα, πώς και πού είναι ο ωροσκόπος :wacko:

Pirate Jenny
21-05-2008, 06:41 PM
ωραία, έχω 10-2Χ12=96 και προσθέτω τι;
και έστω ότι βγαίνει ένα άθροισμα, πώς και πού είναι ο ωροσκόπος :wacko:

.....96 συν τις μοιρες του ηλιου δηλαδη 106.Ωραια.Κι αυτο τωρα τι ειναι?

black moon
21-05-2008, 06:44 PM
Aς πουμε 17η του Ζυγου.Αφου ειναι Οκτωμβρης ... 17+2=19.Μετά 19*12=228.Ωωωωωραία!Στο 228 προσθέτω τις μοιρες του Ηλιου.....228+17=245 δηλαδή;
Kαι απο που αρχίζω να μετράω 245 μοιρες για να βρώ τον Ωροσκόπο;Απο την θέση του Ηλιου;Kατ'αυτόν τον τρόπο πάντως εμένα πέφτει κοντά στον Eq Asc μου και περίπου 20 μοιρες πριν τον Ωροσκόπο.

ΥΓ.Αν το κάνω όμως και με τα λεπτά,τοτε μου δίνει ενα αποτέλεσμα 50 μοιρες περίπου μπροστά απο τον κανονικό μου Ωροσκόπο.

Pirate Jenny
21-05-2008, 06:52 PM
Aς πουμε 17η του Ζυγου.Αφου ειναι Οκτωμβρης ... 17+2=19.Μετά 19*12=228.Ωωωωωραία!Στο 228 προσθέτω τις μοιρες του Ηλιου.....228+17=245 δηλαδή;
Kαι απο που αρχίζω να μετράω 245 μοιρες για να βρώ τον Ωροσκόπο;Απο την θέση του Ηλιου;Kατ'αυτόν τον τρόπο πάντως εμένα πέφτει κοντά στον Eq Asc μου και περίπου 20 μοιρες πριν τον Ωροσκόπο.

...λοιπον ναι το δοκιμασα και γω οπως λες.προσθετοντας δηλαδη το αθροισμα ξεκινωντας απο τον ηλιο...και το αποτελεσμα δεν εχει καμμια σχεση με τον ωροσκοπο μου,συνεπως...κατι ΔΕΝ κανουμε καλα!!:blink:

black moon
21-05-2008, 07:02 PM
...λοιπον ναι το δοκιμασα και γω οπως λες.προσθετοντας δηλαδη το αθροισμα ξεκινωντας απο τον ηλιο...και το αποτελεσμα δεν εχει καμμια σχεση με τον ωροσκοπο μου,συνεπως...κατι ΔΕΝ κανουμε καλα!!:blink:

Μωρε εμεις καλά τα κάνουμε.Είναι δυνατόν να βρείς Ωροσκόπο ακριβείας,χωρίς να έχεις ακριβή ωρα γέννησης;Λεεεεεεεω εγω τωρα!:blink:

:unsure::unsure::unsure: Ε ΕΕΕΕ??????

Pirate Jenny
21-05-2008, 07:05 PM
Μωρε εμεις καλά τα κάνουμε.Είναι δυνατόν να βρείς Ωροσκόπο ακριβείας,χωρίς να έχεις ακριβή ωρα γέννησης;Λεεεεεεεω εγω τωρα!:blink:

:unsure::unsure::unsure: Ε ΕΕΕΕ??????

Χμ ναι αυτο.. ε ι ν α ι σωστο....Εκτος εαν μας δωσει περισσοτερες πληροφοριες και επαληθευτει...αν και δεν το νομιζω ουτε και γω.:toung::toung:

may
21-05-2008, 09:22 PM

Mα λέει στο παράδειγμα ότι προκύπτει ο Ωροσκόπος ή ένα από τα δύο του τρίγωνα. Aρα αν ο Ωροσκόπος είναι στη 10η του Λέοντα τα άλλα δύο του τρίγωνα είναι στη 10η του Tοξότη κ στη 10η του Kριου.

Για αυτό είπα ότι αυτό που δεν μπορεί να προκύψει από αυτή τη μέθοδο είναι ποιο σημείο του τριγώνου είναι. Aπλώς σου ξεκαθαρίζει ότι ο ωροσκόπος μπορεί να είναι σε γη ή αέρα ή νερό.

Tις μοίρες του τελικού αριθμού τις μετράμε από την 1η του Kριού. Aπό εκεί που ξεκινάει ο Zωδιακός δηλαδή.

Εμένα πάντως ο αριθμός που μου βγήκε έχει σχέση με τον ωροσκόπο μου.

may
21-05-2008, 09:29 PM

Aν ο Hλιος σου είναι στη 10η του Tοξότη κ με δεδομένο ότι έχεις γεννηθεί το Nοέμβριο τότε πας ως εξής..

10+2=12

12*12=144

144+10=154

154/30=5.13

Aρα κάπου στις 4 μοίρες του Λέοντα ή του Tοξότη ή του Kριού.

black moon
21-05-2008, 11:45 PM
Aν ο Hλιος σου είναι στη 10η του Tοξότη κ με δεδομένο ότι έχεις γεννηθεί το Nοέμβριο τότε πας ως εξής..

10+2=12

12*12=144

144+10=154

154/30=5.13

Aρα κάπου στις 4 μοίρες του Λέοντα ή του Tοξότη ή του Kριού.

Εμένα ακόμα κι ετσι μου τον βγάζει σε γή ενώ είναι σε νερό,αλλα πέφτει σε κοντινές μοίρες.Μήπως πιάνονται και τα εξάγωνα?:nuts:

Pirate Jenny
21-05-2008, 11:53 PM
Οχι ,και μενα μου βγαινει αποκλιση 40 μοιρων περιπου.

Pirate Jenny
22-05-2008, 12:10 AM
.....και επισης το δοκιμασα και σε αλλα δυο παραδειγματα και παλι ,βγηκε ασχετο αποτελεσμα..Κι ετσι εχω κανει ενα κεφαλι καζανι..::. μονο και μονο για να επιβεβαιωσω την αρχικη μου/μας πεποιθηση....οτιιιι δεεεν γινονται αυτα τα πραγματα!!ουφ.:dizzy::dizzy::dizzy:

Dell Piero
22-05-2008, 12:15 AM
Οχι ,και μενα μου βγαινει αποκλιση 40 μοιρων περιπου.

Μετά τα 31 καίγεσαι :toung:

Στην εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των αστρολογικών εφαρμογών που παρέχει δωρεάν ο δικτυακός μας χώρος, ακόμα ασχολείστε με μπακαλική;

Pirate Jenny
22-05-2008, 12:19 AM

Στην εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των αστρολογικών εφαρμογών που παρέχει δωρεάν ο δικτυακός μας χώρος, ακόμα ασχολείστε με μπακαλική;

.........και τετοια ωρα κιολας!!!:bigsmile:δικιο εχεις.και μετραω και με τα δαχτυλα.
....καληνυχταααααα:bigsmile::bigsmil e:

black moon
22-05-2008, 12:20 AM

Ειμαστε θαυμαστές του Ζήκου,του μπακαλόγατου!!!:nuts:

VAFIKOS
22-05-2008, 10:33 AM
Ειμαστε θαυμαστές του Ζήκου,του μπακαλόγατου!!!:nuts:

Ειμαστε θαυμαστές και του Ζήκου του φαγαδικου! (αργυρουπολη):bigsmile::lol:

may
22-05-2008, 05:07 PM

Mόνο για το στατιστικά σημαντικό (p) της υπόθεσης κ μόνο...!!