PDA

View Full Version : ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

anastazia
22-02-2005, 06:09 PM
Γειά σας.
Θα ήθελα να μου πείτε τις προβλέψεις σας για ένα αισθηματικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες βδομάδες ανάμεσα σε μένα και στο πρόσωπο που με ενδιαφέρει.Εξαιτίας της δικής μου συμπεριφοράς έχουμε έρθει σε ρήξη και δεν έχουμε επικοινωνήσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες.Παρόλα αυτά ενδιαφέρομαι ακόμα.Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης αν κάνω κάποια προσπάθεια να τον ξαναπλησιάσω;
Γεννήθηκα στην Θεσ/νικη 28-2-1974, 8:00-8:30 πμ
Τα δικά του στοιχεία γέννησης 12-1-1975,Θεσ/νικη, 12.00 μεσημέρι
Σας ευχαριστώ πολύ.

Λίλιαν Σίμου
24-02-2005, 01:48 AM
Αγαπητή anastazia

Η αλήθεια είναι πως έχετε κάποιες διαφορές στον τρόπο έκφρασης με τον σύντροφό σας. Αν υπολογίζω καλά την περίοδο που λέτε πως είχατε την παρεξήγηση, πρέπει να παρανοήσατε κάποιες καταστάσεις, ή να μην εξηγήσατε επαρκώς τις απόψεις σας και τις επιθυμίες σας. Ο φίλος σας είναι πιο σαφής και προσγειωμένος, εσείς πιο ονειρική ή αποσυρμένη στον δικό σας κόσμο. Έχετε όμως και οι δύο το κοινό γνώρισμα της παρόρμησης, που είναι κάποιες φορές ένας κακός σύμβουλος, γιατί δεν προλαβαίνετε να σκεφθείτε, αλλά προβαίνετε σε πράξεις που μετά, σας πληγώνουν. Αν και διαφέρετε σε κάποια βασικά στοιχεία, διαθέτετε σημαντικούς πόλους έλξης ερωτικής για να δουλέψετε τη σχέση σας. Πρέπει να ξέρετε όμως πως εκείνος νοιώθει να παρασύρεται ανεξέλεκτα και να χάνει την ισορροπία του από αυτή την έλξη κι εσείς μοιάζετε να δινετε πολλά ή με κάποια υπερβολή.

Περνάτε και οι δύο σας, δύο σημαντικές τριβές πάνω στον χάρτη σας αυτή την περίοδο. Εσείς πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτική, γιατί γενικά θα νοιώθετε μία αναστάτωση και μία νευρικότητα χωρίς έλεγχο, εσωτερική, βαθιά ή υποσυνείδητη. Θα αντιδράτε χωρίς σκέψη και με ένα ακατανόητο τρόπο για τους άλλους. Εκείνος περνά μία περίοδο αλλαγής πάνω στον τρόπο δράσης του, αλλά δεν είναι τόσο απότομη αυτή η αλλαγή, απλά είναι μία εξελίξιμη κατάσταση κάτω από πίεση. Δεν του είναι ωστόσο εύκολο να αντέξει αντιδράσεις αισθηματικής φύσης, δεν έχει πολύ υπομονή. Παράλληλα, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το ζητά για να νοιώσει πληρότητα στη ζωή του.

Πιστεύω αξίζει να προσπαθήσετε να τον πλησιάσετε ξανά, αν και δεν έχω τη δυνατότητα και τον χώρο εδώ να μελετήσω και τα ετήσια ωροσκόπιά σας χωριστά. Ωστόσο, να ξέρετε πως για κάποιο διάστημα, εσείς ειδικά, θα έχετε αλλαγές διάθεσης, εντάσεις κι απρόοπτες αντιδράσεις, που πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε. Αν θελήσετε να του μιλήσετε, πρέπει να δοκιμάστε τη γλυκύτητα, την πραότητα, την υπομονή και να φανείτε πιο προσγειωμένη, πρακτική και συγκεκριμένη στις θέσεις σας. Αυτό θα τον κάνει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη σε σας.

Η αστρολογία είναι συμβουλευτική πάνω στη συμπεριφορά μας κυρίως και εκεί είναι ο κύριος ρόλος της. Να μας δείξει πώς να βελτιωθούμε, για να βελτιωθεί και η καθημερινότητά μας. Δεν μας υποχρεώνει και δεν μας αναγκάζει. Θα ήταν καλό να ζητούσατε την συμβουλή ενός αστρολόγου της επιλογής σας για να σας ενημερώσει για την συναστρία σας ή τις προοπτικές της χρονιάς σας ή να ζητήσετε, αν σας ενδιαφέρει, μία ανάλυση από αυτές που προσφέρει το φόρουμ μας. Για το τελευταίο, πατήστε εδώ (http://horoscope.gr/showthread.php?t=46)

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

anastazia
24-02-2005, 05:13 PM
Αγαπητή κ. Σίμου,
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας.Πράγματι με βοηθήσατε να καταλάβω κάποιες πλευρές του χαρακτήρα μου αλλά και του χαρακτήρα του συντρόφου μου.Ελπίζω από πλευράς του να δεχτεί να συζητήσουμε αν και φοβάμαι ότι είναι αρκετά εγωιστής και ύστερα απ' ότι έγινε να είναι δύσκολο να ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη του...Πάντως θα προσπαθήσω.
Με εκτίμηση
Αnastazia