PDA

View Full Version : Σχετικα με Arachne 407

axeman
19-03-2008, 05:10 PM
Μιας και το προηγουμενο κλειδωθηκε αν και δεν θεωρω οτι η διευκρινηση που ζητηθηκε ηταν προσωποποίηση, διαβάζοντας και ελπιζω κατανοώντας τους όρους και συγκεκριμενα :

Θέλετε να μας ρωτήσετε συμπληρωματικές πληροφορίες για κάποιο θέμα το οποίο βρίσκεται μέσα στις Θεματικές μας ενότητες ώστε να το κατανοήσετε περισσότερο;

Ναι, θέλω να ρωτησω συμπληρωματικές πληροφορίες για το θέμα Arachne 407 για να κατανοήσω περισσότερο την δύναμη-επιρροη που ασκει ο αστεροειδης σε ενα προσωπικο πλανητη και συγκεκριμενα το φεγγαρι οταν σχηματιζει δυνατη οψη δηλαδη σύνοδο.

Λίλιαν Σίμου
19-03-2008, 05:28 PM
Αγαπητό μέλος

Στην συγκεκριμένη ενότητα οι ερωτήσεις δεν συνιστάται να σχετίζονται με ατομικές λεπτομέρειες του χάρτη μας. Αυτό προσπάθησε να σας εξηγήσει η υπεύθυνη διαχειρίστρια του φόρουμ. Επειδή θέσατε συγκεκριμένες λεπτομέρειες ατομικού χάρτη και εσείς και άλλα μέλη, κλειδώθηκε η ερώτηση. Για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ, υπάρχει ανάλογη ενότητα για κάθε τύπο ερωτήσεων.

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα μέλη μας στους "εραστές της αστρολογίας" όπου εκεί θα πάρετε σίγουρα διάφορες απαντήσεις και αυτό θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σας.

Σχετικά με μία απάντηση πιο γενικής φύσης στη συγκεκριμένη απορία, σας πληροφορώ πως η Αράχνη θα δώσει την έννοια της διαπλοκής ή της παγίδευσης. Σε σύνοδο με τη Σελήνη λοιπόν, δείχνει μία ψυχή επιρρεπή σε συγκινήσεις ή οικογενειακές καταστάσεις που μπορούν να την παγιδεύσουν ή την ωθούν σε περίπλοκες καταστάσεις. Αυτό θα εξαρτηθεί, όπως εξηγώ και στο άρθρο, από το σύνολο του χαρακτήρα του ενδιαφερομένου, τις αντιδράσεις του ως προσωπικότητα και τις αντιστάσεις του.

Καλή σας συνέχεια
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

ΑΡΙΔΗΛΗ
19-03-2008, 08:18 PM
Με αφορμή το πρόσφατο άρθρο για τον αστεροειδή Arachne 407 έχω να κάνω μια ερώτηση πως εμφανίζεται στους χάρτες δηλαδή ποιο είναι το σύμβολό της και αν είναι εμφανή σε όλους τους χάρτες.:unsure:

zeta1987
19-03-2008, 08:21 PM
Επειδή είναι αστεροειδής λίγα προγράμματα τον εμφανίζουν!Τo site μας έχει τις αστρολογικές εφημερίδες όπου εκεί μπορείς να βάλεις τα στοιχεία γέννησης σου και να βρείς την ακριβή θέση του στον χαρτη σου!Ελπίζω να σε βοήθησα! :bigsmile:

axeman
19-03-2008, 08:25 PM
Σε αρκετα προγραμματα ή site δεν αναφερεται ως arachne, υπαρχει ομως ειδικο πεδιο οπου δινεις το νουμερο - το 407 στην συγκεκριμενη περιπτωση - και τον εμφανιζει κανονικα.

ΑΡΙΔΗΛΗ
19-03-2008, 08:29 PM
Σε αρκετα προγραμματα ή site δεν αναφερεται ως arachne, υπαρχει ομως ειδικο πεδιο οπου δινεις το νουμερο - το 407 στην συγκεκριμενη περιπτωση - και τον εμφανιζει κανονικα.
Πάντως σε όποια έχω δει πουθενά δεν το έχω συναντήσει :wacko:

ΑΡΙΔΗΛΗ
19-03-2008, 08:31 PM
Επειδή είναι αστεροειδής λίγα προγράμματα τον εμφανίζουν!Τo site μας έχει τις αστρολογικές εφημερίδες όπου εκεί μπορείς να βάλεις τα στοιχεία γέννησης σου και να βρείς την ακριβή θέση του στον χαρτη σου!Ελπίζω να σε βοήθησα! :bigsmile:
Θα κάνω μια προσπάθεια!! ευχαριστώ :love:
Αυτό το χαμόγελο με σκλαβώνει :toung:

zeta1987
19-03-2008, 08:32 PM
Πάντως σε όποια έχω δει πουθενά δεν το έχω συναντήσει :wacko:

Παιδιά,επειδή και εγώ το έψαχνα χθές,χρησιμοποιώντας την αστρολογική εφημερίδα του site το βρήκα! Για δοκιμάστε και εσείς!!!:nuts:

ΑΡΙΔΗΛΗ
19-03-2008, 08:39 PM
Εσύ θα ξέρεις σαν ποιο παλιό μέλος από Ελληνικές πόλεις το σίτε που βγάζει τους χάρτες Πειραιά δεν έχει μόνο Αθήνα βγάζει ?

zeta1987
19-03-2008, 08:41 PM
Εσύ θα ξέρεις σαν ποιο παλιό μέλος από Ελληνικές πόλεις το σίτε που βγάζει τους χάρτες Πειραιά δεν έχει μόνο Αθήνα βγάζει ?

Πειραιάς-Αθήνα το ίδιο είναι!

ΑΡΙΔΗΛΗ
19-03-2008, 08:52 PM
Τελευταία ερώτηση γιατί το κάναμε προσωπικό το θέμα και θα μας κυνηγήσουν όλους αυτούς τους αστεροειδής που σου βγάζει η εφημερίδα πρέπει να τους περάσεις στο χάρτη σου για να δείς σε ποιόν οίκο είναι και να βγάλεις συμπέρασμα::unsure:

Λίλιαν Σίμου
20-03-2008, 12:42 AM
Αγαπητή ΑΡΙΔΗΛΗ

Ακριβώς όπως τα λέτε. Οι εφημερίδες ενημερώνουν για τις μοίρες και το ζώδιο. Θα δείτε τον οίκο όπου πέφτει και τις όψεις που σχηματίζει, για να κρίνετε στο σύνολό της την πληροφορία που δίνει ο εκάστοτε αστεροειδής.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

fisherman_
03-07-2008, 09:33 PM
καλησπερα σας! θελω να κανω μια ερωτηση. τη λιλιθ, τη βρισκουμε πολυ ευκολα απο το χαρτη, και ερμηνεις για τη θεση της, υπαρχουν, οπως υπαρχουν και για την αραχνη. Την τελευταια ομως, ΠΩΣ τη βρισκουμε? ευχαριστω.

black moon
03-07-2008, 09:58 PM
καλησπερα σας! θελω να κανω μια ερωτηση. τη λιλιθ, τη βρισκουμε πολυ ευκολα απο το χαρτη, και ερμηνεις για τη θεση της, υπαρχουν, οπως υπαρχουν και για την αραχνη. Την τελευταια ομως, ΠΩΣ τη βρισκουμε? ευχαριστω.

Στις αστρολογικές μας εφημερίδες! (http://www.myhoroscope.gr/eph.php):bigsmile:
Το νουμεράκι 407.