PDA

View Full Version : Κουρσάρος έρωτας!



Ρένα Μεντάκη
13-04-2008, 10:47 PM
Ταξιδεύει στα πελάγη της ψυχής, καταδυναστεύει τις αισθήσεις και παραλύει κάθε κύτταρο λογικής. Αυτός ο μήνας αγγίζει στο ζενίθ την σεξουαλικότητα που κρύβεται μέσα μας. Ευκαιρίες πολλές και ευχάριστες, άλλες παροδικές, άλλες με αίσιο τέλος στην πορεία του χρόνου.

Στις 10 Απριλίου η Μαύρη Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4/1/2009! Το διάστημα αυτό μας ανοίγει δρόμους για νέες περιπέτειες στον κόσμο των αισθήσεων, μας κάνει κυνηγούς της ηδονής και της απόλαυσης μέσα από απρόβλεπτες κατακτήσεις. Ευτυχώς λίγο νωρίτερα στις 2/4 ο αστεροειδής Έρως έχει περάσει στον Ταύρο, ένα ζώδιο που το χαρακτηρίζει η εγκράτεια και η σταθερότητα, για να μας βοηθήσει να φρενάρουμε κάπως τις αχαλίνωτες επιθυμίες μας και να μην ακροβατήσουμε σε δύσβατες ερωτικές κορυφές. Απορροφημένοι οι πιο πολλοί από την καθημερινότητα και την εξέλιξη του ιντερνετικού σεξ, που ουσιαστικά κυριεύεται από το φόβο του άγνωστου και μας κάνει να καταλήγουμε σε πλατωνικές σχέσεις χωρίς εξέλιξη, από τον Απρίλιο και μετά θα απαγκιστρωθούμε από τα πλήκτρα και τις οθόνες και θα ζήσουμε την αναντικατάστατη ανθρώπινη επαφή. Εξάλλου, στις 20/4 η Πανσέληνος γίνεται στον Σκορπιό – στον πιο ερωτικό άξονα – σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο θα απολαύσουμε τις σχέσεις που θα κάνουμε, αλλά θα υπάρξουν και προοπτικές μονιμότητας. Στις 22/4 ο ερωτικός ¶ρης που υποδαυλίζει και φουντώνει την σεξουαλικότητα, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Αυτή η όψη θα φέρει ευκαιρίες για ειδυλλιακό και έντονο σεξ χωρίς ωστόσο να εγγυάται την διάρκεια και την μονιμότητα καθώς το ίδιο διάστημα η αντίθεση του Δία με τον ¶ρη μπορεί να μας οδηγήσει στην δημιουργία παράνομων σχέσεων. Είναι πιθανό λοιπόν, πολλοί από μας να μην αρκεστούμε στην σχέση που έχουμε και να αναζητήσουμε την ηδονή του σεξ σε κρυφές περιπέτειες για να δοκιμάσουμε τη γεύση του απαγορευμένου καρπού. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος των αποκαλύψεων που θα φέρουν τα πάνω κάτω.


Ας δούμε λοιπόν τι θα φέρει αυτή η «καυτή» περίοδος στο κάθε ζώδιο.


Κριός
Ο ερχομός της άνοιξης αρχίζει να σας «ανάβει» περισσότερο και σας επιφυλλάσσει έντονες ερωτικές στιγμές. Ο σύντροφός σας θα ανταποκριθεί στις ερωτικές σας επιθυμίες και ίσως μάλιστα κάποιες στιγμές σας εκπλήξει παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα ικανοποιήσουν τις πιο κρυφές φαντασιώσεις σας. Στις διακοπές του Πάσχα μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που θα σας προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις καθώς εκεί υπάρχει πιθανότητα να σας γίνει και πρόταση γάμου μέσα σε ένα ειδυλιακό περιβάλλον. Αν είστε ελεύθεροι οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές πάθους. Απολαύστε τις γιατί το καλοκαίρι διαγράφεται περισσότερο ρομαντικό παρά καθαρά σεξουαλικό.


Ταύρος
Η σεξουαλικότητά σας θα φτάσει στο αποκορύφωμά της αυτό το διάστημα! Η Λίλιθ από τον Τοξότη θα σας φέρει μεγάλη τύχη και θα σας αποτρέψει από διαφωνίες και τσακωμούς με τον σύντροφό σας. Μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού θα είστε πολύ δραστήριοι σεξουαλικά και μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σας θα καταλήγει στο κρεβάτι. Για τους ελεύθερους το φετινό καλοκαίρι θα είναι γεμάτο από νέες εμπειρίες. Πρόκειται να συναντήσετε ένα άτομο για το οποίο θα νιώσετε μεγάλη συμπάθεια. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα θα βασίζονται σε μεγάλο πάθος, που θα συνδυάζεται ωστόσο με αρμονία και σταθερότητα. Μπορείτε να κερδίσετε τους πάντες με τη λάμψη, τη γοητεία αλλά και την σοβαρότητα που εκπέμπετε.


Δίδυμοι
Δύσκολα τα πράγματα για σας! Θα πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας. Μια επαναστατική διάθεση θα σας ωθήσει να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε καταπίεση, ή από οποιαδήποτε σχέση πιστεύετε ότι έχει φθαρεί. Θα απελευθερώσετε απροκάλυπτα τη σεξουαλική σας διάθεση και θα φροντίσετε να διασκεδάσετε και να γλεντήσετε χωρίς καμία ενοχή. Φυσικά, μην ξεχάσετε πως τίποτα δεν μένει κρυφό και σιγουρευτείτε ότι δεν σας απασχολούν οι συνέπειες… Εάν δεν έχετε σχέση, το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για να απολαύσετε σεξ ανώτερης ποιότητας που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρήκατε το μάστορά σας. Απολαύστε το γιατί το φθινόπωρο οι σεξουαλικές σχέσεις δεν θα είναι τόσο δραστήριες, χωρίς ωστόσο να σταματήσετε να απολαμβάνετε – έστω και πιο αραιά – συγκλονιστικές στιγμές.


Καρκίνος
Το διάστημα αυτό θα υπάρχει ένας διάχυτος ερωτισμός στις καθημερινές σας συναλλαγές, στο χώρο της εργασίας σας, στις φιλικές σας συναναστροφές, ακόμα και στο δρόμο που κινείστε. Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε έναν άνθρωπο που θα καταφέρει να σας ξεμυαλίσει. Πολλοί από σας θα δημιουργήσετε μια σχέση γεμάτη πάθος και ένταση για όσο τη ζήσετε, αφού οι προοπτικές για διάρκεια είναι λίγες. Εάν υποβόσκει ένα κρυφό πάθος στον εργασιακό χώρο, σύντομα θα βγει στην επιφάνεια και θα διαπιστώσετε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να ενδώσετε. Οι καλοκαιρινοί μήνες θα είναι πολύ δραστήριοι για την σεξουαλική σας ζωή.


Λέων
Τα άστρα σας προκαλούν να παίξετε με τις αισθήσεις. Οι σεξουαλικότητά σας είναι ανεβασμένη και κάνετε έρωτα συχνά χωρίς προκαταλήψεις και καθωσπρεπισμούς. Σας περιμένουν στιγμές πολύ συναρπαστικές με τον σύντροφό σας να συμμετέχει σε όλα σας τα παιγνίδια. Επιτέλους θα νιώσετε να απελευθερώνετε όχι μόνο τη σεξουαλικότητά σας αλλά ολόκληρη την ύπαρξή σας. Θα αφεθείτε στον έρωτα και θα ζήσετε μεγάλα πάθη. Όσοι είστε αδέσμευτοι, ίσως οι γνωριμίες που θα κάνετε να μην σας προσφέρουν αρχικά το έντονο πάθος αλλά θα είναι βαθιές και ουσιαστικές. Το μέλλον όμως προδιαγράφεται ευοίωνο, καθώς όλες οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, εγγυώνται σταθερότητα και διάρκεια.


Παρθένος
Ο Απρίλιος θα είναι αρκετά δραστήριος μήνας για την ερωτική σας ζωή. Εάν έχετε μια σταθερή σχέση, θα μοιραστείτε με τον σύντροφό σας ιδιαίτερες στιγμές, αφιερώνοντας πολύ χρόνο στα προκαταρκτικά, τα οποία θα αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Εάν πάλι είστε ελεύθεροι ο μήνας αυτός θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και ερωτικά ραντεβού που υπόσχονται πολλά. Παρά το γεγονός ότι θα έχετε πολλές προκλήσεις καλό θα είναι να μην μπλεχτείτε σε δυο και τρεις σχέσεις ταυτόχρονα. Αντίθετα προσπαθήστε να «χρησιμοποιήσετε» όλη την σεξουαλικότητά σας για να δεθείτε με το άτομο που φαίνεται πιο ενδιαφέρον. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να πετύχετε όσα επιθυμείτε καθώς αργότερα ο χρόνος – είτε ο δικός σας είτε του συντρόφου σας – θα περιοριστεί και οι ευκαιρίες θα είναι λιγότερες.


Ζυγός
Για σας είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε σωστά το πρόσωπο με το οποίο μοιράζεστε το κρεβάτι σας. Η φυσική έλξη είναι σημαντική αλλά αυτό που πραγματικά σας γοητεύει είναι η εξυπνάδα του συντρόφου σας. Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος από άτομα που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να υποκύψει στο πάθος που θα νιώσετε, παρΆ όλο που σε γενικές γραμμές προβλέπονται πολλές ανακατατάξεις στα ερωτικά σας. Ό,τι ζήσετε όμως τώρα, θα έχει μια ιδιαίτερη γοητεία και έναν έντονο ερωτισμό. Ίσως μάλιστα υπάρξει και ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο που θα σας αποκαλύψει τις ερωτικές του προθέσεις, το οποίο όμως θα είναι ήδη δεσμευμένο.


Σκορπιός
Παραδοσιακά θεωρείστε το πιο σεξουαλικό ζώδιο του ζωδιακού. Και αυτόν το μήνα η σεξουαλική δραστηριότητά σας θα πολλαπλασιαστεί. Εάν δεν έχετε σταθερή σχέση, θα ζήσετε καινούργιες απολαύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητά των σχέσεών σας. Εάν έχετε σταθερή σχέση θα υπάρξει μεταξύ σας μια καινούργια σημαντική σεξουαλική ολοκλήρωση. Σε κάθε περίπτωση όλη την περίοδο που η Λίλιθ θα βρίσκεται στον Τοξότη, θα σας ωθήσει να δείτε με «άλλο μάτι» τις σχέσεις σας. Κάθε αυθορμητισμός και επιπολαιότητα θα περιοριστεί και το μόνο που θα σας απασχολεί θα είναι το πώς θα κρατήσετε την σχέση που σας ενδιαφέρει πραγματικά. Η ζήλια, το πάθος και το αίσθημα της «ιδιοκτησίας» θα σας ακολουθούν συνεχώς. Η σεξουαλική σας ζωή αποθεώνεται το φθινόπωρο!


Τοξότης
Σας αρέσει να πειραματίζεστε και να δοκιμάζετε τα πάντα. Αυτό μπορεί να δημιουργεί κάποια προβλήματα στην σχέση σας με τον σύντροφό σας, που συνήθως αποκαθίστανται μετά από ένα καλό κρεβάτι! Τον Απρίλιο θα πάρετε την πρωτοβουλία να χειριστείτε την ερωτική σας ζωή όπως ακριβώς θέλετε. Θα διεκδικήσετε, θα απαιτήσετε, θα ζηλέψετε, αλλά και θα πληγωθείτε. Το πέρασμα της Λίλιθ είναι άκρως ερωτικό, αλλά και επώδυνο. Η τάση που έχετε για καταχρήσεις στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Προσέξτε λοιπόν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα τις απιστίες που ίσως δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στον μόνιμο δεσμό σας, αλλά και τις νέες γνωριμίες που αλλιώς παρουσιάζονται και αλλιώς θα εξελιχθούν στην πορεία.


Αιγόκερως
Είστε αρκετά επιφυλακτικοί και δεν ξανοίγεστε εύκολα αν δεν αποκτήσετε εμπιστοσύνη – παρΆ όλο που σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις. Αυτό το διάστημα θα ξυπνήσει πολύ έντονα το παρελθόν μέσα σας. Η νοσταλγία για κάποια χαμένη αγάπη θα σας κάνει να μελαγχολείτε συχνά. Μετακινήσεις και ταξίδια που θα κάνετε, μπορεί να σας προσφέρουν γνωριμίες, δεν εγγυώνται όμως κάτι το σταθερό. Αυτό βέβαια, μπορεί να μην σας ενοχλεί. Ειδικά αν πρόκειται για κάποια σχέση που το πρόβλημά της θα είναι η χιλιομετρική απόσταση, μπορεί και να σας αρέσει. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να πρόκειται για ένα δεσμό παράνομο ή κρυφό που αν συνεχιστεί, αργότερα θα σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.


Υδροχόος
Η στρατηγική σας στη σεξουαλική κατάκτηση είναι το φλερτ χωρίς ντροπές αλλά με κομψότητα. Ο φιλικός τομέας είναι ο χώρος μέσα από τον οποίο μπορείτε να περιμένετε μεγάλες εκπλήξεις. Αν διατηρείτε φιλικές επαφές με μια πρώην ερωτική σας σχέση, να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί. Διαφυλάξτε τις σχέσεις που σημαίνουν πολλά για σας και προστατέψτε τις από κουτσομπολιά και συκοφαντίες. Είναι πολλοί αυτοί που έχουν συμφέροντα από εσάς και που θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν ποικιλοτρόπως. Το καλοκαίρι οι σεξουαλικές σχέσεις θα είναι λιγοστές αλλά όσες συμβούν θα είναι γεμάτες πάθος και ερωτισμό. Το φθινόπωρο όμως θα αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο.


Ιχθείς
Από τον Απρίλιο και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού οι ευκαιρίες θα παρουσιαστούν τις πιο ανυποψίαστες στιγμές, και δεν θα χάσετε καμία ευκαιρία για να απολαύσετε το σεξ. Η λίμπιντό σας είναι πολύ ανεβασμένη και δεν μπορείτε να φρενάρετε τις ορέξεις σας. Ωστόσο το σημαντικότερο γεγονός για το επόμενο διάστημα στην ερωτική σας ζωή θα είναι οι αποκαλύψεις. Αποκαλύψεις που μπορεί να αφορούν εσάς, ή να σχετίζονται με τον σύντροφό σας. Αν υπάρχει μια σχέση παράνομη, ή ένας δεσμός που για κάποιο λόγο πρέπει να κρατηθεί μυστικός, μπορεί από κάποιο τυχαίο γεγονός να δημιουργηθεί σκάνδαλο. Γενικά, να θυμάστε ότι αυτό το διάστημα είναι πολύ δύσκολο να μείνει κρυφό το οτιδήποτε.