PDA

View Full Version : Β.και Ν. Δεσμός στη Συναστρία.

libraD
14-03-2008, 05:57 PM
Καλησπέρα σε όλους!
Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τί μπορεί να σημαίνει αν ο Ν.Δεσμός του στον Αίγόκερω (4.03')κάνει σύνοδο με τη Σελήνη μου (5.36'), το Δία (4.46') και το μεσουράνημα (0.29');
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
libraD :love:

Βασιλης Παπαδολιας
15-03-2008, 02:47 PM
Γενικά τον κάνεις και αισθάνεται ότι πατά σε γνωστά μέρη και ξέρει πώς να φερθεί. Αισθάνεται κάπως ότι σε έχει στην ευθύνη του και πρέπει να σε φροντίσει. Αυτό γενικά όταν ο Δίας ή η Σελήνη κάνουν σύνοδο με το Ν.Δεσμό του άλλου. Για το Μεσουράνημα δεν έχω προσλαμβάνουσες, αλλά πιθανόν να έχει σχέση με την κοινωνική σου αποκατάσταση.

libraD
19-03-2008, 02:43 PM
Σας ευχαριστώ πολύ !!!
Perfect

Λίλιαν Σίμου
19-03-2008, 04:04 PM
Αγαπητή φίλη

Σε θέμα συναστρίας, χωρίς να έχω την πλήρη εικόνα και πολλές παραμέτρους που μας ωθούν στο συμπέρασμα της καρμικής ή μη, σύνδεσής μας με ένα άτομο, θα έλεγα πως υπάρχει επιπλέον το εξής:
μία εικόνα εσωτερική που του θυμίζει οικείο πρόσωπο και μάλιστα συγγενικό, είτε μία μητρική παρουσία, είτε μία συζυγική. Επίσης, μία οικειότητα και κοντά σας θα θεωρεί πως έχει την πεποίθηση μίας προστασίας και μίας ζεστής αγκαλιάς. Μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας σύνδεση από παλιά, ή να του φέρνετε στοιχεία παλιάς γνωριμίας που περιείχε τα χαρακτηριστικά που σας αναφέρω εν συντομία.

Αυτά θα τα προβάλει κοινωνικά ή μέσα από μία κοινωνική σχέση. Αν έχετε σχέση επαγγελματική, ενδεχομένως η θετική ή αρνητική του στάση απέναντι στο συναίσθημα που του διεγείρετε, θα έχει επίδραση στο κοινωνικό σας προφίλ..

Φιλικά
Λίλιαν Σίμου

libraD
20-03-2008, 03:39 PM
Σας ευχαριστώ κ.Σίμου
Πρόκειται όμως για συναισθηματική-ερωτική σχέση που έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα χρόνια τώρα, και όχι για επαγγελματική.
Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ. :bigsmile:

Λίλιαν Σίμου
20-03-2008, 08:14 PM
Αγαπητή φίλη

Σχεδόν το ίδιο ισχύει και σε προσωπική σχέση. Αναγνωρίζει στοιχεία που τον συγκινούν και έχουν σχέση με παλιές εμπειρίες, αλλά και άλυτα θέματα αυτών των εμπειριών. Υπάρχει ανάγκη επίλυσής τους, αλλά είναι δύσκολο γιατί οι αντιδράσεις είναι συχνά από το υποσυνείδητο.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

dominia77
20-03-2008, 08:43 PM
Κα Σιμου, θα μπορουσατε να μας πειτε δυο λογια για τους Δεσμους της Σεληνης σε γωνιακους οικους? Απο καποιους θεωρειται "δυσκολο" σημειο στο ωροσκοπιο, χωρις ωστοσο, εμενα προσωπικα να με καλυπτει η παραπάνω ερμηνεια.
Εσεις πιστευτετε πως θα μπορουσαμε να προσεγγισουμε ερμηνευτικα τους δεσμους, περισσοτερο σε καθε οικο ξεχωριστα, παρα συγκεκριμενα σε ποιότητες?

Λίλιαν Σίμου
20-03-2008, 09:20 PM
Αγαπητή dominia77

Οι Δεσμοί ανά οίκο κι ανά ζώδιο υπάρχουν σε δύο καλά άρθρα του φόρουμ. Αν θέλετε να ψάξετε στην ενότητα της καρμικής αστρολογίας και πιστεύω θα σας καλύψουν. Αν είναι σε γωνιακούς οίκους είναι πιο έντονη η εικόνα που μας παρουσιάζουν κα μας ωθούν πιο γρήγορα να ακολουθήσουμε το μήνυμά τους. Είναι η προσωπική μας αποστολή, κάτι που θα μας δώσει ικανοποίηση.

Θεωρώ πως η ποιότητα του ζωδίου μεταφέρει το κύριο μήνυμα το οποίο θα εκδηλωθεί μέσα από τον τομέα -οίκο. Και τα δύο συνδυάζονται όμως και δίνουν το νόημα της ζωής μας για να αισθανθούμε τελικά πληρότητα.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

nak
21-03-2008, 03:38 PM
αν ο β.δεσμος μου κανει συνοδο με τον ωροσκοπο του και ο ν. δεσμο μου κανει συνοδο με την ακμη του 7ου οικου του , οπως επισης αν ο β. δεσμος του κανει συνοδο με το μεσουρανημα μου και ο ν. δεσμος του με τη σεληνη μου, μπορει να θεωρηθει ως καρμικη σχεση? μπορειτε επισης να μου πειτε τι σνμαινουν οι παραπανω οψεις?

*Μαίρη*
23-03-2008, 02:28 AM
sas parakalw poli epeidh eimai sxedon asxeth apo ayta mporei kapoios na mou e3hghsei pote enas planhths kanei synodo me enan allo?
eyxaristw poli ek twn proterwn!

Λίλιαν Σίμου
23-03-2008, 09:31 PM
Αγαπητή nak

Σε σας δείχνει μία παρουσία που θα προσδώσει νόημα και μαθήματα στην εξέλιξη σε κοινωνικές σχέσεις και πρέπει να αναγνωρίζει σε σας στοιχεία από παρελθούσες σχέσεις. Υπάρχει εσωτερική συγκίνηση και έλξη. Σε εκείνον φαίνεται να λειτουργεί ένα μάθημα που τον εξελίσσει ως προσωπικότητα, είτε προς το θετικό, είτε προς ένα δύσκολο δρόμο, ανάλογα με την συνολική σας συναστρία.

Αγαπητή *Μαίρη*

Αν θέλετε να ανοίξετε ένα ερώτημα τέτοιο στην ενότητα "Εραστές της αστρολογίας" για να σας απαντήσουν τα μέλη μας. Υπάρχουν όμως και πληροφορίες όψεων στα άρθρα μας στην ενότητα "'οψεις". Πρέπει να διαβάσετε κι εκεί, ένα ενδιαφέρον υλικό.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

nak
24-03-2008, 11:23 AM
Ευχαριστω πολυ κ. Σιμου. μια τετοια οψη δειχνει καρμικη σχεση?

Λίλιαν Σίμου
25-03-2008, 10:12 PM
Ευχαριστω πολυ κ. Σιμου. μια τετοια οψη δειχνει καρμικη σχεση?

Μάλιστα, αυτό εννοώ με τα μαθήματα ζωής.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

hor
27-03-2008, 08:53 PM
Geia!
Exw gennh8ei 14 septemvriou 1988 sth 8essaloniki.
Diavasa oti o boreios desmos mou pou einai stous ix8eis einai apo tous pio dyskolous (alla ton vrhka arketa peripeteiwdh!!) Ti ginetai me to notio?Pou vrisketai?
Pws ephreazoun o enas ton allon?
Genika yparxei kati sto wroskopio mou pou na elafrainei thn "dyskolia" tou boreiou desmou?
Eyxaristw

black moon
27-03-2008, 09:14 PM
Geia!
Exw gennh8ei 14 septemvriou 1988 sth 8essaloniki.
Diavasa oti o boreios desmos mou pou einai stous ix8eis einai apo tous pio dyskolous (alla ton vrhka arketa peripeteiwdh!!) Ti ginetai me to notio?Pou vrisketai?
Pws ephreazoun o enas ton allon?
Genika yparxei kati sto wroskopio mou pou na elafrainei thn "dyskolia" tou boreiou desmou?
Eyxaristw

Λοιπόν, πρωτα απ' όλα να σου πω οτι γραφουμε ελληνικά(γιατι πολλοί δεν γνωρίζουν την αγγλική αλφάβητο) και μικρα.
Όλοι οι Β.Δ. έχουν την δυσκολία τους.Σ'αυτό, παίζει ρόλο και το τι όψεις κάνει.Ο Ν.Δ. είναι στο ακριβώς αντίθετο σημείο π.χ. Κριός 5 μοίρες - Ζυγός 5 μοίρες.Ο Ν.Δ. δείχνει απο που έρχεσαι και ο Β.Δ. που πάς.Με λίγα λόγια στον Νότιο νιώθεις ένα βόλεμα σε οικείες καταστάσεις που ήδη έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι,ενώ ο Βόρειος σου δείχνει σε τί πρέπει να ζοριστείς για να εξελιχθείς.Αυτό που ελαφραίνει την "δυσκολία" του,όπως και εσυ λες, είναι το δικό σου "ζόρισμα" και "ξεβόλεμα".

gargoyle
28-03-2008, 06:10 PM
Είναι εκπληκτικό το ότι θεωρείται πως ένα γεωμετρικό σημείο μπορεί να δείχνει παρελθούσες σχέσεις και ζωές και "χρέη ψυχής"... Βρε το μπαμπέσικο...

Προσωπικά, σε καμία σημαντική σχέση της ζωής μου, είτε ερωτική είτε φιλική, δεν άγγιζε κανείς με οποιονδήποτε τρόπο αυτά τα υποτιθέμενα θαυματουργά, πανίσχυρα και πάνσοφα σημεία.

Κάτι δεν πάει καλά με το μάθημα της γεωμετρίας στα ελληνικά σχολεία...

cancerian
28-03-2008, 07:05 PM
Είναι εκπληκτικό το ότι θεωρείται πως ένα γεωμετρικό σημείο μπορεί να δείχνει παρελθούσες σχέσεις και ζωές και "χρέη ψυχής"... Βρε το μπαμπέσικο...

Και να φανταστεις οτι οι Δεσμοι υπηρχαν απο την αρχαιοτητα !!!!:weird:!!!! Τι σου ειναι η Αστρολογια ε ? :love:

black moon
30-03-2008, 05:07 PM

Προσωπικά, σε καμία σημαντική σχέση της ζωής μου, είτε ερωτική είτε φιλική, δεν άγγιζε κανείς με οποιονδήποτε τρόπο αυτά τα υποτιθέμενα θαυματουργά, πανίσχυρα και πάνσοφα σημεία.

Κάτι δεν πάει καλά με το μάθημα της γεωμετρίας στα ελληνικά σχολεία...

Αυτά είναι γι'αυτούς που έχουν να μάθουν απο μέσα, για να φτιάξουν και μέσα και έξω.Δέν είναι για σένα!!!

gargoyle
30-03-2008, 09:16 PM
Αυτά είναι γι'αυτούς που έχουν να μάθουν απο μέσα, για να φτιάξουν και μέσα και έξω.Δέν είναι για σένα!!!

Α, ωραία, εφόσον έχουν από μέσα ήδη, ας κάνουν τον κόπο να μου πουν και από που το βρήκαν.

gargoyle
30-03-2008, 09:20 PM
Και να φανταστεις οτι οι Δεσμοι υπηρχαν απο την αρχαιοτητα !!!!:weird:!!!! Τι σου ειναι η Αστρολογια ε ? :love:

Φαντάσου...

Όντως, η Αστρολογία σου είναι μεγάλο πράγμα.... Ειδικά όταν σου δίνει π.χ. ενδείξεις για προηγούμενες ζωές μέσω της τροχιάς τη Σελήνης, ενώ ως "καρμικό" πλανήτη δέχεται τον Κρόνο, αντί για την Σελήνη.

Πραγματικά, τι σου είναι η Αστρολογία...:bigsmile:

cancerian
30-03-2008, 09:39 PM
Φαντάσου...

Όντως, η Αστρολογία σου είναι μεγάλο πράγμα.... Ειδικά όταν σου δίνει π.χ. ενδείξεις για προηγούμενες ζωές μέσω της τροχιάς τη Σελήνης, ενώ ως "καρμικό" πλανήτη δέχεται τον Κρόνο, αντί για την Σελήνη.

Πραγματικά, τι σου είναι η Αστρολογία...:bigsmile:

Μ'αρεσεις !!!! Μπορεις να αποτελεις συνεχεια του λογου μου ...... Αλλα μην το κανεις παραπανω απο μια φορα στην ιδια προταση , θα φανει κουραστικο ... Μπορεις να επαναλαμβανεσαι και να με συμπληρωνεις στις επομενες !

black moon
30-03-2008, 10:21 PM
Α, ωραία, εφόσον έχουν από μέσα ήδη, ας κάνουν τον κόπο να μου πουν και από που το βρήκαν.

Δεν φαντάζομαι να εννοείς οτι μέσα μας υπάρχει ...ενα κενό που μεγαλώνει ;
Για να μπορέσεις φυσικά να κοιτάξεις μέσα σου(στην μικρογραφία αυτή,του κόσμου),βασική προυπόθεση είναι να υπάρχει κατι αξιόλογο... εκεί!Σ'αυτό συμφωνούμε :huh:!
Αν και εγώ πιστεύω οτι απ' τα χειρότερα καμμιά φορά βγαίνει το καλύτερο!Απόψεις βλέπεις!

gargoyle
30-03-2008, 11:14 PM
Μ'αρεσεις !!!! Μπορεις να αποτελεις συνεχεια του λογου μου ...... Αλλα μην το κανεις παραπανω απο μια φορα στην ιδια προταση , θα φανει κουραστικο ... Μπορεις να επαναλαμβανεσαι και να με συμπληρωνεις στις επομενες !

Δηλαδή, σας προβλημάτισε και σας το γεγονός πως υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ των όσων δηλώνονται για τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και στο ότι ο "καρμικός" πλανήτης είναι ο Κρόνος; Πολυ χαίρομαι. Σε ποιο θέμα έχετε τοποθετηθεί επ'αυτού, για να το κοιτάξω;

gargoyle
30-03-2008, 11:16 PM
Δεν φαντάζομαι να εννοείς οτι μέσα μας υπάρχει ...ενα κενό που μεγαλώνει ;
Για να μπορέσεις φυσικά να κοιτάξεις μέσα σου(στην μικρογραφία αυτή,του κόσμου),βασική προυπόθεση είναι να υπάρχει κατι αξιόλογο... εκεί!Σ'αυτό συμφωνούμε :huh:!
Αν και εγώ πιστεύω οτι απ' τα χειρότερα καμμιά φορά βγαίνει το καλύτερο!Απόψεις βλέπεις!

Όχι, εννοώ πως μου λέει περισσότερα το tabula rasa.

black moon
30-03-2008, 11:29 PM
"¶γραφο χαρτί" γιατι πολλοί δεν ειναι ξενογλωσσομαθείς κιολας!Ως προς αυτό ειναι δικαιωμά σου να πιστεύεις πως ήρθες αγνή κι αμόλυντη σαν το απάτητο χιόνι!Χωρίς υποσυνειδησιακές μνήμες κλπ.Δεν πρόσεξα κανείς να σου στέρησε αυτό το δικαίωμα!Θα μου επιτρέψεις,ευγενικά όμως να πιστευω κι εγώ οτι θέλω.

gargoyle
30-03-2008, 11:41 PM
"¶γραφο χαρτί" γιατι πολλοί δεν ειναι ξενογλωσσομαθείς κιολας!Ως προς αυτό ειναι δικαιωμά σου να πιστεύεις πως ήρθες αγνή κι αμόλυντη σαν το απάτητο χιόνι!Χωρίς υποσυνειδησιακές μνήμες κλπ.Δεν πρόσεξα κανείς να σου στέρησε αυτό το δικαίωμα!Θα μου επιτρέψεις,ευγενικά όμως να πιστευω κι εγώ οτι θέλω.

Μπα, αυτές οι ερμηνείες περί αγνότητας και τα συναφή δεν έχουν να κάνουν με ότι κινούνταν γύρω από το ότι εννοείται με τη φράση. Οι υποσυνειδησιακές μνήμες ή ότι άλλο τελοσπάντων, δεν σχετίζονται αποκλειστικά με αυτά τα ζητήματα. Π.χ. μπορεί να έχουμε μνήμες από την εμβρυακή κατάσταση, αυτό είναι υπό εξέταση ακόμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχουν προηγούμενες ζωές.

Δεν νομίζω πως σου στέρησα το δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις. Είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε όποιον άλλο ασπάζεται τα ίδια πίστευω με σένα.

Αυτό που με απασχολεί είναι το αποτέλεσμα τέτοιων θεωρήσεων.

black moon
30-03-2008, 11:57 PM
Μπα, αυτές οι ερμηνείες περί αγνότητας και τα συναφή δεν έχουν να κάνουν με ότι κινούνταν γύρω από το ότι εννοείται με τη φράση. Οι υποσυνειδησιακές μνήμες ή ότι άλλο τελοσπάντων, δεν σχετίζονται αποκλειστικά με αυτά τα ζητήματα. Π.χ. μπορεί να έχουμε μνήμες από την εμβρυακή κατάσταση, αυτό είναι υπό εξέταση ακόμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχουν προηγούμενες ζωές.

Δεν νομίζω πως σου στέρησα το δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις. Είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε όποιον άλλο ασπάζεται τα ίδια πίστευω με σένα.

Αυτό που με απασχολεί είναι το αποτέλεσμα τέτοιων θεωρήσεων.

Eπείδή είσαι όλο υπόνοιες μηπως μπορείς να μας πεις για τα αποτέλεσματα τέτοιων θεωρήσεων;Ίσως αν έχεις προσωπική εμπειρία να γλυτώσεις πολλους απο μας απ'τον κακό δρόμο.Προσωπική ομως!

kphssa
31-03-2008, 12:16 AM
Μια ερωτηση για τους Δεσμους στη συναστρια θα ηθελα να κανω και ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε..

Τι θα μπορουσαν να σημαινουν οι παρακατω οψεις

Η Λιλιθ του ανδρα σε συνοδο με το ΝΔ της γυναικας?
αλλη περιπτωση
Η Αφροδιτη του Ανδρα σε συνοδο με το ΝΔ της γυναικας?

εχουν αυτα τα ζευγαρια "παλιους λογαρισμους"?:bigsmile:

gargoyle
31-03-2008, 12:21 AM
Eπείδή είσαι όλο υπόνοιες μηπως μπορείς να μας πεις για τα αποτέλεσματα τέτοιων θεωρήσεων;Ίσως αν έχεις προσωπική εμπειρία να γλυτώσεις πολλους απο μας απ'τον κακό δρόμο.Προσωπική ομως!

Υπόνοιες; Προφανώς αστειεύεσαι... Ολόκληρο θέμα έχει γίνει κατά πόσο μπορεί κανείς να θεωρεί προδιαγεγραμμένα πράγματα, προδιαγεγραμμένα χρέη που υποδηλώνουν συγκεκριμένες σωστές συμπεριφορές ώστε να επιλυθούν κι εσύ ακόμη έχεις υπόνοιες;

Αλλά προφανώς εσύ το θεωρείς φυσιολογικό το να έρχεσαι με χρέη σ'αυτό ή όποιο άλλο κόσμο. Αλήθεια, πιστεύεις πως υπάρχουν "μοιραία γεγονότα"; Γεγονότα που δεν μπορεί να τα αποφύγει κανείς; Και δεν αναφέρομαι φυσικά στο γενικό "τούτη η γη που την πατούμε, όλοι μέσα θε να μπούμε". Αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ. Ένα παράδειγμα σχετίζεται με το θεματάκι "μοιραίες συναντήσεις". Υπάρχουν "μοιραίες συναντήσεις"; Που ότι και να κάνεις, δεν τις αποφεύγεις;

Επίσης, στο είπα και στο άλλο θέμα, ψάξε λίγο καλύτερα πολλά που έχουν γραφτεί σχετικά με το Κάρμα. Έχει ένα ωραιότατο θεματάκι, όπου υποβάλλεται η τυπική ερώτηση για τα παιδιά που υποφέρουν στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον...

black moon
31-03-2008, 12:53 AM
Υπάρχουν "μοιραίες συναντήσεις"; Που ότι και να κάνεις, δεν τις αποφεύγεις;
Ναι, υπάρχουν!Οχι με την συγκεκριμένη ψυχή αλλά με αυτό που έχει να σου προσφέρει ή συνάντηση.

Επίσης, στο είπα και στο άλλο θέμα, ψάξε λίγο καλύτερα πολλά που έχουν γραφτεί σχετικά με το Κάρμα. Έχει ένα ωραιότατο θεματάκι, όπου υποβάλλεται η τυπική ερώτηση για τα παιδιά που υποφέρουν στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον...
Το έχω διαβάσει!

gargoyle
31-03-2008, 01:09 AM
Ναι, υπάρχουν!Οχι με την συγκεκριμένη ψυχή αλλά με αυτό που έχει να σου προσφέρει ή συνάντηση.

Το έχω διαβάσει!

Ωραία. Ως προς το πρώτο, διαφωνούμε ριζικά. Και με όποιον πιστεύει πως έχει να κάνει με συγκεκριμένη ψυχή, και με όποιον - που για μένα είναι ακόμη χειρότερο - θεωρεί πως υπάρχει συγκεκριμένο και καθορισμένο μάθημα για να πάρεις. ¶ρα, να μη λέμε πως το Κάρμα το φτιάχνεις και όλα τα παρεμφερή. Ξεκάθαρα πράγματα.

Έχεις συγκεκριμένα μαθήματα να πάρεις, καθορισμένα άνωθεν, και είτε θέλεις, είτε όχι, θα τα λουστείς.

Νομίζω πως εδώ βρισκόμαστε σε ένα πολύ κομβικό σημείο, από πολλές απόψεις, φιλοσοφικά, ιδεολογικά , ηθικά, κλπ. Μπορεί κανείς να πει πάρα πολλά και να μην τελειώσει.

Σχετικά τώρα με το θεματάκι. Κι εγώ το έχω διαβάσει. Και πολλά άλλα εκτός από αυτό. Αλλά αν είναι να συζητήσουμε επ' αυτού, δεν πρέπει να γίνει εδώ. Προσωπικά έχω ήδη κάνει σχόλια κάτω από το άρθρο. Αν θέλεις να κάνεις κι εσύ, άνοιξε κάποιο άλλο θέμα.

black moon
31-03-2008, 01:19 AM
Δεν χειρίζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο τα μαθήματα ή τις ευκαιρίες που τους δίνονται!Εκεί ειναι η επιλογή...
Εχεις δίκιο... όχι οτι σε βαριέμαι:sick:,κάθε άλλο!Αλλα καλύτερα να το σταματήσουμε :idea:,για σήμερα!

gargoyle
31-03-2008, 01:30 AM
Δεν χειρίζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο τα μαθήματα ή τις ευκαιρίες που τους δίνονται!Εκεί ειναι η επιλογή...
Εχεις δίκιο... όχι οτι σε βαριέμαι:sick:,κάθε άλλο!Αλλα καλύτερα να το σταματήσουμε :idea:,για σήμερα!

Ναι, πήγε αργά. Να είσαι καλά. Καλό βράδυ. :)

tigre
24-07-2008, 02:18 AM
καλησπερα τι λετε για αυτες τις οψεις?
ο β.δεσμος στο κριο τετραγωνο με τον ηλιο?
εξαγωνο με τη σεληνη στους διδυμους
εξαγωνο με τον αρη στους διδυμους
αντιθεση με πλουτωνα στο ζυγο.....ο οποιος πλουτωνας στο γενεθλιο ειναι αναδρομος..παιζει ρολο αυτο?

WHITE.HORSE
13-10-2008, 06:59 PM
Ερώτηση ,
ο Β.δεσμός μου
κάνει τετράγωνο
με τον ήλιο του , ερμή ουρανό, ωροσκόπο, κλήρο της τύχης του
επίσης εξάγωνο με την αφροδίτη του

ενώ ο Β. δεσμός του
τετραγωνίζει τον ποσειδώνα μου , τον ερμή μου την σελήνη μου και τον ήλιο μου
χιαστί με το Δια μου

παιδία , ή μάλλον κυρίες και κύριοι αστρολόγοι

αυτές οι όψεις είναι θανατηφόρες για την σχέση μας ??

ποιός θα πέθάνει όμως ποιόν ??!!!

φιλικά πάντα και για να μαθάίνω :love:

WHITE.HORSE
15-10-2008, 09:19 AM
παιδιά κανείς ??

γιατί να μαθαίνουμε οι νέοι !!:love:

libraD
20-04-2009, 02:23 AM
Καλησπέρα,

Επανερχόμενη στο θέμα μου (ένα χρόνο μετά πλέον :cheesy: ), ήθελα να προσθέσω, και να επαναλάβω μαζί με πολλούς άλλους, ότι πρέπει να κοιτάει κανείς σφαρικά το θέμα όσον αφορά την καρμικότητα σε μια συναστρία.
Είχα ξεκινήσει το θέμα μου αναφέροντας, μόνο αυτές τις όψεις των Δεσμών με το έτερον ήμισυ. Πρέπει να πω ότι και οι υπόλοιπες όψεις φανερώνουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερα όταν προσπαθείς να τις ερμηνεύσεις σε σχέση με την πραγματικότητα. Μόνο έτσι μπορεί κανείς να διδαχθεί από την αστρολογία πιστεύω. Παρατηρώ άρα μαθαίνω.Εκτός δηλαδή ότι αμφότεροι οι Β.Δεσμοί πέφτουν στον 4ο οίκο του καθενός, είναι πολλές οι σύνοδοι είτε με τον έναν είτε με τον άλλον. Π.χ. Έστω ότι Α εγώ και Β εκείνος, Β.Δεσμός του Α σε σύνοδο με τη Σελήνη του Β, Β.Δεσμός του Α σε σύνοδο με το Χείρωνα του Β.Ο Β.Δεσμός του Β σε σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης του Α.Ν.Δεσμός του Α σε σύνοδο με το Δία του Β (και αντίστροφα), Ν.Δεσμός του Α σε σύνοδο με τον Ουρανό του Β.Ο Ν.Δεσμός του Β σε σύνοδο με τη Σελήνη του Α, Ν.Δεσμός του Β σε σύνοδο με τον ¶ρη του Α, Ν.Δεσμός του Β σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα του Α. Για να μην αναφέρω τις υπόλοιπες όψεις πλανητών και Δεσμών μεταξύ τους. Να προσθέσω ότι οι δυο Ήλιοι είναι σε τετράγωνο, οι Σελήνες σε χιαστί, ο Ήλιος του Α σε τρίγωνο με τη Σελήνη του Β και η Σελήνη του Α σε σύνοδο με τον Ήλιο του Α.
Τέλος, θα προσθέσω, κι ας με διαψεύσετε παρακαλώ ότι κάνω λάθος γιατί το διάβασα σε περιοδικό αστρολογίας, ότι ο Κρόνος του Α πέφτει στο 10ο οίκο του Β(οίκος του πεπρωμένου-έννοια έντονα συνυφασμένη με το κάρμα) και ο Κρόνος του Β πέφτει στον 7ο οίκο του Α.
Μετά από όλα αυτά πώς να μη σκεφτώ ότι πρόκειται για μια έντονα καρμική σχέση με τα όποια καλά ή άσχημα της, χωρίς να προχωρήσω βαθύτερα την άνάλυση μου κι αφήνωντας τη σε αυτό το επιδερμικό στάδιο.

Τελικά όσο πλησιάζει ο Κρόνος-Χρόνος στο ζώδιο μου (Ζυγός), νιώθω όλο και πιο ώριμη.

Έλπίζω ότι δε σας κούρασα

Φιλικά
libraD :love:

panemorfi
03-09-2010, 06:28 PM
οταν σε μια συναστρια υπαρχει
β.δεσμος τετραγωνο πλουτωνας
β.δεσμος αντιθεση πλουτωνας
β.δεσμος τετραγωνο μεσουρανημα
β.δεσμος τριγωνο αφροδιτη και κρονος
ν.δεσμος συνοδος πλουτωνας
ν.δεσμος συνοδος ωροσκοπος
σημαινει οτι η σχεση δεν προχωραει ?

Μητσάκος
03-09-2010, 07:26 PM
οταν σε μια συναστρια υπαρχει
β.δεσμος τετραγωνο πλουτωνας
β.δεσμος αντιθεση πλουτωνας
β.δεσμος τετραγωνο μεσουρανημα
β.δεσμος τριγωνο αφροδιτη και κρονος
ν.δεσμος συνοδος πλουτωνας
ν.δεσμος συνοδος ωροσκοπος
σημαινει οτι η σχεση δεν προχωραει ?

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο για να πάρεις μια ιδέα: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7706-%E1%F0%EF%EA%F9%E4%E9%EA%EF%F0%EF%E9%FE%ED%F4%E1%F 2-%F4%E9%F2-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2.html

panemorfi
03-09-2010, 07:41 PM
Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο για να πάρεις μια ιδέα: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7706-%E1%F0%EF%EA%F9%E4%E9%EA%EF%F0%EF%E9%FE%ED%F4%E1%F 2-%F4%E9%F2-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2.html

οκ ! ευχαριστω πολυ .

-mg-
09-12-2010, 10:27 PM
Καλησπερα...εχω ηλιο και αρη στην παρθενο σε ανοιχτη συνοδο (6 μοιρες) και ο νοτιος δεσμος του συντροφου μου κανει συνοδο με τον Ηλιο μου. Επισης εχει αρη και σεληνη στους ιχθεις σε συνοδο (δεν δημιουργει αντιθεση με ηλιο-αρη μου ομως) και 7ο στην παρθενο. Καμια ιδεα..?

Μητσάκος
10-12-2010, 06:45 AM
Καλησπερα...εχω ηλιο και αρη στην παρθενο σε ανοιχτη συνοδο (6 μοιρες) και ο νοτιος δεσμος του συντροφου μου κανει συνοδο με τον Ηλιο μου. Επισης εχει αρη και σεληνη στους ιχθεις σε συνοδο (δεν δημιουργει αντιθεση με ηλιο-αρη μου ομως) και 7ο στην παρθενο. Καμια ιδεα..?
Για τον Ν. Δ., που είναι και το θέμα μας, πήγαινε στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7706-%E1%F0%EF%EA%F9%E4%E9%EA%EF%F0%EF%E9%FE%ED%F4%E1%F 2-%F4%E9%F2-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2.html

-mg-
10-12-2010, 11:45 AM
Το εχω διαβασει ηδη απλα ηθελα να ρωτησω αν παιζει καποιο ρολο ο 7ος και οι πλανητες στους ιχθεις...ευχαριστω!

no_id
13-12-2010, 01:29 AM
ti ginete otan b.desmos kanei asximes opseis???

ti deinei tetragwno b.desmoy - mesouranima
k ti ginete otan oi b.desmoi kanoun trigwno metaksy tous???:love:

Μητσάκος
13-12-2010, 06:39 AM
ti ginete otan b.desmos kanei asximes opseis???

ti deinei tetragwno b.desmoy - mesouranima
k ti ginete otan oi b.desmoi kanoun trigwno metaksy tous???:love:

Δείχνει δυσκολίες που πολύ πιθανόν να δυσκολεύουν το άτομο ακόμα και στην επικοινωνία του με άλλους. Όπως, για παράδειγμα, η χρήση των γκρίκλις από τη μεριά σου :bigsmile::nogrgl

panemorfi
13-01-2011, 01:44 AM
καλησπερα . οταν ο νοτιος δεσμος σε συναστρια κανει εξαγωνο με αφροδιτη και κρονο δειχνει αντοχη στη σχεση ?αν κανει και ασχημες οψεις ταυτοχρονα οπως συνοδο και τετραγωνο με πλουτωνα πως επηρεαζει ?