Log in

View Full Version : οψεις ουρανου

cds
14-03-2008, 02:48 PM
γεια σας!θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινουν οι οψεις του ουρανου στον τοξοτη στον 5 οικο με τετραγωνο στον ερμη και στην αφροδιτη στην παρθενο και στον 2 οικο(και οι δυο) ,συνοδο με αρη στον τοξοτη στον 2 οικο και τελος τριγωνο με ωροσκοπο στον λεων...επισης αν υπαρχει αντιθεση με σεληνη στον 11 οικο (σεληνη στους δυδιμους 0,10 μοιρες και ουρανος στον τοξοτη 9,32 μοιρες)...
σορρυ για τις πολλες μου ερωτησεις και ευχαριστω εκ των προτερων!!

cancerian
14-03-2008, 08:00 PM
γεια σας!θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινουν οι οψεις του ουρανου στον τοξοτη στον 5 οικο με τετραγωνο στον ερμη και στην αφροδιτη στην παρθενο και στον 2 οικο(και οι δυο) ,συνοδο με αρη στον τοξοτη στον 2 οικο και τελος τριγωνο με ωροσκοπο στον λεων...επισης αν υπαρχει αντιθεση με σεληνη στον 11 οικο (σεληνη στους δυδιμους 0,10 μοιρες και ουρανος στον τοξοτη 9,32 μοιρες)...
σορρυ για τις πολλες μου ερωτησεις και ευχαριστω εκ των προτερων!!

Ουρανος στον τοξοτη στον 5ο σε τετραγωνο με ερμη και αφροδιτη στην παρθενο στον 2ο .

Ο ερμης στην παρθενο ειναι σε κυριαρχεια , κατι τετοιο τονιζει ιδιαιτερα την ιδιοσυγκρασια του ατομου και το κανει ιδαιτερα αναλυτικο , προγραμμαστιστη στην ζωη. Ολη αυτη η αναλυση και ο προγγραματισμος χρεισιμοποιειται για καθημερινα πρακτικα πραγματα και μπορει να χρησιμοποιηθει και στην οικονομια.
Η αφροδιτη στο ιδιο ζωδιο εχει την ταση να ψαχουλευει και να αναλυει την σχεση και με αργους χρονους καταφερνουν να πετυχουν. Βρισκεται σε ενα θετικο οικο για εκεινη απο την οποια δεν λειπει η οργανωτικοτητα και θελει να βρισκεται πισω απο το πεπλο της ασφαλειας .
Ολα αυτα βλεπουμε οτι συγκρουονται με τον επαναστατη και ερωτιαρη ουρανο στον τοξοτη στον 5ο …
Αυτη η οψη ισως ειναι ενδειξη του οτι πρεπει να βρεις μια χρυση τομη μεταξυ του χαρακτηρα σου ο οποιος απο την μια πρεπει να ειναι «ασφαλισμενος» και απο την αλλη θελει την ελευθερια του. Ο ουρανος απο την μια θελει να ελευθερωθει να διασκεδασει να παιξει και απο την αλλη ο ερμης και η αφροδιτη μπαινουν στο μοτιβο της αναλυσης και της ασφαλειας .

συνοδο με αρη στον τοξοτη στον 2 οικο ??? πως γινεται αυτο ???? ο ουρανος λες οτι ειναι στον 5ο …….

Το τριγωνο με το AC στο λεων , σε κανει να φαινεσαι ανεξαρτητη στα ματια των αλλων , χωρις να σημαινει ότι οντως εισαι …. Απλα σου δινει την αυρα της ανεξαρτησιας και της εκκεντρικοτητας

Η αντιθεση που λες τωρα είναι λιγο διφορουμενη αλλα πιστευω ότι εξαιτιας της μεγαλης ανοχης των μοιρων … είναι σαν να λεμε περασε αλλα δεν ακουμπησε … επομενως δεν σε επηρεαζει ….

Ελπιζω να βοηθησα !!!!
:embarrest:embarrest:embarrest:embarrest

skorpion
14-03-2008, 10:11 PM
Ουρανος (στον τοξοτη στον 6ο οικο προς το τελος) συνοδος ηλιος οριακα με ανοχη 10,
Ουρανος συνοδο ερμης...Ουρανος συνοδο Διας οχι στενη...Ουρανος αντιθεση Σεληνη, Ουρανος αντιθεση Ωροσκοπο,Ουρανος αντιθεση Χειρωνα οχι στενη, Ουρανος εξαγωνο Αφροδιτη και Ουρανος ημιεξαγωνο Κρονος...Μεσουρανημα στον Υδροχοο...Αρκετες οψεις Ουρανου μαλλον ε? Αν και τωρα με τις ανοχες που δινει ο καθενας παιζεται

Μητσάκος
14-03-2008, 11:11 PM
Ουρανος στον τοξοτη στον 5ο σε τετραγωνο με ερμη και αφροδιτη στην παρθενο στον 2ο .
.............
Το τριγωνο με το AC στο λεων , σε κανει να φαινεσαι ανεξαρτητη στα ματια των αλλων , χωρις να σημαινει ότι οντως εισαι …. Απλα σου δινει την αυρα της ανεξαρτησιας και της εκκεντρικοτητας

Ελπιζω να βοηθησα !!!!
:embarrest:embarrest:embarrest:embarrest

¶νδρας είναι.

cancerian
14-03-2008, 11:19 PM
¶νδρας είναι.

Κανεις δεν ειναι τελειος ! :embarrest

cds
16-03-2008, 12:38 PM
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες..για το λαθος του φυλου δεν πειραζει γινονται αυτα.οσο για τον αρη στον τοξοτη εκανα λαθος, ειναι στον 5 οικο

icelou
20-03-2009, 10:11 PM
καλησπερα,ουφ ελπιζω να παρω απαντηση σε αυτο το θεμα ,γιατι με εχει προβληματισει πολυ η οψη αυτη κ δεν οι γνωσεις μου δεν ειναι αρκετες για να απαντησω,ενω για εσας θα ειναι απλη η απαντηση φανταζομαι:bigsmile:
κρονος εξαγωνο με ουρανο σε συνθετο τι σημαινει???:weird:
ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

icelou
21-03-2009, 03:36 PM
κανεις???????μαλλον οχι ε??:bigsmile::sad2:

Γιάννης Ριζόπουλος
21-03-2009, 03:57 PM
κανεις???????μαλλον οχι ε??:bigsmile::sad2:

Αγαπητή Icelou
Οι όψεις μεταξύ αργών πλανητών σε κάθε είδος αστρολογικού χάρτη είναι ιδιαίτερα συζητήσιμες. Θα μπορούσαμε να αναλωθούμε σε μια θεωρητική προσέγγιση των τάσεων αυτής της όψης, που σε γενικές γραμμές παράγει αντιφάσεις και συγκρούσεις αλλά και πάλι θα ήταν λάθος. Πρακτικά είναι προτιμότερο να την αγνοήσεις ρίχνοντας το βάρος σε πιο βασικούς παράγοντες. :dizzy:

icelou
21-03-2009, 05:08 PM
αυτο θα κανω!!!σε ευχαριστω:bigsmile:

MARJORY
26-04-2009, 07:07 AM
λοιπον το θεμα με ενδιαφερει αρκετα μπορω να πω!λοιπον...ουρανος αντιθεση asc.:cry:τετραγωνο αφροδιτη 10ο:cry:.2πλο 9γωνο με ερμη υδροχοο:cry:.εξαγωνο με mc υδροχοο.και οψη 52.50 μοιρων με δια κρονο{συνοδος}.......ελπιζω τωρα να τα ειπα καλα.ευχαριστω οποιον με βοηθησει

loulakopia
27-07-2009, 01:54 PM
καλησπερα το τετραγωνο ουρανου με οροσκοπο δινει οχι συνηθησμενα εξωτερικα χαρακτηριστικα?

Γιάννης Ριζόπουλος
29-07-2009, 11:38 AM
Ενίοτε και γοητευτικά... Θα είχε ενδιαφέρον όμως να διαπιστωθεί το αν υπάρχει και κάποια ...έντονη σχέση του ατόμου με τις ηλεκτρικές η τις ηλεκτρονικές συσκευές. Χαλάνε, τρελαίνονται η απλά σηκώνεται το μαλλί;

κρασακι
29-07-2009, 07:04 PM
Ενίοτε και γοητευτικά... Θα είχε ενδιαφέρον όμως να διαπιστωθεί το αν υπάρχει και κάποια ...έντονη σχέση του ατόμου με τις ηλεκτρικές η τις ηλεκτρονικές συσκευές. Χαλάνε, τρελαίνονται η απλά σηκώνεται το μαλλί;

Κόλλησα με την παρατήρηση που κάνατε τώρα με τις ηλεκτρικές συσκευές!

Έχω το ίδιο τετραγωνάκι ακριβείας κιόλας και πάντα είχα ένα θέμα με τις ηλεκτρονικές/ηλεκτρικές συσκευές!
Απο μικρή ηλεκτριζόμουν πολύυυ εύκολα ξεκινόντας απο το πιο απλό, με χτύπαγε το ρευματάκι ανάλαφρα που λέμε..και όχι το αέρινο..και απο τότε που έμεινα μόνη πάντα στον χώρο μου οι συσκευές κάτι θα είχαν. ¶νοιγε το στερεοφωνικό μόνο του, έκλεινε καμιά φορά, τα έπαιζε εύκολα, ο εκτυπωτής εκτύπωνε μόνος καμια φορά. Πάντα φυσικά το εξηγούσα κάπως, αλλά τύχαινε μόνο σε εμένα και οι φίλοι με δουλεύαν! Αφού όταν σπούδαζα έκανα πλάκα και έλεγα ότι δεν μένω μόνη αλλά έχω παρέα στο σπίτι!:nuts:

τώρα στα αλήθεια αυτή η όψη μπορεί να έχει τέτοια σχέση που λέτε με συσκευές??:weird:

Γιάννης Ριζόπουλος
29-07-2009, 11:56 PM
Ενίοτε και στους ανθρώπους...:bigsmile: Είναι αυτό που λένε "ηλεκτρίζει τα πλήθη"

jungle
31-07-2009, 12:24 AM
γεια σας! μια κ ανοιξαμε θεμα με ..ουρανιες καταστασεις θα ρωτησω κι εγω!
ο διελαυνων ουρανος μολις περασε την ακμη του 7ου οικου μου. Ειναι κ η αφροδ. μεσα
αλλα στις 15 κριου.
Η μονη οψη που κανει η ακμη του 7ου ειναι τριγωνο με αρη μου στον καρκινο.
Απ οτι μελετησα πρεπει να περιμενω ανακαταταξεις σε σχεσεις.
ή κ κατι αλλο που δεν εντοπισα???

strange
31-07-2009, 09:26 AM

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση αντίθεσης Ουρανού - Ωροσκόπου;;;;;;;;;;;;;;:wacko:

Γιάννης Ριζόπουλος
31-07-2009, 12:22 PM
Είναι πιθανό, ιδιαίτερα στην περίπτωση που η ανοχή είναι μέχρι 3 μοίρες...Ωστόσο με την αντίθεση είναι πιο "εύκολο" να προσελκύεις άτομα με ανάλογες ιδιότητες, που τελικά ...τρελαίνουν το νευρικό σου σύστημα...

ελι
02-08-2009, 12:28 AM
σε ενα αντρικο ωροσκοπιο τι σημαινει οταν η σεληνη- κυβερνητης του 7ου οικου- ειναι σε συνοδο με τον ουρανο στον 9ο οικο-ζυγος-???? τι χαρακτηριστικα του προσδιδει η οψη αυτη??

giannas
02-08-2009, 08:43 AM
σε ενα αντρικο ωροσκοπιο τι σημαινει οταν η σεληνη- κυβερνητης του 7ου οικου- ειναι σε συνοδο με τον ουρανο στον 9ο οικο-ζυγος-???? τι χαρακτηριστικα του προσδιδει η οψη αυτη??

Τι χαρακτηριστικά δίνει!!!!???…..ηλεκτρικής συσκευής από το σπίτι της Σοφίας (κρασάκι)….ενώ θέλει να δουλέψει και να συνεργαστεί μαζί σου….μερικές φορές τρελαίνετε , αναβοσβήνει, πετάει σπίθες…κτλ σε ανυποψίαστο χρόνο και μάλιστα το έχει υιοθετήσει και ως φιλοσοφία-ιδεολογία ζωής…:cheesy::love:

ελι
02-08-2009, 01:58 PM
οντωςςςςςςςςςςς...........δεν το πιστευω οτι επεσες τοσο μεσα...ειχα μια ελπιδα οτι περναει φαση.. αλλα απο οτι καταλαβα ειναι γραμμενο στ'αστρα..........εγω εχω συνοδο ουρανου-Asc...ειμαι κι εγω μια συσκευη???? ή τη γλίτωσα??

loulakopia
02-08-2009, 05:15 PM
καλησπερα το τετραγωνο ουρανου με οροσκοπο δινει οχι συνηθησμενα εξωτερικα χαρακτηριστικα?

ισχυει αυτο που λετε με της συσκευες ιδαιτερα με τα πιστολακια μαλλιων οποτε τα εχω κοψει:cry:

κρασακι
02-08-2009, 10:21 PM
Μιας και μιλάμε για Ουρανοόψεις, μια άλλη όψη που πραγματικά τη θεωρώ ιδιαίτερα περίεργη και δύσκολη..είναι τετραγωνάκι Ουρανού με δόλια Σελήνη...τι να πω...μου μελλε να τη βιώσω και σε συνδυασμό με σελήνη στον 12ο. πραγματικά σε στέλνει σούμπιτο τρελοκομείο! με γερά νεύρα και υπομονή ατσαλένια χμμ την παλεύεις!:nuts:

Toksotaki
03-08-2009, 03:05 AM
οσο αναφορα τις οψεις ουρανου με προσωπικους πλανητες σε γενεθλιο κανει το ατομο "διαφορετικο" η κανει ολους τους γυρω περιεργους να προσελκυονται απο αυτο??

tzitzi%
03-08-2009, 03:27 AM
οσο αναφορα τις οψεις ουρανου με προσωπικους πλανητες σε γενεθλιο κανει το ατομο "διαφορετικο" η κανει ολους τους γυρω περιεργους να προσελκυονται απο αυτο??

Kαι τα δύο.

Toksotaki
03-08-2009, 03:54 AM
ευχαριστω:cry:..ελπιζω αν υπαρχει επομενη ζωη να επιλεξω καλυτερη!

Γιάννης Ριζόπουλος
03-08-2009, 07:07 AM
Αγαπητή Μαργαρίτα
Κάθε ωροσκόπιο είναι ένα "ζωντανό" σύστημα όπου η ενέργεια του κάθε πλανήτη μπορεί να εκδηλωθεί με περισσότερους του ενός τρόπους.
Εμείς σε κάθε περίπτωση καλούμαστε να επιλέξουμε τι θα συμβεί.
Τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν, όσο και οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι καθρέφτης του εαυτού μας και εκδηλώνουν την ενέργεια που εμεις δεν έχουμε ενσωματώσει στον τρόπο λειτουργίας μας.
Κανονικά θα έπρεπε να συμβαίνει το πρώτο αλλά αν για παράδειγμα αυτό παρεμποδίζεται από έναν ισχυρό Κρόνο η οτιδήποτε άλλο, τότε θα γίνεται το δεύτερο, μέχρι το ίδιο το άτομο να αλλάξει.
Και εννοείται πως κάθε επιλογή δημιουργεί ένα διαφορετικό μέλλον...

Toksotaki
03-08-2009, 07:19 AM
Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση.. απλα το θεμα με τον ουρανο με εχει κουρασει!συμβαινει δυστυχως το δευτερο και εχετε δικιο για τον κρονο μιας και η αφροδιτη μου ειναι στον αιγοκαιρω..απλα ειναι σαν μην μπορω να το ελενξω,γιατι πολυ απλα ελκω τα περιεργα ατομα σαν μαγνητης!ειμαι μικρη ακομη και δν με πειραζει αν οι σχεσεις που αρχιζω ειναι με τετοια ατομα μπορω να το αντεξω.Σκεφτομαι απλα τι θα γινει οταν θα μεγαλωσω και απελπιζομαι.μακαρι να εχω να μαθω κατι μεσα απο αυτο:unsure: και παλι σας ευχαριστω

κρασακι
03-08-2009, 07:58 AM
Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση.. απλα το θεμα με τον ουρανο με εχει κουρασει!συμβαινει δυστυχως το δευτερο και εχετε δικιο για τον κρονο μιας και η αφροδιτη μου ειναι στον αιγοκαιρω..απλα ειναι σαν μην μπορω να το ελενξω,γιατι πολυ απλα ελκω τα περιεργα ατομα σαν μαγνητης!ειμαι μικρη ακομη και δν με πειραζει αν οι σχεσεις που αρχιζω ειναι με τετοια ατομα μπορω να το αντεξω.Σκεφτομαι απλα τι θα γινει οταν θα μεγαλωσω και απελπιζομαι.μακαρι να εχω να μαθω κατι μεσα απο αυτο:unsure: και παλι σας ευχαριστω

Σίγουρα μαθαίνεις κάτι απο όλο αυτό! Είσαι πολύ μικρή βρε για να απελπίζεσαι απο τώρα!Τη λέξη απελπίζομαι να τη βγάλεις απο το λεξιλόγιο σου!
¶λλωστε ποτέ τα πράγματα και οι καταστάσεις δεν παραμένουν ίδια όταν έχουμε συνειδητοποιήσει τι μας κουράζει και δεν μας αρέσει! Σίγουρα θα είναι διαφορετικά και καλύτερα μετά απο αυτό, γιατί το προσπαθέις και εσύ περισσότερο για να είναι.
Δες τες και απο την καλή τους πλευρά ντε τις Ουρανοόψεις! Έχουν τη γοητεία και τη σπιρτάδα τους!:toung:

Καλή σου μέρα!:bigsmile:

Toksotaki
03-08-2009, 10:15 AM
Σας ευχαριστω πολυ.Μακαρι.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
03-08-2009, 02:18 PM

αγαπημενη μου τοξοτινα
σιγα σιγα θα μαθεις τους περιεργους οπως και τα περιεργα
να τα φερνεις βολτα ...
και θα μαθεις να απομακρυνεσαι απο καταστασεις που κανουν τζιιζζ...
με την εμπειρια κοριτσι μου και οπως ειπα σιγα σιγα...
ενα χαστουκι θα τρως δευτερο οχι .
ουρανος σε 9η μοιρα σεληνη σε 9η και ηλιος σχεδον σε 9 στα μεταβλητα εχω
ο ουρανος μου εχει κανει απο 3\ιμηση χρονων πολλες κασκαρικες
που δεν μπορουσα να χειριστω [ημουν μικρη]
και αλλες ζημιες μεγαλωνοντας
αλλα ετρωγα ενα χαστουκι μια κλωτσια
επαιρνα το μαθημα [εμπειρια]
και δεν το ξανακανα
προσεχα........:bigsmile:

με αγαπη Δεσποινα κουκι:love:

loulakopia
03-08-2009, 05:42 PM
εχω ενα τετραγωνο δια στους ιχθυεις στον 7ο ιοκο με ουρανο στον τοξοτη στον τεταρτο ιοκο.....αυτο το τετραγωνακι θα μπορουσε να δινει παραπανω απο εναν γαμους?

black moon
03-08-2009, 07:03 PM
Θα μπορούσε. :embarrest

skorpion
03-08-2009, 10:09 PM
Εχω ουρανο στον τοξοτη στον 6ο κανει συνοδο με ερμη, αντιθεση με σεληνη, (μεσουρανημα στον υδροχοο), Βρισκεται 5 μοιρες πριν την ακμη του 7ου και αρα κανει αντιθεση με τον ωροσκοπο με ανοχη 5 μοιρων...
Ερωτηση οι 5 μοιρες ειναι στο οριο απ οσο ξερω οποτε τη μελεταμε αυτη την οψη ή οχι? Τον υπολογιζουμε και σαν να βρισκεται στον 7ο οικο ή οχι?

Επισης κανει συνοδο με ηλιο απ τον σκορπιο αλλα εχει μοιρες αποσταση οποτε μιας και η ανοχη ειναι μεγαλη και βρισκονται σε διαφροετικα ζωδια αυτη λογικα δεν τη λαμβανουμε καθολου υποψιν σωστα?

cancerian
03-08-2009, 10:55 PM
Εχω ουρανο στον τοξοτη στον 6ο κανει συνοδο με ερμη, αντιθεση με σεληνη, (μεσουρανημα στον υδροχοο), Βρισκεται 5 μοιρες πριν την ακμη του 7ου και αρα κανει αντιθεση με τον ωροσκοπο με ανοχη 5 μοιρων...
Ερωτηση οι 5 μοιρες ειναι στο οριο απ οσο ξερω οποτε τη μελεταμε αυτη την οψη ή οχι? Τον υπολογιζουμε και σαν να βρισκεται στον 7ο οικο ή οχι?

Επισης κανει συνοδο με ηλιο απ τον σκορπιο αλλα εχει μοιρες αποσταση οποτε μιας και η ανοχη ειναι μεγαλη και βρισκονται σε διαφροετικα ζωδια αυτη λογικα δεν τη λαμβανουμε καθολου υποψιν σωστα?

Καλησπερα!
Συνηθως στους γωνιακους οικους δινουμε ενα ευρος μεγαλυτερης ανοχης απο οτι στους διαδοχικους και στους κατιοντες οικους. Οσο πιο μικρη η ανοχη τοσο μεγαλυτερη και η ισχυη της εκαστοτε οψης. Aν η οψη εχει μεγαλη ανοχη τοτε αρχιζει και εξασθενει. Ποσο μαλλον στα σημεια , πραγμα που ειναι ακμες των οικων. Συνηθως για τους γωνιακους οικους 1 4 7 10 δινουμε ενα ευρος ανοχης μεχρι 4 αντε το πολυ 5 μοιρες. Για τους υπολοιπους πρεπει να ειναι 2 με 3 μοιρες η ανοχη (και το 3 ειναι παλι πολυ!).

skorpion
03-08-2009, 11:16 PM
Καλησπερα!
Συνηθως στους γωνιακους οικους δινουμε ενα ευρος μεγαλυτερης ανοχης απο οτι στους διαδοχικους και στους κατιοντες οικους. Οσο πιο μικρη η ανοχη τοσο μεγαλυτερη και η ισχυη της εκαστοτε οψης. Aν η οψη εχει μεγαλη ανοχη τοτε αρχιζει και εξασθενει. Ποσο μαλλον στα σημεια , πραγμα που ειναι ακμες των οικων. Συνηθως για τους γωνιακους οικους 1 4 7 10 δινουμε ενα ευρος ανοχης μεχρι 4 αντε το πολυ 5 μοιρες. Για τους υπολοιπους πρεπει να ειναι 2 με 3 μοιρες η ανοχη (και το 3 ειναι παλι πολυ!).

Γεια σου και ευχαριστω!

Για τις ανοχες το ηξερα οτι για τους γωνιακους ειναι μεχρι 5 το πολυ και για τους αλλους μεχρι 3...Απλα επειδη ειναι στο οριο ηθελα να ακουσω κι αλλες αποψεις...Εχει δει καποιος στην πραξη αν υπαρχει ισχυ της οψης? Σιγουρα δεν θα ειναι το ιδιο δυνατη εφοσον ειναι οριακη η ανοχη αλλα πρακτικα αυτο πως ερμηνευεται?

strange
04-08-2009, 08:34 AM
Καλησπερα!

Και τι γίνεται στην περίπτωση που βρίσκεται στον 6ο, απέχει 6 μοίρες από την ακμή του 7ου, αλλά κάνει όψη συνόδου ή διαφορετικά συνλειτουργεί με τη σελήνη που απέχει 3 μοίρες από τον 7ο και είναι μέσα σε αυτόν;;;;:cheesy:

Δείμων
07-08-2009, 12:29 AM
:dizzy: Θέλεις να πεις ότι ο Oυρανός σου είναι στον έκτο 6° πριν την ακμή του 7, η Σελήνη στον έβδομο 3° μετά την ακμή του και κάνουν σύνοδο με απόσταση 9 μοιρών? Κάτι τέτοιο κατάλαβα... Αν ισχύει, η σύνοδος είναι πολύ οριακή για να λειτουργήσει, ειδικά επειδή είναι και αποχωρίζουσα, και ευτυχώς για εσένα και τη Σεληνούλα σου!

zoze
07-08-2009, 12:57 AM
Μιας και μιλάμε για Ουρανοόψεις, μια άλλη όψη που πραγματικά τη θεωρώ ιδιαίτερα περίεργη και δύσκολη..είναι τετραγωνάκι Ουρανού με δόλια Σελήνη...τι να πω...μου μελλε να τη βιώσω και σε συνδυασμό με σελήνη στον 12ο. πραγματικά σε στέλνει σούμπιτο τρελοκομείο! με γερά νεύρα και υπομονή ατσαλένια χμμ την παλεύεις!:nuts:

Εμένα μου λες!!!

Έχω που έχω το διελαύνων Ουρανό να τετραγωνίζει τη γενέθλια σελήνη μου μακροχρόνια,
ήρθε κι η σημερινή όψη με τη διελαύνουσα Σελήνη να τετραγωνίσει το γενέθλιο Ουρανό μου!!!

Στην αρχή ήθελα απλά να τελειώνω με τις υποχρεώσεις μου και να μετακομίσω από το σπίτι και να φύγω από την πόλη και τώρα με το σημερινό τεράγωνο ήθελα να φύγω από τον πλανήτη!! :bigsmile:

Μ' αυτές τις όψεις όλα στραβά και καθυστερημένα τα βλέπω!!!
Μάλιστα έπιασα τον εαυτό μου να μονολογεί: ''Χίλια χρόνια πίσω είμαστε'' :bigsmile:

strange
07-08-2009, 09:02 AM
:dizzy: Θέλεις να πεις ότι ο Oυρανός σου είναι στον έκτο 6° πριν την ακμή του 7, η Σελήνη στον έβδομο 3° μετά την ακμή του και κάνουν σύνοδο με απόσταση 9 μοιρών? Κάτι τέτοιο κατάλαβα... Αν ισχύει, η σύνοδος είναι πολύ οριακή για να λειτουργήσει, ειδικά επειδή είναι και αποχωρίζουσα, και ευτυχώς για εσένα και τη Σεληνούλα σου!

Αυτό ακριβώς εννοώ. Η σύνοδος με τη Σεληνούλα μου είναι οριακή για να λειτουργήσει, τι γίνεται όμως με τη σύνοδο του Ουρανού με την ακμή του 7ου;;; Είναι και αυτή οριακή;! :blink:

Toksotaki
07-08-2009, 09:40 AM
:bigsmile:
αγαπημενη μου τοξοτινα
σιγα σιγα θα μαθεις τους περιεργους οπως και τα περιεργα
να τα φερνεις βολτα ...
και θα μαθεις να απομακρυνεσαι απο καταστασεις που κανουν τζιιζζ...
με την εμπειρια κοριτσι μου και οπως ειπα σιγα σιγα...
ενα χαστουκι θα τρως δευτερο οχι .
ουρανος σε 9η μοιρα σεληνη σε 9η και ηλιος σχεδον σε 9 στα μεταβλητα εχω
ο ουρανος μου εχει κανει απο 3\ιμηση χρονων πολλες κασκαρικες
που δεν μπορουσα να χειριστω [ημουν μικρη]
και αλλες ζημιες μεγαλωνοντας
αλλα ετρωγα ενα χαστουκι μια κλωτσια
επαιρνα το μαθημα [εμπειρια]
και δεν το ξανακανα
προσεχα........
με αγαπη Δεσποινα κουκι:love:

:bigsmile: χαιρομαι που συναντω εστω και απο εδω ατομο που εχει ουρανο σε συνοδο με εσωτερικους πλανητες και για φορα δν ειναι ο φευγατος και αναισθητος της υποθεσης!!επιτελους!οσα ατομα συναντω με οψεις ουρανου με προσωπικους πλανητες(και πιστεψτε με ειναι αρκετα!)εχουν αρκετη αναισθησια και δν μπαινουν καν στον κοπο να αποκτησουν συνειδηση για το τι κανουν γυρω τους.απλα βαριουνται και φευγουν απο μια κατασταση!!ελπιζω με εμπειρια να αντιμετωπιζετε το θεμα χαχχα αλλιως με βλεπω φυλακες κορυδαλλου:protest:

black moon
07-08-2009, 10:29 AM
:bigsmile:

:bigsmile: χαιρομαι που συναντω εστω και απο εδω ατομο που εχει ουρανο σε συνοδο με εσωτερικους πλανητες και για φορα δν ειναι ο φευγατος και αναισθητος της υποθεσης!!επιτελους!οσα ατομα συναντω με οψεις ουρανου με προσωπικους πλανητες(και πιστεψτε με ειναι αρκετα!)εχουν αρκετη αναισθησια και δν μπαινουν καν στον κοπο να αποκτησουν συνειδηση για το τι κανουν γυρω τους.απλα βαριουνται και φευγουν απο μια κατασταση!!ελπιζω με εμπειρια να αντιμετωπιζετε το θεμα χαχχα αλλιως με βλεπω φυλακες κορυδαλλου:protest:

Tωρα εγω να θιχθώ ή να αναισθητοποιηθώ?????? :toung::toung::toung: :love:

Toksotaki
07-08-2009, 01:34 PM
xaxaxxaxaxa !!!!!!!!

Δείμων
08-08-2009, 03:08 PM
Αυτό ακριβώς εννοώ. Η σύνοδος με τη Σεληνούλα μου είναι οριακή για να λειτουργήσει, τι γίνεται όμως με τη σύνοδο του Ουρανού με την ακμή του 7ου;;; Είναι και αυτή οριακή;! :blink:

Όπως έγραψε πιο πάνω ο cancerian oι 6 μοίρες από ακμή δεν είναι καν σύνοδος. Όμως πιο πάνω έλεγες ότι ο Ουρανός είναι τρεις μοίρες από τον Ωροσκόπο σου, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είναι και τρεις μοίρες απόσταση από την ακμή του 7. Πράγμα επίσης σε τέτοια περίπτωση που πρέπει να εξετάσεις (και) σαν σύνοδο με την Δύση του χάρτη σου (Descendant). Τσέκαρε να το δεις πάλι.

strange
08-08-2009, 09:24 PM
Όπως έγραψε πιο πάνω ο cancerian oι 6 μοίρες από ακμή δεν είναι καν σύνοδος. Όμως πιο πάνω έλεγες ότι ο Ουρανός είναι τρεις μοίρες από τον Ωροσκόπο σου, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είναι και τρεις μοίρες απόσταση από την ακμή του 7. Πράγμα επίσης σε τέτοια περίπτωση που πρέπει να εξετάσεις (και) σαν σύνοδο με την Δύση του χάρτη σου (Descendant). Τσέκαρε να το δεις πάλι.

Μετά από διόρθωση του χάρτη ο Ουρανός είναι 6 μοίρες πριν τον 7ο και από ότι κατάλαβα δεν κάνει σύνοδο με την ακμή του. Ευχαριστώ Δείμων για τον κόπο...:love::bigsmile::love:

white diamond
09-08-2009, 12:18 AM
καλησπέρα ...

ουρανός σε σύνοδο με δία στον 10 και ουρανός χιαστί με ήλιο ...

jungle
09-08-2009, 10:14 AM
κ μια κ εγινε λογος για την ακμη του 7ου.....
ο διελαυνων ουρανος πηγαινοερχεται πανω στην ακμη του 7ου οικου μου.
Απο περσι στο γαμο μου εχω τραβηξει του Χριστου τα Παθη!!!!
(κ φανταζεστε κ οτι ο Κρονος πηγαινοερχεται στον ωροσκοπο μου..
Η μονη οψη που εχει ο ουρανος ειναι τριγωνο με αρη μου.
...τι αλλο να περιμενω η γυναικα????
(καθε παρηγορια δεκτη...)

MARJORY
23-12-2009, 09:23 AM
καλησπερα!θα σου πω τι εχω δει σε εμενα με ουρανο στην ακμη του 7ου.με τραβανε οι ¨"παραξενοι"ανθρωποι!!φυσικα με καποιο status(ειναι κ κυβερνητης 10ου ο ουρανος)!!!!!!κ νομιζω λογω τις αντιθεσης με asc με κανει κ εμενα εκκεντρικη..(piercing, κτλ)επισης νομιζω πως ο ουρανος εχει να κανει κ με το ειδος της μουσικης..αυτα!καλημερα σε ολους

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-12-2009, 10:16 AM
νομιζω λογω τις αντιθεσης με asc με κανει κ εμενα εκκεντρικη..(piercing, κτλ)

τι σημαινει αυτη η ξενη λεξη:cry: στα ελληνικα;
οποιο αγαπημενο μελος αν μπορει ας μου πει:bigsmile:

κουκακι:love:

Μητσάκος
23-12-2009, 10:23 AM
τι σημαινει αυτη η ξενη λεξη:cry: στα ελληνικα;
οποιο αγαπημενο μελος αν μπορει ας μου πει:bigsmile:

κουκακι:love:
Προφανώς αναφέρεται στο body piercing, που σημαίνει το τρύπημα του σώματος σε κάποιο σημείο (από λοβό αυτιού, κοιλιά, γλώσσα, μύτη, έως και γεννητικά όργανα) και την τοποθέτηση εκεί κάποιου κοσμήματος ή άλλου στοιχείου (έχω δει και βίδες), με σκοπό τη διακόσμηση του σώματος.:bigsmile:

μαλαμα
23-12-2009, 04:43 PM
χαιρεται!
σε λιγο καιρο περιπου τον μαιο ο ουρανος θα κανει συνοδο με τον δια στις 0 μοιρες κριου...για μας της γενιας του '69 που εχουμε αυτην την οψη στις 0 μοιρες του ζυγου τι σημαινει? ειδικοτερα στον 7ο οικο στον γενεθλιο μου χαρτη,,,

μαλαμα
28-12-2009, 04:04 PM
δεν υπαρχει κανεις ?

cancerian
29-12-2009, 01:10 AM
χαιρεται!
σε λιγο καιρο περιπου τον μαιο ο ουρανος θα κανει συνοδο με τον δια στις 0 μοιρες κριου...για μας της γενιας του '69 που εχουμε αυτην την οψη στις 0 μοιρες του ζυγου τι σημαινει? ειδικοτερα στον 7ο οικο στον γενεθλιο μου χαρτη,,,

Αγαπητη,

προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτη η συνοδος στο παρορμητικο ζωδιο του Κριου ισως ειναι ευνοικη για να τεθουν μερικοι στοχοι προς εφαρμογη. Ο ουρανος (συλληψη) σε συνοδο με τον Δια (επεκταση) ισως αποτελεσει μια ευνοικη περιοδο για νεες ιδεες , νεα ξεκινηματα (Κριος). Απο την αλλη πλευρα ισως μπορει να "ευνοει" και την απερισκεψια , η ακομα και καποιο ειδος ξαφνικης σπαταλης με αποτελεσμα τον Ασσο!!!!:toung: . Bεβαια καλο θα ηταν να ερμηνευτει συμφωνα με τους οικους που εξουσιαζονται απο τους παραπανω πλανητες και καθως απο την σχεση τους με τους γενεθλιους πλανητες ενος ωροσκοπιου (και τους οικους που βρισκονται στο γενεθλιο) .

με εκτιμηση
Cancerian.

Δημήτρης_Σ
29-12-2009, 11:47 AM
χαιρεται!

'Εντονη επιθυμία για απελευθέρωση, κινήσεις ανεξαρτησίας πιθανόν όχι χωρίς κόστος και όχι δίχως συγκρούσεις. Μπαίνεις σε φάση που έχεις ανάγκη να ανακαλύψεις το καινούριο και το πρωτότυπο, θες να είσαι περισσότερο δημιουργική, χαίρεσαι με τους πειραματισμούς, διψάς για γνώση, θες να προχωρήσεις στο μέλλον, να απαγκιστρωθείς από το παρελθόν, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να νοιώσεις ότι είσαι απρόθυμη για συμβιβασμούς και να σπάσεις συμφωνίες και συνεργασίες ετών που δεν σου προσφέρουν τίποτε πλέον. Προσωρινά χάνεται η ισορροπία. Καλή η ελευθερία αλλά μεγάλη προσοχή στις παρορμητικές και απερίσκεπτες κινήσεις.

μαλαμα
01-01-2010, 02:36 PM
καλη χρονια λοιπον,σας ευχαριστω για τις απαντησεις .οποτε αναμενουμε μια χρονια εντονων αλλαγων σε προσωπικο επιπεδο αφου η συνοδος θα γινει στον πρωτο οικο μου,ευελπιστω οτι θα ειναι ευχαριστες αφου ο διας θα ειναι στον ωροσκοπο μου ,αλλα πρεπει να μην παρασυρθω απο την υπεραισιοδοξια.Ειλικρινα ομως θελω να τα ξαναδω ασπρα ολα γιατι το 2009 εμενα προσωπικα σαν καρκινο με ωροσκοπο ιχθει με τσακισε.Ευτυχως που ειχαμε την συνοδο του δια με τον ποσειδωνα που μας εδωσε κουραφιο και να δουμε λιγο φως στο τουνελ...

cancerian
01-01-2010, 10:01 PM
καλη χρονια λοιπον,σας ευχαριστω για τις απαντησεις .οποτε αναμενουμε μια χρονια εντονων αλλαγων σε προσωπικο επιπεδο αφου η συνοδος θα γινει στον πρωτο οικο μου,ευελπιστω οτι θα ειναι ευχαριστες αφου ο διας θα ειναι στον ωροσκοπο μου ,αλλα πρεπει να μην παρασυρθω απο την υπεραισιοδοξια.Ειλικρινα ομως θελω να τα ξαναδω ασπρα ολα γιατι το 2009 εμενα προσωπικα σαν καρκινο με ωροσκοπο ιχθει με τσακισε.Ευτυχως που ειχαμε την συνοδο του δια με τον ποσειδωνα που μας εδωσε κουραφιο και να δουμε λιγο φως στο τουνελ...

Που να δεις τι ερχεται μεσα στο 2010 για τους Καρκινους...:cheesy:

μαλαμα
02-01-2010, 06:13 PM
για να δουμε τι θα δουμε....

Erin wr
03-01-2010, 07:03 PM
Kαλή χρονια σε ολους!Ουρανος(Τοξοτης) τετραγωνο Δία(Ιχθυς) στο γενέθλιο μου!Ξερω οτι ευθυνεται για διαφορα απροσμενα στη ζωη μου,ομως με προβληματιζει που ο Ουρανός ειναι ο κυβερνητης του ωροσκοπιου μου,και βρισκονται κ οι δυο στον 1ο οικο!Σημαινει οτι θα επηρεαζει συνεχεια δυσκολα τη ζωη μου,χωρις να το ελεγχω?Μεχρι τωρα εχω αυτην την εμπειρια!Καποια γνωμη πιο εμπειρη?
Ευχαριστω!

GeorginaV
03-01-2010, 10:29 PM
Καλη χρονιά και από εμένα!!Έχω τον ήλιο μου στον Καρκίνο (22.51')με όψη τριγώνου με τον Ουρανό που είναι στον σκορπιό (26.13') και τριγ'ωνου με το Μεσουράνημα που είναι στον Καρκίνο (24.58΄). Γνωρίζω ότι ο Διελάυνων Ουρανός θα τριγωνίσει με την σειρά ήλιο, μεσουράνημα και Γενέθλιο ουρανό.Αυτά σημαίνουν ότι θα συμβούν αναπάντεχα γεγονότα σε σχέση με σύζυγο-σύντροφο και επαγγελματικά καλά ή οτι λόγω ουρανού δεν θα αντέχω πράγματα και θα επαναστατήσω στους τομείς αυτούς?Είναι απαραίτητη η οικοθεσία στο προοδευτικό ή μπορεί κανείς να βγάλει συμπερασματα και χωρίς?

mariage
21-03-2010, 10:18 AM
Γειά σας !

Τι θα μπορούσαν να σημαίνουν οι 2 όψεις του ουρανού στον χάρτη μου ?

Ουρανός σε σύνοδο με λίλιθ στον Σκορπιό και μέσα στον 5ο οίκο

και

Ουρανός τρίγωνο με τον ωροσκόπο

εμένα πάει το μυαλό μου σε οτι έχει να κάνει με τα ερωτικά ή κάνω λάθος ?

Ευχαριστώ !

Δείμων
21-03-2010, 04:58 PM
O Oυρανός από μόνος του στον 5 σημαίνει «εκπλήξεις» στα ερωτικά ζητήματα, αντισυμβατικές και ξαφνικές προσεγγίσεις διάρκειες και αποχωρήσεις, τάση ανεξαρτησίας (Υδροχοϊκός πλανήτης), με ασυνήθιστο και απροσδόκητο πολλές φορές τρόπο (Surprise!!!) Αυτά σε συνδυασμό με την σκοτεινά ερωτική Λίλιθ χμ καλύτερα να μην σου πω και καλύτερα να μη μας πεις! :bigsmile::bigsmile::bigsmile: Το στοιχείο του Σκορπιού στον Ουρανό παίζει κι αυτό τον πολύ δυναμικό ρόλο του αλλά αφορά όσους έχουν γεννηθεί από το '74-75 μέχρι το '81 περίπου: εκφραστικός, κτητικός, ζηλιάρης, διεισδυτικός, ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο - όλα εξαρτώνται από τον υπόλοιπο χάρτη. Ο 5 επίσης εκτός από τα φλερτ και τα ερωτικά, κυριαρχεί και στην έκφραση όλων των συναισθημάτων μας, τις διασκεδάσεις, τα χόμπι, και ό,τι γεννιέται από εμάς με φυσικό ή πνευματικό τρόπο άρα και τα παιδιά.

Το τρίγωνο του πλανήτη κ Λίλιθ με τον ωροσκόπο δεν έχει να κάνει με τον ερωτισμό αλλά με τον τρόπο έκφρασης της προσωπικότητάς σου. Aγάπη για περιπέτεια, δημιουργικότητα, ανεξαρτησία, και αθεράπευτη αισιοδοξία. Λόγω Λίλιθ πιθανόν να ντύνεις με σαγήνη αυτό που επιτρέπεις να δουν οι άλλοι. Σε ακραία έκφραση, μία σκοτεινή ντίβα.

mariage
22-03-2010, 10:17 PM
Δειμωνάκο αγαπητέ μου συντοπίτη σε ευχαριστώωωωωω τόσο πολύυυυυ :love:

όταν διάβασα αυτά που μου έγραψες είπα ... άουτς τσούζει ...

τους κατακαημένους άντρες που στάθηκαν δίπλα μου σκέφτηκα ... έτσι ξαφνικά κι ενώ όλα ήταν φαινομενικά καλά εγώ έπαιρνα το καπελάκι μου και έφευγα αλλά φυσικά δεν είμαι τρελή (ακόμα τουλάχιστον ) είχα τους λόγους μου οι οποίοι με καταδίωκαν καιρό πριν απλά η τελική απόφαση ήτο πάντα κάπως ουρανοκατέβατη για τους άλλους και εδώ λοιπόν εξηγούνται όλα .
¶φού δεν θέλεις να σου πω για την λίλιθ δεν σου λέω .... :embarrest θα σου πω μόνο οτι ο μόνος άντρας που καταλάβαινε ακριβώς τι σκέφτομαι ήταν υδροχόος ( τυχαίο ? ) και μαζί του είχα την πιο αντισυμβατική γεμάτη αίμα δάκρυα κι ιδρώτα σχέση .

Έπίσης εφ'όσον ο 5ος συμβολίζει τα παιδιά .... φαντάζομαι τι παιδιά θα κάνω .... λουλούδια ....:worried:

Τώρα για την σκοτεινή ντίβα δεν το έχω ΟΜΩΣ βγάζω μια σαγηνευτική ερωτική μυστικοπάθεια (απ'οτι μου έχουν πει ) καθόλου όμως επιτηδευμένη και μάλιστα απορώ γιατί ο άλλος δεν με καταλαβαίνει :suspiciou

τελικά αυτή η λίλιθ στο σκορπιό μου αρέσει πολύ και θα προσπαθήσω να την βγάζω εκεί που πρέπει γιατί η ανεξαρτησία με την κτητικότητα και τη ζήλια δηλαδή μια στο καρφί και μια στο πέταλο μόνο εκρηκτικά πράγματα μπορούν να φτιάξουν και απο αυτά μπουχτήσαμε ....:wacko:

Χρυσάνθη
23-03-2010, 02:22 AM
[QUOTE=mariage;100150]Δειμωνάκο αγαπητέ μου συντοπίτη σε ευχαριστώωωωωω τόσο πολύυυυυ :love:

Έπίσης εφ'όσον ο 5ος συμβολίζει τα παιδιά .... φαντάζομαι τι παιδιά θα κάνω .... λουλούδια ....:worried:

Γιατί?? Μπορεί να σημαίνει ότι θα σου έρθουν εκεί που δεν το περιμένεις!! ..Η ότι μπορεί να είναι πολυ ανεξάρτητα και έξυπνα! Έσω αισιόδοξη!

mariage
23-03-2010, 06:17 PM
[QUOTE=mariage;100150]Δειμωνάκο αγαπητέ μου συντοπίτη σε ευχαριστώωωωωω τόσο πολύυυυυ :love:

Γιατί?? Μπορεί να σημαίνει ότι θα σου έρθουν εκεί που δεν το περιμένεις!! ..Η ότι μπορεί να είναι πολυ ανεξάρτητα και έξυπνα! Έσω αισιόδοξη!

Μα Χρυσάνθη μου αυτά τα παιδιά είναι και τα πιο δύσκολα αλλά φυσικά προτιμώ να είναι ζωηρά παρά ήσυχα και εσωστρεφή ,εγώ όμως έψησα το ψάρι στα χείλη των δικών μου και υποψιάζομαι πως κάτι τέτοιο θα πάθω κι εγώ .... :wacko:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
24-03-2010, 12:40 PM
[QUOTE=Χρυσάνθη;100156]

Μα Χρυσάνθη μου αυτά τα παιδιά είναι και τα πιο δύσκολα αλλά φυσικά προτιμώ να είναι ζωηρά παρά ήσυχα και εσωστρεφή ,εγώ όμως έψησα το ψάρι στα χείλη των δικών μου και υποψιάζομαι πως κάτι τέτοιο θα πάθω κι εγώ .... :wacko:

ποιος ειπε οτι τα ησυχα παιδια
ειναι και εσωστρεφη;:wacko:
αλλο το ενα αλλο το αλλο

mariage
24-03-2010, 07:34 PM
Το γνωρίζω Δέσποινα απλά αναφέρθηκα στα ήσυχα ΚΑΙ εσωστρεφή φυσικά άλλο το ένα και άλλο το άλλο όμως κατά κάποιο τρόπο συνγχέονται οι συμπεριφορές των ανθρώπων δεν είμαστε ποτέ ΕΝΑ πράγμα μπορεί π.χ ναι είσαικαι ήσυχη και εσωστρεφής και μαχητική κάτι που φαινομενικά μπορεί να μην κολλάει κι όμως μπορεί να συμβαίνει .

Τελοσπάντων γερά να'ναι και 'οτι να'ναι άλλωστε εκεί δεν μπορούμε να επέμβουμε ....

juela
25-03-2010, 04:09 PM
μπορει καποιος παρακαλω να μου αναλυσει εναν Ουρανο(Αιγοκερως και 2ος οικος )να κανει εξαγωνο με Ερμη(Σκορπιος στον 12ο οικο)..