PDA

View Full Version : Απορία για οίκο 5ο κ 7ο

konstantina318
13-03-2008, 10:47 PM
Καλησπέρα κ απο μένα!Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αφροδίτη,δία,κρόνο,λίλιθ κ πλούτωνα στο ζυγό σε σύνοδο με τον πλούτωνα μου κ απο την άλλη σελήνη,άρη στον τοξότη σε σύνοδο με β.δ μου και vertex μου...:wacko:..τι γίνεται?Ποιός θα κλάψει πολύ??? Οι σύνοδοι σ αυτούς τους πλανήτες είναι δείκτης καρμικών σχέσεων?Ευχαριστώ:worried:

Λίλιαν Σίμου
16-03-2008, 01:03 AM
Αγαπητή konstantina318

Το Βέρτεξ και ο Δεσμός της Σελήνης είναι ενδείξεις καρμικής προσέγγισης. Αλλά για να δοθεί μία σαφής απάντηση, χρειάζεται πλήρης μελέτη της συναστρίας και σε πολλά επίπεδα.
Επειδή σε μία σχέση όλα είναι δούναι-λαβείν, δεν μπορούμε να πούμε ότι θα χαρεί ή θα κλάψει μόνο ένας. Στην συνολική μελέτη της συναστρίας όμως, θα φανεί αν κάποιος ευνοείται περισσότερο ή λιγότερο από τους δύο.

Αν θέλετε απόψεις για προσωπικά σας στοιχεία από μέλη, θα μπορούσατε να θέσετε τις απορίες σας στους "Εραστές της αστρολογίας" για να δοθεί μία προσωπική διάσταση στην ερώτησή σας, επειδή εδώ απαντάται μόνο μία απορία μαθησιακή στην αστρολογία κι όχι ανάλυση ατομικών στοιχείων ωροσκοπίου.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

konstantina318
18-03-2008, 03:38 PM
Αγαπητή konstantina318

Το Βέρτεξ και ο Δεσμός της Σελήνης είναι ενδείξεις καρμικής προσέγγισης. Αλλά για να δοθεί μία σαφής απάντηση, χρειάζεται πλήρης μελέτη της συναστρίας και σε πολλά επίπεδα.
Επειδή σε μία σχέση όλα είναι δούναι-λαβείν, δεν μπορούμε να πούμε ότι θα χαρεί ή θα κλάψει μόνο ένας. Στην συνολική μελέτη της συναστρίας όμως, θα φανεί αν κάποιος ευνοείται περισσότερο ή λιγότερο από τους δύο.

Αν θέλετε απόψεις για προσωπικά σας στοιχεία από μέλη, θα μπορούσατε να θέσετε τις απορίες σας στους "Εραστές της αστρολογίας" για να δοθεί μία προσωπική διάσταση στην ερώτησή σας, επειδή εδώ απαντάται μόνο μία απορία μαθησιακή στην αστρολογία κι όχι ανάλυση ατομικών στοιχείων ωροσκοπίου.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Eυχαριστώ πολύ κ. Σίμου για την απάντηση.Συγνώμη για το λάθος αλλά είμαι νέο μέλος κ ακόμα δεν τα ξέρω καλά:embarrest..Θα μάθω που θα πάει!Να σται καλά:bigsmile: