View Full Version : ........ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ .......
cancerian
13-03-2008, 03:25 PM
Λοιπον το θεμα που οι περισσοτεροι από εμας περιμεναμε ……ΟΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ……..
Μαζι με το αρθρο παραθετω και ένα συνημενο φακελο ο οποιος εχει τα νουμερακια του κάθε αστεροειδη… Χρησιμοποιουνται και σε ενα γενελθιο χαρτη , σε ωριαια αστρολογια και σε διελευσεις
Προσοχη ως προς την αναλυση ενός αστεροιειδη , αυτό που καταλαβα είναι ότι εχει παραπανω από μια ερμηνεια και χρησιμοποιειται για περισσοτερα από ένα θεματα ..
Π.Χ. ο αστεροειδης Κassandra (οποιος γνωριζει μυθολογια θα θυμαται και την σχετικο μυθο περι αυτης και θα κανει την παρακατω συσχετιση ...) εχει 3 ερμηνειες .
Α) ικανοτητα προβλεψης
Β) ικανοτητα συμβουλης
Γ) ικανοτητα ή ενασχοληση με κοφους
Να μην καθυστερω …. Ολο δικο σας !!!!!
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΩΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ SEX
Eros - Δεικτης παθους, σεξουαλικης ελξης και ρομαντικου ερωτα , ιδιαιτερα χρησιμος σε συναστριες
Amor - Δεικτης ανευ ορου ερωτα στις ερωτικες και πλατωνικες σχεσεις.
Ancreon - Δεικτης συσχετισμου αγαπης με φιλια.
Medea - Δεικτης ακραιου ερωτα. Δεικτης σχεσεων ( φιλικων η ερωτικων ) οι οποιες είναι αγαπης/μισους
Sappho - Δεικτης απογοητευσης στον ερωτα, μοναξια. Δεικτης ερωτικης ελξης μεταξυ γυναικων.
Ophelia - Δεικτης απογοητευσης στον ερωτα.
Juno/Hera - Δεικτης γαμου , δειχνει την ιδανικη γυναικα οπου ενας ανδρας θα παντρευτει. Αν την αναζητησουμε σε διελευση τοτε δειχνει την καταλληλη ωρα , μερα οπου ο γαμος πρεπει να γινει. Ακομα δειχνει ζηλια και κτητικοτητα
Afrodite - Δεικτης ελξης σε μια συναστρια.
Adonis – Δεικτης ελκυστικοτητας ενός ανδρα. Πως είναι ο ιδανικος ανδρας για μια μια γυναικα (αναλογα το ζωδιο και τον οικο )
Lust - Δεικτης σεξουαλικης μανιας και του σεξ χωρις δεσμευση
Cupido - Δεικτης σεξουαλικης ελξης σε μια συναστρια ακομα δεικτης του ρομαντισμου και του προξενητη /της προξενητρας
Nymphe - Δεικτης σεξουαλικης μανιας.
Casanova - Δεικτης της σαγηνης , είναι ο σαγηνευτης των γυναικων, ο κυνηγος στον ερωτα.
Bachus - Δεικτης σεξουαλικων οργιων , το ομαδικο σεξ , ο ομαδικος ερωτας.
Ganymedes - Δεικτης για την σεξουαλικη ελξη μεταξυ των ανδρων. (Ο Γανιμυδης ηταν ο εραστης του Δια)
Psyche - Δεικτης αδυναμιας στον ερωτα, δειχνει που είναι αδυναμο ένα ατομο ερωτικα .
Orcus - Δεικτης σεξουαλικης σαγηνης
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΩΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΟΝΟΥ – ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ
Astraea - Δεικτης προβληματικης ορασης , προβληματων υγειας στα ματια
Heimdal - Δεικτης καλης ορασης
Asclepius - Δεικτης για θεματα υγειας , ενασχολιση η επαφη με νοσοκομεια
Panacea - Δεικτης θεαραπειας
Aesculapia - Δεικτης θεραπειας
Hahn - Δεικτης εναλλακτικης ιατρικης , θεραπειας με εναλλακτικη ιατρικη , ομοιοπαθητικη
Epimetheus - Δεικτης αρρωστιας
Hygiea - Δεικτης υγειας ή ενασχολησης με αυτή
Hephaistus - Δεικτης πονο η τραυματισμου στα ποδια , ενασχοληση με αναπηρα ατομα , το αναπηρο ατομο
Chiron - Δεικτης ψυχικου πονου , αυτοιασης , μεταδωσης γνωσεων ιατρικης.
Kassandra - Δεικτης ενασχολησης με ατομα με ελλειματικη ακοη
Sisyphus - Δεικτης τρισωμιας 21 (συνδρομο DOWN)
AΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΩΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΘΛΙΨΗΣ , ΠΕΝΘΟΥΣ , ΤΕΛΟΥΣ
Niobe - Δεικτης θλιψης/λυπης σε σχεση με καποιο παιδι
Melpomene - Δεικτης τραγωδιας
Anubis - Δεικτης θανατου , τελους (μεταφορικα ή κυριολεκτικα )
Grieve - Δεικτης θλιψης
Atropos - Δεικτης θανατου , τελους (μεταφορικα ή κυριολεκτικα )
Libitina - Δεικτης κηδειας
Orpheus - Δεικτης ελξης θανατου
Siva - Δεικτης καταστροφης από την οποια επερχεται η αναγεννηση
Proserpina - Δεικτης αποχωρισμου
Pandora - Δεικτης καταστροφης , ικανοτητα του ατομου να ελπιζει .
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΩΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ
Sappho - Δεικτης των γκαλερι
Harmonia - Δεικτης αρμονιας , τεχνης
Musa - Δεικτης εμπνευσης , τεχνης
Picasso - Δεικτης ζωγραφικης ικανοτητας
Gauguin - Δεικτης ζωγραφικης
Apollo - Δεικτης μουσικης ικανοτητας
Chiron - Δεικτης μουσικης
Bacchus - Δεικτης μουσικης
Orpheus - Δεικτης ποιησης και μουσικης
Terpsichore - Δεικτης χορευτικης ικανοτητας
AΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΩΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗ
Astrowizard
Chaldea
Strargazer
Urania
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΩΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΥΧΗΣ
Midas - Δεικτης μεγενθυσης του υλικου πλουτου
Tyche - Δεικτης τυχης
Felicititias - Δεικτης καλης τυχης
Fortuna - Δεικτης καλης τυχης
Νike - Δεικτης νικης
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΩΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
Bistro - Δεικτης τροφιμων , φαγητων , εστιατοριων
Bacchus - Δεικτης δημιουργιας , καλλιτεχνιας , αλκοολ , ναρκωτικων , μπαρ
Alku - Δεικτης πλοιων , βαρκων , θαλασσινων ταξιδιων
Adrea - Δεικτης πλοιων , βαρκων , θαλασσινων ταξιδιων
Doria - Δεικτης πλοιων , βαρκων , θαλασσινων ταξιδιων
Aisleen - Δεικτης ονειρων , φυγης
Posidon - Δεικτης του ωκεανου , της θαλασσας ( είναι σαν τον Ποσειδωνα)
Freud - Δεικτης ψυχαναλυτικης ικανοτητας του ατομου , συμβουλευτικης , συμβουλης
House - Δεικτης σπιτιου
Carpenter - Δεικτης επισκευης σπιτιου
Bourgeois - Δεικτης επιδιορθωσης κάθε ειδους (μεταφορικη η κυριολεκτικη)
Odessa - Δεικτης μακρινου ταξιδιου με επιστροφη
Nestor - Δεικτης μακρινου ταξιδιου με επιστροφη
Arachne - Δεικτης ικανοτητας για δολοπλοκια , πλεκτανη , ελξη προς παγιδες , το διαδικτυο , η ιστοσελιδα .
Weaver – Δεικτης ικανοτητας στησιματος παγιδας . (μεταφορικη η κυριολεκτικη )
Memoria - Δεικτης μνημης
Eureka - Δεικτης ανακαλυψης , χαρας μετα από ανακαλυψη
Ganesa - Δεικτης επιτυχων συναλλαγων
Geisha - Δεικτης ο οποιος εκφραζει τον ψυχαγωγο , η ικανοτητα να ψυχαγωγουμε τους αλλους και να περνανε καλα μαζι μας
Justus - Δεικτης νομιμων συμβολεων
Klotho - Δεικτης νεων ξεκινηματων
Nemesis - Δεικτης θειας δικης , εκδικησης
Toro - Δεικτης βιας , μαχης μεχρι τελους , ο ελεγχος
Dianna - Δεικτης κυνηγιου (μεταφορικο κυνηγι η κυριολεκτικο )
Minerva - Δεικτης διαλογισμου
Pallas - Δεικτης μαρκετινγκ , η διαφημιση , πως πλασαρουμε τον εαυτο μας
Hebe - Δεικτης προσφορας , δηλωνει όλα τα επαγγελματα τα οποια «προσφερουν» στο γενικο συνολο
Icarus - Δεικτης πτησης με πτωση, η αεροπορικη τραγωδια , η αλαζονια
Atlantis - Δεικτης τιμωριας
Merlin - Δεικτης μαγειας , μυστηριου , σοφιας , εσωτερικισμου
Arthur - Δεικτης δικαιοσυνης , ειρηνης , κυβερνητικες / βασιλικες τασεις
allen
13-03-2008, 03:41 PM
Κάποια πηγή υπάρχει;
Pirate Jenny
13-03-2008, 03:58 PM
Πολυ ωραια.Και τωρα,πως τα βρισκουμε ολα αυτα στον χαρτη μας?
colibri
13-03-2008, 04:04 PM
Πολυ ωραια.Και τωρα,πως τα βρισκουμε ολα αυτα στον χαρτη μας?
Από τις αστρολογικές εφημερίδες στην πρώτη σελίδα του φόρουμ:cheesy::cheesy::cheesy:
Pirate Jenny
13-03-2008, 04:17 PM
Α,ναι.Ευχαριστω.
ryssa
13-03-2008, 04:30 PM
Να ρωτήσω κάτι, και συγχωρέστε με για την άγνοια μου.....κάποιουs αστεροειδήs που αναφέρονται στο άρθρο δεν μπορώ να τουs βρώ στιs αστρολογικέσ εφημερίδεs....γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό....???
Pirate Jenny
13-03-2008, 04:45 PM
:worried::worried::worried:Ειδαν καλα τα ματακια μου?Ο Ικαρος σε συνοδο με τον ουρανο μου?Α παπα,κομμενα τα αεροπλανα!
aries engineer
13-03-2008, 04:55 PM
:worried::worried::worried:Ειδαν καλα τα ματακια μου?Ο Ικαρος σε συνοδο με τον ουρανο μου?Α παπα,κομμενα τα αεροπλανα!
πως το ειδες ???????//εγω βλεπω μονο την θεση τους......:unsure:θελω και εγω!!!!!!!!!!!!!:cry:
katerina2
13-03-2008, 05:20 PM
Ήταν κάτι που έλειπε. Συγχαρητήρια! αναμένουμε το συνημμένο με τα νουμεράκια του καθε αστεροειδή!
black moon
13-03-2008, 06:01 PM
Παρα πολύ καλοοοοό.......είσαι πρώτος!
Perfect :pleasantry: :clapping:
Τα νουμεράκια παρακαλω,τα νουμεράκια παρακαλω....
Να προσθέσω οτι όσοι αφορούν την τέχνη(ο Cupido 763 σχετίζεται και με την τέχνη) μπορουν να ερμηνευτούν συνδιαστικά ανάλογα την οψη που κάνουν (εκτός απ'τους γνωστούς πλανήτες) και με τον Talent 3154.Λειτουργεί ως δείκτης ταλέντου σε σχέση με τους υπόλοιπους.Και τον Adonis 2101 που είναι και δεικτης γοητείας αλλα λειτουργει στις συναστρίες δειχνοντας ακαταμάχητη ελξη της οποίας είναι αδύνατον να σπάσεις τις αλυσίδες...κι οτι η ¶ρτεμη (Diana 78) σχετίζεται και με τους τοκετους και την εγκράτεια.
Τον γνωστό Eros 433 να τον συνδιαζεται στις συναστρίες με την Psyche 16 (ψυχή) όπως ακριβώς κανουμε με τον ¶ρη για τις γυναίκες και την Αφροδίτη για τους αντρες...
cancerian
13-03-2008, 07:09 PM
εδω ειναι τα νουμερακια
δεν ξερω αν επιτρεπεται να δωσω το λινκ αλλα θα το προσπαθησω για να σας βοηθησω να δειτε τους αριθμους
Astrology / Astrologie -> Astrodienst Asteroid list (http://www.astro.com/swisseph/astlist.htm)
melit
13-03-2008, 07:52 PM
Πολύ ωραίο θέμα και δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με τους αστεροειδείς! Θα ρίξω μια ματιά και θα επανέλθω να ρωτήσω γιατί αποκλείεται να μην έχω απορίες..! :cheesy:
Pirate Jenny
13-03-2008, 08:10 PM
πως το ειδες ???????//εγω βλεπω μονο την θεση τους......:unsure:θελω και εγω!!!!!!!!!!!!!:cry:
Μα,μπορεις να δεις και ολες τις οψεις που σχηματιζονται.Αληθεια,γιατ ι δεν τους βρισκω ολους?:cry::cry:
cancerian
13-03-2008, 08:11 PM
Μα,μπορεις να δεις και ολες τις οψεις που σχηματιζονται.Αληθεια,γιατ ι δεν τους βρισκω ολους?:cry::cry:
για ποιον εχεις απορια ?
Pirate Jenny
13-03-2008, 08:27 PM
για ποιον εχεις απορια ?
Πολλους δεν βρισκω,ας πουμε τον adonis και ολους τους "τυχερους¨",μιδα κλπ.Τι μπορει να σημαινει αυτο?Οταν γεννιομουνα ηταν διακοπες σε αλλο γαλαξια?
cancerian
13-03-2008, 09:21 PM
Πολλους δεν βρισκω,ας πουμε τον adonis και ολους τους "τυχερους¨",μιδα κλπ.Τι μπορει να σημαινει αυτο?Οταν γεννιομουνα ηταν διακοπες σε αλλο γαλαξια?
Δεν σε καταλαβαινω αγαπητη μου μιας και ολοι οι αστεροειδης παρουσιαζονται στην λιστα ........ Ειμαι σιγουρος οτι εσυ δεν κανεις κατι καλα .....
Pirate Jenny
13-03-2008, 09:48 PM
Δεν σε καταλαβαινω αγαπητη μου μιας και ολοι οι αστεροειδης παρουσιαζονται στην λιστα ........ Ειμαι σιγουρος οτι εσυ δεν κανεις κατι καλα .....
:embarrest:embarrest:embarrestΧμ ναι ,κατι παραπανω απο σιγουρο οτι κατι δεν κανω καλα!!Συγνωμη!:embarrest
skorpion
13-03-2008, 10:56 PM
Καλες οι πληροφοριες που μοιραστηκες μαζι μας Cancerian!!!
Λοιπον σας παραθετω τα παρακατω! Οποιος θελει και μπορει ας επιληφθει μιας προσπαθειας προχειρης ερμηνειας...Εκανα επιλογη των οψεων που μου εκαναν πιο πολυ εντυπωση και ειναι πιο βαριες
Εξαγωνα και τριγωνα δεν αναφερω γιατι ειναι πολλα και δεν ελεγε...Κι ας ειναι τα θετικα της υποθεσης!!! Δε πειραζει ας ακουσουμε τα αρνητικα κι ας γευομαστε τα θετικα! Σωστη? Μονο συνοδους και τετραγωνα αναφερω.Επισης δεν αναφερω μεταξυ των αστεροειδων τις οψεις γιατι ηταν πολλες...
Παρατηρησα γενικοτερα οτι οι περισσοτεροι πλανητοειδης που κοιταξα ηταν σε πρωτο τεταρτο πεμπτο εκτο και εβδομο οικο εδω αναφερω μερικους...
Ειναι που ειναι φουσκωμενος ο 6ος οικος τωρα τον ειδα και τρομαξα το ιδιο και ο εβδομος!
O Grieve δεικτης θλιψης κανει συνοδο με τον κρονο μου στον 6ο στον σκορπιο,
Ο Siva δεικτης καταστροφης απο την οποια επερχεται αναγεννηση κανει συνοδο με το MC μου στον υδροχοο..
O Pandora, δεικτης καταστροφης, ικανοτητα του ατομου να ελπιζει, στον τεταρτο στην παρθενο σε τετραγωνο με τον ηλιο μου
O Proserpinα, δεικτης αποχωρισμου,στον 7ο σε συνοδο με τον ποσειδωνα μου και σε τετραγωνο με τον αρη μου Τωρα εξηγουνται ολα!!!
Ο Tyche της τυχης σε στενη συνοδο με τον ηλιο μου στον 6ο στο σκορπιο μαζι με τον κληρο της τυχης!!!Να και κατι καλο!!! βεβαια κανει μια αντιθεση με τον χειρωνα...αλλα τι να κανουμε!
Ο Fortunα στον 4ο στην παρθενο σε τετραγωνο με Δια και σεληνη
Ο Orcus, δεικτης σεξουλικης σαγηνης, στον 3ο στον λεοντα σε τετραγωνο με πλουτωνα και τετραγωνο με κρονο και σε συνοδο με Μedea..
Ο Μedea, δεικτης ακραιου ερωτα και σχεσεων οι οποιες είναι αγαπης/μισους, τετραγωνο κρονος συνοδο με Orcus
Ο Εros, δεικτης παθους- σεξουαλικης ελξης και ρομαντικου ερωτα, σε συνοδο με τον Αρη στον 5ο οικο στον ζυγο και τετραγωνο με τον Ποσειδωνα
Ο Psyche, δεικτης αδυναμιας στον ερωτα-δειχνει που είναι αδυναμο ένα ατομο ερωτικα, στον 7ο οικο σε συνοδο με Δια και Ερμη(6oς οικος) στον τοξοτη σε αντιθεση με Σεληνη και ωροσκοπο και βορειο δεσμο....
O Merlin, δεικτης μαγειας-μυστηριου-σοφιας-εσωτερικισμου στον 6o στο σκορπιο σε συνοδο με Ουρανο(τοξοτη)
Ο Astrowizard,δεικτης αστρολογιας ή ενασχολησης με αυτην, σε στενη συνοδο με τον ηλιο μου στον σκορπιο στον 6ο
Ο Arthur, δεικτης δικαιοσυνης-ειρηνης-κυβερνητικες / βασιλικες τασεις, στον σκορπιο στον 6ο σε συνοδο με Κρονο
black moon
13-03-2008, 11:09 PM
Scorpion οι αστεροειδής δεν κάνουν "βαρείς" όψεις,συμπληρώνουν και επιβεβαιώνουν στοιχεία της ανάλυσης κατι σαν να λέμε οτι αφου εχεις μακιγιαριστεί τέλεια βγάζεις ενα ξερο κομματακι μασκαρας απ'τις βλεφαρίδες.Μην τρομάζεις!!!
altamira
13-03-2008, 11:33 PM
Με πρόλαβες black moon και οτι ηθελα να σχολιάσω αυτο που λες... Πέρα απο αυτο ομως, πιστευω πως επειδή οι αστεροειδεις μελετωνται τωρα πιο πολυ, πρεπει γενικως να κραταμε μια πιο συνετη σταση απέναντι στην ερμηνευτικη τους προσεγγιση και κυριως τη συμπληρωματικη τους λειτουργια σ' αυτη τη διαδικασία...
cancerian
14-03-2008, 12:04 AM
Φιλη για φαντασου να σχηματιζε ακριβες τετραγωνο με Αρη κ Ουρανο .... :toung::toung:
Παιδια χανουμε την ουσια.... Ο σκοπος δεν ειναι η κινδυνολογια αλλα σε αυτη την περιπτωση ειναι η γνωση . Η ερμηνεια ενος αστεροειδη δεν ειναι ακριβως εγκυροτατη, ειναι ακριβως αυτο που ειπε η black moon και θα συμφωνησω 100% μαζι της.
Πιστευω πως η ερμηνεια τους κυμαινεται σε ενα πιο εσωτερικο - προσωπικο επιπεδο. Δινουν μια αλλη χροια στην αναλυση , οπου μπορει να ειναι απο την κυριολεξια μεχρι την ακραια μεταφορα....
:nuts:
zouzounaraa
14-03-2008, 12:33 AM
Συγνώμη...ερώτηση άσχετης ως προς τους αστεροειδείς :embarrest
Τι αντιπροσωπεύουν τα νούμερα στη λίστα;
*Astropeleki*
14-03-2008, 12:38 AM
Τα πρώτα νούμερα από τα αριστερά του ονόματος είναι η διεθνής ονομασία του κάθε Αστεροειδή.
black moon
14-03-2008, 12:40 AM
Στα προγράμματα που φτιάχνονται οι χαρτες αν δεν εχεις το νουμερακι δεν το βρισκεις το "δαχτυλίδι":love:
black moon
14-03-2008, 12:43 AM
Τα πρώτα νούμερα από τα αριστερά του ονόματος είναι η διεθνής ονομασία του κάθε Αστεροειδή.
Αυτη ήταν μια πολύ πιο σοβαρή και σωστη απάντηση...:cheesy:
zouzounaraa
14-03-2008, 12:45 AM
Ευχαριστώ και τις δυο σας. :love:
skorpion
14-03-2008, 05:17 AM
Scorpion οι αστεροειδής δεν κάνουν "βαρείς" όψεις,συμπληρώνουν και επιβεβαιώνουν στοιχεία της ανάλυσης κατι σαν να λέμε οτι αφου εχεις μακιγιαριστεί τέλεια βγάζεις ενα ξερο κομματακι μασκαρας απ'τις βλεφαρίδες.Μην τρομάζεις!!!
Εννοειται πως δε τρομαζω! Τι να τρομαξω:laugh:Αμα ηταν να τρομαζουμε με τετοια τοτε....problema :laugh::laugh:!!!
Απλα εχω την περιεργεια να δω πως ερμηνευονται καποιες οψεις που κανουν με γενεθλιους πλανητες...βαριες οψεις εννουσα τις οψεις συνοδου και τετραγωνου απλα γιατι τις αλλες τις θεωρω πιο λαιτ...Εχω και γω μια υποψια ως προς την πιθανη ερμηνεια κι ελεγα μηπως λεγατε και σεις αποψεις...Μια συγκεκριμενη οψη ας πουμε μου εκανε πολυ εντυπωση
zouzounaraa
14-03-2008, 07:09 PM
Συγνώμη....πάλι...αλλά δεν βρίσκω τον Ancreon, Chaldea κτλ. στη λίστα. :cry:
cancerian
14-03-2008, 07:35 PM
Συγνώμη....πάλι...αλλά δεν βρίσκω τον Ancreon, Chaldea κτλ. στη λίστα. :cry:
(313) Chaldaea
katerina2
14-03-2008, 07:40 PM
Ο αστεροειδής aphrodite αναφέρεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στη συναστρία. Σε περίπτωση που στον ατομικό χάρτη κάνει σημαντική όψη (συγκεκριμένα σύνοδο με ήλιο) μπορούμε να πούμε κάτι ή εξετάζουμε τον ''aphrodite'' μόνο στις συναστρίες?
cancerian
14-03-2008, 08:13 PM
Ο αστεροειδής aphrodite αναφέρεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στη συναστρία. Σε περίπτωση που στον ατομικό χάρτη κάνει σημαντική όψη (συγκεκριμένα σύνοδο με ήλιο) μπορούμε να πούμε κάτι ή εξετάζουμε τον ''aphrodite'' μόνο στις συναστρίες?
τον εξεταζεις σε ατομικο επιπεδο και σε μια συναστρια , ειναι ενας αστεροειδης που διχνει την εκφραση αγαπης !! και την αγαπη καθαυτη !
τωρα μιας και κανει συνοδο με ηλιο σε κανει ναζιαρα και η αγαπη σε εσενα παιζει συμαντικο ρολο για την εκφραση του εαυτου σου ! :love:
zouzounaraa
14-03-2008, 09:44 PM
(313) Chaldaea
Ευχαριστώ. Λείπει ένα "a" και στους δυο στην πρώτη σελίδα και δεν τους έβρισκα στη λίστα με το "Find". :nuts:
"Siva - Δεικτης καταστροφης από την οποια επερχεται η αναγεννηση"
Siva (Σκορπιός) τρίγωνο με Αφροδίτη(Καρκίνος), τι να υποθέσω;
cancerian
14-03-2008, 09:55 PM
Ευχαριστώ. Λείπει ένα "a" και στους δυο στην πρώτη σελίδα και δεν τους έβρισκα στη λίστα με το "Find". :nuts:
"Siva - Δεικτης καταστροφης από την οποια επερχεται η αναγεννηση"
Siva (Σκορπιός) τρίγωνο με Αφροδίτη(Καρκίνος), τι να υποθέσω;
χμμμ .... ισως οτι και να χαλασει μια σχεση σου πας ευκολα στην επομενη .... η ακομα οτι γεννιεσαι μεσα απο τις σχεσεις σου :toung::toung:
zouzounaraa
14-03-2008, 10:04 PM
χμμμ .... ισως οτι και να χαλασει μια σχεση σου πας ευκολα στην επομενη .... η ακομα οτι γεννιεσαι μεσα απο τις σχεσεις σου :toung::toung:
Αχα, σ' ευχαριστώ. Όχι βέβαια ότι είμαι έτσι εγώ...λέμεεεεε τώρα, κουβέντα να γίνεται :σφύριγμα
Πάλι καλά γιατί κάτι σε καταστροφή στις σχέσεις μου έκανε εμένα.
cancerian
15-03-2008, 02:03 PM
Αχα, σ' ευχαριστώ. Όχι βέβαια ότι είμαι έτσι εγώ...λέμεεεεε τώρα, κουβέντα να γίνεται :σφύριγμα
Πάλι καλά γιατί κάτι σε καταστροφή στις σχέσεις μου έκανε εμένα.
! :nuts: !
katerina2
15-03-2008, 02:38 PM
τον εξεταζεις σε ατομικο επιπεδο και σε μια συναστρια , ειναι ενας αστεροειδης που διχνει την εκφραση αγαπης !! και την αγαπη καθαυτη !
τωρα μιας και κανει συνοδο με ηλιο σε κανει ναζιαρα και η αγαπη σε εσενα παιζει συμαντικο ρολο για την εκφραση του εαυτου σου ! :love:
Αγαπητέ cancerian σ'αυχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Να 'σαι καλά!:bigsmile:
cancerian
31-03-2008, 11:01 PM
Αγαπητέ cancerian σ'αυχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Να 'σαι καλά!:bigsmile:
Tιποτα ρει !!! :bigsmile:
VAFIKOS
01-04-2008, 01:18 AM
βρε παιδια εγω εξακολουθω και δεν βλεπω ολους τους αστεροειδεις στον προοδευμενο χαρτη μου.....:nuts::dizzy:
BlackOrWhat
01-04-2008, 10:13 AM
Tιποτα ρει !!! :bigsmile:
Δηλαδή ο Ηράκλειτος μας έλεγε ψέματα??? :cry::cry:
Αφροδίτη
01-04-2008, 12:45 PM
εεεε.... να ρωτήσω κάτι??? Υπάρχει αστεροειδείς - δείκτης γονιμότητας???:unsure:
cancerian
01-04-2008, 02:35 PM
εεεε.... να ρωτήσω κάτι??? Υπάρχει αστεροειδείς - δείκτης γονιμότητας???:unsure:
Yπαρχει αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποιος ειναι ... θα σου στειλω εν καιρο εαν το ξαναπετυχω!
Αφροδίτη
01-04-2008, 03:03 PM
Πάντως σ' ευχαριστώ για την προθυμία σου!:bigsmile:
black moon
01-04-2008, 04:42 PM
SIWA(140):Γονιμότητα,αστειρευτ δημιουργια, NIOBE(71):Δυσκολία γονιμότητας,δάκρυα για παιδιά, DIANA(78):Τοκετοί.
Αφροδίτη
01-04-2008, 06:53 PM
Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ :bigsmile::bigsmile:Τρέχω να ψάξω να τα βρω.....
Αφροδίτη
02-04-2008, 06:55 PM
SIWA(140):Γονιμότητα,αστειρευτ δημιουργια, NIOBE(71):Δυσκολία γονιμότητας,δάκρυα για παιδιά, DIANA(78):Τοκετοί.
Ε λοιπόν αν σου πω οτι στον χάρτη της αδελφής μου την χρονιά που έμεινε έγκυος είχε τον SIWA σε σύνοδο με την σελήνη στον 5ο οίκο είναι τυχαίο?????
pritsss1
09-04-2008, 01:00 PM
Εγω παλι γιατι δεν βρισκω που πρεπει να βαλω τον αριθμουλη για να βρω
τους αστεροειδεις μου??
Τι δεν βλεπω καλα αγαπητα μου παιδακια?? πλιιιιιιιιζζζζζ χεεεελλππ :unsure::cry:
pritsss1
09-04-2008, 04:03 PM
Εγω παλι γιατι δεν βρισκω που πρεπει να βαλω τον αριθμουλη για να βρω
τους αστεροειδεις μου??
Τι δεν βλεπω καλα αγαπητα μου παιδακια?? πλιιιιιιιιζζζζζ χεεεελλππ :unsure::cry:
:toung::toung: ααααααα!!! το βρηκα!!! σουπερ!:cheesy:
τωρα που ζεσταθηκα...μπορουμε να εχουμε και την ερμηνεια κι αλλων αστεροειδων παρακαλω..??? :toung:
Υ.Γ: ευχαριστω πολυ τη φιλη μελος για την βοηθεια της με το μειλ της :cheesy:
....Καλησπερα σας!!...
Μια και βλεπουμε τους αστεροδεις, η περιεργεια μεγαλωνει...
και κουβεντα να κανουμε σε συναστρια ...
Οταν ο Bachus κανει σύνοδο στις 4μοιρες με τον Ωροσκοπο μου και ο Lust:w00t: μου κάνει σύνοδο στις 3 μοίρες του Ουρανου του (να σημειωθει , :crazy: ολα στο Σκορπιο)...Οπου εχω κι εγω τον Ουρανο, και ειναι ο 1οικος μου και ο 8οικος του...
Α! Και σύνοδος του Eros μου:love: σε 0μοιρα με τον Ωροσκοπο του (Ιχθυ) , και ο Cupido μου με το MC του...
Υποθετω, :blink: οτι πρεπει να μας εξορισουν σε καμια Σπιναλογκα, καμια Λερο?!:bigsmile:
Να ασχοληθούμε επαγγελματικα με το θεμα?:bigsmile::bigsmile::toung::bigsmile:..
Ευτυχως που εχουμε σεληνες σε γιηνα ..Ταυρο και Αιγοκερω...
...
Φιλικά,
tigre
27-09-2008, 04:38 PM
εγω ασχοληθηκα με τους αστεροειδεις ψυχη,αφροδιτη,μηδεια σε συναστρια...
η ψυχη μου ειναι αναδρομη στο 7ο<αλλο παλι κ τουτο>:weird: ''πεφτει'' στο 3 οικο τ κ κανει τετραγωνο με τον ηλιο
η ψυχη τ ''πεφτει στον 7ο <μηπως σημαινει αδυναμια δεσμευσης αυτο?>
μηδεια πεφτει στο 7 κανοντας συνοδο με την αφροδιτη τ:nuts: <αυτο πρεπει να ειναι ασχημουτσικο>
η μηδεια τ στο 1 οικο τετραγωνο με αφροδιτη...
θεε μου....ειναι καποια απο αυτα αξιας σημασιας :love:καλα η κακα?
tigre
08-10-2008, 01:22 PM
cancerian καμια γνωμη για τις παραπανω όψεις?
leoma
11-10-2008, 09:31 AM
Adrea - Δεικτης πλοιων , βαρκων , θαλασσινων ταξιδιων
Doria - Δεικτης πλοιων , βαρκων , θαλασσινων ταξιδιων
Μια μικρή διόρθωση, for the record! Πρόκειται για έναν αστεροειδή, τον AndreaDoria (#2175), κατά το διάσημο Γενουάτη ναύαρχο Andrea Doria ή D' Oria (1466-1560) που μεταξύ άλλων πολεμούσε τους πειρατές στη Μεσόγειο κατά το 16ο αιώνα. Αρκετά πλοία πήραν αργότερα το όνομά του!
:love:
water
11-06-2009, 06:05 PM
Καλησπέρα..
Επαναφερω λίγο το θέμα Αστεροειδών σε συναστρία. Πραγματικά θα ήθελα τα φώτα κάποιου να μου πει πόση σημασία παίζουν σε μια συναστρία???:love:
Αν έχει κανείς άποψη και χρόνο πως θα έκρινε τις παρακάτω όψεις? Δεν γνωρίζω την επιτρεπτη ανοχή που μπορεί να έχουν σε συναστρια...οπότε θεωρώ τις γνωστές 8 μοίρες.
ΓΥΝΑΙΚ. - ΑΝΤΡ.
Eros & Ψυχή αιγοκ τρίγωνο χείρων στον ταυρο
Eros & Ψυχή αιγοκτρίγωνο πλούτωνα στο ζυγό
Eros & Ψυχή αιγοκσύνοδο Tantalus
Σελήνη στο ζυγό σύνοδο Eros & Ψυχή (8ο οίκο)
ΒΔστον παρθένο σύνοδος ψυχή (κάνει συνοδο με το ΔΙΑ του σύνθετου)
πλούτωνας ζυγό σύνοδος Σαπφώ
ωροσκόπος αιγόκερο σύνοδος House
Ηρα ιχθυ τετράγωνο Ηρα τοξότη
Ευχαριστώ τα μέγιστα, αν ασχοληθει κανείς!!!!!!
water:bigsmile:
island
16-06-2009, 12:13 AM
Ενδιαφµ΄εροντα όλα αυτά, αλλά μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως βρίσκουμε τις όψεις στους αστεροειδείς;
εγώ μόνο τις θέσεις βρίσκω στις αστρολογικές εφημερίδες.
Aν κοιτάτε τις εφημερίδες του myhoroscope υπάρχει σύνδεσμος που λέει και τις όψεις
http://www.myhoroscope.gr/aspects.php
island
16-06-2009, 12:29 AM
Aν κοιτάτε τις εφημερίδες του myhoroscope υπάρχει σύνδεσμος που λέει και τις όψεις
http://www.myhoroscope.gr/aspects.php
σ ευχαριστώ! να σαι καλά και καληνύχτα;);4dea:
water
22-06-2009, 11:17 AM
Cancerian,
Όψεις για συναστρια, όπως αυτές που αναφέρω πιο πάνω (αφού κανείς δεν μου απάντησε) που μπορώ να κοιτάξω?
WHITE.HORSE
23-06-2009, 12:43 PM
Juno/Hera - Δεικτης γαμου , δειχνει την ιδανικη γυναικα οπου ενας ανδρας θα παντρευτει. Αν την αναζητησουμε σε διελευση τοτε δειχνει την καταλληλη ωρα , μερα οπου ο γαμος πρεπει να γινει. Ακομα δειχνει ζηλια και κτητικοτητα
δηλαδή πως την δίχνει ? :unsure:
θα πρέπει να σχηματίζει όψη με κάποιους πλανήτες συγκριμένους ? να έχει ήλιο εκεί που έχει juno ο άντρας ?
τι εννοείς δώσε μου ένα παράδειγμα ! :embarrest
φιλικά :love:
white.horse
cancerian
23-06-2009, 01:12 PM
Cancerian,
Όψεις για συναστρια, όπως αυτές που αναφέρω πιο πάνω (αφού κανείς δεν μου απάντησε) που μπορώ να κοιτάξω?
Αναζητησε τους δικους σου αστεροειδεις και επειτα του ατομου που σε ενδιαφερουν. Στην συνεχεια βρες αν σχηματιζουν τις βασικες πτολεμαικες οψεις , δινοντας μικρη ανοχη (1-2 μοιρες) . Οπως ειπε και ο Σωκ μπορεις να τις βρεις απο εδω (http://www.myhoroscope.gr/aspects.php)
cancerian
23-06-2009, 01:28 PM
δηλαδή πως την δίχνει ? :unsure:
θα πρέπει να σχηματίζει όψη με κάποιους πλανήτες συγκριμένους ? να έχει ήλιο εκεί που έχει juno ο άντρας ?
τι εννοείς δώσε μου ένα παράδειγμα ! :embarrest
φιλικά :love:
white.horse
Εξαρταται την θεση που κατεχει ο αστεροειδης Juno στον χαρτη. Αν δεχεται αρμονικες οψεις τοτε θα εκφραστει καλα μεσα απο τον χαρτη. Αν δεχετε σκληρες οψεις τοτε θα εκφρασει την αρνητικη της φυση.
Για παραδειγμα απο τον χαρτη μιας φιλης. Juno στον πρωτο σε συνοδο με τον Κρονο και τριγωνο με Αφροδιτη και αντιθεση Πλουτωνα. Το ατομο ειναι εξαιρετικα ομορφο (καθως η Juno δινει μεσα απο τον ASC μαγνητισμο) εκβαλει προς τα εξω εναν αερα δεσμευσης. Δινει βαρυτητα στις σχεσεις της και προτιμα τις μακροχρονιες σχεσεις. Εκφραζει τον ερωτα της μεσα απο την σχεση και την δεσμευση. Ελκεται απο τους εμπειρους και πρακτικους ανδρες και ισως μεγαλυτερης ηλικιας.
Εκτος αυτου μεσα απο τις σχεσεις της εκφραζε εναν κτητικο χαρακτηρα που μερικες φορες εφτανε στο σημειο να προκαλει σκηνες ζηλοτυπιας.
Τελικα ομως εβγαλε τον μπεχο και παντρευτηκε πανω στην Επιστροφη του Κρονου Οπου ο Δ. κρονος εκανε συνοδο με την Γ. Juno της. Εχει με τον συζυγο της 9 χρονια διαφορα. (Κρονος συνοδο Juno συνοδο με Δ. Κρονο)
WHITE.HORSE
23-06-2009, 02:26 PM
Εξαρταται την θεση που κατεχει ο αστεροειδης Juno στον χαρτη. Αν δεχεται αρμονικες οψεις τοτε θα εκφραστει καλα μεσα απο τον χαρτη. Αν δεχετε σκληρες οψεις τοτε θα εκφρασει την αρνητικη της φυση.
Για παραδειγμα απο τον χαρτη μιας φιλης. Juno στον πρωτο σε συνοδο με τον Κρονο και τριγωνο με Αφροδιτη και αντιθεση Πλουτωνα. Το ατομο ειναι εξαιρετικα ομορφο (καθως η Juno δινει μεσα απο τον ASC μαγνητισμο) εκβαλει προς τα εξω εναν αερα δεσμευσης. Δινει βαρυτητα στις σχεσεις της και προτιμα τις μακροχρονιες σχεσεις. Εκφραζει τον ερωτα της μεσα απο την σχεση και την δεσμευση. Ελκεται απο τους εμπειρους και πρακτικους ανδρες και ισως μεγαλυτερης ηλικιας.
Εκτος αυτου μεσα απο τις σχεσεις της εκφραζε εναν κτητικο χαρακτηρα που μερικες φορες εφτανε στο σημειο να προκαλει σκηνες ζηλοτυπιας.
Τελικα ομως εβγαλε τον μπεχο και παντρευτηκε πανω στην Επιστροφη του Κρονου Οπου ο Δ. κρονος εκανε συνοδο με την Γ. Juno της. Εχει με τον συζυγο της 9 χρονια διαφορα. (Κρονος συνοδο Juno συνοδο με Δ. Κρονο)
....μάλλον το θέμα λειτουργεί στον ψυχισμό του ατόμου .. εγώ φανταζόμουν πως στην συναστρία λειτουργούσε το θέμα
και όπως λεει η ερμηνεία που έδωσες στην αρχή για τον juno εγώ φαντάστικα -ερμήνευσα πως αν ο ast.juno ενος άντρα δίχνει την ιδανική γυναίκα τοτε πχ θα πρέπει να έχει αυτή εκεί πάνω καποιον -καποιους προσωπικους πλανήτες σε κάποια βασική όψη
και για να μην σας μπερδεύω περισσότερο .. φανταζόμουν πως αν ήμουν άντρας και είχα juno στον τοξότη μια γυναίκα τοξότης θα ήταν ιδανική για εμένα !
ευχαριστώ :love:
flyingpig
07-08-2010, 04:20 AM
που θα βρώ τον αστεροειδή Μίδα (Midas). Δεν υπάρχει στις εφημερίδες.
Ευχαριστώ
jupiterios
08-08-2010, 03:52 AM
Αναζητησε τον με τον κωδικο 1981....
flyingpig
09-08-2010, 01:06 AM
Το έψαξα και με τον κωδικό 1981 αλλά δεν τον βρήκα.
http://www.myhoroscope.gr/eph.php
Οι καινούργιες μας εφημερίδες έχουν πολλά πετράδια
flyingpig
11-08-2010, 09:55 PM
Ευχαριστώ πάρα πολύ ScP. :nuts:
1q2w3e$
06-09-2010, 06:33 AM
Να ρωτήσω κάτι.....:embarrest.......???Ο αστεροειδής Urania-30 στις 15 μοίρες του Παρθένου(κλείδα Αλχημιστή) στον 2ο οίκο, σε γενέθλιο χάρτη,γνωρίζετε πως θα μπορούσε να ερμηνευτεί???
Ευχαριστώ
pebbles
12-10-2010, 05:12 PM
συγνώμη, μπορει να είναι και χαζομάρα αυτο που ρωτάω, αλλα που είναι ο συνημμένος φάκελος με τα νούμερα?
bully
13-10-2010, 12:20 AM
καλησπερα! ειναι η πρωτη μου ερωτηση πανω στο θεμα των αστεροειδων ...γνωριζω την θεση των αστεροειδων στο χαρτη μου αλλα δεν μπορω να τους ερμηνευσω...(μονιμο προβλημα). θελω να μαθω τι ταση δινει
1)ο adonis σε συνοδο με κρονο στον σκορπιο και πλουτωνα στο ζυγο και αντιθεση με ηλιο και MC στον κριο (πιο στενη η οψη με κρονο)
2) ο midas σε συνοδο με την amalthea στον ταυρο σε συνοδο με τον ηλιο και το MC στον κριο στον 10ο οικο
3)και ο orpheas με την aphrodite σε στενη συνοδο με τον Αρη στον Ταυρο σε στενη αντιθεση με τον casanova και τον uranian cupido στον σκορπιο
ZOELINA
02-12-2010, 08:52 PM
Βlack moon.. ενα παραδειγμα για τον adonis 2101;Τι να κοιταξουμε σε μια συναστρια εννοω..τι οψεις και με ποιους πλανητες...:love: