PDA

View Full Version : Φυγη προς αναλυση

cancerian
12-03-2008, 04:35 PM
Διαβάστε το πλήρες θέμα εδώ (http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/5690-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%F4%DC%F3%E7%F2-%F6%F5%E3%DE%F2.html)

aries engineer
12-03-2008, 04:55 PM
Παρα πολυ καλο το αρθρο σου....:bigsmile::bigsmile:Θα συμφωνησω οπως και δηποτε για τον Ουρανο...φυγη ανεξαρτησια...και για τον Ποσειδωνα ...φυγη απο την "πραγματικοτητα"...Ξερεις ομως τι σκεφτομουν?????δεν ειναι κακο παντα....προς Θεου δεν αναφερομαι σε ναρκωτικα και τετοια....αλλα οκ...αν μια κατασταση δεν σου παει δεν σου κανει πια δεν βρισκω το λογο να μενεις εκει...:bigsmile::bigsmile:τι να διαπραγματευτεις τι να αναλυσεις...φευγεις και τελος..παμε για αλλα..ε μετα απο λιγο φευγεις απο τα αλλα και πας στα αλλα αλλα ..κλπ κλπ κλπ..
Καλυτερα να φευγεις , παρα να δινεις "ολα σου τα λεφτα" σε μια κατασταση...Επειδη την εχω και εγω (ταση φυγης)..την εχω αποδεχτει:bigsmile::bigsmile:

Υ.Γ Παντως προειδοποιω ..μην πονταρετε τα παντα σε μενα!!!:bigsmile::bigsmile:κρατηστε καβατζεςςςςς!!!!

Βασιλης Παπαδολιας
12-03-2008, 05:20 PM
Καλέ μου φίλε, μόνο αρχάριος δε σε βλέπω να είσαι...

Μπορείς να ποστάρεις μερικές απαντήσεις ακόμα σε συζητήσεις και από τη στιγμή που το status σου δε θα είναι πλέον Νέο Μέλος να αρχίσεις να στέλνεις τέτοιου είδους άρθρα εκεί που ανήκουν, δηλαδή στα άρθρα μελών...

Επί της ουσίας έχει γίνει ήδη κάπου κάποια συζήτηση για το θέμα της φυγής και έχουμε πει για τους Πλανήτες που σχετίζονται...

Ψάξε λίγο στις συζητήσεις αστρολογίας μήπως το συνδέσουμε με το άρθρο σου...

Καλή συνέχεια...

kphssa
12-03-2008, 05:33 PM
Καλέ μου φίλε, μόνο αρχάριος δε σε βλέπω να είσαι...

Μπορείς να ποστάρεις μερικές απαντήσεις ακόμα σε συζητήσεις και από τη στιγμή που το status σου δε θα είναι πλέον Νέο Μέλος να αρχίσεις να στέλνεις τέτοιου είδους άρθρα εκεί που ανήκουν, δηλαδή στα άρθρα μελών...

Επί της ουσίας έχει γίνει ήδη κάπου κάποια συζήτηση για το θέμα της φυγής και έχουμε πει για τους Πλανήτες που σχετίζονται...

Ψάξε λίγο στις συζητήσεις αστρολογίας μήπως το συνδέσουμε με το άρθρο σου...

Καλή συνέχεια...

Προφανως Βασιλη, εννοεις τη συζητηση που ειχαμε " Οψεις ελευθεριας"?
Δεν μπορω να στειλω το λινκ στον cancerian. Το εχουν φαινεται οι Καρκινοι να ανοιγουν τετοια θεματα στο φορουμ:bigsmile:

cancerian
12-03-2008, 05:39 PM
Δεν μπορω να στειλω το λινκ στον cancerian. Το εχουν φαινεται οι Καρκινοι να ανοιγουν τετοια θεματα στο φορουμ:bigsmile:

Τι να το κανεις ... Αμα δεν ειμασταν και εμεις οι Καρκινοι θα εισασταν οι υπολοιποι -1 ζωδιο ως προς την ερμηνεια !!!!!!! , επομενως χαιρομαστε να σας δινουμε ολοκληρωση :blink: :toung::toung::toung::toung::toung::toung::toung:: toung::toung::toung::toung::toung:

black moon
12-03-2008, 05:46 PM
Παραθέτω τον εξής χάρτη που είναι σχετικός με το θέμα:
456

cancerian
12-03-2008, 05:53 PM
Παρα πολυ καλο το αρθρο σου....:bigsmile::bigsmile:Θα συμφωνησω οπως και δηποτε για τον Ουρανο...φυγη ανεξαρτησια...και για τον Ποσειδωνα ...φυγη απο την "πραγματικοτητα"...Ξερεις ομως τι σκεφτομουν?????δεν ειναι κακο παντα....προς Θεου δεν αναφερομαι σε ναρκωτικα και τετοια....αλλα οκ...αν μια κατασταση δεν σου παει δεν σου κανει πια δεν βρισκω το λογο να μενεις εκει...:bigsmile::bigsmile:τι να διαπραγματευτεις τι να αναλυσεις...φευγεις και τελος..παμε για αλλα..ε μετα απο λιγο φευγεις απο τα αλλα και πας στα αλλα αλλα ..κλπ κλπ κλπ..
Καλυτερα να φευγεις , παρα να δινεις "ολα σου τα λεφτα" σε μια κατασταση...Επειδη την εχω και εγω (ταση φυγης)..την εχω αποδεχτει:bigsmile::bigsmile:

Υ.Γ Παντως προειδοποιω ..μην πονταρετε τα παντα σε μενα!!!:bigsmile::bigsmile:κρατηστε καβατζεςςςςς!!!!

Καταλαβαινω απολυτα φιλη ,
αλλα θα σου πω κατι .... τι ειναι προτειμοτερο ? να τελειωνεις μια κατασταση εχωντας μεσα σου ερωτηματικα ή να αναλυσεις το προβλημα στην συνεχεια να το λυσεις και επειτα να προχωρισεις παρακατω ???
Συνηθως "την κανουμε " απο μια κατασταση η οποια δεν μας βολευει , γεματοι ερωτηματικα . Αυτα τα ερωτηματικα ειναι εκεινα που μας προκαλουν ενα φαυλο κυκλο στην ζωη μας . Μενουμε με αυτα και επαναλαμβανουμε καταστασεις με αποτελεσμα να προκαλουνται κενα και προβληματα τοσο σε μας αλλα και σε ενα πιο ευρη επιπεδο σχετικα με τις σχεσεις μας !!!!!
Τα ατομα αυτα με υπερβολικη ταση φυγης εχουν αλυτα κυρια ερωτηματικα και αποφευγουν μια κατασταση επειδη ακριβως δεν εχουν βρει την λυση ....Στην συνεχεια γυριζουν στις ιδιες καταστασεις και επαναλαμβανονται .....

Βασιλης Παπαδολιας
12-03-2008, 06:02 PM

Να' το...

Όψεις ..ελευθερίας (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/5406-%EF%F8%E5%E9%F2-%E5%EB%E5%F5%E8%E5%F1%E9%E1%F2.html)

aries engineer
12-03-2008, 06:04 PM
456

Δεν υπαρχει καθολου φωτια........
απο εκει ξεκιναμε πιστευω και μετα στα υπολοιπα..unsure:

cancerian
12-03-2008, 06:13 PM
456

Αχ black moon τι μου εκανες … δεν μπορω παρα να κανω μια αναλυση περι του χαρτη αυτου…

Ηλιος στον υδροχοο ( ελευθερια ) στον 12ο ( ταση για απομόνωση ) κυβερνάτε από τον Ουρανο στην Παρθενο στον 7ο ( ανεξαρτησια στις σχεσεις ) . Ο ηλιος αυτος τετραγωνιζει ( προκαλει ) τον Ποσειδωνα ( προβλημα στην κατανοηση του τι είναι αληθινο και τι όχι , ονειρα )
Ο ωροσκοπος στους ιχθυες ( ενδειξη ότι το ατομο φαινεται ότι «φευγει» ) κυβερνητης είναι ο Ποσειδωνας στον σκορπιο στον 9ο ( φυγη μεσω μεγαλων ταξιδιων , ποτε δεν μενει καπου συγκεκριμενα ) . Ο Ποσειδωνας αυτος τετραγωνιζει ερμη στον 12ο ( μυαλο - είναι ευκολο να «φυγει») επισης σχηματιζει ένα μεγαλο τριγωνο με κρονο και δια … ισως να σωζεται η κατασταση αλλα όχι και τοσο. Ισως βοηθησει ο κρονος στον 1ο αλλα εξαιτιας της αντιθεσης με τον Ουρανο μπερδευται μεταξυ του αν θα πρεπει να φυγω η να κατσω !!

Αυτή ηταν μια μικρη αναλυση , αλλα ιδιαιτερη σημασια εχει να δουμε το ότι πολύ πλανητες και σημεια είναι μεταξυ του 12ου και ανηκουν στους ιχθυες !!!! Πω πω !!!!! αυτος είναι χαρτης για αναλυση !!!!!!!!!!!!
Ο ποσειδωνας εχει μεγαλη δυναμη στον χαρτη αυτό , το ιδιο και η ανεξαρτησια του Ουρανου μεσα από τον οικο των σχεσεων !!!!

Εμεινα αναυδος ! ειλικρινα τρομερο !!!
:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:: blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::b link::blink::blink
::blink::blink::blink::blink:
( ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ...ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ????? ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ............. )

Fotini Christodoulou
12-03-2008, 06:21 PM
Σε γενικές γραμμές η άποψη μου...

Δεν νομίζω ότι η έλλειψη φωτιάς οδηγεί σε φυγή, μάλλον θα υποστήριζα το αντίθετο , όπου σε περιπτωση πλεοναζουσας φωτιάς για παραδειγμα η φυγή θα είχε το κίνητρο του "ενθουσιασμού"της νεας αρχής(κριος),νέας ιδέας/δημιουργίας(λέων) ,νέας φιλοσοφιας ζωής/περιπετειας(Τοξότης) που θα ηθελε να ακολουθησει το άτομο:unsure:

Θεωρώ ότι το πολύ νερό,ή ενδεχομένως η έλλειψη γής και σταθερών, σε συνδυασμό με πλεονάζοντα μεταβλητά θα μπορούσε να δώσει τάσεις φυγής.Αυτο σε πολύ γενικές γραμμές ομως.

Επίσης ο Ουρανός δίνει τάση για αυτονομία και ανεξαρτησία που σε σκληρές όψεις μπορει να οδηγει το ατομο να διαλύει οτι έχει θεωρώντας οτι μονο ετσι μπορεί να διατηρησει την αυτονομία του. Ο Ποσειδώνας προκαλεί σε σκληρές όψεις παλι την τάση να αποφευγουμε την πραγματικότητα και να πλάθουμε μια αλλη που μας αρέσει περισσότερο(να φανταζόμαστε ή να χρησιμοποιούμε ουσίες για να ξεφύγουμε).
Τέλος ο Πλούτωνας μπορεί να δημιουργήσει τάση φυγής με την έννοια να φύγει το ατομο απο εκει που "φανταζεται" οτι καταπιέζεται.

Θα συμφωνήσω με την πρόταση περί Κρόνου, που θεωρώ οτι παίζει τον ρόλο να περιορίζει το ατομο και να το "αναγκαζει" να αντιμετωπισει την πραγματικότητα κατι που συχνά διαπιστωνω συμβαίνει και στο προσωπικό μου ωροσκόπιο.

:bigsmile:

aries engineer
12-03-2008, 06:24 PM
Σε γενικές γραμμές η άποψη μου...

Δεν νομίζω ότι η έλλειψη φωτιάς οδηγεί σε φυγή, μάλλον θα υποστήριζα το αντίθετο , όπου σε περιπτωση πλεοναζουσας φωτιάς για παραδειγμα η φυγή θα είχε το κίνητρο του "ενθουσιασμού"της νεας αρχής(κριος),νέας ιδέας/δημιουργίας(λέων) ,νέας φιλοσοφιας ζωής/περιπετειας(Τοξότης) που θα ηθελε να ακολουθησει το άτομο:unsure:

Θεωρώ ότι το πολύ νερό,ή ενδεχομένως η έλλειψη γής και σταθερών, σε συνδυασμό με πλεονάζοντα μεταβλητά θα μπορούσε να δώσει τάσεις φυγής.Αυτο σε πολύ γενικές γραμμές ομως.

Επίσης ο Ουρανός δίνει τάση για αυτονομία και ανεξαρτησία που σε σκληρές όψεις μπορει να οδηγει το ατομο να διαλύει οτι έχει θεωρώντας οτι μονο ετσι μπορεί να διατηρησει την αυτονομία του. Ο Ποσειδώνας προκαλεί σε σκληρές όψεις παλι την τάση να αποφευγουμε την πραγματικότητα και να πλάθουμε μια αλλη που μας αρέσει περισσότερο(να φανταζόμαστε ή να χρησιμοποιούμε ουσίες για να ξεφύγουμε).
Τέλος ο Πλούτωνας μπορεί να δημιουργήσει τάση φυγής με την έννοια να φύγει το ατομο απο εκει που "φανταζεται" οτι καταπιέζεται.

Θα συμφωνήσω με την πρόταση περί Κρόνου, που θεωρώ οτι παίζει τον ρόλο να περιορίζει το ατομο και να το "αναγκαζει" να αντιμετωπισει την πραγματικότητα κατι που συχνά διαπιστωνω συμβαίνει και στο προσωπικό μου ωροσκόπιο.

:bigsmile:
Δεν αναφερομουν στο θεμα φυγης..λεγοντας την ελλειψη φωτιας...απλα απο εκει θεωρω οτι μπορεις να βγαλεις καποια πρωτα συμπερασματα..υποθετω...:love:: love:

black moon
12-03-2008, 06:34 PM
456
Να επιβεβαιώσω αρκετά απ'τα γραφόμενα του φίλου cancerian μ'αυτό το παράδειγμα χάρτη.Ελπίζω να τον έστειλα σωστα ώστε να μπορείτε να τον δείτε.Είναι ατόμου με έντονες τάσεις φυγής και εξαρτήσεις.

Έντονη κίνηση στον 12ο και 1ο.Ακμή 12ου Υδροχόο και Ωροσκόπο στους Ιχθείς.
Σελήνη υδροχόο = εύκολο ξεστράτημα,
Ήλιος υδροχόος = ανάγκη να τα καταφέρεις μόνος σου,
Ερμής Ιχθείς και 12ος = Ονειροπόλος και "φευγάτος" τρόπος σκέψης
Αφροδίτη Ιχθείς = Ιδανικά "τρελά" στον έρωτα
Χείρωνας συνοδος Κρόνου στον 1ο = τραύμα νωρίς στην ζωή,που φέρνει ανασφάλειες,περιορισμούς και δυσκολίες όσον αφορά την εκφραση του Εγώ σε αντιθεση με πλουτωνα,ουρανο,βέρτεξ στον 7ο αλλά και τις στενότερες σχέσεις τις οποιες χαρακτηρίζουν "πλουτώνιες" και "ουράνιες" συμπεριφορές με μοιραία κατάληξη.
Ο Ν.Δ. στον Σκορπιό = στην τωρινή ζωή νιώθει άνετα σε ότι εκφράζει έντονα πάθη ( χαμηλοδονητικά αισθήματα ).Οι εξαρτήσεις είναι ένα απ'αυτά!Ο Β.Δ. τον καλεί να προσπαθήσει να φύγει απο εκεί...
Ο Αρης σε αδυναμία στον Ζυγό τετράγωνο Δία,τετράγωνο Σελήνη δεν τον βοηθάνε όμως να είναι ιδιαίτερα μαχητικός.
Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνα = επιρρεπής σε καταχρήσεις και τάσεις φυγής
Μεσουράνημα σύνοδος ασρεροειδή βάκχου ( δείχνει ροπή σε εξαρτήσεις )στόν Τοξότη και στον 9ο ( αυξάνει,επεκτίνει) = υπερβολή στην καλοπέραση

lizy
12-03-2008, 06:41 PM
Πολύ ωραίο το άρθρο cancerian! κ εγώ έχω πολύ έντονες τάσεις φυγής κυρίως στις προσωπικές μου σχέσεις κ συμφωνώ απόλυτα με την aries engineer ότι δεν αξίζει να το ψάχνει κανείς πολύ, δεν βγαίνει κανένα νόημα δηλαδή αν κ αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η φυγή γίνεται ανώδυνα ή αναίσθητα. κ πληγώνεσαι κ σου μένουν πράγματα πίσω αλλά δεν πιστεύω ότι μια ανάλυση του τι και πώς μπορεί να προσφέρει τίποτα, εκτός του ότι μπορεί να γίνει απίστευτα ψυχοφθόρα γιατί αναζητάς απαντήσεις στα αναπάντητα, δηλαδή όταν κάτι σε ενοχλεί πρέπει απλά να τελειώνει αλλιώς πολύ σύντομα θα γίνει βασανιστικό και για τους δυο.
και αστρολογικά τώρα είμαι υδροχόος με ωροσκόπο καρκίνο, ο ουρανός μου κάνει στενά τετράγωνα με ήλιο και αφροδίτη σε οίκους σχέσεων (5ο, 8ο) ενώ ο ποσειδώνας είναι πολύ φιλικός μαζί μου, κάνει εξάγωνα και με τους δύο προσωπικούς στους ίδιους ακριβώς οίκους. εκτός αυτών όμως εγώ πάντα πίστευα ότι αυτή την τάση μου την ενισχύει κυρίως ο άρης στον πρώτο μου οίκο σε σύνοδο στενή με τον ωροσκόπο. αλλά είπατε πριν ότι η φωτιά δεν έχει κ πολλή σχέση με αυτα, δεν ξέρω, ίσως κάνω λάθος, θα το ξανασκεφτώ..:unsure:

black moon
12-03-2008, 06:48 PM
Cancerian στην αναλυσή σου έχεις πέσει μέσα σε όλα!
Perfect
Ευχαριστώ για την οπτική σου!
Το τραγουδάκι της Πρωτοψάλτη του πάει, αλλα δεν νομίζω να είναι σπίτι...:w00t:

cancerian
12-03-2008, 06:51 PM
Cancerian στην αναλυσή σου έχεις πέσει μέσα σε όλα!
Perfect
Ευχαριστώ για την οπτική σου!
Το τραγουδάκι της Πρωτοψάλτη του πάει, αλλα δεν νομίζω να είναι σπίτι...:w00t:

χαχαχαχααχαχαχα :bigsmile::bigsmile::bigsmile: Εισαι υπεροχη !!!!!! :toung:

cancerian
12-03-2008, 06:57 PM
Πολύ ωραίο το άρθρο cancerian! κ εγώ έχω πολύ έντονες τάσεις φυγής κυρίως στις προσωπικές μου σχέσεις κ συμφωνώ απόλυτα με την aries engineer ότι δεν αξίζει να το ψάχνει κανείς πολύ, δεν βγαίνει κανένα νόημα δηλαδή αν κ αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η φυγή γίνεται ανώδυνα ή αναίσθητα. κ πληγώνεσαι κ σου μένουν πράγματα πίσω αλλά δεν πιστεύω ότι μια ανάλυση του τι και πώς μπορεί να προσφέρει τίποτα, εκτός του ότι μπορεί να γίνει απίστευτα ψυχοφθόρα γιατί αναζητάς απαντήσεις στα αναπάντητα, δηλαδή όταν κάτι σε ενοχλεί πρέπει απλά να τελειώνει αλλιώς πολύ σύντομα θα γίνει βασανιστικό και για τους δυο.
και αστρολογικά τώρα είμαι υδροχόος με ωροσκόπο καρκίνο, ο ουρανός μου κάνει στενά τετράγωνα με ήλιο και αφροδίτη σε οίκους σχέσεων (5ο, 8ο) ενώ ο ποσειδώνας είναι πολύ φιλικός μαζί μου, κάνει εξάγωνα και με τους δύο προσωπικούς στους ίδιους ακριβώς οίκους. εκτός αυτών όμως εγώ πάντα πίστευα ότι αυτή την τάση μου την ενισχύει κυρίως ο άρης στον πρώτο μου οίκο σε σύνοδο στενή με τον ωροσκόπο. αλλά είπατε πριν ότι η φωτιά δεν έχει κ πολλή σχέση με αυτα, δεν ξέρω, ίσως κάνω λάθος, θα το ξανασκεφτώ..:unsure:

Γινεται και το εξης , η θετικη πλευρα της φυγης ισως να ειναι η διεξοδος μεσα απο την τεχνη ... Με βαση αυτα που ειπες εισαι ενεργητικο ατομο και αφου ο Ποσειδωνας κανει ευκολες γωνιες τοτε καθολου απιθανο να εκδηλωσεις καλλιτεχνικες ανησυχιες ( εαν δεν εχεις ηδη εκδηλωσει ) Ρομαντικη φυση .... με ξεσπασματα !!!!! :embarrest

zeta1987
14-03-2008, 08:21 PM
Καταρχάς cancerian συγχαρητήρια για το εξαίσιο άρθρο που μας παράθεσες, και πραγματικά η συμμετοχή σου στο φόρουμ,μας βοηθά πάρα πολύ.
Θα ήθελα να πω και εγώ την προσωπική μου άποψη και εμπειρία περί φυγής.Έχοντας ωροσκόπο ιχθύ νιώθω κάποιες φορές τάσεις φυγής από την πραγματικότητα.Και όμως πάντα κάτι με σταματά.Κάτι με προσγειώνει στην πραγματικότητα.Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.Βλέπω και άλλα άτομα με επιρροή από ιχθείς και πάρα πολλές φορές είναι στον κόσμο τον δικό τους.Εγώ ουσιαστικά απαγορέυω στον εαυτό μου την φυγή,είτε την μεταφορική είτε την πραγματική.Θεωρώ πως ελάχιστες φορές φέρνει καλά αποτελέσματα γιατί γίνεται συνήθως εν βρασμώ ψυχής.Πιστεύω πως είναι καλύτερα τα πράγματα να τα αντιμετωπίζουμε όπως είναι.Η αλήθεια και το λάδι όπως λέει μία παροιμία πάντα πάνε πάνω! Έχει ενδιαφέρον η ιδέα περί αστρολογικής ανάλυσης της φυγής.Εγώ θα την ταύτιζα περισσότερο με επιρροές Ουρανού,γιατί συνήθως έρχεται ξαφνικά και δεν μπορούμε να την ελέγξουμε! :cheesy:

black moon
14-03-2008, 08:31 PM
Καταρχάς cancerian
.Εγώ ουσιαστικά απαγορέυω στον εαυτό μου την φυγή,είτε την μεταφορική είτε την πραγματική. :cheesy:

Tι οψεις κάνει ο Κρόνος σου με Ηλιο, με Ποσειδώνα ,μεΩροσκόπο;

zeta1987
14-03-2008, 08:39 PM
Tι οψεις κάνει ο Κρόνος σου με Ηλιο, με Ποσειδώνα ,μεΩροσκόπο;

Έχει κάποιο πρόβλημα το πρόγραμμα που έχω και δεν είμαι σίγουρη.Αν θυμάμαι καλά,ο Ήλιος με Κρόνο δεν κάνουν όψη..Νομίζω πως έχω ένα τετράγωνο ωροσκόπου στους ιχθείς με Κρόνο στον Τοξότη.Παίζει ρόλο αυτο;;:blink:

black moon
14-03-2008, 08:46 PM
Έχει κάποιο πρόβλημα το πρόγραμμα που έχω και δεν είμαι σίγουρη.Αν θυμάμαι καλά,ο Ήλιος με Κρόνο δεν κάνουν όψη..Νομίζω πως έχω ένα τετράγωνο ωροσκόπου στους ιχθείς με Κρόνο στον Τοξότη.Παίζει ρόλο αυτο;;:blink:

Σαφώς!Η δράση του είναι περιοριστική στις ιδιότητες οποιου πλανήτη έχει απεναντί του.Αυτός μπορεί σε σένα να περιορίζει τις τασεις φυγής...

zeta1987
14-03-2008, 08:53 PM
Σαφώς!Η δράση του είναι περιοριστική στις ιδιότητες οποιου πλανήτη έχει απεναντί του.Αυτός μπορεί σε σένα να περιορίζει τις τασεις φυγής...

Ναι μιάς και ο ωροσκόπος συνδέεται με τον Ποσειδώνα αφού είναι στους ιχθείς..!Ευχαριστώ πολύ!!! ;) :bigsmile:

gargoyle
08-07-2008, 10:41 AM
Μια γενική παρατήρηση όσον αφορά όλες τις αναλύσεις θεμάτων, η οποία με προβληματίζει εδώ και πολύ πολύ καιρό, και απορώ πως και δεν έχει προβληματίσει κανέναν άλλον:

Όλες αυτές οι προσεγγίσεις, σε τι είδους ανθρώπους αναφέρονται; Σε ποιες κατηγορίες από τα 5 (πλέον σχεδόν 6) δισ. κατοίκων αυτού του πλανήτη; Όχι τίποτε άλλο, αλλά επειδή πολύ φοριέται η τάχα μου δήθεν ενασχόληση με το όλον και το σύμπαν και τα λοιπά παρεμφερή, αναρωτιέμαι προσωπικά, με βάση ποιά δείγματα γίνονται όλες αυτές οι αναλύσεις και κάτω από ποιο πλαίσιο.

Για παράδειγμα, το συγκεκριμένο θέμα εξετάζει τις τάσεις φυγής. Ως εδώ καλά. Ως αφετηρία του προβληματισμού παίρνει την ηρωίδα μια συγκεκριμένης σειράς. Κι εδώ φυσιολογικός ο προβληματισμός. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα. Από τη στιγμή που ο στόχος είναι να αναλυθούν συμπεριφορές, αποτελέσματα επί της ουσίας, αρχίζει κανείς και αναρωτιέται:

Η συμπεριφορά της συγκεκριμένης ηρωίδας ως προς τις τάσεις φυγής σε ποιό βαθμό μπορεί να συσχετισθεί, ας πούμε με τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχουν πχ. 10 εργάτριες σε εργοστάσιο υφαντουργίας στο Πακιστάν , οι οποίες δουλεύουν 18 ώρες τη μέρα και δεν ξέρουν τι σημαίνει Κυριακή; Τι Ποσειδώνα έχει η εν λόγω ηρωίδα και τι Ποσειδώνα έχουν οι 10 εργάτριες; Μας απασχολούν εξίσου οι δύο αυτές περιπτώσεις; Για να μη μας ξεφεύγει και το γεγονός πως αριθμητικά η δεύτερη περίπτωση αφορά μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού που ζεί κάτω από τέτοιες συνθήκες, για να μην πω πως είναι και το μεγαλύτερο, και όχι η κυρία της σειράς που σπάει ταμεία.

Κοινώς, κάτω από ποιο πρίσμα δέχεται ο καθένας πως προκύπτουν "αποτελέσματα" και "αιτιολογήσεις" ως προς τις συμπεριφορές, με αποκλειστικό αίτιο αυτό της αστρολογίας.

Το συγκεκριμένο άρθρο στην αρχή του, αναφέρει κάτι πάρα πολύ χαρακτηριστικό: "Τις περισσοτερες φορες αναλογα με τον ρολο που μας εχει αποδώσει η κοινωνια καλουμαστε να αντιμετωπισουμε ορισμενες καταστασεις ώστε να εξελιχθουμε ως βιοψυχοκοινωνικες οντοτητες και να προχωρήσουμε , να παμε ένα βημα παραπανω. Το μεγεθος του προβληματος αναλογει σε κάθε ανθρωπο αναλογα με την διαμορφωση της προσωπικοτητας του και την καλλιεργεια της ψυχης του. "

Δεν αμφισβητεί καμία κοινωνία, τη δέχεται όπως είναι, και φυσικά δέχεται την μετακύλιση των όποιων "χρεών" και "ευθυνών" στην εξατομικευμένη προσωπικότητα του καθενός, η δομή της οποίας φυσικά κυριαρχείται από την μεταφυσική επιρροή των πλανητών.

Δηλαδή, τις ίδιες "ευθύνες" να φέρει σε πέρας την συμπαντική αποστολή της έχει η ηρωίδα της σειράς , ως νέα και ωραία και μοιραία, αλλά με τάσεις φυγής λόγω βεβαρυμένου ωροσκοπίου σε αυτόν τον τομέα, και τις ίδιες εξίσου "ευθύνες" εκπλήρωσης έχουν οι 10 Πακιστανές εργάτριες του παραδείγματος, ανεξάρτητα βέβαια του αν οι δεύτερες λόγω συνθηκών έχουν αναπτύξει τάσεις φυγής ισχυρότερες από της κυρίας, για τις οποίες δεν ευθύνεται κανένας Ουρανός και κανένας Ποσειδώνα.

Το ωραίο είναι πως όλη αυτή η φιλοσοφία αποκαλείται , και πολύ αυτάρεσκα μάλιστα, από τους απανταχού υποστηρικτές της , ως "ανθρωπιστική προσέγγιση" και "υψηλή πνευματικότητα"...

Μητσάκος
08-07-2008, 10:50 AM
Μια γενική παρατήρηση όσον αφορά όλες τις αναλύσεις θεμάτων, η οποία με προβληματίζει εδώ και πολύ πολύ καιρό, και απορώ πως και δεν έχει προβληματίσει κανέναν άλλον:

Όλες αυτές οι προσεγγίσεις, σε τι είδους ανθρώπους αναφέρονται; .............
.................................................. .....
.................................................. .....

Το ωραίο είναι πως όλη αυτή η φιλοσοφία αποκαλείται , και πολύ αυτάρεσκα μάλιστα, από τους απανταχού υποστηρικτές της , ως "ανθρωπιστική προσέγγιση" και "υψηλή πνευματικότητα"...
Και εσύ τι ζόρι τραβάς με τις Πακιστανές; Αφού είναι καρμικό να είναι στο τσουβάλι με τα φίδια και να λένε και ευχαριστώ από πάνω. Γιατί να επέμβουμε εμείς στο θεϊκό σχέδιο που, ω του θαύματος!, βολεύει αυτούς που περνάνε καλά επειδή σε μια άλλη ζωή είχαν κάνει καλές πράξεις; Δεν μπορώ να σε καταλάβω :cheesy: Ας μην ήταν οι Πακιστανές κατώτερες ενσαρκώσεις, να μην τα τραβούσαν αυτά, και αυτές και τα παιδιά τους. ¶ μα πια :nuts:

gargoyle
08-07-2008, 10:53 AM
Και εσύ τι ζόρι τραβάς με τις Πακιστανές; Αφού είναι καρμικό να είναι στο τσουβάλι με τα φίδια και να λένε και ευχαριστώ από πάνω. Γιατί να επέμβουμε εμείς στο θεϊκό σχέδιο που, ω του θαύματος!, βολεύει αυτούς που περνάνε καλά επειδή σε μια άλλη ζωή είχαν κάνει καλές πράξεις; Δεν μπορώ να σε καταλάβω :cheesy: Ας μην ήταν οι Πακιστανές κατώτερες ενσαρκώσεις, να μην τα τραβούσαν αυτά, και αυτές και τα παιδιά τους. ¶ μα πια :nuts:

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

ioni
08-07-2008, 11:09 AM
ο δικος μου ήλιος κάνει τετράγωνο με τον κρόνο
είναι ή δεν είναι όψη αυτό;

Toksotaki
09-07-2008, 02:44 AM
Ειναι οψη....

ioni
09-07-2008, 12:22 PM
Ειναι οψη....

δύσκολη νομίζω ;

emmalene
09-07-2008, 12:33 PM
δύσκολη νομίζω ;

Οχι ακριβως δυσκολη...περιοριστικη ισως του Ηλιου Τοξοτη.Δεν ξερω οικοθεσια αλλα ισως να σε περιοριζει ελαφρα στην εκφραση η να δειχνει προβληματα με πατρικη φιγουρα.
Υπαρχει ενας μυθος που λεει οτι οποιος εχει τριγωνα ειναι ευτυχισμενος ενω τα τετραγωνα ειναι κακες οψεις.Οι ανθρωποι ομως με τετραγωνα και ειδικα Κρονου ειναι συνηθως ατομα που παλευουν και κερδιζουν διοτι δεν τα βρισκουν ολα ετοιμα.Εξαρταται παντα απο τον προσωπικο χαρτη σου βεβαια :bigsmile:

ioni
09-07-2008, 12:50 PM
ο κρόνος μου στον πρώτο οίκο
οντως μου βάζει ή καλήτερα βάζω μόνη μου εμπόδια σε πραγματα που θέλω να κάνω
σκεφτώμενει παντα΄τους άλλους τα δικά τους θέλω και όχι τα δικά μου
με τον πατέρα μου σαν πνεύμα ανοισηχω πάντα κοντραριζώμαστε γιατί οταν διαφωνουσα ή αυτο που πιστευα το υπερασπιζώμουν
αλλά αυτο που άρεσε γιατι δεν πούλαγα τα ιδανικά μου τον αγαπουσα και με αγαπουσε
ειχαμε προχωριμενει σχεση ηταν κοντα μας τιυ λέγαμε τα πάντα και μας
άκουγε σπανι
8-12-66 11.30
φεύγω γα δουλεία............................και δεν λέει να ξεκωλίσω................