PDA

View Full Version : Μεθυστικη γενεθλια πανσεληνος !

cancerian
11-03-2008, 07:58 PM
Θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μοιρασετε την γνωση σας μαζι μου σχετικα με την αποκωδικοποιηση της οψης Ηλιος Αντιθεση Σεληνη ... Για να κανω τα στοιχεια της οψης ποιο συγκεκριμενα να αναφερω τα εξης :

Ηλιος στον καρκινο (στον 8ο οικο ) ( με τριγωνο Πλουτωνα στον 12ο , και αντιθεση Ποσειδωνα στον 2ο )

Σεληνη στον Αιγοκερω (στον 2ο οικο) (με εξαγωνο Πλουτωνα στον 12ο , συνοδος Ποσειδωνα στον 2ο)

Ειναι λιγο περιεργη και δυσκολη οψη το κατανοω, αλλα δεν εχω καταφερει να την αποσαφυνησω. και πιστευω οτι θα ηταν κουταμαρα να την αποσαφυνησω ως μια απλη οψη χωρις να λαβω μερος και τα λοιπα στοιχεια.

Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων !!:embarrest

super_lela
11-03-2008, 08:17 PM
Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι ότι τα άτομα με αντίθεση Ήλιου και Σελήνης στον γενέθλιο, δεν δείχνουν/ εκφράζουν τα πραγματικά συναισθήματά τους ή τους σκοπούς τους.

και πως τους ζηλεύω!

φιλικά

Σούπερ Λέλα

sagimoon
11-03-2008, 09:39 PM
Ακόμα και οι στατιστικές λένε ότι οι γεννήσεις είναι περισσότερες τις μέρες με... πανσέληνο...πουθενά δεν υπάρχει κάτι το περίεργο. Η συγκεκριμένη όψη σε αυτά ακριβώς τα ζώδια θα μετρά εκατόμύρια ανθρώπους. Η αντίθεση ήλιου σελήνης μόνο κακή δεν είναι. Δίνει ανθεκτικούς ανθρώπους , μάχημους και πολύ power...

cancerian
11-03-2008, 09:43 PM
Ακόμα και οι στατιστικές λένε ότι οι γεννήσεις είναι περισσότερες τις μέρες με... πανσέληνο...πουθενά δεν υπάρχει κάτι το περίεργο. Η συγκεκριμένη όψη σε αυτά ακριβώς τα ζώδια θα μετρά εκατόμύρια ανθρώπους. Η αντίθεση ήλιου σελήνης μόνο κακή δεν είναι. Δίνει ανθεκτικούς ανθρώπους , μάχημους και πολύ power...

Το περιεργο δεν εχει να κανει με την γεννηση υπο την επιροη της πανσεληνου αλλα με την αποσαφυνηση της οψης αυτης με τα συγκεκριμενα στοιχεια που εδωσα .... :unsure:

black moon
11-03-2008, 11:19 PM
Θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μοιρασετε την γνωση σας μαζι μου σχετικα με την αποκωδικοποιηση της οψης Ηλιος Αντιθεση Σεληνη ... Για να κανω τα στοιχεια της οψης ποιο συγκεκριμενα να αναφερω τα εξης :

Ηλιος στον καρκινο (στον 8ο οικο ) ( με τριγωνο Πλουτωνα στον 12ο , και αντιθεση Ποσειδωνα στον 2ο )

Σεληνη στον Αιγοκερω (στον 2ο οικο) (με εξαγωνο Πλουτωνα στον 12ο , συνοδος Ποσειδωνα στον 2ο)

Ειναι λιγο περιεργη και δυσκολη οψη το κατανοω, αλλα δεν εχω καταφερει να την αποσαφυνησω. και πιστευω οτι θα ηταν κουταμαρα να την αποσαφυνησω ως μια απλη οψη χωρις να λαβω μερος και τα λοιπα στοιχεια.

Λοιπόν!Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι σε αδυναμία.Νιώθεις άβολα με τα έντονα αισθηματά σου και νιώθεις οτι σε απορυθμίζουν.Τα θεωρείς πηγή δυσκολιών παρα χαράς.Δεν πρέπει να τα μεταφράζεις όπως σε συμφέρει,εν ολίγης μην τα αρνείσαι!
Στον 2ο όμως είναι καλά τοποθετημένη(Σεληνη-Ταυρος-έξαρση) και ευννοεί θεματα οικονομικά.Το ίδιο και ο Αιγόκερως που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και την κοινωνικη καταξίωση(μακροπρόθεσμα).Δ ν τραβας το βλέμμα απ'τον στόχο!
Ο Ήλιος σου τώρα το μόνο κοινό που έχει με την θέση της Σελήνης ειναι οτι ανήκουν στον σταυρό των παρορμιτικών=παρορμητική προσωπικότητα,παρορμητική εκδήλωση αισθημάτων.Αυτό το τελευταίο μπορεί να σημαίνει όμως αντίθετων καμμιά φορά απ'τα πραγματικά και με νεύρα.Και λόγω αδυναμίας του Αιγόκερου,και λόγω "καβουκόματος" του Καρκίνου, και λόγω του ότι φέρεις Πλουτώνια χαρακτηριστικά.Πρέπει να είσαι και καλός διαχειριστής οικονομικών δικών σου ή ξένων(8ος).Τα άλλα τα ξέρεις!:wink2:
Γένικά ως αντίθεση φέρνει την αυτογνωσία μεσα απ'τις κόντρες σου με τον περίγυρο.Είτε μεσα απο τον καλώς εννοουμενο ανταγωνισμό είτε μέσα απο έντονους καυγάδες:pain:.Έτσι πιστεύεις οτι προσεγγίζεις την αντικειμενική(Ηλιος) αλήθεια.Την αναζητάς μανιωδώς και τα συναισθήματα που είναι προσωπικά επομένως και υποκειμενικά(Σελήνη) έρχονται σε δευτερη μοίρα.Παρ'όλο που χαίρεσαι τις στενές επαφές,δεν ικανοποιούν ποτέ την ανάγκη σου να ανήκεις.Προσπάθησε να γίνεις εσυ πιο δοτικός παρα αποδέκτης.Θα βιώσεις προβλήματα στις σχέσεις σου μεχρι να μάθεις που πατάς.Θα έχεις ήδη βιώσει πίκρα γιατι δεν πάνε τα πραγματα όπως τα θες...
Η αντίθεση των δύο σωμάτων αισθήματα,ψυχισμός είναι σε ρήξη με το "εγώ", σαν να προσπαθείς ν'ανάψεις ένα κερί και απ'τις δυό πλευρές.Που θα το ακουμπήσεις;Εν ολίγης να βρείς ενα μέτρο γιατί είσαι ή του ύψους ή του βάθους!

φιλικά:bigsmile:

cancerian
11-03-2008, 11:30 PM
Λοιπόν!Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι σε αδυναμία.Νιώθεις άβολα με τα έντονα αισθηματά σου και νιώθεις οτι σε απορυθμίζουν.Τα θεωρείς πηγή δυσκολιών παρα χαράς.Δεν πρέπει να τα μεταφράζεις όπως σε συμφέρει,εν ολίγης μην τα αρνείσαι!
Στον 2ο όμως είναι καλά τοποθετημένη(Σεληνη-Ταυρος-έξαρση) και ευννοεί θεματα οικονομικά.Το ίδιο και ο Αιγόκερως που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και την κοινωνικη καταξίωση(μακροπρόθεσμα).Δ ν τραβας το βλέμμα απ'τον στόχο!
Ο Ήλιος σου τώρα το μόνο κοινό που έχει με την θέση της Σελήνης ειναι οτι ανήκουν στον σταυρό των παρορμιτικών=παρορμητική προσωπικότητα,παρορμητική εκδήλωση αισθημάτων.Αυτό το τελευταίο μπορεί να σημαίνει όμως αντίθετων καμμιά φορά απ'τα πραγματικά και με νεύρα.Και λόγω αδυναμίας του Αιγόκερου,και λόγω "καβουκόματος" του Καρκίνου, και λόγω του ότι φέρεις Πλουτώνια χαρακτηριστικά.Πρέπει να είσαι και καλός διαχειριστής οικονομικών δικών σου ή ξένων(8ος).Τα άλλα τα ξέρεις!:wink2:
Γένικά ως αντίθεση φέρνει την αυτογνωσία μεσα απ'τις κόντρες σου με τον περίγυρο.Είτε μεσα απο τον καλώς εννοουμενο ανταγωνισμό είτε μέσα απο έντονους καυγάδες:pain:.Έτσι πιστεύεις οτι προσεγγίζεις την αντικειμενική(Ηλιος) αλήθεια.Την αναζητάς μανιωδώς και τα συναισθήματα που είναι προσωπικά επομένως και υποκειμενικά(Σελήνη) έρχονται σε δευτερη μοίρα.Παρ'όλο που χαίρεσαι τις στενές επαφές,δεν ικανοποιούν ποτέ την ανάγκη σου να ανήκεις.Προσπάθησε να γίνεις εσυ πιο δοτικός παρα αποδέκτης.Θα βιώσεις προβλήματα στις σχέσεις σου μεχρι να μάθεις που πατάς.Θα έχεις ήδη βιώσει πίκρα γιατι δεν πάνε τα πραγματα όπως τα θες...
Η αντίθεση των δύο σωμάτων αισθήματα,ψυχισμός είναι σε ρήξη με το "εγώ", σαν να προσπαθείς ν'ανάψεις ένα κερί και απ'τις δυό πλευρές.Που θα το ακουμπήσεις;Εν ολίγης να βρείς ενα μέτρο γιατί είσαι ή του ύψους ή του βάθους!

φιλικά:bigsmile:

Tρομερο !!!! Ειλικρινα τρομερο !!! :noworry: Αλλα αυτος ο Ποσειδωνας ειναι νομιζω πως κανει λιγο την ζημεια ~ και ως συνοδο με σεληνη και ως αντιθεση με ηλιο !!!!!!

σε ευχαριστω πολυ :cheesy:

black moon
12-03-2008, 12:14 AM
Δεν τελείωσα!Ο Ποσειδώνας στον Αιγόκερω δείχνει μια γενιά που βρίσκουν την έκφραση των ιδανικών τους στις Κρόνιες ιδιότητες.Στον 2ο:ποτέ δεν θα είσαι αυτό που λέμε σκλάβος του χρήματος,θα είσαι έτοιμος να το θυσιάσεις όπου θεωρείς απαραίτητο αλλά και απο διαίσθηση θα βρίσκεις πάντα τις πηγές του.
Η συνοδος με την Σελήνη σε κάνει ονειροπόλο,ρομαντικό και με πολυυυυύ υψηλά ιδανικά όσον αφορά την οικογενειά σου αλλα και το θυληκό στοιχείο!Ρίξε λίγο τον πήχη... για σένα το λέω! Αλλά και υπερ ευαίσθητο.
Αυτο το τελευταίο κάνει και η αντίθεση Ποσ-Ήλιου.Η τακτική σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι η εις άτακτον φυγή(μεταφορικά).Νιώθεις οτι έχεις έρθει σε λάθος πλανήτη;Λάθος!Ετσι είναι ο κόσμος όπως τον βλέπεις γύρω σου!Γίνε και συ λίγο πιο σκληρόπετσος...
Λέω εγώ τώρα οτι αυτες οι δύο τελευταίες όψεις πρέπει λογικά να μαλακώνουν την αδυναμία της Σελήνης στον Αιγόκερω!

black moon
12-03-2008, 12:23 AM
Τίποτα,χαρά μου να βοηθάω αν μπορώ!Οσο για την Πανσέληνο καπου διάβασα οτι σχετίζεται με την παλαιότητα τησ ψυχής στην καρμική αστρολογία!Η νέα Σελήνη ειναι νεο ξεκίνημα νέου κύκλου μαθημάτων!Στην προηγούμενη μόλις πέρασες επιτυχώς της εξετάσεις του προηγούμενου!
Αρα εσύ είσαι κάπου στη μέση αυτου του κύκλου επανενσαρκώσεων!Σε κουφανα;:w00t:

zeta1987
12-03-2008, 12:31 AM
Τίποτα,χαρά μου να βοηθάω αν μπορώ!Οσο για την Πανσέληνο καπου διάβασα οτι σχετίζεται με την παλαιότητα τησ ψυχής στην καρμική αστρολογία!Η νέα Σελήνη ειναι νεο ξεκίνημα νέου κύκλου μαθημάτων!Στην προηγούμενη μόλις πέρασες επιτυχώς της εξετάσεις του προηγούμενου!Αρα εσύ είσαι κάπου στη μέση αυτου του κύκλου επανενσαρκώσεων!Σε κουφανα;:w00t:

Πρώτη φορά το ακούω αυτό για την Νέα Σελήνη...perfect Και με ενδιαφέρει γιατί έχω και εγώ αν και σε διαφορετικά ζώδια!
Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ πληροφορίες για αυτο;;:blink:΄
Ευχαριστώωωω!:love:

black moon
12-03-2008, 12:37 AM
Πρώτη φορά το ακούω αυτό για την Νέα Σελήνη...perfect Και με ενδιαφέρει γιατί έχω και εγώ αν και σε διαφορετικά ζώδια!
Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ πληροφορίες για αυτο;;:blink:΄
Ευχαριστώωωω!:love:

Να σου πώ την αλήθεια σέρφαρα απλά πατώντας "Καρμική Αστρολόγια"και διαβαζα όλα τα σχετικά links!Δεν θυμάμαι αλλα θα το ξαναψάξω και αν ξαναπέσω πάνω του θα σ'ενημερώσω γιατί ήταν πολύ καλό!

dominia77
12-03-2008, 03:10 AM

Το μόνο που θα σου έλεγα είναι να λαμβάνεις περισσότερο ασβεστιο.
Νομίζω πως η σελήνη στον Αιγοκερω, όπως και ηλιος/ωροσκόπος δίνουν εμφαση στο σκελετό (κρονος=στήριγμα)

black moon
12-03-2008, 09:30 AM
Νομίζω πως η σελήνη στον Αιγοκερω, όπως και ηλιος/ωροσκόπος δίνουν εμφαση στο σκελετό (κρονος=στήριγμα)

Η Σελήνη σχετίζεται με τις διατροφικές συνήθειες.Η κράση νομίζω περισσότερο με τον Ωροσκόπο.Τον οποιό εχει στον Σκορπιό και Ηλιο στον Καρκίνο,όχι στον Αιγόκερω...:sorry:

cancerian
12-03-2008, 12:01 PM

Σε ευχαριστω για το ΤΙΡ φιλη :embarrest

Βασιλης Παπαδολιας
12-03-2008, 12:17 PM
Η αντίθεση Ήλιου Σελήνης πιστεύω έχει να κάνει με το αρχέτυπο των συζύγων. Όντας αντίθεση κάνει εμφανή στην ψυχή αυτού που την έχει την αντίθεση του αρσενικού με το θηλυκό αρχέτυπο. Μέσω της αντίθεσης αναζητείται η σύνθεση. Ψυχολογικά ο άνθρωπος μπορεί για μεγάλο μέρος της ζωής του - όπως και σε κάθε αντίθεση - να ταλαντεύεται μεταξύ των δύο προτύπων και να μην μπορεί να αποφασίσει με ποιο θα ταυτιστεί (η ταύτιση με την ψυχολογική έννοια της επιλογής του ρόλου που θα ακολουθήσει στη ζωή, θα ταυτιστεί με τη μάνα ή τον πατέρα; )

Μέσα από την αντίθεση αυτή ο άνθρωπος γνωρίζει και τις δύο πλευρές του νομίσματος και το κέρδος είναι η μαθητεία στην ανοχή και στο διαφορετικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η μάνα ως σύμβολο δείχνει φιλόδοξη να έχει το καλύτερο. Το καλύτερο σπίτι, τα καλύτερα αγαθά, τα πιο καθωσπρέπει. Σελήνη σε οίκο που είναι σε έξαρση, στον Αιγόκερω, ενδεχομένως και κυβερνήτης του όγδοου οίκου, αν η ακμή είναι στον Καρκίνο. Ο Ήλιος στον Καρκίνο στον όγδοο είναι ο Ήλιος της αποταμίευσης των μυστικών στην οικογένεια, μίας τάσης "να μη τα λέμε στη μαμά όλα".

Στο άτομο που έχει αυτές τις όψεις ενδεχομένως θα είναι εμφανής η συνήθεια αφενός να προσπαθεί να έχει οικονομικές εφεδρείες και δυνατότητες μέσω αποταμίευσης ή επενδύσεων και από την άλλη αυτά να τα μετατρέπει σε εισοδήματα status. Η μετατροπή μπορεί να γίνεται και μέσω μίας γυναίκας που θα έχει τέτοιου είδους απαιτήσεις, ανάλογα με το ρόλο που θα επιλέξει το άτομο για την ταύτιση (θα ταυτιστεί με τον Ήλιο ή τη Σελήνη; ) Αν και η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω, επειδή είναι στο 2ο οίκο σε έξαρση από πλευράς οίκου, επειδή το άτομο είναι Καρκίνος και αν η ακμή του όγδοου οίκου είναι όντως στον Καρκίνο, πιστεύω θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο άτομο. Γενικά οι Καρκίνοι έχουν την τάση να δείχνουν πολύ από τη Σελήνη τους και να ταυτίζονται αρκετά με αυτή...

ΥΓ: Χαίρομαι που βλέπω νέο αίμα και συμμετοχή στο Brainstorming των ερμηνειών...

cancerian
12-03-2008, 01:00 PM
Η αντίθεση Ήλιου Σελήνης πιστεύω έχει να κάνει με το αρχέτυπο των συζύγων. Όντας αντίθεση κάνει εμφανή στην ψυχή αυτού που την έχει την αντίθεση του αρσενικού με το θηλυκό αρχέτυπο. Μέσω της αντίθεσης αναζητείται η σύνθεση. Ψυχολογικά ο άνθρωπος μπορεί για μεγάλο μέρος της ζωής του - όπως και σε κάθε αντίθεση - να ταλαντεύεται μεταξύ των δύο προτύπων και να μην μπορεί να αποφασίσει με ποιο θα ταυτιστεί (η ταύτιση με την ψυχολογική έννοια της επιλογής του ρόλου που θα ακολουθήσει στη ζωή, θα ταυτιστεί με τη μάνα ή τον πατέρα; )

Μέσα από την αντίθεση αυτή ο άνθρωπος γνωρίζει και τις δύο πλευρές του νομίσματος και το κέρδος είναι η μαθητεία στην ανοχή και στο διαφορετικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η μάνα ως σύμβολο δείχνει φιλόδοξη να έχει το καλύτερο. Το καλύτερο σπίτι, τα καλύτερα αγαθά, τα πιο καθωσπρέπει. Σελήνη σε οίκο που είναι σε έξαρση, στον Αιγόκερω, ενδεχομένως και κυβερνήτης του όγδοου οίκου, αν η ακμή είναι στον Καρκίνο. Ο Ήλιος στον Καρκίνο στον όγδοο είναι ο Ήλιος της αποταμίευσης των μυστικών στην οικογένεια, μίας τάσης "να μη τα λέμε στη μαμά όλα".

Στο άτομο που έχει αυτές τις όψεις ενδεχομένως θα είναι εμφανής η συνήθεια αφενός να προσπαθεί να έχει οικονομικές εφεδρείες και δυνατότητες μέσω αποταμίευσης ή επενδύσεων και από την άλλη αυτά να τα μετατρέπει σε εισοδήματα status. Η μετατροπή μπορεί να γίνεται και μέσω μίας γυναίκας που θα έχει τέτοιου είδους απαιτήσεις, ανάλογα με το ρόλο που θα επιλέξει το άτομο για την ταύτιση (θα ταυτιστεί με τον Ήλιο ή τη Σελήνη; ) Αν και η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω, επειδή είναι στο 2ο οίκο σε έξαρση από πλευράς οίκου, επειδή το άτομο είναι Καρκίνος και αν η ακμή του όγδοου οίκου είναι όντως στον Καρκίνο, πιστεύω θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο άτομο. Γενικά οι Καρκίνοι έχουν την τάση να δείχνουν πολύ από τη Σελήνη τους και να ταυτίζονται αρκετά με αυτή...

ΥΓ: Χαίρομαι που βλέπω νέο αίμα και συμμετοχή στο Brainstorming των ερμηνειών...

Πολυ καλο σας ευχαριστω πολυ ! :embarrest:embarrest

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-03-2008, 03:24 PM
αν εχετε χρονο και μπορειτε να μου πειτε εχω και εγω αντιθεση ηλιου και σεληνης ηλιο στον τοξοτη 20ς οικος σεληνη στους δυδιμους στον 8 οικο ,απολυ σκληρα περασα αλλα χαρη στον αισιοδοξο τοξοτη μου και στην αερινη σεληνη μου στεκομαι γερα και συνχρονος αντιστεκομαι σε οτι περασα και σε οτι θα περασω ακομα.παρακαλω πειτε μου λιγα πραγματα για την αντιθεση μου.1\12\1963 4.20 ξημερωμα ξανθη.ευχαριστω εκ των προτερων

Βασιλης Παπαδολιας
12-03-2008, 04:12 PM
αν εχετε χρονο και μπορειτε να μου πειτε εχω και εγω αντιθεση ηλιου και σεληνης ηλιο στον τοξοτη 20ς οικος σεληνη στους δυδιμους στον 8 οικο ,απολυ σκληρα περασα αλλα χαρη στον αισιοδοξο τοξοτη μου και στην αερινη σεληνη μου στεκομαι γερα και συνχρονος αντιστεκομαι σε οτι περασα και σε οτι θα περασω ακομα.παρακαλω πειτε μου λιγα πραγματα για την αντιθεση μου.1\12\1963 4.20 ξημερωμα ξανθη.ευχαριστω εκ των προτερων

Σε σας τα ζώδια κι οίκοι διαφέρουν, οπότε τα δύο πρότυπα που καλείστε να επιλέξετε / συμβιβάσετε είναι διαφορετικά. Αυτή είναι η διαφορά. Ο Ήλιος ενδιαφέρεται πάλι για τα υλικά αλλά με μία χροιά Τοξότη. Θέλει το lifestyle ντύσιμο, το καλό αυτοκίνητο, κλπ. Η Σελήνη πάλι στον όγδοο στους Διδύμους είναι λίγο πονηρή και βασίζεται λίγο στα τρυκ για να κρύβει τα μυστικά της.

Οι θέσεις σας ωστόσο είναι λίγο διαφορετικές από αυτές του Cancerian γιατί οι οίκοι που δραστηριοποιούνται είναι λίγο πιο δύσκολοι. Ο Ήλιος στο 2ο οίκο είναι λίγο περιορισμένος μόνο σε οικονομικά, στα αντικείμενα του, κλπ, δεν ανοίγεται στη γκάμα δημιουργικότητας που θα ήθελε ενδεχομένως κι ο ίδιος ο Τοξότης. Η Σελήνη πάλι στον όγδοο είναι λίγο στριμωγμένη με μυστικά και βασανίζεται. Δεν είναι πολύ ανθεκτική. Τα βάσανα σας ίσως έρχονται από κει κι η αισιοδοξία σας από μικρές ευκαιριακές αποδράσεις απολαύσεων. Η βασανισμένη μάνα που κρατά τα μυστικά κι ο πατέρας που δε συμπάσχει και προτιμά να ζει αισιόδοξα με απλές απολαύσεις ίσως είναι η αντίθεση που βιώνετε...

Αυτές οι ερμηνείες πάντως είναι υποκειμενικές και με βάση τα βιώματα που έχει καθένας από μας. Καλό είναι να ακούσετε και άλλες απόψεις πριν καταλήξετε κάπου.

aries engineer
12-03-2008, 04:31 PM
Επιτρεψε μου να κανω και εγω μια προσπαθεια να σε "αναλυσω":bigsmile::bigsmile:
Εχεις ενα πολυ καλο τριγωνο Ηλιου με Δια το οποιο εχω ακουσει θεωρειται αρκετα τυχερο..Τωρα η Σεληνη στον 8ο ισως σου δημιουργει μια ροπη προς ..εφιαλτες.. το τετραγωνακι Σεληνη Πλουτωνα..ε και λιγο εμμονες μπορει ....Παντως εχεις αρκετα εντονο 2 οικο...λιγο σπάταλη ισως???αλλα μπορεις ανετα να αρχισεις απο το μηδεν:bigsmile::bigsmile:

Μην παιρνεις τοις μετρητοις τα λεγομενα μου..:love::love:

cancerian
12-03-2008, 05:23 PM

Nα προσπαθησω και εγω με την σειρα μου …. Μπας και ριξω λιγο φως στην φιλη μας .
Ειδα το γενεθλιο σου και αρχιζω την αναλυση.

Ενας ηλιος στον 2ο στο ζωδιο του τοξοτη , ο οποιος ερχεται σε συγκρουση με μια σεληνη στον 8ο οικο στους διδυμους.
Από ότι καταλαβα για την πανσεληνο σε ένα χαρτη είναι ο συμβολισμος της γενικης επιγνωσης ενός προβληματος. Η πανσεληνος σηματοδωτει την συγκρουση μεταξυ δυο, με γερες βασεις , ιδανικων.
Ενας ηλιος στον τοξοτη φημιζεται για την εξωστρεφεια του και την αγαπη του για την αισιοδοξια του ακομα και για την δυναμη του να επεκτεινει τον ευατο του προς ολες τις πλευρες. Εντοπισμενος στον δευτερο οικο περνει χροιες Ταυρου δηλαδη αναγκη για ασφαλεια , για την αναγκη να ορισει συνορα στο τι είναι «δικο μου». Η ασφαλεια αυτή εχει να κανει τοσο με το συναισθημα οσο και με το χρημα.
Η σεληνη στους διδυμους από την άλλη στον 8ο οικο είναι μια κτητικη σεληνη σε ότι εχει να κανει με τα πραγματα των αλλων και όντας στους διδυμους η λεξη κλειδη είναι η συναισθηματικη συναλλαγη. Το καθημερινο παρε δωσε που εχεις συναισθηματικα με τους αλλους.
Τωρα το προβλημα είναι ότι αυτές οι δυο ιδιοσυγκρασιες ερχονται σε συγκρουση.
Από την μια διαφυλασεις σαν κερβερος το εσωτερικο σου κομματι και από την άλλη προσπαθεις να το εξωτερικευσεις. Πιστευω ότι αυτή η οψη σε προβληματιζει ως εξης .. θελεις μεν να ορισεις ορια μεταξυ του τι είναι δικο σου και τι όχι αλλα από την άλλη πλευρα μερικα πραγματα τα θελεις μονο δικα σου. Είναι σαν μια αχορταγη αναγκη να θελεις να κανεις κτημα σου κατι που προηγουμένως εθεσες ορια για το τι θα είναι δικο σου και τι όχι.
Συμβολικα θα ελεγα πως η αντιθεση ηλιου σεληνης είναι σαν να τσακωνεται ο μπαμπας με την μαμα , σαν να προσπαθει ο κάθε ένας να σου προσφερει κατι για να σε παρει με το μερος του, ετσι εσυ μενεις κενη και δεν ξερεις με ποιου το μερος να πας… Εδώ χρειαζεται σφαιρικη εικονα !!!!! γενικη επιγνωση.
Επειδη η σεληνη σου κυβερναται από τον Ποσειδωνα και συγκρουεται με τον Κρονο , μου φενεται ότι μαλλον το μερος της μαμας εχεις παρει και όχι του μπαμπα….. δηλαδη προτιμάς να κανεις κτημα σου εν καιρο μια «ιδιοκτησια» η οποια δεν σου ανηκει

Ελπιζω να βοηθησα … περιμενω παρατηρησεις !!!!!
:love:

Βασιλης Παπαδολιας
12-03-2008, 05:26 PM
Nα προσπαθησω και εγω με την σειρα μου …. Μπας και ριξω λιγο φως στην φιλη μας .

Αν μη τι άλλο διεισδυτικός...

Δεν ξέρω αν έχουμε βοηθήσει τη φίλη μας καθόλου...

Αν κάτι από αυτά το νιώθει σα δικό της...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-03-2008, 05:28 PM
σας ευχαριστω και τους δυο οντως παντρευτηκα στα 16 και πιστευω οτι υπηρξα καλη μητερα και υπευθηνη και τα βασανα ερχονταν απο την ανεμελια και ανευθηνοτητα του συζιγου. ο ηλιος του ειναι στους διδυμους σχεδον σε συνοδο με την σεληνη μου.επισης να σας πω οτι μαθαμε και παθαμε πολλα ειμασταν ομως μια γροθια.ξεχασα να σας πω οτι και ο συζηγος ηταν 17 ετων .γεννημενος 24\5\1963 πειραιας .ωρα δεν γνωριζω.σας ευχαριστω.[οντως το τριγωνο μου ειναι ο φυλακας αγγελος μου]

cancerian
12-03-2008, 05:34 PM
σας ευχαριστω και τους δυο οντως παντρευτηκα στα 16 και πιστευω οτι υπηρξα καλη μητερα και υπευθηνη και τα βασανα ερχονταν απο την ανεμελια και ανευθηνοτητα του συζιγου. ο ηλιος του ειναι στους διδυμους σχεδον σε συνοδο με την σεληνη μου.επισης να σας πω οτι μαθαμε και παθαμε πολλα ειμασταν ομως μια γροθια.ξεχασα να σας πω οτι και ο συζηγος ηταν 17 ετων .γεννημενος 24\5\1963 πειραιας .ωρα δεν γνωριζω.σας ευχαριστω.[οντως το τριγωνο μου ειναι ο φυλακας αγγελος μου]

Δεσποινακι παμε μπροστα ... οποιος θυμαται τα παλια ειναι παλιανθρωπος :love:

μπροσταααααααααα ε? :bigsmile: :bigsmile::bigsmile:

Ευλογημενο το ονομα του Δαρβινου οταν μιλαγε για εξελιξη :toung:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-03-2008, 05:50 PM
ναι αγαπητοι μου φιλοι παμε μπροστα παντα .ευχαριστω θερμα [ειμαι πολυ αισιοδοξο ατομο και παντα με το χαμογελο]τοξοτινα γαρ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-03-2008, 06:25 PM
φυσικα και με βοηθεισατε οντως στην ζωη μου ηθελα ασφαλεια σταθεροτητα αλλα ειχα λαμβανα συναισθηματικη αναςφαλεια καθημερινα οπως πολυ σωστα ειπες αγαπητε φιλε .μια απορια γιατι εγραψες οτι ο πωσειδωνας κυβερναει την σεληνη μου;τον εχω στον 1 οικο ςε παρακαλω θερμα αν εχεις χρονο να μου απαντησεις

cancerian
12-03-2008, 06:42 PM
φυσικα και με βοηθεισατε οντως στην ζωη μου ηθελα ασφαλεια σταθεροτητα αλλα ειχα λαμβανα συναισθηματικη αναςφαλεια καθημερινα οπως πολυ σωστα ειπες αγαπητε φιλε .μια απορια γιατι εγραψες οτι ο πωσειδωνας κυβερναει την σεληνη μου;τον εχω στον 1 οικο ςε παρακαλω θερμα αν εχεις χρονο να μου απαντησεις

Φιλη μου συγνωμη , εκανα λαθος …..
Η ερμηνεία σχετικα με τον Ποσειδωνα και τον Κρονο ειναι λαθος. Αυτο γιατι μια σεληνη στους διδύμους κυβερνάται απο τον Ερμη και οχι απο τον Ποσειδωνα !… συγνωμη … :embarrest:embarrest:embarrest

Λοιπον η επικοινωνιακη σου σεληνη στους διδυμους κρατα πολλα μυστικα και δεν ειναι τοσο επικοινωνιακη οσο θελει. Κρατα σκεψεις για τον εαυτο της οσον αφορα τους αλλους ! Κυβερνατε απο τον ερμη στον τοξοτη στον 2ο οικο και αυτο της δινει μια ξενοιαστη και αισιοδοξη χροια … εντοπισμενος στον 2ο ειναι αρκετα γονιμος ερμης με αποτελεσμα την εδραιωση ορισμενων ιδεων !!!

Βασιλης Παπαδολιας
12-03-2008, 06:46 PM
To ότι ο Ερμής ως κυβερνήτης του 8ου οίκου είναι στον Τοξότη στο 2ο οίκο μπορεί να είναι και η γέφυρα που θα ενώσει τους δύο οίκους και θα συνθέσει την αντίθεση Ήλιου - Σελήνης.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-03-2008, 06:55 PM
αγαπητε μου φιλε οπως τα λες ειναι .θελω να ξερεις οτι ειμαι πολυ καλα τα τελευταια χρονια ιςως ο γαμος μου ηταν καρμικος αν μου επιτρεπετε και απο την σχεση αυτη 29 χρονια μεσα απο πονο και χαρες γιναμε καλητεροι ανθρωποι και γονεις.σε ευχαριστω που μου αφιερωσες τον χρονο σου

cancerian
12-03-2008, 07:00 PM
To ότι ο Ερμής ως κυβερνήτης του 8ου οίκου είναι στον Τοξότη στο 2ο οίκο μπορεί να είναι και η γέφυρα που θα ενώσει τους δύο οίκους και θα συνθέσει την αντίθεση Ήλιου - Σελήνης.

Βασικα ναι , πιστευω οτι αυτη η αντιθεση της φιλης μας δεν ειναι ιδιαιτερα τοσο δυσκολη , η καλη συνενοηση (ερμης ) ειναι εκεινο το οποιο θα την κανει να ενωσει τους δυο αυτους πολους προς οφελος της !

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-03-2008, 07:02 PM
κυ ριε παπαδολια ο ερμης ηταν πραγματι η γεφυρα [ο γλυκος και τρυφερος λογος μου ] που εστρωνε και ισοροπουσε ποσο με νιωθετε με τις εξηγειςεις σας

dominia77
12-03-2008, 09:56 PM
Kι εγω με τα λιγα που γνωριζω, θα έλεγα οτι ειναι υπεροχη η σεληνη στους διδυμους,κι ας ειναι στον 8ο οικο. Ειναι επικοινωνιακή, αερατη, και δίνει μια όμορφη και καπως εφηβικη εμφανιση. Ο 8ος οικος ισως σε κανει να "εννοείς " κατι άλλο πισω απο αυτο που λες και να προσδιδει μια γοητεια στον καθημερινο σου λογο. Ισως να χτίζει τα "πικάντικα" ερωτικα γουστα μεσα στον 8ο οικο και να σε κανει να μην χανεις ποτε το χιουμορ σου. Ο τοξοτης παλι, σε σωζει, σε επιμορφωνει και σου δίνει κουραγιο και δυναμη να ξεκινάς απο το τίποτε. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι εχεις εντονο βλεμμα και δεν περνας απαρατήρητη ως γυναικα.
Όσο για το ...διδυμακι σου, υπομονη. Τα παιδία παίζει και να εισαι ευτυχής που υπαρχει ένα "παιδί" μεσα στο συζυγο σου!!!

P.S. Δεν ειμαι επαγγελματίας. Απλα διαισθανθηκα καπως ετσι την ερμηνεια αυτη..

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-03-2008, 01:03 AM
αγαπημενη φιλη ταυρινα με περιεγραψες σαν να με ξερεις ,πραγματικα ετσι ειναι,σε ευχαριστω θερμα

katerina2
13-03-2008, 06:46 PM
... Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι εχεις εντονο βλεμμα και δεν περνας απαρατήρητη ως γυναικα.
..

dominia αυτό υπόκειται στη διαίσθησή σου ή το συμπεραίνεις από κάπου? Να μαθαίνουμε και εμείς!:bigsmile:

dominia77
13-03-2008, 08:18 PM
dominia αυτό υπόκειται στη διαίσθησή σου ή το συμπεραίνεις από κάπου? Να μαθαίνουμε και εμείς!:bigsmile:
Γνωριζοντας άλλους δυο ανθρωπους που διαθετουν συγκεκριμενα τις ίδιες όψεις, διαισθανομαι ότι θα εχουν κοινο χαρακτηριστικο, μια ευχαριστα εντονη παρουσία με εντονο βλεμμα και μια νεανικοτητα, εφαμιλλη των Διδύμων και του Τοξότη. Δεν είμαι σίγουρη, όπως είπα προκειται για κατι που που υπαρχει στη διαισθηση μου, και όχι στην γνωριμία μου.
Εκτός κι κανεις χιουμορ:pleasantry:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-03-2008, 08:49 PM
θα σας πω εγω μια και με αφορα,οντως εχω νεανικη εμφανιση και αν μου επιτρεπεται η εκφραση μια σεξουαλικη αυρα ,οχι δεν εχω εντονο βλεμμα ,ειμαι 44 ετων και ολο το παρουασιαστικο ,το προσωπο,μοιαζουν λες και ειμαι 34.ισως ωφειλεται στη δυδυμισια σεληνη μου και τον τοξοτενιο ηλιο μου ερμη και αρη αφροδητη σε συνοδο στον τοξοτη

skorpion
13-03-2008, 09:26 PM
Χα η σεληνη στου στους διδυμους θα ναι!!!

katerina2
13-03-2008, 10:30 PM
dominia και Δέσποινα σάς ευχαριστώ για την απάντηση...και εγώπου είχα συνδέσει την σεξουαλικότητα με τον σκορπιό και πλούτωνα μόνο...
Πάντως Δέσποινα η σύνοδος αφροδίτης-άρη σίγουρα θα αυξάνει αυτό που έλεγες για την..αύρα!

dominia77
13-03-2008, 11:43 PM
dominia και Δέσποινα σάς ευχαριστώ για την απάντηση...και εγώπου είχα συνδέσει την σεξουαλικότητα με τον σκορπιό και πλούτωνα μόνο...
Πάντως Δέσποινα η σύνοδος αφροδίτης-άρη σίγουρα θα αυξάνει αυτό που έλεγες για την..αύρα!
Να εισαι καλα, στη διαθεση σου παντα, να αλλαζουμε αποψεις.
Μια αφροδίτη σε συνοδο με τον Αρη, σε πυρινα ζωδια,βγαζει περισσοτερο την "αμαζονα" παρα τη "νυμφη". Απο εκεί και περα η σελήνη ενος ανδρα, θα αποκαλύψει τα "γουστα" του για το είδος της θυληκιάς που θελει να εχει δίπλα του. Περι ορεξεως...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-03-2008, 12:14 AM
αγαπητα μου μελη σας ευχαριστω που εχετε την διαθεση και αναλυετε την αντιθεση σεληνης που εχω ,οσο για τον συζυγο ειναι δυδυμος και με σεληνη στουσ δυδυμους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poulino
15-03-2008, 08:35 PM
αγαπητα μου μελη σας ευχαριστω που εχετε την διαθεση και αναλυετε την αντιθεση σεληνης που εχω ,οσο για τον συζυγο ειναι δυδυμος και με σεληνη στουσ δυδυμους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πω πω!!!!
Η χαρα της ζωης, το αιωνιο παιδι και η ανεξαντλητη πηγη χιουμορ :w00t::laugh::laugh:
Μπραβο να τον χαιρεσαι και να σε χαιρεται!!!:toung:;)

dominia77
15-03-2008, 08:51 PM
Πω πω!!!!
Η χαρα της ζωης, το αιωνιο παιδι και η ανεξαντλητη πηγη χιουμορ :w00t::laugh::laugh:
Μπραβο να τον χαιρεσαι και να σε χαιρεται!!!:toung:;)
Είναι όμορφη όψη. Φαντασου πως το αδελφάκι μου είναι Δίδυμοι με Σελήνη και Ερμή στους Διδύμους. (7/6/78, ωρα 01.25, Αθηνα)
Η δική μου σελήνη ειναι στον Τοξότη.
Μάλλον ετσι εξηγείται το δεσιμό μου μαζί της. Είναι πολυ γλυκο παιδι στην παρεα και ειναι παιχνιδάκι για εκείνη να ανεβαζει τη διαθεση μου μολις τη βλεπω!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
16-03-2008, 03:47 PM
να σας πω αγαπητα μελη η αντιθεση ηλιου ,σεληνης στους δυδυμους που εχω με το εταιρο ημιση μου να εχει τον ηλιο του ςε συνοδο πανω στην σεληνη μου ,μπορω να πω οτι μονο χαρουμενα δεν περασα αρκετα χρονια....πολυ ανευθηνοτητα ,ωριμασε και αρχισε να σεβεται την [σεληνη μου] γυναικα του μετα τα 35 .αυτες οι αντιθεσεις φερνουν εντασεις ,παθος ,συγκρουσεις και πολλα μαθηματα και ωριμαζει το ζευγαρι και νιωθει να ειναι ενα.

cancerian
16-03-2008, 03:56 PM
να σας πω αγαπητα μελη η αντιθεση ηλιου ,σεληνης στους δυδυμους που εχω με το εταιρο ημιση μου να εχει τον ηλιο του ςε συνοδο πανω στην σεληνη μου ,μπορω να πω οτι μονο χαρουμενα δεν περασα αρκετα χρονια....πολυ ανευθηνοτητα ,ωριμασε και αρχισε να σεβεται την [σεληνη μου] γυναικα του μετα τα 35 .αυτες οι αντιθεσεις φερνουν εντασεις ,παθος ,συγκρουσεις και πολλα μαθηματα και ωριμαζει το ζευγαρι και νιωθει να ειναι ενα.

Δοξα να εχει η Ρουλα Βροχοπουλου !!!!!!!!! :love::embarrest

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
16-03-2008, 04:01 PM
ειρωνευεσαι αγαπητο μελος;

cancerian
16-03-2008, 06:23 PM
ειρωνευεσαι αγαπητο μελος;

Οχι αγαπημενη μου μην τσιμπας , αλλωστε η ευαισθησια ειναι ενα μη αντικειμενικο κριτικο μετρο .... :bigsmile:

Argiro
17-03-2008, 08:10 AM

Για φαντάσου!... Έχω ακριβώς την ίδια αντίθεση με μερικές διαφορές. Ήλιος στον Καρκίνο στον 4ο με Σελήνη στον Αιγόκερω στον 10ο. Ο Πλούτωνας στην Παρθένο από τον 6ο κάνει τρίγωνο με Σελήνη και εξάγωνο με Ήλιο. Ο Ποσειδώνας από τον 7ο στο Σκορπιό κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τη Σελήνη. Όλα σωστά, με τη μόνη διαφορά πως επειδή η ωραία αυτή αντίθεση κάνει και ένα πανέμορφο Ταυ με τον ωροσκόπο στον Κριό, πού καιρός για αποταμιεύσεις, επενδύσεις και στάτους εισοδήματα... Αν συνυπολογίσουμε και το τετράγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα, μάλλον προς τη σπατάλη καταλήγουμε -αν και τα τελευταία χρόνια αναγκάστηκα να το κόψω αυτό το κακό ελάττωμα, λόγω... ανωτέρας βίας.

Όσο για τα πρότυπα και την ταλάντευση ως προς την ταύτιση, πόσος καιρός λες να περάσει ακόμη μέχρι να ταυτιστώ τελικά με κάποιο από τα δυο; Η επικρατέστερη τάση μου είναι η Σελήνη στον Αιγόκερω, περισσότερο Αιγόκερως αισθάνομαι παρά Καρκίνος και το μόνο που έχω από τον Καρκίνο είναι που εκνευρίζομαι και γκρινιάζω όταν όλα δεν γίνονται στην ώρα τους και όπως τα έχω προγραμματίσει ή όταν οι άλλοι δεν είναι συνεπείς σε αυτά που λένε και σε αυτά που έχουν αναλάβει να κάνουν και όταν δεν λένε αυτό που θέλουν να πουν στα ίσια παρά το φέρνουν γύρω γύρω. Όμως έρχονται και στιγμές που δεν είμαι σίγουρη τελικά και νομίζω πως ίσως θα ήταν καλύτερα αν είχα τον Ήλιο κάπου αλλού και όχι στον Καρκίνο.

Πάντως σχεδόν μέσα έπεσες και σε σχέση με τα μυστικά που δεν τα λέμε όλα στη μαμά. Η διαφορά στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ποτέ δεν λέγαμε ούτε λέμε τίποτε απολύτως στη μαμά ούτε και το πιο απλό πράγμα. Το μόνο που έχω καταφέρει πάντως μέχρι τώρα από όσα αναφέρεις, είναι η ανοχή στο διαφορετικό. Δυσκολεύτηκα πολύ, αλλά το κατάφερα. Βοήθησε βλέπεις και η διέλευση του Πλούτωνα από τον 9ο οίκο στον Τοξότη, ο οποίος γενικότερα ανέτρεψε εκ θεμελίων τη γενικότερη φιλοσοφία μου για τη ζωή και τους ανθρώπους -και όχι μόνο...

Βασιλης Παπαδολιας
17-03-2008, 05:53 PM
Η επικρατέστερη τάση μου είναι η Σελήνη στον Αιγόκερω, περισσότερο Αιγόκερως αισθάνομαι παρά Καρκίνος

Πιθανόν όπως στους περισσότερους Καρκίνους η Σελήνη σου να σε χρωματίζει έτσι κι αλλιώς. Αλλά και σα γυναίκα πιθανόν να έχεις ταυτιστεί περισσότερο με αυτή τη θέση. Ίσως μάλιστα να έχεις κάποια στιγμή και σύντροφο ένα Καρκίνο, βάζοντας τον υποσυνείδητα στη θέση του Ήλιου.

oliakon
08-06-2008, 01:31 AM
Κε Παπαδολιά,

είμαι καινούρια σε όλα αυτά και θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο:
έχω ήλιο στον τοξότη (6ο οικο) και σελήνη στους διδύμους (12 οίκο).
Πως μπορεί να ερμηνευτεί αυτή η όψη;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Μητσάκος
08-06-2008, 07:29 AM
Κε Παπαδολιά,

είμαι καινούρια σε όλα αυτά και θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο:
έχω ήλιο στον τοξότη (6ο οικο) και σελήνη στους διδύμους (12 οίκο).
Πως μπορεί να ερμηνευτεί αυτή η όψη;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Γιατί δεν κοιτάς σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/?page=planets
και μετά σε αυτόν http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/53-%EF%E9-12-%EF%DF%EA%EF%E9-%F3%F5%ED%EF%F0%F4%E9%EA%DE-%F0%E5%F1%E9%E3%F1%E1%F6%DE.html
για να δεις ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να κάνεις έναν απλούστατο συνδυασμό :bigsmile:

Alaia
13-05-2009, 12:53 AM
Καλησπέρα και από μένα, πολύ ένδιαφέρουσα η ανάλυση για την αντίθεση Ηλιου - Σελήνης. Μια απορία μου προέκυψε κοιτάζοντας το δικό μου χάρτη, έχω ήλιο στο Ζυγό και Σελήνη "απέναντι', στον Κριό, αλλά η όψη που δίνει ο χάρτης είναι χιαστί και όχι αντίθεση. Οσο κ αν ψάχνω δεν βρίσκω πληροφορίες για τις χιαστί όψεις. Τι μπορεί να σημαίνει? (Να σημειώσω πώς ότι και να διάβασα για την Σεληνη στον Κριό, ουδεμία σχέση έχει με εμένα, κανένα στοιχείο του κριου γενικά, πώς γίνεται αυτό?)

Μητσάκος
13-05-2009, 11:22 AM
Καλησπέρα και από μένα, πολύ ένδιαφέρουσα η ανάλυση για την αντίθεση Ηλιου - Σελήνης. Μια απορία μου προέκυψε κοιτάζοντας το δικό μου χάρτη, έχω ήλιο στο Ζυγό και Σελήνη "απέναντι', στον Κριό, αλλά η όψη που δίνει ο χάρτης είναι χιαστί και όχι αντίθεση. Οσο κ αν ψάχνω δεν βρίσκω πληροφορίες για τις χιαστί όψεις. Τι μπορεί να σημαίνει? (Να σημειώσω πώς ότι και να διάβασα για την Σεληνη στον Κριό, ουδεμία σχέση έχει με εμένα, κανένα στοιχείο του κριου γενικά, πώς γίνεται αυτό?)
Γεια σου Alaia:bigsmile:
Το ότι η Σελήνη κάποιου βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο από αυτό που βρίσκεται ο Ήλιος του δεν σημαίνει κατ΄ ανάγκη και ότι θα σχηματίζουν όψη αντίθεσης, δλδ να έχουν 180 μοίρες απόσταση (με έως και +-10 μοίρες ανοχή). Μπορεί να σχηματίζουν όψη χιαστή, δλδ να έχουν 150 μοίρες απόσταση (με έως και +- 7 μοίρες ανοχή).

Όσον αφορά δε την ακριβή θέση της Σελήνης, είναι περισσότερες οι φορές της λανθασμένης τοποθέτησής της στον χάρτη από ό,τι η σωστή. Και αυτό επειδή η Σελήνη είναι το ταχύτερα κινούμενο σώμα που υπολογίζουμε στην αστρολογία, και αποκλίσεις ελάχιστων λεπτών μπορεί να την τοποθετούν σε άλλη μοίρα, ή άλλο ζώδιο ή σε άλλο Οίκο με αντίστοιχες διαφοροποιήσεις στην ερμηνεία της.

Επιπλέον, η ερμηνεία της Σελήνης (όπως και όλων των σωμάτων) δεν εξαντλείται μόνο από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται, αλλά συνυπολογίζουμε και τον Οίκο, τις ενδεχόμενες όψεις που κάνει με άλλους πλανήτες, τη θέση των άλλων πλανητών που κάνουν όψη με αυτή, με αποτέλεσμα κάποιες ιδιότητες που αποδίδονται ως βασικές για αυτήν να μην εκδηλώνονται, ή να εκδηλώνονται μετά από κάποιον καιρό, βρισκόμενες εν υπνώσει για μεγάλο διάστημα, ή πιο απλά να μην εκδηλώνονται όλες.

Για αυτό και στην εισαγωγή των τυποποιημένων ερμηνειών που διάβασες αναφέρεται ότι η ερμηνεία και ανάλυση ενός χάρτη είναι απόρροια συνδυασμού και σύνθεσης πολλών παραγόντων και ότι δεν είναι σωστό να βλέπουμε τα στοιχεία του μεμονωμένα και αποσπασματικά.

Όσον αφορά τη δυναμική της χιαστή όψεως μπορείς να διαβάσεις σε αυτόν το σύνδεσμο: http://www.myhoroscope.gr/21-%FC%F8%E5%E9%F2-%F3%F4%EF%E9%F7%E5%DF%E1-%F0%EF%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2/58-%EA%FD%F1%E9%E5%F2-%FC%F8%E5%E9%F2.html
:bigsmile:

wind*1
13-05-2009, 07:27 PM
Θα ήθελα να καταθέσω και την δική μου εμπειρία από μια τέτοια γενέθλια πανσέληνο... Εχω τον Ήλιο στον Αιγόκερω στον 10ο οίκο και την Σελήνη στον Καρκίνο στον 4ο σε αντίθεση ακριβείας και η αντίθεση αυτή κάνει τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου που βρίσκεται στην 3η μοίρα του Κριού. Ο Κρονος (από Σκορπιό και 7ο οίκο) κάνει εξάγωνο με τον 'Ηλιο μου και τρίγωνο με την Σελήνη μου (πράγμα που νομίζω ότι κάνει την σελήνη μου να παίρνει στοιχεία και από τον Αιγόκερω μιας και ο Κρόνος είναι ο Κυβερνήτης του Αιγόκερω).
Η δική μου εμπειρία από αυτήν την όψη δεν ήταν και από τις πιο εύκολες...Βίωσα μια πολύ βαθιά διάσταση των γονιών μου ως παιδί και ως έφηβη, μια πλήρη αντίθεση χαρακτήρων και απόψεων σε θέματα που μπορούσαν να ήταν πολύ σημαντικά ή και τελείως ασήμαντα καθημερινά. Ποιανού το μέρος να πάρεις; Θυμάμαι τον εαυτό μου να στεναχωριέται πολλές φορές για την κατάσταση αυτή. Αν και με τον καιρό έμαθα να χειρίζομαι πολύ καλύτερα την αντίθεση αυτή (να υποθέσω ότι λειτούργησαν οι υποστηρικτικές όψεις του Κρόνου;) δεν μπορώ να πω ότι τα έχω καταφέρει και τελείως. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να κάνω οικογένεια και μου έχει αφήσει μια δυσπιστία για τις στενές προσωπικές σχέσεις. ¶λλες φορές όμως νιώθω ότι το θέλω και ότι θα προσπαθήσω να δημιουργήσω μία σαν κι αυτή που επιθυμούσα να έχω. Το αίτημα της Σελήνης στον 4ο στον Καρκίνο είναι άλλωστε η οικογένεια, όπως το αίτημα ενός Ηλιου στον 10ο στον Αιγόκερω είναι η σταδιοδρομία, μόνο που εκεί φαίνεται να τα πηγαίνω πολύ καλύτερα μέχρι στιγμής (βέβαια όχι χωρίς προσπάθεια, μιλάμε για πολλέεεεεες ώρες δουλειάς, αλλά οι Αιγόκεροι δεν τα φοβόμαστε αυτά).
Θεωρώ πως μια τέτοια όψη αντίθεσης ανάμεσα στα Φώτα είναι αρκετά απαιτητική. Δίνει αρκετές δυσκολίες, αλλά δίνει και αρκετή δύναμη για να το παλέψει κανείς. Το παλεύω... Πού θα μου πάει, θα τα καταφέρω!!!
Ουφ.... το έβγαλα επιτέλους από μέσα μου...

Γιάννης Ριζόπουλος
14-05-2009, 08:44 AM
Αγαπητά μέλη

Με αφορμή την ουσιώδη...εξομολόγηση της Wind*1 οφείλω να επισημάνω ότι το αίτημα μιας αντίθεσης των Φώτων-όπως και κάθε αντίθεσης-είναι η σύνθεση και η ενιαία λειτουργία των τομέων που βρίσκονται.

Στην προκειμένη περίπτωση μια "οικογενειακή" επιχείρηση η μια δουλειά στο σπίτι μπορεί να καλύψει και τις δύο πλευρές. Το ίδιο και μια διοικητική η ηγετική θέση με "λαϊκό έρεισμα", δηλαδή μια ανάπτυξη δραστηριοτήτων γύρω από θέματα που απασχολούν τη γειτονιά, το δήμο η μια κοινότητα.

Μέχρι να υπάρξει ισορροπία θα τονίζεται εναλλάξ η Ηλιακή και η Σεληνιακή θέση στον Αιγόκερω και τον Καρκίνο, σε μια διαδικασία που θυμίζει πολύ την τραμπάλα των παιδικών μας χρόνων. Αρκετά συχνά μάλιστα, οι δύο πρωταγωνιστές θα συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται στο απέναντι τους ζώδιο.

Η αλήθεια είναι ότι η σύνθεση μπορεί να επιτευχθεί ευκολότερα στο κοινωνικό πεδίο με ανάλογες εφαρμογές ενοποίησης του "πατρικού" και του "μητρικού" ρόλου, παρά στις προσωπικές σχέσεις, που πάντα θα τείνουν να "αναβιώσουν" τις συνθήκες των παιδικών χρόνων με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό τους μέσα από μια-συνειδητή, αυτή τη φορά-προσπάθεια.

Όμως αυτό είναι και το προσωπικό...στοίχημα. Να μπορέσει δηλαδή, το άτομο να επεξεργαστεί στην πράξη ένα θέμα που σαν παιδί το βίωσε αδυνατώντας να αντιδράσει.

Alaia
16-05-2009, 09:17 PM
Καλησπέρα σε όλους. Σχετικά με τα φώτα, θα ήθελα μια διευκρίνηση: όψη χιαστί μεταξύ ήλιου(ζυγός) και σελήνης(κριός), είναι το ίδιο "δύσκολη" με την όψη της αντίθεσης?

cancerian
17-05-2009, 01:01 PM
Αγαπητη Alaia ,

η οψη χιαστη μεταξυ του Ηλιου και της Σεληνης , εχει την δικη της σημασια. Ειναι ιδιαιτερη οψη και δεν εχει να κανει με την οψη αντιθεσης. Στην οψη χαστη λοιπον , το ατομο , ασχετα αν εχει το ιδιο την αναγκη η οι αλλοι του το επιβαλλουν , βρισκεται να κανει πολλες προσαρμογες στην ζωη του για να ανταπεξελθει. Σαν να βρισκεται σε μια μια διαρκη συμβαση με τους γυρω του , χωρις να ακολουθει αυτο που νιωθει η αισθανεται. Και σε αυτη την περιπτωση ομως , λογω της αναμιξεως Ηλιου - Σεληνη το συναισθημα παιζει σημαντικο ρολο. Ετσι λοιπον μεσα απο αυτη τη διαρκη προσαρμογη στις απαιτησεις των αλλων , το συναισθημα δεν εξωτερικευεται , θα ελεγα οτι καταπιεζεται και οδηγειται σε παθητικους τροπους συμπεριφορας.
Επισης η προσαρμογη σε σχεση με τους αλλους , περαν απο την μη εκφραση του συναισθηματος η χιαστη Ηλιου - Σεληνης , εχει σαν αποτελεσμα να μην εκφραζονται τα ιδανικα και οι αξιες με αποτελεσμα το ατομο να φαινεται , οπως προανεφερα παθητικο και αποδιοργανωμενο δινοντας την εντυπωση οτι ειναι αναποφασιστο.
Σε αυτη την οψη θα πρεπει να προσεχεις τα ποσοστα ενεργειας που καταναλωνεις.Η υπερβολικη καταναλωση ενεργειας στις επαφες σου θα εχει αντικτυπο στην υγεια σου. Βεβαια θα πρεπει να δεις και ποια αιτηματα εχει η οψη , βασιζομενη στην οικοθεσια της οψης.
Το κλειδι σε αυτη την οψη ειναι η αποφυγη της παθητικοτητας , της υπερβολικης αναμιξης με τις ζωες των αλλων (συμπεριλαμβανομενων και των προβληματων τους) , της εξιδανικευσης ανθρωπων και φυσικα την εδραιωση των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ αξιων.

με εκτιμηση
Cancerian .

Alaia
17-05-2009, 07:40 PM
Ευχαριστώ cancerian, υπάρχη μια δόση αλήθειας,
"Σαν να βρισκεται σε μια μια διαρκη συμβαση με τους γυρω του , χωρις να ακολουθει αυτο που νιωθει η αισθανεται..." έχει προεκτάσεις που δε φαντάζεσαι!
όσον αφορά όμως τον ωροσκοπο στην Παρθένο, που αφορά την υπηρεσία προς τους "άλλους", κτλ κτλ, πώς συνδιάζεται αυτό ? "Το κλειδι σε αυτη την οψη ειναι η αποφυγη της παθητικοτητας , της υπερβολικης αναμιξης με τις ζωες των αλλων (συμπεριλαμβανομενων και των προβληματων τους) , της εξιδανικευσης ανθρωπων και φυσικα την εδραιωση των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ αξιων."
(ήλιος στο ζυγό στον 3ο οίκο, σελήνη στον κριό στον 8ο οίκο, δεν ξέρω τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό)

cancerian
17-05-2009, 08:32 PM
"Το κλειδι σε αυτη την οψη ειναι η αποφυγη της παθητικοτητας , της υπερβολικης αναμιξης με τις ζωες των αλλων (συμπεριλαμβανομενων και των προβληματων τους) , της εξιδανικευσης ανθρωπων και φυσικα την εδραιωση των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ αξιων."
(ήλιος στο ζυγό στον 3ο οίκο, σελήνη στον κριό στον 8ο οίκο, δεν ξέρω τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό)

Aγαπητη Alaia ,

τα ζητηματα της οψης σου λοιπον αφορουν τον 3ο οικο (στον οποιο βρισκεται ο Ηλιος σου ) και τον 8ο οικο ( οπου εκει βρισκεται η ορμητικη σου Σεληνη ) . Οι προσαρμογες λοιπον , αφορουν θεματα ειτε επικοινωνιας , μαθησης και επαφης με συγγενικα προσωπα (3ος) μαζι με θεματα που αφορουν ειτε την σεξουαλικοτητα , ειτε την οικονομικη αναμοιξη σε χρηματα αλλων ειτε υποσυνειδητες σκεψεις.
Με βαση την οικοθεσια και την ζωδιακη τοποθετηση των πλανητων θεωρω οτι οι ισορροπιες των συγγενικων σου προσωπων δεν συμβαδιζουν με την δικη σου αναγκη για συναισθηματικη μεταμορφωση. Η ορμητικη αυτη Σεληνη , δυστηχως αναγκαζεται να κρυφτει μεσα σε σκεψεις και ιδεες (γιατι οχι και φοβους ) που προκαλουν οι συγγενικες επιταγες . Αυτο θεωρω οτι σαν στοχο εχει την επικοινωνια σου , και φανταζομαι οτι ο Ηλιος σου δεν λαμπει αρκετα οσο θα επρεπε.
Η θεση του Ηλιου στον Ζυγο ειναι αβολη για τον Ηλιο. Ισως μια πατριαρχικη μορφη δεν σε ωθησε να εξελιχθεις επικοινωνιακα η να τερματισε την πρωτοβαθμια εκπαιδευση σου.
Για να ανακεφαλαιωσω , θεωρω οτι αυτη η οψ και στην συγκεκριμενη ζωδιο/οικοθεσια εχει να κανει με την καταπιεση που ισως δεχεται ο ορμητικος συναισθηματικος σου κοσμος οταν αναλαμβανεις να "συμβιβαστεις" σε προσωπα επιβολης τα οποια μαλλον σε θελουν ετσι , ωστε να μην διαταρασεται η αρμονια που εχουν χτισει στο δικο τους μυαλο ...

με εκτιμηση
Cancerian

Alaia
18-05-2009, 05:56 PM
ευχαριστώ πολύ cancerian για την απάντηση. Θα ληφθούν υπόψιν!

Alaia
24-05-2009, 01:30 PM
Cancerian, μια διόρθωση που προκύπτει τελικά απτο γεγονός ότι υπολόγιζα την οικοθεσία με τη θερινή ώρα που όμως δεν ισχύει στον γενέθλιό μου: η Σελήνη βρίσκεται στον 7ο και όχι στον 8ο οίκο, δεν ξέρω αν αλλάζει σημαντικά η παραπάνω ανάλυση που μου έδωσες.

cancerian
24-05-2009, 07:04 PM
Φυσικα και αλλαζει ....

zoze
03-06-2009, 11:07 PM
Γεια!
Πώς βρίσκουμε σε τι φάση (π.χ. νέα σελήνη, πανσέληνος κλπ) βρίσκονταν η σελήνη κατά τη γέννησή μας?

cancerian
03-06-2009, 11:26 PM
Γεια!
Πώς βρίσκουμε σε τι φάση (π.χ. νέα σελήνη, πανσέληνος κλπ) βρίσκονταν η σελήνη κατά τη γέννησή μας?

Γεια!
Αν θελεις να δεις σε τι φαση βρισκοταν η Σεληνη σου , μπορεις να ανατρεξεις στον γενεθλιο χαρτη σου και να δεις οψη καθως και την αποσταση του Ηλιου απο την Σεληνη για να δεις την φαση της Σεληνης οταν γεννηθηκες.

zoze
03-06-2009, 11:46 PM
Γεια!
Αν θελεις να δεις σε τι φαση βρισκοταν η Σεληνη σου , μπορεις να ανατρεξεις στον γενεθλιο χαρτη σου και να δεις οψη καθως και την αποσταση του Ηλιου απο την Σεληνη για να δεις την φαση της Σεληνης οταν γεννηθηκες.

Η σελήνη μου δεν κάνει κάποια όψη με τον Ήλιο μου!
Τώρα για το μέτρημα, πώς βγάζω συμπεράσματα?

cancerian
04-06-2009, 12:09 AM
Η σελήνη μου δεν κάνει κάποια όψη με τον Ήλιο μου!
Τώρα για το μέτρημα, πώς βγάζω συμπεράσματα?

Βρες την θεση της σεληνης και του ηλιου (μην κοιταζεις οικοθετικα) πανω στις 360 μοιρες του ζωδιακου. Για παραδειγμα πχ Αν ο Ηλιος ειναι στις 00 του Καρκινου , με βαση το παραπανω ο Ηλιος θα βρισκεται στην 90* μοιρα του ζωδιακου κυκλου. πχ Η Σεληνη βρισκοταν στις 2 του Αιγοκερω = 272 * μοιρα του ζωδιακου κυκλου.
360 - 272 = 188 ( διαφορα των μοιρων αρα και η αποσταση τους )

Αρα η Σεληνη ηταν σε φαση Πανσεληνου (παει προς χαση ) μιας και οι 180 (+8 ) μοιρες αντιστοιχουν στην αντιθεση και στην Πανσεληνο , ο Ηλιος και η Σεληνη ειναι διαμετρικα αντιθετοι.

zoze
04-06-2009, 12:21 AM
Βρες την θεση της σεληνης και του ηλιου (μην κοιταζεις οικοθετικα) πανω στις 360 μοιρες του ζωδιακου. Για παραδειγμα πχ Αν ο Ηλιος ειναι στις 00 του Καρκινου , με βαση το παραπανω ο Ηλιος θα βρισκεται στην 90* μοιρα του ζωδιακου κυκλου. πχ Η Σεληνη βρισκοταν στις 2 του Αιγοκερω = 272 * μοιρα του ζωδιακου κυκλου.
360 - 272 = 188 ( διαφορα των μοιρων αρα και η αποσταση τους )

Αρα η Σεληνη ηταν σε φαση Πανσεληνου (παει προς χαση ) μιας και οι 180 (+8 ) μοιρες αντιστοιχουν στην αντιθεση και στην Πανσεληνο , ο Ηλιος και η Σεληνη ειναι διαμετρικα αντιθετοι.

Κατάλαβα!
Τhanks!
Mπράβο γνώσεις που τις έχεις!:bigsmile:

mania16
04-06-2009, 10:34 AM
Καλη μερα σε ολους!! Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει και εμενα?

Ηλιος στον 7ο οικο Παρθενος, Σεληνη στον 1ο Ιχθυς,
ηλιος χιαστι χειρων (κριος 1ος οικος)
σεληνη χιαστι ουρανος (ζυγος 8ος )

ευχαριστω

cancerian
04-06-2009, 07:18 PM
Καλη μερα σε ολους!! Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει και εμενα?

Ηλιος στον 7ο οικο Παρθενος, Σεληνη στον 1ο Ιχθυς,
ηλιος χιαστι χειρων (κριος 1ος οικος)
σεληνη χιαστι ουρανος (ζυγος 8ος )

ευχαριστω

Η βοηθεια , που χρειαζεται ?:wacko:

strange
05-06-2009, 08:57 AM
Υπάρχει κάποιο άρθρο στο οποίο να περιγράφονται στοιχεία αναφορικά με τη γέννηση καποιου στις διάφορες φάσεις της Σελήνης;:embarrest

Μητσάκος
05-06-2009, 09:41 AM
Υπάρχει κάποιο άρθρο στο οποίο να περιγράφονται στοιχεία αναφορικά με τη γέννηση καποιου στις διάφορες φάσεις της Σελήνης;:embarrest

Από ό,τι θυμάμαι, όχι, και μάλλον πρέπει να μπει στο πρόγραμμα ( :cheesy: ) για να γραφτεί κάποιο ή να μεταφραστεί, καθώς είναι σημαντικό και για τη γενέθλια προδιάθεση και για την εξελικτική προδιάθεση, καθώς συνιστά κύκλο 28ετίας περίπου :bigsmile:

strange
05-06-2009, 09:57 AM
Από ό,τι θυμάμαι, όχι, και μάλλον πρέπει να μπει στο πρόγραμμα ( :cheesy: ) για να γραφτεί κάποιο ή να μεταφραστεί, καθώς είναι σημαντικό και για τη γενέθλια προδιάθεση και για την εξελικτική προδιάθεση, καθώς συνιστά κύκλο 28ετίας περίπου :bigsmile:

Ευχαριστώ Μητσάκο:love:

WHITE.HORSE
02-12-2009, 10:50 AM
Μεθυστική γενέθλια Πανσέληνος !!
είναι το θέμα της ενότητας ... κ σήμερα έχουμε Πανσέληνο ... αλήθεια όταν συμβαίνει πανσέληνος την μέρα τον γενεθλίων μας .. έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα ?? ή απλά οτι μεγαλώσαμε :bigsmile:

φιλικά :love:

water
12-03-2010, 03:56 PM
Oταν πραγματοποιειται πανσεληνος πάνω στη γενεθλια σελήνη τι σημαίνει??? με 2 μοιρες διαφορα

fkab
27-03-2010, 08:05 AM
Oταν πραγματοποιειται πανσεληνος πάνω στη γενεθλια σελήνη τι σημαίνει??? με 2 μοιρες διαφορα Tην ιδια απορία εχω και εγώ. Πανσέληνος στον 2ο οίκο σε σύνοδο με την γενέθλια σελήνη.(πανσέληνος με lunar return ):unsure:

popininja
27-03-2010, 09:36 PM
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τη Σελήνη,
ο ήλιος στον Ταύρο στον 5ο οίκο (και τρίγωνο με το Mc) και η Σελήνη στο Σκορπιό στον 11ο οίκο (και σε εξάγωνο με το Δία).

Αναρωτιέμαι................
υπάρχει χειρότερο??? :cry:

Λέγεται πως η όψη αυτή έχει να κάνει με τις εσωτερικές συγκρούσεις αλλά και
με την σχέση των γονιών μας η οποία φαίνεται να είχε διαφορές ως προς το χαρακτήρα,
τη μορφωσή τους κ.λ.
Πόσο άσχημα είναι τα πράγματα με το εκ διαμέτρου αντίθετο ζώδιο του ζωδίου μου? :cry:

Fotini Christodoulou
27-03-2010, 10:02 PM
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τη Σελήνη,
ο ήλιος στον Ταύρο στον 5ο οίκο (και τρίγωνο με το Mc) και η Σελήνη στο Σκορπιό στον 11ο οίκο (και σε εξάγωνο με το Δία).

Αναρωτιέμαι................
υπάρχει χειρότερο??? :cry:

Λέγεται πως η όψη αυτή έχει να κάνει με τις εσωτερικές συγκρούσεις αλλά και
με την σχέση των γονιών μας η οποία φαίνεται να είχε διαφορές ως προς το χαρακτήρα,
τη μορφωσή τους κ.λ.
Πόσο άσχημα είναι τα πράγματα με το εκ διαμέτρου αντίθετο ζώδιο του ζωδίου μου? :cry:

Μία προσωπική άποψη, καθώς κι εγώ ειμαι αρχάρια:bigsmile:

Πολλοί άνθρωποι γεννιούνται στην φάση της Πανσελήνου όπως και σε άλλες φάσεις της Σελήνης. Καταλαβαίνω βέβαια πως επειδή είναι σταθερά ζώδια θα είναι μια πρόκληση να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στον συναισθηματικό σας κόσμο και στην φύση σας, όπως επίσης και στα εξωτερικά θέματα που ίσως σας φέρνουν αντιμέτωπη με τέτοιους διχασμούς.

Όμως όπως συμβαίνει με όλες τις σκληρές όψεις, σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε αυτό το έντονο δυναμικό, αποφεύγοντας να πάρετε το μέρος είτε του ενός είτε του άλλου δλδ το να τραμπαλίζετε και μάλιστα εξαιτίας της φύσεως των ζωδίων με απόλυτο τρόπο ή πείσμα, αλλά βάζοντας τον Ήλιο και την Σελήνη να συνεργαστούν. Τον τρόπο θα σας τον υποδείξουν οι κοινές θετικές όψεις τους με κάποιον τρίτο πλανήτη ή αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, η δουλειά με τον εαυτό σας που θα βοηθήσει να συμβιβάσετε τις διαφορετικές τους ανάγκες.:bigsmile:

Ελπίζω να βοήθησα.:bigsmile: