PDA

View Full Version : ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

eliza1981
18-02-2005, 09:16 PM
ΘΑ Η8ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ Η ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ!ΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 11/10/81 ΚΑΙ ΩΡΑ 00:10 ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ :hello:

Βασιλική Κόντη
19-02-2005, 10:49 AM
Αγαπητή Ελίζα,
Η Αφροδίτη σου είναι στον Τοξότη και αυτό σημαίνει πως είσαι ένα εξαιρετικά συμπαθητικό άτομο, που ιδεοποιείς την αγάπη και ερωτεύεσαι με πάθος. Κρατάς όμως την ανεξαρτησία σου και την προστατεύεις με κάθε τρόπο.
Ακόμη η Αφροδίτη στον Τοξότη είναι ευγενική αισιόδοξη, γενναιόδωρη, με δυνατή φαντασία αλλά με τάσεις να υπερβάλει και να έχει ροπές προς την ασωτεία!!!
Επίσης δεν θέλει να μένει κλεισμένη στο σπίτι αλλά να ασχολείται με εξωτερικές εργασίες!
Όσο για τα συναισθηματικά σου πραγματικά είναι στάσιμα και δεν βλέπω να συμβαίνει και κάτι εξαιρετικό σύντομα. Απλά θα περνάς καλά. Μια πολύ σημαντική σχέση όμως έρχεται στη ζωή σου με τα επόμενα γενέθλιά σου και σου αλλάζει τη ζωή!!

Φιλικά
Βασιλική Κόντη

Πλήρη ανάλυση του ωροσκοπίου σου μπορείς να ζητήσεις από το FORUM για να δεις και τους υπόλοιπους πλανήτες σου αναλυτικά και τι σημαίνουν. (Σελήνη, Άρη κ.λπ).

eliza1981
19-02-2005, 02:37 PM
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! :flowers1:

eliza1981
19-02-2005, 02:45 PM
ΧΜΜ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ..ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΡΗ ΣΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ..ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ..ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ..ΣΕ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΜΟ Η ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ? :blink:

Βασιλική Κόντη
20-02-2005, 01:10 PM
Αγαπητή Ελίζα
Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο απ΄αυτό που νομίζεις! Ο πλανήτης Άρης σ' ένα γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει τον τύπο άνδρα που προτιμά η γυναίκα και κατά κάποιο τρόπο τον περιγράφει κιόλας.
Από την άλλη μεριά η Αφροδίτη δείχνει την γυναίκα που ένας άνδρας προτιμά στη ζωή του και τι χαρακτηριστικά της προσδίδει. Γενικότερα όμως η Αφροδίτη είναι και ο τρόπος που αγαπάμε και εκφράζουμε την αγάπη μας, ο τρόπος που χειριζόμαστε τα οικονομικά μας κ.λπ. Όπως καταλαβαίνεις το προσωπικό ωροσκόπιο είναι μια σύνθετη ανάλυση που περιγράφει πλήρως ένα άτομο και δεν είναι εύκολο να δοθεί σ΄ενα τόσο περιορισμένο χώρο.

Σημείωση: Την επόμενη φορά που θέλεις να μας ξαναγράψεις σε παρακαλώ να γράφεις με πεζούς και όχι κεφαλαίους χαρακτήρες διότι είναι ένας από τους κανόνες του φόρουμ. Εξάλλου οι κεφαλαίοι χαρακτήρες στη "γλώσσα" του Ίντερνετ υποδηλώνουν ότι αυτός που τους χρησιμοποιεί φωνάζει!

Φιλικά :)
Βασιλική Κόντη

eliza1981
21-02-2005, 01:04 AM
xaxa...ok!θα γράφω με μικρούς χαρακτήρες..αν και η αλήθεια είναι πως είμαι λίγακι φωνακλού.. :hehe:

ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά :thumbsup:
και όντως έχοντας άρη λέων πάντα λέων άνδρα προσεγγίζω....