PDA

View Full Version : Xτυπημενος ηλιος?



bianca1993
25-02-2008, 12:51 PM
Γεια σας!

Εχω ακουσει οτι φετος για εμας τους αιγοκερους θα ειναι η χρονια μας κτλ κτλ κτλ, εκτος και αν -λεει - εχουμε χτυπημενο ηλιο.
Και ρωτω, πως μπορει ενας σχετικα ασχετος με αστρολοογια να καταλαβει οτι εχει χτυπημενο ωροσκοπιο?
Αν εχει πολλα τετραγωνα στον γεννεθ.χαρτη του ή ειναι ασχετο αυτο???
Γιατι ενω εχω 1 μολις τετραγωνο στο χαρτη μου, απο την αρχη της χρονιας νιωθω μια μελανχολια κ δεν εχω ορεξη να κανω απολυτως τιποτα, αρα που ειναι η αλλαγη?
Και μπορω να πω οτι πριν μπει ο Διας στο ζωδιο μου - πριν μεσα Δεκεμβρη - περνουσα πολυ καλα και πολυ εντονα κυριως.
Οποιος εχει καποια απαντηση, ευπροσδεκτη!

Βασιλης Παπαδολιας
25-02-2008, 01:04 PM
Αγαπητή bianca1993 είναι πολύ γενικό αυτό που λες και δύσκολα μπορεί να σου δώσει κάποιος ένα γενικό κανόνα για αυτό που ονομάζεις χτυπημένο ωροσκόπιο.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει από πολλούς Αιγόκερους το ίδιο πράγμα φέτος. Πού είναι αυτός ο Δίας που υποτίθεται θα βοηθούσε να είναι φέτος η χρονιά μας; Δυστυχώς εδώ φαίνεται πόσο κακό μπορεί να κάνουν οι λεγόμενες τηλεοπτικές προβλέψεις που δημιουργούν προσδοκίες και κάνουν τον κόσμο μετά να απογοητεύεται.

Σαν Αιγόκερως που είσαι (και με την επιφύλαξη του να δει κανείς το χάρτη σου) πιστεύω ότι ο δικός σου δρόμος ανάπτυξης θα είναι πάντα συνετός, συγρατημένος και με κάποιο κόπο. Αν μάλιστα ο Δίας ρίξει ευκαιρίες μπροστά σου αυτό το χρόνο, μπορεί και να τις αποφύγεις λέγοντας "τώρα αυτός γιατί με βοηθάει; Θέλει κάτι από μένα;".

Συνεπώς μην περιμένεις να αλλάξει ξαφνικά το σύμπαν επειδή για μια χρονιά ο Δίας θα είναι στο ζώδιο σου. Απλά θα φωτίσει κάποιες πλευρές στο χάρτη σου, που για να τις δεις, πρέπει να διαβάσεις λίγο πιο αναλυτικά ή να συμβουλευτείς κάποιον για σένα συγκεκριμένα...

dream_on
25-02-2008, 01:15 PM
Καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω κατι, Τι εννοουμε οταν λεμε οτι ενα ωροσκοπιο ειναι "χτυπημενο" ή οταν καποιος πλανητης ειναι χτυπημενος;
ps (bianca, ετσι λεγανε και οταν ηταν ο διας στο σκορπιο το 6...)

Βασιλης Παπαδολιας
25-02-2008, 01:35 PM
Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Τι εννοεί κανείς...

katerina2
25-02-2008, 01:42 PM
όταν ένας ήλιος είναι σε σύνοδο ή αντίθεση με τους βαρείς πλανήτες (Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) αυτό δεν θεωρείται ως ένδειξη ότι ο ήλιος είναι χτυπημένος?

Βασιλης Παπαδολιας
25-02-2008, 01:52 PM
Δε θα το έλεγα έτσι γενικά. Θα προτιμούσα να ξεκαθαρίσω πρώτα αυτό που υπονοοείται πίσω από τη λέξη χτυπημένος. Έχω την αίσθηση ότι εννοείται κάτι αρνητικό και κάτι μοιραίο ταυτόχρονα. Νομίζω ότι καταρχήν θα πρέπει να αναλύσουν αυτή την "προκατάληψη" και να τη διαλύσουμε πριν μπούμε σε ανάλυση όψεων επί της ουσίας.

Fotini Christodoulou
25-02-2008, 02:09 PM
Γεια σας!

Εχω ακουσει οτι φετος για εμας τους αιγοκερους θα ειναι η χρονια μας κτλ κτλ κτλ, εκτος και αν -λεει - εχουμε χτυπημενο ηλιο.



Αν το καταλαβαίνω σωστά εννοούν αν ο ήλιος σου σχηματίζει αρνητικές όψεις με άλλους πλανητες στον γενέθλιο χάρτη σου. Κι αυτό γιατί κάποια στιγμή ο διελαύνων Δίας θα κάνει σύνοδο με τον γενεθλιο Ήλιο κι ετσι θα ενεργοποιηθούν οι όποιες γενέθλιες όψεις του.

Τωρα σχετικά με την σχετικά πεσμένη ψυχολογία σου, ίσως να οφείλεται στον Πλούτωνα ο οποίος μπήκε στον Αιγόκερο.:bigsmile:


Υγ Παντως όπως και έχει... ένας Δίας απο μόνος του...δεν φέρνει την ανοιξη:laugh:

Toksotaki
25-02-2008, 03:17 PM
Αν το καταλαβαίνω σωστά εννοούν αν ο ήλιος σου σχηματίζει αρνητικές όψεις με άλλους πλανητες στον γενέθλιο χάρτη σου. Κι αυτό γιατί κάποια στιγμή ο διελαύνων Δίας θα κάνει σύνοδο με τον γενεθλιο Ήλιο κι ετσι θα ενεργοποιηθούν οι όποιες γενέθλιες όψεις του.

Τωρα σχετικά με την σχετικά πεσμένη ψυχολογία σου, ίσως να οφείλεται στον Πλούτωνα ο οποίος μπήκε στον Αιγόκερο.:bigsmile:


Υγ Παντως όπως και έχει... ένας Δίας απο μόνος του...δεν φέρνει την ανοιξη:laugh:
Aυτο ξαναπες το!

Βασιλης Παπαδολιας
25-02-2008, 03:36 PM
όταν ένας ήλιος είναι σε σύνοδο ή αντίθεση με τους βαρείς πλανήτες (Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) αυτό δεν θεωρείται ως ένδειξη ότι ο ήλιος είναι χτυπημένος?

Να συμπληρώσω για τις όψεις που παραθέσατε ότι κατά τη γνώμη μου το αποτέλεσμα της συνόδου ή της αντίθεσης προς τον Ήλιο εξαρτάται από τη στάση που κρατάει το ίδιο το άτομο. Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στην Αμερική Μπάρακ Ομπάκα έχει σύνοδο Ήλιου - Ουρανού (αν βρήκαμε σωστά την ημ/νία του).

Αστρολόγος που κάνει καθημερινά προβλέψεις στην ελληνική τηλεόραση έχει επίσης σύνοδο Ήλιου - Πλούτωνα. Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς να πει ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν στη ζωή τους τύχη (κάτι που πιστεύω ότι υπάρχει σαν άποψη όταν κανείς χρησιμοποιεί τη λέξη χτυπημένος).

Το σίγουρο είναι ότι με τέτοιες όψεις το άτομο πολύ νωρίς αναγκάζεται να εγκαταλείψει την προσπάθεια να ελέγξει τις εξελίξεις στη ζωή του. Αν ο Ήλιος είναι στον Αιγόκερω (και όχι μόνο, το ίδιο ισχύει και για άλλες θέσεις), έχω την αίσθηση ότι θα προβάλλει πολύ μεγάλη αντίσταση για να το δεχτεί αυτό. Να δεχτεί να αφήνεται στη ζωή όπως έρχεται. Εκεί είναι το μυστικό της αίσθησης του "χτυπημένου". Γι' αυτό και επέμεινα και τόσο πολύ σε αυτή την ανάλυση και ζητώ συγγνώμη αν το κούρασα για να σας απαντήσω...

Ο Δίας τώρα, όπως αναφέρει - σωστά νομίζω - πιο πάνω η roadrunner θα φέρει στην επιφάνεια πιο έντονα αυτές τις καταστάσεις. Π.χ. θα εμφανίσει ευκαιρίες που ενδεχομένως λόγω άλλων παραγόντων να μην ευοδώσουν. Έτσι θα αρχίσει πάλι ένα εσωτερικό παράπονο του γιατί. Ενώ χωρίς την παρουσία του Δία, ίσως να είχε πάρει κανείς απόφαση κάποια πράγματα, τώρα μπορεί να ξαναρχίσει να προβληματίζεται. Μπορεί ίσως και να ευχηθεί κάποια στιγμή καλύτερα να μην είχαν έρθει αυτές οι ευκαιρίες...

katerina2
25-02-2008, 03:45 PM
''Χτυπημένος'' κατά την άποψή μου είναι ο ήλιος που δεν μπορεί να εκφράσει την ενέργειά του, επειδή επισκιάζεται από την ενέργεια κάποιου άλλου πλανήτη (Ουρανού, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) .

Βασιλης Παπαδολιας
25-02-2008, 04:06 PM
Δεν μπορεί να την εκφράσει γιατί; Επειδή επισκιάζεται από τον Ουρανό ή τον Πλούτωνα; Ή επειδή ίσως αρνείται να αφεθεί σε αυτούς; Αν αφεθεί σε αυτούς μήπως η ενέργεια του μπορεί να βγει; Και δε θα είναι χτυπημένος;

altamira
25-02-2008, 04:16 PM
Μια σύνοδος μεταξύ δύο πλανητων δεν ειναι απαραίτητα αρνητική, οποτε μου είναι καπως δύσκολο να καταλαβω γιατί να μιλάμε για ντε και καλά επισκίαση. Δεν ξερω, προσωπική μου αίσθηση, αλλά κάθε πλανήτης έχει τη δική του ισχύ και το δικό του "κύρος" -ας το πούμε έτσι- άρα το "παιχνίδι" που παίζει με κάποιο αλλο πλανητη ειναι θεμα όχι μόνο της ίδιας της όψης που σχηματίζεται, αλλά και του ζωδίου που τους αφορά και του οικου.

Αν ένας πλανήτης, πχ είναι ήδη κάπως αδύναμος, βρίσκεται δηλαδή ήδη σε ζώδιο πτώσης ή αδυναμίας ή σε κάποιο αντιστοιχο οίκο, δεν είναι απαραίτητο να φταίει η όψη που θα έχει με τον τάδε πλανήτη. Έτσι και αλλιώς δηλαδή θα δυσκολεύεται να εκφραστεί. :unsure:

dream_on
25-02-2008, 04:18 PM
Κατερινα, τι εννοεις επισκιάζεται; Δηλαδη..κατω απο ποιες προυποθέσεις θεωρουμε οτι ένας πλανητης μπλοκαρει τον ηλιο;

Fotini Christodoulou
25-02-2008, 04:21 PM
Θα συμφωνήσω με την αποψη της altamira.:bigsmile:

Και προσθέτω.Απο τα λίγα που έχω διαβάσει η όψη της συνόδου δειχνει οτι οι πλνητες λειτουργούν σαν ένα σώμα.Αυτο ομως δεν σημαίνει οτι ο ενας επισκιαζει τον άλλο η οτι τον εμποδιζει να εκφραστεί.:bigsmile:

Νομίζω πέρα απο το ζωδιο το οποίο μπορεί να μην "ταιριαζει" στην φυση ενός πλανητη, παίζει ρόλο μια όψη τετραγώνου σαν παράγοντας δυσκολίας εκφρασής του.:unsure:

skorpion
26-02-2008, 05:08 PM
ps (bianca, ετσι λεγανε και οταν ηταν ο διας στο σκορπιο το 6...)

Το 2006 που μπηκε ο Διας στο σκορπιο ηταν τελεια χρονια για μενα!

Ο ηλιος μπορει να φωτισει τα χαρακτηριστικα του πλανητη που κανει συνοδο..το αν θα φωτισει τα θετικα ή τα αρνητικα εξαρταται απο το ιδιο το ατομο που τα κατεχει και τα δυο. Εξαρταται απο ποιο θα επιλεξει να προβαλει και να διαχεριστει πιο πολυ...καπως ετσι το εχω καταλαβει εγω....

sagimoon
27-02-2008, 09:41 AM
Καλημέρα
1. Μην ξεχνάτε πως ο δίας είναι σε πτώση στον αιγόκερο, άρα μην περιμένουν πολλά οι αιγόκεροι από την διέλευσή του. ¶ντε να φέρει κανα ταξιδάκι ή κανένα συμβάν ανάλογα με τον οίκο που περνά. Δεν είναι ο δίας που περνά από τον καρκίνο και δίνει ώθηση στα ντροπαλά καρκινάκια...γιατί απλά είναι στην έξαρσή του. Ούτε είναι ο δίας που περνά από τον τοξότη, που φέρνει τύχη και ευκαιρίες και εξάπλωση στα τοξοτάκια....γιατί είναι στην θέση του.
Μάθετε όλες τις θέσεις, εξάρσεις, αδυναμίες και πτώσεις πλανητών πριν χαρείτε ή λυπηθήτε για μια διέλευση.
2. Πες τε ότι περνάει τώρα ο δίας από τον ήλιο σας. και είναι σε ουδέτερη ας πούμε θέση ουδέρερη, στον ζυγό. Αν ο ήλιος είναι στις 25 μοίρες που θεωρείτε κρίσιμη μοίρα, δηλ κάποια στιγμή το άτομο θα αντιμετωπίσει μια κρίση στα θέματα του ήλιου(εργασία-υγεία-) ή του ζωδίου(αρμονία-δικαιοσύνη-σχέσεις)
και αν ο ήλιος κάνει τετράγωνα ακριβείας με πλούτωνα και ποσειδώνα ας πούμε, τότε μια διέλευση του δία πάνω από τον ήλιο, θα ενεργοποιήσει και θα μεγενθύνει μια κρίση στα επαγγελματικά ας πούμε ή σε άλλα θέματα. Μόνο καλό δεν θα κάνει, απεναντίας μπορεί να φέρει την κρίση αυτή αντί να φέρει τύχη.
Οι διελέυεις του δία δεν είναι πάντα τυχερές και να εύχεστε τουλάχιστον να είναι ανώδυνες...ή με το ελάχιστο κόστος.

aries engineer
27-02-2008, 10:01 AM
Παιδιά δεν ξέρω αν ειναι κακό να έχεις χτυπημένο ήλιο τελικά...αντίθετα μπορεί να σταθεί σωτήριο σε κάποιες καταστασεις...Ούσα "παθούσα"-με αντίθεση Ηλιου και Πλουτωνα -έχω παρατηρησει οτι εχω πιο πολλά "φρύδια" να διαλύσω τα πάντα αν δεν περναω καλά και να τα ξαναχτύσω απο την αρχη....Οπως επισης πιστευω οτι τετοιου ειδους όψεις οπλιζουν το ατομο με οση στωικοτητα χρειαζεται για να αντιμετωπισει δυσκολιες που για καποιους αλλους ειναι ανυπερβλητες!!!
Τελος , το οπλο της αισιοδοξιας στους χαλεπους καιρους που ζουμε, κατ'εμε δεν ειναι τοσο χρησιμο..θα ελεγα και λιγο αφελες..οσο η στωικοτητα:bigsmile:Για σκεφτητε το!!!
Η αισιοδοξια και η απαισιοδοξια ειναι λιγο κουλα πραγματα ..ακουω να λενε -εγω βλεπω το ποτηρι μισογεματο η μισο αδειο αντιστοιχα-ουτε το ενα ουτε το αλλο εχει καποια βαση..ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ!!!!!!:toung:

Υ.Γ Αντε τωρα να αναλυσεις το παραπανω στα Τοξοτακια και στα Αιγοκερακια..:toung::toung::toung:

starfish
27-02-2008, 10:17 AM
Συμφωνω μαζι σου για το πως μπορει να δουλεψει μια δυσκολη οψη! Και κυριως σε συνδυασμο με τις υπολοιπες του χαρτη. Οπου τα πραγματα τελικα καταληγουν να ειναι διαφορετικα απο αυτα που φαινονται -εκ πρωτης αποψεως τουλαχιστον-.
Μια ενσταση μονο στα περι αισιοδοξιας. Οπως καθε τι εχει τις βαθμιδες του ετσι και η αισιοδοξια [και αντιστοιχα η απαισιοδοξια]. Το ενα ακρο ειναι η χαζοχαρουμενιά ΚΑΙ η ελλειψη ρεαλισμου: π.χ. οτι το "μισογεματο" ποτηρι θα σου φτασει για να διασχισεις την ερημο!!
Στην αλλη οψη του νομισματος ειναι το να χαιρεσαι που βρηκες εστω και μισο ποτηρι νερο να ξεγελασεις την διψα σου, να παρεις δυναμεις, και να φτασεις ... στην πηγη για να ξεδιψασεις!!:bigsmile:

sagimoon
27-02-2008, 10:29 AM
Μα φυσικά οι δύσκολες όψεις μας καθιστούν ετοιμοπόλεμους πάντα και δυνατούς.
Ειδικά του πλούτωνα. Η ζωή όπως λέω στον άντρα μου, δίνει τους τυχερούς και τους άξιους. Κάπου θα κλείνουμε πιο πολύ, στο ένα ή στο άλλο. :cheesy:

aries engineer
27-02-2008, 11:26 AM
Συμφωνω μαζι σου για το πως μπορει να δουλεψει μια δυσκολη οψη! Και κυριως σε συνδυασμο με τις υπολοιπες του χαρτη. Οπου τα πραγματα τελικα καταληγουν να ειναι διαφορετικα απο αυτα που φαινονται -εκ πρωτης αποψεως τουλαχιστον-.
Μια ενσταση μονο στα περι αισιοδοξιας. Οπως καθε τι εχει τις βαθμιδες του ετσι και η αισιοδοξια [και αντιστοιχα η απαισιοδοξια]. Το ενα ακρο ειναι η χαζοχαρουμενιά ΚΑΙ η ελλειψη ρεαλισμου: π.χ. οτι το "μισογεματο" ποτηρι θα σου φτασει για να διασχισεις την ερημο!!
Στην αλλη οψη του νομισματος ειναι το να χαιρεσαι που βρηκες εστω και μισο ποτηρι νερο να ξεγελασεις την διψα σου, να παρεις δυναμεις, και να φτασεις ... στην πηγη για να ξεδιψασεις!!:bigsmile:

Σωστό!!!Αλλά δεν ειναι λιγο μίζερο.????.το φουκαριαρικο βρηκε λιγο νερακι να ξεγελασει τη διψα εεεε απο εδω απο εκει το κακομοιρο εφτασε στη πηγη..:cheesy:

Υ.Γ Το ξαναχτυσω ηταν πανω στη ταχυτητα της γραφης...ΚΡΙΟΣ βλεπεις..ξαναχτισωωωωω παιδιαααααα!!!

starfish
27-02-2008, 11:38 AM
Σωστό!!!Αλλά δεν ειναι λιγο μίζερο.????.το φουκαριαρικο βρηκε λιγο νερακι να ξεγελασει τη διψα εεεε απο εδω απο εκει το κακομοιρο εφτασε στη πηγη..:cheesy:

Υ.Γ Το ξαναχτυσω ηταν πανω στη ταχυτητα της γραφης...ΚΡΙΟΣ βλεπεις..ξαναχτισωωωωω παιδιαααααα!!!

Η μιζερη οπτικη που περιγραφεις ειναι του απαισιοδοξου -ασε που περιεχει κι ενα ποσοστο φθονου ...για να το συνδεσω με το αλλο θεμα περι ζηλειας!- :bigsmile::cheesy:

black moon
06-03-2008, 11:02 PM
Γειά σας.Είμαι καινούργια εδώ,αλλά γνωρίζω αρκετά απο αστρολογία.Οι απορίες μου φυσικά είναι ατελείωτες!Ως προς το θέμα ίσως μπορώ να δώσω το δικό μου παράδειγμα.Εγώ εχω σύνοδο Ηλιου-Ουρανού με μία μοίρα διαφορά στον τέταρτο οίκο στον Ζυγό(o Ήλιος μου σε πτώση).Γενικά είμαι σε πολλά και σαν Υδροχόος.Κανω παρέα ατομα που οι περισσότεροι αποφεύγουν και σχέσεις αντισυμβατικές(ο Ουρανός είναι και κυβερνήτης του 8ου οίκου μου).Παντα υπήρχε και υπάρχει μέσα μου μια δυνατή μάχη στα πρέπει και στα θέλω.Εναντιώνομαι, κοντράρω και στο τέλος αφήνω τα πράγματα να κυλίσουν. Εχω τη στάμπα του "τσαμπουκά",αλλά εγώ θα έλεγα για μένα "τσάμπα μάγκας" μιας και το μόνο που καταφέρνω είναι να πληρώνω για τις αντικομφορμιστικές μου επιλογές, και λόγω των ιδιοτήτων του Ουρανού εχω χάσει αμέτρητες ευκαιρίες που θα έκαναν τον Ηλιο μου πιο "λαμπερό".Εννοόντας οτι βάζω τρικλοποδιές στον ίδιο μου τον εαυτό:pain:.Αν έλυσα την όποια απορία θα χαρώ.;)

friary
07-03-2008, 09:10 AM
Γειά σας.Είμαι καινούργια εδώ,αλλά γνωρίζω αρκετά απο αστρολογία.Οι απορίες μου φυσικά είναι ατελείωτες!Ως προς το θέμα ίσως μπορώ να δώσω το δικό μου παράδειγμα.Εγώ εχω σύνοδο Ηλιου-Ουρανού με μία μοίρα διαφορά στον τέταρτο οίκο στον Ζυγό(o Ήλιος μου σε πτώση).Γενικά είμαι σε πολλά και σαν Υδροχόος.Κανω παρέα ατομα που οι περισσότεροι αποφεύγουν και σχέσεις αντισυμβατικές(ο Ουρανός είναι και κυβερνήτης του 8ου οίκου μου).Παντα υπήρχε και υπάρχει μέσα μου μια δυνατή μάχη στα πρέπει και στα θέλω.Εναντιώνομαι, κοντράρω και στο τέλος αφήνω τα πράγματα να κυλίσουν. Εχω τη στάμπα του "τσαμπουκά",αλλά εγώ θα έλεγα για μένα "τσάμπα μάγκας" μιας και το μόνο που καταφέρνω είναι να πληρώνω για τις αντικομφορμιστικές μου επιλογές, και λόγω των ιδιοτήτων του Ουρανού εχω χάσει αμέτρητες ευκαιρίες που θα έκαναν τον Ηλιο μου πιο "λαμπερό".Εννοόντας οτι βάζω τρικλοποδιές στον ίδιο μου τον εαυτό:pain:.Αν έλυσα την όποια απορία θα χαρώ.;)

Αυτό που θα ήθελα να παρατηρήσω εγώ είναι πως απο τη στιγμή που έχουμε βρει ποιο είναι το αδύναμο σημείο στο χάρτη που μας βλάπτει, όπως πολύ σωστά είπες εμείς οι ίδιοι είμαστε, τις περισσότερες φορές, που βάζουμε τρυκλοποδιές στον εαυτό μας, έχουμε και τη δυνατότητα να το ανατρέψουμε. Εγώ πάντως προσπαθώ σκληρά για να μην "πέφτω"στη λούμπα του χάρτη μου. Στο χέρι μας είναι όλα και ο χάρτης είναι αναστρέψιμος. :)

nak
07-03-2008, 07:08 PM
ο ηλιος μου που κανει συνοδο με την αφροδιτη θεωρειται ''χτυπημενος''? τι ακριβως σημαινει αυτο?? συγνωμη αλλα ειμαι αρχαρια ακομα και δεν εχω καταλαβει ακομα

black moon
07-03-2008, 08:36 PM
Αυτό που θα ήθελα να παρατηρήσω εγώ είναι πως απο τη στιγμή που έχουμε βρει ποιο είναι το αδύναμο σημείο στο χάρτη που μας βλάπτει, όπως πολύ σωστά είπες εμείς οι ίδιοι είμαστε, τις περισσότερες φορές, που βάζουμε τρυκλοποδιές στον εαυτό μας, έχουμε και τη δυνατότητα να το ανατρέψουμε. Εγώ πάντως προσπαθώ σκληρά για να μην "πέφτω"στη λούμπα του χάρτη μου. Στο χέρι μας είναι όλα και ο χάρτης είναι αναστρέψιμος. :)

Συμφωνούμε Friary,και έχουμε όχι ένα αλλα πολλά "αδύνατα" σημεία στον χάρτη μας και άλλα τοσα "δυνατά".Χάρτη ή χαρακτήρα αν θές.Αυτό που σε κάνει καλύτερο(συγκριτικά πάντα με αυτό που είσουν εσύ χτες),είναι η παραδοχή αυτού που είσαι:scared:,η προθυμία να δεχτείς πως πρέπει να αλλάξεις:σφύριγμα...και μετά;Οι εμπειρίες στη ζωή του καθενος έλκονται απο τη συμπεριφορά του,ακριβώς γιατί η πρόκληση είναι να κατανοήσουμε και να παλέψουμε αυτές τις αδυναμίες.Οι εμπειρίες έλκονται απο εμάς,για εμάς.Όποιος το καταλάβει, καλλώς!Όποιος όχι, απλά( καθόλου απλά, αλλα λέμε τωρα!)θα επαναλλαμβάνονται παρόμοιες καταστάσεις και ανθρωποι στη ζωή του!Και ν'αφήσουν τα τύπου "καλά, όλοι οι κουλοί εμένα μου τυχαίνουν;Γενικά "χτυπημένοι" είμαστε όλοι λίγο πολύ!

black moon
07-03-2008, 08:51 PM
ο ηλιος μου που κανει συνοδο με την αφροδιτη θεωρειται ''χτυπημενος''? τι ακριβως σημαινει αυτο?? συγνωμη αλλα ειμαι αρχαρια ακομα και δεν εχω καταλαβει ακομα

Απ'οσο ξέρω nak για να θεωρείται "χτυπημένος"αμα συνάδει με βαρείς πλανήτες (Κρονος,Ουρανός,Πωσειδώνας, Πλουτωνας).Η Αφροδίτη είναι προσωπικός.Πρεπει να είσαι και πολύ όμορφη μ'αυτή την όψη και καλή δημοσιοσχετίστρια.Αν εχεις και κανα εξάγωνο ή τριγωνο με τον Δία πρόσεχε την σπατάλη και την λαιμαργία.

black moon
08-03-2008, 09:55 AM
ο ηλιος μου που κανει συνοδο με την αφροδιτη θεωρειται ''χτυπημενος''? τι ακριβως σημαινει αυτο?? συγνωμη αλλα ειμαι αρχαρια ακομα και δεν εχω καταλαβει ακομα

Χτυπημένος θεωρείτε όταν συνάδει με βαρείς πλανήτες(Ουρανός,Ποσειδώνα ς,Πλούτωνας).Η Αφροδίτη είναι προσωπικός.Θα πρέπει nak απ'όσο γνωρίζω να είσαι πολύ όμορφη και καλή δημοσιοσχετίστρια μ'αυτή την όψη αλλά και σπάταλη και κατα καιρούς λαίμαργη.Ιδίως αν εχει η συνοδός σου θετικές όψεις με Δία.