PDA

View Full Version : Όψεις Άρη-Πλούτωνα σε συναστρία

katerina2
22-02-2008, 10:04 PM
Καλησπέρα. Τί να σημαίνει άραγε η αντίθεση αυτή σε μια συναστρία? ευχαριστώ εκ των προτέρων!

katerina2
24-02-2008, 12:50 PM
Οι όψεις με τον Πλούτωνα σε μια συναστρία δίνουν πάθος και ένταση. ΟΠλούτωνας σε αντίθεσημε τον άρη ίσως δίνει ένταση σε θέματα που σχετίζονται με το σεξ. η αντίθεση όμως, τελικά μεγαλώνει την ένταση ή μήπως κάνει τους συντρόφους να απομακρύνονται? Λειτουργεί δηλ θετικά ή αρνητικά? Τί λέτε?

Stori
24-02-2008, 07:29 PM
Η σύνοδος ¶ρη-Πλούτωνα σε μια συναστρία είναι ήδη πάρα πολύ έντονη. Παράγει τεράστια και δύσκολη ενέργεια και διαρκείς ψυχολογικές προκλήσεις όπως και παιχνίδια εξουσίας. Τα άτομα έχουν την τάση να "ψυχαναλύουν" αδιάκοπα ο ένας τον άλλο, είτε με καταρχήν καλό (θεραπευτικό) σκοπό είτε για να ελέγξουν ο ένας τον άλλο. Και αρκετές φορές και τα δύο ταυτόχρονα. Καλές και κακές προθέσεις ανακατεύονται και δημιουργούν ένα μείγμα (αυτο)καταστροφικό αλλά και με πτήσεις σε μεγάλα υψόμετρα πάθους.

Όλα αυτά με τη σύνοδο, που λειτουργεί θετικά ΚΑΙ αρνητικά.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη η αντίθεση ¶ρη-Πλούτωνα (που λειτουργεί αρνητικά) καλό είναι να αποφεύγεται. Μπορεί να σημαίνει από φοβερά παιχνίδια εξουσίας, μέχρι... ξύλο, μέχρι και (σε πολύ ακραίες περιπτώσεις και εάν οι υπόλοιπες συνθήκες είναι τέτοιες) ακόμα χειρότερα πράγματα.

Οπωσδήποτε και στις δύο περιπτώσεις (συνόδου και αντίθεσης) το σεξ είναι έντονο και πιθανόν με σαδομαζοχιστικό χαρακτήρα.

Βασιλης Παπαδολιας
25-02-2008, 09:52 AM
Να συμπληρώσω στα προαναφερθέντα ότι κατά τη γνώμη μου, ανάλογα με την ποιότητα του Πλούτωνα (σε ποιο ζώδιο είναι, τι όψεις έχει) και το χαρακτήρα του ατόμου, η αντίθεση μπορεί να λειτουργήσει και λιγότερο εκρηκτικά δίνοντας απλά μία αίσθηση ασφυκτικού περιορισμού στον εκπρόσωπο του ¶ρη. Αν για παράδειγμα ο ¶ρης είναι ¶ρης μιας γυναίκας στο 2ο οίκο που της αρέσει να ξοδεύει κι ο Πλούτωνας του άντρα πέφτει στον όγδοο οίκο της, λειτουργεί μέσω συναισθηματικών χειρισμών που την εμποδίζουν να ξοδεύει και να αγοράζει πράγματα.

Οι πιέσεις αυτές πιστεύω ότι μπορεί να μην οδηγούν σε εκρήξεις ή σε σεξουαλικό πάθος απαραίτητα (μία αντίθεση ¶ρη Ουρανού θα οδηγούσε σε εκρήξεις περισσότερο ίσως). Μπορεί αντίθετα να οδηγεί σε σεξουαλική αποχή είτε από μέρους του ¶ρη που αισθάνεται ότι δεν τον αναγνωρίζουν, είτε από μέρους του Πλούτωνα προκειμένου να τιμωρήσει τον ¶ρη για την ανυπακοή του.

skorpion
26-02-2008, 05:27 PM
επισης η αντιθεση αρη πλουτωνα μπορει να δειχνει σαδομαζοχιστικες τασεις στο σεξ του ζευγαριου

m2sl
21-06-2010, 06:27 AM
Να συμπληρώσω στα προαναφερθέντα ότι κατά τη γνώμη μου, ανάλογα με την ποιότητα του Πλούτωνα (σε ποιο ζώδιο είναι, τι όψεις έχει) και το χαρακτήρα του ατόμου, η αντίθεση μπορεί να λειτουργήσει και λιγότερο εκρηκτικά δίνοντας απλά μία αίσθηση ασφυκτικού περιορισμού στον εκπρόσωπο του ¶ρη. Αν για παράδειγμα ο ¶ρης είναι ¶ρης μιας γυναίκας στο 2ο οίκο που της αρέσει να ξοδεύει κι ο Πλούτωνας του άντρα πέφτει στον όγδοο οίκο της, λειτουργεί μέσω συναισθηματικών χειρισμών που την εμποδίζουν να ξοδεύει και να αγοράζει πράγματα.

Οι πιέσεις αυτές πιστεύω ότι μπορεί να μην οδηγούν σε εκρήξεις ή σε σεξουαλικό πάθος απαραίτητα (μία αντίθεση ¶ρη Ουρανού θα οδηγούσε σε εκρήξεις περισσότερο ίσως). Μπορεί αντίθετα να οδηγεί σε σεξουαλική αποχή είτε από μέρους του ¶ρη που αισθάνεται ότι δεν τον αναγνωρίζουν, είτε από μέρους του Πλούτωνα προκειμένου να τιμωρήσει τον ¶ρη για την ανυπακοή του.

Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λέτε παίρνοντας το παράδειγμα σας διότι ο ¶ρης μου (στον Κριό) βρίσκεται στον 2ο οίκο μου και ο Πλούτωνάς του (στον Ζυγό) βρίσκεται στον 8ο οίκο μου και δεν υπάρχει σεξουαλική σχέση παρόλο που υπάρχει μαγνητική έλξη εντούτοις δεν "κυλάει" η κατάσταση. Μήπως επειδή η Αφροδίτη μου κάνει τετράγωνο με τον ¶ρη του όπως επίσης ο ¶ρης μου κάνει χιαστί με την Αφροδίτη του και ταυτόχρονα χιαστί με τον Ουρανό του; Ακόμα, ο Πλούτωνάς μου (ζυγός και 8ος οίκος) κάνει εξάγωνο με τον ¶ρη του (τοξότης και 1ος οίκος). Τι σημαίνει αυτό; Επίσης, ο κυβερνήτης του Πλούτωνα που είναι ο Σκορπιός, το ότι το ηλιοζώδιό του που βρίσκεται στον Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη του παίζει κάποιο ρόλο ή είναι άσχετο με αυτά που ρωτάω; Ακόμα, ο Ουρανός μου (ζυγός και 8ος οίκος) κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνά του σε ανοχή 1.67. Θα ήθελα σας παρακαλώ κάποιες απαντήσεις γιατί πραγματικά μπερδέυτηκα με όλα αυτά. :unsure:
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

m2sl
22-06-2010, 12:26 AM
καλησπέρα έκανα όλες αυτές τις ερωτήσεις μήπως κάποιος αστρολόγος που έχει τη γνωση μπορεί να μου πει τι σημαίνουν όλα αυτά και αν επηρεάζει αυτή την αντίθεση ¶ρη- Πλούτωνα που υπάρχει στην συναστρία για αυτό έδωσα παραπάνω πληροφορίες. Εκτός αν πρέπει να το βάλω σε άλλο θέμα.

rattlesnakes
22-06-2010, 04:51 PM
Καλησπέρα..Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ η αντίθεση αφροδίτης πλούτωνα σε συναστρία τι μπορεί να σημαίνει..
Ήμουν τρία χρόνια σε αυτήν την σχέση..και ήτναο έρωτας της ζωής μου..Πάντα είχα την αίσθηση, πως ποτέ δεν έχει τελιώσει μεταξύ μας..ευχαριστώ

Μητσάκος
22-06-2010, 05:30 PM
καλησπέρα έκανα όλες αυτές τις ερωτήσεις μήπως κάποιος αστρολόγος που έχει τη γνωση μπορεί να μου πει τι σημαίνουν όλα αυτά και αν επηρεάζει αυτή την αντίθεση ¶ρη- Πλούτωνα που υπάρχει στην συναστρία για αυτό έδωσα παραπάνω πληροφορίες. Εκτός αν πρέπει να το βάλω σε άλλο θέμα.
Ακόμα και με τις όψεις που έχεις παραθέσει είναι παρακινδυνευμένο να εξαχθούν συμπεράσματα. Η εξέταση μιας συναστρίας προϋποθέτει αρχικά την ανάλυση των δυο χαρτών ξεχωριστά και κατόπιν συνδυαστικά. Επιπλέον, έμφαση δίνουμε στα "φώτα" πρωτίστως, κατόπιν στους προσωπικούς πλανήτες και κατόπιν στους εξωκρόνιους. Ότι έχει ως έναν βαθμό συμβολή στην διαμόρφωση της σχέσης (ή και στη διακοπή της) η συγκεκριμένη αντίθεση είναι γεγονός, αλλά χωρίς πλήρη εικόνα και των δύο χαρτών, κανένας δεν μπορεί να σου πει κάτι συγκεκριμένο :bigsmile:

Καλησπέρα..Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ η αντίθεση αφροδίτης πλούτωνα σε συναστρία τι μπορεί να σημαίνει..
......
Το θέμα αυτό αφορά την αντίθεση ¶ρη-Πλούτωνα. Κάνε μια αναζήτηση και σίγουρα θα βρεις κάποιες απαντήσεις :bigsmile:

Μαρια31
22-06-2010, 07:46 PM
το ιδιο ισχυει και στο τετραγωνο του αρη με τον πλουτωνα?

Μητσάκος
25-06-2010, 10:25 PM
το ιδιο ισχυει και στο τετραγωνο του αρη με τον πλουτωνα?

Μέσες άκρες, ναι...

jungle
26-06-2010, 11:42 AM
συγκρινοντας καποιους χαρτες γνωστων, εχω την εντυπωση οτι το τετραγωνο ειναι
πιο σκληρο κ βιαιο απο την αντιθεση κ τη συνοδο.
Ζευγαρι με αντιθεση αρη πλουτωνα τελικα χωρισε,
ζευγαρι με τετραγωνο εχει μια αρρωστημενη εμμονη, παρολο
που ασκειται βια απο τον εκπροσωπο του πλουτωνα (αρης στον καρκινο)

Μαρια31
26-06-2010, 05:33 PM
νομιζω οτι οι μεμονωμνενες οψεις δεν μπορουν να εξηγησουν με σαφηνεια αυτα τα οποια διαβαζω παραπανω..ισως να καω και λαθος αλλα θα σας αναφερω δυο παραδειγματα απο προσωπικες μυ εμπειριες τετραγωνου αρη πλουτωνα..ο αρης μου στουυς διδυμους στην 29 μοιρα και στον τεταρτο οικο..ο πλουτωνας του επι χρονια συντροφου μου στην παρθενο 26 μοιρες και στον εβδομο μου οικο..θα πω λοιπον οτι ουτε καλh σεξουαλικη ζωη ειχμαε( το αντιθετο)ουτε ποτε τοσα χρονια ασκησε βια πανω μου ουτε ελεγχο για οτιδηποτε..μια βαθεια συναισθηατικη εξαρτηση ναι αλλα ετσι δεν ειναι καπωσ οι μακροχρονιες σχεσεις?β περιπτωση..πλουτωνας του αλλου στον ζυγο στην τεταρτη μοιρα και στον εβδομο μου οικο επισης(τετραγωνο με τον αρη μου )εντονη σεξουαλικη ζωη και προτογνωρη οχι ομως βια σε καμια περιπτωση η οτιδηποτε αλλο αναφερθηκε στα παραπανω..μηπως υπαρχουν οψεις σε μια συναστρια που μπορει να αναιρουν την εκδηλωση του σκληρου τετραγωνου η τησ αντιθεσης η τησ συνοδου???

jungle
26-06-2010, 10:38 PM
Μαρια31
Σιγουρα οι μεμονωμενες οψεις δεν καλυπτουν ολο το χαρτη,
αλλα επειδη η ερωτηση ηταν για την μεμονωμενη οψη αρη πλουτωνα,
τα παραδειγματα τα δικα μου ηταν για συγκεκριμενα ζευγαρια,
κ δε πιστευω οτι χωριζουν ή βιαιοπραγουν ολοι οσοι εχουν αυτην την οψη.
Αλλωστε τα δικα σου παραδειγματα αποδεικνυουν το αντιθετο....
κ μπορει να υπαρχουν ζευγαρια με αλλα βιωματα,
αναλογα κ με την υπολοιπη συναστρια τους.
Προσωπικα νομιζω οτι αν ο συγκεκριμενος πλουτωνας
που τετραγωνιζει εναν αρη, κανει κ τριγωνο με την αφροδιτη του αλλου
σε ζωδιο εξαρσης της, ισως κ να αλλαζει την εκφραση του τετραγωνου.
Επισης νομιζω οτι οι σκληρες γενεθλιες οψεις, διευκολυνονται ή επιδεινωνονται
επιρρεαζομενες απο το ηλιακο τοξο μας.
Αν κανω λαθος, παρακαλω διορθωστε ....

m2sl
28-06-2010, 11:10 AM
Καλημέρα ελπίζω να με διαφωτίσει κάποιος. Αν σε κάποιους γενέθλιους χάρτες (συγκεκριμένα σε ένα ζευγάρι φίλων) υπάρχει τετράγωνο μεταξύ αρη-πλούτωνα αλλά υπάρχει και σύνοδος αφροδίτη-πλούτωνα, όπως επίσης πλούτωνας σύνοδο με πλούτωνα στο περίπου αυτό τι σημαίνει; Πάντως στο ζευγάρι δεν υπάρχουν εντάσεις και καυγάδες μονο κάποιες ψιλο παρεξηγήσεις.

panemorfi
26-08-2010, 12:18 PM
οταν υπαρχει αντιθεση αρη (γυναικα) πλουτωνα (ανδρας) σε συναστρια αλλα ταυτοχρονα και η οψη αρης (ανδρας) χιαστι πλουτωνας (γυναικα ) ?εντεινεται το προβλημα ?

katialin
26-08-2010, 07:33 PM
καλησπερα...εχω να πω πως στο χαρτη συναστριας εμενα και του φιλου μου υπαρχει η οψη αρη τετραγωνο πλουτωνας..εγω εχω πλουτωνα στον σκορπιο, ο φιλος μου αρη στον λεωντα..εχουμε και αλλεσ οψεις οπως αφροδιτη συνοδος αφροδιτη,ερμης τριγωνο αρης, αρης συνοδος αφροδιτη,κρονος εξαγωνο σεληνη, ηλιος εξαγωνο πλουτωνας, και διαφορες αλλεσ δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σας για αυτες τις οψεις....αα παντως να προσθεσω οτι σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει βια..ουτε καν λεκτικη..υπαρχει ομως σεξουαλικη χημεια...αυτα τα ολιγα συγγνωμη αν σας κουρασα φιλιαααα.....

Μητσάκος
27-08-2010, 07:11 AM
οταν υπαρχει αντιθεση αρη (γυναικα) πλουτωνα (ανδρας) σε συναστρια αλλα ταυτοχρονα και η οψη αρης (ανδρας) χιαστι πλουτωνας (γυναικα ) ?εντεινεται το προβλημα ?
Ισχυροποιείται η τάση να υπάρχει πρόβλημα. Αλλά και πάλι, το σύνολο του χάρτη θα δείξει κατά πόσο. Ένα καλό παράδειγμα είναι το παρακάτω ποστ, όπου φαίνεται ότι οι ευνοϊκές όψεις στρέφουν την δυναμική της όψης σε πιο αποδεκτές καταστάσεις.

καλησπερα...εχω να πω πως στο χαρτη συναστριας εμενα και του φιλου μου υπαρχει η οψη αρη τετραγωνο πλουτωνας..εγω εχω πλουτωνα στον σκορπιο, ο φιλος μου αρη στον λεωντα..εχουμε και αλλεσ οψεις οπως αφροδιτη συνοδος αφροδιτη,ερμης τριγωνο αρης, αρης συνοδος αφροδιτη,κρονος εξαγωνο σεληνη, ηλιος εξαγωνο πλουτωνας, και διαφορες αλλεσ δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σας για αυτες τις οψεις....αα παντως να προσθεσω οτι σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει βια..ουτε καν λεκτικη..υπαρχει ομως σεξουαλικη χημεια...αυτα τα ολιγα συγγνωμη αν σας κουρασα φιλιαααα.....

vaso78
09-02-2011, 01:02 PM
Καλησπέρα σε όλους...για άλλη μια φορά ο πλούτωνας με προβληματίζει
ποιά ειναι η άποψη σας για σύνοδο πλούτωνα (στον ζυγό, 8ος οίκος) με άρη (στον ζυγό, 8ος οίκος)???
ο πλανήτης του καθενός πέφτει μέσα στον 8ο οίκο του άλλου....
πολυ πλουτώνια ενέργεια μου κάνει....
ευχαριστώ εκ των προτέρων:bigsmile:

jungle
09-02-2011, 05:06 PM
Καλησπέρα σε όλους...για άλλη μια φορά ο πλούτωνας με προβληματίζει
ποιά ειναι η άποψη σας για σύνοδο πλούτωνα (στον ζυγό, 8ος οίκος) με άρη (στον ζυγό, 8ος οίκος)???
ο πλανήτης του καθενός πέφτει μέσα στον 8ο οίκο του άλλου....
πολυ πλουτώνια ενέργεια μου κάνει....
ευχαριστώ εκ των προτέρων:bigsmile:

Πιστευω οτι μ αυτην τη συνοδο πρεπει να υπαρχει μεγαλη χημεια κ εντονο παθος..
Επειδη ομως τοσο ο αρης, οσο κ ο πλουτωνας ειναι πλανητες που συνδεονται
με τη δυναμη κ την επιθετικοτητα, κ μαλιστα στον 8ο,
ισως ξαφνικα το ζευγαρι αρχισει να ανταγωνιζεται, αντι να ενωσει τις δυναμεις του.
Μπορει να αρχισουν ζηλιες, εμμονες, προσκολησεις κ κτητικοτητα. Κ ετσι η σχεση
να μετατραπει σε αρενα....
(εκτος αν υπαρχουν κ αλλες θετικες οψεις που θα μετριασουν την ενταση κ
τις μηχανοραφιες...)