View Full Version : Εξάγωνο Ποσειδώνα-Πλούτωνα.Όψη συλλογική η και προσωπική;
zeta1987
20-02-2008, 02:39 AM
Καλημέρα σε όλους σας!!!
Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε μία απορία:Προσπαθώ εδώ και καιρό να δω αν ο Ποσειδώνας στον χάρτη μου κάνει καμία όψη που να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες μιας και ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου μου στους ιχθείς..Λοιπόν και μου βγάζει κάποιες όψεις αν και λίγο αδύναμες αλλά εγώ στέκομαι στο εξής:Κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα ο οποίος είναι στον Σκορπιό στις 10,39 στον όγδοο οίκο και ο Ποσειδώνας είναι 6,21 του αιγόκερω στον δέκατο.Αυτήν την όψη να την λάβω υπόψη μου ή είναι συλλογική (εφόσον πρόκειται για πλανήτες που επηρεάζουν ολόκληρες γενεές και πόσοι άλλοι θα την έχουν);; Η και να με επηρεάζει είναι αδύναμη όπως βγάζει το πρόγραμμα;;;
Ευχαριστώ πολύ! :bigsmile:
Fotini Christodoulou
20-02-2008, 09:02 AM
ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου μου στους ιχθείς..Λοιπόν και μου βγάζει κάποιες όψεις αν και λίγο αδύναμες αλλά εγώ στέκομαι στο εξής:Κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα ο οποίος είναι στον Σκορπιό στις 10,39 στον όγδοο οίκο και ο Ποσειδώνας είναι 6,21 του αιγόκερω στον δέκατο.Αυτήν την όψη να την λάβω υπόψη μου ή είναι συλλογική (εφόσον πρόκειται για πλανήτες που επηρεάζουν ολόκληρες γενεές και πόσοι άλλοι θα την έχουν);; Η και να με επηρεάζει είναι αδύναμη όπως βγάζει το πρόγραμμα;;;Ευχαριστώ πολύ! :bigsmile:
Αγαπητή zeta1987,
απο ότι γνωρίζω οι όψεις μεταξύ τόσο αργών σε κινηση πλανητών επηρεάζουν πράγματι ολοκληρες γενιές ανθρώπων.
Νομίζω πρώτα απόλα θα πρέπει να κοιτάξεις αν ο κυβερνητης του ωροσκόπου σου δημιουργεί όψεις με προσωπικούς σου πλανητες ή με τα φώτα.Αν υπάρχουν τότε υπάρχει επιρροή σε πιο προσωπικό επίπεδο.Αν όχι τότε προτιμότερο να κοιτάξεις κατά την άποψη μου τις όψεις του ωροσκόπου σου για να παρεις περισσότερες πληροφορίες.
Η όψη μεταξύ πλουτωνα - ποσειδώνα επίσης - σαν όψη επηρεάζει γενιές, αλλά στον δικό σου χάρτη θα βρίσκεται σε κάποιους οίκους σου, τους οποιους θα πρέπει να εξετάσεις για να δείς που θα εκδηλώνεται η τάση της όψης.
Αν και σαν όψη πιστευω θα πρέπει να την δείς σαν κάτι πιο γενικό, που δίνει την τάση ή δυνατότητα στην γενιά που επηρεάζεται, για πνευματική αναγέννηση.
Ελπίζω να βοηθησα:embarrest
zeta1987
20-02-2008, 11:31 AM
Αγαπητή zeta1987,
απο ότι γνωρίζω οι όψεις μεταξύ τόσο αργών σε κινηση πλανητών επηρεάζουν πράγματι ολοκληρες γενιές ανθρώπων.
Νομίζω πρώτα απόλα θα πρέπει να κοιτάξεις αν ο κυβερνητης του ωροσκόπου σου δημιουργεί όψεις με προσωπικούς σου πλανητες ή με τα φώτα.Αν υπάρχουν τότε υπάρχει επιρροή σε πιο προσωπικό επίπεδο.Αν όχι τότε προτιμότερο να κοιτάξεις κατά την άποψη μου τις όψεις του ωροσκόπου σου για να παρεις περισσότερες πληροφορίες.
Η όψη μεταξύ πλουτωνα - ποσειδώνα επίσης - σαν όψη επηρεάζει γενιές, αλλά στον δικό σου χάρτη θα βρίσκεται σε κάποιους οίκους σου, τους οποιους θα πρέπει να εξετάσεις για να δείς που θα εκδηλώνεται η τάση της όψης.
Αν και σαν όψη πιστευω θα πρέπει να την δείς σαν κάτι πιο γενικό, που δίνει την τάση ή δυνατότητα στην γενιά που επηρεάζεται, για πνευματική αναγέννηση.
Δεν κάνει κάποια όψη με φώτα παρά ένα μακρινό εξάγωνο με τον ερμή..Επομένως θα κοιτάξω όψεις ωροσκόπου.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου!!!:bigsmile::love:
BlackOrWhat
20-02-2008, 01:21 PM
Νομίζω πως επίσης σημαντικός είναι ΚΑΙ o δευτερος παράγοντας που ανέφερε η roadrunner...και έχω την εντύπωση πως θα είναι πιο φανερή στο άτομο η δράση όταν αυτοί οι βαρυοί βρίσκονται σε γωνιακούς οίκους...
Δεν κάνει κάποια όψη με φώτα παρά ένα μακρινό εξάγωνο με τον ερμή..Επομένως θα κοιτάξω όψεις ωροσκόπου.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου!!!:bigsmile::love:
Ο Ερμής δεν είναι προσωπικός??!!:blink: Μακρυνή??
starfish
20-02-2008, 02:45 PM
Ο Ερμής δεν είναι προσωπικός??!!:blink: Μακρυνή??
Προφανως εννοει οτι η οψη δεν ειναι ακριβης Μαράκι!!:bigsmile:
BlackOrWhat
20-02-2008, 03:04 PM
Προφανως εννοει οτι η οψη δεν ειναι ακριβης Μαράκι!!:bigsmile:
Χιχιχιχιιχι!!! Εννοούσα πόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόό όόσο μακρυνή είναι η όψη...:toung:;)
:love::love::love:
zeta1987
20-02-2008, 06:34 PM
Χιχιχιχιιχι!!! Εννοούσα πόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόό όόσο μακρυνή είναι η όψη...:toung:;)
:love::love::love:
Ο Ερμής είναι στις 11,42 μοίρες του σκορπιού στον όγδοο οίκο (και σε σύνοδο με πλούτωνα) και ο Ποσειδώνας είναι στις 6,41 του Αιγόκερω.Και το πρόγραμμα που έχω βγάζει εντελώς αδύναμη την όψη...:cheesy:
starfish
21-02-2008, 10:54 AM
Ο Ερμής είναι στις 11,42 μοίρες του σκορπιού στον όγδοο οίκο (και σε σύνοδο με πλούτωνα) και ο Ποσειδώνας είναι στις 6,41 του Αιγόκερω.Και το πρόγραμμα που έχω βγάζει εντελώς αδύναμη την όψη...:cheesy:
Αν δεν κανω λαθος, στις δευτερευουσες οψεις η ανοχη ειναι πολυ μικρη. Δεν ξερω καν αν μπορει να θεωρηθει οψη με 5 μοιρες διαφορα, ειδικα οταν ο ενας πλανητης ειναι εξωκρονιος...
BlackOrWhat
21-02-2008, 11:54 AM
Μάλλον χάσαμε λίγο την μπάλα...τουλάχιστον για τον εαυτό μου μπορώ να πώ με σιγουριά πως ισχύει...:wacko:
...πάλι πέφτουμε στο αιώνιο πρόβλημα με τις ανοχές γωνιών...
...σχεδόν ξέχασα πως το θέμα είναι αν τις όψεις γενεών μπορούμε να τις νιώσουμε πιο προσωπικά...:blink:
...με μπερδέυετε...
Fotini Christodoulou
21-02-2008, 12:07 PM
Ενα πολύ χρήσιμο άρθρο για την ανοχή στις όψεις μπορείτε να διαβάσετε εδώ (http://www.myhoroscope.gr/21-%FC%F8%E5%E9%F2-%F3%F4%EF%E9%F7%E5%DF%E1-%F0%EF%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2/938-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%E9%EA%DD%F2-%E1%ED%EF%F7%DD%F2.html)
Το θέμα όντως ήταν αν οι όψεις μεταξύ βαρέων πλανητών που διαρκουν για αρκετά χρόνια επηρεάζουν σε συλλογικό ή ατομικό επίπεδο , για το οποίο ανέφερα ήδη την άποψη μου.
Η αποψή μου, για το θέμα της όψης που συζητάμε(ερμής- ποσειδώνας) , είναι οτι ειναι μεν ανοιχτή, αλλά παρόλα αυτά υπαρκτή και υπολογίσιμη.( ειδικά εφόσον στην όψη συμμετέχει ο κυβερνήτης του ωροσκόπου).Μάλιστα με βάση τα όσα αναφέρονται στο παραπάνω άρθρο που προτείνω για ανάγνωση, η ερμηνεία μιας όψης σαν αυτή (αν δεχτούμε οτι δεν είναι και τοσο στενή) δείχνει ότι πρόκειται για όψη που το άτομο ελέγχει και εκδηλώνει συνειδητά.