View Full Version : Πώς γίνεται μια συναστρία??
Γεια σας...θα ηθελα να μαθω πως ακριβως κανουμια μια συνναστρια..
Ειναι κατι σαν να παιρνουμε τους χαρτες και να τους φερνουμε τον εναν επανω στον αλλον για να τους μελετησουμε η καμια σχεση?:wacko:
δν εχω καταλαβει..:wacko:
θα μπορουσατε να με παραπεμψετε σε καποιο σχετικο κειμενο?(δν εχω βρει καποιο)
Και επισης καποιο αρθρο που να λεει για τις μοιρες στους οικους...
ελπιζω να μην τα εξεφρασα πολυ μπερδεμενα...:unsure:
zeta1987
20-02-2008, 03:06 AM
Αν βάλεις την λέξη συναστρία στην αναζήτηση μπορείς να βρείς πολλά θέματα καθώς και ερωτήσεις μελών για συναστρίες!
Ένα άθρο που σου προτείνω είναι αυτό! (http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1022-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DE-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E1-%E3%E5%ED%E9%EA%EF%DF-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%E1%ED%DC%EB%F5%F3%E7%F2.html) Καλή ανάγνωση και για όποιες απορίες εδώ είμαστε πάλι!:bigsmile:
starfish
20-02-2008, 10:08 AM
Αν ξερεις τα ακριβη στοιχεια γεννησης του ατομου που σε ενδιαφερει, μπορεις να ζητησεις εναν χαρτη συναστριας απο τo site!
σε ευχαριστω πολυ starfish !!!
ζετα, και παλυ ομως δν εχω κατανοησει ΠΩΣ γινονται οι συναστριες...
πρεπει να υπαρχει ιδικο συστημα για να τις μελετησουμε ,κατι παρομοιο με
αυτο που εχουμε για να βγαζουμε τους αστρολογικους χαρτες??
colibri
20-02-2008, 12:49 PM
Σκέψου ότι βγάζουμε τους γενέθλιους και των δύο προσώπων. Μετά στον χάρτη του ενός βάζουμε τους πλανήτες του άλλλου και αντίστροφα. Εμένα με βολεύει έτσι γιατί θέλω νε βλέπω ποιους οίκους επηρεάζουν οι πλανήτες του ενός και του άλλου. Και είναι ο ίδιος τρόπος που βγάζεις γενέθλιους απλά στις συναστρίες κοιτάζεις αλληλεπιδράσεις. Ο σύνθετος χάρτης που αναφέρεις είναι τα μεσοδιαστήματα μεταξύ ίδιων πλανήτων σε συναστρία και της οικοθεσίας.
starfish
20-02-2008, 01:14 PM
Ο χαρτης της συναστριας συνηθως εχει εναν εξωτερικο κυκλο και εναν εσωτερικο. Καθ ενας απο αυτους τους κυκλους αντιπροσωπευει τον γενεθλιο χαρτη των ατομων για τα οποια γινεται ο συναστριακος χαρτης. Απ οσο εχω δει, τοποθετουνται ετσι ωστε να ταυτιζονται τα ζωδια [δηλ. ο Καρκινος του ενος πανω στον Καρκινο του αλλου και ουτω καθ΄εξης]
Εμεις που δεν ειμαστε αστρολογοι [:cheesy:] το ζηταμε απο καποιο ή ΤΟ SITE [:bigsmile:]. Μπορεις επισης να ζητησεις εκτος απο τον χαρτη και τις οψεις της συναστριας.
Και μετα .... μελετη!!
κατι καταλαβα πιστεβω τωρα....
αλλα δεν εχει σχεση και με τους οικους???
πρεπει για παραδειγμα να βαλουμε τον πρωτο οικο του ενος προσωπου "επανω"
στον πρωτο οικο του αλλου κ να δουμε τι πλανητες υπαρχουν εκει κ τα σχετικα?
αλλα απ τν αλλη...οι οικοι δν εχουν παντα το ιδιο μεγεθος...εχω μπερδευτει
και δν βρισκω και καποιο σχετικο θεμα που να εξηγει ΠΩΣ γινονται οι συναστριες αλλα μονο
πως να μεταφραζουμε τις οψεις....
colibri
20-02-2008, 01:29 PM
Από την οικοθεσία πρέπει να σε ενδιαφέρει ο ωροσκόπος του ενός που ακριβώς (οίκο) πέφτει στον άλλο όπως η ακμή του 7, του 4 και του 10.
Fotini Christodoulou
20-02-2008, 01:33 PM
Για να προκύψει ο συναστριακός χάρτης θα πρέπει να εφάπτονται μόνο τα ζώδια των δυο χαρτών.
επειτα κοιτάζεις ποιός πλανητης του ενός πέφτει σε ποιόν του άλλου για να δεις τους τομεις που επηρεάζονται.
Οσο για τις όψεις εχουν την ίδια ερμηνεία αλλά να σκέφτεσαι οτι ουσιαστικα δείχνουν την αλληλεπίδραση αναμεσα στα δύο άτομα.Τι αντιδράσεις προκαλεί η συμπεριφορά του ενός στον άλλο κτλ.
ελπίζω να βοηθησα:bigsmile:
χμμμμ μαλιστα....οι οικοι δεν πρεπει να ειναι με την σειρα δλδ ε?
(π.χ. πρωτος με πρωτος και παει λεγοντας..)
Για να προκύψει ο συναστριακός χάρτης θα πρέπει να εφάπτονται μόνο τα ζώδια των δυο χαρτών.
επειτα κοιτάζεις ποιός πλανητης του ενός πέφτει σε ποιόν του άλλου για να δεις τους τομεις που επηρεάζονται.
Οσο για τις όψεις εχουν την ίδια ερμηνεία αλλά να σκέφτεσαι οτι ουσιαστικα δείχνουν την αλληλεπίδραση αναμεσα στα δύο άτομα.Τι αντιδράσεις προκαλεί η συμπεριφορά του ενός στον άλλο κτλ.
ελπίζω να βοηθησα:bigsmile:
σε ευχαριστω :cheesy:
αλλα το σαιτ αυτο κανει συναστριες?εχει καποιο σχετικο προγραμμα?:unsure:
Fotini Christodoulou
20-02-2008, 01:39 PM
Μπορεις να πάς στην ενότητα οι θέσεις των πλανητων σας και να δωσεις τα στοιχεία και για τα δυο άτομα και να σου δωθεί συναστρια:bigsmile:
Habebe
02-05-2008, 12:50 AM
η αληθεια ειναι πως κι εγω δεν εχω κατανοησει πολυ καλα την συναστρια και την μελετη των οικων
εβαλα τον ενα χαρτη πανω στον αλλο
και των δυο η αφροδιτη πεφτει στον 4ο οικο του συντροφου
και των δυο ο ηλιος στον 6ο του αλλου
και των δυο ο αρης στον 6ο του αλλου
τι σημαινει οταν πεφτουν σε ιδιο οικο ?
νομιζω 4, 5 , 6, 7 κ 8 ειναι οι οικοι με πιο πολυ ενδιαφερον για τη συναστρια?
( επισης δεν εχω κατανοησει ακριβως τον τροπο γραφης των ερωτηματων
καποια θεματα μου εχουν διαγραφει ( μαλλον κατι δεν εκανα καλα) κι αλλα εχουν απαντηθει )
tigre
26-10-2008, 02:40 AM
για να δουμε τους προοδους μιας συναστριας τι κανουμε?
sober_sagittarius
27-10-2008, 01:42 PM
Γειά σας,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Ο δικός μου 7ος οίκος είναι στον Κριό.Για να υπάρξει γάμος θα πρέπει το άλλο άτομο να έχει πλανήτες στον Κριό ή να έχω εγώ πλανήτες στον 7ο του οίκο, ή παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο στον τομέα του γάμου?
Μητσάκος
27-10-2008, 03:47 PM
Γειά σας,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Ο δικός μου 7ος οίκος είναι στον Κριό.Για να υπάρξει γάμος θα πρέπει το άλλο άτομο να έχει πλανήτες στον Κριό ή να έχω εγώ πλανήτες στον 7ο του οίκο, ή παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο στον τομέα του γάμου?
Πρώτα πρώτα, για να "υπάρξει γάμος" πρέπει να υπάρχει νύφη και γαμπρός (και τύφλα νάχει πεθερά, πεθερός και ο Κριός :cheesy: )
Όσον αφορά τώρα το ζήτημα "γάμος" στο ωροσκόπιο κάποιου/ας, ισχύει ό,τι και σε κάθε άλλο ζήτημα: το ωροσκόπιο θα σου δείξει κάποιες τάσεις, που κατά καιρούς είτε θα τονίζονται είτε θα περιορίζονται, ανάλογα με πολλούς παράγοντες και όπως πάντα αυτά πρέπει να προσεγγίζονται συνολικά και συνδυαστικά και όχι μεμονωμένα. Όπως η προσωπικότητά σου διαγράφεται από το σύνολο του ωροσκοπίου σου, έτσι και το θέμα που σε απασχολεί είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων και όχι μόνο μελέτης του 7ου. :bigsmile:
sober_sagittarius
27-10-2008, 08:20 PM
δηλαδή αν με κάποιον δεν υπάρχει καθόλου 7ος υπάρχει περίπτωση να γίνει γάμος?Χωρίς να έχει κανένας 7ο στους πλανήτες του άλλου?
Μητσάκος
28-10-2008, 08:32 AM
δηλαδή αν με κάποιον δεν υπάρχει καθόλου 7ος υπάρχει περίπτωση να γίνει γάμος?Χωρίς να έχει κανένας 7ο στους πλανήτες του άλλου?
Εννοείται :bigsmile:
Πάντως, αν διαβάσεις αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1022-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DE-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E1-%E3%E5%ED%E9%EA%EF%DF-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%E1%ED%DC%EB%F5%F3%E7%F2.html
σίγουρα θα σου δημιουργηθούν πολλές απορίες, αλλά θα σου λυθούν και κάποιες που ήδη έχεις :bigsmile:
sober_sagittarius
29-10-2008, 01:42 AM
Αγαπητέ Μητσάκο,
διάβασα το άρθρο που μου υπέδειξες και όντως μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες.Ο τέταρτος οίκος νόμιζα πως είχε σχέσει με τη μητρότητα,βέβαια και με την οικογένεια αλλά την ήδη υπάρχουσα,πως μπορεί να έχει σχέση ο τέταρτος οίκος στη σημασία του για τον γάμο με τον άλλον?Δηλαδή τι δημιουργεί ο τέταρτος οίκος?(συγνώμη κι όλας δεν ξέρω αν είναι σωστή ή κατανοητή η ερώτηση απλά ρωτάω για να μάθω)
Μητσάκος
29-10-2008, 07:11 AM
Αγαπητέ Μητσάκο,
διάβασα το άρθρο που μου υπέδειξες και όντως μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες.Ο τέταρτος οίκος νόμιζα πως είχε σχέσει με τη μητρότητα,βέβαια και με την οικογένεια αλλά την ήδη υπάρχουσα,πως μπορεί να έχει σχέση ο τέταρτος οίκος στη σημασία του για τον γάμο με τον άλλον?Δηλαδή τι δημιουργεί ο τέταρτος οίκος?(συγνώμη κι όλας δεν ξέρω αν είναι σωστή ή κατανοητή η ερώτηση απλά ρωτάω για να μάθω)
Αν κάνεις δική σου οικογένεια, ποιος οίκος θα την αντιπροσωπεύει; Μήπως ο 4ος;
athinoula85
29-10-2008, 11:11 AM
Μηπως ο 4ος ( οπου μας δειχνει τον ενα γονιο εκ των δυο / συν και την οικογενεια ) μας δειχνει το πως ειναι η οικογενεια μας και οχι πως θα ειναι αυτη που θα δημιουργησουμε εμεις ? πχ εχω Ουρανο στον 4ο και οι γονεις μου χωρισαν , για να ξανακοιταξω το πως θα ειναι η ''δικη μου '' μου οικογενεια - τι θα πω ? οτι με περιμενει και εμενα διαζυγιο ?
Πολλες φορες η οικογενεια στην οποια μεγαλωσαμε , δεν ειναι ιδια με την οικογενεια που θα δημιουργησουμε μετεπειτα .. Καποιος μπορει να εζησε ασχημα παιδικα χρονια και να μην ειχε και το τελειοτερο προτυπο οικογενειας . Αυτο δεν σημαινει ομως οτι η οικογενεια που θα δημιουργησει οταν μεγαλωσει θα ειναι το ιδιο , με αυτο που εζησε οταν ηταν μικρος . :wacko:
Εκτος και αν αστρολογικα παλι , κοιταμε σε σχεση με την ακμη του 4ου οψεις με κυβερνητες πλανητες του 7ου ( ο γαμος ) Δλδ καποιες περαιτερω οψεις κτλ .. Δλδ μια μελετη του 7ου , με τον 4ο ( εγω βαζω και 2ο οικο ) , σε σχεση με πλανητες , ακμες , κυβερνητες κτλ .. μονο τοτε θα μπορω να βγαλω ενα συμπερασμα για την οικογενεια που θα δημιουργησω . Μια συνθεση δλδ , τον 7ο δεν τον βγαζω απ εξω .
Τι λες ? :toung:
Μητσάκος
29-10-2008, 11:18 AM
Μηπως ο 4ος ( οπου μας δειχνει τον ενα γονιο εκ των δυο / συν και την οικογενεια ) μας δειχνει το πως ειναι η οικογενεια μας και οχι πως θα ειναι αυτη που θα δημιουργησουμε εμεις ? πχ εχω Ουρανο στον 4ο και οι γονεις μου χωρισαν , για να ξανακοιταξω το πως θα ειναι η ''δικη μου '' μου οικογενεια - τι θα πω ? οτι με περιμενει και εμενα διαζυγιο ?
....
Τι λες ? :toung:
Λέω ότι στατιστικά τουλάχιστον σε περιμένει και εσένα διαζύγιο. Και δεν το λέω επειδή έχω κληρονομικό χάρισμα, το λέω επειδή έχω διαβάσει μελέτη που λέει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό διαζυγίων γίνεται από άτομα που προέρχονται από χωρισμένους γονείς. Τουλάχιστον στην Εσπερία.
Για τα άλλα, σε λίγο :bigsmile:
CHICHI
29-10-2008, 11:43 AM
καλημερα,συναστρια? και εγω το εχω απορια να σου πω την αληθεια..... εχω τα στοιχεια και τα εβαλα στο "ερωτικη συναστρια" και μετα οταν ειδα τα αποτελεσματα πεθανα στο γελιο!!!!!! δεν καταλαβαινα τιποτα!! το καλητερο? ουτε απο τις απαντησεις εδω εβγαλα ακρη.... απλα το μονο που ισως θα βοηθουσε εμενα ειναι να μου πει καποιος την κλιμακα μετρησης στην λιστα με τα νουμερα ανοχης αναμεσα στους δυο χαρτες...ποιος ειναι ο καλος βαθμος ανοχης και ποιος αυτος που φερνει την "καταστροφη?
athinoula85
29-10-2008, 01:16 PM
καλημερα,συναστρια? και εγω το εχω απορια να σου πω την αληθεια..... εχω τα στοιχεια και τα εβαλα στο "ερωτικη συναστρια" και μετα οταν ειδα τα αποτελεσματα πεθανα στο γελιο!!!!!! δεν καταλαβαινα τιποτα!! το καλητερο? ουτε απο τις απαντησεις εδω εβγαλα ακρη.... απλα το μονο που ισως θα βοηθουσε εμενα ειναι να μου πει καποιος την κλιμακα μετρησης στην λιστα με τα νουμερα ανοχης αναμεσα στους δυο χαρτες...ποιος ειναι ο καλος βαθμος ανοχης και ποιος αυτος που φερνει την "καταστροφη?
Καλημερα CHICHI . Δεν υπαρχει κλιμακα μετρησης για τις ανοχες μοιρων για μια καλη ή κακη συναστρια , ουτε καλος βαθμος ανοχης και καταστροφικος . Αν ηταν ετσι , τοτε θα μετρουσαμε με αριμους :wacko: (ανοχες μοιρων ) τις σχεσεις μας ( συναστριες ) και ολα θα εβγαιναν με μαθηματικο τροπο :cry:
Η συναστρια ειναι η αναλυση μιας σχεσης η οποια γινεται με την συγκριση των αστρολογικων χαρτων δυο ατομων .. Εξεταζεται ο χαρτης του ενος , ο χαρτης του αλλου ατομου και η αλληλεπιδραση αυτων . Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι σχεση ανδρος - γυναικας / προσωπικη σχεση .. μπορει να ειναι και φιλικη ή οποιαδηποτε αλλη σχεση θα μπορουσε να υπαρξει μεταξυ δυο ατομων .
Καλα εκανες και εβαλες τα στοιχεια στο '' ερωτικη συναστρια '' . Τα γρηγορα συμπερασματα ομως , μας οδηγουν και σε λαθος αποτελεσματα - εικασιες . Αυτα που εξεταζουμε εν αρχη , ειναι οι Ηλιοι των δυο ατομων , οι Σεληνες τους , οι ωροσκοποι τους , σε ποιους οικους βρισκονται τα ''φωτα'' , σε ποιους οικους αντιστοιχουν στον συντροφο τα ''φωτα'' τους ενος εκ των δυο συντροφων κ.ο.κ. και φυσικα εξεταζονται και οι υπολοιποι προσωπικοι πλανητες ( και μη ) , οι οψεις τους κτλ ..
Μπορεις να διαβασεις αυτο το αρθρο για το τι ειναι συναστρια : Συναστρίες - Αστρολογία για όλους (http://myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/116-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E5%F2.html)
και εδω : http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1022-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DE-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E1-%E3%E5%ED%E9%EA%EF%DF-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%E1%ED%DC%EB%F5%F3%E7%F2.html
sober_sagittarius
30-10-2008, 01:28 PM
Ναι Μητσάκο έτσι νομίζω... Απ'ότι έχω καταλάβει..Είναι λάθος αυτό?
Μητσάκος
30-10-2008, 02:33 PM
Ναι Μητσάκο έτσι νομίζω... Απ'ότι έχω καταλάβει..Είναι λάθος αυτό?
Όχι :bigsmile:
sober_sagittarius
31-10-2008, 02:53 AM
Αχ βρε Μητσάκο γιατί με μπερδέυεις?Θέλω ειλικρινά να μάθω γι'αυτό και ρωτάω.Αν ξέρεις και θέλεις μπορείς να με διαφωτίσεις αλλιώς μη με δουλεύεις ... :(
Μητσάκος
31-10-2008, 06:53 AM
Αχ βρε Μητσάκο γιατί με μπερδέυεις?Θέλω ειλικρινά να μάθω γι'αυτό και ρωτάω.Αν ξέρεις και θέλεις μπορείς να με διαφωτίσεις αλλιώς μη με δουλεύεις ... :(
Καλή μου σοβαρή Τοξοτίνα, γιατί σε μπερδεύω; Έκανες μια ερώτηση και σου έδωσα μια απάντηση, μονολεκτική μεν, απάντηση δε :bigsmile:
κορντιλια
01-02-2009, 10:02 PM
Διαβασα σε ενα αρθρο οτι μπορω να ζητησω ενα χαρτι συναστριας απο το site.μπορει καποιος να με βοηθησει που να τον βρω?
kiaRRa
01-02-2009, 10:06 PM
Στο πάνω μερος της σελίδας λέει καπου "Δωρεάν Ωροσκόπιο". Πατώντας εκεί θα βρείς όλες τις εφαρμογές μας!:bigsmile:
vinal
03-02-2009, 04:55 PM
γεια σας... ειμαι καινουργια και θα ηθελα να με βοηθησετε με καποια πραγματακια.. εμαθα για μενα τη γενεθλια αναλυση μου αλλα οσο και να προσπαθησα δε μπορω να καταλαβω την ερωτικη συναστρια. θα μπορουσε καποιος απλα να μου πει αν ταιριαζω με εναν ανθρωπο και αν εχουμε μελλον για κατι πιο σοβαρο? εγω ειμα γεννημενη 11/4/1986 11:00 αθηνα και αυτος 15/9/1984 23:00 αθηνα. αναμενω απαντηση.. ευχαριστω εκ των προτερω..
Μητσάκος
03-02-2009, 05:15 PM
γεια σας... ειμαι καινουργια και θα ηθελα να με βοηθησετε με καποια πραγματακια.. εμαθα για μενα τη γενεθλια αναλυση μου αλλα οσο και να προσπαθησα δε μπορω να καταλαβω την ερωτικη συναστρια. θα μπορουσε καποιος απλα να μου πει αν ταιριαζω με εναν ανθρωπο και αν εχουμε μελλον για κατι πιο σοβαρο? εγω ειμα γεννημενη 11/4/1986 11:00 αθηνα και αυτος 15/9/1984 23:00 αθηνα. αναμενω απαντηση.. ευχαριστω εκ των προτερω..
Εγώ απλά θα σου πω ότι το πιο πιθανό είναι να χωρίσετε, αργά ή γρήγορα και για πολλούς λόγους, τους οποίους μπορείς και μόνη σου να δεις, αν σκεφτείς λογικά και όχι συναισθηματικά. Αυτό όμως είναι δική μου άποψη και εσύ μπορεί να ξέρεις περισσότερα.
Από εκεί και μετά, μπορείς να διαβάσεις αυτά
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/6033-%E7-%EC%E1%E3%E5%DF%E1-%EA%E1%E9-%EF%E9-%F0%EB%E7%E3%DD%F2-%F4%EF%F5-%DD%F1%F9%F4%E1.html
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/2462-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%F4%E1-%F4%DD%F3%F3%E5%F1%E1-%F3%F4%DC%E4%E9%E1-%F4%E7%F2-%E1%E3%DC%F0%E7%F2.html
Αν πάλι θες να κάνεις μια προσπάθεια (που φυσικά θα σου πάρει καιρό για να καταλήξει κάπου), μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους συνδέσμους που βρίσκονται σε αυτό το ποστ Αστρολογία για όλους - View Single Post - Συναστριακές όψεις: απορίες, σύντομη ανάλυση. (http://www.myhoroscope.gr/78486-post253.html) :bigsmile:
κορντιλια
03-02-2009, 09:20 PM
Καλησπερα παιδια.εχω μια ερωτηση μαλλον κοινοτυπη.Σε μια συναστρια σε ποιους πλανητες εστιαζουμε περισσοτερο για να μαθουμε το ζητουμενο?..αν κ κατα ποσο ταιριαζουμε?εγω βλεποντας την δικη μου με του αντρα μου...τρομαζω κ ας γνωριζω ελαχιστα αστρολογια.Ολες οι οψεις πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι, η τετραγωνα η αντιθεση η χιαστη....Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!
vinal
04-02-2009, 01:04 AM
σε ευχαριστω πολυ.. δε ξερεις ποσο καιρο παιδευομαι για μια ξεκαθαρη απαντηση.. νασαι καλα.!!!
kekaki83
13-02-2009, 12:34 PM
γεια σας παιδια ειμαι καινουργια..οταν υπαρχει αντιθεση σεληνης-ηλιου και απο τους 2 αυτο τι σημαινει? δηλαδη εγω εχω ηλιο στον ταυρο σεληνη στο λιονταρι κ ο αλλος ηλιο στον υδροχοο κ σεληνη στο σκορπιο..πολλοι αντιθεση ε??δεν ταιριαζουμε?
Μητσάκος
13-02-2009, 01:10 PM
Καλησπερα παιδια.εχω μια ερωτηση μαλλον κοινοτυπη.Σε μια συναστρια σε ποιους πλανητες εστιαζουμε περισσοτερο για να μαθουμε το ζητουμενο?..αν κ κατα ποσο ταιριαζουμε?εγω βλεποντας την δικη μου με του αντρα μου...τρομαζω κ ας γνωριζω ελαχιστα αστρολογια.Ολες οι οψεις πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι, η τετραγωνα η αντιθεση η χιαστη....Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!
γεια σας παιδια ειμαι καινουργια..οταν υπαρχει αντιθεση σεληνης-ηλιου και απο τους 2 αυτο τι σημαινει? δηλαδη εγω εχω ηλιο στον ταυρο σεληνη στο λιονταρι κ ο αλλος ηλιο στον υδροχοο κ σεληνη στο σκορπιο..πολλοι αντιθεση ε??δεν ταιριαζουμε?
Αστρολογία για όλους - View Single Post - Συναστριακές όψεις: απορίες, σύντομη ανάλυση. (http://www.myhoroscope.gr/78486-post253.html)
Μητσάκος
13-02-2009, 01:17 PM
Διαβασα σε ενα αρθρο οτι μπορω να ζητησω ενα χαρτι συναστριας απο το site.μπορει καποιος να με βοηθησει που να τον βρω?
Επάνω στην μπάρα σε ένα σημείο λέει
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
ΚΟΥΙΖ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
BLOGS
FORUMS
Δωρεάν Ωροσκόπιο
Πας στο "Δωρεάν Ωροσκόπιο" και σου βγάζει κάποιες επιπλέον επιλογές. Κάνεις κλικ σε αυτήν που λέει "ερωτική συναστρία".
Για την ερμηνεία τώρα, αν και σου γράφω και αλλού, δες σε αυτό το ποστ, έχει πολλούς συνδέσμους που θα σε βοηθήσουν Αστρολογία για όλους - View Single Post - Συναστριακές όψεις: απορίες, σύντομη ανάλυση. (http://www.myhoroscope.gr/78486-post253.html) :bigsmile: