Log in

View Full Version : Ανάδρομος Δίας στους Ιχθείς στον 10ο - επιτυχία ή.. ;

Stori
19-02-2008, 06:18 PM
Ο μόνος πλανήτης που έχω πάνω από τη γραμμή του ορίζοντα είναι ο Δίας, στους Ιχθείς, στο 10ο μου οίκο. Είναι όμως ανάδρομος. Αυτό σημαίνει "καθυστερημένη κοινωνική/επαγγελματική" αναγνώριση;

Μέσα στην ερχόμενη δεκαετία ο προοδευμένος Ήλιος μου (στο Σκορπιό) θα κάνει σύνοδο με το Vertex μου και τρίγωνο με τον Δία μου (Ιχθείς) και τον Κρόνο μου (Καρκίνο). Να υποθέσω πως αυτή θα είναι μια καλή επαγγελματική στιγμή;

(Παρεμπιπτόντως ο Δίας είναι και κυβερνήτης του 7ου οίκου μου... Χμμ...).

starfish
19-02-2008, 08:59 PM
Κατ αρχην ο Δίας ειναι ο παραδοσιακος κυβερνητης των Ιχθυων, αρα ειναι τοποθετημενος καλα.
Υπαρχουν αρθρα για τους αναδρομους πλανητες, ομως χωρις να απορριπτω το περιεχομενο τους, στην περιπτωση σου θα ελεγα οτι, η αναδρομη του Δια ισως να αποδωσει τις πιο πνευματικες ιδιοτητες του πλανητη. Ισως -ας πουμε- αναδειχθεις σε "δασκαλα" στον επαγγελματικο τομεα που θα διαλεξεις. Και αν αυτος σχετιζεται με την τεχνη, .... χμ!:bigsmile:
Ισως με οτι και να ασχοληθεις θα ανακαλυψεις ή θα επιδιωξεις να ανακαλυψεις την βαθυτερη ουσια του [πραγμα που οπως και να το κανουμε, δινει αποτελεσματα που ξεχωριζουν!]
Αν δεν εχει δυσκολες οψεις με αλλους πλανητες, εμενα μου φαινεται μια χαρα!!

Λίλιαν Σίμου
20-02-2008, 02:06 AM
Αγαπητά μέλη

Να συμπληρώσω σε όσα ωραία περιέγραψε η starfish, πως μπορεί επίσης να δείχνει μία ημιτελή αποστολή από το παρελθόν που πρέπει να εκπληρωθεί τώρα. Μία ακόμη έννοια είναι πως ενδεχομένως θέλει διπλή προσπάθεια, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας αποθαρρύνει, διότι ένας ανάδρομος πλανήτης δεν αναιρεί το έργο του, ίσως το καθυστερεί για να κατανοήσουμε καλύτερα τον λόγο ύπαρξής του και τις αδυναμίες του.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου