View Full Version : The United Astrology Conference: UAC 2008
Βασιλης Παπαδολιας
19-02-2008, 10:34 AM
Το Μάιο στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών γίνετα ένα παγκόσμιο αστρολογικό συνέδριο με καμιά πενηνταριά τουλάχιστον εισηγητές, workshops πριν και μετά τις συνεδρίες και παρουσία εκπροσώπων από όλο τον κόσμο.
Ρίξτε μία ματιά στην ιστοσελίδα του συνεδρίου - όσοι θέλετε. Πιστεύω ότι χρησιμεύει για να ανοίξουν κάπως οι ορίζοντες μας για το σημαίνει αστρολογικό δρώμενο...
Καλή ανάγνωση...
UAC 2008 - The United Astrology Conference - May 15-20, 2008, Denver, Colorado, USA (http://www.uacastrology.com/)
Δ.Μέλλος
19-02-2008, 11:05 AM
Το Μάιο στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών γίνετα ένα παγκόσμιο αστρολογικό συνέδριο με καμιά πενηνταριά τουλάχιστον εισηγητές, workshops πριν και μετά τις συνεδρίες και παρουσία εκπροσώπων από όλο τον κόσμο.
Ρίξτε μία ματιά στην ιστοσελίδα του συνεδρίου - όσοι θέλετε. Πιστεύω ότι χρησιμεύει για να ανοίξουν κάπως οι ορίζοντες μας για το σημαίνει αστρολογικό δρώμενο...
Καλή ανάγνωση...
UAC 2008 - The United Astrology Conference - May 15-20, 2008, Denver, Colorado, USA (http://www.uacastrology.com/)
Εγώ παίρνω ως θετικό το γεγονός ότι συγκρίνουμε το τι συμβαίνει στην Ελλάδα των 10.000.000 (που μέχρι πριν 55 χρόνια βρισκόταν σε εμφύλιο και πριν από 33 σε πόλεμο με γείτονα) με μια χώρα που έχει πληθυσμό 300.000.000, κατέχει δεσπόζουσα θέση στον πλανήτη και η επίσημη γλώσσα της μιλιέται απανταχού.:bigsmile:
Βασιλης Παπαδολιας
19-02-2008, 11:14 AM
Σωστές οι παρατηρήσεις... Από την άλλη δεν μπορώ να μη σχολιάσω αρνητικά ότι δεν υπάρχει ένας εισηγητής από τη χώρα μας, ενώ υπάρχουν από:
- την Τσεχία που ήταν στο σιδηρούν παραπέτασμα μέχρι το '89 (και έχει ίδιο πληθυσμό με μας)
- την Ιαπωνία που δέχτηκε δύο ατομικές βόμβες πριν 57 χρόνια
- την Αργεντική (τρεις εκπρόσωποι) που είχε καθεστώς δικτατορίας για 30 χρόνια
- την Τουρκία (!!!) (και μάλιστα δύο εκπρόσωποι) που υποτίθεται ότι είναι κράτος πένητων
- τη Σερβία (τρεις εκπρόσωποι), που πριν λίγα χρόνια βομβαρδίστηκε από το ΝΑΤΟ (και έχει αν δεν κάνω λάθος επίσης ίδιο πληθυσμό με μας)
Θέλω να πω ότι σίγουρα έχουμε λόγους να είμαστε πίσω, αλλά μάλλον φταίνε περισσότερο άλλα πράγματα κι όχι ο εμφύλιος ή ο πληθυσμός μας...
Δ.Μέλλος
19-02-2008, 02:04 PM
Θα τα πούμε κατ' ιδίαν :bigsmile:
kphssa
22-02-2008, 10:28 PM
Σωστές οι παρατηρήσεις... Από την άλλη δεν μπορώ να μη σχολιάσω αρνητικά ότι δεν υπάρχει ένας εισηγητής από τη χώρα μας, ενώ υπάρχουν από:
- την Τσεχία που ήταν στο σιδηρούν παραπέτασμα μέχρι το '89 (και έχει ίδιο πληθυσμό με μας)
- την Ιαπωνία που δέχτηκε δύο ατομικές βόμβες πριν 57 χρόνια
- την Αργεντική (τρεις εκπρόσωποι) που είχε καθεστώς δικτατορίας για 30 χρόνια
- την Τουρκία (!!!) (και μάλιστα δύο εκπρόσωποι) που υποτίθεται ότι είναι κράτος πένητων
- τη Σερβία (τρεις εκπρόσωποι), που πριν λίγα χρόνια βομβαρδίστηκε από το ΝΑΤΟ (και έχει αν δεν κάνω λάθος επίσης ίδιο πληθυσμό με μας)
Θέλω να πω ότι σίγουρα έχουμε λόγους να είμαστε πίσω, αλλά μάλλον φταίνε περισσότερο άλλα πράγματα κι όχι ο εμφύλιος ή ο πληθυσμός μας...
To myhoroscope kai to περιοδικο:Ζωη και Ζωδια δεν μπορουν να κανουν κατι ωστε να παρει μερος και η ...Ελλαδα? :idea::idea:
Βασιλης Παπαδολιας
25-02-2008, 10:05 AM
To myhoroscope kai to περιοδικο:Ζωη και Ζωδια δεν μπορουν να κανουν κατι ωστε να παρει μερος και η ...Ελλαδα? :idea::idea:
Λίγο δύσκολο μου φαίνεται αυτό. Εδώ δεν προσπαθούν άλλοι φορείς που έχουν από πίσω τους εκδοτικά συγκροτήματα. Κυριαρχεί και σ' αυτούς υποθέτω η γνωστή ελληνική εσωστρέφεια.
kphssa
25-02-2008, 11:25 AM
Κριμα παντως. Οπως λες και συ στο συνεδριο συμμετεχουν χωρες που δεν θα φανταζοταν κανεις.
Thanks
Βασιλης Παπαδολιας
25-02-2008, 12:55 PM
Υπάρχουν πάντως έλληνες αστρολόγοι (εγώ τουλάχιστον ξέρω έναν) που θα παρευρευθούν στο συνέδριο για να το παρακολουθήσουν. Το θέμα είναι ότι όσοι έχουν σχέσεις με το εξωτερικό, βλέπουν πώς είναι η κατάσταση εκεί και πόσο πιο γρήγορα προχωράει η ανταλλαγή γνώσεων, που μετά δε θέλουν να έχουν σχέση με την Ελλάδα. Ούτε δημοσιεύουν ούτε τίποτα. Αυτό δε συμβαίνει μόνο εδώ βέβαια. Συμβαίνει και στους επιστήμονες, τους γιατρούς. Είναι η κακοδαιμονία μας.
Ζωή και Ζώδια
25-02-2008, 01:45 PM
Λίγο δύσκολο μου φαίνεται αυτό. Εδώ δεν προσπαθούν άλλοι φορείς που έχουν από πίσω τους εκδοτικά συγκροτήματα. Κυριαρχεί και σ' αυτούς υποθέτω η γνωστή ελληνική εσωστρέφεια.
Δεν είναι απλώς δύσκολο, είναι πολύ δύσκολο. Και περίπλοκο. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο. Απλώς προϋποθέτει τον συνδυασμό πολλών και ετεροβαρών παραγόντων, που ενώ στο επίπεδο μιας φιλικής κουβέντας φαντάζουν να συνδυάζονται εύκολα, όταν έρχεται η στιγμή της υλοποίησης και αναδεικνύεται η πραγματική τους φύση, τότε η αποποίηση των ευθυνών και η αποστασιοποίηση φαντάζουν ευκολότερες :bigsmile:
Όσον αφορά τώρα την εσωστρέφεια που χαρακτηρίζει τα της αστρολογίας στην Ελλάδα, εκτιμούμε ότι δεν μας αφορά, καθώς σε αντίθεση με τα "αδελφά" έντυπα που προτάσσουν περισσότερο την εμπορική διάσταση (έστω και καλυμμένη), οι δραστηριότητες τις οποίες προωθούμε αλλά και ο τρόπος με τον οποίο το κάνουμε απέχει παρασάγγας από τα συνηθισμένα. Απεναντίας, η επιλογή μας να προτάσσουμε θέματα περισσότερο αστρολογικά παρά προγνώσεων ή "λαϊκίστικης" θεματολογίας, μάλλον μας κατατάσσει στους "ρομαντικούς" παρά στους "εμπόρους"
Η έως τώρα παρουσία μας αλλά και η εμπιστοσύνη που μας δείχνει κάθε μήνα μεγάλη μερίδα του κοινού εκτιμούμε ότι είναι και οι καλύτεροι μάρτυρες :bigsmile:
Βασιλης Παπαδολιας
25-02-2008, 01:56 PM
Πράγματι η προσπάθεια σας είναι αξιέπαινη, όπως και του site που μας φιλοξενεί βέβαια. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες τέτοιες προσπάθειες για να υπάρξει και μία γενικότερη αλλαγή σε αυτό το κλίμα.
altamira
25-02-2008, 04:30 PM
Υπάρχουν πάντως έλληνες αστρολόγοι (εγώ τουλάχιστον ξέρω έναν) που θα παρευρευθούν στο συνέδριο για να το παρακολουθήσουν. Το θέμα είναι ότι όσοι έχουν σχέσεις με το εξωτερικό, βλέπουν πώς είναι η κατάσταση εκεί και πόσο πιο γρήγορα προχωράει η ανταλλαγή γνώσεων, που μετά δε θέλουν να έχουν σχέση με την Ελλάδα. Ούτε δημοσιεύουν ούτε τίποτα. Αυτό δε συμβαίνει μόνο εδώ βέβαια. Συμβαίνει και στους επιστήμονες, τους γιατρούς. Είναι η κακοδαιμονία μας.
Πόσο αντιφατικό ωστόσο... βλέπουν πώς είναι η κατάσταση εδώ και αντί να κάνουν κάτι ουσιαστικό στον τόπο τους, "δε θέλουν να έχουν σχέση με την Ελλάδα", λες και ο τόπος τους αποτρέπει για να αναπτύξουν αυτό τελος παντων που ασκουν. Γιατι μη μου πει κανεις ότι δεν την "ασκουν την τεχνη τους" (από 090 μέχρι προσωπικά ραντεβού) όσοι κατα τα αλλα δαιμονοποιούν την Ελλάδα ή για να ειμαι συγκεκριμένη τα αστρολογικά πραγματα στην Ελλαδα. Εγώ ξερω ότι αν ασχολείσαι με κατι συγκεκριμενο και το χεις ερευνησει το πραμα, δεν υπάρχει καποιος αντικειμενικός λογος που να σταθει εμποδιο στο να συμμετέχεις σε ενα συνεδριο. Τί σημαινει δηλαδή "δε δημοσιευω γιατί ειναι ετσι η κατάσταση στην Ελλάδα"; Ε, αλλαξε το!
Πραγματικά δηλαδη θυμωνω πολύ όταν ακουω αστρολογους, που κοινως την εχουν βολευτεί, να κλαψουρίζουν για την κατασταση στην Ελλαδα, αλλα να μην κανουν τίποτα γι' αυτό. Και γιατί δηλαδή η Τουρκία ή η Σερβία να μην έχει εκπροσώπους; Τί τους λείπει; Εδώ κέρδισαν στη Γιουροβίζιον... (για να ευθυμήσουμε λιγάκι :toung::toung: )
Βασιλης Παπαδολιας
25-02-2008, 05:27 PM
Νομίζω ότι έχουν κάποιο δίκιο για να είμαι ειλικρινής. Αλλά το θέμα θέλει μεγάλη κουβέντα για να βρει κανείς την άκρη. Δεν ξέρω αν θα τη βρούμε εδώ.
Δ.Μέλλος
25-02-2008, 07:45 PM
Πόσο αντιφατικό ωστόσο... βλέπουν πώς είναι η κατάσταση εδώ και αντί να κάνουν κάτι ουσιαστικό στον τόπο τους, "δε θέλουν να έχουν σχέση με την Ελλάδα", λες και ο τόπος τους αποτρέπει για να αναπτύξουν αυτό τελος παντων που ασκουν. Γιατι μη μου πει κανεις ότι δεν την "ασκουν την τεχνη τους" (από 090 μέχρι προσωπικά ραντεβού) όσοι κατα τα αλλα δαιμονοποιούν την Ελλάδα ή για να ειμαι συγκεκριμένη τα αστρολογικά πραγματα στην Ελλαδα. Εγώ ξερω ότι αν ασχολείσαι με κατι συγκεκριμενο και το χεις ερευνησει το πραμα, δεν υπάρχει καποιος αντικειμενικός λογος που να σταθει εμποδιο στο να συμμετέχεις σε ενα συνεδριο. Τί σημαινει δηλαδή "δε δημοσιευω γιατί ειναι ετσι η κατάσταση στην Ελλάδα"; Ε, αλλαξε το!
Πραγματικά δηλαδη θυμωνω πολύ όταν ακουω αστρολογους, που κοινως την εχουν βολευτεί, να κλαψουρίζουν για την κατασταση στην Ελλαδα, αλλα να μην κανουν τίποτα γι' αυτό. Και γιατί δηλαδή η Τουρκία ή η Σερβία να μην έχει εκπροσώπους; Τί τους λείπει; Εδώ κέρδισαν στη Γιουροβίζιον... (για να ευθυμήσουμε λιγάκι :toung::toung: )
Μήπως τα λεφτά;
altamira
25-02-2008, 08:07 PM
Αναφέρομαι στην ίδια τη δυνατοτητα να δηλώσεις συμμετοχη για ανακοινωση σε συνεδριο. Εκτός και αν και σ' αυτή την περίπτωση, υποσκάπτεται η ερευνητική αστρολογική παρουσία της Ελλάδας από έξωθεν παράγοντες και προωθούνται άλλες χώρες και μπλοκ... :wacko::wacko:
altamira
25-02-2008, 08:28 PM
Με λίγα λόγια δηλαδή, πιστεύω ότι είναι άτοπο από τη μία να λες ότι δεν μπορείς να λειτουργήσεις ως "ερευνητής" αστρολόγος στην Ελλάδα και ότι τα έχεις δει όλα με αυτά που γίνονται στο εξωτερικό και το ανεβασμένο επίπεδο που ομολογουμένως υπάρχει και από την άλλη στην πράξη να βολεύεσαι στην Ελλαδίτσα με υπηρεσίες τηλε-ηχο-πληροφόρησης και ραντεβού, άντε και καμιά αντιγραφή από κανένα ξένο βιβλίο ή σάιτ, έτσι για να λέμε ότι γράφουμε και κανά αρθράκι...
Μητσάκος
26-02-2008, 07:09 AM
Αναφέρομαι στην ίδια τη δυνατοτητα να δηλώσεις συμμετοχη για ανακοινωση σε συνεδριο. Εκτός και αν και σ' αυτή την περίπτωση, υποσκάπτεται η ερευνητική αστρολογική παρουσία της Ελλάδας από έξωθεν παράγοντες και προωθούνται άλλες χώρες και μπλοκ... :wacko::wacko:
Κοίτα να δεις που αυτή την περίπτωση δεν την είχα σκεφτεί :nuts: Φαντάσου να βγούνε τα εγχώρια τζιμάνια και να πούνε ότι υπάρχει ...δάχτυλος καταχθόνιος (εβραίοι, μασόνοι, πολυεθνικές η/και οι νεφελίμ οι ίδιοι) που να απαγορεύει το ξεδίπλωμα της αστρολογικής έρευνας και πρωτοπορίας στην Ελλάδα χα!:laugh:
Βασιλης Παπαδολιας
26-02-2008, 09:39 AM
Με λίγα λόγια δηλαδή, πιστεύω ότι είναι άτοπο από τη μία να λες ότι δεν μπορείς να λειτουργήσεις ως "ερευνητής" αστρολόγος στην Ελλάδα και ότι τα έχεις δει όλα με αυτά που γίνονται στο εξωτερικό και το ανεβασμένο επίπεδο που ομολογουμένως υπάρχει και από την άλλη στην πράξη να βολεύεσαι στην Ελλαδίτσα με υπηρεσίες τηλε-ηχο-πληροφόρησης και ραντεβού, άντε και καμιά αντιγραφή από κανένα ξένο βιβλίο ή σάιτ, έτσι για να λέμε ότι γράφουμε και κανά αρθράκι...
Δε νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφετε. Ή τουλάχιστον δεν είναι μόνο έτσι. Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Ένας ερευνητής που κάνει κάποια δουλειά στην Ελλάδα θα ήθελε βεβαίως να τη βλέπει και να προβάλλεται. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε καρέκλες και παρέες. Έτσι, για να προβληθείς αναγκάζεσαι ή να μπεις σε μια παρέα ή να φτιάξεις τη δική σου. Και να θαυμάζεις τον αρχηγό και να λες πόσο τέλειος είναι. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δε λειτουργούμε με δημοκρατικές δομές και forum ανταλλαγής ιδεών, αλλά με παρέες.
Στο εξωτερικό αντίθετα είναι ευπρόσδεκτη κάθε νέα άποψη και κανένας δεν αισθάνεται να απειλείται το κοινό του ή η "αγορά" του, μόλις εμφανίζεται κάτι καινούριο. Οι δομές καλωσορίζουν την καινοτομία και η πρωτοτυπία επιβραβεύεται. Οι άνθρωποι έχουν μάθει ότι πρέπει να εξελίσσονται διαρκώς και να μη μένουν στάσιμοι. Ότι θα κερδίσουν το ψωμί τους μόνο αν είναι πάντα ένα βήμα μπροστά κι όχι με το να κρατήσουν μία καρέκλα. Επιπλέον ξέρουν να λειτουργούν συλλογικά και γνωρίζουν ότι αν συμμετέχουν σε κάποια διαδικασία θα πάρουν κι οι ίδιοι ιδέες για τη δική τους δουλειά. Έτσι μαθαίνουν να σέβονται τη διαδικασία και κάθε άποψη που κατατίθεται και να σέβονται τους συναδέλφους ακόμη κι αν δεν τους αρέσουν οι απόψεις τους. Η εκπαίδευση αυτή ξεκινάει ακόμα από το σχολείο και τη διδακτική διαδικασία, ενώ εδώ στην Ελλάδα κυριαρχεί η αυθεντία κι οι συμπάθειες.
pecora nera
26-02-2008, 02:32 PM
Μήπως ... λέω μήπως δεν υπάρχει κανένας απολύτως "αστρολόγος" στην Ελλάδα που να είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε μια τέτοια συνάντηση;
(Λέγοντας "ανταποκριθεί" εννοώ σε επίπεδο καταρχήν σωστού επαγγελματία, σε επίπεδο γνώσεων αλλά και σαν προσωπικότητα.)
Μήπως κι αν υπάρχει κανένας τέτοιος Έλληνας έχει προ πολλού ρίξει μαύρη πέτρα (και πάρα πολύ καλά έχει κάνει) και βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό;
pecora nera
26-02-2008, 02:37 PM
Τα είπες όλα εσύ......... άσε και τίποτα κρυφό να έχουνε δουλίτσα οι άνθρωποι
Ποτέ δεν θα πάει μπροστά η Αστρολογία στην Ελλάδα (τουλάχιστον εμείς δεν θα προλάβουμε να το δούμε) γιατί πολύ απλά κανείς δε θέλει να μας "ξυπνήσει" (αυτό ισχύει σε κάθετι σ' αυτή τη χώρα αλλά δεν είναι του παρόντος site) και κυρίως οι "αστρολόγοι"
pecora nera
26-02-2008, 02:43 PM
[QUOTE=Βασίλης Παπαδολιάς;48896] Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε καρέκλες και παρέες. Έτσι, για να προβληθείς αναγκάζεσαι ή να μπεις σε μια παρέα ή να φτιάξεις τη δική σου. Και να θαυμάζεις τον αρχηγό και να λες πόσο τέλειος είναι. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δε λειτουργούμε με δημοκρατικές δομές και forum ανταλλαγής ιδεών, αλλά με παρέες.
Κι όποιος δεν γουστάρει να φτιάξει παρεούλες γιατί δεν του αρέσει να έχει υπηκόους να προσκηνάνε και δεν του αρέσει και καμία παρέα από όσες κυκλοφορούν αλλάζει χώρα αγαπητό μέλος. Είναι η μόνη λύση για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με την Αστρολογία και κυρίως με την έρευνα της, να την εξελίξει, να τη διαδώσει ακόμα πιο πολύ, να μάθει στον κόσμο να την αγαπάει και να την πιστεύει αλλά και να τη σέβεται........και ας πεθάνει στον άσσο δεν τρέχει τίποτα
Βασιλης Παπαδολιας
26-02-2008, 04:08 PM
Κι όποιος δεν γουστάρει να φτιάξει παρεούλες γιατί δεν του αρέσει να έχει υπηκόους να προσκηνάνε και δεν του αρέσει και καμία παρέα από όσες κυκλοφορούν αλλάζει χώρα αγαπητό μέλος. Είναι η μόνη λύση για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με την Αστρολογία και κυρίως με την έρευνα της, να την εξελίξει, να τη διαδώσει ακόμα πιο πολύ, να μάθει στον κόσμο να την αγαπάει και να την πιστεύει αλλά και να τη σέβεται........και ας πεθάνει στον άσσο δεν τρέχει τίποτα
Πολύ μαχητικές οι αντιδράσεις σας για ένα τόσο νέο μέλος, αγαπητό "Μαύρο Πρόβατο" :bigsmile:
Καλώς μας ήλθατε...
altamira
26-02-2008, 09:38 PM
Δε νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφετε. Ή τουλάχιστον δεν είναι μόνο έτσι. Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Ένας ερευνητής που κάνει κάποια δουλειά στην Ελλάδα θα ήθελε βεβαίως να τη βλέπει και να προβάλλεται. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε καρέκλες και παρέες. Έτσι, για να προβληθείς αναγκάζεσαι ή να μπεις σε μια παρέα ή να φτιάξεις τη δική σου. Και να θαυμάζεις τον αρχηγό και να λες πόσο τέλειος είναι. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δε λειτουργούμε με δημοκρατικές δομές και forum ανταλλαγής ιδεών, αλλά με παρέες.
Οπότε δηλαδή απλά διαιωνίζουμε το υπάρχον "σύστημα" γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς; Αναγκαστικά δηλαδή και μεις ψαχνόμαστε να μπούμε σε καμιά παρεϊτσα, σε καμιά ομαδούλα, αν μας κάτσει να φτιάξουμε και μεις καμιά δική μας και να έχουμε δικούς μας ακολούθους, απλά γιατί η άτιμη η ελληνική αστρολογική κοινωνία δεν αφήνει κανένα να προχωρησει; Πολύ "αμαρτησα για το παιδί μου" μου φαινεται αυτο... Η ματαιοδοξία φερνει πολλα και η απληστια ακομα περισσοτερα... Κανεις, πιστευω, δεν ειναι αμοιρος των ευθυνων του και της στασης του απεναντι σ'αυτο που υπαρχει. Εσεις αλλωστε και σε αλλο θρεντ που προσφατα ειχα διαβασει (σ' αυτο με τη Ντακου νομιζω) λεγατε οτι πρεπει να το παλευουμε κλπ κλπ...
Βασιλης Παπαδολιας
27-02-2008, 09:02 AM
Οπότε δηλαδή απλά διαιωνίζουμε το υπάρχον "σύστημα" γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς; Αναγκαστικά δηλαδή και μεις ψαχνόμαστε να μπούμε σε καμιά παρεϊτσα, σε καμιά ομαδούλα, αν μας κάτσει να φτιάξουμε και μεις καμιά δική μας και να έχουμε δικούς μας ακολούθους, απλά γιατί η άτιμη η ελληνική αστρολογική κοινωνία δεν αφήνει κανένα να προχωρησει; Πολύ "αμαρτησα για το παιδί μου" μου φαινεται αυτο... Η ματαιοδοξία φερνει πολλα και η απληστια ακομα περισσοτερα... Κανεις, πιστευω, δεν ειναι αμοιρος των ευθυνων του και της στασης του απεναντι σ'αυτο που υπαρχει. Εσεις αλλωστε και σε αλλο θρεντ που προσφατα ειχα διαβασει (σ' αυτο με τη Ντακου νομιζω) λεγατε οτι πρεπει να το παλευουμε κλπ κλπ...
Έχετε δίκιο σ' αυτά που λέτε... Κι όπως βλέπετε εγώ προσωπικά ακόμα το παλεύω. Κι εδώ σε αυτό το site και σε άλλους χώρους. Απλά αισθάνομαι και μία κατανόηση για τη στάση κάποιων άλλων ανθρώπων. Τίποτα άλλο... Κατά τα λοιπά η δική σας στάση - η πιο μαχητική - είναι και πιο σωστή. Αρκεί να συμμετέχουν κι άλλοι και να δημιουργηθεί κάποιο ρεύμα...
Καλό πρωινό σας εύχομαι...
pecora nera
27-02-2008, 10:53 AM
Πολύ μαχητικές οι αντιδράσεις σας για ένα τόσο νέο μέλος, αγαπητό "Μαύρο Πρόβατο" :bigsmile:
Καλώς μας ήλθατε...
Αγαπητό μέλος η μαχητικότητα είναι από τα πιο δυνατά (και πιο αγαπημένα) στοιχεία του χάρτη μου:bigsmile:
Είναι δε ανεξάρτητο αυτό από το αν είμαι καινούρια σε μια παρέα ή όχι. Το θάρρος της γνώμης μου το έχω πάντα καθώς και το θάρρος να την υποστηρίζω.
Μην ξεχνάς ότι για λίγες μέρες ακόμα έχουμε και ¶ρη στους Διδύμους.....:cheesy:
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, καλώς σας βρήκα
altamira
27-02-2008, 04:45 PM
Δεν είναι μόνο εμείς τί λέμε και τι κανουμε. Γιατι στο κατω κατω εμεις μπορεί και να ασχολουμαστε απλα γιατι τη βρισκουμε ετσι, ειναι ενα χόμπυ. Αυτοι που ασχολουνται επαγγελματικά ομως ή οσοι εχουν τετοιες φιλοδοξιες φέρουν μεγαλυτερο μερος ευθυνης για το αν μπορουν να αλλαξουν καπως τα πραματα. Ειναι αμφιδρομο αυτο.