PDA

View Full Version : Η Θεοδώρα Ντάκου.... στο myhoroscope

Λίλιαν Σίμου
18-02-2008, 11:07 AM
Τα συγχαρητήριά μου στο myhoroscope και τους συνεργάτες του που προέβαλαν αυτή την σημαντική συνομιλία, με την κα Ντάκου! Αξίζει όλοι μας να προσέξουμε τις λεπτομέρειες του λόγου της που δίδεται με τόση σαφήνεια.

Πιστεύω πως με λίγα λόγια γεμάτα ουσία τα λέει όλα και θέτει την αστρολογική γνώση στο επίπεδο που της αρμόζει. Εξ άλλου είναι η μόνη και θα είναι η μόνη που την αντιμετώπισε με τόση υπευθυνότητα και σοβαρότητα!

Προς την κα Θεοδώρα Ντάκου, ένα μεγάλο "ευχαριστώ"...

με εκτίμηση
Λίλιαν Σίμου

kphssa
18-02-2008, 11:44 AM
Καλημερα,
Και απο μενα ενα ευχαριστω για την πολυ καλη και σπανια συνεντευξη.
Η κα Ντακου ειναι για μενα ενας Μυθος στα αστρολογικα δρωμενα και ολοι λιγο πολυ ξερουμε γιαυτην. Ισως ομως δεν γνωριζουμε πολλους σημαντικους σταθμους της ζωης της που συνετρεξαν στο να δημιουργηθει αυτος ο Μυθος. Θα ηταν ευκολο για το φορουμ να παρουσιασει ενα αναλυτικο βιογραφικο της? Ελπιζω να συμμεριζονται και αλλα μελη την προταση μου. ..
Να ειστε καλα

sagimoon
20-02-2008, 05:36 PM
Αντί για βιογραφίες (που πάντα έχουν κι ένα στοιχείο υποκειμενικότητας), γιατί δεν ανοίγετε όσοι από σας επιθυμούν τα βιβλία της ;
Αξιόλογα κι οικονομικά !!! :cheesy:

φιλικά πάντα

kphssa
21-02-2008, 12:57 AM
Σωστα, αυτα που λες, αν και οι καλες βιογραφιες ειναι παντα αντικειμενικες, αλλιως ειναι για τους καδους των αχρηστων..

Επισης, αυτο το προτεινα, γιατι δεν μου ειναι ευκολο να πεταχτω στο βιβλιοπωλειο απο δω... για να αγορασω βιβλια της..Θα περιμενω λοιπον μεχρι το καλοκαιρακι!

Συγχαρητηρια και παλι για την συνεντευξη!

VAMAKHEPA
21-02-2008, 04:24 AM
Κα Σίμου,
Με ίδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασα τη συνέντευξη της κας Θεοδώρας την οποία από χρόνια ¨γνώριζα¨από τα βιβλία της!
Χαρά δε και συγκίνηση με κατέλαβαν όταν είδα ότι είναι και μέλος του my horoscope από το 2005. Νομίζω δε ότι απεκαλήφθη και το κενό από όνομα πλαίσιο, στη σελίδα ¨ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ my horoscope.
Σας ευχαριστούμε κα Σίμου!
Ο Θεός μεθ΄υμών και ημών κα Θεοδώρα!
Με εκτίμηση,
VAMAKHEPA

VAMAKHEPA
21-02-2008, 04:38 AM
Σωστα, αυτα που λες, αν και οι καλες βιογραφιες ειναι παντα αντικειμενικες, αλλιως ειναι για τους καδους των αχρηστων..

Επισης, αυτο το προτεινα, γιατι δεν μου ειναι ευκολο να πεταχτω στο βιβλιοπωλειο απο δω... για να αγορασω βιβλια της..Θα περιμενω λοιπον μεχρι το καλοκαιρακι!

Συγχαρητηρια και παλι για την συνεντευξη!

Για να μη περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι, επισκεφθείτε την διεύθυνση Εκδόσεις Νόηση, Κατάλογος (http://www.noisi.info/katalogos.htm) - 39k και θα τα βρέίτε όλα!
Ευχαριστώ!
Με εκτίμηση,
VAMAKHEPA

Βεγκάνα
21-02-2008, 07:05 AM
Συγχαρητήρια και απο μένα για την πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία της Θεοδώρας Φασιανού-Ντάκου με τους συνεργάτες του σάιτ. Είναι πολύ σημαντικό για μας τους νεότερους να διαπιστώνουμε -με συνομιλίες σαν κι αυτή- οτι υπάρχουν άξιες ερευνήτριες, όπως η κυρία Φασιανού-Ντάκου ,που με γεναιότητα ψυχής όχι μόνο κληροδοτούν στους μεταγενέστερους όσα παρέλαβαν -μετέλαβαν απο τους προγενέστερους αλλά προσθέτουν και το δικό τους λιθάρι στον ατέλειωτο δρόμο που τελικό προορισμό έχει την αυτογνωσία. Ιδιαιτέρως όμως θα ήθελα να συγχαρώ τους δύο συνεργάτες του MyHoroscope που έδειξαν με το δικό τους εμπνευσμένο λόγο πως όταν αγαπάς κάτι δεν σταματάς να το ερευνάς και πως ,τελικά , η αστρολογία δεν είναι κάτι στατικό αλλά μια μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και συμβαδίζει με τα νέα δεδομένα που μας φέρνουν οι καιροί.

Βασιλης Παπαδολιας
21-02-2008, 11:04 AM
Πέρα από τα συγχαρητήρια εμένα μου έκανε εντύπωση η "μαγκιά" της Κας Ντάκου. Δεν την ξέρω προσωπικά και τα βιβλία της δεν αποπνέουν τέτοια προσωπικότητα. Πιθανόν το δημοσιογραφικό παρελθόν, πιθανόν μία στάση ζωής κάπως "γκουρτζιεφική" - εμένα τουλάχιστον - με έκανε να παραλάβω ένα ενδιαφέρον και μία πρόκληση.

Maroulita
21-02-2008, 01:15 PM
Τα συγχαρητήριά μου στις συνεντεύκτριες, Αντωνία και Φυλλένια, καθώς επίσης και στη Μαίρη (friary) που απομαγνητοφώνησε ολόκληρη τη συνέντευξη, προκειμένου να την μοιραστούμε όλοι μας!

Εχοντας ήδη δει τη συνέντευξη της Ντάκου στον Σταύρο θεοδωράκη, νομίζω πως, διαβάζοντας αυτή τη συζήτηση, μπόρεσα να σχηματίσω μία συγκεκριμένη εικόνα για τη Ντάκου, ως άνθρωπο-αστρολόγο, που έχει τη μαγκιά της, δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω και ΚΥΡΙΩΣ έχει άποψη. Δεν την εκθέτει όμως για να δειχθεί εκείνη, να φανεί δηλαδή ότι "Ξέρεις, εγώ ξέρω. Σώπα εσύ". Συζητά. Και δεν είναι πολλοί αυτοί που συζητούν...

Ηταν μία διαφορετική συνέντευξη γιατί δεν έμεινε στα γνωστά, δεν ήταν δηλαδή αμιγώς και θεωρητικά αστρολογική συζήτηση. Ωστόσο, μπορεί κάποιος να αποκομίσει πολλά ακόμα και γι' αυτό το ζήτημα.

kphssa
21-02-2008, 09:24 PM
Για να μη περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι, επισκεφθείτε την διεύθυνση Εκδόσεις Νόηση, Κατάλογος (http://www.noisi.info/katalogos.htm) - 39k και θα τα βρέίτε όλα!
Ευχαριστώ!
Με εκτίμηση,
VAMAKHEPA

Σας ευχαριστω πολυ!:cheesy:

kphssa
21-02-2008, 09:27 PM
Πέρα από τα συγχαρητήρια εμένα μου έκανε εντύπωση η "μαγκιά" της Κας Ντάκου. Δεν την ξέρω προσωπικά και τα βιβλία της δεν αποπνέουν τέτοια προσωπικότητα. Πιθανόν το δημοσιογραφικό παρελθόν, πιθανόν μία στάση ζωής κάπως "γκουρτζιεφική" - εμένα τουλάχιστον - με έκανε να παραλάβω ένα ενδιαφέρον και μία πρόκληση.

Εχεις δικιο..αυτη η μαγκια μου εκανε εντυπωση και ειπα οτι μου λειπει η βιογραφια της. Τα βιβλια της προφανως να ειναι αψογα οσον αφορα την ερευνα αστρολογιας, αλλα αυτη η μαγκια που λες δεν θα φαινεται εκει, αλλα σε ενα βιβλιο γραμμενο για τη ζωη της:bigsmile:

starfish
21-02-2008, 09:34 PM
ΚΑι πολυ πιο χαρακτηριστικο ηταν το αποσπασμα απο την εκπομπη του Θεοδωρακη!! Διοτι την ιδια μαγκια τολμησε να επιδειξει δημοσια μεσα απ το "γυαλι". Αλλο να δινεις συνεντευξη που θα δημοσιευτει κι αλλο να εκτιθεσαι στην τηλεοραση...
Πραγματικα λυπαμαι που την εχασα!:unsure:

Δείμων
22-02-2008, 01:16 AM
Δεν μπόρεσα να βρω ολόκληρη τη συνέντευξη, αλλά ένα μικρό απόσπασμα για να πάρουμε μια ιδέα για το ύφος της καθώς και για να έχουμε τον «ήχο» της φωνής της μπορούμε να δούμε εδώ

YouTube - Protagonistes 2007-2008 Astrologia (http://www.youtube.com/watch?v=fvQaIYTZP7M)

allen
22-02-2008, 02:00 AM
Δεν μπόρεσα να βρω ολόκληρη τη συνέντευξη, αλλά ένα μικρό απόσπασμα για να πάρουμε μια ιδέα για το ύφος της καθώς και για να έχουμε τον «ήχο» της φωνής της μπορούμε να δούμε εδώ

YouTube - Protagonistes 2007-2008 Astrologia (http://www.youtube.com/watch?v=fvQaIYTZP7M)

Ναι, αν θυμάμαι καλά το είχε ποστάρει εδώ (http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%E6%E7%F4%DE%F3%E5%E9%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/4713-%E7-%E8%E5%EF%E4%FE%F1%E1-%ED%F4%DC%EA%EF%F5-%F3%F4%EF%F5%F2-%F0%F1%F9%F4%E1%E3%F9%ED%E9%F3%F4%DD%F2-6.html#post48184) η DrMaroulita πριν κάποιες μέρες. Μικρό απόσπασμα, αλλά κατι είναι και αυτό!

kphssa
22-02-2008, 03:06 AM
Ευχαριστουμε Dr. Maroulita και Δειμων για το αποσπασμα της συνεντευξης.

Αν και συντομο, επαληθευεται ο,τι λεμε για το χαρακτηρα της κα Ντακου.

Βασιλης Παπαδολιας
22-02-2008, 11:19 AM
Υπάρχουν στοιχεία γέννησης της Κας Ντάκου;

*Astropeleki*
22-02-2008, 03:23 PM
Πολύ αμφιβάλλω γι' αυτό... Εδώ βγαίνει μία στο τόσο να δώσει μία συνέντεξη.... Θα δημοσιοποιούσε τα στοιχεία γέννησής της;

BlackOrWhat
22-02-2008, 04:33 PM
Υπάρχει ένα "μάλλον αυτοβιογραφικό" της βιβλίο με τίτλο "Ορατών τε και Αοράτων" (Εκδόσεις Νόηση)...αλλά για να περιγράφεται στις περιλήψεις ώς "μάλλον αυτοβιογραφικό"..."μάλλον" δεν περιέχει ημερομηνία γέννησης!! Δεν περίμενα κάτι λιγότερο!!:nuts:

sagimoon
22-02-2008, 04:51 PM
Ναι, στο τελευταίο βιβλίο της αναφέρει με ακρίβεια λεπτου την ώρα γεννήσεώς της.
Αν και νομίζω πως έπρεπε να διαβάσω και ένα άλλο βιβλίο της γιατί δεν ήταν ολοκληρωμένα τα στοιχεία στο ένα.

VAMAKHEPA
01-03-2008, 03:01 AM
Αγαπητό μέλος SAGIMOON,
Έχω ηχογραφημένη (όχι εικόνα - μόνο φωνή) όλη την συνέντευξη της κας Θεοδώρας στην τηλεόραση και ελπίζω να καταφέρω να την άνεβάσω στο site μας. Εκεί διακρύνονται πολλά από τα προσωπικά χαρακτηριστικά της που αν διαλογιστούμε πάνω σ' αυτά, ίσως μας βοηθήσουν να "καταστρώσουμε" (και με λίγη τύχη) ένα γεννέθλιο χάρτη που θα έχει κάποια ομοιότητα με τον πραγματικό της. Έξ άλλου δεν νομίζω ότι έχουμε να χάσουμε τίποτε. Μιά κουβέντα θα κάνουμε και, όπως στις περισσότερες κουβέντες που ακούμε στις μέρες μας, ας έχει και μερικές ή περισσότερες notrusts (όπως λέτε και εσείς οι νεότεροι στα Ελληνικά)!
Περιμένω ν' ακούσω γνώμες.
Εν τω μεταξύ, Δώσε μας κι' εσύ την ημερομηνία που
έχεις από το βιβλίο, να δούμε αν "ταιριάζει" ή όχι.-
Ευχαριστώ!
Με εκτίμηση
VAMAKHEPA