PDA

View Full Version : Πλουτωνιος άντρας

Aries&Libra
11-02-2008, 09:57 PM
Ο αντρας μου έχει σελήνη στον Σκορπιο, και φορτωμενο 8ο (ακμη 26,07 παρθενος)μεσα στον οποιο κανει συζυγια ο Πλουτωνας (29,33 παρθενου) με τον Ηλιο του (29,54 παρθενου). Μπορει να θεωρηθει "Πλουτωνιος τυπος"; Μπερδευομαι γιατι η ακμη του ωροσκοπου του που βρισκεται στον Υδροχοο κανει συζυγια με τον Αρη και τον Βορειο δεσμο (αρα εχει κιαρισια χαρακτηριστικα)
Σας ευχαριστω πολυ

Μητσάκος
11-02-2008, 11:12 PM
Ο αντρας μου έχει σελήνη στον Σκορπιο, και φορτωμενο 8ο (ακμη 26,07 παρθενος)μεσα στον οποιο κανει συζυγια ο Πλουτωνας (29,33 παρθενου) με τον Ηλιο του (29,54 παρθενου). Μπορει να θεωρηθει "Πλουτωνιος τυπος"; Μπερδευομαι γιατι η ακμη του ωροσκοπου του που βρισκεται στον Υδροχοο κανει συζυγια με τον Αρη και τον Βορειο δεσμο (αρα εχει κιαρισια χαρακτηριστικα)
Σας ευχαριστω πολυ
Ενδιαφέρουσα η ερώτηση, αλλά μήπως είναι κομμάτι πιο εύκολο να πεις εσύ αν είναι ο άντρας σου πλουτώνιος? Το λέω με την λογική ότι κάποια συγκεκριμένα και ουσιαστικά χαρακτηριστικά ενός πλουτώνιου τύπου ίσως και να μην είναι δόκιμο να τα λέμε δημοσίως :nuts:

Aries&Libra
11-02-2008, 11:36 PM
Συγνωμη αλλα τα χαρακτηριστικα ενος πλουτωνιου τυπου ειναι ολα ακαταλληλα για ανηλικους; Επειδη δεν κατεχω την αστρολογια και τοσο καλα, ειναι μονο αυτο που καταλαβα ( με υπονοουμενο) ; Κατι καλο και ουσιαστικο;

Argiro
12-02-2008, 02:08 AM
Συγνωμη αλλα τα χαρακτηριστικα ενος πλουτωνιου τυπου ειναι ολα ακαταλληλα για ανηλικους; Επειδη δεν κατεχω την αστρολογια και τοσο καλα, ειναι μονο αυτο που καταλαβα ( με υπονοουμενο) ; Κατι καλο και ουσιαστικο;

Όχι, δεν είναι όλα ακατάλληλα για ανηλίκους. Τα περισσότερα αποφεύγονται να λέγονται σε δημόσιους χώρους γιατί θα είναι αιτία παρεξήγησης από εκείνους που είναι Πλουτώνιοι. Ούτε κατ' ιδίαν πρέπει να τα λέει κάποιος, γιατί κινδυνεύει να χαρακτηριστεί κουτσομπόλης και διαβολέας ατόμων που δεν είναι παρόντες. Αν και όλες μου οι σχέσεις ήταν με Πλουτώνιους, δεν νομίζω πως έχω κάτι καλό να πω γι αυτούς. Θα έλεγα πως παίζει ρόλο και το σύνολο του ωροσκοπίου ίσως, αν δεν είχα την κακή τύχη να κάνω σχέση και με κάποιον που είχε έξι πλανήτες στο Σκορπιό και τρεις στον Λέοντα, συμπεριλαμβανομένου και του ωροσκόπου στο Σκορπιό, με συνέπεια οι μισοί Σκορπιοί να είναι στον δωδέκατο και οι υπόλοιποι στον πρώτο (οι Λέοντες ήταν στον δέκατο). Ούτε και μπορώ να πω πως ο δικός μου χάρτης θεωρητικά είναι αντίθετος με τους Λέοντες και τους Σκορπιούς, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Να έκανε όλη τη ζημιά ο ¶ρης του στο Ζυγό σε αντίθεση με τον δικό μου δεν το πιστεύω. Αν έχει λοιπόν κάποιος άλλος να πει κάτι καλό γι αυτούς ας το πει, γιατί εγώ είμαι προκατειλημμένη.:cheesy:

Fotini Christodoulou
12-02-2008, 08:49 AM
Θα προσπαθήσω να σταθώ μόνο στον συγκεκριμένο χάρτη:toung:

Ο τονισμένος 8ος οίκος προσδίδει κάποια στοιχεία Σκορπιού.Αυτό σημαίνει την τάση του ατόμου να μεταμορφώσει το περιβάλλον του, την ενασχόληση του με χρηματοοικονομικά τρίτων, δυναμισμό και ίσως να θέλει εχει τον έλεγχο των καταστάσεων η να αναζητά την εξουσία.
Λόγω συνδυασμού παρθενου που βρίσκεται ο 8ος ίσως κάποια εμμονή με την τελειότητα ή ίσως την ανάγκη να ταξινομεί σε κατηγορίες ανθρώπους,πράγματα και καταστασεις, να αναλύει τους άλλους και συχνα να τους κριτικάρει.Ίσως κάπως κλειστός χαρακτήρας,που αποφεύγει να εκδηλώνει συχνά τα συναισθήματα του ή τις σκέψεις του.

Αν Πλουτώνιο τύπο ανθρώπου,θεωρούμε αυτον που στον χάρτη υπάρχει εντονο στοιχείο σκορπιού,ή τονισμένος 8ος ή συνδεση του Πλουτωνα με προσωπικούς πλανήτες, τότε θα μπορούσαμε να πούμε πως το συγκεκριμένο άτομο όντως παρουσιάζει σε εναν βαθμό Πλουτώνια στοιχεία.

Τέλος ο Σκορπιός σαν ζώδιο του νερού είναι ενα συναισθηματικό ζώδιο, η τουλάχιστον έχει σαν κίνητρο την βίωση συναισθημάτων και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο. Ενας πλουτώνιος τύπος λοιπόν, δεν στερείται συναισθημάτων, το αντίθετο μάλιστα,αλλά απλά είναι στην φύση του να τα αποκρύπτει ή να καποτε να τα απορρίπτει/αγνοεί, γιατί τον κανουν να αισθάνεται ευάλωτος κατι που θεωρεί εμποδιο, καθώς θέλει να έχει τον έλεγχο του εαυτού του και των άλλων.

Αυτά ως προς τα καλά και ουσιαστικά απο μένα;)

Βασιλης Παπαδολιας
12-02-2008, 10:15 AM
Ένα πλουτώνιο άτομο έχω την αίσθηση ότι μπορεί να αναγνωριστεί κι από τη συμπεριφορά του. Οι πλουτώνιοι τύποι έχουν την τάση να χάνονται μέσα σε κάποιο ή κάποια θέματα που τους απασχολούν και να μην μπορούν να αποστασιοποιηθούν. Δείχνουν εξωτερικά ήρεμοι όταν ζητούν κάτι, αλλά όσο οι καταστάσεις εμφανίζουν εμπόδια, αυτοί, αντί να παραιτούνται, επιμένουν περισσότερο. Κινούνται αργά και διαβρωτικά, δε βιάζονται και δεν σπαταλούν τις δυνάμεις τους. Δείχνουν μεγάλη αντοχή και δεν αφήνουν όσους αγαπούν ανυπεράσπιστους.

Αντίθετα ένα άρειο άτομο θα κοιτάξει να τα δώσει όλα με μία προσπάθεια κι αν αποτύχει πιθανόν να απογοητευτεί. Δεν έχει πολύ υπομονή για να ξαναπροσπαθήσει. Νευριάζει και φεύγει. Αν και στις καλές του είναι γενναιόδωρο άτομο, στην αποτυχία του πιθανόν να φορτώσει και στους γύρω του την κατάσταση.

Αν πάλι ήταν ουράνιο το άτομο, θα κοίταζε να βρει κρυμμένους παράγοντες και να τους φέρει στην επιφάνεια (εκνευρίζοντας τους πλουτώνιους γύρω του), θα ρωτούσε τις γνώμες των άλλων (επίσης εκνευρίζοντας τους πλουτώνιους που επιθυμούν να συγκεντρώνουν εξουσία, αντί να τη μοιράζουν) ή θα αποστασιοποιούνταν από το πρόβλημα και ενδεχομένως να παραιτούνταν και από την επιδίωξη (πράγμα αδιανόητο για τον πλουτώνιο, που η βασική επιδίωξη του είναι η άσκηση της θέλησης). Το ουράνιο άτομο προσπαθεί να βρει την αλήθεια (θίγοντας καμμιά φορά τα συμφέροντα του και αυτά των δικών του ανθρώπων) κι όχι να πραγματοποιήσει τη θέληση του.

Aries&Libra
19-02-2008, 10:46 AM
Σας ευχαριστω όλους για την κατάθεση της γνώμης σας αλλά και των γνώσεων σας. Μελετώντας τις απόψεις σας, αντιλαμβάνομαι οτι τα χαρακτηριστικά δεν είναι ολοκληρωτικά. Η ανάλυση της αγαπητής Roadrunner καλύπτει σε απίστευτο βαθμό τον σύζυγό μου. Ο λόγος που έθεσα αρχικά το ερώτημά μου ειναι αυτός στον οποίο αναφέρεται ο κύριος Παπαδολιάς : Η απίστευτη εσωτερική δύναμη και επιμονή, η τάση για έλεγχο των καταστάσεων γύρω του αλλά και η τρομερή προστασία που μου παρέχει ( μου είχε δηλώσει απ την πρωτη στιγμη οτι ανθρωπους που αγαπά τους υπερασπιζεται μέχρι θανάτου ). Απαντώντας τώρα στην Argiro, ολοι οι ανθρωποι έχουν και τις ευαίσθητες χορδές τους, και από προσωπική εμπειρία στον άνθρωπο που είδα αρχικά σαν τοίχο απροσπέλαστο κατάφερα να αγγίξω σημεία της ψυχής του που κρατουσε κρυμμένα απο όλους γιατι τον αγαπώ πραγματικά και γιατί έσκυψα να δω τι κρύβεται κάτω απ΄την επιφάνεια. Νομίζω οτι κανείς δεν είναι θηρίο, αρκει να βρουμε τα θετικα στοιχεία. Βεβαια, ειναι κιολας τι ζητάμε εμείς απο τους άλλους.
Κλείνοντας, όσον αφορά στην περίπτωση μου, έχει την "ουράνια" τάση να ρωτά τη γνωμη των άλλων μέχρι να αποφασίσει τι θα κανει και αυτό μέχρι στιγμής του έχει κάνει αρκετές φορές κακό γιατί διαθέτει καλο ενστικτο το οποιο δυστυχως δεν εμπιστεύεται.
Ευχαριστώ και πάλι

Stori
19-02-2008, 05:51 PM
Ενδιαφέρον θέμα. Ο άντρας σου σίγουρα είναι Πλουτώνειος - σελήνη στο Σκορπιό και Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον 8ο, τι άλλο θες; Έχω γνωρίσει πολλούς Πλουτώνειους, όντας και εγώ γυναίκα με σύνοδο Ήλιου-¶ρη-Πλούτωνα. Πρόκειται για έντονους και βαθείς ανθρώπους. Ανάλογα με τι ψάχνεις απ'αυτούς και τι θέλεις και εσύ γενικά απ'τη ζωή σου, μπορεί να είναι ο,τι καλύτερο αλλά και ο,τι χειρότερο σου έτυχε ποτέ! Σίγουρα δεν είναι χλιαροί. Πρέπει να έχεις υπόψη σου πως ένας άνθρωπος με σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα, πόσο μάλλον στον 8ο, είναι πολύ πιθανό να έχει κρυφή ζωή ή μάλλον να υπάρχουν ολόκληρα κομμάτια της προσωπικότητάς του που εσύ αγνοείς. Είναι οι άνθρωποι που όντας 30 χρόνια παντρεμένοι εξακολουθούν να μην έχουν αποκαλύψει στο σύντροφό τους κάτι βασικό -και συνήθως σκοτεινό- για το παρελθόν τους, πως πχ υπέστησαν σεξουαλική βία όταν ήταν παιδιά (για παράδειγμα). Είναι γενικά άνθρωποι που δεν μπορείς να πεις "αυτόν, τον ξέρω". Ο φίλος μου (που έχει Πλούτωνα στον ωροσκόπο του σε σύνοδο με τη Σελήνη του) λέει για μένα πως υπάρχουν ολόκληρα κομμάτια της προσωπικότητάς μου που ούτε οι στενοί μου φίλοι δεν γνωρίζουν. Αυτό είναι σε μεγάλο ποσοστό αλήθεια, αλλά απ΄την άλλη όντας και εγώ Πλουτώνεια θεωρώ πως αυτά τα πράγματα επάνω μου είναι "φανερά" για ένα στοιχειωδώς παρατηρητικό μάτι με στοιχειώδη ικανότητα εμβάθυνσης. Τα υπόλοιπα μάτια... δε με πολυαφορούν :cheesy:
Κάπου είχα διαβάσει πως ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα είναι ο άνθρωπος που κρύβεται. Από τους άλλους αλλά καμιά φορά κι από τον εαυτό του, απ'τη ζωή την ίδια. Όχι με την έννοια του Ποσειδώνιου τύπου που μπορεί να είναι ο κοινώς λεγόμενος ψεύτης. Ο Πλουτώνειος είναι αρκετά "περήφανος" για να μπει σε διαδικασία να πει ψέματα, και δεν του αρέσουν τα ψέματα γενικά. Έχει όμως πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από άλλους ανθρώπους για μια απαραβίαστη ιδιωτικότητα, για τον "προσωπικό του χρόνο και χώρο". Είναι ο άνθρωπος που αν δεν έχει μια δικιά του ντουλάπα στο σπίτι του, που να κλειδώνει, μπορεί να αρρωστήσει. Ακόμα κι αν δε βάζει τίποτα το επιλήψιμο μέσα, ή τίποτα γενικώς. Αν όμως δεν έχει αυτό το δικαίωμα να διαθέτει ένα "άβατο" (υλικό ή συμβολικό) που οι αγαπημένοι του θα το σέβονται, νιώθει ασφυκτικά, νιώθει στριμωγμένος, ή μάλλον - νιώθει αποκεκαλυμμένος. Για έναν Πλουτώνειο τύπο, αυτό είναι δυσβάσταχτο. Όταν κάποτε εξαιτίας λαθεμένων προσωπικών μου επιλογών βρέθηκα να αισθάνομαι πως δεν είχα πουθενά να κρυφτώ από τον άνθρωπο με τον οποίο τότε συγκατοικούσα - ασθένησα βαριά. Το σώμα μου με πήρε σηκωτή από εκείνη την κατάσταση, ακόμα κι αν χρειάστηκε να με αρρωστήσει πρώτα.

Stori
19-02-2008, 08:26 PM
Και κάτι ακόμα: οι Ήλιοι-Πλούτωνες έχουν την τάση να αναγεννούν περιοδικά τον εαυτό τους, σαν το φίδι που αλλάζει δέρμα. Υπάρχει μια αίσθηση ανικανοποίητου και μια τάση να καταστρέφουν δομές που οι ίδιοι με κόπο έχτισαν, για να φτιάξουν στη θέση τους καινούριες.

¶λλωστε ένας γνωστός Ήλιος-Πλούτωνας, o Mick Jagger, δεν ήταν που τραγούδησε: "I can't get no satisfaction / And I try, and I try, and I try, and I try / But I can't get no satisfaction!" :unsure:

Πάντως μόνο αυτά που πρέπει να γκρεμιστούν, γκρεμίζονται. Αυτά που αποδείχτηκαν διαμάντια και όχι... άνθρακες, μεταφέρονται στην επόμενη φάση της ζωής του ατόμου, ατόφια - αν και ορισμένες φορές με αλλαγμένο ρόλο. Π.χ. ο εραστής που άξιζε σαν άνθρωπος κρατιέται ως καλός και αγαπημένος φίλος, και το Πλουτώνειο άτομο του δείχνει την ίδια αφοσίωση και εμπιστοσύνη - απλά έχει αλλάξει πια ο τύπος της σχέσης. Από την άλλη η αναγέννηση αυτή μπορεί να αφορά πολύ πιο απλά πράγματα. Είναι πχ ο άνθρωπος που εν μία νυκτί θα αλλάξει ολόκληρη την εμφάνιση της κατοικίας του ριζικά, θα πετάξει πράγματα στα σκουπίδια και θα μεταποιήσει τα υπόλοιπα, δηλώνοντας ρητά πως "η προηγούμενη φάση τελείωσε". Συμπεριφορά ίσως ακατανόητη για ανθρώπους που λειτουργούν πιο ομαλά, πιο γραμμικά.

silvestro
19-02-2008, 09:15 PM
Φιλοι και φιλεs ολα αυτα που γραψατε ειναι πολυ σημαντικα και με βαθοs.Μηπωs εχετε καποια ιδεα για την περιπτωση οροσκοπου στο σκορπιο και συνοδο πλουτονα με μεσουρανιμα?Θα με ενδιεφερε να την μαθω και σαs ευχαριστω!

Aries&Libra
19-02-2008, 09:28 PM
Ειναι αυτο που ο αντρας μου λεει χαρακτηριστικα "τραβαω Χ και τελος". Γεγονος παντως ειναι οτι κι εγω εχω εμπεριεχομενο τον Σκορπιο στον 1ο οικο (ισως να εχω και ακμη ωροσκοπου, η μητερα μου θυμαται περιπου την ωρα γεννησης) και η αναγκη μου να κραταω πραγματα για μενα ειναι πολυ εντονη. Γι αυτο και το σεβομαι και στους αλλους, αντιθετα απ τον συζυγο που θελει ανα πασα στιγμη να ξερει τι σκεφτομαι - πραγμα καταπιεστικο. Καποια μυστικα που δεν βλαπτουν τους αλλους, πιστευω πως ειναι δικαιωμα όλων.

Stori
20-02-2008, 09:28 AM
Δείχνει κάποια Πλουτώνεια/Σκορπίσια χαρακτηριστικά στο πως προβάλλει ο άνθρωπος τον εαυτό του προς τους άλλους και την κοινωνία. "Φέρεται σα Σκορπιός" και μπορεί και το επάγγελμα μέσω του οποίου θα διακριθεί να είναι "Σκορπίσιο" (ψυχολόγος, ψυχίατρος, ντετέκτιβ, χειρούργος, επενδυτής/τραπεζικός). Δε μας δίνεις αρκετά στοιχεία για περισσότερη εμβάθυνση.

silvestro
20-02-2008, 11:44 AM
Τα περισσοτερα στοιχεια ειναι οτι υπαρχει πολυ ..κινηση στον 8ο οικο.Αν εδινα ημερομοινια γεννησηs θα βοηθουσε? 18-07-1963 στην Αθηνα 15΄΄30

Stori
20-02-2008, 01:48 PM
Όντως υπάρχουν έντονα Πλουτώνεια χαρακτηριστικά. Ωροσκόπος στο τέλος του Σκορπιού, Πλούτωνας ακριβώς στο Μεσουράνημα (στην Παρθένο, όπως και ο ¶ρης), και Ήλιος-Αφροδίτη-Ερμής και Βόρειος Δεσμός στον 8ο, στον Καρκίνο! Ασχολείσαι με ιατρική-βιολογία ή έρευνα; Στη δουλειά σου έχεις ισχυρή θέση και ειδικά τέτοια που να μαθαίνεις τα μυστικά των άλλων και να ασκείς εξουσία "εκ των μετόπισθεν";

Επίσης έχεις Δία στον Κριό στον 5ο και Σελήνη στους Διδύμους στον 7ο. Πρέπει να είσαι πολύ πιο κατακτητικός και ερωτικά "μπήχτης" από τον μέσο Καρκίνο... Και δεν πρέπει να σου λείπουν οι επιτυχίες... Το κατά πόσο δεσμεύεσαι αφού κατακτήσεις, είναι μια άλλη ιστορία. Δε θα απέκλεια και μια μακροχρόνια ερωτική σχέση που την κουβαλάς (έστω και μόνο στη θύμησή σου πια) εδώ και χρόνια. Μάλλον λοιπόν ένας συνδυασμός των παραπάνω δύο συμπεριφορών. Οι άλλοι τι λέτε;

silvestro
20-02-2008, 05:36 PM
Εχειs δικιο και σε γενικεs γραμμεs ειναι καπωs ετσι.Ο Ερμηs βεβαια ειναι στον 9 οικο αλλα μικρη η διαφορα.Ασχολουμαι με τιs εναλακτικεs θεραπειεs,οσο για τα μυστικα των αλλων εχω την αισθηση οτι μου τα εμπιστευονται αβιαστα..Τωρα για τα ερωτικα ειναι αληθεια πωs πιστευω οτι το φλερτ ειναι μια απο τιs σημαντικοτερεs χαρεs τηs ζωηs,σαν παιχνιδι που δεν κερδιζειs βεβαια παντα..

zeta1987
20-02-2008, 06:44 PM
Απαντώντας τώρα στην Argiro, ολοι οι ανθρωποι έχουν και τις ευαίσθητες χορδές τους, και από προσωπική εμπειρία στον άνθρωπο που είδα αρχικά σαν τοίχο απροσπέλαστο κατάφερα να αγγίξω σημεία της ψυχής του που κρατουσε κρυμμένα απο όλους γιατι τον αγαπώ πραγματικά και γιατί έσκυψα να δω τι κρύβεται κάτω απ΄την επιφάνεια. Νομίζω οτι κανείς δεν είναι θηρίο, αρκει να βρουμε τα θετικα στοιχεία. Βεβαια, ειναι κιολας τι ζητάμε εμείς απο τους άλλους.

Πιστεύω ότι αυτό που έκανες,να κοιτάξεις πέρα από την επιφάνεια είναι το "κουμπάκι" όλων όσων επηρεάζονται από τον σκορπιό γιατί τους αρέσει ο σύντροφος τους να μην στέκεται μόνο στην βιτρίνα!Γιατί συνήθως όσοι έχουν Πλουτώνιο στοιχείο έχουν και πολύ βάθος...πράγματα και χαρακτηριστικά που δεν τα ξέρει κανείς...:embarrest

sigilmagick
11-03-2008, 01:58 PM
Ο Πλούτωνάς μου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο (0ο51a), όπως και με τον Ερμή(-2o17s), σε sextile (εξάγωνο;) με τον Κρόνο(-3o50s), όπως και με τον Ποσειδώνα (2o38a),και σε sesquiquadrate με την Αφροδίτη (0o41a).

Έχω επίσης τον Πλούτωνα στον Zυγό (11o26’0’’) στον 11ο οίκο, τον Ουρανό στον Σκορπιό (7o46’5’’R) στον 11ο οίκο και τον Σκορπιό στον 12ο οίκο (5o25’23’’).

Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο στον Σκορπιό (25o51’51’’).

Χαρακτηρίζομαι ως Πλουτώνιος άνδρας;
Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες ερμηνείες (έστω πολύ σύντομες) των προαναφερθέντων ή όποιων εξ αυτών θεωρείτε σημαντικά;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Pirate Jenny
11-03-2008, 03:05 PM
σχετικα με την εμπειρια μου απο την συνοδο ηλιου-πλουτωνα, εγω την εχω στον πεμπτο μου οικο,ηλιος στις 28.30 μοιρες του παρθενου και πλουτωνας στις 29.30.
Μου εκανε εντυπωση αυτο που εγραψε η stori ,οτι αρρωστησε,πραγματικα ,και εγω επαθα ακριβως το ιδιο οταν καταπιεσα την ταση αυτη του πλουτωνα,εμενα επειδη εχω και εναν πεμπτο οικο φορτωμενο με εφτα συνολικα πλανητες, ηταν ξεκαθαρο απο πολυ νωρις οτι τα ενδιαφεροντα μου θα κινουνται στον καλλιτεχνικο τομεα.Οταν λοιπον απογοητευτηκα απο τις δυσκολιες του επαγγελματος μου και αποφασισα να ασχοληθω με κατι ασχετο, αρρωστησα κυριολεκτικα,ετρεχα απο γιατρο σε γιατρο ,ομως κανεις δεν μπορουσε να μου πει τι πραγματικα ειχα,.Κι ομως εγω ημουν στ αληθεια αρρωστη,πονουσα ,δηλαδη. Οταν ξεκινησα να διαβαζω τον χαρτη μου,ειδα πραγματικα οτι αυτη η εντονη και δυνατη ενεργεια που μου δινει ο πλουτωνας,τα υπερβολικα δυνατα συναισθηματα,ολα απολυτα ,ολα στο μαξιμουμ, οταν τα "βγαζω" στην δουλεια μου ,ειμαι πανευτυχης,οταν δεν τα εκφραζω,αρρωσταινω.Οποτε αποφασισα,χαλαλι,οι ταλαιπωριες, πρεπει να ακολουθησω αυτο που μου λεει ο πλουτωνας μου!

nak
11-03-2008, 03:33 PM
Ένα πλουτώνιο άτομο έχω την αίσθηση ότι μπορεί να αναγνωριστεί κι από τη συμπεριφορά του. Οι πλουτώνιοι τύποι έχουν την τάση να χάνονται μέσα σε κάποιο ή κάποια θέματα που τους απασχολούν και να μην μπορούν να αποστασιοποιηθούν. Δείχνουν εξωτερικά ήρεμοι όταν ζητούν κάτι, αλλά όσο οι καταστάσεις εμφανίζουν εμπόδια, αυτοί, αντί να παραιτούνται, επιμένουν περισσότερο. Κινούνται αργά και διαβρωτικά, δε βιάζονται και δεν σπαταλούν τις δυνάμεις τους. Δείχνουν μεγάλη αντοχή και δεν αφήνουν όσους αγαπούν ανυπεράσπιστους.

Παντως καποιος πλουτωνιος τυπος που ειχα γνωρισει εοφειλω να ομολογησω οτι δεν εχει καμια μα καμια σχεση με αυτο που περιγραφετε και μου κανει πραγματικα εντυπωση διοτι αυτη την αποψη ειχα κι εγω για τους πλουτωνιους αντρες. Δεν ξερω αν φταιει ο αρης του στην παρθενο, αλλα ειναι ο πρωτος ανθρωπος που γνωριζω στη ζωη μου που στα δυσκολα εξαφανιζεται με γοργους ρυθμους και οσους/ο,τι αγαπα τα/τους αφηνει τελειως εκτεθημενους σε οποιοδηποτε κακοβουλο και κακεντρεχες εξωτερικο στοιχειο!!!

dominia77
13-03-2008, 02:58 AM
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Ο πλουτώνιος άνδρας σιχαίνεται τους αδύναμους χαρακτήρες, σιχαίνεται κάθε αναξιοπαθή άνθρωπο, και δεν συγκινείται ΠΟΤΕ από κανενα προσωπικό δραμα. Αντιθετως γοητευεται από τους δυνατούς, τους επίμονους και τους ανελεητους χαρακτήρες. Συνεπώς, για να γοητεύσεις εναν πλουτωνιο ανδρα πρεπει να ξεχασεις τους καλούς σου τροπους.

nak
13-03-2008, 11:44 AM
θα διαφωνησω μαζι σου μονο σε ο,τι αφορα τους καλους τροπους, αφου οι δυναμικοι χαρακτηρες δεν αναιρουν την καλη συμπεριφορα και τον σεβασμο του ενος προς τον αλλο. Επισης, ενας δυναμικος και δυνατος χαρακτηρας ειναι σιγουρος για τον εαυτο του και δεν φοβαται ελευθερα να πει την γνωμη του, να επιχειρηματολογησει και να πολεμησει γι αυτο που θεωρει σωστο και γι αυτο που αγαπαει. Τουλαχιστον τετοιους πλουτωνιους χαρακτηρες εχω γνωρισει εγω (περα απο μια εξαιρεση που και παλι δεν ειχε να κανει με μενα). Δεν μπορω να φανταστω εναν ανθρωπο που να μην υπερασπιζεται πχ. την οικογενεια του και τα αδερφια του την ιδια στιγμη που ορκιζεται οτι τους αγαπα. Νομιζω οτι η περιγραφη του πλουτωνιου ανδρα στο προηγουμενο μηνυμα μου δεν ταιριαζει σε εναν καθαρα πλουτωνιο χαρακτηρα αλλα ισως εχει καποιες αλλες διελευσεις που τον κανουν δειλο.

dominia77
13-03-2008, 05:25 PM
θα διαφωνησω μαζι σου μονο σε ο,τι αφορα τους καλους τροπους, αφου οι δυναμικοι χαρακτηρες δεν αναιρουν την καλη συμπεριφορα και τον σεβασμο του ενος προς τον αλλο. Επισης, ενας δυναμικος και δυνατος χαρακτηρας ειναι σιγουρος για τον εαυτο του και δεν φοβαται ελευθερα να πει την γνωμη του, να επιχειρηματολογησει και να πολεμησει γι αυτο που θεωρει σωστο και γι αυτο που αγαπαει. Τουλαχιστον τετοιους πλουτωνιους χαρακτηρες εχω γνωρισει εγω (περα απο μια εξαιρεση που και παλι δεν ειχε να κανει με μενα). Δεν μπορω να φανταστω εναν ανθρωπο που να μην υπερασπιζεται πχ. την οικογενεια του και τα αδερφια του την ιδια στιγμη που ορκιζεται οτι τους αγαπα. Νομιζω οτι η περιγραφη του πλουτωνιου ανδρα στο προηγουμενο μηνυμα μου δεν ταιριαζει σε εναν καθαρα πλουτωνιο χαρακτηρα αλλα ισως εχει καποιες αλλες διελευσεις που τον κανουν δειλο.
Το ξαναείδα το "θεμα". Περα από τα πλοθυωνια χαρακτηριστικά, ίσως ευθύνεται ο ¶ρης σε συνοδο με Σελήνη στο ζυγο. Τι μου θυμησες... Γολγοθας ήταν. Και για να καταλάβεις, 11/11/1955, Αθηνα, 16.15. Νομίζω πως πηρα ενα γερο μαθημα. Οι πλουτωνιοι τυποι συνηθως σε "ξυπνούν" με ενα κουβα νερο με παγακια, με ενα χαστουκι η απλα με το τραβηγμα του χαλιου κατω απο τα πόδια σου. Εχουν μια διαφορετική αντίληψη για το πως πρεπει να προχωρούμε στη ζωη, όχι και τοσο αγνη...

cancerian
13-03-2008, 07:29 PM
Το ξαναείδα το "θεμα". Περα από τα πλοθυωνια χαρακτηριστικά, ίσως ευθύνεται ο ¶ρης σε συνοδο με Σελήνη στο ζυγο. Τι μου θυμησες... Γολγοθας ήταν. Και για να καταλάβεις, 11/11/1955, Αθηνα, 16.15. Νομίζω πως πηρα ενα γερο μαθημα. Οι πλουτωνιοι τυποι συνηθως σε "ξυπνούν" με ενα κουβα νερο με παγακια, με ενα χαστουκι η απλα με το τραβηγμα του χαλιου κατω απο τα πόδια σου. Εχουν μια διαφορετική αντίληψη για το πως πρεπει να προχωρούμε στη ζωη, όχι και τοσο αγνη...

το τελευταιο επανελαβε το ξανα .... :bigsmile:

aries engineer
13-03-2008, 08:03 PM

Αντίθετα ένα άρειο άτομο θα κοιτάξει να τα δώσει όλα με μία προσπάθεια κι αν αποτύχει πιθανόν να απογοητευτεί. Δεν έχει πολύ υπομονή για να ξαναπροσπαθήσει. Νευριάζει και φεύγει. Αν και στις καλές του είναι γενναιόδωρο άτομο, στην αποτυχία του πιθανόν να φορτώσει και στους γύρω του την κατάσταση.

Αν πάλι ήταν ουράνιο το άτομο, θα κοίταζε να βρει κρυμμένους παράγοντες και να τους φέρει στην επιφάνεια (εκνευρίζοντας τους πλουτώνιους γύρω του), θα ρωτούσε τις γνώμες των άλλων (επίσης εκνευρίζοντας τους πλουτώνιους που επιθυμούν να συγκεντρώνουν εξουσία, αντί να τη μοιράζουν) ή θα αποστασιοποιούνταν από το πρόβλημα και ενδεχομένως να παραιτούνταν και από την επιδίωξη (πράγμα αδιανόητο για τον πλουτώνιο, που η βασική επιδίωξη του είναι η άσκηση της θέλησης). Το ουράνιο άτομο προσπαθεί να βρει την αλήθεια (θίγοντας καμμιά φορά τα συμφέροντα του και αυτά των δικών του ανθρώπων) κι όχι να πραγματοποιήσει τη θέληση του.

Τι συμβαινει ομως αν ενας Κριος με αντιθεση Ηλιου Πλουτωνα και Σκορπιο στον 8ο???Τα δινει ολα με τη μια και νευριαζει και φευγει????η κινειται αργα και διαβρωτικα,οπως λετε παραπανω?:unsure:

cancerian
14-03-2008, 12:20 AM
Τι συμβαινει ομως αν ενας Κριος με αντιθεση Ηλιου Πλουτωνα και Σκορπιο στον 8ο???Τα δινει ολα με τη μια και νευριαζει και φευγει????η κινειται αργα και διαβρωτικα,οπως λετε παραπανω?:unsure:

Αντιθετα φιλη ....
Με αυτη την οψη σε διακατεχει μια μανια με Μ κεφαλαιο , οι ισορροπιες εδω ειναι λεπτες

Ο Ηλιος ειναι εκεινος που θελει φως γυρω του να τον περιβαλει ενω απο την αλλη ο Πλουτωνας θελει σκοταδι και αποσυρεται .... και οταν αυτοι οι δυο ερχονται σε συγκουση ποιος απο τους δυο θα επιβιωσει ??????:embarrest

dominia77
14-03-2008, 01:50 AM
Αντιθετα φιλη ....
Με αυτη την οψη σε διακατεχει μια μανια με Μ κεφαλαιο , οι ισορροπιες εδω ειναι λεπτες

Ο Ηλιος ειναι εκεινος που θελει φως γυρω του να τον περιβαλει ενω απο την αλλη ο Πλουτωνας θελει σκοταδι και αποσυρεται .... και οταν αυτοι οι δυο ερχονται σε συγκουση ποιος απο τους δυο θα επιβιωσει ??????:embarrest
Πολυ σκοτάδι ο Πλούτωνας. Σκοτάδι που μεταφράζεται περισσότερο σαν περιθωριοποίηση κι οχι σαν αποσυρση.
Είναι η εμφυτη τάση να "γκετοποιηθεί" η ψυχή του ανθρωπου και να περιβληθεί με πολυ σκληρο όστρακο.
Η Θεοδώρα Ντάκου, παρομοιάζει την όψη σαν ένα "δραστικό φάρμακο, κλεισμένο σε άθραυστο σιδερένιο μπουκάλι".

original72
14-03-2008, 10:50 AM
Π.χ. ο εραστής που άξιζε σαν άνθρωπος κρατιέται ως καλός και αγαπημένος φίλος, και το Πλουτώνειο άτομο του δείχνει την ίδια αφοσίωση και εμπιστοσύνη - απλά έχει αλλάξει πια ο τύπος της σχέσης. .

Αγαπητη φιλη δεν νομιζω οτι ενας καθαρα Πλουτωνιος θα μπορουσε να κανει αυτο που αναφερεις διοτι η οποια σχεση που μπορει να εχει ενας πλουτωνιος ανδρας εαν δεν υπαρχει η σεξουαλικη επαφη δεν εχει κανενα λογο να κατσει σε μια σχεση εστω και φιλικη.Να κανει τι?Φροντιστηριο ψυχολογιας?Εγω παντως που τον εχω σε συνοδο με Ηλιο αλλα και με Αρη λεω καλη η επικοινωνια βασικο αλλα εξισου ισως και πιο πανω το σεξουαλικο!!!!Ισως το βλεπεις σαν γυναικα,στον πλουτωνιο ανδρα δεν ισχυει και ειμαι κατηγορηματικος με πολλα παραδειγματα.

Fillipos
14-03-2008, 10:54 AM
Συμφωνο με τον original72.

black moon
14-03-2008, 11:56 AM
Να πώ και γώ κατι σχετικό.
1)Πλουτώνιοι τύποι (αντρες ή γυναίκες) βιώνουν οτι αφορα τα αισθήματα πολύ έντονα!Σ'αγαπάω ή σε μισώ,ασπρο-μαύρο κ.λ.π.Τις χλιαρότητες δεν μπορούν - και να προσπαθούν - να τις καταλάβουν...
2)Ακριβώς γιατί ξέρουν οτι η υπερβολή δεν είναι κατι που πολλοί δεν επικροτούν,δεν θέλουν να την δείχνουν....
3)Γι'αυτό συνήθως όλο αυτό βρίσκει διέξοδο μέσα απο πράξεις...δίχως πολλα λόγια!!!
Μία απ'αυτές είναι το σέξ που γιάυτούς αποτελεί συναιθηματική έκφραση,- την οποία αφήνουν να εκδηλωθεί με έντονο πάθος - αλλά και συναισθηματική κάλυψη.Αν διαισθανθεί οτι δεν καλύπτεται συναισθηματικά,με τον τρόπο που αυτός ξέρει (δηλαδή μέσα απο έντονα παθιασμένο σέξ=συναισθηματικη επιβεβαίωση)....θα υπομείνει κάμποσο τα χλιαρά,γιατι δεν του αρέσει καθόλου να προδίδει και να καταπατάει όρκους....όταν όμως βρεθεί στο δρόμο του κάποιος ή καποια να του θυμήσει το υψος και το βάθος...δύσκολα γυρίζει πίσω(δεν είναι της αναζωπύρωσης)

aries engineer
14-03-2008, 12:01 PM
1)Πλουτώνιοι τύποι (αντρες ή γυναίκες) βιώνουν οτι αφορα τα αισθήματα πολύ έντονα!Σ'αγαπάω ή σε μισώ,ασπρο-μαύρο κ.λ.π.Τις χλιαρότητες δεν μπορούν - και να προσπαθούν - να τις καταλάβουν...
2)Ακριβώς γιατί ξέρουν οτι η υπερβολή δεν είναι κατι που πολλοί δεν επικροτούν,δεν θέλουν να την δείχνουν....
3)Γι'αυτό συνήθως όλο αυτό βρίσκει διέξοδο μέσα απο πράξεις...δίχως πολλα λόγια!!!
Μία απ'αυτές είναι το σέξ που γιάυτούς αποτελεί συναιθηματική έκφραση,- την οποία αφήνουν να εκδηλωθεί με έντονο πάθος - αλλά και συναισθηματική κάλυψη.Αν διαισθανθεί οτι δεν καλύπτεται συναισθηματικά,με τον τρόπο που αυτός ξέρει (δηλαδή μέσα απο έντονα παθιασμένο σέξ=συναισθηματικη επιβεβαίωση)....θα υπομείνει κάμποσο τα χλιαρά,γιατι δεν του αρέσει καθόλου να προδίδει και να καταπατάει όρκους....όταν όμως βρεθεί στο δρόμο του κάποιος ή καποια να του θυμήσει το υψος και το βάθος...δύσκολα γυρίζει πίσω(δεν είναι της αναζωπύρωσης)
Σωστο!!!!!!!:bigsmile::bigsmile:Και να το ξαναδουμε και να ξαναπροσπαθησουμε...αφφφφ... .:wacko::wacko::wacko:και το χωρις πολλα λογιαα!!!!!!ναι ναι!!!!!!!

Pirate Jenny
14-03-2008, 04:41 PM

VerneigungVerneigun Πω πω, απολυτα σωστα ολα αυτα,ετσι ακριβως ειναι.Και οταν αποφασιζει να βαλει τελος σε μια σχεση η αλλη κατασταση,αυτο ειναι οριστικο,με ταφοπλακα απο πανω,τοσο οριστικο δηλαδη.

black moon
14-03-2008, 05:01 PM
VerneigungVerneigun Πω πω, απολυτα σωστα ολα αυτα,ετσι ακριβως ειναι.Και οταν αποφασιζει να βαλει τελος σε μια σχεση η αλλη κατασταση,αυτο ειναι οριστικο,με ταφοπλακα απο πανω,τοσο οριστικο δηλαδη.

Έχω και γώ πολύ Σκορπίο και ξέρω....:toung:

skorpion
14-03-2008, 05:03 PM
Δεν αρεσει στους σκορπιους να καταπαταει ορκους και να προδιδει! Αυτη ηταν πολυ σωστη κουβεντα

dominia77
14-03-2008, 05:11 PM
Δεν αρεσει στους σκορπιους να καταπαταει ορκους και να προδιδει! Αυτη ηταν πολυ σωστη κουβεντα
Δεν διστάζει όμως να το κανει ακόμη και κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες.
Είναι στο αίμα του. Ο αετός σηκώνει ψηλα το φίδι για να μην σερνεται στη γη και του δινει την ευκαιρία να δει τον κόσμο από ψηλά. Το φίδι όμως, γυρίζει και τον δαγκωνει.

black moon
14-03-2008, 05:38 PM
Δεν διστάζει όμως να το κανει ακόμη και κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες.
Είναι στο αίμα του. Ο αετός σηκώνει ψηλα το φίδι για να μην σερνεται στη γη και του δινει την ευκαιρία να δει τον κόσμο από ψηλά. Το φίδι όμως, γυρίζει και τον δαγκωνει.

O αετός(πνευμα) και το φίδι(χαμηλοδονητικά αισθήματα) είναι συμβολα του ίδιου του Σκορπιου.Το δάγκωμα συμβολίζει οτι το σώμα δεν αφήνει το πνεύμα να ανυψωθεί.Αυτή η πάλη του πάνω ή του κάτω(είπαμε είναι του ύψους ή του βάθους)γίνεται συνέχεια μέσα του.Είναι όμως το μόνο ζώδιο που κινήται και στα 3 επίπεδα (υποχθόνιος ,χθόνιος και αέρινος)με απίστευτη ευκολία.Γι'άυτό και συλλέγει και τις πιο πολλες πληροφορίες απο όλα τα αλλα(ο ντεντεκτιβ και ερευνητής εκεί παει)...δέν προδίδει..... :nea:

skorpion
14-03-2008, 06:17 PM
Σωστα black moon...

Πως να ανυψωθεις αν πρωτα δε συρθεις....Πως να αναγεννηθεις αν δε πεθανεις πρωτα... και πως να φτασεις στον ¨παραδεισο¨ αν δε περασεις πρωτα απο την ¨κολασηΆΆ

dominia77
14-03-2008, 06:45 PM
Σωστα black moon...

Πως να ανυψωθεις αν πρωτα δε συρθεις....Πως να αναγεννηθεις αν δε πεθανεις πρωτα... και πως να φτασεις στον ¨παραδεισο¨ αν δε περασεις πρωτα απο την ¨κολασηΆΆ
Αρκεί να μην παραμενεις στην κόλαση...
Εχει μια τάση ο σκορπιός να αυτο-βασανίζεται για να φτάσει στην επίγνωση, φαντάσου να αποφασίσει να το "μεταδώσει" τη γνωση του και στους γύρω!!!:dizzy:

skorpion
14-03-2008, 06:51 PM
Σιγουρα θα υπαρχουν σκορπιοι που θα μεινουν ΅κρυμμενοι΅ στο σκοταδι με την κακη εννοια αλλα ακομα κι αυτο θα το κανουν καλυτερα απο αλλους.....

Η εξυψωση δεν ερχεται ποτε μεσα απο ευκολες διαδικασιες...Αλλα ο σκορπιος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να την φτασει

Λιγοι μπορουν να καταλαβουν το βαθος του σκορπιου...αλλα αυτοι ειναι οι εκλεκτοι!!!

:cheesy:

zeta1987
14-03-2008, 06:56 PM
Αρκεί να μην παραμενεις στην κόλαση...
Εχει μια τάση ο σκορπιός να αυτο-βασανίζεται για να φτάσει στην επίγνωση, φαντάσου να αποφασίσει να το "μεταδώσει" τη γνωση του και στους γύρω!!!:dizzy:

Καλά από αυτοβασάνισμα οι σκορπιοί άλλο τίποτα...Γενικότερα και οι Πλουτώνιοι τύποι αλλά και οι άνθρωποι που έχουν έντονο το στοιχείο του Σκορπιού είναι ιδιαίτερα πολύπλοκοι...Είναι άνθρωποι που δεν θα μάθεις ποτέ τα πάντα από αυτούς.Τους βασανίζουν πολλά πράγματα και περνάνε πολλές "εσωτερικές διαμάχες"....Είναι πολύ αυστηροί με τον εαυτό τους,και δεν διστάζουν να αυτοτιμωρούνται...Και είναι λίγο φθορά όλο αυτό,δεν είναι;;;
Έχουν το κακό ή καλό (δεν ξέρω) να απαιτούν από τους άλλους να είναι ίδιοι με αυτούς και να έχουν τις ίδιες ανάγκες.Για αυτό δεν μένουν ποτέ ευχαριστημένοι...
Έχουν πολύ ένταση και ζούν ως το κόκκαλο τα πάντα...Μην τολμήσετε ποτέ να παίξετε και να γελάσετε μαζί τους...:blink:

zeta1987
14-03-2008, 07:02 PM
Λιγοι μπορουν να καταλαβουν το βαθος του σκορπιου...αλλα αυτοι ειναι οι εκλεκτοι!!!

:cheesy:

Όντως λίγοι μπορούν,αλλά μετά αυτοί βιώνουν μία απίστευτη κτητικότητα γιατί δίνουν πολύ βαθιά κομμάτια του εαυτού τους πιά οι Πλουτώνιοι....
Και ίσως κάποιος να ασφυκτιά...Πολύ ζήλεια!
Δεν έχει λίγο ή πολύ...Όλα ή τίποτα!
Θέλουν τον άλλον μόνο για εκείνους και κανείς να μην τον πλησιάζει!:weird:

skorpion
14-03-2008, 07:11 PM
Ολα ή τιποτα μαζι σου! Σε αυτο εισαι πολυ σωστη!
Η ζηλεια ελεγχεται...Ειναι ενα απ τα πλουτωνεια στοιχεια ελεγχου που πρεπει να ξεπερασει καθε σκορπιος. Αν και πιστευω οτι στους πλουτωνειους η ζηλεια δεν ειναι η κλασσικη ζηλεια εχει τη σημασια της συνεχης αποδειξης οτι καποιος ειναι αξιος να μοιραζεται τον συναισθηματικο του κοσμο, ειναι ο φοβος του του ξεμπροστιαζματος του συναισθηματικου κοσμου φοβουμενος οτι αφου οι αμυνες πεσαν ειναι πολυ ευκολο να πληγωθει και κατι τετοιο σε μια τετοια περιπτωση για τον σκορπιο θα βιωθει ως θανατος μια που ο συναισθηματικος κοσμος δυσκολα παραδιδεται γενικοτερα και ειναι κατι ιερο και με απολυτη ενταση και βαθος...Οταν καποιος κερδισει ομως την εμπιστοσυνη ενος σκορπιου, κατι το οποιο θελει περισσοτερο χρονο και ισως και κοπο σε σχεση με τους υπολοιπους ανθρωπους, τοτε ο ελεγχος εξασθενιζει...Παντως οπως και να χει ο σκορπιος εχει τοση δυναμη και βαθος και παθος που ο ιδιος δεν μπορει να συνειδητοποιησει και ποσο μαλλον καποιος αλλος παντα ενα κομματι του θα μενει ανικανοποιητο αυτη ειναι η καταρα του σκορπιου

dominia77
14-03-2008, 07:19 PM
Η ζηλεια ελεγχεται...Ειναι ενα απ τα πλουτωνεια στοιχεια ελεγχου που πρεπει να ξεπερασει καθε σκορπιος. Αν και πιστευω οτι στους πλουτωνειους η ζηλεια δεν ειναι η κλασσικη ζηλεια εχει τη σημασια της συνεχης αποδειξης οτι καποιος ειναι αξιος να μοιραζεται τον συναισθηματικο του κοσμο, ειναι ο φοβος του του ξεμπροστιαζματος του συναισθηματικου κοσμου φοβουμενος οτι αφου οι αμυνες πεσαν ειναι πολυ ευκολο να πληγωθει και κατι τετοιο σε μια τετοια περιπτωση για τον σκορπιο θα βιωθει ως θανατος μια που ο συναισθηματικος κοσμος δυσκολα παραδιδεται γενικοτερα και ειναι κατι ιερο και με απολυτη ενταση και βαθος...Οταν καποιος κερδισει ομως την εμπιστοσυνη ενος σκορπιου, κατι το οποιο θελει περισσοτερο χρονο και ισως και κοπο σε σχεση με τους υπολοιπους ανθρωπους, τοτε ο ελεγχος εξασθενιζει...Παντως οπως και να χει ο σκορπιος εχει τοση δυναμη και βαθος και παθος που ο ιδιος δεν μπορει να συνειδητοποιησει και ποσο μαλλον καποιος αλλος παντα ενα κομματι του θα μενει ανικανοποιητο αυτη ειναι η καταρα του σκορπιου
Φίλη σκορπίνα, ενας γνησιος πλουτωνιος τυπος δεν θα δείξει ποτε τη ζήλεια του, γιατί είναι απίστευτα εγωιστής. Ασχετα αν υπαρχουν οι Ουράνιοι "αναρχικοί" που το καταλαβαίνουν και γίνεται μαχη!!!!!!!!:nana:

zeta1987
14-03-2008, 07:21 PM

Απλώς έγραψες!!!:clapping:
Όντως η ζήλεια είναι ένα στοιχείο που βοηθά τον Σκορπιό να δεί αν έχει "επενδύσει" σωστά...

zeta1987
14-03-2008, 07:23 PM
Φίλη σκορπίνα, ενας γνησιος πλουτωνιος τυπος δεν θα δείξει ποτε τη ζήλεια του, γιατί είναι απίστευτα εγωιστής. Ασχετα αν υπαρχουν οι Ουράνιοι "αναρχικοί" που το καταλαβαίνουν και γίνεται μαχη!!!!!!!!:nana:

Μην είσαι σίγουρη!Ότι είναι εγωιστές,είναι πάρα πολύ.Θα στο δείξουν με τον τρόπο τους...Ή θα σου κάνουν σκηνή ή θα το πληρώσεις με άλλο τρόπο.Πχ θα σου φερθεί εντελώς άσχημα σε κάποια στιγμή και θα απορήσεις και εσύ και με την συμπεριφορά του!:nuts:

dominia77
14-03-2008, 07:27 PM
Μην είσαι σίγουρη!Ότι είναι εγωιστές,είναι πάρα πολύ.Θα στο δείξουν με τον τρόπο τους...Ή θα σου κάνουν σκηνή ή θα το πληρώσεις με άλλο τρόπο.Πχ θα σου φερθεί εντελώς άσχημα σε κάποια στιγμή και θα απορήσεις και εσύ και με την συμπεριφορά του!:nuts:
Κι όμως είμαι!!!
Εχουν χαρακτηριστική ικανότητα να κρυβονται, αλλα αν ζήσεις 10 χρονια με σκορπιο, ε τι στο καλο, κι αυτος θα χασει τη μαγεια του με το χρονο, και θα γινει προβλεψιμος!

skorpion
14-03-2008, 07:28 PM
Θα το δειξουν σιγουρα καποια στιγμη και ειδικα αν εχουν αρχισει να επενδυουν! Κι οπως ειπε και η Ζετα μπορει να το βγαλουν και σε ασχετη στιγμη! Δεν ειναι εγωιστες οταν φαινονται εγωιστες μεσα τους μπορει να εχουν πληγωθει περισσοτερο απ οτι ο αλλος απλα θελουν να εχουν ελεγχο και να κρατουν αμυνες για τους λογους που ειπα και παραπανω

black moon
14-03-2008, 07:28 PM
Σωστα black moon...

Perfect Perfect

dominia77
14-03-2008, 07:32 PM
Αυτή τη στιγμη που μιλαμε, ο Ερμής κανει 4 οψεις, και ανατέλλει η Παρθενος!
Πολυ χαιρομαι όταν υπαρχει ...λεπτομερής επικοινωνία!!!

zeta1987
14-03-2008, 07:34 PM
Κι όμως είμαι!!!
Εχουν χαρακτηριστική ικανότητα να κρυβονται, αλλα αν ζήσεις 10 χρονια με σκορπιο, ε τι στο καλο, κι αυτος θα χασει τη μαγεια του με το χρονο, και θα γινει προβλεψιμος!
Τι να πώ δηλαδή;;; Απορώ και εγώ!:laugh:Καλά το ότι έχουν και μία τρελή μυστικοπάθεια είναι γεγονός...Εγώ από προσωπική εμπειρία το έχω ζήσει και στο λέω αλλά και από χαρακτηριστικά που έχω και έγω.Αν και αυτό που μου λες καταντά πείσμα και όχι εγωισμός.Σίγουρα θα πρέπει να έχει και άλλες επιρροές αλλά το ότι μέσα του θα γίνεται έκρηξη ηφαιστείου....είμαι 100%σίγουρη!:unsure:

Θα το δειξουν σιγουρα καποια στιγμη και ειδικα αν εχουν αρχισει να επενδυουν! Κι οπως ειπε και η Ζετα μπορει να το βγαλουν και σε ασχετη στιγμη! Δεν ειναι εγωιστες οταν φαινονται εγωιστες μεσα τους μπορει να εχουν πληγωθει περισσοτερο απ οτι ο αλλος απλα θελουν να εχουν ελεγχο και να κρατουν αμυνες για τους λογους που ειπα και παραπανω

Όντως είναι μία στάση και μία συμπεριφορά που βγάζουν όταν πληγώνονται...:cry:

Pirate Jenny
14-03-2008, 08:30 PM
Έχω και γώ πολύ Σκορπίο και ξέρω....:toung:

Δεν εχω καθολου σκορπιο,μονο συνοδο ηλιου-πλουτωνα.Και κατι ακομα,ο Πλουτωνας σ αυτην τη θεση με κανει να αισθανομαι δεμενη ας πουμε ,με αυτους που φευγουν .Παντα πιστευα οτι οι αγαπημενοι ανθρωποι που εχουμε χασει ,ζουνε μεσα μας,τους κουβαλαμε μεσα μας,και οτι καποιος πεθαινει πραγματικα μονο οταν δεν εχει μεινει κανεις για να τον θυμαται. Ακομα και προγονους που δεν γνωρισα ποτε,μου αρεσει παντα να ρωταω γι αυτους,να τους φανταζομαι πως θα ηταν ,και μ αρεσει να πιστευω οτι με προσεχουν απο κει που ειναι,ψαχνω να βρω ολα αυτα που με συνδεουν μαζι τους.

zeta1987
14-03-2008, 08:48 PM
Δεν εχω καθολου σκορπιο,μονο συνοδο ηλιου-πλουτωνα.Και κατι ακομα,ο Πλουτωνας σ αυτην τη θεση με κανει να αισθανομαι δεμενη ας πουμε ,με αυτους που φευγουν .Παντα πιστευα οτι οι αγαπημενοι ανθρωποι που εχουμε χασει ,ζουνε μεσα μας,τους κουβαλαμε μεσα μας,και οτι καποιος πεθαινει πραγματικα μονο οταν δεν εχει μεινει κανεις για να τον θυμαται. Ακομα και προγονους που δεν γνωρισα ποτε,μου αρεσει παντα να ρωταω γι αυτους,να τους φανταζομαι πως θα ηταν ,και μ αρεσει να πιστευω οτι με προσεχουν απο κει που ειναι,ψαχνω να βρω ολα αυτα που με συνδεουν μαζι τους.

Αυτό που περιγράφεις είναι το συναίσθημα της μη επιφανειακότητας των συναισθημάτων των δεσμών αλλά αντίθετα του βαθύ δεσίματος το οποίο είναι τόσο δυνατό που τίποτε δεν το σπάει εύκολα.
Ιδιότητες με τις οποίες "συναλάσσεται" ο Σκορπιός αλλά και ταυτίζεται ο κυβερνήτης του Πλούτωνας!Μπορεί θεωρητικά να μην υπάρχει Σκορπιός στον χάρτη, άλλά η σύνοδος αυτή να προσδίδει και να χρωματίζει με λίγα κάποια τέτοια χαρακτηριστικά τον ήλιο σου..;)

silvestro
14-03-2008, 09:37 PM
Πολυ ωραια τα λετε κοριτσια και συμφωνω γιατι τ'αναγνωριζω μεσα μου.Εχω πιστει πια, πωs για να ξεφυγει κανειs απο τιs λεγομενεs ''αρνητικεs πλουτωνιεs ιδιοτητεs'',θα πρεπει ν'αρχισει να οραματιζεται το πεταγμα του Αετου που κρυβει μεσα του..

original72
14-03-2008, 10:13 PM
Νομιζω οτι ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα.Οντως ο Πλουτωνας ειναι κυβερνητης του Σκορπιου και του προσδιδει πλουτωνια χαραχτηριστικα αλλα οι καθ'αυτου πλουτωνιοι ειναι αυτοι που ο πλουτωνας κανει οψεις με τον ηλιο η με αλλους σημαντικους πλανητες.Εκει λοιπον δουλευει ο Πλουτωνας και αναλογα με τις οψεις δειχνει και το μεγεθος του και οχι σαν κυβερνητης που απλα δειχνει καποια χαραχτηριστικα του.Ο Πλουτωνας ειναι ο πιο βαρυς πλανητης και να τον δουλευεις σωστα χρειαζεται ιδιαιτερη εκπαιδευση και να εχεις φαει πολλα χαστουκια.

Pirate Jenny
14-03-2008, 10:18 PM
Αυτό που περιγράφεις είναι το συναίσθημα της μη επιφανειακότητας των συναισθημάτων των δεσμών αλλά αντίθετα του βαθύ δεσίματος το οποίο είναι τόσο δυνατό που τίποτε δεν το σπάει εύκολα.
Ιδιότητες με τις οποίες "συναλάσσεται" ο Σκορπιός αλλά και ταυτίζεται ο κυβερνήτης του Πλούτωνας!Μπορεί θεωρητικά να μην υπάρχει Σκορπιός στον χάρτη, άλλά η σύνοδος αυτή να προσδίδει και να χρωματίζει με λίγα κάποια τέτοια χαρακτηριστικά τον ήλιο σου..;)

Ναι,βεβαια,περα ομως απο τη δυναμη των συναισθηματων,αναφερθηκα πιο πολυ στην ιδιοτητα του ως θεος του κατω κοσμου.

skorpion
14-03-2008, 10:28 PM
Μα ο σκορπιος εχει τα πλουτωνια χαρακτηριστικα σαν ζωδιο και τις ιδιοτητες αυτου..Οταν λοιπον ο ηλιος σου ειναι στο σκορπιο το Εγω σου χρωματιζεται απ αυτα τα χαρακτηριστικα θες δε θες....Απλα μπορει να μην ειναι εμφανες....Σιγουρα οσο πιο εντονο πλουτωνα εχεις τοσο πιο πολυ επηρεαζεσαι ειδικα αν εχει επαφη με προσωπικους πλανητες και τα φωτα...Εμενα ας πουμε δε μου φαινεται γιατι εχω πολυ αερα και φωτια μονο Ηλιο Πλουτωνα και Κρονο εχω στον σκορπιο. Ο πλουτωνας κανει εναμιση τετραγωνο με ωροσκοπο, σεληνη και βορειο δεσμο σαν σκληρες οψεις. Δεν εχω ολες τις πλουτωνιες ιδιοτητες και λογικο κι ουτε ειναι ιδιατερα εμφανης η σκορπισια επιδραση ή η πλουτωνια, ομως σιγουρα υπαρχουν αφου παραμενω σκορπιος στο ζωδιο...Ασε που ο Πλουτωνας μου χει παρει σε συνοδους ως διελευση πολλους πλανητες στη σειρα μεχρι τωρα. Τεσπα ο Πλουτωνας οντως ειναι για γερα στομαχια και δεν ειναι και για χορταση...Φτανει τοσο που εχουμε αλλο δε θα παρουμε ευχαριστουμε!

Βασιλης Παπαδολιας
15-03-2008, 03:05 PM
Γι'αυτό συνήθως όλο αυτό βρίσκει διέξοδο μέσα απο πράξεις...δίχως πολλα λόγια!!!

Νομίζω, κορίτσια, αυτή είναι η απάντηση που ψάχνετε για το πώς θα εκδηλώσει ο Πλουτώνιος αυτό που αισθάνεται...

Aries&Libra
04-06-2008, 08:48 PM

Δε χρειάζεται να σας πω οτι πρόσφατα ο super Πλουτώνιος σύζυγός μου, μου εκμυστηρεύτηκε οτι στην αρχή της σχέσης μας, είχε κρυφτεί μια μέρα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου μου, προκειμένου να με τσεκάρει. Τρελλάθηκα!!! Του λέω: "και το κρατούσες μέσα σου 3 χρόνια;"
Ποιός ξέρει και τι άλλο έπεται...

bianca1993
05-06-2008, 03:31 AM
Διαβαζα ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που αναφερετε για τους Πλουτωνιους τυπους, και με εκπλησει το γεγονος οτι σε αρκετα απο αυτά βλέπω τον εαυτό μου.
Το προβλημα ειναι οτι νομιζω οτι εχω κυριως Κρονιο ωροσκόποιο :weird:

Εχω μόνο Αρη στον Σκορπιο σε συνοδο με το Μεσουρανημα και Πλουτωνα στον Σκορπιο στον 9ο οικο χιαστι με τη Σελήνη [στο Κριο αυτη]

Αρκουν αυτά για να προσδώσουν σε καποοιον Πλουτωνια χαρακτηριστικα ή υπαρχει και κατι που δε βλεπω??? :unsure:
[ημ.γεν. 16/01/1986 --08:05 π.μ.]

BlackOrWhat
05-06-2008, 09:33 AM
Διαβαζα ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που αναφερετε για τους Πλουτωνιους τυπους, και με εκπλησει το γεγονος οτι σε αρκετα απο αυτά βλέπω τον εαυτό μου.
Το προβλημα ειναι οτι νομιζω οτι εχω κυριως Κρονιο ωροσκόποιο :weird:

Εχω μόνο Αρη στον Σκορπιο σε συνοδο με το Μεσουρανημα και Πλουτωνα στον Σκορπιο στον 9ο οικο χιαστι με τη Σελήνη [στο Κριο αυτη]

Αρκουν αυτά για να προσδώσουν σε καποοιον Πλουτωνια χαρακτηριστικα ή υπαρχει και κατι που δε βλεπω??? :unsure:
[ημ.γεν. 16/01/1986 --08:05 π.μ.]

Πολύ καλή ερώτηση...ξέρει όμως κανείς τα ακριβή χαρακτηριστικά που διακρίνουν κάποιον Πλουτώνειο, Ουράνιο, Κρόνιο κτλ. (ή και τα ελάχιστα!!:weird:), τη στιγμή που όλοι μας έχουμε απ' όλα στο χάρτη...διότι νομίζω πως ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη περί του θέματος...δεν θα ήταν καλύτερα αρχικά να ορίσουμε αυτό??:weird:

exclusiveteam
05-06-2008, 12:53 PM
εγω εχω ηλιο, αφροδιτη, ερμη, δια,κρονο, λιλιθ, βορειο δεσμο, vertex και κρονο στον 8ο οικο.
Επισης ο κυβερνητης του ωροσκοπου μου (κρονος) βρισκεται και αυτος στον 8ο.
Εχω μεσουρανημα στον σκορπιο
ουρανο στον σκορπιο
καθως και 11ο οικο στον σκορπιο.
Θεωρουμε Πλουτωνιος τυπος???

Fotini Christodoulou
05-06-2008, 01:09 PM
εγω εχω ηλιο, αφροδιτη, ερμη, δια,κρονο, λιλιθ, βορειο δεσμο, vertex και κρονο στον 8ο οικο.
Επισης ο κυβερνητης του ωροσκοπου μου (κρονος) βρισκεται και αυτος στον 8ο.
Εχω μεσουρανημα στον σκορπιο
ουρανο στον σκορπιο
καθως και 11ο οικο στον σκορπιο.
Θεωρουμε Πλουτωνιος τυπος???

Αν υφίσταται τελικά Πλουτώνιος τύπος, ε αν δεν είσαι εσύ με τόσο τονισμένο 8ο αι Σκορπιό δεν ξέρω ποιός μπορεί να είναι:laugh:
Να υποθέσω οτι υπάρχουν και όψεις του Πλούτωνα ή ¶ρη με προσωπικούς πλανήτες- ιδιαίτερα με κρόνο-ήλιο;Αυτό θα έδινε ακόμα πιο εντονα την αίσθηση του Σκορπίσιου/Πλουτώνιου στοιχείου κατά την γνώμη μου πάντα.

:bigsmile:

may
05-06-2008, 01:45 PM
Aσχετο... :toung: αλλά τι πάθατε πάλι με τον Πλούτωνα κ τους Πλουτώνιους τύπους;;; :blink:

exclusiveteam
05-06-2008, 01:58 PM
εχω οψεις αρη

εξαγωνο με κρονο
εξαγωνο με ηλιο
εξαγωνο με αφροδιτη
εξαγωνο με ερμη
εξαγωνο με ουρανο

αλλα και τεραγωνο με πλουτωνα και ωροσκοπο

Fotini Christodoulou
05-06-2008, 02:30 PM
εχω οψεις αρη

εξαγωνο με κρονο
εξαγωνο με ηλιο
εξαγωνο με αφροδιτη
εξαγωνο με ερμη
εξαγωνο με ουρανο

αλλα και τεραγωνο με πλουτωνα και ωροσκοπο

Αν μη τι άλλο όπως ειπα και πρίν θα έχεις έντονα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του Σκορπιου. Ευχαριστώ για την παράθεση των όψεων.:bigsmile:

friary
05-06-2008, 04:48 PM
Aσχετο... :toung: αλλά τι πάθατε πάλι με τον Πλούτωνα κ τους Πλουτώνιους τύπους;;; :blink:

Στα υπόγεια είναι η θέα :cheesy:

Τι να ασχολούμαστε με ξενέρωτους?? :toung:

Dell Piero
05-06-2008, 05:12 PM
Βρε κάτσε φρόνιμα. Και δες ταινία με τα βαμπιρ, τί παθαίνουν όταν βλέπουν το φως :love:

may
05-06-2008, 05:36 PM

Βρε κάτσε φρόνιμα. Και δες ταινία με τα βαμπιρ, τί παθαίνουν όταν βλέπουν το φως :love:

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον Kωστή... :bigsmile:
Aν κ άκρως πλουτώνια...

skorpion
05-06-2008, 08:43 PM
Υπαρχουν και Blade ομως εκτος απ τα βαμπιρ χα χα χα! 2 σε 1 !!!

friary
06-06-2008, 08:25 AM
Α sorry παιδιά, δεν είχα καταλάβει πως Πλουτώνιος=Νονσφεράτου :toung:

aries engineer
06-06-2008, 09:48 AM
Δεν ξερω παιδια..εγω εχω αντιθεση Ηλιου με Πλουτωνα και Σκορπιο στον 8ο..και στις σχεσεις μου δρω σαν Υδροχοος..ουτε προσκολλησεις ουτε ζηλιες και γενικα χαλαρα και αν κατσει και αν δεν κατσει παμε για αλλα...Βεβαια αυτη η αντιθεση ισως ευθυνεται για τις εσωτερικες διαμαχες που με ταλανιζουν κατα καιρους και για αυτην την εναλλαγη διαθεσεων δηλ.τη μια στιγμη επιθυμω την απομονωση,την ενδοσκοπηση , το σκαλισμα των σκα..ων μου που λεω και εγω και την αλλη την αναγκη για φως για χαλαρη και χαρουμενη κατασταση κλπ κλπ κλπ ..δεν ξερω δεν ξερω...

christina20
25-04-2009, 07:47 PM
Γειά σας και από εμένα.

Μετά την 85η φορά που διαβάζω το συγκεκριμένο άρθρο πήρα επιτέλους την απόφαση να γράψω κάτι και εγώ.

Πρώτα από όλα, σε πολλά discussion threads όπως και στο συγκεκριμένο προκύπτει το ερώτημα "Με βάση ποια κριτήρια κάποιος είναι πλουτώνιος/κρόνιος/άρειος/ μερκούριος κ.α.;"

Η πιο απλοϊκή μου σκέψη κατευθύνεται σε κυρίαρχο οίκο/πλανήτη/ζώδιο/όψεις ως κριτήρια σε ένα ωροσκόπιο (τα βρήκα μέσα από το astro.com επιλέγοντας Pullen charts). Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό δρόμο (σαν σκεπτικό) και σαν εργαλείο (Pullen μέθοδος). Θα ήθελα λιγάκι τη γνώμη σας πάνω σε αυτό.

Και για να μην βγω offtopic οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι και εγώ εν μέρει πλουτώνια (κυρίως όμως ποσειδώνια, τονισμένος 12ος και ποσειδώνας στον 1ο) αφού έχω πολύ σκορπιό στο χάρτη μου και με μια σκορπιοσεληνούλα στο 10ο σπιτάκι που κάνει συχνά πυκνά αισθητή την παρουσία της.

Για να μην επαναλαμβάνω όσα έχουν ήδη ειπωθεί το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι οι Πλουτώνιοι τύποι είναι αυτοί που λαχταράνε περισσότερο ένα αγνό αθώο χάδι αλλά δε θα επιτρέψουν ποτέ στο εαυτό τους να το δείξουν και δε θα δεχτούν και κάτι λιγότερο από αυτό που επιθυμούν (το γνωστό ή όλα ή τίποτα). Καταβάθος γουστάρουν την αγνότητα στα συναισθήματα με τη διαφορά (σε σχέση με τους υπολοίπους) ότι θεωρούν ότι η αγνότητα προέρχεται μέσα από ακραίες και σκοτεινές καταστάσεις (αναγέννηση δηλαδής).

Επιθυμούν και σε ακραίο βαθμό μάλιστα (με τρόπο διαφορετικό σε σχέση με τους αφροδίσιους που εκεί έχει να κάνει με αρμονία και πόθο) αλλά δε θα επιτρέψουν ποτέ στον εαυτό τους να εκτεθεί. Εχετε σκεφτεί για πιο λόγο το παθιασμένο έχει συνδεθεί με πλουτώνιους ;;;Γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να εκφραστούν - να εκτεθούν.

Μια εικόνα μου έρχεται κάθε φορά που διαβάζω για πλουτώνιες συμπεριφορές.

Δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα σε αγκαλιάσει ή θα σε φιλήσει τρυφερά, θα σου ρίξει απλά ένα βλέμμα προσεκτικά όταν κανένας δε θα κοιτάει ούτε καν εσύ και θα τα πει όλα μέσω αυτού.

Είναι αυτός που θα σου μιλήσει άσχημα και δε θα σου χαιδεψει τα αυτιά όταν εσύ αισθάνεσαι ράκος γιατί απεχθάνεται την αδυναμία, την οσμίζεται από μακριά.

Μπορεί όλο αυτό το παιχνιδάκι του τύπου "είσαι χάλια;σε κάνω πιο χάλια για να δω πόσο αντέχεις" να είναι σαδιστικό αλλά για τον πλουτώνιο είναι η βάση του σεβασμού του. Ο πλουτώνιος πικραίνεται όταν δει ότι ο αλλός δεν μπορεί να "σηκωθεί' από μια κατασταση που τον έχει ρίξει και αυτό γιατί στα μάτια του εμφανίζεται σαν κάτι λιγότερο από αυτό που θα μπορούσε να είναι.

Θα μου πείτε τώρα "Καλά είναι και αυτός λόγος για να συμπεριφέρεται έτσι;;Ολοι κάποια στιγμή πέφτουμε." Για αυτόν το θέμα είναι πόσες φορές καποιος θα σηκωθεί και όχι το πόσες θα πέσει. Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει το βλέμμα Πλουτώνιων όταν τους βάζεις στη θέση τους. Εχουν μια ικανοποίηση και ένα θαυμασμό απέναντι στον άλλον που δε συγκρίνεται με το μεγαλύτερο κομπλιμέντο.

Ετσι εκδηλώνονται αργά σταθερά τελείως εσωτερικά και με πολύ τραχύ τρόπο. Ειναι παροιμιώδης η αύρα τους. Απόμακροι, μυστηριώδεις και σκληροί αλλά ο αληθινός τους εαυτός φανερώνεται σε στιγμές απομόνωσης. Εκεί που θα δείτε ένα μικρό παιδί να ζητάει επίμονα ένα τρυφερό και αθώο άγγιγμα μέσα στα σκοτάδια.

Φιλικά Χριστίνα.

P.S.: Μου βγήκε λιγουλάκι μεγάλο το σχόλιο μου. Ελπίζω να μην σας κουράσα. Απλές σκέψεις και παρατηρήσεις είναι από αυτά που διάβασα, είδα και βίωσα. Ετσι για να μην λέμε μόνο τις εκφοβιστικές διαστάσεις ενός πλουτώνιου.

MARJORY
26-04-2009, 03:29 AM
καλημερα κ απο εμενα.αποψη μου ειναι πως ο πλουτωνιος δεν σου αφηνει περιθωρια να τον εμπιστευτεις γιατι διασκεδαζει βλεπωντας σε να βρισκεσαι σε κατασταση αμφιβολιας....επισεις του αρεσουν τα παιχνιδια "υπομονης"που σε φτανουν στα ορια και αμεσως μετα μαζευονται...γι αυτον ομως αυτο σημαινει η φραση"σε γνωριζω!"νομιζω πως εχω εντονο πλουτωνα στον 6ο οικο με αρκετες οψεις μεταξυ αυτων και με κυβερνητη 5ου της διασκεδασης,και μπορω να πω οτι τα συνηθιζω τετοια τσεκαρισματακια:toung:

christina20
26-04-2009, 01:47 PM
καλημερα κ απο εμενα.αποψη μου ειναι πως ο πλουτωνιος δεν σου αφηνει περιθωρια να τον εμπιστευτεις γιατι διασκεδαζει βλεπωντας σε να βρισκεσαι σε κατασταση αμφιβολιας....επισεις του αρεσουν τα παιχνιδια "υπομονης"που σε φτανουν στα ορια και αμεσως μετα μαζευονται...γι αυτον ομως αυτο σημαινει η φραση"σε γνωριζω!"

Καλημέρα.

Θα συμφωνήσω με όλα αυτά που έγραψες αγαπητή Marjory. Απλά για να ξεσκεπάσω τους πλουτώνιους :toung: θα προσθέσω ότι η πηγή αυτού του παιχνιδιού υπομονής πηγάζει από εσωτερική ανασφάλεια και έλλειψη εμπιστοσύνης στους άλλους. Είναι το κλασσικό "1 καλό λέω 10 άσχημα μετά" έτσι για να μην παίρνει πολύ αέρα ο άλλος και να μην εκτίθενται οι ίδιοι. Πρόσφατα είχα μια παρόμοια συζήτηση με την κολλητή μου που συμπεριφέρεται αρκετά πλουτώνια (σε αισθηματικό επίπεδο) και της επισήμανα το εξής: "Καλά ειναι αυτά τα παιχνίδια, εγείρουν πολύ παθιασμένες καταστάσεις αλλά δεν μπορούν να φέρουν την πολυπόθητη ισορροπία στις σχέσεις. Πάντα θα υπάρχει ένα κλίμα καχυποψίας και εξουσίας."

Για αυτό, αυτό που έχω να συμβουλέψω τους πλουτώνιους (και να τα ακούσω και εγώ με τη σειρά μου) είναι ότι κάποια στιγμή αυτά τα σκορπίσια παιχνιδάκια εξουσίας και υπομονής να πάρουν τέλος και να αντικατασταθούν από ιδιότητες του δίπολου τους (Ταύρου), δηλαδή από αισθησιασμό, αφοσίωση και αγάπη. Γιατί κακά τα ψέμματα, οι πλουτώνιοι με αυτή τους τη στάση στερούν από τον εαυτό τους όμορφα συναισθήματα που και οι ίδιοι λαχταρούν.

Φιλικά Χριστίνα

zoze
26-04-2009, 08:05 PM
Πολύς λόγος για τους Πλουτώνιους και τους Σκορπιούς!!!
Μάλλον μας γεμίζουν με δέος και μας αποσπούν την προσοχή, είναι πραγματικά τρελοκομεία!!! :toung:

Πάντως επειδή γνωρίζω αρκετούς σκορπιούς και πλουτώνιους (κι ίσως ανάμεσά τους κι ένα μέρος του εαυτού μου με σύνοδο ωροσκόπου-Πλούτωνα και τα 2/3 του πρώτου οίκου μου στον Σκορπιό μ' έναν Δία μέσα του και μάλιστα Ανάδρομο που να επεκτείνει τα χαρακτηριστικά του σ΄ένα πιο εσωτερικό κι εκλεπτυσμένο πεδίο), έχω να πω ότι οι περιγραφές που δόθηκαν παραπάνω απ' ολα σχεδόν τα μέλη είναι αντιπροσωπευτικά!

Αυτό που έχω να πω είναι ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ πιο απλά για τα άτομα αυτά αν ασχοληθούν με το διαλογισμό, τη γιόγκα ή άλλα συστήματα αυτογνωσίας προκειμένου να φωτίσουν τις σκιές τους!

'Ανάβεις ένα μικρό κεράκι και το σκοτάδι εξεφανίζεται΄
Ας θυμηθούμε και τον άθλο του Ηρακλή στην αντίστοιχη δοκιμασία του σκορπιού.

Κι όταν μιλάω για σκιές αναφέρομαι στην αρνητική εκδοχή των χαρακτηριστικών τους όταν δηλ. υπάρχει η τάση για σαδο-μαζοχιστικές συμπεριφορές!

Γιατί αν διευρύνουμε τους ορίζοντές μας θα δούμε ότι το σκοτάδι δεν είναι από μόνο του κάτι κακό! Ίσως να το φοβόμαστε λιγάκι αλλά είναι κι αυτό απαραίτητο!
Ας μη ξεχνάμε ότι δουλεύουμε στο φως της μέρας αλλά ξεκουραζόμαστε τη νύχτα!
Ή η διαδικασία της θρέψης και της γέννησης γίνεται σε σκοτάδι! Ένα βρέφος βρίσκεται σε απόλυτο σκοτάδι μες την κοιλιά της μάνας του!

Απλά θέλω να πω ότι ακόμα και το σκοτάδι μπορεί να γίνει απαλό σαν βελούδο, αναγκαίο και χαλαρωτικό!
Ακόμα και τώρα που γράφω το μόνο φως στο δωμάτιο είναι ένα μικρό πορτατίφ στην άκρη του δωματίου! Με χαλαρώνει απίστευτα!

Επίσης η πλουτώνια ενέργεια, αυτή η γεμάτη ένταση δύναμη δεν είναι από μόνη της ούτε καλή ούτε κακή! Η ίδια φωτιά μπορεί να μας ζεστάνει αλλά κι η ίδια φωτιά μπορεί να μας κάψει!
Έτσι λοιπόν η χρήση που της κάνουμε είναι αυτή που μετράει!

Μες την ''τρελή'' κοινωνία που ζούμε, μερικές φορές ίσως να χρειάζεται ακόμα και να επιστρατεύσουμε την πλουτώνια ενέργεια και να αμολύσουμε το κρυμμένο 'λυκόσκυλό' μας προκειμένου να προστατεύσουμε τον εαυτό μας ή τους δικούς μας π.χ. τα παιδιά μας!

Και για να μάθουμε να τη χρησιμοποιούμε σωστά και συνετά από τη μια πιστεύω ότι χρειάζεται χρόνος κι εμπειρία αλλά από την άλλη και μεγαλύτερη προσπάθεια για διεύρυνση της κατανόησης και της συνείδησής μας!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-04-2009, 09:57 AM
ωραια τα ειπε και η Χριστινα και ο ζοζε:bigsmile:
μονο που με την χριστινα θα διαφωνισω οτι οι πλουτωνιοι δεν μπορουν να ειναι τρυφεροι
και γενικα ολες οι εκδηλωσεις τους με φιλακια και αγκαλιτσες..
φυσικα και ειναι...και πολυ μαλιστα..
σε αγκαλιαζουν τρυφερα σου λενε λογια παθους και σε τυλιγουν στο μυστιριο τους..
και μετα σου σπανε τα κοκκαλα :nuts:
Ζοζε μεσα στα σκοτεινα φωτακια με τους απαλους χρωματισμους
σε πνιγουν με την πλουτωνεια συμπεριφορα τους οι πλουτωνειοι:laugh:
Απλα μπορουν και ετσι ..
μπορουν και αλλιως ...
και φυσικα μπορουν και τα συνδιαζουν και τα δυο μαζι τελεια...:bigsmile:
Φοβου τους Πλουτωνειους και δωρα φεροντας...:toung:

κουκι:love:

loulakopia
29-04-2009, 09:57 PM
εγω που εχω πλουτωνα εξαγωνο με ποσειδωνα τριγωνο με σεληνη τριγωνο με ηλιο τετργωνο με ερμη να τονισω ο πλουτωνας ειναι στον σκορπιο στον 2ο κ στο 8 ιοκο εχω β.δ στον κριο....θεωρουμε πλουτωνια....

loulakopia
29-04-2009, 10:04 PM
επισης ο σκορπιος εχει ακμη στον 3ο οικο μου..

IZAMPELA
30-04-2009, 12:09 AM
καλησπερα ειμαι ιχθυς με ωροσκοπο σκορπιο στις 23 μοιρες σκορπιου εχω την σεληνη μου στον σκορπιο και τον ποσειδωνα η σεληνη μου ειναι στον 1 οικο και κανει συνοδο με τον δια που ειναι στον τοξοτη ο πλουτωνας ειναι στην παρθενο στον 9ο οικο αναδρομος και κανει αντιθεση με τον ηλιο και τον ερμη που τους εχω στους ιχθυς στον 4οικο η αφροδιτη μου ειναι στον κριο και στον 4 οικο ο αρης μου ειναι στους διδυμους στο 7 οικο που εχει ακμη στον ταυρο και κανει αντιθεση με τον δια μου που ειναι στον 1 οικο και στον τοξοτη ο κρονος μου ειναι στον αιγοκαιρο στον 2 οικο ερωτηση τωρα τελικα ειμαι πλουτωνιος τυπος η σεληνιακος η τοξοτησιος?

πρεπει να σας αναφερω οτι ο ποσειδωνας αναδρομος στον 12 οικο στον σκορπιο

επισης και ο ουρανος μου αναδρομος στον 9 στον λεοντα

Pirate Jenny
30-04-2009, 03:10 PM
καλησπερα ειμαι ιχθυς με ωροσκοπο σκορπιο στις 23 μοιρες σκορπιου εχω την σεληνη μου στον σκορπιο και τον ποσειδωνα η σεληνη μου ειναι στον 1 οικο και κανει συνοδο με τον δια που ειναι στον τοξοτη ο πλουτωνας ειναι στην παρθενο στον 9ο οικο αναδρομος και κανει αντιθεση με τον ηλιο και τον ερμη που τους εχω στους ιχθυς στον 4οικο η αφροδιτη μου ειναι στον κριο και στον 4 οικο ο αρης μου ειναι στους διδυμους στο 7 οικο που εχει ακμη στον ταυρο και κανει αντιθεση με τον δια μου που ειναι στον 1 οικο και στον τοξοτη ο κρονος μου ειναι στον αιγοκαιρο στον 2 οικο ερωτηση τωρα τελικα ειμαι πλουτωνιος τυπος η σεληνιακος η τοξοτησιος?

πρεπει να σας αναφερω οτι ο ποσειδωνας αναδρομος στον 12 οικο στον σκορπιο

επισης και ο ουρανος μου αναδρομος στον 9 στον λεοντα

Aπ' τη ζαλάδα που μ' επιασε, θα υποθέσω ότι είστε Ποσειδώνιος τύπος.

kplani
30-04-2009, 03:30 PM
Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγκυμονείτε! Είναι επιστημονικότερο!

IZAMPELA
30-04-2009, 11:10 PM
Xa xa xaΕχετε πλακα σας μπερδεψα ε? τι να κανω ουτε εγω μπορω να καταλαβω τι ειμαι παντως ποσεδωνιος τυπος αποκλειεται γιατι ειμαι επιθετικη στον λογο ενω τα ψαρακια ειναι ηρεμα Μια ζωη κινιομουν στην καλωσυνη και στην κακια ισως να παιζει ρολο η σεληνη στον σκορπιο.Αλλα μετα το φιλοσοφουσα και σε αυτους που φερομουν ασκημα το μετανιωνα και ειμουν γενναιοδωρη ισως απο τον δια μου στον τοξοτη ΙΣΩΣ λεω ισως χα χα χα χα εχετε χιουμορ και μου αρεσει

IZAMPELA
30-04-2009, 11:23 PM
για να σοβαρευτω πιστευω οτι ο πλουτωνειος τυπος αυτος που εχει τον ηλιο στον σκορπιο ειναι μυστικιστης σταθερος βαθυ ατομο κτητικο και ιντριγκαδορικο παντα βρισκετε στο παρασκηνιο να κινει τα νηματα και ειναι οπαδος του ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ.Φτανει μεχρι τον πατο και ξαναγεννιετε σαν τον ΦΟΙΝΙΚΑ μεσα απο τις σταχτες του.Το αποφθεγμα του ειναι ΟΛΑ η ΤΙΠΟΤΑ.Οταν καποιος εχει ωροσκοπο στον σκορπιο αυτο δεν ειναι απο την πρωτη στιγμη εμφανες γιατι μπορει ο ηλιος του να ειναι σε αλλο ζωδιο ειναι ομως το ατομο που θα δωσει την μαχη μεχρι την τελευταια στιγμη ειναι σαν τον πολεμιστη που ενω ειναι λαβωμενος δεν κανει αναδρομες πριν φυγει απο τον ματαιο αυτον κοσμο αλλα ειναι ο πολεμιστης που θα κοιταξει να παρει μαζι του οσους μπορει.Ετσι εγω αισθανομαι που εχω τον ωροσκοπο μου στον σκορπιο και ενω δειχνω αδυναμη και βολικη στους αλλους γιατι και αυτο ειμαι οταν πρεπει να παρω αποφασεις σε ολους τους τομεις της ζωης ειμαι καθετη αμειλικτη και πολυ σκληρη οποτε ξαφνιαζονται και λενε παιδι μου εσυ εισουν βολικη πως εγινες μεγαιρα. Ετσι λοιπον ειναι ο ωροσκοπος σκορπιος οπουδηποτε ευρισκεται ο ηλιος τους και ο ωροσκοπος ειναι αυτος που καθοριζει πως σε βλεπουν οιαλλοι και οχι ο ηλιος που ειναι πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σουΕνω ο ηλιος στον σκορπιο δειχνει ολα τα ανωτερω απο την πρωτη στιγμη.Και κατι αλλο βαλτε το χερι στην καρδια οσοι εχετε ωροσκοπο σκορπιο με ενα σκορπιο στον ηλιο η θα σκοτωθειτε η θα ειναι ο ερωτας της ζωης σας.Εχω σκοτωθει με ολους τους σκορπιους σε ολες τις φασεις ισως γιατι ειμαι περισσοτερο πλουτωνεια απο οσο ο ηλιος μου .Ευχαριστω

loulakopia
30-04-2009, 11:33 PM
αχ ιζαμπελα αν και νεο μελος βλεπω γνωριζεις αρκετα... για τις δικες μου οψεις τι εχεις να πεις με θεωρεις πλουτωνια?

loulakopia
30-04-2009, 11:34 PM
τριγωνο πλουτωνα με ηλιο με σεληνη κ εξαγωνο με ποσηδωνα κ ενα τετργωνο με ερμη ο πλουτωνας ειναι στο σκορπιο στον 2ο οικο....

ATTARTH
01-05-2009, 01:38 AM
Xωρις να ειμαι ειδικος το τριγωνο πλουτωνα και ηλιου σημαινει οτι εισαι ενα ατομο δυναμικο εχεις ηγετικες ικανοτητες αλλα δεν σε ενδιαφερει η ηγεσια.Εισαστε δικαιοι και αγωνιζεστε για τα δικαιωματα των αλλων.Μπορει να μην συμφωνεις με τους αλλους αλλα τους καταλαβαινεις.Τριγωνο με σεληνη Εισαι ατομο εμπιστοσυνης αφωσιομενο και εχεις ευρυ φιλικο κυκλο.Εχεις μαγνητισμο και εισαι πολυ προστατευτικη με τους αλλους ξερεις τα ορια σου.Σου αρεσει να ασχολεισαι με τους ανθρωπους και την ψυχη τους γιαυτο και θα μπορουσες να εισαι μια καλη ψυχολογος.εξαγωνο με ποσειδωνα δινει ατομο κοινωνικα ευαισθητοποιημενο γεματο συμπονοια για τους ανθρωπους.Μπορεις να δουλεψεις με ομαδες προσφεροντας προσωπικη εργασια η διαλογισμο και πνευματικοτητα τετραγωνο με ερμη δειχνει ρεαλισμο η ομιλια σου πολλες φορες ειναι σκληρη και σε φερνει σε συγκρουση με το περιβαλλον σουΤο προβλημα σου ειναι οτι θελεις να επιβαλεις και να διαμορφωνεις το περιβαλον σου οπως εσυ πιστευεις.Μερικες φορες εισαι σε συγχιση ως προς τις αποφασεις που πρεπει να παρεις οταν περιβαλεσαι απο ατομα που δεν εχεις εμπιστοσυνη οσο αφορα τον σκορπιο στον 2 οικο αυτο σημαινει οτι εχεις στοχο την αποκτηση πλουτου και δυναμης ειτε μεσω εξουσιας ειτε μεσω ελεγχου.Εχεις ανεπτυγμενη την κτητικοτητα σε υλικα πραγματα και σε ατομα και τεινεις να εξισωνεις την εξουσια με το πλουτο εισαι σε θεση για να αποκτησεις χρηματα να κανεις παρναμες πραξεις και υποπτες συνναλαγες ηθικου χαρακτηρος πχ πορνειας λογω της συγκεντροτικης τασης σου μπορει να παρουσιασεις εντονη φιλαργυρια.ο πλουτωνας στον 2 οικο προετοιμαζει το ατομο να κατανοησει την ασημαντοτητα της υλης μεσα απο απωλειες πρεπει δηλαδη να χασεις πολλα υλικα και ηθικα για να καταλαβεις και να γινεις καλυτερο ατομο αυτα δεν ειμαι και αστρολογος

loulakopia
01-05-2009, 10:12 AM
σε ευχαριστω πολυ Αταρτη...ομως πανω κατω περιπου την σημασια τις καθε οψης την γνωριζα αυτο που ηθελα να μαθω ειναι αν αυτες οι οψεις μου προσδιδουν και τον εντονο μαγνιτισμο και ερωτισμο που εχει ο σαν στιχοια ο πλουτωνας...καλημερα.

Μητσάκος
01-05-2009, 11:37 AM
σε ευχαριστω πολυ Αταρτη...ομως πανω κατω περιπου την σημασια τις καθε οψης την γνωριζα αυτο που ηθελα να μαθω ειναι αν αυτες οι οψεις μου προσδιδουν και τον εντονο μαγνιτισμο και ερωτισμο που εχει ο σαν στιχοια ο πλουτωνας...καλημερα.

Αν περιμένεις από τις όψεις να σου δείξουν αν έχεις ...μαγνητισμό και ερωτισμό, μάλλον πρέπει να το ψάξεις λίγο περισσότερο, υπάρχουν και "κρυφά" σημεία του χάρτη, όπως οι Κένταυροι, που όμως δίνουν ό,τι δίνουν μέσω επώδυνων καταστάσεων :bigsmile:

loulakopia
01-05-2009, 02:25 PM
εσενα η γνωμη σου ποια ειναι απο τα παραπανω που εχω παραθεσει επισης εχω ξεχασει και τον β.δ μου στον 8ο στον κριο. αν θελεις βοηθησεμε λιγο με τα κρυφα σημεια που ανεφερες γιατι δεν γνωριζω καθολου και αν υπαρχει και κατι που μπορεις να με παραπεμψεις να διαβασω...επισης αν υπαεχει και καποιο αρθρο για τον πλουτωνα γιατι το βαζω στην αναζητηση και δεν μου βγαζει κατι....

Δείμων
01-05-2009, 03:59 PM
Όταν χρησιμοποιούμε την αναζήτηση γράφουμε τις λέξεις σωστά ορθογραφημένες, σωστά τονισμένες, και με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα εάν χρειάζεται (π.χ. για πλανήτες, ονόματα κλπ.)

Αστρολογία για όλους - Αποτελέσματα Αναζήτησης (http://www.myhoroscope.gr/search.php?searchid=759727)

Αστρολογία για όλους - Αποτελέσματα Αναζήτησης (http://www.myhoroscope.gr/search.php?searchid=759729)

Επίσης, για πιο εξειδικευμένη και στοχευμένη αναζήτηση (άρα πιο περιορισμένα αποτελέσματα) χρησιμοποιούμε την Αναλυτική αναζήτηση (http://www.myhoroscope.gr/search.php) (στο μενού Νέες Δημοσιεύσεις επάνω αριστερά). Κάνε μια μικρή εξάσκηση για το πώς δουλεύει, και θα ανακαλύψεις θησαυρούς που δεν φαντάζεσαι....

Ένας Πλουτώνιος. :toung:

ATTARTH
01-05-2009, 06:22 PM
Μητσακο καλησπερα οπως και στους υπολοιπου καλο μην και καλη πρωτομαγια.Η αστρολογια απο οτι εχω καταλαβει σου προτεινει τασεις τι να αποφυγεις και τι οχι Συν ΑΘΗΝΑ και χειρα κινει ελεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοιΟλοι οι πλουτωνιοι τυπου ειτε σαν ηλιο στον σκορπιο ειτε σαν ωροσκοπο ειτε στον 8 οικο με πολλους πλανητες ειναι μαγνητικοι και πολυ σεξουαλικοι βεβαια παιζουν ρολο και αλλοι πλανητες οπως πχ για την γυναικα η σεληνη της διοτι ερωτας χωρις ψυχη ειναι ωμο σεξ παιζει ρολο ο ηλιος και πολλα αλλα ακομα που δεν γνωριζω γιατι ειμαι μια απλη θιασωτης της αστρολογιας .

Δείμων
01-05-2009, 08:15 PM
Κοίταξε, για κάθε δράση υπάρχει η αντίδραση, για κάθε πόλο το συμπλήρωμα κλπ. Έτσι ορίζεται η ισορροπία και η αρμονία. Μιας και όλα λοιπόν κινούνται σε κύκλο, οφείλουμε να είμαστε ανοιχτόμυαλοι. Δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα λέγοντας αυτό είναι το σωστό - αυτό είναι το λάθος, αυτό είναι το καλό - αυτό είναι το κακό. Δεν πρέπει δηλαδή να «κλισεδοποιούμε» ολόκληρο τον κόσμο σύμφωνα με τα δικά μας μετρα και σταθμά, ήτοι σύμφωνα με τον δικό μας χαρακτήρα και προσωπικότητα (*)

Κάποιος για παράδειγμα που σε μία σχέση γυρεύει κυρίως σεξ θα βρεί (ή οφείλει να βρει) ένα ταίρι με τα ίδια χαρακτηριστικά προτεραιότητες και αντιλήψεις αλλοιώς ή πρέπει να γνωρίζουμε ότι απλά συλλέγουμε εμπειρίες από επιλογή, ή ότι απλά σύντομα θα επέλθει η ρήξη με τα συνεπακόλουθά της. Σε κάθε περίπτωση η γνώση είναι αυτή που βοηθάει, και η αστρολογία μπορεί να συνδράμει σε αυτήν, αλλοιώς πάντα υπαρχει το ανάλογο κόστος: χρόνος, πόνος.

Αυτό ακριβώς το θέμα ενέσκηψε πρόσφατα και σε άλλη συζήτηση (http://www.myhoroscope.gr/83363-post67.html). Καλό είναι να το πάρουμε σοβαρά υπ όψη μας....

(*) Ο χαρακτήρας είναι εγγενής, η προσωπικότητα διαμορφώνεται με τον χρόνο και τις εμπειρίες (επίκτητη).

cancerian
01-05-2009, 10:54 PM
για να σοβαρευτω πιστευω οτι ο πλουτωνειος τυπος αυτος που εχει τον ηλιο στον σκορπιο ειναι μυστικιστης σταθερος βαθυ ατομο κτητικο και ιντριγκαδορικο παντα βρισκετε στο παρασκηνιο να κινει τα νηματα και ειναι οπαδος του ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ.Φτανει μεχρι τον πατο και ξαναγεννιετε σαν τον ΦΟΙΝΙΚΑ μεσα απο τις σταχτες του.Το αποφθεγμα του ειναι ΟΛΑ η ΤΙΠΟΤΑ.Οταν καποιος εχει ωροσκοπο στον σκορπιο αυτο δεν ειναι απο την πρωτη στιγμη εμφανες γιατι μπορει ο ηλιος του να ειναι σε αλλο ζωδιο ειναι ομως το ατομο που θα δωσει την μαχη μεχρι την τελευταια στιγμη ειναι σαν τον πολεμιστη που ενω ειναι λαβωμενος δεν κανει αναδρομες πριν φυγει απο τον ματαιο αυτον κοσμο αλλα ειναι ο πολεμιστης που θα κοιταξει να παρει μαζι του οσους μπορει.Ετσι εγω αισθανομαι που εχω τον ωροσκοπο μου στον σκορπιο και ενω δειχνω αδυναμη και βολικη στους αλλους γιατι και αυτο ειμαι οταν πρεπει να παρω αποφασεις σε ολους τους τομεις της ζωης ειμαι καθετη αμειλικτη και πολυ σκληρη οποτε ξαφνιαζονται και λενε παιδι μου εσυ εισουν βολικη πως εγινες μεγαιρα. Ετσι λοιπον ειναι ο ωροσκοπος σκορπιος οπουδηποτε ευρισκεται ο ηλιος τους και ο ωροσκοπος ειναι αυτος που καθοριζει πως σε βλεπουν οιαλλοι και οχι ο ηλιος που ειναι πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σουΕνω ο ηλιος στον σκορπιο δειχνει ολα τα ανωτερω απο την πρωτη στιγμη.Και κατι αλλο βαλτε το χερι στην καρδια οσοι εχετε ωροσκοπο σκορπιο με ενα σκορπιο στον ηλιο η θα σκοτωθειτε η θα ειναι ο ερωτας της ζωης σας.Εχω σκοτωθει με ολους τους σκορπιους σε ολες τις φασεις ισως γιατι ειμαι περισσοτερο πλουτωνεια απο οσο ο ηλιος μου .Ευχαριστω

Eχω εναν φιλο - Πλουτωνιο τυπο , περιπου οπως τον περιγραφεις ... Ωροσκοπος στον Σκορπιο , Ηλιος στον 8ο , Πλουτωνας στον Σκορπιο σε τριγωνο με Ηλιο , τετραγωνο Αφροδιτη , εξαγωνο Σεληνη ,
Μαυρα σκυλια αυτοι οι Πλουτωνιοι.... :nana1:

cancerian
01-05-2009, 11:38 PM
Οι Πλουτωνιοι ειναι ατομα αινιγματικα κ παραδοξα , οι οποιοι λειτουργουν μεταμορφωνοντας τον εαυτο τους μεσα απο την εξοντωση κ εξολοθρευση παλαιοτερων δεσμων. Λειτουργουν με μεγαλη "ταση" στην δυναμη τους.
Η δυναμικη τους εμφανιζεται σαν τα ηφαιστεια οπου , μολις η κρυμμενη ενεργεια του ηφαιστειου ξεσπασει , μεσω της λαβας θα καταστραψει τα παντα στο διαβα της με σκοπο στην συνεχεια την επαναδημιουργεια.
Συνηθως τα ατομα αυτα , οι γνησιοι κ οχι οι ντεμι- Πλουτωνιοι ειναι ατομα που θα τους βρεις ειτε να επιτελουν καποιο θεραπευτικο επαγγελμα , συμπεριλαμβανοντας το φυσικη (σωμα) ειτε το ψυχολογικη ( ψυχολογοι) μεταμορφωση δηλαδη την θεραπεια.

Και για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουντα ξανα οι παλιοτεροι

ο Πλουτωνας κυβερνα το μεταβολικο συστημα και τα κεντρα των νευρωνων που αφορουν το ηλιακο πλεγμα.
Κυβερνα το αναπαραγωγινο συστημα , το πανκρεας, επισης την αρχη της σπονδυλικης στηλης τον αδενα που ονομαζεται επιφυση , ( ο οποιος βρισκεται στο πισω μερος του εγκεφαλου ) κοντα στο τμημα του υποθαλαμου και εκρινει μελατονινη η οποια ονομαζεται και ορμονη του σκοτους μιας και δρα μονο οταν αποφευγει το φως.. (για φαντασου που φτανει ο Πλουτωνας. )
Υπο την κυβερνηση του αναλαμβανει την ευθυνη για μεταβολικες ασθενειες κ αυτοανοσα νοσηματα.
Κυβερνα τους ιατροδικαστες , τους θεραπευτες , την αποσυνθεση , τους αεροναύτες, τους ανώνυμους, τους αρχαιολόγους , ηγέτες των μεγάλων οργανώσεων , πυρηνικοί επιστήμονες, κοινωνιολογικοί συγγραφείς, διαστημικοί εξερευνητές και επιστήμονες, εκείνους που εργάζονται υπόγεια, τους μετερεωλογους κ.α.

Μητσάκος
02-05-2009, 07:13 AM
.....
Συνηθως τα ατομα αυτα , οι γνησιοι κ οχι οι ντεμι- Πλουτωνιοι ειναι ατομα που θα τους βρεις ειτε να επιτελουν καποιο θεραπευτικο επαγγελμα , συμπεριλαμβανοντας το φυσικη (σωμα) ειτε το ψυχολογικη ( ψυχολογοι) μεταμορφωση δηλαδη την θεραπεια.
........
Κυβερνα τους ιατροδικαστες , τους θεραπευτες , την αποσυνθεση , τους αεροναύτες, τους ανώνυμους, τους αρχαιολόγους , ηγέτες των μεγάλων οργανώσεων , πυρηνικοί επιστήμονες, κοινωνιολογικοί συγγραφείς, διαστημικοί εξερευνητές και επιστήμονες, εκείνους που εργάζονται υπόγεια, τους μετερεωλογους κ.α.
Αν οι veritable πλουτώνιοι συνήθως επιτελούν θεραπευτικό επάγγελμα, πώς να δεχθούμε ότι ο Πλουτωνάκος κυβερνά αεροναύτες, αρχαιολόγους, ηγέτες μεγάλων οργανώσεων, επιστήμονες αεροδιαστημικούς, μετεωρολόγους και άλλα συναφή;
Δεν νομίζω ότι η "θεραπεία" αντιστοιχεί στον Πλούτωνα, σε αντίθεση με τη "μεταμόρφωση" που του πάει γάντι. Η πρόκληση ριζικών και ουσιαστικών αλλαγών δεν συνεπάγεται και τη θεραπεία.:bigsmile:

vaval
02-05-2009, 08:48 AM
Καλημέρα και καλό μήνα!
Όταν η σελήνη κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα (σε διαφορετικά όμως ζώδια και σε διαφορετικούς οίκους),τότε τι γίνεται;

Μητσάκος
02-05-2009, 10:08 AM
Καλημέρα και καλό μήνα!
Όταν η σελήνη κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα (σε διαφορετικά όμως ζώδια και σε διαφορετικούς οίκους),τότε τι γίνεται;

Τότε η σύνοδος λέγεται ασύμβατη και δεν έχει τη δυναμική που θα είχε αν ήταν τα σώματα στο ίδιο ζώδιο :bigsmile:

vaval
02-05-2009, 11:20 AM
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Ωστόσο κάποια δυναμική υπάρχει(αλλά-ευτυχώς!-η πλουτώνεια επιρροή δεν είναι τόσο ισχυρή, εάν κατάλαβα καλά.)

cancerian
02-05-2009, 01:45 PM
Δεν νομίζω ότι η "θεραπεία" αντιστοιχεί στον Πλούτωνα, σε αντίθεση με τη "μεταμόρφωση" που του πάει γάντι. Η πρόκληση ριζικών και ουσιαστικών αλλαγών δεν συνεπάγεται και τη θεραπεία.:bigsmile:

Καλο μηνα Μητσακο. Και ομως η θεραπεια , προυποθετει μεταβαση (μεταμορφωση αν το προτειμας) απο το σταδιο της ασθενειας στο σταδιο της ιασης αρχικα σε κυτταρικο επιπεδο ( παλι Πλουτωνας , μιας κ κυβερνα το κυτταρο ) κ επειτα ανα συστημα.
Aκομα κ αν προτειμας την "ψυχολογικη θεραπεια" στην οποια ο ασθενης απο ασθενες ψυχολογικα ατομο , μεταμορφωνεται σε υγειες μεσα απο την συνειδηση του εαυτου του κ της ιδιας της ασθενειας. .

Στους αρχαιολογους κυβερνα την αποκαλυψη και την ανοδο στην επιφανεια κρυμενων πολιτισμων , ο Πλουτωνας δεν αφορα μονο τα μυστικα αλλα και την αποκαλυψη αυτων.

Στους ηγέτες μεγάλων οργανώσεων εχει να κανει με την δυναμη μιας κ ο Πλουτωνας σχετιζεται με την δυναμη

Στους μετεωρολόγους ο Πλουτωνας εχει να κανει με την προβλεψη ενος διαρκους μεταβαλομενου καιρου.

Τίνα Ζαχαριάδου
02-05-2009, 02:36 PM
Καλο μηνα Μητσακο. Και ομως η θεραπεια , προυποθετει μεταβαση (μεταμορφωση αν το προτειμας) απο το σταδιο της ασθενειας στο σταδιο της ιασης αρχικα σε κυτταρικο επιπεδο ( παλι Πλουτωνας , μιας κ κυβερνα το κυτταρο ) κ επειτα ανα συστημα.
Aκομα κ αν προτειμας την "ψυχολογικη θεραπεια" στην οποια ο ασθενης απο ασθενες ψυχολογικα ατομο , μεταμορφωνεται σε υγειες μεσα απο την συνειδηση του εαυτου του κ της ιδιας της ασθενειας. .

Στους αρχαιολογους κυβερνα την αποκαλυψη και την ανοδο στην επιφανεια κρυμενων πολιτισμων , ο Πλουτωνας δεν αφορα μονο τα μυστικα αλλα και την αποκαλυψη αυτων.

Στους ηγέτες μεγάλων οργανώσεων εχει να κανει με την δυναμη μιας κ ο Πλουτωνας σχετιζεται με την δυναμη

Στους μετεωρολόγους ο Πλουτωνας εχει να κανει με την προβλεψη ενος διαρκους μεταβαλομενου καιρου.

Πολυ σωστα Γιαννη κ γι αυτο εχει παρατηρηθει πως πολλοι γιατροι κ θεραπευτες γενικοτερα εχουν εντονη επιρροη του Πλουτωνα στον χαρτη τους,αλλα κ γιατι ερχονται προσωπο με προσωπο με "την μεταβαση μας'"σε αλλη διασταση.
Για τους ηγετες,ο Πλουτωνας οχι μονο σχετιζεται με την δυναμη οπως ορθα αναφερεις αλλα κ με τεραστια φιλοδοξια, κατι που για να ηγηθει καποιος, πρεπει να την εχει, στο "κυτταρο" του.

Μητσάκος
02-05-2009, 06:43 PM

Προφανώς δεν έγινα αρκούντως κατανοητός, μάλλον επειδή δεν ήμουν όσο επεξηγηματικός έπρεπε :bigsmile:
Δεν αμφισβητώ την "πλουτώνια" διάσταση των αρχαιολόγων, των πυρηνικών επιστημόνων, των ψυχολόγων και όποιων σχετίζονται με την εις βάθος (και εις ...μήκος) διερεύνηση και εξερεύνηση, ή των όσων ασκούν εξουσία. Ούτε αμφισβητώ ότι κάτω από συγκεκριμένες και ειδικές συνθήκες μπορεί να εκληφεί ως "ιαματική" μια πλουτώνια μεταμορφωτική/μεταλλακτική διαδικασία.
Εσύ όμως έγραφες ότι
Τουτέστιν ότι το σύνηθες πλουτώνιο χαρακτηριστικό είναι η ίαση μέσω της μεταμόρφωσης που (μάλλον, αν καταλαβαίνω καλά) αντιστοιχεί στον Πλούτωνα. Όσο και να έχω ψάξει, ως σύνηθες αυτό το πράγμα στις ιδιότητες του Πλούτωνα δεν το βρίσκω. Κάτω όμως από προϋποθέσεις (τρίγωνα με άλλους προσωπικούς και τέτοια) μπορεί να υπάρξει τέτοια διάσταση. Εν κατακλείδι, εκτιμώ ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για το σύνηθες, αλλά για το ειδικό και επί μέρους. Το γενικό του Πλούτωνα είναι "θάνατος και αναγέννηση", είτε μεταφορικώς είτε κυριολεκτικώς (συν τοις άλλοις) :bigsmile:

Πολυ σωστα Γιαννη κ γι αυτο εχει παρατηρηθει πως πολλοι γιατροι κ θεραπευτες γενικοτερα εχουν εντονη επιρροη του Πλουτωνα στον χαρτη τους,αλλα κ γιατι ερχονται προσωπο με προσωπο με "την μεταβαση μας'"σε αλλη διασταση.
Για τους ηγετες,ο Πλουτωνας οχι μονο σχετιζεται με την δυναμη οπως ορθα αναφερεις αλλα κ με τεραστια φιλοδοξια, κατι που για να ηγηθει καποιος, πρεπει να την εχει, στο "κυτταρο" του.
Έρση μου, μιας και το αναφέρεις, υπέδειξέ μου κάποιους χάρτες θεραπευτών/γιατρών, για να το ψάξω λίγο πιο ...πλουτώνια :bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
02-05-2009, 08:41 PM
Έρση μου, μιας και το αναφέρεις, υπέδειξέ μου κάποιους χάρτες θεραπευτών/γιατρών, για να το ψάξω λίγο πιο ...πλουτώνια

Καλησπερα Πλουτωνιε Μητσακο,

29.9.59. 8.25.το πρωι Αθηνα. Μαιευτηρας γυναικολογος

25.10.1932. 5.00 το απογευμα Αθηνα, Καρδιολογος παθολογος

19.9.1963.4.30 το απογευμα Χαλκιδικη, Ψυχιατρος

6.3.1961 11.00 το απογευμα Μεσολογγι, Παιδιατρος

30.7.1963 2 00 το απογευμα Αθηνα, Μαια

14.4.1968 4.15.το πρωι Λημνος, Καρδιοχειρουργος στην Αμερικη

14.4.1968 7 30 το απογευμα Αθηνα, Μαια

14 4.1968 6.00 το απογευμα,ξεκινησε ιατρικη κ κατεληξε φαρμακοποιος αλλα πρωτα περασε αρκετο καιρο σε νοσοκομεια.
Καλη μελετη κ τα λεμε παλι
ΥΓ νομιζω πως αυτα ειναι αρκετα αλλα αν θελεις κ αλλα κατι θα κανω για εσενα Μητσακο μου.:bigsmile:

cancerian
02-05-2009, 09:03 PM
Έρση μου, μιας και το αναφέρεις, υπέδειξέ μου κάποιους χάρτες θεραπευτών/γιατρών, για να το ψάξω λίγο πιο ...πλουτώνια

29.9.59. 8.25.το πρωι Αθηνα. Μαιευτηρας γυναικολογος

25.10.1932. 5.00 το απογευμα Αθηνα, Καρδιολογος παθολογος

19.9.1963.4.30 το απογευμα Χαλκιδικη, Ψυχιατρος

6.3.1961 11.00 το απογευμα Μεσολογγι, Παιδιατρος

30.7.1963 2 00 το απογευμα Αθηνα, Μαια

14.4.1968 4.15.το πρωι Λημνος, Καρδιοχειρουργος στην Αμερικη

14 4.1968 6.00 το απογευμα,ξεκινησε ιατρικη κ κατεληξε φαρμακοποιος αλλα πρωτα περασε αρκετο καιρο σε νοσοκομεια.
ΥΓ νομιζω πως αυτα ειναι αρκετα αλλα αν θελεις κ αλλα κατι θα κανω για εσενα Μητσακο μου.:bigsmile:

Mμμ ....Αρκετο υλικο για μελετη...
Συγχαρητηρια Ερση , για αλλη μια φορα εισαι καταπληκτικοτατη !!! Βεβαια ξεχασες κ την δικη μου ημερομηνια αλλα οκ ! θα περιμενω να παρω το πτυχιο μου πρωτα χαχαχα!!!!
:love:

Μητσάκος
02-05-2009, 09:46 PM

........

14 4.1968 6.00 το απογευμα,
Έρση μου, σε ευχαριστώ, τα κοιτάω για να πάρω μια ...μυρωδιά και τα ξαναλέμε :bigsmile:
(φυσικά, ξέρεις καλά ότι αρκετά δεν είναι, εκτός και αν εκτιμάς ότι με 10 ή ακόμα και με 20 παραδείγματα μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για χιλιάδες που υπάρχουν)

Για να μην μπερδευόμαστε όμως, και για να μην ψάχνω κουτουρού, ο χάρτης πχ με ημερομηνία 30/7ου/1963, 2μμ, Αθήνα (όπου και το ακριβές της ώρας με προβληματίζει), θεωρείται ότι ανήκει σε πλουτώνιο άτομο επειδή έχει ωροσκόπο Πλούτωνα ή επειδή υπάρχουν και επιπλέον πλουτώνια στοιχεία που δεν τα είδα με την πρώτη ματιά που έριξα. Ρωτάω για να υπάρχει κοινή βάση. :bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
03-05-2009, 12:13 AM
Έρση μου, σε ευχαριστώ, τα κοιτάω για να πάρω μια ...μυρωδιά και τα ξαναλέμε :bigsmile:
(φυσικά, ξέρεις καλά ότι αρκετά δεν είναι, εκτός και αν εκτιμάς ότι με 10 ή ακόμα και με 20 παραδείγματα μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για χιλιάδες που υπάρχουν)

Για να μην μπερδευόμαστε όμως, και για να μην ψάχνω κουτουρού, ο χάρτης πχ με ημερομηνία 30/7ου/1963, 2μμ, Αθήνα (όπου και το ακριβές της ώρας με προβληματίζει), θεωρείται ότι ανήκει σε πλουτώνιο άτομο επειδή έχει ωροσκόπο Πλούτωνα ή επειδή υπάρχουν και επιπλέον πλουτώνια στοιχεία που δεν τα είδα με την πρώτη ματιά που έριξα. Ρωτάω για να υπάρχει κοινή βάση. :bigsmile:

Mητσακο μου φυσικα κ το γνωριζω πως δεν βγαζουμε συμπερασματα απο 10 κ 20 ωροσκοπια κ οπως καταλαβαινεις εχω κ αλλα ωροσκοπια, ουτε ισχυριστηκα οτι οσοι εχουν πλουτωνια στοιχεια γινονται θεραπευτες κ γιατροι,καλλιστα πλουτωνια στοιχεια θα βρισκαμε κ σε δολοφονους αλλα πως να το κανουμε με ζωη κ θανατο ο Πλουτωνας κ ο 8ος σχετιζονται,τωρα για το συγκεκριμενο ωροσκοπιο που σε προβληματιζει υπαρχει μια Σεληνη στον Σκορπιο κ στον 6ο κ ενας γωνιακος Πλουτωνας στον αξονα 4ο 10ο.

ΥΓ σε καμμια περιπτωση δεν υποστηριζω πως για να επιλεξει καποιος ενα τετοιο επαγγελμα πρεπει να εχει μονο πλουτωνια χαρακτηριστικα,γι αυτο στους χαρτες που σου εστειλα θα δεις κ πολλα παρθενιστικα.:bigsmile:

Μητσάκος
03-05-2009, 07:03 AM
Mητσακο μου φυσικα κ το γνωριζω πως δεν βγαζουμε συμπερασματα απο 10 κ 20 ωροσκοπια κ οπως καταλαβαινεις εχω κ αλλα ωροσκοπια, ουτε ισχυριστηκα οτι οσοι εχουν πλουτωνια στοιχεια γινονται θεραπευτες κ γιατροι,καλλιστα πλουτωνια στοιχεια θα βρισκαμε κ σε δολοφονους αλλα πως να το κανουμε με ζωη κ θανατο ο Πλουτωνας κ ο 8ος σχετιζονται,τωρα για το συγκεκριμενο ωροσκοπιο που σε προβληματιζει υπαρχει μια Σεληνη στον Σκορπιο κ στον 6ο κ ενας γωνιακος Πλουτωνας στον αξονα 4ο 10ο.

ΥΓ σε καμμια περιπτωση δεν υποστηριζω πως για να επιλεξει καποιος ενα τετοιο επαγγελμα πρεπει να εχει μονο πλουτωνια χαρακτηριστικα,γι αυτο στους χαρτες που σου εστειλα θα δεις κ πολλα παρθενιστικα.:bigsmile:

Ερση μου, αυτό λέω κι εγώ
Εν κατακλείδι, εκτιμώ ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για το σύνηθες, αλλά για το ειδικό και επί μέρους. Το γενικό του Πλούτωνα είναι "θάνατος και αναγέννηση", είτε μεταφορικώς είτε κυριολεκτικώς (συν τοις άλλοις)
ότι ο Πλούτωνας ΔΕΝ έχει σαν βασικό του χαρακτηριστικό τη θεραπεία, αλλά τον "θάνατο και την αναγέννηση" . ¶λλο πράγμα η θεραπεία και άλλο ο θάνατος. Αυτό έγραφα και στην αρχή
Δεν νομίζω ότι η "θεραπεία" αντιστοιχεί στον Πλούτωνα, σε αντίθεση με τη "μεταμόρφωση" που του πάει γάντι. Η πρόκληση ριζικών και ουσιαστικών αλλαγών δεν συνεπάγεται και τη θεραπεία
Οι λέξεις που χρησιμοποιώ και συγκεκριμένες είναι και την έννοιά τους γνωρίζω πολύ καλά και για αυτό προσέχω όταν τις χρησιμοποιώ και ενίοτε πλατιάζω, όχι τόσο για να γίνομαι κατανοητός ίσως, αλλά σίγουρα για να είμαι ακριβολόγος :cheesy:
Προτιμώ αυτό από την εμπλουτισμένη διατύπωση μιας βασικής σταθεράς με τραβηγμένα "λογοτεχνικά/φιλολογικά" στοιχεία η οποία πολλάκις εκφράζεται λανθασμένα.
Μου αρκεί το τελευταίο σου ποστ :bigsmile: