PDA

View Full Version : Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

Pages : [1] 2 3

retrograde
02-11-2004, 02:01 AM
Συνεχίζεται εδώ (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1491)

Για να σας απαντήσουν άμεσα και υπεύθυνα οι συνεργάτες μας Αστρολόγοι ποιος είναι ο Ωροσκόπος σας και ενδεχομένως αν σας ενδιαφέρει η θέση της Σελήνης σας σε ποια μοίρα του ζωδιακού κύκλου και σε ποιο ζώδιο βρίσκεται θα χρειαστούν τα παρακάτω:
Τα στοιχεία της γέννησής σας: Έτος, Μήνα και Ημέρα γέννησης.
Την ώρα γέννησής σας (απαραίτητο στοιχείο για την εύρεση του Ωροσκόπου).
Τη χώρα καθώς και η πόλη που γεννηθήκατε.
Εσείς απλά πατήστε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και καταχωρήστε την ερώτησή σας.

Σημείωση: Καλό θα ήταν την ώρα της γέννησής σας να την καταχωρείται σε 24ωρη βάση. Αυτό σημαίνει ότι εάν γεννηθήκατε στις 1 Αυγούστου 1960, 11 η ώρα το βράδυ και 20 λεπτά για ώρα θα γράψετε Ώρα 23, 20.
Διαφορετικά αν σας μπερδεύει έτσι να μας διευκρινίζετε αν για παράδειγμα γράψετε 11 αν είναι πρωινή ή βραδυνή ώρα.
Οι αστρολόγοι μας παίρνουν σαν καταχώρηση ώρας την 24ωρη βάση. Όταν βλέπουν 23 θεωρούν 11 μ.μ. και όταν βλέπουν 11 θεωρούν 11 π.μ.

Επίσης μη ξεχνάτε ότι η γλώσσα που γράφουμε είναι ΠΑΝΤΑ η Ελληνική.

lena
07-11-2004, 10:11 PM
Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 25 Ιανουαρίου, 1969 (ημέρα Σάββατο), στις 5.10 το απόγευμα, στη Λευκωσία - Κύπρο.

Σας ευχαριστώ πολύ.

amanda
09-11-2004, 05:40 PM
Sas parakalw an einai dynaton na me enimersete gia ton wroskopo moy.genithika stis 8 fevrouriou tou 1988 sta iwannina elladas. me ektimisi ageliki-amanda :)

retrograde
09-11-2004, 11:23 PM
Sas parakalw an einai dynaton na me enimersete gia ton wroskopo moy.genithika stis 8 fevrouriou tou 1988 sta iwannina elladas. me ektimisi ageliki-amanda :)
Όπως θα σας απαντήσουν και οι επαγγελματίες αστρολόγοι συνεργάτες του Horoscope.gr απαραίτητο στοιχείο για την εύρεση του Ωροσκόπου και πολλές φορές και της Σελήνης είναι η ώρα γεννήσεως κάτι το οποίο δεν έχετε δώσει. Μια ερώτηση στη μαμά σας η οποία είναι και η μόνη που θυμάται τι ώρα σας γέννησε θα βοηθούσε για να έχετε άμεση απάντηση :)

Παράκληση να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι τόσο όμορφη και πλούσια η Ελληνική μας γλώσσα.... ας την υποστηρίξουμε :)
Πάντα φιλικά

justincase
10-11-2004, 02:51 PM
Παρακαλω πολλυ θα ήθελα κι εγω να μαθω τον Ωροσκοπο μου βασει των στοιχειων που σας παραθετω :

Ημ/νια Γεννησης : 19 Ιουνιου 1972
Ωρα : 10:00 πμ
Γεννεθλια Πολη : Αθηνα
Γεννεθλιο Ζωδιο : Διδυμοι

Εχω προσπαθησει να βρω τον ωροσκοπο μου βασει εφαρμογων του internet και άλλα με κατατασσουν στον Ωροσκοπο του Λεοντα, και άλλα στον Παρθενο.

Ευχαριστω για το χρονο σας

retrograde
10-11-2004, 03:38 PM
Εχω προσπαθησει να βρω τον ωροσκοπο μου βασει εφαρμογων του internet και άλλα με κατατασσουν στον Ωροσκοπο του Λεοντα, και άλλα στον Παρθενο.
justincase καλωσόρισες στην παρέα του Horoscope.gr.
Ήθελα λιτά να σχολιάσω ότι για εμάς ήταν και είναι μια πανεύκολη διαδικασία να βάλουμε μια αυτοματοποιημένη εφαρμογή του internet ή κάποιους πίνακες που ίσως κατά καιρούς σε περιοδικά έχετε δει για να βρίσκει κάποιος τον ωροσκόπο του οι άλλες αστρολογικές πληροφορίες.
Αλλά προτιμάμε αυτό τον τρόπο της προσωπικής ερώτησης που κατά τη γνώμη μας είναι ο πλέον ασφαλής εμπιστευόμενοι 100% τους συνεργάτες μας αστρολόγους οι οποίοι και δοκιμασμένοι και καταξιωμένοι είναι στο χώρο τους.
Καλός αστρολόγος δεν είναι μόνο ο διάσημος που εμφανίζεται στην τηλεόραση ή γράφει σε ένα περιοδικό αλλά είναι και αρκετοί άλλοι και είμαστε ευτυχείς που κάποιοι από αυτούς στο Horoscope.gr μας κάνουν την τιμή να συνεργάζονται μαζί μας.

Όσο για την ερώτησή σου σίγουρα θα σου απαντήσουν το ταχύτερο δυνατό
Φιλικά

Λίλιαν Σίμου
12-11-2004, 01:15 AM
Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 25 Ιανουαρίου, 1969 (ημέρα Σάββατο), στις 5.10 το απόγευμα, στη Λευκωσία - Κύπρο.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Αγαπητή φίλη lena

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μας παραθέτετε, ο Ωροσκόπος σας είναι στον Λέοντα, συγκεκριμένα στις 6 μοίρες 54' και η Σελήνη σας είναι στον Ταύρο, στις 8 μοίρες 39'. Στο Κινέζικο σύστημα πρόγνωσης παραμένετε με τα ίδια στοιχεία που σας έχω γράψει, δηλαδή, στο ζώδιο του Πιθήκου της Γης, ως προς το έτος, αλλά και σε πιο προσωπικό επίπεδο, στο ζώδιο του Αρουραίου του Μετάλλου.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ. Περιμένουμε σχόλια ή και ιδέες σας

με εκτίμηση
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
12-11-2004, 01:26 AM
Παρακαλω πολλυ θα ήθελα κι εγω να μαθω τον Ωροσκοπο μου βασει των στοιχειων που σας παραθετω :

Ημ/νια Γεννησης : 19 Ιουνιου 1972
Ωρα : 10:00 πμ
Γεννεθλια Πολη : Αθηνα
Γεννεθλιο Ζωδιο : Διδυμοι

Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Λέοντα και συγκεκριμένα στις 28 μοίρες και 42'.Είναι πάνω σε ένα πολύ καλό σταθερό αστέρα. Τα γενικά προγράμματα υπολογισμών, ίσως σας τοποθετούν κάποιες φορές στην Παρθένο, γιατί είστε προς το τέλος του Λέοντα. Ωστόσο, η ακριβής θέση του Ωροσκόπου με τα στοιχεία που μας δίνετε είναι αυτή. Η Σελήνη σας βρίσκεται στις 5 μοίρες 44' του Ζυγού. Ως προς το Κινέζικο σύστημα, μπορείτε να βλέπετε τις προβλέψεις μας, γνωρίζοντας πως ανήκετε στο ζώδιο του Αρουραίου του Νερού. Αυτό αφορά το έτος γέννησης. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, εκφράζεστε με το ζώδιο του Φιδιού του Μετάλλου.
Ευχαριστούμε που επισκέπτεστε το φόρουμ και θα θέλαμε τη γνώμη σας για την αρθρογραφία μας.

Με εκτίμηση
Λίλιαν Σίμου

lena
12-11-2004, 11:56 AM
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταποκριση της liliansimou:)

tannia
13-11-2004, 01:57 AM
Μπορεί να πει κάποιος και σ' εμένα τον ωροσκόπο μου;

Γεννήθηκα 23 σεπτέμβρη '76 , Θεσσσαλονίκη, ώρα 08.00 πμ :o

ΚΟΛΩΝΙΑ ΒΑΝΑ
14-11-2004, 01:55 AM
Αγαπητη φιλη Τανια,

Ο Ωροσκοπος σου συμφωνα με την ωρα γεννησης που εχεις δωσει βρισκεται
στις 8 μοιρες του Ζυγου και 2'. Η Σεληνη ειναι στις 21 μοιρες της Παρθενου και 40' .
Ευχαριστουμε που επισκεπτεσθε το Φορουμ.

Με εκτιμηση Κολωνια Βανα.

Λίλιαν Σίμου
14-11-2004, 02:28 AM
Μπορεί να πει κάποιος και σ' εμένα τον ωροσκόπο μου;

Γεννήθηκα 23 σεπτέμβρη '76 , Θεσσσαλονίκη, ώρα 08.00 πμ :o

Αγαπητή φίλη

Ο Ωροσκόπος σας είναι όπως και το Ηλιακό σας ζώδιο, στον Ζυγό, στις 8 Ζυγού και η Σελήνη σας είναι στην Παρθένο, στις 21 μοίρες και 40'. Αν θέλετε να παρακολουθείτε και τις προβλέψεις στην Κινέζικη αστρολογία, ως προς το έτος γέννησης, ανήκετε στο ζώδιο του Δράκοντα της Φωτιάς. Αυτό είναι για τις γενικότερες προβλέψεις. Τα πιο προσωπικά στοιχεία είναι περισσότερα, αλλά θα μπορούσα μόνο να σας πω, πως σαν ατομικότητα εκφράζεστε μέσα από το ζώδιο της Τίγρης της Γης. Ένας δυναμικός συνδυασμός :)

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας
Περιμένουμε τη γνώμη σας για την αρθρογραφία μας και προτάσεις για θέματα προς ανάπτυξη

με εκτίμηση
Λίλιαν Σίμου

tannia
14-11-2004, 11:09 PM
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !
Περίεργο πράγμα ο ωροσκόπος όμως, μου τον έχουν βγάλει και διαφορετικό.. το θέμα είναι ότι όταν αλλάζει ο ωροσκόπος αλλάζει και όλος ο γενέθλιος χάρτης (έτσι δεν τον λένε;)

Λίλιαν Σίμου
15-11-2004, 12:18 AM
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !
Περίεργο πράγμα ο ωροσκόπος όμως, μου τον έχουν βγάλει και διαφορετικό.. το θέμα είναι ότι όταν αλλάζει ο ωροσκόπος αλλάζει και όλος ο γενέθλιος χάρτης (έτσι δεν τον λένε;)

Αγαπητή φίλη

Αν αλλάζει θέση η Ωροσκόπος, αλλάζουν και οι υπόλοιποι τομείς του χάρτη σας. Αν γνωρίζετε λίγο αστρολογία, θα μπορούσα να σας γράψω τις ακμές των οίκων για να δείτε ολοκληρωμένο τον χάρτη σας. Ωστόσο, με τα στοιχεία που μας δώσατε, είναι αυτή η μοίρα του Ωροσκόπου. Ενδέχεται κάποια πρόχειρα έντυπα, ή μέθοδοι που υπολογίζουν γενικά να δώσουν άλλο Ωροσκόπο. Ο ακριβής υπολογισμός με μαθηματική μέθοδο, είναι αυτός. Δείτε αν όλα τα στοιχεία που μας γράψατε είναι σωστά. Τότε, δεν κάνω λάθος στους υπολογισμούς.
Ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε. Τι θέματα σας ενδιαφέρουν? Θα θέλατε κάτι που δεν συμπεριλαμβάνεται στις στήλες μας? Το φόρουμ θα εμπλουτίζεται διαρκώς.

με εκτίμηση
Λίλιαν Σίμου :o

εφη
25-11-2004, 06:16 PM
γεννηθηκα 3 ιουλιου 1977, αθηνα , ωρα 16:30

fotakos
25-11-2004, 11:54 PM
εχουμε γεννηθει 8/6/1970 (03¨00 π.μ.) και 30/8-1967 στις 15¨00 το μεσημερι ...μπορειτε να μας βρειτε ωροσκοπους και μια γενικοτερη αναλυση χαρακτηριστικων?

Λίλιαν Σίμου
27-11-2004, 08:37 PM
γεννηθηκα 3 ιουλιου 1977, αθηνα , ωρα 16:30

Αγαπητή φίλη

Ο Ωροσκόπος σας είναι στην 16η μοίρα του Σκορπιού 32' και η Σελήνη σας είναι στον Υδροχόο, στην 14ο 49'. Ως προς το Κινέζικο Ωροσκόπιο, γεννηθήκατε τη χρονιά του σοφού Φιδιού της φωτιάς και σαν πιο προσωπικό χαρακτηριστικό έχετε τα στοιχεία του Πετεινού του Μετάλλου

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
27-11-2004, 08:49 PM
εχουμε γεννηθει 8/6/1970 (03¨00 π.μ.) και 30/8-1967 στις 15¨00 το μεσημερι ...μπορειτε να μας βρειτε ωροσκοπους και μια γενικοτερη αναλυση χαρακτηριστικων?

Αγαπητοί φίλοι

Μου λείπουν κάποια στοιχεία, αλλά αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα, έχετε :
γεν. 8/6/70 : ωροσκόπος στις 8 Ταύρου 39' και Σελήνη στην 1 μοίρα Λέοντα 51'. Ως προς το Κινέζικο ανήκετε στην χρονιά του Σκύλου του Μετάλλου και έχετε πιο προσωπικά χαρακτηριστικά στο στοιχείο του Προβάτου της Γης.
γεν. 30/8/67 : ωροσκόπος στις 27 του Τοξότη και Σελήνη στην 2 μοίρα του Καρκίνου 53'. Ως προς το Κινέζικο ανήκετε στη χρονιά του Προβάτου της Φωτιάς κι έχετε πιο προσωπικά χαρακτηριστικά στο στοιχείο της Τίγρης της Φωτιάς.

Αν έχετε σε άλλη πόλη γέννηση, ενδεχόμενα οι Ωροσκόποι έχουν παρέκλιση. Το ίδιο και η ώρα γέννησης, αν διαφέρει. Στο Κινέζικο, αυτά που έγραψα δεν αλλάζουν.Σε πιο προσωπική ανάλυση, πρέπει να γνωρίζω αν είστε ακριβώς ή λίγο μετά τις 03.00 γεννημένοι.

Αν υπάρχουν απορίες, περιμένουμε νέα σας.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή στο φόρουμ

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

doula
01-12-2004, 06:30 PM
Geia sas,

Exw gennithei 1 Fevrouariou 1979 sto Montreal Canada wra 13:05. Mporeite na mou peite ton wroskopo mou?

Λίλιαν Σίμου
02-12-2004, 01:33 AM
Geia sas,

Exw gennithei 1 Fevrouariou 1979 sto Montreal Canada wra 13:05. Mporeite na mou peite ton wroskopo mou?

Γεια σας

Ο Ωροσκόπος σας είναι στους Διδύμους, και συγκεκριμένα στην 25η μοίρα και 32'. Έχετε τη Σελήνη στην 4η μοίρα του Κριού. Στο Κινέζικο Ωροσκόπιο, αν σας ενδιαφέρουν οι προβλέψεις μας, ανήκετε ως προς το έτος γέννησης, στο ζώδιο του Αλόγου της Γης και σε πιο προσωπικό επίπεδο, έχετε τα χαρακτηριστικά του Χοίρου της Γης.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

kourampies
02-12-2004, 09:10 PM
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 19/03/1985 ΩΡΑ:19:40 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Λίλιαν Σίμου
03-12-2004, 02:04 AM
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 19/03/1985 ΩΡΑ:19:40 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Γεια σας

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 12 μοίρες 57' του Ζυγού και η Σελήνη σας, είναι στις 09 μοίρες 35' των Ιχθύων. Ο Ήλιος σας είναι σε μία μοίρα των Ιχθύων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τη μεταφυσική. Φιλοσοφικές και άλλες σχετικές αναζητήσεις, θα σας είναι πολύ χρήσιμες.
Στο Κινέζικο ωροσκόπιο και τις προβλέψεις μας, μπορείτε να δείτε το ζώδιό σας που είναι από το έτος γέννησης, ο Βούβαλος του Ξύλου, ενώ πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε το σοφό Φίδι της Φωτιάς.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ
Φιλικά
Λίλιαν Σίμου

angel
05-12-2004, 05:06 AM
έχω γεννηθεί στις 25/08/1981, 08.45(το πρωί) στην Αθήνα. Θέλω να ξέρω τον ωροσκόπο μου.Εχω 2 προγράμματα αστρολογίας.Το 1 μου δίνει ωροσκόπο Παρθένο και το άλλο Ζυγό.

Λίλιαν Σίμου
06-12-2004, 01:36 AM
έχω γεννηθεί στις 25/08/1981, 08.45(το πρωί) στην Αθήνα. Θέλω να ξέρω τον ωροσκόπο μου.Εχω 2 προγράμματα αστρολογίας.Το 1 μου δίνει ωροσκόπο Παρθένο και το άλλο Ζυγό.

Γεια σας

Ο Ωροσκόπος σας είναι στην Παρθένο, στις 24 μοίρες 36' και η Σελήνη σας είναι στον Καρκίνο, στις 6 μοίρες 41'. Ενδεχόμενα το πρόγραμμα που σας δείχνει σαν Ζυγό, έχει πρόβλημα ρύθμισης.
Αν σας ενδιαφέρει να βλέπετε τις προβλέψεις στο Κινέζικο Ωροσκόπιο, έχετε γεννηθεί στο έτος του Πετεινού του Μετάλλου και σαν πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε αυτό του Χοίρου του Ξύλου.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο φόρουμ

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

eleana
12-12-2004, 08:32 PM
Για να σας απαντήσουμε άμεσα και υπεύθυνα ποιος είναι ο Ωροσκόπος σας και ενδεχομένως αν σας ενδιαφέρει η θέση της Σελήνης σας σε ποια μοίρα του ζωδιακού κύκλου και σε ποιο ζώδιο βρίσκετε θα χρειαστούμε τα παρακάτω:
1. Τα στοιχεία της γέννησής σας. Έτος, μήνα και ημέρα γέννησης.
2. Αν είναι δυνατόν και εφόσον την γνωρίζετε την ώρα γέννησής σας (απαραίτητο στοιχείο για την εύρεση του Ωροσκόπου).
3. Τη χώρα καθώς και η πόλη που γεννηθήκατε.

1. 04.11.1976
2. 20:03 περιπου
3. ΡΟΔΟ

Λίλιαν Σίμου
13-12-2004, 12:30 AM
Αγαπητή φίλη eleana

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας παραθέτετε, ο Ωροσκόπος σας είναι στον Καρκίνο, στην 1η μοίρα 35' και η Σελήνη σας στον Κριό, στις 18 μοίρες 31'. Αν θελήσετε να δείτε και τις προβλέψεις μας στο Κινέζικο σύστημα αστρολογίας, σας ενημερώνω πως ανήκετε ως προς το έτος στο ζώδιο του Δράκου της φωτιάς - μία δυναμική παρουσία με έντονες μεταφυσικές ανησυχίες και έχετε σαν χαρακτηριστικό πιο προσωπικό, αυτό του Πιθήκου του Μετάλλου.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

xara_k
19-12-2004, 10:56 AM
Γεια σας,
Βρήκα πολύ ενδιαφέρον και πολύ πλούσιο το site σας.
Θα ήθελα και εγώ να μου πείτε παρακαλώ τον ωροσκόπο μου και λίγα πράγματα για αυτό αν είναι δυνατόν.
Γεννήθηκα στις 12 Μαρτίου 1983 στις 4:00 το πρωί Λευκωσία Κύπρος.
Ευχαριστώ πολύ,
Χαρά :) :)

Λίλιαν Σίμου
20-12-2004, 12:24 AM
Αγαπητή Χαρά

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το φόρουμ μας. Ελπίζουμε να μας επισκέπτεστε συχνά και να λέτε τη γνώμη σας για τα άρθρα μας ή να ζητάτε θέματα με τα οποία δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμη.
Το φόρουμ θα ανανεώνεται συνεχώς.

Σχετικά με την ερώτησή σας, σας ενημερώνω πως έχετε τον Ωροσκόπο στον Υδροχόο, στις 6 μοίρες και 22' και τη Σελήνη πάλι στον Υδροχόο, στις 21 μοίρες και 03'. Μαζί με τον Ήλιο στους Ιχθείς και τη γενική εικόνα του χάρτη, θα έλεγα πως έχετε την δυνατότητα να είστε ένα έντονα μεταφυσικό άτομο. Θα σας συνιστούσα να ασχοληθείτε (αν δεν το κάνετε ήδη) με τον εσωτερισμό, σαν φιλοσοφία ζωής, και να αντιληφθείτε πράγματα που είναι πέρα από τα εξωτερικά ερεθίσματα. Πιστεύω πως μπορείτε να εξελιχθείτε πνευματικά και σας εύχομαι καλή συνέχεια.
Ως προς το Κινέζικο Ωροσκόπιο, έχετε γενικά ένα πολύ ενδιαφέροντα συνδυασμό στοιχείων, αλλά εκείνο που μπορώ να σας πω είναι για τα βασικά, ώστε να βλέπετε τις προβλέψεις μας. Ανήκετε στο ζώδιο του Χοίρου του Νερού ως προς το έτος γέννησης, αλλά σαν πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε αυτό του Χοίρου της Γης. Λόγω του ότι η Γη ποτίζεται από το Νερό, τα στοιχεία αυτά εναρμονίζονται και δημιουργούν.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

annoulina
20-12-2004, 07:04 PM
Γεννήθηκα στις 12 Φεβρουαρίου του 1979 και ώρα 11:30 το πρωϊ. Κατοικώ στην Σάμο γεννήθηκα όμως στην Αθήνα

Λίλιαν Σίμου
20-12-2004, 11:26 PM
Αγαπητή φίλη Annoulina

Ως προς τον Ωροσκόπο είστε μόλις στην αρχή των Διδύμων, στη μηδενική μοίρα. ΑΝ έχετε γεννηθεί έστω και λίγα λεπτά νωρίτερα, θα έχετε την ακμή του Ωροσκόπου στο τέλος του Ταύρου. Αν διαβάσετε το άρθρο Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (http://horoscope.gr/showthread.php?t=120) τότε θα καταλάβετε πού είστε. Εξ άλλου, ακόμη κι αν ο Ωροσκόπος σας είναι στο τέλος του Ταύρου, έχετε όλο σχεδόν το ζώδιο των Διδύμων στον πρώτο οίκο και παίρνετε σαφώς στοιχεία του. Η Σελήνη σας ανήκε στον Λέοντα, στις 26 μοίρες και 9'.
Αν σας ενδιαφέρουν οι προβλέψεις στο Κινέζικο σύστημα, είστε ως προς το ζώδιο του έτους γέννησης, στο ζώδιο του Προβάτου της Γης και σαν πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε αυτό του Σκύλου του Μετάλλου.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο φόρουμ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

excess
21-12-2004, 11:41 AM
kalimera sas]
Tha ithela ki ego na matho ton oroskopo moy...
Exo genithei stis 11/12/1975, stin Athina, stis 19.00 to apogevma..

Thanks

Georgia74
21-12-2004, 06:49 PM
ΜΠΟΡΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ?? ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 14.15ΜΜ :)

Λίλιαν Σίμου
22-12-2004, 11:42 PM
ΜΠΟΡΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ?? ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 14.15ΜΜ :)

Αγαπητή φίλη

Ευχαρίστως να σας δώσω τα στοιχεία του Ωροσκοπίου στη Δυτική και στην Ανατολική αστρολογία, αλλά παραλείψατε το έτος γέννησης και την πόλη γέννησης. Παρακαλώ, μόλις διαβάσετε το μήνυμά μου να μας τα συμπληρώσετε.

ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο φόρουμ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
22-12-2004, 11:48 PM
kalimera sas]
Tha ithela ki ego na matho ton oroskopo moy...
Exo genithei stis 11/12/1975, stin Athina, stis 19.00 to apogevma..

Thanks

Γεια σας

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 16 του Καρκίνου και η Σελήνη σας στην 1η μοίρα του Κριού. Ως προς το Κινέζικο σύστημα, το ζώδιό σας είναι ο Λαγός του Ξύλου (ως προς το έτος γέννησης - κι αφορά αυτά που λέμε στις γενικές προβλέψεις) και έχετε σαν πιο προσωπικό στοιχείο, πάλι του ζώδιο του Λαγού, αλλά με στοιχείο το Μέταλλο.

ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

annoulina
26-12-2004, 03:05 PM
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :)

tatoo
02-01-2005, 03:42 AM
Ευτυχισμένο το 2005!

Σας παρακαλώ αν είναι εύκολο να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 14 Μαρτίου 1975, στις 05.00 το πρωϊ (ξημερώματα).

Ακόμα αναρωτιέμαι τί ζώδιο είμαι στο Κινέζικο σύστημα.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Να'στε καλά!!!

:flowers1:

Λίλιαν Σίμου
02-01-2005, 11:35 PM
Αγαπητή φίλη tatoo

Έχετε τον Ωροσκόπο στον Υδροχόο, και συγκεκριμένα στην 13η μοίρα 51' και τη Σελήνη σας στον Κριό, στην 5η μοίρα 21'. Ως προς το Κινέζικο σύστημα, ανήκετε ως προς το έτος γέννησης, στο ζώδιο του Λαγού του Ξύλου, και σαν πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε αυτό του Προβάτου της Γης. Σύντομα θα έχω άρθρα που θα επεξηγούν αυτά τα στοιχεία, για να γίνει περισσότερο κατανοητή αυτή η πλευρά της αστρολογίας.

ευχαριστούμε για τις ευχές σας και με τη σειρά μας, σας ευχόμαστε κάθε όνειρό σας να πραγματοποιηθεί μέσα στη νέα χρονιά.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

kouklitsa
07-01-2005, 12:20 AM
γεννηθηκα 7 παρα τεταρτο το πρωι στην ελλαδα στην βεροια :tomato: :helpsmili :helpsmili :helpsmili

kouklitsa
07-01-2005, 12:22 AM
γεννηθηκα 19-10-1989 στις 7 παρα τεταρτο το πρωι στη βεροια στην ελλαδα. επισης τι ζωδιο ειμαι στα κινεζικα? :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Λίλιαν Σίμου
07-01-2005, 12:42 AM
γεννηθηκα 19-10-1989 στις 7 παρα τεταρτο το πρωι στη βεροια στην ελλαδα. επισης τι ζωδιο ειμαι στα κινεζικα? :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Αγαπητή φίλη

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 26 μοίρες του Ζυγού και 27' σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, και η Σελήνη σας βρίσκεται στους Διδύμους, στις 26 μοίρες 16'.
Ως προς το Κινέζικο Αστρολογικό σύστημα, ανήκετε - λόγω έτους γέννησης - στο ζώδιο του σοφού Φιδιού της Γης (για τις προβλέψεις μας). Αλλά σαν πιο προσωπικό στοιχείο, έχετε αυτό του Αραουραίου του Νερού.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

kouklitsa
07-01-2005, 12:48 AM
31-8-1992 και ωρα 5και μιση το πρωι στην ελλαδα βεροια :hehe:

kouklitsa
07-01-2005, 12:50 AM
:offtopic: 7-12-1964 ωρα 7μιση το πρωι στην βεροια ελλαδα :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :offtopic:

Λίλιαν Σίμου
07-01-2005, 01:11 AM
:offtopic: 7-12-1964 ωρα 7μιση το πρωι στην βεροια ελλαδα :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :offtopic:

Αγαπητή kouklitsa

Θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε και την απάντησή μου για την γέννηση του 1989, καθώς σας συμπλήρωσα κάτι.
Για τη γέννηση 31/8/92, ο Ωροσκόπος είναι στις 19 Λέοντα 54' και η Σελήνη είναι στις 19 Ζυγού 49'. Στο Κινέζικο σύστημα, ανήκει ως προς το έτος γέννησης, στο ζώδιο του Πιθήκου του Νερού και ως προς το προσωπικό του στοιχείο, έχει αυτό του Λαγού της Γης.
Για την γέννηση 7/12/64, ο Ωροσκόπος είναι στις 11 Τοξότη 49' και η Σελήνη είναι στις 19 Αιγόκερου 27'. Στο Κινέζικο σύστημα, ανήκει ως προς το έτος γέννησης, στο ζώδιο του Δράκου του Ξύλου και ως προς το προσωπικό του στοιχείο έχει αυτό της Τίγρης του Μετάλλου.
Πληροφορίες για τα Κινέζικα ζώδια θα έχετε το επόμενο διάστημα, καθώς πλησιάζει η Κινέζικη Πρωτοχρονιά και θα έχουμε αρκετά νέα άρθρα.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

baso
13-01-2005, 03:20 PM
θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο μου! :smile

bookseller
13-01-2005, 04:08 PM
θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο μου! :smile

Αγαπητή φίλη baso

Για να σας απαντήσουν άμεσα και υπεύθυνα οι συνεργάτες μας Αστρολόγοι ποιος είναι ο Ωροσκόπος σας και ενδεχομένως αν σας ενδιαφέρει η θέση της Σελήνης σας σε ποια μοίρα του ζωδιακού κύκλου και σε ποιο ζώδιο βρίσκετε θα χρειαστούν τα παρακάτω:
1. Τα στοιχεία της γέννησής σας. Έτος, μήνα και ημέρα γέννησης.
2. Αν είναι δυνατόν και εφόσον την γνωρίζετε την ώρα γέννησής σας (απαραίτητο στοιχείο για την εύρεση του Ωροσκόπου).
3. Τη χώρα καθώς και η πόλη που γεννηθήκατε.

Εκεί λοιπόν που έχετε κάνει την ερώτησή σας πατήστε το κουμπάκι ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και συμπληρώστε τα στοιχεία που λείπουν.

Φιλικά

joanna
13-01-2005, 08:13 PM
θα ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 6-7-1976 στο Περιστέρι Αττικής, ημέρα Τρίτη και ώρα 16.30. Ευχαριστώ. Joanna :)

Λίλιαν Σίμου
14-01-2005, 01:02 AM
Αγαπητή Joanna

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 19 Σκορπιού 05' και η Σελήνη σας είναι στις 8 Σκορπιού 51'. Ως προς το κινέζικο σύστημα αστρολογίας, το ζώδιό σας είναι Δράκος της Φωτιάς (ως προς το έτος γέννησης, αυτό που σας βοηθά να παρακολουθείτε τις προβλέψεις) και σαν πιο προσωπικό στοιχείο, έχετε αυτό του Προβάτου της Γης.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

pasiourtou
14-01-2005, 02:13 AM
geia sas!eimai gennimeni stis 18/3/84 i ora 11:20 to proi stin lefkosia , kipro k 8a i8ela na ma8o ton oroskopo mou sas parakalo! :helpsmili

Lady_SnowBlood
14-01-2005, 03:35 PM
Καλησπέρα και από μένα . Θα ήθελα να μου πείτε τον ωροσκόπο μου , η καλύτερα να τον επιβεβαιώσω. Γεννήθηκα στη Δράμα στις 12/05/1971 με πιο πιθανή ώρα τις 10.02 .Ευχαριστώ

Λίλιαν Σίμου
15-01-2005, 01:07 AM
Αγαπητή SnowBlood

Αν έχετε γεννηθεί πρωινή ώρα είστε στην Ο μοίρα 52' του Λέοντα. Αν πρόκειται για βραδυνή, είστε στις 23 μοίρες 07' του Τοξότη.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

dodo
15-01-2005, 11:32 AM
Ημερομηνία Γένησης:18 Απριλίου 1970
Τόπος:Θεσσαλονίκη
Ωρα:22

kris
15-01-2005, 02:07 PM
12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1986
ΩΡΑ: 15:15
ΤΟΠΟΣ ΑΘΗΝΑ

Λίλιαν Σίμου
18-01-2005, 02:01 AM
geia sas!eimai gennimeni stis 18/3/84 i ora 11:20 to proi stin lefkosia , kipro k 8a i8ela na ma8o ton oroskopo mou sas parakalo! :helpsmili Αγαπητή φίλη pasiourtou

Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Καρκίνο, στις 6 μοίρες και 33' και η Σελήνη σας είναι στον Ζυγό, στις 11 μοίρες 42'. Στο κινέζικο ωροσκόπιο, το ζώδιό σας ως προς την γέννηση είναι Αρουραίος του Ξύλου (για τις προβλέψεις μας) και σαν προσωπικό στοιχείο, έχετε αυτό του Χοίρου του Μετάλλου

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
18-01-2005, 02:09 AM
Ημερομηνία Γένησης:18 Απριλίου 1970
Τόπος:Θεσσαλονίκη
Ωρα:22

Αγαπητέ/ή dodo

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 2 μοίρες 37' του Τοξότη και η Σελήνη σας είναι στις 25 μοίρες 05' της Παρθένου. Στο κινέζικο ωροσκόπιο ανήκετε ως προς την γέννηση στο ζώδιο του Σκύλου του Μετάλλου (για τις προβλέψεις μας) - το έτος σας θα είναι το 2006 ! και σαν προσωπικό στοιχείο, έχετε αυτό του Δράκου της Γης.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
18-01-2005, 02:11 AM
12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1986
ΩΡΑ: 15:15
ΤΟΠΟΣ ΑΘΗΝΑ

Αγαπητέ/ή kris

Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Ταύρο, στις 20 μοίρες 24' και η Σελήνη σας είναι επίσης στον Ταύρο, στις 9 μοίρες 12'. Στο κινέζικο σύστημα ανήκετε στο ζώδιο της Τίγρης της Φωτιάς (για τις προβλέψεις μας) και έχετε σαν προσωπικό στοιχείο, επίσης το ζώδιο της Τίγρης, αλλά του Μετάλλου.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

TLITSA
24-01-2005, 11:42 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ :flowers1:
ημερομηνια 24/08/1967 ώρα 21.03 τόπος ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ περιοχή ΜΕΝΤΟΝ

Λίλιαν Σίμου
24-01-2005, 11:37 PM
Αγαπητή tlitsa

Έχετε τον Ωροσκόπο στον Κριό, στις 10 μοίρες και 24' και τη Σελήνη στον Κριό, στις 19 μοίρες και 31'. Στο κινέζικο ημερολόγιο, ανήκετε στο ζώδιο του Προβάτου της Φωτιάς (ως προς το έτος γέννησης και με αυτό βλέπετε τις προβλέψεις) και σαν προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε το ζώδιο του Πιθήκου του Μετάλλου.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

(στοιχεία με την διορθωμένη ώρα που μας παραθέσατε)

hope28
25-01-2005, 12:45 PM
15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1976
ΩΡΑ: 14.30-15.00
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ- ΑΘΗΝΑ

thanks!!!!!!!!!!

apovou
25-01-2005, 03:44 PM
Γεννηθηκα στις 21 Ιουλιου 1968, 13:30 περίπου το μεσημερι, στην Αθηνα

Λίλιαν Σίμου
26-01-2005, 12:52 AM
15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1976
ΩΡΑ: 14.30-15.00
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ- ΑΘΗΝΑ

thanks!!!!!!!!!!

Αγαπητέ/ή hope28

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 12 μοίρες και 56' του Υδροχόου και η Σελήνη σας είναι στις 12 μοίρες και 30' του καρκίνου. Στο κινέζικο σύστημα, ανήκετε στο ζώδιο του Δράκου της Φωτιάς (ως προς το έτος γέννησης) και σαν προσωπικό χαρακτηριστικό έχετε το ζώδιο του Αρουραίου του Μετάλλου

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
26-01-2005, 12:55 AM
Γεννηθηκα στις 21 Ιουλιου 1968, 13:30 περίπου το μεσημερι, στην Αθηνα

Αγαπητέ/ή apovou

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 6 μοίρες 48' του Σκορπιού και η Σελήνη σας είναι στις 13 μοίρες 29΄των Διδύμων. Ως προς το κινέζικο σύστημα αστρολογίας, ανήκετε στο ζώδιο του Πιθήκου της Γης (για τις προβλέψεις μας) και σαν προσωπικό χαρακτηριστικό έχετε αυτό του Δράκου του Νερού.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

fillenia
27-01-2005, 10:21 PM
Καλησπέρα σας,

Ανέλαβα να πληροφορήσω μια φίλη για την σωστή θέση του ωροσκόπου της.
Από τους πίνακες που δημοσιεύουν τα περιοδικα του χώρου δείχνει στον Σκορπιό. Εγώ όμως βρίσκω Ζυγό στην 29η
Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε?

Στοιχεία

Αθήνα, 31/3/1968 ώρα 20.00-20.15

Σας ευχαριστώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: Σύμφωνα με του Όρους πρόσβασης και χρήσης της ηλεκτρονικής κοινότητας του Horoscope.gr
Οι ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες του Horoscope.gr διατίθενται μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του Horoscope.gr και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται το εγγεγραμμένο μέλος να τις χρησιμοποιεί προς όφελος ή εξυπηρέτηση φιλικών ή συγγενικών του προσώπων.

Παρακαλούνται οι αστρολόγοι να αγνοήσουν αυτό το μήνυμα και να μην απαντηθεί.

ERINA
28-01-2005, 11:28 AM
Θα ηθελα παρακαλω να μαθω τον ωροσκοπο μου
29/7/68 τοπος καβαλα ωρα 11,15 το πρωι

eliza1981
29-01-2005, 12:22 AM
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 11/10/81 ΚΑΙ ΩΡΑ 00:10 ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ? :frown:

Λίλιαν Σίμου
29-01-2005, 02:44 AM
Θα ηθελα παρακαλω να μαθω τον ωροσκοπο μου
29/7/68 τοπος καβαλα ωρα 11,15 το πρωι
Αγαπητή erina

Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Ζυγό στην 16η μοίρα και η Σελήνη σας είναι στη Παρθένο, στις 23 μοίρες 08'. Στο κινέζικο σύστημα αστρολογίας, ανήκετε στο ζώδιο του Πιθήκου της Γης (ως προς το έτος γέννησης, για τις γενικές σας προβλέψεις) και σαν προσωπικό στοιχείο έχετε τον Αρουραίο του Μετάλλου.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
29-01-2005, 02:47 AM
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 11/10/81 ΚΑΙ ΩΡΑ 00:10 ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ? :frown:

Αγαπητή eliza1981

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 29 μοίρες 38' του Καρκίνου και η Σελήνη σας είναι στις 12 μοίρες 24' των Ιχθύων. Στο κινέζικο σύστημα αστρολογίας, ανήκετε στο ζώδιο του Πετεινού του Μετάλλου (ως προς το έτος γέννησης- κι αφορά και τις προβλέψεις μας) και σαν πιο προσωπικό στοιχείο, έχετε αυτό του Σκύλου του Νερού.
Φέτος, από την Κινέζικη Πρωτοχρονιά στις 9/2/05, θα έχετε τη χρονιά σας, καθώς θα είναι η χρονιά του Πετεινού. Σύντομα θα δείτε και τις σχετικές προβλέψεις μας.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

xoyanita
03-02-2005, 09:49 AM
γεια!!!
γεννηθηκα 01/05/1980
στην Πτολεμαιδα Ν. Κοζανης
ωρα:21:00 :helpsmili
ευχαριστώ...

lcr
03-02-2005, 03:04 PM
17 Ιουλιου 1955, 12.45, Αιγυπτος,Ησμαιλια

Λίλιαν Σίμου
04-02-2005, 01:45 AM
γεια!!!
γεννηθηκα 01/05/1980
στην Πτολεμαιδα Ν. Κοζανης
ωρα:21:00 :helpsmili
ευχαριστώ...

Αγαπητή xoyanita

Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Σκορπιό, στις 28 μοίρες 29' και η Σελήνη σας είναι επίσης στον Σκορπιό, στις 27 μοίρες 31'. Αν σας ενδιαφέρει το κινέζικο σύστημα αστρολογίας, σας γνωρίζω πως ανήκετε ως προς το έτος γέννησης στο ζώδιο του Πιθήκου του Μετάλλου (αυτό αφορά και τις προβλέψεις), ενώ έχετε σαν πιο προσωπικό στοιχείο, εκείνο του Σκύλου του Ξύλου

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
04-02-2005, 01:46 AM
17 Ιουλιου 1955, 12.45, Αιγυπτος,Ησμαιλια

Αγαπητέ/ή icr

Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Σκορπιό, στις 02 μοίρες 43' και η Σελήνη σας είναι στους Διδύμους, στις 25 μοίρες 49'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

elsa
04-02-2005, 10:30 PM
Παρακαλώ πείτε μου τον ωροσκόπο μου.
Γεννήθηκα στις 12 Ιουλίου 1973(12/07/1973) και ώρα 8.30 π.μ. στο Τορόντο του Καναδά
Ευχαριστώ

Λίλιαν Σίμου
05-02-2005, 02:59 AM
Αγαπητή elsa

Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Λέοντα, στις 20 μοίρες 26' και η Σελήνη σας είναι στον Τοξότη, στις 17 μοίρες 35'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

KALIA
05-02-2005, 01:43 PM
Γεια σας,

Συγχαρητήρια για το site σας. Σας παρακαλώ θα ήθελα να μου πείτε ποιος είναι ο ωροσκόπος μου. Άλλοι μου λένε ότι είναι περίπου στις 26 μοίρες του Καρκίνου και άλλοι στις 8 του Λέοντα. Έχω μπερδευτεί. Ποιο με επηρεάζει τελικά?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,
Kalia

bookseller
05-02-2005, 03:26 PM
Γεια σας,
Συγχαρητήρια για το site σας. Σας παρακαλώ θα ήθελα να μου πείτε ποιος είναι ο ωροσκόπος μου. Άλλοι μου λένε ότι είναι περίπου στις 26 μοίρες του Καρκίνου και άλλοι στις 8 του Λέοντα. Έχω μπερδευτεί. Ποιο με επηρεάζει τελικά?
Με εκτίμηση,
Kalia

Αγαπητή KALIA
Αυτή τη φορά βάλατε σε σωστό σημείο την ερώτησή σας αλλά δεν πήρατε αναφορά αυτό που σας είπα να διαβάσετε το κείμενο. Σας το παραθέτω λοιπόν, γιατί δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι "άλλοι" που αναφέρετε ότι σας πληροφορούν. Οι Αστρολόγοι του Horoscope είναι επαγγελματίες και δουλεύουν με μαθητικούς υπολογισμούς και στατιστικές και όχι με κληρονομικό χάρισμα!

Για να σας απαντήσουν άμεσα και υπεύθυνα οι συνεργάτες μας Αστρολόγοι ποιος είναι ο Ωροσκόπος σας και ενδεχομένως αν σας ενδιαφέρει η θέση της Σελήνης σας σε ποια μοίρα του ζωδιακού κύκλου και σε ποιο ζώδιο βρίσκετε θα χρειαστούν τα παρακάτω:
Τα στοιχεία της γέννησής σας: Έτος, Μήνα και Ημέρα γέννησης.
Αν είναι δυνατόν και εφόσον την γνωρίζετε την ώρα γέννησής σας (απαραίτητο στοιχείο για την εύρεση του Ωροσκόπου).
Τη χώρα καθώς και η πόλη που γεννηθήκατε.

Αν θέλετε λοιπόν απάντηση σε αυτό που έχετε ήδη γράψει πατήστε το κουμπάκι ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούν οι αστρολόγοι μας, διαφορετικά πως θα σας απαντήσουν;

Σας ευχαριστώ

Maria_Gadou
05-02-2005, 08:53 PM
Sas parakalw an einai dynaton na me enimersete gia ton wroskopo moy.genithika stis 24 Augoustou 1981 sthn Larisa elladas. me ektimisi.
:tomato:

Λίλιαν Σίμου
06-02-2005, 01:55 AM
Αγαπητή Maria Gadou

Για να σας πληροφορήσουμε για τον Ωροσκόπο και τη Σελήνη σας, θα πρέπει να μας δώσετε και την ώρα γέννησης. Ο Ωροσκόπος, όπως το λέει η λέξη, αφορά ένα σημείο εκκίνησης, τη στιγμή της γέννησής μας.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

KALIA
07-02-2005, 11:06 AM
Γεια σας,

Συγχαρητήρια για το site σας. Σας παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μου πείτε τον ωροσκόπο μου.Έχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 15/09/78 και ώρα 02.30 πμ.

'Εχω μπερδευτεί. Άλλοι μου λένε ότι βρίσκεται στον Λέοντα και άλλοι στον Καρκίνο. Είναι δυνατό να παίρνω στοιχεία και από τα δύο?

Με εκτίμηση,

Κάλια :flowers1:

YΓ:ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ 2 ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ. ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ.

romel
07-02-2005, 09:31 PM
O ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΚΕ ΣΤΙΣ 28.10.1958 ΚΑΙ ΩΡΑ 23.00 ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ: Σύμφωνα με του Όρους πρόσβασης και χρήσης της ηλεκτρονικής κοινότητας του Horoscope.gr
Οι ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες του Horoscope.gr διατίθενται μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του Horoscope.gr και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται το εγγεγραμμένο μέλος να τις χρησιμοποιεί προς όφελος ή εξυπηρέτηση φιλικών ή συγγενικών του προσώπων.

Παρακαλούνται οι συνεργάτες αστρολόγοι του Horoscope.gr να αγνοήσουν αυτή την ερώτηση και να μην απαντηθεί.
Αν κάποιο από τα μέλη γνωρίζει να υπολογίζει θέση ωροσκόπου αν επιθυμεί μπορεί να απαντήσει με προσωπικό μήνυμα στη φίλη και μέλος μας romel

preve
08-02-2005, 12:11 PM
ΠΑΠΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΙΟΥ 1976 ΣΤΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 4.30
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Λίλιαν Σίμου
09-02-2005, 02:00 AM
Αγαπητέ preve

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 16 μοίρες 49' του Ταύρου, στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο σας και η Σελήνη σας είναι στις 27 μοίρες 47' του Ζυγού. Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε και τα θέματα της κινέζικης αστρολογίας, σας ενημερώνω πως ανήκετε ως προς το έτος γέννησης, στο ζώδιο του Δράκου της Φωτιάς (για τις προβλέψεις μας) και έχετε σαν πιο προσωπικό στοιχείο, αυτό του Αρουραίου του Ξύλου.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Lucid
09-02-2005, 08:26 PM
Γεια σας!Ειναι η πρωτη φωρα που γραφω.
Θα ηθελα να μου πειτε αν ο ωροσκοπος μου ειναι υδροχοος η αιγοκερως γιατι με εχουν μπερδεψει...
Γεννηθηκα στις 26/6/84,ημερα Τριτη κ ωρα 22:31 στην Αθηνα
Ευχαριστωωωω! :)

Georgia74
10-02-2005, 12:23 AM
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 09/06/74 ΚΑΙ ΩΡΑ 2:15ΜΜ

Λίλιαν Σίμου
11-02-2005, 01:45 AM
Αγαπητή Lucid

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις αρχές του Υδροχόου, συγκεκριμένα στις 03 μοίρες και 18'. Η Σελήνη σας είναι στους Διδύμους, στις 06 μοίρες 12'

ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο φόρουμ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
11-02-2005, 01:48 AM
Αγαπητή Georgia74

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 12 μοίρες 06' του Ζυγού και η Σελήνη σας είναι στις 08 μοίρες 59' του Υδροχόου

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

ΙΝΔΙΑΝΟΣ
11-02-2005, 11:22 AM
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1980 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 12,50.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Λίλιαν Σίμου
13-02-2005, 12:03 AM
Αγαπητό μας μέλος ΙΝΔΙΑΝΟΣ

Ο Ωροσκόπος σας είναι στους Ιχθείς, στις 02 μοίρες 18' και η Σελήνη σας είναι στον Λέοντα, στις 12 μοίρες 47'. Αν σας ενδιαφέρει να διαβάζετε και τις πληροφορίες από το κινέζικο αστρολογικό σύστημα, σας ενημερώνω πως το ζώδιό σας, ως προς το έτος γέννησης, είναι Πίθηκος του Μετάλλου (αυτό αφορά και τις προβλέψεις μας) και σας πιο προσωπικό στοιχείο, έχετε αυτό του Δράκου του Ξύλου.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
13-02-2005, 12:13 AM
Γεια σας,
Συγχαρητήρια για το site σας. Σας παρακαλώ πολύ θα ήθελα να μου πείτε τον ωροσκόπο μου.Έχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 15/09/78 και ώρα 02.30 πμ.
Αγαπητή KALIA

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 25 μοίρες 20' του Καρκίνου. Σίγουρα αυτό μετρά πρώτα. Επειδή όμως, ο πρώτος οίκος που σημειοδοτεί και την προσωπικότητά μας περιέχει και 15 μοίρες του Λέοντα, σε μικρότερο βαθμό παίζει κι αυτό ρόλο. Αλλά στην ουσία, εκείνο που δείχνετε είναι κατ' αρχήν το στοιχείο του Καρκίνου. Ίσως, αν κάπου σας λένε πως φέρνετε στοιχεία του Λέοντα, να οφείλεται από τον Δία που έχετε στον πρώτο σας οίκο και είναι στην 1η μοίρα του Λέοντα.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

spero
13-02-2005, 01:06 AM
γεννήθηκα 19-9-1985,αθήνα, ώρα 06:45

Λίλιαν Σίμου
15-02-2005, 12:22 AM
Αγαπητή φίλη spero

Ο Ωροσκόπος σας είναι στην Παρθένο, όπως ο Ήλιος σας, στις 20 μοίρες και 12'. Η Σελήνη σας είναι στον Σκορπιό, στις 25 μοίρες 51'. Αν σας ενδιαφέρει και το κινέζικο σύστημα, ανήκετε στο ζώδιο του Βούβαλου του Ξύλου (ως προς το έτος γέννησης - αυτό αφορά και τις προβλέψεις μας), ενώ το προσωπικό σας στοιχείο είναι του Πετεινού του Μετάλλου.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

ΙΝΔΙΑΝΟΣ
17-02-2005, 03:32 PM
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1980 ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ, ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 13,50 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

retrograde
17-02-2005, 03:50 PM
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1980 ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ, ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 13,50 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Είναι η δεύτερη φορά που ρωτάτε τους Αστρολόγους μας γιά εύρεση ωροσκόπου.
Την πρώτη φορά στις 11-02-2005, 10:21 όπου πήρατε και απάντηση που θα την διαβάσετε εδώ http://horoscope.gr/showthread.php?p=1140#post1140 και τώρα αλλάζετε ώρα γεννήσεως και ξαναρωτάτε.
Έχετε κάνει λάθος στην ώρα γέννησής σας; Ή εκ παραδρομής γράψατε διαφορετική ώρα. Τελικά η ώρα σας είναι 12,50 ή 13,50 ;

Φιλικά

skidrow
17-02-2005, 11:30 PM
larisa 24/11/78 8 h wra to vrady
sas eyxaristw ek twn proterwn

Λίλιαν Σίμου
18-02-2005, 12:17 AM
Αγαπητή φίλη skidrow

Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Καρκίνο, στις 14 μοίρες 42' και η Σελήνη σας είναι στη Παρθένο, στις 22 μοίρες 42'. Αν σας ενδιαφέρει το κινέζικο σύστημα αστρολογίας, σας ενημερώνω πως ανήκετε στο ζώδιο του Αλόγου της Γης (ως προς το έτος γέννησης - αυτό αφορά και τις προβλέψεις μας) και σαν πιο προσωπικό στοιχείο, έχετε αυτό της Τίγρης του Μετάλλου,

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

riri
20-02-2005, 11:12 AM
Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 20 Ιουλίου 1989, στις 1.15 το βράδυ στην Αθήνα

Σας ευχαριστώ πολύ. :helpsmili

Λίλιαν Σίμου
21-02-2005, 12:42 AM
Αγαπητή riri

Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Ταύρο, στις 9 μοίρες 15' και η Σελήνη σας είναι στον Υδροχόο, στις 12 μοίρες 30'. Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε και το κινέζικο σύστημα αστρολογίας, σας ενημερώνω πως το ζώδιό σας είναι Φίδι της Γης (ως προς το έτος γέννησης - αυτό θα κοιτάτε και στις προβλέψεις μας) ενώ σαν πιο προσωπικό στοιχείο, έχετε πάλι το Φίδι με στοιχείο το Μέταλλο.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

gismo
23-02-2005, 10:32 AM
Καλημέρα σας!
Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μάθω τον ωροσκόπο μου, τα στοιχεία μου είναι
Ημερ/νια γενν.: 20 Οκτωβρίου 1981
Ώρα :16.10
Τόπος Γέννησης :Κέρκυρα

Λίλιαν Σίμου
24-02-2005, 01:24 AM
Αγαπητή gismo

Ο Ωροσκόπος σας είναι στους Ιχθείς, στις 15 μοίρες 28' και η Σελήνη σας είναι στον Λέοντα, στις 2 μοίρες, 35'. Αν σας ενδιαφέρει το κινέζικο σύστημα, σας ενημερώνω πως ανήκετε στο ζώδιο του Πετεινού του Μετάλλου (φέτος είναι και η χρονιά σας!) ως προς το έτος γέννησης κι αυτό μπορείτε να παρακολουθείτε στις προβλέψεις, ενώ σαν πιο προσωπικό στοιχείο, έχετε εκείνο του Προβάτου του Μετάλλου.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

gismo
25-02-2005, 10:00 AM
Αγαπητή Λίλιαν Σίμου
Σήμερα κατάφερα να ξαναμπώ! Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
Φιλικά Gismo!

jennoula
01-03-2005, 01:29 PM
καλημέρα σας!

θα ήθελα παρακαλω να μάθω τον ωροσκόπου μου. Τα στοιχεία μου είναι:
ημ/νια γεννησης: 16 ιουλίου 1977
ωρα γεννησης: 12,50μμ (το μεσημέρι)
τόπος γέννησης: αθήνα

ευχαριστώ

Εβίτα Ζαχαριάδου
03-03-2005, 07:27 PM
Αγαπητή φίλη,
Ο ωροσκόπος σας είναι στην 12η μοίρα 31΄ Ζυγού και η Σελήνη σας στην 24η μοίρα 19' Καρκίνου.

Φιλικά
Εβίτα Ζαχαριάδου

jennoula
04-03-2005, 12:56 PM
καλημέρα και πάλι...
επειδή δεν πήρα απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση μου για τον ωροσκόπο μου, αποφάσισα να ξαναστείλω σήμερα μήνυμα..

είμαι γεννημένη στην αθήνα, στις 16 ιουλίου 1977, ημέρα σάββατο και ώρα 12.50μμ το μεσημέρι.

Περιμένω απάντηση σας.... :noexpress

retrograde
04-03-2005, 01:45 PM
Φίλη jennoula
Αν κοιτάξετε ακριβώς πάνω από αυτό που ρωτάτε σήμερα 8α δείτε ότι υπάρχει απάντηση για τον ωροσκόπο σας από τη συνεργατιδά μας Αστρολόγο κα Εβίτα Ζαχαριάδου.

Φιλικά

jennoula
04-03-2005, 02:51 PM
Φίλη jennoula
Αν κοιτάξετε ακριβώς πάνω από αυτό που ρωτάτε σήμερα 8α δείτε ότι υπάρχει απάντηση για τον ωροσκόπο σας από τη συνεργατιδά μας Αστρολόγο κα Εβίτα Ζαχαριάδου.

Φιλικά

Συγνωμη για την ενοχληση αλλα επειδή είμαι σχετικά νέα στο site σας δεν κατάλαβα ότι η απάντηση προοριζόταν για μένα.....

Ευχαριστώ πάντως! :emb

Lady_SnowBlood
06-03-2005, 12:26 PM
Αγαπητή SnowBlood

Αν έχετε γεννηθεί πρωινή ώρα είστε στην Ο μοίρα 52' του Λέοντα. Αν πρόκειται για βραδυνή, είστε στις 23 μοίρες 07' του Τοξότη.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Eυχαριστω για την επιβεβαιωση .
( Γεννηθικα πρωι )

ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ
09-03-2005, 07:17 PM
Καλησπερα, παιδιά. Θα ήθελα να μαθω τον ωροσκόπου μου. Γεννήθηκα 17 Απριλίου 1975, στις 14.30, στην Αθήνα. Φιλάκια.

Λίλιαν Σίμου
10-03-2005, 01:47 AM
Αγαπητή ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 20 μοίρες του Λέοντα 33' και η Σελήνη σας είναι στις 5 μοίρες Καρκίνου 03'.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

FROGY
14-03-2005, 10:09 AM
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1971 ΣΤΙΣ 15.45 ΜΕ 15.50 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Λίλιαν Σίμου
15-03-2005, 12:06 AM
Αγαπητό μέλος Frogy

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 20 Υδροχόου 18' και η Σελήνη σας είναι στις 12 Ταύρου 02'.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

despoina
15-03-2005, 12:14 AM
καλησπέρα. ψάχνω εδώ και πάρα πολύ καιρό τον ωροσκόπο μου. θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος επιτέλους. έχω γεννηθεί στις 4 του Μάη το 1983 και ώρα 01:30. ευχαριστώ πολύ.

Λίλιαν Σίμου
15-03-2005, 01:02 AM
Αγαπητή despoina

Αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα, ο Ωροσκόπος σας είναι στον Αιγόκερο, στις 22 μοίρες 44' και η Σελήνη σας είναι επίσης στον Αιγόκερο, στις 29 μοίρες 41'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ
15-03-2005, 11:13 AM
Κυρία Σίμου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Φιλάκια. Αμφιτρίτη.

VASOMITS
16-03-2005, 12:35 PM
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 14 ΜΑϊΟΥ 1983 ΩΡΑ 21:ΟΟ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΒΡΟΥ

joyce
16-03-2005, 02:31 PM
Γειά σας!
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου σύμφωνα με τα ακόλουθα στοιχεία μου:

Γεννέθλια 8 Μαρτίου 1970
Ημέρα Κυριακή
Ωρα 11:15 π.μ.
Τόπος Αθήνα

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Joyce

Λίλιαν Σίμου
17-03-2005, 01:16 AM
Αγαπητό μέλος joyce

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 18 μοίρες 25' των Διδύμων και η Σελήνη σας είναι στις 26 μοίρες 19' των Ιχθύων

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
17-03-2005, 01:18 AM
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 14 ΜΑϊΟΥ 1983 ΩΡΑ 21:ΟΟ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΒΡΟΥ

Αγαπητή μέλος VASOMITS

Ο Ωροσκόπος είναι στον Τοξότη και συγκεκριμένα στην 1η μοίρα 23', ενώ έχετε την Σελήνη στους Διδύμους, στις 18 μοίρες 49'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

register
17-03-2005, 05:18 PM
Εχω γεννηθει στη Λαρισα .26/10/69 .17.00

Εχει γεννηθει στη Λαμια. 10/8/68 .10.30.

Ποιος ειναι ο ωροσκοπος μας

nosferatu
17-03-2005, 07:14 PM
15-12-1985
ημερα κυριακη

ωρα 17:00μμ

ναουσα ημαθιας

Λίλιαν Σίμου
18-03-2005, 12:40 AM
Αγαπητό μέλος nosferatu

Ο Ωροσκόπος σας είναι στους Διδύμους, στις 23 μοίρες 32' και η Σελήνη σας είναι στον Υδροχόο, στις 12 μοίρες 7'.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
18-03-2005, 12:42 AM
Εχω γεννηθει στη Λαρισα .26/10/69 .17.00

Εχει γεννηθει στη Λαμια. 10/8/68 .10.30.

Ποιος ειναι ο ωροσκοπος μας

Αγαπητό μέλος register

Η γέννηση για τη Λάρισα: Ωροσκόπος 20 Κριού 28' και η Σελήνη 18 Ταύρου 16'.
Η γέννηση για τη Λαμία: Ωροσκόπος 15 Ζυγού 10' και η Σελήνη 11 Ιχθύων 44'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

gerdes
23-03-2005, 09:30 AM
καλημέρα σας:)γεννήθηκα στις 02/05/1976,ώρα 14,30,στα τρίκαλα.
μπορείτε να μου πείτε τον ωροακόπο μου;σας ευχαριστώ.

ToNia
23-03-2005, 11:12 AM
Καλημέρα,
γνωρίζω τον ωροσκόπο μου αλλα θα μπορούσα να μάθω για τη σελήνη ;

Μέρα : 27.02.80
Ώρα : 04.23 π.μ
Τόπος : Αθήνα

Ευχαριστώ.

To_katharmataki
23-03-2005, 06:19 PM
Έχω γεννηθεί στις 15 Μαρτίου 1967, στον Πειραιά, στις 21:30 (από όσα θυμάται η μητέρα μου- δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρη αν είναι ένα τέταρτο πριν η ένα τέταρτο μετά για παράδειγμα).

tereza
23-03-2005, 06:59 PM
Γεννήθηκα στις 2/12/1979 04:30 στο Ρέθυμνο Κρήτης. Ποιος είναι ο οροσκόπος μου;

Λίλιαν Σίμου
24-03-2005, 12:58 AM
Αγαπητό μέλος gerdes

Ο Ωροσκόπος σας είναι στην 1η μοίρα 51' της Παρθένου και η Σελήνη σας είναι στις 15 μοίρες 54 Διδύμων

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
24-03-2005, 01:38 AM
Καλημέρα,
γνωρίζω τον ωροσκόπο μου αλλα θα μπορούσα να μάθω για τη σελήνη ;

Μέρα : 27.02.80
Ώρα : 04.23 π.μ
Τόπος : Αθήνα

Ευχαριστώ.

Αγαπητή ΤoNia

Η Σελήνη σας είναι στον Καρκίνο, στις 26 μοίρες 01'

φιλικά
Λίλιαν Σϊμου

Λίλιαν Σίμου
24-03-2005, 01:40 AM
Έχω γεννηθεί στις 15 Μαρτίου 1967, στον Πειραιά, στις 21:30 (από όσα θυμάται η μητέρα μου- δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρη αν είναι ένα τέταρτο πριν η ένα τέταρτο μετά για παράδειγμα).

Αγαπητό μέλος katharmataki[/B]

Ο Ωροσκόπος σας είναι στη 1η μοίρα 28 του Σκορπιού κι η Σελήνη είναι στις 14 μοίρες Ταύρου 36'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
24-03-2005, 01:41 AM
Γεννήθηκα στις 2/12/1979 04:30 στο Ρέθυμνο Κρήτης. Ποιος είναι ο οροσκόπος μου;

Αγαπητή tereza

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 6 μοίρες 51' του Σκορπιού κι η Σελήνη σας είναι στις 27 μοίρες 05' του Σκορπιού

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

jots
27-03-2005, 04:38 PM
Καλησπέρα !!!
Γεννήθηκα στις 31 Ιουλίου 1975 και ώρα μεταξύ 20:50 με 21:00 στη Λάρισα !!!
Ποιος είναι ο Ωροσκόπος μου ?

Petrucci
27-03-2005, 11:49 PM
7/12/85
4:00 ΠΜ
Aθηνα

Λίλιαν Σίμου
28-03-2005, 12:29 AM
Αγαπητό μέλος Petrucci

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 2 μοίρες του Σκορπιού κι η Σελήνη σας είναι στις 6 μοίρες του Ζυγού 40'.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
28-03-2005, 12:32 AM
Καλησπέρα !!!
Γεννήθηκα στις 31 Ιουλίου 1975 και ώρα μεταξύ 20:50 με 21:00 στη Λάρισα !!!
Ποιος είναι ο Ωροσκόπος μου ?

Αγαπητό μέλος jots

Ο Ωροσκόπος σας είναι περίπου στις 12 μοίρες Υδροχόου (ίσως μία μοίρα πάνω-κάτω επειδή έχετε ένα δεκάλεπτο διαφορά στην ώρα) και η Σελήνη σας είναι στον Ταύρο, στις 12 μοίρες 11'.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

fasma
28-03-2005, 08:41 PM
γεννηθηκα 12-12-1963 00΄30

gabriella
29-03-2005, 07:11 PM
Καλησπέρα σας!!!!!!! θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου βρείτε κ μένα τον ωροσκόπο μου....γεννήθηκα στο falkeberg της σουηδίας στις 13 Νοεμβρίου 1973 στις 14.40(μεσημερι) και αν σας είναι εύκολο ,να μου πείτε κ μερικα πραγματα όσον αφορά τον αστρολογικό μου χάρτη! Συγχαρητήρια για τη σελιδα σας!

Λίλιαν Σίμου
30-03-2005, 01:47 AM
Αγαπητή gabriella

Ο Ωροσκόπος σας είναι στο τέλος των Ιχθύων, στην 29η μοίρα 58' και η Σελήνη σας είναι στην 1η μοίρα του Καρκίνου 46'. Σαν προσωπικότητα έχετε και στοιχεία του Κριού, καθώς όλος ο Κριός είναι στον πρώτο σας οίκο. Έχετε πολλά στοιχεία που δείχνουν μεταφυσικές ανησυχίες. Θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με την εσωτερική σας έρευνα.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
30-03-2005, 01:49 AM
γεννηθηκα 12-12-1963 00΄30

Αγαπητό μέλος fasma

Αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα, ο Ωροσκόπος σας είναι στις 22 μοίρες Παρθένου 47' και η Σελήνη σας είναι στις 4 μοίρες Σκορπιού 10'.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

jennoula
30-03-2005, 03:58 PM
καλησπέρα!

θα ηθελα πολυ να μάθω ποια είναι η θέση της σελήνης μου.
Είμαι γεννημένη στις 16/07/1977 στις 12.50 το μεσημέρι.

Ευχαριστώ

Ελένη Ασλάνη
30-03-2005, 06:08 PM
Αγαπητή φίλη jennoula

Η θέση της Σελήνης σας είναι στις 24 μοίρες 20΄ λεπτά του Καρκίνου σε όψη συνόδου με τον Ήλιο σας στις 23 μοίρες 45΄λεπτά επίσης του Καρκίνου.

Φιλικά
Ελένη Ασλάνη

mexico
01-04-2005, 08:50 AM
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 30/4/1961 και ώρα 12.30

MASK
01-04-2005, 01:16 PM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 1976 ΣΤΙΣ 9:50 ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
MASK

Ελένη Ασλάνη
01-04-2005, 02:16 PM
Αγαπητή φίλη MASK
Επειδή δεν μας λέτε την πόλη γεννήσεώς σας (σημαντικός παράγοντας στην Αστρολογία για την εύρεση ωροσκόπου), αν γεννηθήκατε στην Αθήνα ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στην 3η μοίρα και 38΄ λεπτά του Λέοντα. Όσο για τη Σελήνη σας αν σας ενδιαφέρει, η θέση της είναι στην 11η μοίρα και 46΄λεπτά της Παρθένου

Φιλικά
Ελένη Ασλάνη

Ελένη Ασλάνη
02-04-2005, 11:29 PM
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 30/4/1961 και ώρα 12.30

Αγαπητή φίλη mexico
Εάν η ώρα γεννήσεώς σας (δεν μας το διευκρινίζετε) είναι 12.30 μετά το μεσημέρι τότε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στην 7η μοίρα και 3΄λεπτά του Λέοντα. Όσο για τη γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται στην 5η μοίρα και 2΄λεπτά του Σκορπιού.

Φιλικά
Ελένη Ασλάνη

MASK
04-04-2005, 01:28 PM
κα Ασλάνη σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Έχω όμως μία ακόμα
απορία. Η Σελήνη (π.χ. η δικιά μου είναι στο ζώδιο της Παρθένου) τι ρόλο παίζει στο ωροσκόπιο. Αποτελεί κάποιο σημαντικό παράγοντα για τον χαρακτήρα ή την πορεία του ατόμου;

Ευχαριστώ
MASK

vickynaf2004
05-04-2005, 09:51 PM
θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου και τη θέση της σελήνης:
Ημερομηνία Γέννησης: 29/3/1982
Ώρα:04:20 το πρωί.

vickynaf2004
05-04-2005, 10:07 PM
Γειά σας.Είμαι νέο μέλος και δεν ξέρω αν εστάλη ένα προηγούμενο μήνυμα που έστειλα για τον υπολογισμό του ωροσκόπου μου. Γι' αυτό το στέλνω για δεύτερη φορά. Αν εστάλη συγχωρέστε με. Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να μάθω τον ωροσκόπο μου και τη θέση της σελήνης.
Ημερομηνία γέννησης:29 Μαρτίου 1982
Ώρα:04:20 το πρωί
Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω πώς θα μπορούσα να δω τον γενέθλιο χάρτη μου;
Να δω δηλαδή την πορεία γενικά στη ζωή μου σε όλους τους τομείς. Ακόμη θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με την αστρολογία, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο;
Ευχαριστω

Υ.Γ. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο σύντομη :D

Ελένη Ασλάνη
05-04-2005, 10:53 PM
Αγαπητή φίλη vickynaf2004
Ο ωροσκόπος σας βάσει των στοιχείων της γεννήσεώς σας βρίσκεται στην 28η μοίρα και 38΄λεπτά του Αιγόκερω και η Σελήνη σας στην 26η μοίρα 10΄ λεπτά του Ταύρου.

Όσον αφορά μια συνοπτική πρόβλεψη πάνω στο γενέθλιο χάρτη σας είστε σε λάθος Θεματική Ενότητα για να απαντηθεί τέτοια ερώτηση. Οι απαντήσεις δίδονται στην Ενότητα Ο Αστρολόγος στο σπιτι σας! αφού όμως πληρούνται κάποιοι όροι. Μπορείτε να διαβάσετε αυτό (http://horoscope.gr/showthread.php?t=709) για καλύτερη κατανόηση των όρων.

Τέλος για τα βιβλία Αστρολογίας, μπορείτε να επισκεφτείτε το Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο του Horoscope (http://www.horoscope.gr/shop/) που υπάρχει μια μεγάλη γκάμα βιβλίων Αστρολογίας (http://www.horoscope.gr/shop/index.php?cPath=21_24&osCsid=ae8a3e0ec89fca782eecf4cc4c526260) για αρχαρίους όπως και προχωρημένους μελετητές.

Με εκτίμηση
Ελένη Ασλάνη

vickynaf2004
05-04-2005, 11:08 PM
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας.

tesorina
06-04-2005, 06:08 PM
Γειά σας. Γεννήθηκα στις 30 Σεπτεμβρίου 1978, στην Αθήνα, στις 01.45π.μ.
Μπορείτε να μου πείτε ποιός είναι ο ωροσκόπος μου? :confused:

Ελένη Ασλάνη
06-04-2005, 09:28 PM
Αγαπητή φίλη tesorina
Σύμφωνα με τα στοιχεία γέννησης που μας παραθέτετε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στην 24η μοίρα και 36΄λεπτά του Τοξότη. Όσο για τη γενέθλια Σελήνη σας -αν σας ενδιαφέρει- βρίσκεται στην 15η μοίρα και 37΄λεπτά της Παρθένου.

Φιλικά
Ελένη Ασλάνη

manosmaria
09-04-2005, 05:22 PM
Σας παρακαλω να μου πειτε τον ωροσκοπο μου
ημερομηνεια 23-6-1975
ωρα 2:30
μερος Αθηνα
Ευχαριστω

Λίλιαν Σίμου
10-04-2005, 08:11 PM
Αγαπητό μέλος manosmaria

Αν έχετε γεννηθεί το πρωί, ο ωροσκόπος σας είναι στον Κριό, στις 26 μοίρες 53' και η Σελήνη σας είναι στον Τοξότη, στις 22 μοίρες 09.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
10-04-2005, 08:22 PM
κα Ασλάνη σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Έχω όμως μία ακόμα
απορία. Η Σελήνη (π.χ. η δικιά μου είναι στο ζώδιο της Παρθένου) τι ρόλο παίζει στο ωροσκόπιο. Αποτελεί κάποιο σημαντικό παράγοντα για τον χαρακτήρα ή την πορεία του ατόμου;

Ευχαριστώ
MASK

Αγαπητό μέλος MASK

Η Σελήνη είναι βασικό στοιχείο της προσωπικότητάς μας, γιατί συμβολίζει κατ' αρχήν τον ψυχισμό μας και τις συγκινήσεις που μας επηρεάζουν. Λόγω του ότι τα περισσότερα προβλήματα στη ζωή μας είναι ψυχοσωματικά, καταλαβαίνετε την βαρύτητά της. Έχει όμως κι άλλες έννοιες, όπως η θηλυκή αρχή, η διατροφή, η μητρότητα, η οικογένεια, η μητέρα κι άλλα πολλά. Θα μπορέσετε να ενημερωθείτε από την αρθρογραφία μας ή από βιβλία που διατίθονται από το Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο του Horoscope. (http://horoscope.gr/shop/)

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

MOYRGOS DG
11-04-2005, 12:43 PM
θα ηθελα πολυ να μάθω ποια είναι η θέση της σελήνης μου και τον ωροσκόπο μου.
Είμαι γεννημένη στις 03/04/1969 στις 6.00 περίπου το πρωί.

Ελένη Ασλάνη
11-04-2005, 12:56 PM
Αγαπητή φίλη MOYRGOS DG,
Επειδή δεν μας αναφέρετε πόλη γέννησης... αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα τότε ο Ωροσκόπος σας είναι στην 13η μοίρα 40΄λεπτά των Ιχθύων και η Σελήνη σας στην 17η μοίρα και 35΄ λεπτά του Ζυγού. Οι υπολογισμοί έγιναν για ώρα 6:00 το πρωί που μας αναφέρατε. Αν η ώρα σας δεν είναι ακριβής σαφώς θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στους υπολογισμούς.

Φιλικά
Ελένη Ασλάνη

gabriella
11-04-2005, 08:58 PM
καλησπερα και παλι!!!!!! εχω εδω μια πολυ καλη μου φιλη και θελει να μαθει αν εγινε κατι συνταρακτικο τη μερα που γεννηθηκε! γεννηθηκε στις 21 ιουνιου 1975 στη λαρισα ημερα σαββατο ωρα 11.00 πμ....
αν μπορουσατε να μας βρειτε και τον ωροσκοπο της , και ισως και κατι αλλο που εσεις κρινετε οτι ειναι σημαντικο!
ευχαριστουμε πολυ!

retrograde
11-04-2005, 10:18 PM
Αγαπητό μας μέλος gabriella
Προφανώς δεν έχετε διαβάσει τους όρους του δικτυακού μας τόπου και συγκεκριμένα... "Οι επαγγελματίες συνεργάτες Αστρολόγοι του Horoscope.gr είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν σε κάποια προσωπικά θέματα που ενδεχομένως σας απασχολούν. Και λέγοντας προσωπικά θέματα εννοούμε ότι δεν ρωτάμε για θέματα που αποσχολούν φίλους ή συγγενείς."
Οι δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει το Horoscope είναι αποκλειστικά για τα Μέλη του μόνο αυτά.

Φιλικά

danze
11-04-2005, 11:19 PM
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα Κυριακή 15.30

fillenia
11-04-2005, 11:38 PM
Βασική προϋπόθεση για να τον μάθεις είναι να δώσεις εκτός από την ώρα και ακριβή ημερομηνία γέννησης καθώς και τον τόπο ή τη χώρα. Υπάρχει και αυτόματος υπολογισμός χωρίς τη μεσολάβηση αστρολόγου. Επέλεξε από την μπάρα πλοήγησης στο πάνω μέρος το "Υπολογιστικά" και ακολούθησε τις οδηγίες.

Φυλλένια

apnea888
14-04-2005, 02:06 PM
apnea888 Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου.
ΗΜΕΡ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 14-12-1964 ΩΡΑ 06.45

Ελένη Ασλάνη
14-04-2005, 05:03 PM
Αγαπητέ φίλε apnea888
Επειδή δεν μας λέτε την πόλη της γεννήσεώς σας, αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα, τότε ο Ωροσκόπος σας βρίσκεται στην 28η μοίρα 40΄λεπτά του Σκορπιού και η Σελήνη σας στην 15η μοίρα 13΄λεπτά του Κριού.

Φιλικά
Ελένη Ασλάνη

akrivi
19-04-2005, 09:05 PM
18/03/1978 00:30 ΛΑΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ...ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ...

ΦΙΛΙΚΑ
Akrivi

Amelie
19-04-2005, 10:10 PM
Οι κόρες μου είναι δίδυμες, με 5 λεπτά διαφορά γέννησης μεταξύ τους. Αλλάζει ο ωροσκόπος ή οι οίκοι τους;

ANIA
20-04-2005, 03:48 PM
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1979, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΙΣ 16.25. ΤΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΧΩ;

Ελένη Ασλάνη
20-04-2005, 04:17 PM
Αγαπητή φίλη ΑΝΙΑ
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας παραθέτετε ο Ωροσκόπος σας βρίσκεται στην 28η μοίρα και 35΄λεπτά του Σκορπιού και η Σελήνη σας στην 17η μοίρα 19΄λεπτά των Διδύμων.

Φιλικά
Ελένη Ασλάνη

Ελένη Ασλάνη
20-04-2005, 04:27 PM
18/03/1978 00:30 ΛΑΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ...ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ...
ΦΙΛΙΚΑ
Akrivi
Αγαπητή φίλη akrivi
Φαντάζομαι ότι το 00.30 που μας δίνετε είναι μετά τα μεσάνυχτα δηλ. ξημερώματα. Αν ναι τότε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται 8η μοίρα και 09΄λεπτά του Τοξότη και η Σελήνη σας στην 9η μοίρα 44΄λεπτά του Καρκίνου.

Φιλικά
Ελένη Ασλάνη

zouzouna
25-04-2005, 10:03 AM
16 flevari 1972
giro stis 10 to proi panw katw
ammoxostos
kipros

zouzouna
26-04-2005, 10:08 AM
16 flevari 1972
tetarti
19.00
Ammoxostos
Kipros

zouzouna
26-04-2005, 10:10 AM
16/2/1972
Tetarti
19.00
Ammoxostos
Kipros

Λίλιαν Σίμου
27-04-2005, 01:47 AM
Αγαπητή zouzouna

Μας μπερδεύετε με τις πολλές ερωτήσεις που περιέχουν διαφορετικά στοιχεία γέννησης. Αν μπορείτε σβήστε τα περιττά, και κρατήστε την ερώτηση με τα σωστά στοιχεία για να σας απαντήσουμε. Έχετε γεννηθεί πρωί ή απόγευμα τελικά?

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

AEPINH
27-04-2005, 02:55 PM
ημερομηνια γεννησης 03/10/1976
ωρα γεννησης 02.10 (βραδυ)
τοπος γεννησης Αθηνα

ευχαριστω

Ελένη Ασλάνη
27-04-2005, 06:53 PM
Αγαπητή φίλη AEPINH
Ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στην 6η μοίρα 01΄λεπτά του Λέοντα και η Σελήνη σας στην 10η μοίρα 28΄λεπτά του Υδροχόου.

Φιλικά
Ελένη Ασλάνη

marpat
04-05-2005, 03:57 PM
HMEROMHNIA GENISIS 12-02-1974 ORA 14.30 M.M.

retrograde
04-05-2005, 04:32 PM
HMEROMHNIA GENISIS 12-02-1974 ORA 14.30 M.M.
Πείτε μας και την πόλη γέννησης παρακαλώ.

RITA
04-05-2005, 05:23 PM
θα ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στην Κομοτηνή στις 13 Φεβρουαρίου το 1982 και ώρα 06:35

Ελένη Ασλάνη
04-05-2005, 08:48 PM
Αγαπητή RITA
Βάση των στοιχείων που μας παραθέσατε και για ώρα 06.35 πρωινή, ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στην 7η μοίρα και 50΄λεπτά του Υδροχόου και η Σελήνη σας στην 24η μοίρα 27΄λεπτά του Ζυγού.

Φιλικά
Ελένη Ασλάνη

linda25
04-05-2005, 10:39 PM
Γεννήθηκα 24 Απριλίου 1979
Στις 22:45 μ.μ. Στο Διδυμότειχο Έβρου.Τι ωροσκόπο έχω παρακαλώ?

Λίλιαν Σίμου
04-05-2005, 11:48 PM
Αγαπητή linda25

Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Τοξότη, στην 6η μοίρα 39' και η Σελήνη σας είναι στον Κριό, στην 11η μοίρα 16'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

fasma
05-05-2005, 12:23 AM
12 12 1963 00.30 ΚΙΛΚΙΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 26 09 1971 15.00 ΚΙΛΚΙΣ ΚΩΦΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΗ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ

marpat
05-05-2005, 09:30 AM
Ημερομηνία γέννησης 12-02-1074 ώρα 14.30 μ.μ Αθήνα

Ελένη Ασλάνη
05-05-2005, 01:01 PM
Αγαπητή marpat
(Για το 1974), ο ωροσκόπος σας είναι στην 28η μοίρα και 16΄λεπτά των Διδύμων και η Σελήνη σας στην 5η μοίρα και 43΄λεπτά του Σκορπιού.

Φιλικά
Ελένη Ασλάνη

To_katharmataki
05-05-2005, 05:11 PM
Μόλις προχθές γεννήθηκε το κοριτσάκι που θα βαφτίσω!!!!! Θα ήθελα πολύ να μάθω μερικά πραγματάκια για αυτήν. Ας αρχίσουμε από τον ωροσκόπο. Γεννήθηκε λοιπόν στις 3 Μαϊου 2005 στις 16:29 στο Ηράκλειο. Ευχαριστώ.

vanhalia
06-05-2005, 11:43 AM
γεννήθηκα 01/12/78 πρωινή ώρα 6 με 8.στην αθήνα-ελλάδα

cata
06-05-2005, 03:09 PM
Γεννήθηκα 26 Οκτωβρίου 1979, Θεσσαλονική, Ημερα Πέμπτη, και ώρα 12,00 το μεσημέρι.

Παρακαλώ ενημερώστε με για τον ωροσκόπο μου,

Ευχαριστώ
Μαρία / cata

Λίλιαν Σίμου
07-05-2005, 02:47 AM
Μόλις προχθές γεννήθηκε το κοριτσάκι που θα βαφτίσω!!!!! Θα ήθελα πολύ να μάθω μερικά πραγματάκια για αυτήν. Ας αρχίσουμε από τον ωροσκόπο. Γεννήθηκε λοιπόν στις 3 Μαϊου 2005 στις 16:29 στο Ηράκλειο. Ευχαριστώ.

Αγαπητό μέλος To_katharmataki

Εννοείτε Ηράκλειο Αττικής ή Κρήτης?

Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
07-05-2005, 02:52 AM
γεννήθηκα 01/12/78 πρωινή ώρα 6 με 8.στην αθήνα-ελλάδα

Αγαπητή vanhalia

Δεν μπορούμε να δώσουμε ωροσκόπο χωρίς ακρίβεια ώρας γέννησης. Αν έχετε γεννηθεί σ' αυτό το δίωρο, τότε είστε στον ωροσκόπο μεταξύ 21 μοίρες του Σκορπιού και 21 μοίρες του Τοξότη. Η Σελήνη σας είναι περίπου στις 20 μοίρες Τοξότη, γιατί κι αυτή προχωρά σε ένα δίωρο, αλλά ωστόσο είναι εκεί κοντά. Ίσως στο ληξιαρχείο βρείτε ακριβώς την ώρα γέννησης. Ή να καταλάβετε ποιο από τα δύο ζώδια σας ταιριάζει σαν προσωπικότητα, επειδή έχουν διαφορετικές ποιότητες.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
07-05-2005, 02:54 AM
Γεννήθηκα 26 Οκτωβρίου 1979, Θεσσαλονική, Ημερα Πέμπτη, και ώρα 12,00 το μεσημέρι.

Παρακαλώ ενημερώστε με για τον ωροσκόπο μου,

Ευχαριστώ
Μαρία / cata

Αγαπητή Μαρία

Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Αιγόκερο, στις 4 μοίρες 56΄και έχετε σε σύνοδο εκεί την Σελήνη σας, στις 5 μοίρες 28'.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

To_katharmataki
08-05-2005, 04:50 PM
Ηράκλειο Κρήτης! Το Ηράκλειο Αττικής λέγεται Νέο Ηράκλειο

zouzouna
09-05-2005, 09:58 AM
Agapiti Lilian,apogevma gennithika stis 19,00 imera tetarti
efxaristw poli

Λίλιαν Σίμου
10-05-2005, 03:09 AM
12 12 1963 00.30 ΚΙΛΚΙΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 26 09 1971 15.00 ΚΙΛΚΙΣ ΚΩΦΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΗ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ

Αγαπητό μέλος μας

Ο Ωροσκόπος για τον ΧΚ είναι στις 22 μοίρες της Παρθένου 19' και η Σελήνη του είναι στις 4 Σκορπιού 10'. Ο Ωροσκόπος για την ΚΚ είναι στις 20 Αιγόκερου 27 και η Σελήνη της είναι στις 19 Τοξότη 04'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
10-05-2005, 03:14 AM
Ηράκλειο Κρήτης! Το Ηράκλειο Αττικής λέγεται Νέο Ηράκλειο

Αγαπητό μέλος μας

Το μωράκι έχει ωροσκόπο στο τέλος της Παρθένου, συγκεκριμένα στην 29η μοίρα 07 και η Σελήνη του είναι στις 13 Ιχθύων 16. Να σας ζήσει! :)

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
10-05-2005, 03:16 AM
Agapiti Lilian,apogevma gennithika stis 19,00 imera tetarti
efxaristw poli

Αγαπητή φίλη

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 17 Παρθένου 16 και η Σελήνη σας είναι στις 19 Ιχθύων 45'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

zouzouna
10-05-2005, 04:59 PM
Σας εχω στηλει επανελειμενα και ακομα να μου απαντησετε
16 Φεβραρη 1972
Ημερα Τετάρτη
στις 19,00 τ απογευμα

Ευχαριστω

cancercy
10-05-2005, 05:26 PM
Ημ/νια Γεννησης : 5 Ιουλίου 1979
Ωρα : 00:00
Τόπος Γέννησης : Λάρνακα, Κύπρος
Ημέρα Γέννησης : Πέμπτη

retrograde
10-05-2005, 07:20 PM
zouzouna
Όροι πρόσβασης του Horoscope που δεν διαβάσατε για να γράφετε εκ νέου.
Δεν θα πρέπει να δημιουργούνται θέματα τα οποία έχουν ως περιεχόμενο την αργοπορία των Αστρολόγων να απαντήσουν στις εκάστοτε ερωτήσεις των μελών. Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι οι συνεργάτες Αστρολόγοι αργούν υπερβολικά να απαντήσουν θα πρέπει να απευθυνθεί στον Administrator του Horoscope.gr είτε μέσω προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email.
Γράψατε πολλές φορές με διαφορετικές ημερομηνίες και μπερδέψατε τους Αστρολόγους μας που σας ζήτησαν να διαγράψατε τα περιττά, αλλά δεν το πράξατε.
Η απάντηση στην ερώτησή σας είναι ακριβώς από επάνω από εκεί που λέτε "ακόμα να μου απαντήσετε".
Τους χαιρετισμούς και την αγάπη μας στην όμορφη Κύπρο!
Nα είστε καλά και να σας βλέπουμε ενεργή και μάχιμη συχνά.

Λίλιαν Σίμου
11-05-2005, 02:29 AM
Ημ/νια Γεννησης : 5 Ιουλίου 1979
Ωρα : 00:00
Τόπος Γέννησης : Λάρνακα, Κύπρος
Ημέρα Γέννησης : Πέμπτη

Αγαπητό μέλος cancercy

Έχετε Ωροσκόπο στον Κριό, στην 1η μοίρα 25' και Σελήνη στον Σκορπιό, στην 7η μοίρα 59'.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

To_katharmataki
11-05-2005, 04:08 PM
Αγαπητή κυρία Σίμου σας ευχαριστώ για την απάντηση και για τις ευχές σας. Ως υποψήφια νονά ήθελα να μάθω για το παιδί. Πόσο μάλλον η μαμά του (και επιστήθια φίλη μου)....

star75
12-05-2005, 03:03 PM
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου καθώς και το ηλιακό μου ζώδιο.
Είμαι γεννημένη στις 4 Αυγούστου το 1975, στις 03:30 το πρωϊ και έχω γεννηθεί στο Βερίνιχεν της Ν. Αφρικής.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

matina
12-05-2005, 03:43 PM
Θα ήθελα να με ενημερώσετε για τον ωροσκόπο μου,παρακαλώ πολυ.
Σας παραθέτω παρακάτω τα στοιχεία της γέννησής μου:
Ημέρα:15
Μήνας:Μάϊος
Έτος:1975
Ώρα:01:10 π.μ
Τόπος:Λάρισα
Χώρα:Ελλάδα

Περιμένω απάντησή σας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ματίνα

Meriamon
13-05-2005, 01:38 PM
Χαίρεται. Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου και σας δίνω τα στοιχεία μου.

ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 27/02/1972
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣΗ: 13.55μμ

Ευχαριστώ πολύ,

Meriamon

glikoulinaa
13-05-2005, 07:10 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 22/11/1985 ΚΑΙ ΩΡΑ 01:30 π.μ. ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 18/07/1983 ΣΤΙΣ 04:00 π.μ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΛΑ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΣΧΕΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Λίλιαν Σίμου
14-05-2005, 12:58 AM
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου καθώς και το ηλιακό μου ζώδιο.
Είμαι γεννημένη στις 4 Αυγούστου το 1975, στις 03:30 το πρωϊ και έχω γεννηθεί στο Βερίνιχεν της Ν. Αφρικής.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αγαπητό μας μέλος

Δεν γράφετε την πόλη στα αγγλικά και εκείνη που βρήκα να μοιάζει με την προφορά που προτείνετε είναι Vereeninging. Αν είναι σωστή, έχετε ωροσκόπο στις 20 Διδύμων 53' και Σελήνη στις 24 Διδύμων 59'
Διαφορετικά, γράψτε μου την πόλη στα αγγλικά κι αν είναι μικρή, την κοντινότερη μεγάλη πόλη.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
14-05-2005, 12:59 AM
Θα ήθελα να με ενημερώσετε για τον ωροσκόπο μου,παρακαλώ πολυ.

Αγαπητή Ματίνα
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 26 Αιγόκερου 32' και η Σελήνη σας είνια στις 7 Καρκίνου 56'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
14-05-2005, 01:02 AM
Χαίρεται. Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου
Αγαπητή φίλη
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 12 Διδύμων 41' και η Σελήνη σας είναι στις 14 Λέοντα 51'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Charisma
16-05-2005, 03:10 PM
Hellooo! Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου, γεννήθηκα 1 / 11 / 1983 στο Μαρούσι, στις 2:30 τα ξημερώματα.
Τhanx

Λίλιαν Σίμου
17-05-2005, 12:44 AM
Αγαπητό μας μέλος Charisma

Έχετε τον Ωροσκόπο στην Παρθένο, στις 14 μοίρες 31' και η Σελήνη σας είναι σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο, στις 16 μοίρες 10'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

glikoulinaa
17-05-2005, 03:38 PM
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ; ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

retrograde
17-05-2005, 03:59 PM
Αγαπητή glikoulinaa
Σε αυτή την Ενότητα ρωτάμε ΜΟΝΟ για εύρεση ωροσκόπου. Και σας παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Ευχαριστώ

marpat
18-05-2005, 10:42 AM
καλημέρα σας μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο ωροσκόπος μου ? Είμαι γενημμένη στην Αθήνα στι; 12-02-1074 και ώρα 14.30 μ.μ Ευχαριστώ

apnea888
18-05-2005, 01:12 PM
Γεννήθηκα στις 14/12/1964 στον Πειραιά , στις 06:45 το πρωί.
Θα ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου

retrograde
18-05-2005, 01:15 PM
Αγαπητή φίλη marpat
Σας είχε δοθεί απάντηση στις 5/5/2005 όταν είχατε ξαναρωτήσει. Σας την παραθέτω εδώ για να μην ψάχνετε στο φόρουμ.

Φιλικά

Αρχικά Δημοσιευμένο απο marpat

Αγαπητή marpat
(Για το 1974), ο ωροσκόπος σας είναι στην 28η μοίρα και 16΄λεπτά των Διδύμων και η Σελήνη σας στην 5η μοίρα και 43΄λεπτά του Σκορπιού.

Φιλικά
Ελένη Ασλάνη

Λίλιαν Σίμου
19-05-2005, 01:45 AM
Αγαπητό μέλος apnea888

Ο ωροσκόπος σας είναι στον Τοξότη, στις 10 μοίρες 54' και η Σελήνη σας είναι στον Κριό, στις 15 μοίρες 47'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

alexzzzz2003
19-05-2005, 01:44 PM
Ημερομηνία γέννησης: 09/11/1976
Ώρα : 11:28
Τόπος : Γκύτερσλο, Γερμανία

aeras56
19-05-2005, 02:02 PM
ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΆΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΌΠΟ ΜΟΥ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 1981 ΩΡΑ 08:10 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :helpsmili

Λίλιαν Σίμου
20-05-2005, 02:05 AM
Ημερομηνία γέννησης: 09/11/1976
Ώρα : 11:28
Τόπος : Γκύτερσλο, Γερμανία

Αγαπητό μας μέλος

Για να σας απαντήσουμε σωστά, πείτε μας αν έχετε γεννηθεί πρωινή ή βραδινή ώρα και γράψτε μας την πόλη στα γερμανικά.

ευχαριστώ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
20-05-2005, 02:08 AM
ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΆΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΌΠΟ ΜΟΥ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 1981 ΩΡΑ 08:10 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :helpsmili

Αγαπητό μας μέλος

Έχετε τον Ωροσκόπο στον Καρκίνο, στις 12 μοίρες 50' και η Σελήνη σας βρίσκεται κι αυτή στον Καρκίνο, στις 22 μοίρες 04'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

fosi
23-05-2005, 04:46 PM
Παρακαλω πολυ θα ήθελα να μαθω τον Ωροσκοπο μου βασει των στοιχειων που σας παραθετω :

Ημ/νια Γεννησης: 5 Ιουνιου 1970
Ωρα: 24:15
Γεννεθλια Πολη: Αθηνα
Γεννεθλιο Ζωδιο: Διδυμοι

Εχω προσπαθησει να βρω τον ωροσκοπο μου βασει εφαρμογων του internet και άλλα με κατατασσουν στον Ωροσκοπο του Ιχθή, και άλλα στον Υδροχόο.

arismilaki
23-05-2005, 05:35 PM
ποιος ο ωροσκοπος μου εχω γεννηθει 19-06-1963 και ωρα 09.30 στο Αλιβερι Ευβοιας.Ευχαριστω πολυ.

Λίλιαν Σίμου
24-05-2005, 02:16 AM
Αγαπητό μας μέλος arismilaki: Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 22 μοίρες του Λέοντα 25' και η Σελήνη σας είναι στις 27 μοίρες Ταύρου 24'

Αγαπητό μας μέλος fosi: Θεωρώ πως η ώρα που γράφετε αφορά τα μεσάνυχτα της 5ης Ιουνίου, δηλαδή είναι 00.15. Ο Ωροσκόπος σας είναι στο τέλος του Υδροχόου, δηλαδή, στις 28 μοίρες 48΄και η Σελήνη σας είναι στις 23 μοίρες Διδύμων 37'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

clairou
24-05-2005, 11:25 AM
Παρακαλώ να μου πείτε τον ωροσκόπο μου:

Ημερομηνία γέννησης: 8 Ιουνίου 1972
Ώρα: 19.30 μ.μ. περίπου
Χώρα: Ελλάδα
Πόλη: Αθήνα

Ευχαριστώ

Λίλιαν Σίμου
25-05-2005, 01:28 AM
Αγαπητό μέλος clairou

Ο Ωροσκόπος σας είναι στον ΤΟξότη, στις 15 μοίρες 37' και η Σελήνη σας είναι σε έξαρση στον Ταύρο, στις 9 μοίρες 27'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

alexzzzz2003
25-05-2005, 12:11 PM
Καλημέρα.Θα ήθελα να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στο Guterslo (Γερμανία) 09/11/1976, 11:28π.μ.

lelia
25-05-2005, 03:07 PM
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου.
Γεννήθηκα 26 Ιουλίου 1982 ημέρα Δευτέρα και ώρα 8.25 το πρωί.
Ευχαριστώ!

Λίλιαν Σίμου
26-05-2005, 01:32 AM
Άγαπητό μέλος alexzzz2003

Η πόλη που μου δίνετε δεν βρέθηκε. Βρήκα την Gotersloh. Αν είναι η ίδια, τότε έχετε ωροσκόπο στην αρχή του Αιγόκερου, στην 0 μοίρα 29' και Σελήνη στις 13 Διδύμων 57'.

Αγαπητό μέλος lelia

Αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα, έχετε ωροσκόπο στις 26 Λέοντα 27' και Σελήνη στις 14 Ζυγού 46'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

tasou
26-05-2005, 07:41 PM
γεια σας! εχω γεννηθει στις 20/02/78 23:20 στην Αθηνα!
θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο μου!
ευχαριστώ!

Λίλιαν Σίμου
27-05-2005, 02:38 AM
Αγαπητό μας μέλος tasou

Ο Ωροσκόπος σας βρίσκεται στον Σκορπιό, στις 5 μοίρες 44' και η Σελήνη σας είναι στο Λέοντα, στις 7 μοίρες 10'

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

lelia
27-05-2005, 11:12 AM
Γεννήθηκα 26 Ιουλίου 1982 ημέρα Δευτέρα ώρα 08.25 Στο Αμαρούσιο Αττικής - Αθήνα
στην Ελλάδα.
Σας παρακαλώ πείτε μου τον ωροσκόπο μου,
Ευχαριστώ

fine
27-05-2005, 12:54 PM
Γεννήθηκα 1η Μαη του 1978, ώρα 12:15 το μεσημέρι,ημέρα Δευτέρα στην Αθήνα.Μπορειτε να μου πείτε τον ωροσκόπο μου?

retrograde
27-05-2005, 05:59 PM
lelia
3 post πιο πάνω θα βρείτε την απάντηση από την Αστρολόγο μας κα Σίμου στην ερώτηση που ξανακάνατε.
Σας την παραθέτω

Αγαπητό μέλος lelia
Αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα, έχετε ωροσκόπο στις 26 Λέοντα 27' και Σελήνη στις 14 Ζυγού 46'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Λίλιαν Σίμου
28-05-2005, 12:23 AM
Αγαπητό μας μέλος fine

Έχετε τον Ωροσκόπο στις 4 μοίρες 44' του Λέοντα και την Σελήνη σας στην 0 μοίρα 09' των Ιχθύων

φιλικά
Λίλιαν Σϊμου

lelia
28-05-2005, 12:32 PM
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση που μου δώσατε.
Βρήκατε ότι έχω ωροσκόπο Λέοντα γεννημένη 26 Ιουλίου 1982 ώρα 8.25 πρωί.
Πώς είναι όμως δυνατό κι αλλού που έχω κοιτάξει να βρω τον ωροσκόπο μου άλλες φορές με βάζει στον Παρθένο κι άλλες στον Λέοντα;
Θα ήμουν ευγνώμον αν μου απαντούσατε..
Σας ευχαριστώ!

retrograde
28-05-2005, 12:59 PM
Αγαπητό μέλο lelia
Διευκρινήστε μας όταν λέτε έχετε κοιτάξει αλλού τι εννοείτε; Επαγγελματίες αστρολόγους; Πίνακες εύρεσης ωροσκόπου σε περιοδικά ή βιβλία ή εφαρμογές στο Ίντερνετ.
Η απάντηση στην ερώτησή σας είναι απλή. Όσοι υπολόγισαν ότι έχετε ωροσκόπο στο ζώδιο της Παρθένου δεν πήραν αναφορά ότι τη χρονιά της γέννησής σας υπάρχει Θερινή ώρα και δεν έκαναν την απαραίτητη πρόσθεση.

Για του λόγου το αληθές στις ιστοσελίδες μας υπάρχει μια αυτόματη εφαρμογή εύρεσης Ωροσκόπου που υπολογίζει μόνο για την πόλη της Αθήνας.
Ρίχτε εκεί μια ματιά και συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Κατόπιν πατήστε το κουμπάκι Ωροσκόπος και θα δείτε ότι σας υπολόγισε στην Παρθένο. Κατόπιν τσεκάρετε το κουτάκι Θερινή Ώρα και εκεί υπάρχει η σωστός ωροσκόπος σας στο Λέοντα όπως σας είπε και η αστρολόγος μας κ. Σίμου.
http://horoscope.gr/findyour_asc.php

odysseas96
12-06-2005, 03:22 AM
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου…γεννήθηκα 27/12/1972 ώρα 9 το πρωί στην Καλαμάτα….Ευχαριστώ

lizaaaa
13-06-2005, 03:06 PM
Γεννήθηκα 7 Ιανουαρίου 1980, ημερα Τριτη,ωρα 15.15 με 15.30, στην Θεσσαλονικη, Ελλαδα. ποιος ειναι ο ωροσκοπος μου?

Λίλιαν Σίμου
14-06-2005, 12:43 AM
Αγαπητό μέλος odysseas96

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 23 Αιγόκερου 57' και η Σελήνη είναι στην 3η μοίρα Ζυγού 59΄.

Αγαπητό μέλος lizaaaa

Ο Ωροσκόπος είναι στις 20 Διδύμων 16' και η Σελήνη είναι στις 14 μοίρες 34'.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

pinky
14-06-2005, 02:13 PM
Θα ήταν υπερβολικό αν ζητούσα να μάθω 2 ωροσκόπους?!? ;)
Πρώτα τον δικό μου,για τον οποίο έχω μπερδευτεί!-έχει βγει λέων ή παρθένος-Είμαι γεννημένη 1/8/1983 γύρω στις 07.50.
Επίσης αν κάποιος είναι γεννημένος 31/8/1982 στις 07.00 ποιος είναι ο ωροσκόπος του?

Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων

kikitswoman
15-06-2005, 07:44 AM
24/12/1957 time 21.00 Velgiko congo(zaire)town: elizabetville

kikitswoman
15-06-2005, 07:51 AM
γεννηθηκα στις 24 δεκεμβριου 1957 ημερα δευτερα ωρα 21.00 πολη ελιζαμπετβιλ στο βεγικο κονκγο πρωην ζαιρ.Ποιο ειναι το ωροσκοπο μου

Λίλιαν Σίμου
16-06-2005, 02:24 AM
Αγαπητή PINKY

Δεν μου αναφέρετε αν πρόκειται για γεννήσεις στην Αθήνα ή αλλού, επομένως θεωρώ την Αθήνα. Επίσης αν η ώρα είναι πρωινή ή απογευματινή, και θεωρώ πως εννοείτε πρωινή.
Για την δική σας γέννηση, ο Ωροσκόπος είναι στον Λέοντα, στις 23 μοίρες 59' και η Σελήνη είναι στις 19 μοίρες Ζυγού 09'.
Για την άλλη γέννηση, ο Ωροσκόπος είναι στις 7 Παρθένου 51 και η Σελήνη είναι στις 29 Αιγόκερου 18'

Αγαπητή KIKITSWOMAN

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 09 Λέοντα 13' και η Σελήνη σας είναι στις 14 μοίρες Υδροχόου 25'.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

starbound
16-06-2005, 01:06 PM
καταρχήν ήθελα να πω συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε εδώ. θα ήθελα να μάθω και εγώ τον ωροσκόπο μου.
γεννήθηκα 21 Φλεβάρη 1977 ωρα 00:05 στην Αθήνα

pinky
16-06-2005, 06:47 PM
Έχετε δίκιο & με συγχωρείτε, ξέχασα να γράψω τους τόπους γέννησης!
Η δική μου είναι όντως στην Αθήνα, η άλλη γέννηση είναι στη Λευκωσία της Κύπρου 31 Αυγόυστου στις 7.00 π.μ.

Ευχαριστώ πολύ :emb

kikitswoman
17-06-2005, 09:18 AM
Θα ηθελα να μαΘω τον ωροσκοπο τον παιδιων μου ημερα γεννησης 24/01/1977 ημερα δευτερα ωρα 11.30 το πρωι στιν αθηνα. Το 2ο 04/03/1978 ημερα σαββατο ωρα 03.50 το πρωι. Ευχαριστω πολυ

Ελένη Ασλάνη
17-06-2005, 04:27 PM
Αγαπητέ starbound
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
Υποθέτω ή ώρα γέννησης που μας δίνετε είναι ξημερώματα. Αν ναι τότε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στις 14° 56' 29'' του Σκορπιού και η Σελήνη σας 5° 04' του Κριού.

Αγαπητή PINKY
Η γέννηση 31/8/1982 στις 07.00 π.μ. στη Λευκωσία έχει ωροσκόπο 15° 18' 36'' της Παρθένου και Σελήνη στις 29° 18' του Αιγόκερω.

Αγαπητή KIKITSWOMAN
Ωροσκόπος για το πρώτο σας παιδί 01° 30' 33'' του Ταύρου και η Σελήνη του στις 3° 12' του Κριού.
Ωροσκόπος για το δεύτερό σας παιδί 12° 24' 20'' του Αιγόκερω και η Σελήνη του στις 5° 54' επίσης του Αιγόκερω.

Φιλικά
Ελένη Ασλάνη

mitsi
18-06-2005, 10:18 AM
Σας παρακαλώ πείτε μου τον ωροσκόπο μου!
γεννήθηκα στις 29 Μαρτιου 1977 στο Μόναχο- Γερμανία στις 13.08 μμ. τοπική ώρα Γερμανίας!
Ευχαριστώ πολύ!!!!

gatoulitsa
18-06-2005, 06:52 PM
parakalw poly tha ithela na mathw ton wroskopo mias filhs.....einai gennhmenh stis 19/10/1972 kai wra 04:00 kshmerwmata......gennhmenh stin roumania.....sas eyxaristw poly prokatavolika

Λίλιαν Σίμου
19-06-2005, 02:26 AM
Αγαπητή mitsi

Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Λέοντα στις 9 μοίρες 08' και η Σελήνη σας είναι στον Καρκίνο, στις 26 μοίρες 33'.

Αγαπητή gatoulitsa

Δεν μου δίνετε την πόλη γέννησης, και δεν μπορώ να βρω αυτό που ζητάτε με ακρίβεια. Παρακαλώ, ξαναγράψτε και χρησιμοποιείτε ελληνική γραμματοσειρά, αν είναι δυνατόν.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

ele
22-06-2005, 03:36 AM
Καλη σας μερα ! Σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με να μαθω τον Ωροσκοπο μου , γενηθηκα στην Αθηνα , 1 Οκτ. 1972 ,ημερα Κυριακη στις 5 το πρωϊ .
Ο συζυγος μου γενηθηκε επισης στην Αθηνα ,την 1 Απρ. 1975 , 13:00μ.μ.

Ελένη Ασλάνη
22-06-2005, 11:03 AM
Αγαπητή ele
Ο ωροσκόπος σας είναι στις 20° 46' 09'' της Παρθένου και η γενέθλια Σελήνη σας στις 24° 45' του Καρκίνου.
Για το άλλο πρόσωπο λυπάμαι δεν μπορώ να σας δώσω ωροσκόπο διότι δεν μας επιτρέπεται. Οι δωρεάν υπηρεσίες είναι μόνο για τα μέλη και όχι για τους συγγενείς ή φίλους τους.

Φιλικά
Ελένη Ασλάνη

ggeo32
23-06-2005, 03:32 AM
Μπορεί να μου κάποιος και σ' εμένα τον ωροσκόπο μου;

Γεννήθηκα 1 Ιουνίου 1973, Θεσσσαλονίκη, ώρα 10:30 πμ :o

jot
23-06-2005, 12:36 PM
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 1970 ΩΡΑ 01:15' Π.Μ. ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

ninattt
23-06-2005, 05:40 PM
Γεννήθηκα 20 Ιουνίου 1980, 21:00 με 21:30 στην Αθήνα. Δεν ξέρω ακριβώς. Πείτε μου σας παρακαλώ τι ωροσκόπο έχω.

Εβίτα Ζαχαριάδου
23-06-2005, 08:14 PM
ggeo32: Ο ωροσκόπος σου είναι στις 20° 38' 40'' του Λέοντα. Σελήνη στις 13° 02' των Διδύμων.

jot: Ο ωροσκόπος σου είναι στις 03° 52' 13'' του Ταύρου, Σελήνη στις 20° 35' των Διδύμων.

ninattt: Ωροσκόπος χωρίς ακριβή ώρα γέννησης είναι αδύνατο να υπολογιστεί γιατί μπορεί να υπάρξει απόκλιση από τη σωστή του θέση και το αποτέλεσμα να είναι λανθασμένο.
Με ώρα 9 το βράδυ η θέση του είναι στις 04° 17' 49'' του Υδροχόου.
Με ώρα 9.15 το βράδυ η θέση του είναι στις 09° 01' 17'' του Υδροχόου και τέλος
Με ώρα 9.30 το βράδυ η θέση του είναι στις 13° 56'53'' του Υδροχόου.
Η περίπτωση χαρακτηρίζεται ευνοϊκή γιατί η απόκλιση είναι μέσα στο ίδιο ζώδιο και όχι σε μετέχμιο δυο διαφορετικών ζωδίων για να μην είμαστε σίγουροι. Οπότε γνωρίζεις πλέον ότι είσαι Υδροχόος ωροσκόπος.

Φιλικά
Εβίτα Ζαχαριάδου