View Full Version : Πρόβλεψη: Ερωτική κ Επαγγελματική
nickie
11-02-2005, 04:39 AM
Καλησπέρα σας....
Με λένε Νίκη έχω γεννηθεί στις 29/09/1984 στις 18:30 στην Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να ενημερωθώ για τα προσωπικά μου (έχωμια σχέση εδώ και 1 χρόνο) και για τα επεγγελματικά μου (ειμαι φοιτήτρια),εάν αυτό είναι δυνατό φυσικα....
Σας ευχαριστώ :)
Βασιλική Κόντη
11-02-2005, 12:16 PM
Αγαπητή nickie,
το ωροσκόπιο σου έχει πάρα πολύ καλές προδιαγραφές στα επαγγελματικά αν έχεις καταλήξει επακριβώς σ' αυτό το οποίο έχεις επιλέξει να κάνεις. Το λέω αυτό γιατί δεν αναφέρεις τι σπουδάζεις και διακρίνω μέσα στο ωροσκόπιο ένα ίσως ψιλομπέρδεμα στους στόχους ή ίσως να μην έχεις βρεί ακόμα το επάγγελμα το οποίο θα εξασκήσεις!
Με δυο λόγια μπορεί στην πορεία της ζωής σου να αλλάξεις γνώμη γι' αυτό το οποίο θα κάνεις σαν επάγγελμα! Πάντως ότι κι αν τελικά επιλέξεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις μια και παρόλο το έκρυθμο του χαρακτήρα σου (είσαι λιγουλάκι κυκλοθυμική) σε σχέση με την επαγγελματική σου κατεύθυνση θα δείξεις τρομερή συνέπεια επαγγελματισμό και συντηρητισμό μαζί. Τα χαρακτηριστικά του τέλειου μάνατζερ δηλαδή. Κατά την γνώμη μου βέβαια θα γινόσουν εξαιρετική ψυχολόγος ή κάτι παρόμοιο που θα είχε να κάνει με την ανθρώπινη ψυχή...
Όσο για τα συναισθηματικά δεν τα βλέπω άσχημα αν και κάποιες στιγμές μένεις δυσαρεστημένη και ανικάνοποιήτη. Προσπάθησε να μην μεγαλοποιείς και να μην υπερβάλεις στα γεγονότα.
nickie
12-02-2005, 03:01 AM
Ειλικρινά μένω έκπληκτη!!!Σαν να με γνωρίζετε ακριβώς!
Σπουδάζω πληροφορική.
Βασιλική Κόντη
12-02-2005, 10:28 AM
Ειλικρινά μένω έκπληκτη!!!Σαν να με γνωρίζετε ακριβώς!
Σπουδάζω πληροφορική.
Σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο, γιατι κοπλιμέντο είναι το σχόλιό σου για έναν ερευνητή της Αστρολογίας. Και να φανταστείς πως ένα ωροσκόπιο δεν είνα δυνατόν να αναλυθεί και να κάνει και πρόβλεψη μέσα σε 10 γραμμές! Είναι αδύνατον! Προσπάθησα πολύ περιεκτικά να σου δώσω κάτι για να καταλάβεις πως κινείσαι και τι πρέπει να κάνεις για να πάρεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου γιατί το ωροσκόπιο σου έχει εξαιρετικές δυνατότητες. Κάποια στιγμή που θα έχεις δυνατότητα στη ζωή σου να κάνεις μια κανονική ανάλυση προσωπικότητας και πρόβλεψη βέβαια για το τι θα ήταν καλύτερο για σένα. Εκεί πιστεύω ότι θα εντυπωσιαστείς πραγματικά μια και η αστρολογία μπορεί να σου αποκαλύψει και εντελως άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα σου που ούτε καν τις έχεις αντιληφθει! (είσαι και μικρούλα βέβαια) αλλά πιστεύω πως με την αυτογνωσία πράγματι μπορούν να σου ανοίξουν δρόμοι.
Φιλικά
Βάσια Κόντη :thumbsup: