PDA

View Full Version : Μπάρακ Ομπάμα ή Χίλαρυ Κλίντον;

Βασιλης Παπαδολιας
28-01-2008, 03:15 PM
Μία ακόμη άσκηση πολιτικής αλλά και ατομικής αστρολογίας...

Προβεβλημένα πρόσωπα στην Αμερική αλλά και στην Ελλάδα... Υποψήφιοι για το χρίσμα των Δημοκρατικών και ενδεχομένως και υποψήφιοι πρόεδροι / αντιπρόεδροι αύριο. Προσωπικά τρέφω μία συμπάθεια για μία απλότητα αλλά και ταυτόχρονα αγέρωχη στάση που μου αποπνέει ο Ομπάμα, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης...

Έχω την περιέργεια, αν δει κανείς τα ωροσκόπια των δύο μπορεί να κάνει μία εκτίμηση για το ποιος ενδεχομένως έχει περισσότερες πιθανότητες να βγει νικητής στη μεταξύ τους κούρσα; Ή ακόμη και να γίνει επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών;

Επισυνάπτω τους χάρτες για όσους ενδιαφέρονται... Τις ημ/νίες τις έχω πάρει από το wikipedia...

Χάρτης Μπάρακ Ομπάμα (http://www.geocities.com/my_astrology/barack_obama.html)

Χάρτης Χίλαρυ Κλίντον (http://www.geocities.com/my_astrology/hilary_clinton.html)

Προοδευτικός και Solar Μπάρακ Ομπάμα (http://www.geocities.com/my_astrology/barack_obama_progressive.html)

Προοδευτικός και Solar Χίλαρυ Κλίντον (http://www.geocities.com/my_astrology/hilary_clinton_progressiv.html)

Αργοναύτης
28-01-2008, 04:48 PM
Ο Ωροσκόπος του Οbama στις 12 Λέοντα είναι υποθετικός ή πραγματικός ; Αυτή είναι η πρώτη ερώτησή μου.

Maroulita
28-01-2008, 05:05 PM
Προφανώς υποθετικός πρέπει να είναι. Απ' ό,τι καταλαβαίνω είναι με Ήλιο στον 1ο.

Αργοναύτης
28-01-2008, 05:58 PM
Προφανώς υποθετικός πρέπει να είναι. Απ' ό,τι καταλαβαίνω είναι με Ήλιο στον 1ο.

Οι πηγές δίνουν για την Clinton Ωροσκόπο μεταίχμιο Διδύμων/Καρκίνου. Για τον Obama δεν έχουμε ώρα επιβεβαιωμένη, παρά μόνο μια επισφαλή ώρα που δίνει τον Ωροσκόπο στο δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού σύμφωνα με την αστρολόγο Hayes.
Μια δεύτερη παρατήρηση, επειδή το βλέπω και αλλού γραμμένο συχνά είναι λάθος ότι η ηλιακή επιστροφή μας βοηθά όταν δεν γνωρίζουμε την ώρα γέννησης. Δεν βοηθά καθόλου η επιστροφή, αχρηστεύεται κυριολεκτικά, γιατί δεν μπορούμε να δούμε με ποιούς γενέθλιους οίκους συμπίπτουν οι οίκοι της επιστροφής, ούτε σε ποιές ακμές γενέθλιων οίκων κάνουν σύνοδο οι πλανήτες της επιστροφής, κάτι που είναι πολύ βασικό σε αυτή την τεχνική, αλλά ούτε τη χρονολόγηση μπορούμε να δούμε. Μπορεί μια επιστροφή να είναι άψογη, και την κρίσιμη στιγμή της χρονιάς, μια διέλευση κακοποιών πλανητών από επίμαχα σημεία της επιστροφής, να την ''καταστρέψει''.
Οπότε άποψή μου είναι ότι σε περιπτώσεις που δεν γνωρίζουμε ώρα να χρησιμοποιούμε διελεύσεις, προόδους και κατευθύνσεις από το γενέθλιο από ασφαλείς δείκτες που παραμένουν σταθεροί ανεξαρτήτως ώρας, δηλαδή εξαιρώντας τον Ωροσκόπο, το ΜΣ και τις ακμές.
'Ετσι ένα τρίγωνο Δία Σελήνης που έχει ο Obama μέσα στη χρονιά, θα βοηθούσε να πούμε ότι θα έχει στήριξη και θα είναι δημοφιλής, αλλά αν γνωρίζαμε την ώρα του, θα βρίσκαμε και πότε ακριβώς θα γίνει ακριβής αυτή η διέλευση. Μετά θα κοιτάγαμε φυσικά και όλες τις άλλες διελεύσεις και τεχνικές και τότε μόνο θα μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτός θα είναι ο επόμενος πρόεδρος. Αλλά μήπως μπορούμε να βγάλουμε πιο γρήγορα συμπεράσματα από το χάρτη της Clinton που γνωρίζουμε την ώρα γέννησης ;
Πιστεύω ναι, μπορούμε την νίκη κάποιου να την προβλέψουμε από τη φθορά του αντιπάλου του, και στον χάρτη της Clinton φαίνεται σύμφωνα με όλες τις τεχνικές, ότι θα έχει φοβερά εμπόδια. Αναφερω ενδεικτικά την αντίθεση Κρόνου - Μεσουρανήματος από διέλευση που θα γίνει ακριβής μέσα στο Φλεβάρη που είναι και μια κρίσιμη εποχή γιατί αποφασίζουν 22 πολιτείες (5 Φλεβάρη). Η Clinton με τόση φθορά, το θεωρώ πολύ δύσκολο να πάρει προβάδισμα από τον Obama και να ανακάμψει αργότερα. Θα δεχθεί επίσης όπως και δέχεται φοβερό υπόγειο πόλεμο από μυστικές οργανώσεις και δυνάμεις.

Βασιλης Παπαδολιας
28-01-2008, 05:58 PM
Αυτό που γράφεις για τις επιστροφές αφορά τους χάρτες που έχω ανεβάσει; Ή το λες γενικά; Τα ωροσκόπια είναι ηλιακά. Μη γνωρίζοντας την ώρα, βάζω άπλά σαν ωροσκόπο τη μοίρα του Ήλιου και χρησιμοποιώ σύστημα ίσως οίκων. Αυτό δεν υποτίθεται ότι κάνουμε σ' αυτές τις περιπτώσεις;

Maroulita
28-01-2008, 06:06 PM
Θα δεχθεί επίσης όπως και δέχεται φοβερό υπόγειο πόλεμο από μυστικές οργανώσεις και δυνάμεις.

Βλέπεις να υπάρχει συγκεκριμένος δείκτης γι' αυτό;

Αργοναύτης
28-01-2008, 06:13 PM
Αυτό που γράφεις για τις επιστροφές αφορά τους χάρτες που έχω ανεβάσει; Ή το λες γενικά; Τα ωροσκόπια είναι ηλιακά. Μη γνωρίζοντας την ώρα, βάζω άπλά σαν ωροσκόπο τη μοίρα του Ήλιου και χρησιμοποιώ σύστημα ίσως οίκων. Αυτό δεν υποτίθεται ότι κάνουμε σ' αυτές τις περιπτώσεις;

Δεν το λέω για σένα προσωπικά, απλά απορώ γιατί το ισχυρίζονται ακόμα και επαγγελματίες ότι η ηλιακή μας βοηθά όταν δεν έχουμε ώρα γέννησης και πήρα την ευκαιρία να το γράψω να μην κοιτά ο κόσμος τις ηλιακές ποτέ αν δεν έχουν ώρα γέννησης του ατόμου, είναι λάθος. Για τα ηλιακά Ωροσκόπια συμφωνώ (άλλο αυτό), αλλά εδώ τουλάχιστον η ώρα της Clinton θεωρείται από τις διασταυρωμένες πηγές.
Για την απάντηση της DrMaroulita θα έλεγα ότι και οι πρόοδοι και οι κατευθύνσεις τόξου δείχνουν τη Σελήνη σε μια πολύ άσχημη θέση, ώστε να σκέφτομαι ότι ακόμα κι αν κάνω λάθος στην πρόβλεψη και ο Obama έχει ακόμα χειρότερες ενδείξεις που δεν μπορώ να τις δω, θα μετανοιώσει την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε η Hillary αν εκλεγεί. Ψυχολογικά επίσης είναι καθημαγμένη αυτή την εποχή και όλη τη χρονιά, είναι ένα ράκος με μια μάσκα επιτυχίας γιατί υφίσταται φοβερό πόλεμο από ακραίους συντηρητικούς κύκλους.

Maroulita
28-01-2008, 06:20 PM
Δεν το λέω για σένα προσωπικά, απλά απορώ γιατί το ισχυρίζονται ακόμα και επαγγελματίες ότι η ηλιακή μας βοηθά όταν δεν έχουμε ώρα γέννησης και πήρα την ευκαιρία να το γράψω να μην κοιτά ο κόσμος τις ηλιακές ποτέ αν δεν έχουν ώρα γέννησης του ατόμου, είναι λάθος. Για τα ηλιακά Ωροσκόπια συμφωνώ (άλλο αυτό), αλλά εδώ τουλάχιστον η ώρα της Clinton θεωρείται από τις διασταυρωμένες πηγές.

Πάντως, σχετικά με την ηλιακή επιστροφή, μου φαίνεται πολύ "κουλό" να υποστηρίζεται κάτι τέτοιο, μιας και η ίδια η πορεία ανάλυσης αυτού του συστήματος πρόβλεψης βασίζεται σε σύγκριση με το γενέθλιο και με αντιπαράθεση οίκων, μεταξύ άλλων. Δηλαδή ακόμα και γω που το παλεύω το άθλημα τελευταία, δεν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο, που μου δικαιολογούνται λάθη!

Κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα έγραψες, Αργοναύτα.

Βασιλης Παπαδολιας
28-01-2008, 06:30 PM

Ok, αν υπάρχει κάπου η ακριβής ώρα γέννησης της ή η μοίρα του Ωροσκόπου, πείτε μου να διορθώσω το χάρτη...

Καλό απόγευμα...

Αργοναύτης
28-01-2008, 06:35 PM
Πάντως, σχετικά με την ηλιακή επιστροφή, μου φαίνεται πολύ "κουλό" να υποστηρίζεται κάτι τέτοιο, μιας και η ίδια η πορεία ανάλυσης αυτού του συστήματος πρόβλεψης βασίζεται σε σύγκριση με το γενέθλιο και με αντιπαράθεση οίκων, μεταξύ άλλων. Δηλαδή ακόμα και γω που το παλεύω το άθλημα τελευταία, δεν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο, που μου δικαιολογούνται λάθη!

Κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα έγραψε, Αργοναύτα.

Κοίτα βόρειο δεσμό Obama, γεννημένος να ηγηθεί, φέρει το κάρμα του βασιλιά. Επιφανειακά μόνο είναι προοδευτικός ο λόγος του, βαθειά μέσα του είναι πολύ σκληρός και πολύ τέλειος, και αυτό πάντα αναζητούσαν οι αμερικάνοι. Ο Ερμής της Hillary στις 31/1 δέχεται τετράγωνο από Ποσειδώνα, και στις αρχές Φλεβάρη, κρίσιμη εποχή, αντίθεση με Κρόνο. Διαψεύδονται τα όνειρά της. Ακολουθεί αντίθεση Κρόνου Μεσουρανήματος ακριβές στα τέλη Φλεβάρη και μετά ξανά τον Ιούλη. Από προόδους ο Κρόνος τετραγωνίζειτον Ερμή της, της αφαιρεί τη ''μαγεία'' την απαραίτητη στο λόγο. Η Σελήνη είναι στο 12ο, και από κατευθύνσεις τόξου στην ακμή του 12ου οίκου επίσης. Τσακίζεται δε και ψυχολογικά από το τετράγωνο Πλούτωνα διελαυνοντα με γενέθλια Σελήνη. Είναι οι πρώτες μου διαπιστώσεις. Αν και η ώρα για τον Obama είναι σωστή, νομίζω αυτός θα έχει προβάδισμα. Επειδή και η Σελήνη είναι και στο Via Combusta σήμερα μπορεί φυσικά να το'χω ''κάψει'' και γω και να κάνω λάθος. Αναμένομεν.

Αργοναύτης
28-01-2008, 06:46 PM
Ok, αν υπάρχει κάπου η ακριβής ώρα γέννησης της ή η μοίρα του Ωροσκόπου, πείτε μου να διορθώσω το χάρτη...

Καλό απόγευμα...

Xίλαρι Κλίντον - 26 Οκτώβρη 1947, 20.00 Σικάγο.
(επιβεβαιωμένη πηγή ώρας) Ωροσκόπος

Μπάρακ Ομπάμα- 4 Αυγούστου 1961, 13.06 Χαβάη
(αμφιλεγόμενη πηγή ώρας)

ευχαριστώ, γεια

Βασιλης Παπαδολιας
29-01-2008, 10:47 AM
Καλημέρα...

Ακολουθούν τα links για τους νέους χάρτες...

Γενέθλιος Χάρτης Μπάρακ Ομπάμα (http://www.geocities.com/my_astrology/barack_obama_new.html)

Γενέθλιος Χάρτης Χίλαρυ Κλίντον (http://www.geocities.com/my_astrology/hilary_clinton_new.html)

Προοδευτικά και Solar Arc Μπάρακ Ομπάμα (http://www.geocities.com/my_astrology/barack_obama_progr_new.html)

Προοδευτικά και Solar Arc Χίλαρυ Κλίντον (http://www.geocities.com/my_astrology/hilary_clinton_progr_new.html)

Μερικά σημεία που μου έκαναν εντύπωση:

1. Ο Ουρανός στον Ωροσκόπο της Χίλαρυ (που είναι όμως στο 12ο οίκο)
2. Η Σελήνη στο Μεσουράνημα της
3. Οι πιθανότητες συναστρίας με τον Ομπάμα (δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλές φορές οι αντίπαλοι στις προκριματικές κατεβαίνουν ως δίδυμο στις εκλογές). Έχουμε από τη μια σύνοδο ¶ρη/Πλούτωνας της Χίλαρυ με Ήλιο του Ομπάμα και από την άλλη σύνοδο Κρόνου της Χίλαρυ με Ουρανό του Ομπάμα.
4. Ο Ήλιος κι ο Ουρανός κι ο Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα και στο Μεσουράνημα του Ομπάμα

Από πλευράς διελεύσεων μου φάνηκαν ενδιαφέροντα τα εξής:

1. Ο Ποσειδώνας αυτή την εποχή κάνει αντίθεση και με το Μεσουράνημα του Ομπάμα
2. Στη Χίλαρυ το 2010 - 2011 θα έχουμε σύνοδο Ουρανού με το Μεσουράνημα και ταυτόχρονα αντίθεση με Κρόνο.

Από πλευράς προοδευτικών και ηλιακού τόξου αφήνω άλλους να πουν τις απόψεις τους, καθότι δεν έχω ασχοληθεί εκτενώς...

Αργοναύτης
29-01-2008, 11:43 AM
Μια διόρθωση, με τα δυο προγράμματα που έχω τον Ωροσκόπο της Clinton τον βγάζω 29 και κάτι των Διδύμων και όχι 26 μοίρα. 'Επειτα το επιβεβαίωσα και από τo astrotheme. Astrology: Hillary CLINTON, born 1947/10/26, Horoscope, biography, planets, picture and map of the heavens with Astrotheme (http://www.astrotheme.fr/en/portraits/HM52phN7h2V5.htm)
'Εχει σημασία, γιατί με αυτό το σκεπτικό ότι έχει 29 μοίρες Ωροσκόπο Διδυμων υπολόγισα την αντίθεση Κρόνου Μεσουρανήματος διέλευση φέτος. Τέλος πάντων, αφήνω τους άλλους να πουν την άποψή τους, η δική μου είναι ότι ο Οbama θα γίνει πρόεδρος. Ούτε βλέπω να κάνω αντίθεση ο Ποσειδώνας με το Μσ του Obama φέτος. 19 μοίρες το Μεσουρανημά του, και ο Ποσειδώνας έχει φτάσει 21. Διέλευση θέλει 1 μοίρα ανοχή μόνο.

Βασιλης Παπαδολιας
29-01-2008, 03:22 PM
Μπορεί να έχεις και δίκιο, σ' αυτά που λες...
Για τον ωροσκόπο έχω ξανακούσει διαφορές του astrodienst από άλλα προγράμαμτα....
Και για τον Ποσειδώνα πράγματι έχει προχωρήσει...
Βέβαια, αν έχει περάσει το μεσουράνημα, θα πρέπει λογικά να μπορούμε να ανιχνεύσουμε τα ίχνη της αντίθεσης αυτής πέρυσι...

Αλλά νομίζω γενικά ότι από τη στιγμή που η ώρα είναι επισφαλής, οι εκτιμήσεις δεν μπορεί να είναι σίγουρες...

iasonas
31-01-2008, 10:49 AM
Θα'ταν ενδιαφέρον να δουμε τα ωροσκόπια τους σε σχέση με το ωροσκόπιο της Αμερικής.. Ποιος ειναι αυτός που όντως φαίνεται να μπορεί να αποκαταστήσει την εικόνα της χώρας? Ειναι πάντως εντυπωσιακή η επίδραση του Πλούτωνα με το που μπήκε στον πρώτο οίκο της Αμερικής.. Θέλω να πιστεύω πως το στάδιο του 'θανάτου' τελειώνει με αυτές τις εκλογές και περνάμε στην 'αναγεννηση'!